Live from Turkiet

Hello boys and girls!

Så säger snibben som håller i minidiscot här haha! Hur som helst, insåg inte fören nu att vi har gratis internet här så jag tänkte (det gör man väl alltid haha?) att jag kunde blogga lite om jag ändå inte har så mycket att göra!

Sitter i en sol stol vid poolen och stranden lite sönderbränd. Not kul. Kliar och svider som sjutton gör det! Men brun har jag blivit!! Dock har denna resa typ tagit slut, ikväll vid midnatt går mitt planet som kör oss raka vägen till Sverige. Jag har haft en heeeelt underbar vecka med mycket skratt, sol, bad och framför allt killar. Me like! Så jag antar att jag ska fortsätta att njuta av den sista dagen här nere i det alldeles för varma landet. Svettas ihjäl till och med i skuggan... Men jag tror att jag har det bättre än er i Sverige. Hörde att det var kyla och regn för någon dag sen. Själv har vi runt 50 grader här så jag ska nog inte klaga!
Eftersom att det här blir ett bildlöst inlägg så förstår ni nog att det kommer att komma en hel del bilder på bloggen från den här resan! Men det får ni se imorgon! Ha det bra mina fina!

New in

Mascara H&M 139:-

New in // Vitt

 
Har helt glömt bort att visa dettalinne jag inskaffade mig för någon vecka sedan. Djup rygg vilket jag älskar så det var perfekt. Köpte det på Bikboks rea också så det var ett riktigt kap!

Crystal bra

 
Hittade den här BH:n och blev typ förälskad direkt! Komer helt klart att beställa hem de inom kort, dvs när jag får min lön... men det är ju snart så det blir toppen! man kan ju bära den här på massvis med möjliga sätt. Här är några bilder på hur jag tycker att man kan bära upp den snyggt utan att det blir för mycket!
 
 
 
 

Lilla jag

 
Här har ni en bättre bild på mig hur jag såg ut på skolavslutningen. Tröjan kommer från Ginatricot och skorna H&M!

Stylegodis

 
Tänkte tipsa er om denna sida som jag hittade på en tjejs blogg för inte så länge sedan. De har helt grymma kläder, accessoarer och skor samt väskr och mycket mer! Klicka in vetja och se själva vetja!
http://stylegodis.com

I need somebody to love

 
- I want to be his favorit hello and his hardest goodbye...

Min syster och jag

Det är några av er som har frågat om jag har något syskon och svaret på det är ja. Jag har en lillasyster på 12 (snart 13) år och heter Micaela. Hon är världens underbaraste på alla möjliga sätt och gör alla i sin omgivning glada. Hennes humor är nog precis lika dålig som alla andras. Många tycker att vi är jätte lika medan andra inte tycker det. Den störtsa skillnaden mellan oss är nog att hon är väldigt sprallig medan jag är lugn av mig. Dock blir jag helt bananas när jag är med henne, vi får som alla andra, en syskonhumor som ingen förstår! Hon är min egna ängel, mitt allt. Dör hon, dör jag. Jag älskar dig. ♥
 

Torsdagens

Linne - London // Shorts - Ginatricot // Skor - Converse // Väska - London // Solglasögon - Rayban fake.
 

Midsommar outfit

Top - Bikbok // Skärp - H&M // Kjol - Zara // Skor - Converse

Turkiet

Nu drar vi till underbara och varma Turkiet, ha det så bra i regniga och kalla Sverige så hörs vi där nere om inte annat! ♥
 

23de Juni 2012

Gooood morning! ♥
 
Hoppas inte att ni blev för fulla ihåg under midsommar! Däremot hoppas jag att ni hade det riktigt kul! Själv hade jag det helt okej. Jag och min pappa åkte ut till landet redan i förrgår och där spenderades natten för att fixa för fulla muggen till midsommar dagen. Folket skulle komma runt 12 och ingen hade lust att fixa det under samma dag. Men mina kusiner från mammas sida kom och vi blev inte mer än 11 personer tror jag! Vi gjorde det vanliga, åt, gick till stången, dansade, fotade, tävlade, åt igen och sen hem. Lite så såg min dag ut haha... Men den var bättre än att sitta hemma och inte göra någonting. Midsommar ska ju firas!
 
Sent igår kväll började jag packa ner det allra sista, Nu kommer det absoluta sista ner i väskan. Har dock lite klädångst om jag ska ha shorts eller jeans nu när jag åker. Tuff choice! Får se vad det blir. Hade i alla fall tänkt att gå ner och ta lite frukost och sen fixa i ordningen mig! Hörs :)
 
Slänger in en bild på en riktigt snygg brud här! *hoooooost*
 

Glad midsommar!

Usch vad irriterade! Jag har gjort ett jätte fint och gulligt inlägg tll er läsare och så vill det inte ens publicera? Så efter ett tag gav jag upp och sen försvann det. Kommer inte ihåg ett skit av vad jag skrev men det handlade om att ni skulle ha en super bra midsommar! Min har varit super dock är det slut nu. Vi bestämde oss för att åka hem från landet redan ikväll eftersom att vi åker imorgon. Men massvis med bilder kommer att dyka upp lite då och då på bloggen medan jag är bortrest. Så bloggen kommer inte att stå tom i en vecka heller om ni hade trott det!
 
Men idag så har det firats midsommar i Sverige för full fart!Jag hade ingen aning om vad jag skulle h på mig men det fick bli en blommig topp och en kjol samt ett skärp så att det såg lite ut som en klänning. Väldigt fint och somrigt! Visar er bilder senare!
 
Nu hade jag tänkt att kolla genom alla bilder som tagits under dagen och packa klart det sista inför utomlandsresan! Slänger in den här bilden från dagen så länge, Hörs senare! ♥
 
 
 
 
 
 
 

En runda i stan

Vid halv 2 någongång mötte jag upp min fina vän Daniella, vi gick runt i affärer där jag köpte en mascara eftersom att mina är heeeeelt slut. Vi köpte och en glass med cookies! Och gissa om folk glodde. Alla strirrade som bara den. Fattar inte vad problem är haha.... man ska väl kunna köpa en glass utan alla hackar upp sig över det. Alla fall, så vi tog en promenad genom hela kungsan och gamla stan. Riktigt skönt att bara gå runt och prata. Tillslut hamnade vi på götgatan och stötte på två riktigt härliga killar från Göteborg! Shit vilka sköna grabbz. Så vi hängde med dom ett tag tills det var dags att åka hem. Som tur är fick de vårat nummer så vi kommer helt klart att träffa dom igen! Det var lite kort om min dag för er som orkar läsa genom det!
Vi blev ganska avundsjuka på alla turister som tog kort vid slottet att vi också gjorde det!
 
 
 

True match minerals

Jag tänkte tipsa er om detta puder som gör ett underverk! Det innehåller mineraler som är bra för hyn och täcker alla ojämnheter. Bättre kan det inte bli! Jag började använda den nu i veckan och är helt såld. Jag använder inget fondation eller något sånt bara denna. Täcker verkligen allt från finnar till påsar under ögonen, proer till ojämnheter. Det känns inte heller som att du har ågot smink på dig vilket är det allra bästa nu i sommar. Då ska man ha så lite smink som möjligt ju! Ett litet tips bara sådär.
 

Sunny day

Har precis borstat gaddarna och fixa till det sista här hemma och är nu redo för att åka in till stan. Jag ska möta upp min fina Daniella för en fika och prat. Behöver pratas ut lite har jag märkt så det blir nog mys! Dagens outfit kommer senare ikväll! Ha en bra och solig dag! :D
 

Lockigt

Jag glömde min plattång hos en kompis för ett litet tag sen så mitt hår har sett ut som ett fågelbo. För jävligt med andra ord. Men nu bestämde jag mig för att locka det, passar super bra till min outfits också! Bilder kommer senare.
 
Försöker samtidigt att packa det sista nu och bestämma midsommarkläder. Tror att det lutar åt en top, kjol och ett skärp! Får se hur det blir, kommer självklart att ta massvis med bilder på vad jag kommer att ha på mig plus att datorn hänger med till landet så uppdate kommer att vara på topp där ute!
 

21 juni 2012

Jag har kommit på en sak, en inte alls bra sak. Jag kan inte sova längre än till 9 på morgonen. Det är hemskt! Jag var alltid den som sov till halv 2 vissa dagar och ibland längre. Det känns som en ond spiral haha... att jag inte kan sova länge men samtidigt är det ju bra. Jag har hela dagen framför mig och massvis med saker som ska hinnas med innan min jag åker ut till landet ikväll.
 
Jag har börjat fixa mig lite smått så det är väl något jag borde fortsätta med nu. Sedan ska det packas till både landet och utomlandsresan. Jag är sämst när det gäller att packa. Åker om 2 dagar och jag har inte plockat fram en enda grej. Smart Mathilda! Som ni märker har jag lite att göra innan jag drar in till stan! Hörs senare. ♥
 

GODNATT

Hela familjen har suttit och kollat på Criminal mindes med ögonen uppspärrade. Shit vilket spännande avsnitt! Dock fattade man direkt hur de skulle lösa fallet vilket man alltid gör, men shit vad bra det var! Blev mycket shit här nu... haha jag märker att jag börjar bli övertrött. Tror att det är sängdags och filmtittade nu, har lite planer inför imorgon. Bland annat att träffa min underbara ängel Daniella! Mer om det imorgon, godnatt mina fina läsare! ♥
 

Nails

Eftersom att jag är en expert på att inte fixa mina naglar, dvs säga jag orka aldrig ta bort gammal naglack eller fila de så det ser typ för jävliga ut om jag ska vara ärlig. Så jag bestämde mig att fixa till dom med att både måla, lacka och fila dom. Det fick bli en rosa röd färg som kommer att matcha mina kläder till imorgon! Bättre kan det inte bli. :)
 
 

Hawaiian Tropic

Cubus och Åhlèns
 
Jag har alltid velat köpa dessa tre men har aldrig slagit tanken och tyckt att det är nödvändigt. Men nu var det faktiskt dags att köpa hem sådana och vara precis som alla andra. Dom luktar trots allt enormt gott!
 
Funderar på att hoppa in i duschen, raka benen och fixa mig som alla tjejer gör. Är ledig imorgon hoppas jag så jag ska se till att ha lite egen tid. Behöver tänkta genom och försöka samla mina tankar. I ensamhet.
 
 

Onsdag

Mina små fötter värker som bara den just nu. Har sprungit runt som en galen kyckling på jobbet för att få klart allt så att jag kunde få vara ledig imorgon, har inte suttit ner en enda gång på hela dagen. Inte blev det bättre efter jobbet då jag mötte upp en kompis inne stan för lite shopping. Fick med mig lite saker till resan nu i helgen som jag ska visa senare. Som tur är har jag klivit innanför dörren och satt mig på golvet. Mina fossingar har somnat också och det förstår jag med tanken på hur mycket jag har sprungit och gått runt!
 
Nu är det dags för mat, ingen är som vanligt så det får bli jag, mästerkocken *host* som får laga mat! ♥
 
 

20de Juni 2012

Godmorgon!
 
Det är någonting med full månen. Jag kan verkligen inte sova då och jag menar det, vissa säger bara så för att de är uppe en timme längre än vanligt men jag somnade inte fören vid 2-3 tiden. Och nu är jag vaken! 3 och en halvtimme senare med ett bra humör. Hoppas att det fortsätter så hela dagen.
 
Min dag kommer att bestå av jobb och sen stan. Som vanligt. Möter upp en kompis där för jag behöver köpa lite saker in för utomlandsresan! Berättar mer om det senare, ha en bra dag nu! ♥
 

Pasta med pesto

Är ensam hemma så jag har stått här och lagat mat som en riktigt hemmafru! Pasta med pesto fick det bli. Resultatet blev faktiskt riktigt bra om jag ska vara ärlig! Kanske kock är mitt framtida yrke?
 

Tisdag

Har haft enormt mycket att göra på jobbet. Herregud är det enda jag kan säga. Men man ska se det från den ljusa sidan! Jag har skrattat väldigt mycket och fått väldigt många komplimanger. Roligt roligt! Efter jobbet stack jag snabbt in till stan för att möta upp min fina vän Matilda för en fika och lite skitsnack! Skulle ha köpt sol olja och sol kräm men hade inte pengar till det så jag får fixa det imorgon! 
 
Vi tog en fika inne på Wayne`s och jag säger bara KÖP INTE deras så kallad vaniljbulle. Fy bubblan vad hård och äcklig den är! Men däremot rekomenderar jag deras frappe med creamy caramel! Yummi.
 
 

NY



Pappa kom hem med en ny keps till mig för ett litet tag sen och.... jag vet inte vad jag ska säga om den hahah! Visst den är super snygg men jag är nog inte den personen som passar i keps om jag ska vara ärlig! Men den kommer nog att få bäras av mig ändå!

19de Juni 2012

Usch, solen vill aldrig komma fram, det är kallt ute och man måste ha på sig väldigt ula och varma kläder. Eller i alla fall jag! Men idag får de bli en stickad tröja till ett par svart jeans. Tror att det kan bli något!

Annars då.... hej förrresten! Eller godmorgon, vet inte hur jag ska säga haha men jag antar att det blir godmorgon eftersom att klockan bara är halv 8! Idag är det jobb som står på schemat och efter det åker jag in till stan för att möta upp en kompis för lite fika och prat. Mys!
Det går ju inte att mobilblogga så vi hörs när jag kommer hem helt enkelt! Ha en bra dag! ♥

Träning

"Då du inte orkar träna, behöver du det som mest". Det är ett citat som jag som jag håller mig till och precis så kände jag idag. Så jag drog på mig löpar skor samt kläder och stack ut och sprang. Dock lite kortare än vad jag brukar på grund av min magont men jag är nöjd att jag ens tog mig ut. Har försämrat mig med 5 sekunder också... Märks redan nu att jag inte har tränat på en veckan ungefär. Måste bli ändring på det.

Funderar på att hoppa in i duschen och ta en lång dusch för en gångs skull. Välja kläder till imorgon också, har ingen aning om vad det blir för väder men jag hoppas på sol! Tycker dessutom att sommaren ska komma snart, det är ju fan Juni?!

Platform





Jag bara måste måste MÅSTE ha ett par såna här! Så himla coola och grymt snygga! Dock skulle jag vilja ha vita med nitr på sidan men det kan bli lite för mycket så hel vita räcker nog. Blir glad bara jag ser de! Måste verkligen beställa hem hem ett par inom kort!

Måndag

Herregud vilken dag. Har jobbat i 9 och en halv timme med en halvtimmes lunch. Plus att jag cyklade dit och hem. Jag är död. Så jag gjorde en liten "belöning" kan man säga eller bara äter mig tjock det beror på hur man ser på det! Men jag rostade två mackor, bredde på nutella och några skivor banan och ett glas juice till det! Mumma.

Ikväll blir det en hemmakväll. Ska upp och jobba imorgon också då jag har en hel del saker som måste göras! Mitt bord är fullt med fakturor. Inte en vacker syn! Är faktiskt ganska förvånad att jag inte har skurit mig än med så mycket papper som jag håller på med!

Blå nyans



Detta tub linne från H&M fick pryda min kropp idag tillsammans med ett par svarta jeans och låga converse. Bättre bilder kommer senare. Nu måste jag skynda mig tillbaka till jobbet, hörs!

18 Juni

Godmorgon!
Vaknade pigg och belåten vid 6 då jag hade svårt att somna om så jag hoppade in i duschen en stund. Har glömt hur skönt det egentligen är att duscha! Ta inte det på fel sätt, klart at jag duschar. Varje dag men då tar jag oftast snabba efter som jag alltid har något att göra osv. Så jag hinner inte ta en sån där lång dusch som de flesta säger att kroppen behöver.

Ingen sovmorgon idag heller inte. Börjar jobbet klockan 8 och jag hde faktiskt tänkt att cykla dit. Tar max 10 minuter så det är nog lugnt. Får tänkte från den ljusa sidan, motion varje morgon! Hoppas att det ger lite resultat i alla fall... Det får vi se om någon månad eller två!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning det sista lilla som alltid och sedan ta fram cykeln och trampa iväg! Ha en bra dag. ♥

Söndag

Herregud. Mina tårar har sprutat ner som floder denna kväll. Tur att jag har fina kompisar som finns här för mig. All kärlek till er! Men nu är det slut på bölandet. Måste börja rycka upp mig och göra något av mitt liv, ha kul och våga mer! Mitt nya måtto!

Även om det är en sak som jag redan nu skulle vilja ändra på så kommer det att få vänta. Måste verkligen sova nu, ska upp och jobba vid 7 imorgon bitti. Kill me är det enda jag tänker på. Usch men vad gör man inte för lite extra cash? Som tur är drar jag utomlands på lördag, bara iväg från detta skitland rent ut sagt! Så jag hoppas på ett väldigt dåligt väder nu i veckan så att man kan längta ännu mer. Hemsk jag är mot er nu!

Bio,sallad, översvämmning och lite mer

Det har min dag bestått av. Efter ett tag bestämde jag mamma och Marlen att gå på bio. Snövit fick det bli! Hyfsat bra film om jag ska vara ärlig. Berättar mer om det senare!
Fick bli en salland till lunch efter att ha proppat en tom magen full med popcorn. Behövdes verkligen. Men nu väntas det middag!

Angående uppdateringen så har vi haft översvämning här hemma och internet slutade fungera men nu är allt som vanligt igen hoppas jag! Kan berätta mer om det också senare. Ska vara social mot min fina vän Freja som är här och kollar på film med mig! Min räddare i nöd. ♥


Livet blir inte alltid som man tänkt sig.

17de Juni 2012

Godmorgon.

Denna dag började allt annat än bra. Vaknade av att tårarna rann ner för kinderna och en hemsk mensvärk. Tror jag i alla fall. Jag antar att dagen inte kommer att ha något bättre att bjuda på än mensvärk och tårar. Men livet blir bättre right? Längtar tills jag lämnar det här landet. Det skapas bara problem hela tiden.

Skolavslutningsoutfit


Tröja/klänning från Ginatrcot / Halsband - Ur&penn

Q/A Sommarjobb

vart jobbar du? :)

Den här frågan har jag fått en hel bunt av. Jag fick reda på av min mamma att hon hade fixat ett sommarjobb åt mig på hennes jobb. Eftersom att hon är chef var det ganska lätt att fixa ett jobb åt mig även om jag är minderårig! Det jag gör är att sortera fakturor i olika pärmar i nummerordning. Det är inte lätt kan jag säga er men jag tjänar otroligt bra med pengar på att göra det! Så jag har bestämt mig för att jobba en månad varje dag ungefär, eller de dagarna jag har lust och orkar så klart! Alla kollegor är super trevliga och roliga så jag kommer nog att komma in i gruppen mera snart! Har ni mer frågor som ni undrar över är det bara att kommentera! Svarar på allt så gott som det går :)

Klänning i spets



Denna klänning låg i brevlådan när jag kom hem idag, skulle ha varit tänkt att ha på avslutningen men så blev det inte. Bara några dagar försenad.

16de Juni 2012




Det här har min dag bestått av! Jag sov över hos min bästa och jag kan säga att vi har inte gjort någonting denna dag. Vi vaknade vid halv 1, gick och handlade, åt frukost och sedan tillbaka till sängen med våra bästavänner. Godis bunken och en chips påse. Love. Vi båda somnade och vaknade redan vid halv 5 igen! Hennes säng, gå inte att beskriva med ord hur skönt man sover i den! Ljuvligt!

Jag är så himla ledsen för dålig uppdatering men jag har inte fattat ett skit av blogg.se nya design. men nu ska allt fungera och jag har lärt mig det mesta! Var beredda på mycket uppdate nu! Ska svara på frågor och visa up en ny klänning lite senare idag. Hörs finisar! ♥

Mys kväll



Med min bästa. ♥

Sommarjobb

Hej på er!

Förlåt för min usla uppdatering idag men det är så att jag ge fått ett sommarjobb och vill satsa för att faktiskt tjäna in egna pengar. Därför kommer uppdateringen har bli lite halv dålig men kg ska försöka mitt bästa!

Jag har nu slutat för dagen men väntar bara på att mina mamma ska bli klar. Sedan far vi hemåt då jag måste fixa mig snabbt som en jag vet inte vad för att möta min en saknad och älskad vän. Bloggar mer om det sen!

Kiss


Underbara tjejer det där! ♥

Klockan börjar närma sig halv 11, själv ska jag upp om c.a 8 timmar för att jobba (!?). Det är tveksamt om jag ens kommer att komma upp ur sängen då men jag gör det för pengarna! Behöver lite stålar nu till sommaren, det ska inskaffas en ny dator, jeffery campbells och shopping. Kommer dock inte att kunna köpa allt detta för min lön med det mesta! Ser faktiskt fram emot att få testa på vuxen livet utan att känna press som när jag praoade. Kommer nog att bli bra ska ni se! Uppdaterar självklart under dagen så bloggen kommer inte att stå tom, promies!
Vet inte riktigt hur jag ska avsluta detta inlägg så jag gör det med att skirva puss (kiss ;)) och godnatt!

Vid sjön




Även fast det var kallt så vi det super mysigt idag! Bara bästis och jag. Vi pratade om allt, verkligen allt vi hade missat och lite till. Behövs såna stunder ibland!

Nu ligger jag i sängen som en..... jag vet inte vad men det ser inte snyggt ut! Vill ut och springa men min värk i magen säger ifrån. Beslutsångest Check! Men det får nog bli att ligga kvar här i soffan. Död. Kommer att vara ännu segare och så imorgon när det visar sig att jag ska jobba. Yes thats right! Jag har fått ett somarjobb! Berättar mer om det senare! Nu luktar det mat i köket, hörs! ♥

Dagens





Kofta - Lindex // Linne - Bikbok // Shorts - Topshop // Skor - Comverse // Solglasögon - Bikbok? // Väska - Chicy.se // Guldhalsband - Present.

Bilder från gårdagen

image description
Taget från Nathalies blogg.

Vi hade som sagt galet kul! Vi var där från två till 8 någon gång. Riktigt skoj även om man blev nerputtad från bryggan, satan vad skönt det var i vatten i alla fall! Mitt första dopp för i år faktiskt!

Uppdate: Ligger här i soffan med enorm mensvärk.

Långsjön

image description



Efter att ha lagat pannkakor och pratat lite tog Ellen med mig till Långsjön. Svindlat är ett ord som jag behövs användas. Dock inte när solen är framme då är det super mysigt! Kameran är med så massvis med bilder komme att dyka upp när vi bestämmer oss för tt åka hem!

Frågor och svar

Skit snyggt halsband, vart ifrån? Grym blogg btw!
Det är från Ur&Penn! Åå tack sötis :)

hej, fin blogg!
bloglovin byte? :D

Hej tack så mycket! Jag gör tyvärr inte bloglovin nyten längre men du får gärna följa mig där! :)

vem har gjort din bloggdesign?
En tjej som heter Filippa

VART FINNS DEN?!! HERRREEEGUD VA SNYGG
Hahah visst är den!? Du hittar den på runwaydreams :)

Lockar du ditt hår eller är det naturligt lockigt? Det är iallafall sjukt fint! Om du lockar det, vilken locktång använder du då eller hur gör du? :) ♥
Jag lockar mitt hår med en värmepinne! Jag har fått många frågor om hur jag lockar mitt hår och en video kommer att komma upp snart! :)

I Vilken ort bor du? Jag har alltid fått för mig att du bor i Sollentuna ;)
hahaha jag bor i Stockholm ;)

14de Juni 2012

Godmorgon! ♥

Denna dag har som sagt en hel del att bjuda på men jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt ändå!
Jag vaknade vid 9 tiden men lyckades somna om till 10. Tänkte att det var skola idag när jag vaknade så ja fick lite smått panik men nu när jag har insett att det är sommarlov, mår jag så mycket bättre! Inte mindre att jag ska utomlands om 9 dagar! So,l bad, sena kvällen, drinkar you name it!

Måste börja fixa här hemma, packa lite och sen möter jag upp pappa så åker vi vidare till ett möte. Vilket är det sista jag vill göra. Hörs senare!

23:16



Bästis kom hit efter en super bra dag på flaten. Vi behövde prata lite, som bara bästa vänner kan göra. Vi snackade också lite skit och hade det trevelans som alltid!

Även fast klockan snart baraär 20 över 11 så ska jag ta och sussa. Morgondagen har massvis med saker att bjuda på. Möte med rektor och lärare, långholmen och möta upp en finfin kompis. Har lite att fixa imorgon som sagt! Kommer självklart att kunna blogga väldigt mycket också, ska bli bättre på att uppdatera nu, har varit lite mesig när det gäller det. Tänkte slänga in en bild på mig från idag! Lökade sönder på hem vägen från skolan, inte kul.

Första dagen på sommarlovet

Och det har spenderats med underbara personer rent ut sagt. Jag och några kompisar åkte till Flaten tillsammans med killarna i klassen. Där mötte vi upp några andra och dagen började långsamt med säkert att falla på plats. Vi har badat, grillat, skrattat och mycket mycket mer. En helt underbar dag i mina ögon!

image descriptionimage descriptionimage description

Sommarlov



Kommer börja med att spendera första dagen på sommarlovet med mina fina vänner! ♥ ↑

Gårdagens



Guldig krofta - H&M // Jeans - Bikbok // Linne - Ginatricot // Solglasögon - ? // Ballerina - London // Guldkors - present.

Detalj



Herregud. Nu är det sommarlov dock har jag inte riktigt den känslan i kroppen... ÄN. Men jag kommer att få en väldigt bra start på lovet, ska faktiskt åka till flaten ( i know alla är där so what? ) jag och några tjejer frå klassen. Vi ska grilla, bada mysa ha det allmänt trevligt! I promise att slänga in en bild på vad som klädde min lilla kropp idag, måste bara säga att jag har fått sjukt mycket komplimaner av främlingar på stan om att jag var fin! Man blir riktigt glad av sånt! Ska fortsätta att packa, byta om och äta lite. Små saker med andra ord :)

Skolavslutning

image description

Studentmotagning

image descriptionimage description

Ändrade planer

Denna dag blev inte alls som jag trodde att den skulle bli. Plåtningen har nog blivit inställd pga av regnet, jag har no idea hur jag ska komma till studentmotagningen eller till Natts. Love lite. Hörs när allt är bättre planerat!
image description

USA



♥♥♥

Paket

Steg upp med snabba steg för att hämta mitt efterlängtande paket! Dock var det inte min klänning vilket gjorde mig... Irriterad. Men det visade sig vara min bikini som jag beställde för ca 3-4 veckor sedan! Happy! Visar er senare, nu är det dags för frulle!

image description

12de juni 2012

Godmorgon!

Idag är det mycket som ska hinnas med. Plåtning, studentmotagning, hämta ut paket och sova hos en  kompis med alla andra tjejer i klassen för att göra oss i ordning inför skolavslutningen. Har redan nu lite bråttom men lovar att slänga in några inlägg under dagen! Hörs.
Trött tjej här!
image descriptionimage description

Det finns en gud



Hahhah jag är så mesig. Ska faktiskt berätta en hemlis för er nu. Lite som en bekännelse på ett sätt men om jag har tappat bort något eller verkligen verkligen vill något, brukar jag be till gud. Hahaha det låter så himla mesigt och fånigt men det hjälper om jag ska vara ärlig. Dock kan man inte göra det hela tiden bara någon gång bilnad typ 2 gånger per år och i år var det min första gång och jag fick tillbaka mina saker! Är överlycklig. Någon gozig person hade lämnat in det och allt fanns kvar, varenda liten krona. Snacka om att jag ska vaka mina saker med mitt liv nu för tiden! Nu mår jag bra! ♥

Btw. fick ett brev på posten om att min klänning hade kommit också, love life!

:@fkjvoeihgireuhpwaoishfd

Så känner jag just nu. Att glömma både plånbok, bankkort, guldhalsband OCH sin avlutningsklänning på bussen och sen se med egna ögon en äcklig iran ta påsen och håller i den samtidgt som bussen åker iväg är inte det roligaste. Jag kommer att skratta å det här om något år men jag kan säga er att just nu.... vill jag åka och slita sönder honom i stycken. Så äckliga idioter till människor det finns.

Dagens




Linne - Bikbok // Jeans - Bikbok // Ballerina - London // Väska - London // Solglasögon - Bikbok?

Farsta

Åkte som sagt hem efter att vi hade städat klart, gjorde mig sedan i ordning för 9:ornas lunch som vi dessutom fick vara med på och äta. Inte det godaste direkt men mycket bättre än vanlig skolmat! Sedan tog jag och Elin tåget till farsta för att fixa lite små saker, bl.a. En klänning/tröja till mig och underkläder till Elin. Mysigt var det. Och vi hade lite att prata om så det var skönt. Nu hade kg tänkt att åka hem och lägga mig på soffan och sova en stund, eller kanske sola lite? Får se hur det blir med det!
image description

Seg dag

Va i skolan ca 30 minuter sen fick vi sluta. Riktigt onödigt så jag är lite irriterad nu. Ännu argare blev jag när jag fick reda på att avslutningsklänning kanske inte kommer att komma i tid. Mitt humör sprack då haha. Som tur är ska jag in till stan med en kompis efter 9:ornas lunch så jag får se om jag hittar något jag kan ha på mig i fall den nu inte skulle vilja komma.

Det är faktiskt några av er som har frågat om jag äter frukost eftersom att jag aldrig skriver om det. Och mitt svar är ibland. Jag hinner oftast inte så struntar jag i det. Men om jag hinner brukar jag ta en helv avokado, en macka, ett glad oboy för att få igång kroppen med lite socker och sist ett glas vatten. Dock ser det inte alltid ut så, ska försöka lägga lite mer grönsaker som paprika och gurka osv för att få i mig det jag behöver. Så här såg min frukost ut idag!
image description

11de Juni 2012

Godmorning sunshines! ♥

Idag var jag inte pigg när jag skulle gå upp, usch säger jag bara! Ska gå ner och stoppa i mig lite frukost och sen göra i ordning mig osv. Ska locka mitt hår hade jag tänkt och fixa lite små saker! Tänkte bjuda på en liten sneak peak på dagens också! Outfit bilder kommer senare!

Dagens planer är skola, dock inte vanliga lektioner utan mer som att städa. Jag och några andra ska fixa inför 9:ornas lunch också så det är väl det vi kommer att syssla med. Ska förska att uppdatera lite under dagen, märker att jag har tappat lite läsare pga min uppdatering. Inte bra.

TIRED

Usch man blir riktigt seg av at gå upp vid halv 9 på en söndag. Har dessuom har jag märkt att jag inte kan sova länge än till 10 i alla fall så vad gör det om man släpar sig upp en och en halv timme tidigare?

Kom på att om 13 dagar åker jag utomlands. Hade helt glömt bort det om jag ska vara ärlig! Längtar så jag nästan spricker, dock känns det som att jag inte kommer att njuta eller bli brun. Hur konstigt det än låter så kommer jag nog att få ångra att jag inte utnyttjade sommaren och denna resa mer. Det händer alltid.

Jag funderar också på att köpa ännu flera nitar och byta om några av mina andra shorts. Det var sjukt svårt att bara sätta på dessa 30 nitar på de här shortsen, jag vill ha en hel baksida full!

Lovely pink


PH by me // Nikon d5000 50 mm

Det var riktigt länge sen jag fotade natur, landskap, djur och människor osv. Jätte tråkigt men sant. Men jag ska skärpa mig från och med nu och visa er massvis med snygga och fräscha bilder med min systemkamera. Kan börja med att visa er dessa bilder över texten, måste säga att jag är riktigt nöjd med dom för att ha använt 50 mm objektivet. Jag funderar starkt på att sätta upp sista bilden på väggen för att göra mitt rum i lite med färg och få liv på det! Vad tycker ni om bilderna btw?

Löprunda

Tog mig ut och sprang 4 kilometer när jag kom hem! Höll på att dö ett tag men jag tog tag i mig själv och fortsätte enda från start till mål. Så nu är jag nöjd! Har dock väldigt ont i magen, trodde att jag skulle spy sista kilometern. Men nu har det lagt sig! Är förvånansvärt stolt att jag tog mig ut idag! Mår som en fisk i vattnet!
image descriptionimage description

Bustier



Var inne på en hemsida och hittade dom här! Hur snygga är de inte?! Jag vill och har sån lust att klicka på köp knappen men jag har som sagt inga pengar just nu.... Men när jag har jobbat klart i sommar kommer jag definitivt att klicka hem en sån här i antingen svart med silver nitar eller en vit. Har dock inte bestämt mig än. Och så ska ett par Jeffery campbell flytta hem till mig! Längtar!!!!

Ny spegel


Loppis 40 :-

Så, nu är jag hemma efter en hyffsad dag. Hittade denna spegel och ett halsband för ett väldigt bra pris! Minigolf gjorde vi också vilket aldrig kommer att hända igen. Fy bubblan vad dålig jag är på det. Ska nog satsa på innebandy istället!

Jag hade en baktanke om att gå ut och springa min vanliga runda men jag tror att jag ska lägga min på baksidan och sola nu när vädret är så fint! Vill bli lite brun inför avslutningen också. På tal om det ska är min klänning påväg och jag hoppas verkligen att den sitter bra! Håller tummarna för det!

Make up

Sitter här trött som en gås och ska fixa Ellen. Vi har absolut inget att göra så då fick vi iden att sminka henne. Jag älskar ju att fixa andra så det blir toppen! Vi har massvis med fina färger och så att välja på! Visar resultatet senare!
image description

Siggesta gård

Godmorgon!
Ingen sovmorgon här inte, Ellens mamma väckte oss halv 9 för att släpa med oss till Siggesta gård. För er som inte vet vad det är så är det en jätte stor loppmarknad. Jag själv har hittat ett halsband och en spegel. Mycket nöjd. Dock luktar det för illa men jag har trevligt som alltid. Ska fortsätta att kolla runt här och se om jag hittar något fint
Jag och Ellens lillebror Albin!
image description

Hemmakväll med bästis



Ikväll blev det en hemmakväll med bästis. Vi har lagat mat och pratat en massa skit, lite som en dejt haha... nej inte riktigt så, men bara en mys kväll! Filmer väntas att kolla på så nu måste jag rusa. Hej då, snopp och penis!

Almost famous


Bikbok 80:-

Stan

Blev en shppingrunda idag också! Finns massvis med affärer som har rean nu så jag och min kompis passade på. Hittade en super duper fin buster inne på topshop som jag kommer att fylla på i min garderob med! Ska fortsätta att bränna mina pengar nu, hörs!
image description

9de Juni 2012

Godmorgon alla fina!

Maten igår var helt störd god. Vi åt mängder med mat så jag känner att jag kommer vara mät i en veckan till! Har i alla fall tryckt i mig lite frukost eftersom att det är den viktigaste måltiden under hela dagen! Så nu hade jag tänkt att fixa lite saker samt mig själv sen åker jag in till stan och möter upp en kompis. Ska kolla om jag kan få några bra outfit bilder också :)

Planer för kvällen tyckte jag att pappa sa att vi är bort bjudna på en fest hos någon kompis. Jag komer nog att åka dit säga hej och sen dra. Orkar inte med småbarn osv. Dock kommer vissa av mina kompisar att vara där så det kan nog bli kul, får se lite hur dagen blir också! Hörs senare.

Dagens





T-shirt - ? // Jeans - Ginatrcot // Ballerina - London // Väska - chicy.se // Ringar - gina och six // Solglasögon - Bikbok

Älskart livet

image description
Det är standard ibland. Jag är nog den enda i Helga världen som inte kan få upp vårar puddings överlåset. Slutade med att jag blev sittandes här utanför i en timme innan mamsen kommer på att hon och Marlen är inne i stan. Usch, fy och blä så arg jag är just nu.

Fridayyyy

Hejsan hoppsan!

Dagen har rullat på som vanligt dock har det varit en ovanligt kort idag. Men jag antar att det bara är bra! Det är ju fredag, mer kan man inte begära. Ikväll ska jag och familjen ut till en restaurang i skanstull om jag minns rätt. Synd att det är lite bråk här hemma annars hade jag mått riktigt bra.
Sprang nyss ner för alla trappor för att hinna med tunnelbanan, jag hann inte.. Så typiskt mig. Men jag är i alla fall på väg hem, har varit och bytt ett par byxor till en större storlek eftersom att fettet bara växer på min kropp just nu. Vilket är både bra och dåligt i guess. Nå väl, nu när det är gjort så ska jag snabbt hem, fixa lite saker sen springa till tuben och åka in till stan. Ska försöka ta några bilder på dagens också. Får se om systern min har lust och är snäll nog att göra det. Hörs!!!
Btw har ni sett mina nya solglasögon? Haha ser ut som en snigel enligt min kompis i de!
image description

8de juni 2012

Godmorgon mina solstrålar! ♥
Mitt humör är på topp, vädret är fint och i hörlurarna spelas mina favvo låt! Livet är så jäkla bra ibland. Mina nya solglasögon är på också, ser ut som en... Humla i de haha. Hela jag försvinner bakom dom.
Denna dag kommer att bestå av helt vanlig skoldag, efter det måste jag åka och lämna tillbaka mina vita jeans. Den ikväll ska jag och familjen på restaurang. Det blir en ganska lugn och mysig dag med andra ord!
image descriptionimage description

Gozig





Ellen och hennes mamma hade rensat deras garderober och frågade snabbt om jag ville ta en titt. Så galen i kläder som jag är sprang jag nästan ner dit och började rota genom allt! Fick lite dåligt samvete om jag ska vara ärlig. Kom hem med en hel del fina grejer i alla fall! En av de var denna tröja på bilden, super stor och super gozig! Det här har lätt blivit min mys tröja! ♥

New in


65 riksdaler

Fick med mig en hel del saker från Bikboks super rea! Ett av de var detta linne som jag har spanat in ett tag och slog till nu. Fick med mig ett par solglasögon, ett vitt linne med djup rygg och ett par vita jeans. Bilder på allt annat kommer senare. Dock var jeansen alldeles för små (!!?) hur nu det kommer sig. Eftersom att jag aldrig orkar testa sakerna på plats så köper jag det jag tycker är snyggt och sen testar det när jag kommer hem. Orkar ej stå i onödig lång och lökig kö bland 942759031485 personer. Jag tog dessutom en storlek större i fall de skulle vara för små. Jag har ju en lite rumpa eller inte liten och liten men inte stor i alla fall! Men det verkar som att den har blivit enormt fet! Fick inte på mig jeansen längre upp än till början av rumpan. Jag vet inte om det är bra eller dåligt? Bra att jag börjar få lite form och så med mindre bra för jag är jätte rädd att bli stor eftersom att jag alltid har varit liten. Min mage växter som en kanon så jag ska ta mycket mindre än vad jag gör också! Åå jag vill ha en vältränad kropp. En kropp som jag själv kan bli nöjd med och inte ha såna här tankar.

Hos bästis

Sitter och väntar på att bästis moster ska komma och fixa till henne inför balen! Mitt minneskort har försvunnit på något sätt så kg kommer inte att kunna ta några bilder. Mobilbilder skulle kunna gå men det blir inte lika bra.. Synd jag som var så taggad! Ska vara lite social mot alla här nu, hörs senare!
image description

Stan

Har tillbringat hela min dag åt stadsvandring. Måste säga att det är så extremt tråkigt haha.. Men min grupp kom först! Vilket inte betyder att vi fick något bra resultat. Fick ett PMS utbrott efter ett tag så jag tog pappret och fik och svarade på alla frågor själv. Som det kan gå! Nu är jag i alla fall lugnt och glad. Har shoppat på Bikboks stora rea så jag fick med mig lite hem. Dock har jag inte testat det jag köpte, gör aldrig det nu för tiden. Visar er så klart vad jag köpt! Men inte nu som synd är! Sitter däremot på tunnelbanan på väg hem till bästis. Hon har bal idag så jag ska fota henne innan och under sminkningen ovs! Bilder kommer upp ikväll så håll ögonen öppna!
image description

"Love is where the heart is"



Detta linne fick pryda min kropp idag tillsammans med svarta jeans, låga converse och en nit väska!

7de Juni 2012

Gaaaash 6 dagar kvar till skolavsluningen! Har faktiskt lite fjärilar i magen haha... det brukar jag aldrig ha annars! Men det är nog för att jag är så jäkla peppad nu inför sommaren, planer planer planer bara strömmar in! Kommer nog inte ens att hinna med allt, vill verkligen inte stressa genom lovet!

Godmorgon kanske man borde ha börjat inlägget med! ♥
Ska vara halv 10 inne i gamla stan för att möta upp resten av klassen. Vi ska gå på stadsvandring gen om stan! Jippi... Nej men man får ta och göra det bästa av situationen helt enkelt. Om ni ser mig på stan springa runt som en virrande kyckling, hojta till tycker jag! Det har varit några som har kommit fram och sagtatt min blogg är bra osv. Tycker att fler borde göra det! Det är riktigt kul!!

Om blogg.se inte hade hackat upp sig hade ni fått bilder till inlägget... nu blev det inte så! Men jag ska frsöka att uppdatera så mycket som möjligt under dagen, outfit bilder också!

En löprunda lite så där

hahahahhah snygg man är då!

Tog mig ut ändå! Sprang min vanliga runda och har bättrat på 33 sekunder bildet är väldigt mycket! Nöjd tjej med andra ord. Har hunnit med lite eget fys och pizza vilket satt som en smäck. Nu är det bara duschen som väntar sen är det dags att ta fram kläder för morgondagen! Stadsvandring i gamla stan står på schmat!

Slut på det roliga

Hej på er!
Nu är jag äntligen på väg hem, ska ta och försöka med att gå ut och springa! Behövs verkligen efter så mycket mat, fett och kalorier jag har fått i mig under dagen. Men jag hade trevligt. Dock bestämde jag mig för att det roliga behövde ett slut också, men det var som sagt trevligt.
Nu när jag kommer hem ska jag sätta på mig träningsbyxorna och sportbh samt ett linne och sen stocka ut och springa, efter det hade jag tänkt att köra egen fysträning nu när innebandyn är slut!
image descriptionimage description

Wanted



Det mönstrade linnet är bara för underbart och det vita med fransar är to die for. Jag insåg igår när jag rensade min garderob att jag har typ inga kläder. Ingenting alls. Not good, a inte så värst mycket pengar heller för den delen. Försöker spara lite till Turkiet så att jag kanske kan hitta något fint där! Funderar dock på att inskaffa mig dessa två till resan!

Fix och trix

image descriptionimage descriptionimage description

Födelsedagsfirande



Tänkte bara slänga in några bilder på hur jag ser ut idag. Bättre bilder kommer senare men här har ni en liten "glimt" av vad som pryder min kropp idag!

Nu är det dags för mig att stänga av datorn, sätta på mig skorna och börja gå mot bussen som sedan kommer tt ta mig hem till Elinor. Komer att bli en trevlig eftermiddag med mycket skratt! ♥

6de Juni 2012

Goooooodmorgon!

Morgon pigg som jag brukar vara när man vet att man får sova ut, vakande redan vid 5 imorse. 4 timmars sömn räckte tydligen för mig! Dock somnade jag om senare till 8 men jag hade velat sova längre. Men dagen har andra planer att bjuda på! Ska strax börja fixa mig lite smått samt ara social mot min familj innan jag tar buss och tunnelbanan hem till Elinor. Den fina tjejen fyller hela 15 år idag, grattis nu får du cykla utan hjälp och ha lagligt sex way! Så jag och Ida ska hjälpa till hemma hos henne innan hela hennes släkt kommer. Jag tror att det kommer bli en trevligt och rolig dag idag! Hörs senare :)



Mina störda amigos och jag innan kvällen drog igång!

Amigos




Nu har vi landat hemma i hemmet mitt och förbereder oss för fulla muggar inför kvällen! Kommer nog att bli en liknande kväll som i lördags vilket är passar perfekt för min del! Får se om det kommer upp några fler inlägg denna tisdag, om inte så ha en bra och grymt rolig tisdag! ♥

Tacos

image description
Vi har både handlat, lagat mat och gjort oss i ordning för att åka hem till mig. Middagen bestod av min favvo mat Tacos! Ska fortsätta umgås med mina finisar, hörs senare! ♥

Dagens


Tröja - H&M // jeans - ginatricot // skor - converse // Fransväska - London // ringar - Gina och six // solglasögon - Paris

Med mina vänner

Slutade skolan kvart i 12 så det var skönt! Direkt. Efter att vi fick lunch drog jag, Ida och Elinor till farsta. Vi köpte hårfärg och ögonbrysfärg. Nu ska det färgas för fullt här! Resultatet får ni senare ;)

image description

5 juni 2012

Herregud, denna dag har börjat allt annat än bra. Började med att jag försov mig, missade tuben OCH bussen. Mitt humör är inte på topp kan man säga men samtidigt känner jag mig inte arg eller vad man ska säga. Jag vet att jag kommer att komma i tid men det känns bara så jäkla surt att det händer just idag. Får ta och göra kvällen bättre helt enkelt då vi firar min kompis Elinor!
Slänger in en Sneak Peek på dagens!

Jag minns det som igår



Finns inte ord för hur mycket jag saknar dig, behöver dig och vill ha tillbaka våra minnen. Jag älskar dig Vendela. ♥♥

Q/A

måste bara fråga..vilket lag spelar du i? har ni mött Storvreta någon gång? haha jag spelar där så det är därför jag undrar! :)
och utöver det så måste jag säga att jag älskar dig blogg! :)

Svar: Haha fråga på du! Jag spelar i Huddinge och ja, det har vi, dock har jag inte varit med och spelat eftersom att jag var ny då! Men jag tror att vi ska upp till den cupen nästa år igen och det vore super kul om du kom fram och hälsade! Btw tack sötis, vad glad jag blir!

Vilken storlek har du på din longchamp?:)

Svar: Jag tror att jag har den största storleken! :)

OHHHH så snygg klänninggg!!!!!!! Var är den från????

Svar: Visst är den? du hittar den inne på ginatricot! :)

gud va fina! Vart har du köpt dom?! :)

Svar: Shortsen kommer från Topshop! :)

super fina! Är dem köpta på topshop, om inte vart då? :)

Svar: de kommer från Topshop! :)

vad var det som hade hänt? :)

Svar: Vet inte om det är så bra att ta upp i bloggen en jag är extremt arg på min spanska lärare bara :) Men tack för att du bryr dig!

Hur lockar du håret?! Sjukt snyggt ;)

Svar: Jag använder mig av en värmepinne! Har faktiskt tänkt att göra ett video inlägg om det, skulle det kunna vara något? :)

Avslutning

image descriptionimage descriptionimage description
Då var innebandyn slut för sesången. Super trist för nu måste jag träna själv, på egen hand. Inget att längta till men samtidigt så jäkla skönt! Nu kan jag verkligen njuta av mitt sommarlov och spenadra min tid tillsammans med personer i min omgivning som gör mig glad! Finns inget bättre.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner under täcket för film tittande! Blir väl samma film som varje kväll, förste inte att jag inte tröttnar... Haha efter 10 veckor. Samma film varje kväll, nästan!

Toppar



Jag har fått en liten svag knapp för dessa toppar. Mönstrade som enfärgad, rutigt som prickigt. Jag tycker att det är riktigt snygga speciellt nu när sommaren snart är på väg tillbaka då kan gå i en sån här topp och ett par shorts och  sen låga converse till det. Ååå love! Ni hittar dessa två på Chicy!

USA


Kommer inte att hinna ta några outfit bilder idag men jag hann knäppa denna bild som visar att jag har på mig en amerikansk stickad tröja, ett par blå jeans till det och vita låga converse. Perfekt klädsel för en dag som denna!

Kom hem till slut men det slutade med att jag fick stå i en halvtimme för att försöka öppna dörren. Jag har inte de starkaste armmusklerna direkt så det tog c.a 40 minuter för mig innan jag kom in. Dock fick min lillasyster hjälpa mig, pinsamt när sånt händer faktiskt! Nu tänker säkert några av er "Shit vad svag hon är blablabla.." och då kan jag svara, jag är en smal liten flicka med kassa arm muskler och jag är stolt över det!

YAY

Ser inte ut som att jag kommer att komma hem på länge. Tänkte bara uppdatera er om det så ni vet vart ni har mig. Förseningar är något av det jag hatar allra mest. Måste ändå ringa lite personer så jag behöver inte oroa mig om tiden!

image description

Sweden

Godmorgon!
Började denna morgon med att försova mig på en halvtimme sådär men jag blev klar 10 minuter tidigare än vanligt så jag antar att det är bättre än bra! Första lektionen var musik, jag sjöng och har nu mitt C vilket jag får nöja mig med till nästa termin i 9:an.
Jag och Bella sitter nu på hörnet (fritidsgård i skolan) forever alone. De andra i klassen har fotboll på schemat men eftersom att vi inte är med har vi håltimme. Skadar aldrig!
Har ni sett min fina teckning btw?! Kommer lugnt att ha den till matchen Sverige spelar vilket är den 11:de Juni. Haha mobbad som jag kommer jag att sitta och vifta med den gärning heja för fullt! Haha ser mitt snygga Smile? Fy säger jagbara!
image description

Söndag kväll


Bjussar på denna bild som inte har något med inlägget att göra. Tänker mest på sommaren när jag tittar på bilden, dock mest mitt nya tub linne, ansiktet kan ni räkna bort. Ser hemsk ut haha...

Kvällen hade och har inte så mycket mer att bjuda på. Mest min säng som skriker på mig just nu. Det enda som ska fixas nu är att borta gaddarna och tvätta ansiktet samt sätta på tv:n fr film mys med mig själv. Jag måste nog vara den enda som INTE kollar på Bigbrother. Annorlunda eller vad haha?

3de Juni 2012

image descriptionimage description

Om jag ska vara ärlig så har jag ingen söndagsångest över huvudtaget Det ska bli skönt och kul att gå till skolan imorgon. Inte kul på det sättet men att få träffa alla igen. Nu undrar ni säkert vad jag tänker med haha inte med huvudet värkar det som i alla fall! Måste öva på musikläxa som ska göras imorgon. Sjunga. Det här kommer inte att sluta bra. Låter som en tondöv naken kyckling på en äng. Det vill säga, inte bra. Inte alls.

Film


Har legat här i soffan nu ett tag och kollat på film. Män som hatar kvinnor, kanske inte den bästa filmen att kolla på när man är själv. Frågar mig själv flera gånger om varför jag ens satte på den. Gjort är gjort nu i alla fall!
Gossip girl är nu slut och jag funderar på att sätta på en ny film. Äta lite och sen sova! Låter som en bra idè i mina öron.

Cozy



Satan vilket dåloigt väder det är ute. Men det bästa med det här är att man kan sitta inne i mjukiskläder och kolla på film hela dagarna. Men nu är det Juni och då ska det vara sooooool. Men icke sa nicke. Kanske lika bra det, mitt huvud dunkar och halsen svider. Gårkvällen var helt störd konstig.

Zip heel black



När jag och Johanna var inne på Stylebytyra butiken här i Stockholm blev jag helt såld på dessa skor. Jag testade dom och de satt som en smäck. Bekväma att gå också dessutom, lite höga för min del bara men när jag väl får pengar kommer de att bytas ut mot dom här!

Konfirmation present



Fick en liten försenad konfirmations present av min fina mormor, en brosh som hon själv fick av morfar när de gifte sig vilket var några år sedan. Man tackar man tackar! ♥♥

Lidingö

Efter flera tallrikar fulla med mat och mätta magar är det snart fas för oss alla att åka hem. Gott som sjutton var det! Visste inte om man fick ta bilder här inne eller inte så jag vågade inte chansa.  Vi ska ta ännu mera efterrätt och sedan drabbas hemåt. Har dessutom fått en present från mormor som jag kan visa senare!
image description

Brunch time

Godmorgon!

Gårkvällen blev lite spårad här hemma men roligt hade jag! Såg inlägget jag skrev mitt i natten också.... haha det tycker jag att vi inte ens ska prata om. Så nog med det, vi ska alldeles strax sätta oss i bilen och sedan åka iväg för brunch. Vi ska fira min fina mormor som fyllde år i förrgår. Mina kusiner kommer också så det blir mys. Ska försöka att ta lite bilder med mobilen som senare kommer att komma upp, hörs senare! :)

Så här ser jag ut idag, bättre bilder kommer!

00:29

Herregud, källen blev spårad. Blev en hemmakäll, en lite annorlunda hemma kväll om man kan säa så. Jag är förvånad att jag ens kan skriva ett nattinlägg. Klokan är inte så mycket men min ögonlock väger ton som aligt. Lite snurrig i huvudet också bur yhats life. Ska sova nu men vi görs imorgon! Puss mina fina läsare!!! ♥♥

image descriptionimage description

Min eftermiddag

Har bestått av film och mys ensam. Sex and the city har rullat på tv:n och jag har legat i fåtöljen helt död. Fick ett sms av två fina vänner som snart kommer att komma till hemmet mitt. Sen får vi se om vi drar på fest eller träffar några andra. Vi får helt enkelt se vart denn kväll leder oss. Nu ska jag fixa i ordning min prinsessas lilla säng hon har "byggt" i min garderob helt själv! ♥

Blue and green


Hittade ett sjukt snyggt naglack i min samling. Ett blå/grön alltså typ havsblå eller vad man ska kalla det! Jag tycker att det är sjukt snygg att jag var tvungen att måla mina naglar i den färgen :)

Må vara världens godaste choklad




Tim tam. ♥♥♥

New in

Fjällräven på

Det fick bli en Shoppingrunda i Farsta med mamma och lillasyster istället dör att ligga och sega hemma i soffan. Behövde luft dessutom. Synd bara att det är så jäkla kallt ute nu i Juni! Då mina hunters och fjällräven fick pryda min kropp till ett par svarta jeans och ett ros linne.
image description

2 juni 2012

Godmorgon!
Hela familjen ligger döda i sofforna och på golvet av trötthet. Jag somnade runt halv 2 och vaknade vid 10 . Inte så mycket sömn med andra ord! Jag har märkt att jag vaknar alltid efter att jag har sovit i 8 timmar, tråkigt men sant. Alla fall den här dagens planer är..... Ingenting. Jag har absolut inget att göra. Ganska ovanligt men jag kan inte bestämma mig om det barar skönt eller allmänt jobbigt. Får väl se vart dagen leder mig helt enkelt!
image description

Just a night home

Herregud denna kväll hr verkligen varit fylld av både tårar och skratt. Glädje tårar! Vi har precis kollat klart på Coyote ugly och nu ser vi på Madagaskar 2 på ryska? hur nu det kommer sig haha! Jag och Marlen skrattar så att tårarna sprutar just nu! You got to love life some times! ♥

image description

Spikes


Låg  på golvet och kollade runt på olika hemsidor på nätet. Är sugen på att klicka hem något nytt dock har jag inte pengarna för det... Men jag kunde inte slita blicken från dessa skor! Ett par spikes. Blev helt kär i de svarta och de vita. Vill så gärna trycka på knappen så att de landar här inom 3-4 dagar...

Nya shorts

Sitter här hemma tillsammans med min mamma, pappa och Marlen och har Lets dance påslagen på tv:n. Ingen är speciellt engagerad på programmet ändå! Blev som sagt en lugn hemmakväll för mig, är alldeles för trött för att gå ut och så. Blir troligtvis en tidigt kväll idag!

Hade det inte varit för det tråkiga vädret hade jag burit mina nya shorts med ett leende på läpparna idag! :D

image description

utbakad fläta


I did it! Shit vad stolt jag blev när jag fäste toffsen. Lyckades borsta hennes hår samtidigt som jag höll i hennes hår som var indelat i 3 delar. Vet inte hur men på något sätt så lyckades jag!

My princess

Hola!

Försöker att fixa en utbakad fläta på min lillasyster men jag kan redan nu säga att det nästan är omöjligt. Hennes hår är så himla tovigt att man måste börja om varje gång man har kommit till mitte så nu har vi tagit en paus haha!! Men jag ska alldeles strax försöka ännu en gång!

Enda sen jag kom hem har jag legat och bara myst framför TV:n med min lilla prinsessa. Tror att hon känner av kylan där ute för hon skakar som ett litet löv så fort hon går nära ett fönster eller en dörr! Min lilla bebis!

Rainy day

image descriptionimage description

Efter att jag landat i hemmet mitt var det bara att sätta på sig skora igen och åka med för att handla. Eftersom att jag inte äter godis eller chips längre så orkade mamma inte lyssna på min lista med saker jag vill ha istället så då blev man tvingad att följa med. Men det var kul! Nu fick jag hem det jag ville ha till ikväll.

På tal om ikväll, jag hade tänkt att åka och kolla på en match men jag funderar starkt på att hoppa över det. Jag fryser som en naken liten kyckling just nu och det kommer nog inte att bli bättre om jag står ute i minst 2 timmar. Beslutångset next!

In school

image description
image description
Känns som att jag bara lägger ut bilder i svartvitt nu för tiden.. Lär bli ändring på det när sommaren kommer få alla färger lyser fram! Alla fall som ni ser sitter jag fortfar i skolan denna regniga och tråkiga fredag. Efter skolan åker jag troligtvis hem och sen ut till bollstanäs där mitt gamla lag kommer att spela. Tycker att det är riktigt roligt att kolla på när mina vänner spelar match. Det får mig att sakna det lite men jag känner ändå att jag gjort rätt val.
Senare på kvällen blir det nog ett varmt och skönt bad i jacuzzin och mys kväll med familjen min!

1 juni 2012

Herregud, bara 13 dagar kvar till sommarlov, jag spricker av glädje. Dock försvann det snabbt när jag tittade ut genom dörren. Juni och det är kallt plus att det regnar. Äkta svenskt sommar väder.
Skolan har som sagt inget roligt att bjuda på som vanligt. Måste snacka med min spanska lärare också vilket är det sista jag vill göra. Men det måste bli gjort så det är lika bra att få det överstökat med en gång.
Efter skolan kommer jag troligtvis att åka in till stan med Elin och Filippa. Ska se om jag hittar ett par nya solglasögon men som det ser ut nu får det vänta. Skor är en annan sak som jag är i behov av.
Men vi får helt enkelt se vart denna dag leder oss!
image description