.

Anledningen till dålig bloggning är för att jag är sjuk. Riktigt sjuk. Kommer nog att gå till skolan på hela veckan, har 39-40 graders feber och så har jag jätte ont i huvudet. Tänkte vara snäll och göra ett inlägg i alla fall. Kan inte kolla in i dator skärmen utan att mina ögon gö ont. Kan inte resa mig upp ur soffan heller. Kan göra några inlägg imorgon om jag har orken och kraften. Hatar mitt liv just nu!

dagens



Hemma tidigare än jag hade väntat mig, vi slutar egentligen nu men jag mår så himla dåligt att jag var tvungen att skippa AT:n. Gör så ont i mitt huvud och jag har tagit 3 alvedoner idag men ingen av dom har hjälpt. Mår illa och men det kan bero på att jag inte har ätit då mycket idag. Ska ta och äta lite sen gå upp på mitt rum med lillen och kolla på en film. Sova är också något som jag behöver göra.

högst upp på listan




Dom här två helt underbara ligger högst upp på min önskelista till tomten!♥

min eftermiddag

Glömde säga att min eftermiddag spenderades med min fina vän Daniella. Hur underbar tjej som helst, man kan säga att vi gick runt hela stan haha. Kollade lite i affärer och pratade allmänt strunt. Underbar eftermiddag med min fining!



Loove ya! ♥

27:de november 2011

Hej på er!

Man kan säga att det har varit fullt upp hela dagen. Åkte 20 över 7 imorse för att kolla på mitt lag idag också. Fattar inte hur jag orkade ta mig upp halv 7 på en söndag! Fick i alla fall prata med Cassie och Bullen gud vad jag hade saknat dom! Fina favorit vänner att prata med vi pratar verkligen om allt tillsammans! Men jag fick inte chansen att berätta lite saker för Cassie men det löser sig nog senare. Ska fortsätta kolla på what happend in vegas.



två bilder från finalen, inte lätt att ta bilder när man spelar fotboll...

donna



Nikon D5000 50 mm
@Mathilda christiansson (ME)

Två bättre bilder som visar hur liten hon är! Synd bara att hon är liv rädd för mig...

Lördags mys


Nu åker jag pappa och Micaela till Bea ( mataffär ) och köper lite godis till kvällen. På tv:n kommer på andra sidan häcken att visas, och såklart massor med godsaker på bordet! Hörs senare, kommer ett inlägg som visar hur liten Donna är i verkligehetn också! Ha en fin lördagskväll! ♥

om dagen


Som sagt har jag varit på cup hela dagen. Jag har varit där från 9 imorse till 4 på eftermiddagen så jag är jätte trött just nu. Vi hade två lag med i cupen men bara ena laget gick vidare. Båda lagen hade jätte bra spel men sånt är livet. Träffade och min fina bästavän Cassie, hann tyvärr inte prata med henne alls men jag ska dit imorgon igen och då ska vi prata. Behöver henne som mest just nu tur att hon finns i alla lägen! Efter att ha kollat på säkert 20 matcher så är jag dödstrött, så jag tar det lite lugnt med Donna och leker lite med henne.
Om en stund blir det film kväll med Micaela och pappa!

Ny i familjen


Donna! ♥

Berättade aldrig vart vi skulle åka igår kväll men vi åkte för att hämta denna sötnosen! En liten bylg tjej på 16 veckor. Hon är så mycket mindre i verkligheten än på bilden. Hon springer bara från mig så fort jag tar upp kameran men jag lyckades få den här bilden så att jag kunde visa er hur hon ser ut, så här är hon min lilla pluttis!

Tidig lördagsmorgon

Usch är så himla trött. Fattar inte varflr jag åker med på den här cupen! Kommer att träffa så fint folk men att gå upp så här tidigt på en lördag borde vara förbjudet. Ska packa ner kameran sen åker vi!

bekännelser

vet aldrig vad jag ska skriva för bekännelser, har ett par bra men glömmer bort så fort jag loggar in på bloggen
Längtar stort till imorgon!
Har fått en kattunge
Är så sjukt irriterad på en viss person, herregud asså
Har börjat spela fotboll igen, visade sig att jag bara hade slatter (?) och har kunnat spela alla dessa veckor jag har varit borta.
Har kollat på Sex and the City the movie varje ikväll den här veckan.
Saknar min fina vänner Cassie, Bullen, Ida, kritstin och många fler.
Har träningsvärk i hela kroppen!
Jag borde gå och lägga mig, ska upp sjukt tidigt imorgon så det kommer inte att bli så bra bloggning!

underbara nitar




Någonting som jag har gått och blivit heöt kär i är nitar! Snyggt till allt! Ett par Jeffery Campbell svarta med nitar hade inte suttit fel bland mina skor! Snälla tomten ge mig!
Familjen och jag åker om 10 minuter hör av mig efter! ♥

fridaaaaay


Suddiga i know...

Så nu är jag hemma med min fina mamma! Finns ingen finare alltså. Har egentligen inte så mycket att skriva men tänkte bara visa att jag lever. Kommer att försöka blogga super bra idag men vid 6 ska jag och min familj iväg. Lääääängtar! men vi kommer hem efter ett tag sen!

alla dessa veckor

Tar livet av mig snart eller nu. Fick reda på av min läkare att mina höfter växer och att det r därför jag har haft ont. Alla desso 14 veckor jag har vair borta från fotbollen så har jag egentligen kunnat spela fotboll. Nu efter alla veckor vet jag inte ens om jag vill spela fotboll längre. Känns inte som min grej vill hitta på något nytt. Fattar inte hur jag kan ha haft så himla ont när det faktiskt inte var någonting. Riktigt slöseri med bortkastad tid. Får se hur jag gör åker väl ner till träning i alla fall för att testa att köra, men få se efter träningen om jag fortfarande vill spela eller inte.

24 november 2011

En månad kvar till Julafton och det är ingen snö! Känner lite smått panik över att det kanske inte kommer någon snö i år.. Det blir riktigt tråkigt om den ska komma i april. Nog om snö! Idag har det inte hänt så mycket, ett Engelska prov hörförståelse ganska lätt och det gick helt okej för mig. Mitt huvud har sprängst några gånger under dagen men jag värgra att missa en lektion nu i 8:an!

Engelska flaggan


Linnet kommer från London.

Sitter och pratar med fina Elin i telefon snorig som sjutton är hon! Pluggning gick som sagt bra så jag hade tänkt att krympa ner i sängen och sätta på en film bloggar mer imorgon! see u later

dåligt humör



Mitt humör är inte opå topp. Har startat om min dator 858596906 gånger och den vill fortfarande inte fungera. Tror att den gör det nu, har aldrig varit så arg över en liten skit sak. Kastade min mobil i golvet så nu fungerar den inte. Smart Mathilda! Har i alla fall pluggat lite NO med Marlen och jag måste säga att optik är riktigt kul när man kan det!

kort om dagen

Hej på er! har varit på konfiramtions möte och jag åkte dit direkt efter skolan. Så kunde inte blogga fören nu. Men bättre sent än aldrig! Mötet var riktigt tråkigt kändes som att jag somnade ett tag, vi pratade om när Jesus föddes osv. Annars så har dagen varit lugn, 3 spanska prov på samma gång hur nu min spanska lärare har tänkt men dom gick väl okej. Ska stoppa i mig lite mat innan min mage gör för ont!

skulle ha publicerats för en timme sen..

Fyspass


Bjuder på en lagom fin bild, tagen när jag och Freja var i skogen...

Min höft tar död på mig. Åkte till träningen och var taggad till 100 men fick som vanligt ont. Gjorde närstan ingenting utom att skratta, hoppa hoprep (?) och situps. Rolig men tråkig träning! Har inte så mycket mer att skriva håller på att somna framför datorn också + att jag är så sjukt irriterad på allt och alla. Det ändå posetiva idag är att statestiken är super! Men nu ska jag och mitt arga humör sova. Godnatt alla läsare! ♥

words

sometimes it`s better to say fuck you and smile.

Tips


Som jag har sagt tidigare så gör jag inte länkbyten med någon om dom inte har över 200 läsare. Men kunde inte låta bli att säga nej till denna snygging! cheka in den vetja! tryck på bilden

Håltimme


Jacka - H&M / Halsduk - Gina / Linne - Monki / Jeans - Gina / Ringar - H&M och gina

Hemma igen, vi fick reda på att vi hade håltimme i 4 timmar.. och jag som gick upp så tidigt. Thats life. Sitter alla fall hemma hos mig med Alice, äter lite lunch och tar det lugnt. Vid 20 i 12 börjar vi röra oss mot tuben. Bjöd på dagens också!

22a November 2011



Godmorgon! Trött men utvilad tjej skriver. Kan säga redan nu att jag inte fastnade på bild som vanligt. Men tog två snabba så inlägget slapp bli bildlöst. I skolan väntar trååkiga lektioner slöjd, No, Bild och något mer, kommer inte ihåg. Alla fall kör på stram hästsvans i dag tillsammans med svarta kläder! Visar senare när jag kommer hem om det inte har blivit för mörkt ute.

bekännelser

Har gjort mycket saker i mitt liv som jag ångrar
Jag har gjort dumma saker som jag egentligen inte ångrar
Jag kan verkligen inte hata personer ogillar dom bara
Det finns en person som jag hatar bokstavligen hatar och det är inte lätt att få mig att hata någon
Jag gillar inte mitt utseende, vill bara gömma mig när folk kollar på mig
En gubbe på tunnelbanan fotade mig, peddo.
Jag kan inte lita på någon längre, för den jag litar på litar också på någon annan.
Har hemligheter ingen vet om mig och det kommer att förbli så.
Gillar inte DH.
när jag får reda på att en kille gillar mig, är jag inte mig själv längre
Längtar till 3 December!
Vill ha snö, tycker bara att det är jobbigt nu när det är varmt i November
Har inget självförtroende kvar, tar åt mig jätte lätt och det vet dom som känner mig

motljus



PH&redigering: Mathilda (ME)
Nikon D5000 18-55 mm

batwoman



T-shirt - Marlens / Jeans - Ginatricot / armband - mammas

Märkte att jag hade tagit på mig Marlens t-shirt när jag gick imorse. Batwomen tröja. Gillar den stort, men tog den inte med mening! Synd bara att Den var liite genomskinlig och att jag satt framför Niklas. Att knäppa upp min BH är väl inte det bäst som hänt en direkt. Jesper kastade en stol på min höft så nu har jag ont. Loooove till den här dagen!

nu:



Nu film, Bloggar mer imorgon! ♥

iväg på träning



Byta om vore bra också om man ska på träning så ska nog ta och göra det. Pappa och jag hämtar upp Bella på vägen också, hörs senare!

over and out

Så nu sitter jag hemma på min vanliga och rätta plats. I soffan. Känns skönt att ha kommit hem igen men gud så kul jag har haft det i helgen! Min mest, roliga, konstiga och mest lärorikaste helg jag har haft. Kan berätta mer ikväll i detalj nu vill jag bara luta mig tillbaka kolla på något bra på TV!

konfa läger



Kolla vilken söt bild jag hittade! Ny duschad och klar, fattas bara mat i min mage och andra kläder + min kamera sen är jag redo att åka! Vi ska samlas 09:45 utanför kyrkan och sen åker vi vidare med buss till saltsjö - boo. Har ingen aning om vart det liggen men jag chansar ut mot nacka?
Jag har sovit piss dåligt i natt också, vaknat av ljudet från TV:n hela tiden men orkade aldrig stänga av den. Thats life! Måste nog ta och stoppa i mig lite mat i magen och fixa mig sitter med en handuk på huvudet....

Ha en bra helg alla läsare!

Irma och Martin



FASTNADE INTE PÅ BILD IKVÄLL!

Min kväll har spenderats med dom här två gullungarna! Vi har gäster just nu så nu sitter jag barnvakt eller vad man ska säga åt dom. Hur gulliga som helst, måste packa också. Har ingen aning om vad jag ska ta med mig till lägret. En sak som jag är säker på är Godis!

MINI IPOD




Kolla denna lilla sak! Hur söt som helst, en liten mini ipod! Min lillasysters egentligen men lånar (tar) den när jag ska till skolan Myckte mysigare att lyssna på musik på bussen och tunnelbanan ä att lyssna på en motar hela tiden eller andra som pratar. Jag blir i alla fall mycket lugnare!

varsågod min fina Elin! Ett blogginlägg för dig finste! loveu

i en randig tröja

Randig tröja - H&M Jeans - Ginatricot ringar - Gina, six skor - vita converse

 

Hello everyone! Känner bara hur allt plugg i veckan lönade sig! So provet gick helt okej så nu kan jag äntligen andas. Men slappa är det sista jag kommer att kunna göra i helgen. Jag ska nämnligen på Konfirmationsläger i helgen. Ska bli så sjukt kul och jag är taggad till 100! Så ska blogga extra för er idag!

 

sliten tjej



Ny duschad och riktigt sliten tjej. Nu håller jag seriöst på att dö av plugg. Vill sova men kan inte allt. Orkar inte mer det får gå som det går imorgon ett prov är inte hela världen men jag vill få bra betyg ser ut som ett F svävar i luften just nu. Får se hur det går hoppas på bra ändå, hörs imorgon! ♥

Fina vänner man har




dead like me



Har nog aldrig varit så trött som jag är just nu. Känner att jag inte kan någonting och kommer nog lyckas för ett F imorgon. HEJA MIG IBLAND!
Har inte ens börjat med SO:n och känner för att gåoch lägga mig istället för att plugga. Jag är inte hungrig heller. Vill bara lägga mig i sängen och dö!

Just a strong blue

PH&Redigering: ME Nikon D5000 50 mm

 

Usch jag måste verkligen plugga, har ett stort SO prov imorgon och jag fattade inget av det vi gick igenom idag. Får vänta tills mamma eller pappa kommer hem så får dom förklara min hjärna vill inte koppla ihop texten. Ska gå och dö i mina böcker nu!

 

breaking dawn



Anledningen till att jag inte har kunnat blogga idag var för att jag och min fina vän Nathalie och hennes ur gulliga kusin och såg nya twilight! Så himla bra kvällen kunde inte ha blivit bättre! Sushi till middag, jag och Natta glider in på filmstadion Park i våra super snygga kilklackar och sen sätter oss med en stor popcorn 4 (?) läsk, vit choklad, klubbor och gott&blandat. Tjockis på hög nivå! Den var så spännande att jag knappt kan vänta tills nästa film! Ni måste bara se den, värd varenda krona!

Nu blir det lite spanska plugg sen sängen. Hörs imorgon

111115



Sitter fortfarande och pluggar. Har bara kommit till fråga 3 men min fina Kusin har hjälpt mig på vägen så jag fattar lite men jag måste verkligen börja att förstå om jag ska kunna klara provet. Man tycker ju att det borde vara lätt om man har fått hem provfrågorna men icke sa nicke. Trött som en stock är jag också. Sista inlägget för idag, kommer att ligga död över mina böcker snart!

I en rutig skjorta




Skinnjacka - H&M Skjorta - Nelly.com jeans - Ginatricot halsduk - Ginatricot Skor - boots ringar - Gina, six

Det här hade jag på mig idag, hann knäppa några bilder idag med innan det blev för mörkt. Min fin fina skjorta hittade jag igår längst in i min garderob hade glömt att jag hade en. Tur det för jag älskar verkligen skjortor!
Nu ska jag ta tag i all plugg vi har i vecka ochfå det gjort. Hoppasr över träningen så jag hoppas att jag hinner och inte fastanr framför TV:n eller något.

frozen cheesecake

 

Nu har jag pluggat lite SO fattar men har ingen aning om hur jag ska skriva det, Får fixa det imorgon med Marlen. Annars så hade jag tänkt att gå och lägga mig och sno två stycken frozen cheesecakes från Marlen som hon har bakat, Hörde att hon steg innanför dörren nyss efter att ha simmat i 2 timmar. Dag för film som vanligt!

svar på frågestunden

Vilket är ditt favorit plagg?
svar: Jag tror inte att jag har något favorit plagg om jag ska vara ärlig.. Slänger bara på mig något på morgonen!

Hur mycket får du i månadspeng?
svar: jag får 1100 kr :)

Är du nöjd me ditt utseende? :)
haha nej det är jag verkligen inte! finns så mycket som jag skulle vilja fixa eller ändra men jag får stå ut med hur jag ser ut!

Hur lång är du?
svar: jag är exakt 1.66

sprite/fanta
myskväll/fest
spara/slösa

vad skulle du göra om du vann en miljon?
svar: jag skulle nog spara dom och lägga på en lägenhet när jag blir äldre!

Vilka är dina favorit affärer?
svar: Zara, vero moda, H&M och Acne!

Har du någon gång haft ett seriöst förhållande?
svar: Ja det har jag!

Vilka tycker du är snyggast i 7:an, 8:an och i 9:an? Både killar och tjejer :)
svar: 7:an - tjej - Izabell kille - kommer inte ihåg vad han heter men han ser riktigt bra ut!
8:an - Tjej - Jossan kille - Cesar
9:an - tjej - Fredrika och Malin min finis! kille -

Hur många är inne på din blogg i genomsnitt?
svar: oj svår fråga men jag har runt 100 och upp mot 300-400 besökare om dagen :)

Är du oskuld?
svar: Om det nu skulle vara att jag inte var det så skulle jag inte ta ut det i bloggen :)

kan inte du ha fler outfits och new things? :)
kan inte du fota ditt rum och uppdatera lite oftare?
svar: Jo självklart! får se hur ofta det kommer att bli eftersom att det är mörkt när jag går till skolan och när jag kommer hem men jag ska göra mitt bästa!
emh det där med att fota mitt rum.. det är inte så speciellt haha inte så fint heller men visst det kanske jag kan göra! och att uppdatera kommer jag att bli mycket bättre på, har Elin som gör att jag bloggar ganska mycket så tack henne för det!

Bråkar du med någon just nu?
Är du sur på någon just nu?
Har du förlorat någon vän i så fall vem?
svar: Ja man kan säga att jag är osams med någon men det märks inte, vi är inte såna som ignorerar och visa att vi är lite irriterade på varandra men pratar gör vi så antar att det är lugnt mellan oss just nu
Nej jag är inte sur på någon.
Nej jag har inte förlorat en vän

Hur kommer det sig att du började blogga?
svar: Alla mina kompisar gjorde det så jag ville testa det jag med och det går ganska bra! :)

Vad är din högsta önskan?
svar: Ett bra liv i USA med massor av fina vänner och en riktigt snygg kille!

Har du något fototips som du tycker är bra?
svar: Inget som jag kan komma på direkt.. Om du gillar att fota och vill utveckla det så fota massor vad som helst och ha ett mål. Det hjälper lovar!

Åhh du är så himla snygg! Något skönhetstips?
svar: haha tack så mycket vad söt du är! Tvätta alltid av dig sminket innan du går och lägger dig! Det är inte alls bra för hyn eller ögonfransarna att sova med smikn på. Sen är tycker jag att man inte borde använda fondation. Ser bara så overkligt ut på som flesta, alla är fina på olika sätt!

Drömoutfit?
svar: Svarta jeans, ett grymt snyggt linne, kofta och ett par jeffery campbell skor! kan göra ett inlägg om det senare!

Kan du visa dina favorit plagg från garberoben?
svar: Jo visst! Har inte så fina kläder haha men kan göra ett inlägg om det med!

Vad har du för kamera?
hur länge har du haft den?

svar: En Nikon D5000
I 3 månader :)

favorit mat/ämne/plagg/??
svar: Favorit mat - Sushi!
Favorit ämne - SO eller Matte!
Favorit plagg - Ingen aning!

Vilka är dina favorit bloggar?
svar: Har ingen favorit läser massor med bloggar mest mina kompisars bloggar!

Bor du i hus, villa eller en lägenhet?
svar: En villa i Enskede :)

Är du på G med någon just nu?
svar: Nej faktiskt inte men det skulle inte sitta fel med en kille just nu!

Favorit program?
svar: Akward, Top model och så klart Grey`s anatomy!

Vem inspereras du av med din klädstil? Sjukt snygg!
svar: Ingen faktiskt, bara för att Kenza och Emma har sån sjukt snygg klädstil men jag vill ha min egen! :)

Så var det klart! Fick några fler frågor som jag inte ville ta upp i bloggen men mitt privat liv är inte något som jag tar upp i  bloggen nu när så många läser den, jag berättar bara såna saker för mina närmaste vänner!
Annars tyckte jag att era frågor var väldigt bra, roliga också fick fler frågor som jag kan svara på senare som jag inte orkade ta med lat som man är!



Me today

Linne - Ginatricot Kofta - JC? bh/topp - BikBok jeans - Ginatricot Väska - H&M skor - boots Ringar - olika

Sprang ut snabbt när jag kom hem och knäppte några outfit bilder för eran skull. Har fått flera frågor om inte jag kunde fixa fler outfit bilder. lugga är en annan sak jag också borde göra, dumpade Alice och Bella för att plugga. Det gjorde ont att säga nej till mina favorit tjejer! Alice och jag skulle ha kollat på ALLA akward avsnitt men nej plugget kom före idag... Har inte så mycket mer att skriva see ya!

 

home sweet home



Hej på er! Hoppas att ni har haft en super bra helg. Min har varit ganska bra ändå, tråkigt att inte kunna spela men ett gott skratt har jag fått! Liv rädd har jag också varit! Igår kväll kollade vi SAW 7 har sett en bit av den men är alltid lika rädd varje gång jag kollar på skräckisar. Hela helgen spenderades med Ellen min underbara vän och Helene. Tror att det är dom två som jag har varit med mest under lägret. Super kul har jag haft det med dom i alla fall sen vr det lite saker som jag mindre roligt. Men det tillhör det förflutna nu. I nuet ska jag lägga mig i min säng och kolla på en film som alla andra kvällar. Tar med mig katten upp också så att det inte känns så ensamt. Brjar 9 imorgon så det blir lite sovmorgon men jag är super trött så jag går och lägger mig efter filmen. Som vanligt kommer jag nog att somna framför filmen!

.


Tänkte att jag kunde ha en liten frågestud nu när jag är borta och inte har tillgång till internet. Jag vill att no frågar mycket det blir så mycket roligare då plus att jag kommer att svara på ALLT eller jag ska försöka!
Ha en bra lördag! ♥

jeffery campbell



Har gått och blivit stor kär i dom här skorna! Super snygga, enkla och inte för mycket! Skulle gärna kunna beställa hem ett par men har inga pengar just nu. Måste bara ha såna här sen kommer dock inte kunna använda dom så mycket kanske ute på stan men inte i skolan. Att gå i en fotbollsklass och gå i såna här skor fungerar inte ihop. Men jag tror att jag KANSKE ska önska mig ett par av tomten!

Right now




Idol med finaste syster! Ha en bra fredags kväll mina fina bloggläsare! ♥

Autumn colour



Nikon D5000 50 mm
@Mathilda Christiansson

Måste bara säga att jag ÄLSKAR färgerna i dom här två bilderna! Så varma färger och man får verkligen känslan av hösten. Sprang snart ut nyss och knäppte några bilder innan det blir mörkt. Blev värligt fina bilder som kommer att dyka upp lite var och är i bloggen. Ska kolla klart på Top model sen måste jag springa runt i huset och packa! Har inte rört min packning. Har nog inte berättat det men åker till Roslagsbro imorgon med laget. Vill inte men måste.

11 November 2011


Min pluttis just nu!

Nu har jag gjort allt som jag behövde göra idag, utvecklingssamtal, röntgen och matteprov = check! Så nu blir det vila och äta. Har ont i huvudet också så bode inte sitta vid datorn men facebook är så lockande. Annars så händer det ingenting ikväll några gäster kommer hit så antar att kvällen kommer att spenderas hemma. see ya!

Film i min ensamhet


Nu blir det film all alone i mitt rum. Är super trött så tänkte sova efter den. Är ledig imrogon så fattar inte vad jag gör i sängen egentligen men ska upp vid 9 ändå för utvecklings samtal sen åker jag och röntgar mina höfter och sen är det dags för matteomprov. Gör ont i hela mig när jag skriver det men men alla får väl underkänt någon gång right?
nu: Sex and the city the movie!

Skulle ha publicerats för en timme sen....

111110



Stisckad tröja med hål i - London Linne - JC Strumpbyxor - H&M ringar - Gina och six skor - boots
Förlåt för ur kassa bilder!

Sjukt seg torsdag! Hände inget kul idag, men jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde på Svenskan. Hahah älskar mina tjejor Johahna, Hedda och Fanny iblad gör ni min dag med eran humor! Annars har det inte hänt så mycket, var hos en ny sjukgymnast så jag ska åka och röntga mina höfter imorgon för att se om det är något problem med höften. TV:n är påslagen och mitt favorit program rullar. Älskar verkligen Grey`s anatomy! Fastade första gången jag såg det. Har inget mer att skriva så bye!

trött på kylan


PH&redigering: Mathilda (ME) | Nikon D5000 50 mm

När det är kallt som nu i November är det bara jobbigt. Är det kallt så ska det vara snö annars ser jag ingen mening med det. Trött på kylan innan snön kommer bara jobbigt och allmänt kallt!
Nu är rullar Charles änglar uppe i mitt rum sen ska jag sova, sov gott alla fina läsare! ♥

En stor tallrik mat



Har nog aldrig sett så mycket mat till två personer! Är mätt och har inte ens ätit upp halva av det som ligger på min tallrik. Ska snart åka och handla mat med pappsi ingen aning om varför men kylskåpet känns lite tomt så mat ska det handlas in. Efter det så lägger jag mig nog i min stora mjuka sköna säng och sätter på en film!
Fick också ett sms från Natta att vi ska på bio på onsdag om en vecka och se Breaking dawn. Ska bli super kul, vi gick på premiären förra året på Eclipse så det bli super kul att gå med henne igen, vi är äkta twiligth fans!

Färg/svart vit




PH&redigering: Mathilda (ME) | Nikon D5000 50 mm

Har ingen aning om vad jag ska blogga om... Finns ingen fantasi i mitt huvud just nu. Sitter och kollar på MTV EMA repris, hann inte kolla klart på det så gör det nu! Pappa kommer snart hem med maat, är super hungrig. Skulle ha börjat fixa mat men min lillasyster är inte hemma inte mamma eller Marlen heller så det blir bara jag och pappa ikväll!

111109



Hej på er. Är inte på så bra humör men är glad ändå, hur det nu går ihop! En äcklig gubbe tog en massa kort på mig på tunnelbanan sen så ska jag göra ett om prov i matten. Älska livet! Hatar min mattelärare skrev tydligen inte in någon enhet så jag ska ha omprov på det? Lite konstigt. blogg u later!

sparkles nails




Har duschat och gjort mig lite fräch plus att jag ser mycket piggare ut nu. Fixade mina naglar också, fransk manikyr med glitter. Har ingen fantasi alls när det gäller naglar!
Hela min dag har gått åt plugg och jag är fortfarande inte helt klar. Fattade inte SO industeringsfrågorna och jag gjort fel på alla... Känns bra!
Resten av kvällen kommer att spenderas i soffan med TV på slagen!

earcuff




Min snygga earcuff hittar på ur&penn och 25 kr!

Känns lite som att jag håller på att plugga ihjäl mig, skrev fel på alla SO frågor så måste nu börja om. LML!
Har inte ätit frukost eller lunch så jag känner att mitt blådsocker är på lägsta nivå just nu men ska ta en titt i kylskåpet och se vad jag hittar för gott!

Studiedag



Godmorgon! Sitter och pluggar för fullt klar med svenskan bara SO och Matten kvar. Det behövdes verkligen en dag ledigt idag är så himla trött. Hade egentligen velat ha mitt utvecklingssamtal idag men fick det på fredag, surt men men. Satte larmet på halv 9 och då kom jag på att jag har glömt matteboken i skolan. Lyckat! Men eftersom att man har världens bästa farmor så hämtade hon upp mig och skjusade mig till skolan för att hämta boken. Så nu sitter jag hemma som sagt med boken i knät och ska försöka bli klar så snabbt som möjligt. Än så länge går det ganska bra!

Modelljakten - avsnitt 8


Just nu en sliten tjej i sängen..

Hade tänkt att krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av modelljakten. Jag älskar ju allt som det programmet handlar om så det ska bli spännande att se vilka som åker ut. Jag tror att jag hejar på Fanny, hon är så otroligt snygg så att det inte är sant! Men men allt sitter inte på utsidan. Efter det ska jag nog sätta på en film och sen sussa. Är super trött och har mycket plugg framför mig imorgon, sweet drems!

ps. vill också ge all kärlek till er läsare för alla super gulliga kommentarer, blir så glad och statistiken ökar bättre än vanligt super kul det med! LOVE TO YOU ALL!

Årets skolfoto



Lite efter när det gäller skolfotona, har inte velat visa dom eftersom att.. ja ni ser ju själva. Kommentar: jdhfoshfv. Vill eller kan inte ens kolla på det, får bara klumpar i magen då!

Måndag


Hej på er!
Då var första skoldagen avklarad. Det var rätt lugn dag som började vid nio med fotboll och efter det var det håltimme eftersom att vår NO lärare inte ville komma. Efter skolan så åkte jag och min fina vän Bella till stan för en titt i affärer och en fika paus. Fick med mig ett par strumpbyxor och en earcuff. Har varit så himla trött somnade en stund på SO lektionen också. Vaknade av att Fanny satt och skrattade åt mig. Så det var en bra start på veckan! Känns lite som att det är fredag idag fast ändå inte, vi har studiedag imorgon vilket är super skönt men måste ändå åka tillbaka till skolan för att hämta min mattebok... Nog om det see u later!

djävulen bär prada

Ligger i sängen och längtar inte ett dugg till skolan imorgon, visst det blir kul att träffas alla och så men som alla andra så har jag söndagsångest! Prov i veckan också, får se hur det kommer att gå hoppas på det bästa! Nu Blir det film Djävulen bär prada och sen är det dag att sussa! ♥

Nu



Ha en bra söndasg kväll! ♥



bussy day



Kom hem från IKEA för ett litet tag sen, jag eller mamma? fick med oss massor med saker hem. Det sluatde med att farmor fick komma och hämta oss för att bile var full. Men hade mysigt med min lillasyster på cafet där. Super goda bullar vilket är ett +! Just nu håller jag på och fixar mitt rum för fullt men jag borde plugga, gör det ikväll. Jag är expert på att skjuta upp saker hela tiden vilket inte är så bra! Efter Mickis fotbollsträning så åker jag mamma och Mickis iväg. Hemligt, tell you later!

111106



Godmorgon, stoppati mig lite frukost för nästan första gången i veckan. Inte bra men jag mår bara illa av att äta på morgonen. Nog om det, tror att familjen ska åka till IKEA snart, Ingen har berättat det för mig men jag ska förlja med ändå. Vi ska kolla på lite saker till mitt rum som vi ska göra om och då måste jag vara med och välja! Ska ta mig upp från golvet och göra mig i ordning nu hörs!

Utgång

Mot bussen

Börjar gå mot bussen nu, hörs hos Elin!

Guitar hero med syster

Och gissa vem det är som vinner!

En dag på stan




Hej på er, anledningen till super dålig bloggning idag var för att hela familjen åkte till Inka museeumet. Inte riktigt min grej men det var lite intressant att se allt guld och aa det var guld man stod och kollade på haha. Efter det gick vi till ett ställe, turistställe och åt lunch sen kollade vi i massor av affärer. Hittat min favortit väskaffären döör så fina väskor dom har där! Nog om min ointressanta dag, ska kolla vad det blir för middag och sen tror jag att jag åker hem till Elin!

mys med lillasyster



Jag och lillasyster just nu

Dom snygga systrarna hade nu tänk att gå och krypa ner i min stora och sköna säng och sätta på en film. Tror att det bli Sommaren med göran. Tröttnar aldrig på den filmen! Super rolig och perfekt film för lite syskontid!
Sista inlägget för idag, imorgon ska famljen på museeum och senare på kvällen kanske jag ska träffa min Elin. Oasett vad som händer så uppdaterar jag mer imorgon godnatt alla läsare!

En fin vän



Det måste vara världens underbaraste vän, litar på henne upp till 100 % och jag vet att hon aldrig skulle svika mig. En äkta vän helt enkelt. Den 7 november tror jag att det är så har vi känt varandra i en månad och den här månaden har det hänt mest saker. En underbar månad helt enkelt, vi har kommit varandra super nära och hon är en av mina bästa vänner. Vt inte vad jag skulle göra utan henne nu, hon har hjälpt mig väldigt mycket och är super lätt att prata med. Älskar dig grymt mycket Elin och du har en stor plats i mitt hjärta! ♥

de noviembre



Min mage kommer att sprängs vilken sekund som helst, har tjockat i mig massor med godis och ostbollar! Chattar också med underbart folk, två äkta vänner till 100 %. Annars så tittar/de jag och min lillasyster på Idol och jag måste säga att jag gillar verkligen inte Andre! Han är super dålig på att sjunga, visst han ser bra ut men inte bra på att sjunga!

Mys med familjen




Mat snart sen blir det mys pys! Film på G medans jag kommer att sitta med huvudet i min fysik bok. Fick reda på nu att vi har prov på tisdag då vi är lediga eller om det var onsdag och jag har inte ens börjat.. Inte bra!

Lilla Tuss




Min lilla bebis!

Hungrig tjej sitter på golvet och pratar med världens bästa Elin. Mycket kärlek till dig finaste! Hungrig som sjutton är jag också, ersätter min mat med godis just vilket inte är så bra. Åkte och handlade med pappa och gissa vilken snygg kille jag ser i affären. Har aldrig sett en sån snygg kille i hela mitt liv som han, dog bara lite. Ska avsluta detta inlägga nu så bye!

Halloween fest!

Bilden är snodd från Alice blogg som ni ser på bilden, hon svarar aldrig så snodden ändå!

Så här såg jag och Alice ut igår! Jag skulle ha haft huggtänder men dom ville inte fastna.. så min outfit blev inte så lyckad men kolla Alice! Riktigt coolt hon köpte zomibeblod och sprutade ner klänningen. Hade en sån himla bra kväll. Fick två frågor om vilken film vi såg och det var Scream 4. Inte alls läskig till allt började hända på riktigt. Nej ingen blev knivhuggen men Nattas pappa och hans vänner ville ha lite kul så dom gjorde allt som hände i filmen. Som sagt jag brukar inte bli rädd men jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Men kvällen blev riktigt lyckad och massor av skratt kärlek till er tjejer!

 

111104


Igår kväll

Godmorgon! Sitter just nu i soffan med världens bästa lillasyster. Somnade inte fören vid halv 5 i natt/morse? Så jag är lite sliten. Gick upp vid halv 11 och så ser jag att min syster har fixat frukost till oss båda! Hur gulligt som helst!
Bode göra mig i ordning ska träffa min kusin Jacqueline för unch på stan, har inte träffat henne på ett tag sp det ska bli kul. Bloggar mer sen!

Min dag

Hej på er! Lite sen bloggning här men har haft fullt upp hela dagen! Var hos sjukgjymnasten vid 10 och jag ska åka till en läkare i Solna ist för att det har blivit värre. Efter det tråka och långa mötet med henne så mötte jag upp Alice och vi åkte in till stan en snabbis. Hittade lite saker inne på Buttrik`s till kvällen. Halloween fest men bäst tjej gänget!Men den slutade skit läskigt, jag blir inte rädd ofta men jag var verkligen livrädd. Skakar fortfarande. Ingen mer skräckfilm i hela mitt liv!! Avslutade mitt samtal med Cassie för ett litet tag sen, alltid lika skönt att prata ut med henne. En äkta vän!
Ska i alla fall fortsätta min film som har rullat ett tag nu med min lillasyster sen blir det sov dags!

.



Två bortkastade år, önskar att jag aldrig hade träffat dig.

Pappa räddade min kväll


Han kom hem med rosa SKUMTOMTAR! ♥

Onsdag

 

Har bara varit hemma och inte gjort någonting, behövdes verkligen. Har sett massor av avsnitt på Top model och på tal om det så kan jag och Melinda alla avsnitt utan till osv. Stolta är vi!
Sitter fortfarande i min ( Pappas ) super sköna fotölj som jag har gjort resten av dagen och lyssnar på one direction. Är helt kär, kollar på alla klipp och dom är sååå söta! Ska fortsätta drömma vidare puss!

when it`s dark #2


PH&redigering: Mathilda (ME) | Model: Elin (likeourlives.blogg.se) | Nikon D5000 50 mm

Två ännu coolare bilder, gillar den första men den andra ser ögonen ganska fake ut men är nöjd ändå! Elin blir ju så himla bra på bild och sen redigeringen gjorde allt så mycket häftigare!

Arkiv från hösten




PH&redigering: Mathilda (ME) | Nikon D5000 50 mm

Känner på mig att det kommer att komma upp många inlägg idag! Har många bilder att visa men kommer inte att ha något att skriva om haha, känner inte att det går ihop men här får i i alla fall 3 bilder som jag tycker beskriver hösten väldigt mycket! Men nu borde jag ta och hoppa ner till köket och göra lite frukost! Har inte mycket alls den här veckan nästan igenting...

111102

Godmorgon alla läsare. Ligger i sängen och lyssnar på musik och redigerar lite bilder å Elin, skön start på dagen. kommer att komma upp mycket bilder på henne den här veckan! Idag händer det inte så mycket. Ingenting tror jag, jo måste kanske åka och köpa lite grejer men det är nog ingen bra ide. Måste lära mig att spara pengar! Ska STOR shoppa i december så måste ha pengar kvar. Borde ge tillbaka mitt bankort till mamma. Annars försvinner alla pengar iväg.

when it`s dark




PH&redigering:
Mathilda (ME) | Model: Elin ( Likeourlives.blogg.se ) | Nikon D5000 50 mm

Två olika men ändå lika redigeringar på Elin, fler bilder kommer senare men visst blir det häftigt! Vi vill göra lite bilder scary pics ochg jag har några på lager!
Men nu hade jag tänk att krypa ner i min stora sköna säng och redigera lite fler bilder sen kommer jag att sussa. Men har många inlägg som kommer att dyka upp imorgon!

Fotografiska - Nick brandt




Är helt såld på Nick brandts bilder! Hur fina som helst funderar starkt på att kanske köpa hans bok med alla hans bilder och hans resa för 1350 :-! Tror att det kan vara värt det! Som sagt var jag och min Kusin Sara på Fotografiska museet. Det var där jag hittade dom här bilderna. Önskar att jag själv skulle kunna fota såna här bilder! Efter det gick vi och åt lunch på Wayne`s coffee och min andra kusin Anna och hennes bästa kompis Johnnakom dit. Tror att vi satt där i 3-4 timmar och bara pratade, men är hemma nu och ska kolla igenom mina bilder på Elin som kommer upp lite senare!