On the road

 
 
Ännu en kväll och denna dag har vi kommit in en bit i Tyskland. Hamburg tror jag rättare sagt att det är. Imorgon bär det av till München och sedan vidare till Italien. Än så länge är det toppen och alla här mår bra, inklusive mig själv. Tror dock att jag har gått ner ett kilo eller två, har ätit väldigt dåligt dom senaste dagarna. Sånt som händer men det ska bli ändring på det. Dagarna i Danmark var i alla fall hur bra som helst, en massa bilder har vi tagit och badat så mycket att jag fortfarande känner saltvatten i munnen haha. Helt underbart. 
 
 

Danmark

Hej på er! Jag börjar smått få lite panik över att jag inte kan gå ut på internet eller ens smsa med någon. Dock börjar jag bli van nu. Vi har i alla fall landat Danmark och kommer att stanna här till på lördag om jag minns rätt forum vi fortsätter ner i Europa. Än så länge har det varit hur bra som helst, lång promenader, morgon löpning längst stranden och så klart en massa skratt. Mycket fint i alla fall. 
 
Nu är det dags att röra på oss och nu ska vi äta lite lunch. Puben vid stranden har den absolut bästa maten jag någonsin ätit. Man måste bara älska livet ibland! 
 
 

bye sweden

Nej nu drar jag, borta i 4 veckor. Ska endast njuta och stänga all social media borta från mig. Ha en bra fortsatt sommar så kommer jag tillbaka dagen innan gymnasiet börjar. ME LIKE. Kommer dock att försöka uppdatera lite, lämnar tyvärr datorn hemma på grund av en massa orsaker. Kommer dock att dyka upp ett inlägg eller två om dagen. Ha det toppen nu kära läsare. ♥
 
Top of the world 
 

19e juli 2013

Hej på er. Allt bra med er? Med mig är det helt okej. Har packat exakt HELA dagen, dock tvingades (nej) jag med in till stan med min pingla för lite prat och shopping innan resan. Fick med mig hem en bikini överdel och en sleep mask, så rolig! Står Fuck off på masken och sen har den paljetter runt om på kanterna. Så snygg man kommer att se ut i dom när man sova, så kul. Annars så fikade vi lite snabbt och åt lite lunch (pinglan gjorde, jag tittade på haha..).  
 
 
My new pants and a break from shopping. Än så länge ligger allt som sagt på sängen och har inte rört sig en meter men... jag orkar inte så jag myste lite med lillen min ett tag. Hittade henne upp på min bräda till fönstret när jag passerade det. Höll på att få en hjärtattack då jag trodde att hon skulle trilla ner. Lilla plutten alltså... Gör precis vad hon vill utan att bry sig om vad andra tycker. Hon börjar bli en stor flicka nu! 
 
Min fina fina tjej. 

high black

Helt underbara skor. Både sköna, snygga och uberhöga! Me like, kommer helt klart att få följa med i min resväska. Ni hittar dom inne på Belle shoe där nu dessutom har mega rea. Titta in så kommer ni att hitta en massa fint! 
 
 
 
 

packing

Sitter här i mitt rum och försöker packa. Det går lite si sådär. Jag har ingen aning om hur mycket eller hur lite saker jag ska ha med mig. JOBBIGT. Har i alla fall lyckats plocka fram lite saker och inte allt för mycket heller. Fick tummen upp från mor min och det tyder på något gott skulle jag tro! 
 
 
 
Nu är det dags att packa en till väska fast lite mindre. Vi ska nämligen ut till landet ikväll och spenderar natten där. Sen imorgon har jag en massa andra planer som kommer både bli roliga och mysiga! Måste passa på att njuta och ha kul innan vi åker. LÄNGTAR. 
 
 

Victoria`s secret

 
 
 
Helt klart en favorit. Köpte denna skönhet inne på VS i London tillsammans med massa andra fina saker men den här får nog ligga på nummer ett än så länge. Hoppas verkligen att den ser bra ut nu på stranden, brun och solblekt hår! Jag har fuskat lite och solat nån timme eller två här i Sverige redan, egentligen hatar jag att göra det om jag inte är utomlands men jag var så blek att det behövdes. Så en schysst och fin brun bränna har jag nu innan vi åker, bara att bygga på den sen nästa vecka! Åker redan nu på lördag och mitt rum består av kläder och massa andra saker. Bli lött så när man inte vet vad man ska ha med sig när man ska bort i en månad. Herre min skapare. 

17e Juli 2013

 
 
Min underbara lunch denna onsdag. Hej på er! Lugn och skön avslutning på gårdagen då hela familjen ( minus far vår ) lagade lite lyx mat och hade det allmänt bra. För första gången så var vi alla intresserade av fotbollsmatchen. Händer inte ofta det men det var kul så länge det varade. Denna dag ser nästan likadan ut, vaknade tidigare än någonsin, gick upp och åt en god frukost tillsammans med min mor och hennes bästa vän. Sen dess har jag inte gjort mycket, fick hem ett paket med mycket fina saker i som jag kanske har lust att visa lite senare. Väldigt nöjd! 
 
Nej nu är det dags att ta vara på solen här i Sverige innan jag åker utomlands (weeeeeeeei) samt börja läsa en bok. Dags för det tycker jag! 

blue and white

 Blå jumpsiut - Zara // Stickad tröja - Bikbok // Skor - converse // Armband - Bikbok 

beautiful days

Jag kän ner mig riktigt lycklig just nu. Allt är så himla bra (för stunden), ser inget negativt i livet. Det gäller att uppskatta det man har och fokusera på det positiva i det negativa. Precis vad jag försöker göra och jag känner hur allt verkligen blir bättre. Det gäller att njuta av dessa fina studer! 
 
 

high beautis

Så fina... PÅ! Dom ser hemska ut om man bara tittar på dom men när dom sitter på fötterna så, jäklar vad snyggt! Får visa senare helt enkelt. 
 
Nu kom jag precis hem från landet och väntyar på att middagen ska bli klar. Sedan blir det film resten av dagen innan det är dags för sängen. Jobb som gäller imorgon och lite andra ärenden. Kul! 
 
 

landet klädsel

 
Det bästa med landet. Man kan gå klädd precis hur man vill utan att någon bryr sig. Dessa älskade tjocktröjor är värda att dö för! ♥

Todays easy

 
Shorts - Levis // Skärp - H&M // Linne - Abercrombie and fitch // Solisar - Rayban // Skor - Converse 

13e Juli 2013

God morgon kära ni. Änny en dag med sol och värme, kan det bli bättre?! Jag har fortfarande ont i huvudet sen igår men det är bara att bita ihop. Idag har jag lite på schemat som ska hinnas med. Om ett litet tag kommer bästis och hennes mamma och plockar upp mig, har för mig att det blir loppis nu på förmiddagen. Loppis är något som är så himla kul! Hittar alltid något fint eller annorlunda. Idag är jag på jakt efter ett par saker som jag verkligen hoppas att jag kommer hem med. Dock måste jag tagga ner på shoppingen men jag kan inte låta bli! Loppis är det bästa när man kanske inte har råd med annat eller känner att second hand är mycket bättre än nytt i butik. Så tänker jag i alla fall, tror det är bästis som tryckt in det i hjärnan på mig! Alla fall, solen skiner och det ser ut att bli en bra dag. Mer kan man inte begära. 
 
 
 
Som sagt, om ett tag så kommer dom för att plocka  upp mig, innan det ska jag ha hunnit putta på lite mascara ( bara det som används på sommaren), bytt om och tagit några snabba bilder på vad som klär mig idag. Det lutar åt helt vitt men med tänken på att vi ska på loppis så får det nog bli Levis shortsen och något sött linne. Vi får se helt enkelt, något av det kommer det nog att bli! Men först, make up. 
 
 Favorit mascarorna är på plats! 

blue

Har legat för länge ute i solen idag och det känns i huvudet. Ont och trött kan man säga. Men färg har jag fått och väldigt mycket menar jag med det. Min syster sa att jag såg ut som en liten neger efter att jag hade duschat, alltid lika kul (?) att höra något sånt. Morgondagen får fortsätta i samma visa, sola dock blir det ute på landet denna gång! Måste passa på nu medan man kan och har tid. 
 
Bytte i alla fall om till något bekvämare då mina vänner kommer över senare ikväll. Blir något skoj spel och mycket snacks helt enkelt. Kan vara skönt det, men först blir det middag i min ensamhet! 
 
 
 
 
 

12e Juli 2013

God morgon! Sol och värme bjuder denna dag på. Jag har precis lyckats trycka i mig lite frukost och väntar nu för fulla muggar på att solen ska komma till vår altan. SOLA är vad jag ska göra idag. Kvällen är dock lite oklar men det ser ut som att ett par vänner kommer över till my crib. Handla gott och spela spel som riktiga nördar ska vi göra! Eftersom jag åker utomlands snart så blir det förmodligen sista kvällen vi hinner umgås. Har för mycket planerat veckan som kommer, där bland annat världens finaste vän från uppsala! Längtar mer än någonsin. 
 
 
 
Solig morgon var det som sagt så en frukost på verandan var perfekt. Dock är det lite kyligt när solen inte vill titta fram helt. Lite disigt ute är det också så det är bara att vänta innan man kan lägga sig och sola en stund. 
Frukosten bestod i alla fall av yoghurt, hemma gjord musli och frysta hallon som topping. Perfekt! 
 
 
 

last few days

Dom senate dagarna har varit lite jobbiga så två lugna dagar ute på lnadet var precis det jag behövde. Min lillasyster och farmor var med mig där ute hela tiden så det var skönt också. Kom hem för ett litet tag sen och det enda jag har hunnit med är att duscha, packa väskan och slängt i mig lite lunch! Jag måste snart börja byta om och packa väskan igen då jag ska på körskola för kvällenn. Hoppas på det bästa nu!
Slänger in lite bilder på dagarna som gått.
 
 
 
 
Mysiga bryggan!
 
 
Super tam fjäril, bokstavligen! 
 
 
Bästa som finns på sommaren. 
 
 
Nya favvo låten, Miley Cyrus :) 
 
 

Me

Usch, det är måste ha varit min bästa och värsta dag någonsin. Jag har lärt mig saker jag aldrig trodde att jag skulle lära mig. Jag har begått misstag jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har aldrig mått så dåligt men samtidigt så bra. Jag känner mig som en ny människa både gott och ont. Kommit närmare min vän som nu blivit en av mina bästa vänner. Hade det inte varit för henne så hade jag nog inte varit den jag blev idag. Jag är en helt annan människa jag nu kan säga att jag är stolt över. Jag börjar nu mitt nya liv med nya tag och en ny framtid. Jag ska bli den människa jag en gång alltid drömt om.

 

8:e Juli 2013

Hej på er! Allt bra med er? Själv är jag väldigt trött och seg men det är så det ska Vara ibland. Befinner mig just nu i stugan en liten bit utanför Gävle. Bada, sola, ätit god mat, skrattat och mycket mer har vi hunnit med. För er som inte vet är jag hos min bästa barndomskompis som flyttade hit till Gävle för kanske 5 (?) år sedan från Stockholm. Både bra och inte bra, jag får i alla fall komma bort från Stockholm i ett par dagar vilket är precis det jag behöver.

Imorgon kommer jag hem igen och då är det bara att packa om och sätta sig i bilen som tar oss alla ut till landet. Kommer förmodligen att bo där ute större delen av dagarna innan vi åker utomlands. Längtar som en tok och nu
Är det endast 12 dagar kvar! Wihoooo.

Nej dags att hitta på något skoj nu innan alla vaknar. Uppe tidigt som vanligt, varmt ute är det inte heller.

packing

Packar för fulla muggar just nu då jag imorgon på morgonen ska med en buss som sedan tar mig upp till Gävle. Bokade en resa dit nu idag och jag längtar verkligen till att få komma bort. Har varit i Stockholm för länge och jag behöver ha kul. Hem tar jag mig på tisdag på eftermiddagen någon gång så fem dagar är jag borta. SÅ TAGGAD. Jag ska endast ha kul och njuta av livet, känns så onödigt att gnälla och klaga om allt hela tiden. Jag vill ha kul och må bra. Jag har dock packat för 4 veckor i Nepal eller något liknande. För mycket saker men allt behövs! 
 
 
 
Hela dagen har i alla fall spenderats med min farmor. Vi åkte ut till landet sent igårkväll och kom hem tidigt imorse. Jag började rensa min garderob har har kastat en hel del samt gjort om lite. Efter det tog jag och farmor oss till IKEA. Jag hade en samma som skulle köpas och skrivas upp så jag är nöjd. Kom hem med nya gardiner, klädhängare/klädstång, doftljus och en massa galjar (?). Precis vad som behövdes. Nu är det bara en stor spegel och lite omplacering i rummet som saknas! Can`t wait till resultatet! Kommer verkligen att bli bra, får vi hoppas. 
Nu är det film med far och min syster, bra avslut innan jag åker iväg. 
 
Bit av gårdagens. 

Blue day

 
 
Fick bli en dag då blått piffade upp mig. Hade en ljusblå tub topp från Bikbok, vita jeans från Dr denim, Don donna väska och Michael kors plånbok. Till det fick ett halsband från Bikbok och ballerina från Belleshoe piffa till det ännu mer. 

city

Hemma. Mina fötter fick lida som sjutton idag då jag har traskat runt i stan som en galen kyckling. Skulle inte ha handlat någonting förutom ett par skor men det gick sådär... Kom hem med lite mer, dock gör det inget för jag är super nöjd. Så kan jag hålla på att säga varje gång när jag shoppar så nu kan jag inte ha det som en ursäkt längre. Inte bra. Men flera av det jag handlade har jag velat ha väldigt länge så jag borde vara nöjd. Ändå känns det ganska så tomt inom mig. Har väl en hel del med att göra att jag mår som jag förtjänar. 
 
Smyyyyyyygis 
 
 
Efter shoppingrundan med min syster mötte jag upp min vän Dani, fika mys fick det bli denna gång. Vi hinner inte träffas så ofta som vi skulle vilja så en prat strund tillsammans med fika var perfekt! Solen sken och minerna var på topp. En underbar kväll med en bra avslutning helt enkelt! 
 
 
 
Nu är det dags för middag och sedan ska jag och farmor ta oss ut mot landet. Spenderar natten där och kommer hem redan imorgon på morgonen. Behöver lite tid ute i det fria. Orkar inte längre. Allt tar kol på mig, utbränd kallas det. 

Don donna

 
 
Finner inga ord. Bara perfektion. ♥

big new love

Jag gjorde det jag sa till mig själv att jag inte fick göra. Shoppa. Fick med mig en hel del fina saker, mest spontanköp men ändå. Jag är så lycklig! Fick min älskade Don Donna väska och min Michael kors plånbok. Sista i den färgen som jag ville ha, nu gäller det dock att hålla i pengarna en stund fram över. Om 17 dagar åker vi utomlands i en månad ungefär och det är klart att man vill hitta något fint då. Men jag är nöjd och det är det viktigaste! 
 
 
 
 
Idag vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på. Jag och systern min skulle ta oss in mot stan men jag tror att det bara blir jag. Såg att en av mina favorit butiker hade mega rea så jag hade velat vara där när det öppnade men istället så sitter jag här i pyjamas och no makeup. Får väl slänga på mig lite kläder och sedan ta mig in. Förmodligen ska jag träffa en vän också men det vet jag inte heller hur det blir. Men en sak vet jag och det är att det är dags för en löprunda ikväll! Börjar tappa mina rutiner känns det som... Dags att komma tillbaka rättare sagt! 
 
Tiden bara rinner iväg, time to go! ♥
 
 

Green breakfast

Idag fick det bli en sån nyttig och god frukost. Jag har aldrig riktigt ätit något liknande och min mage är helt proppmätt. Inte en lucka med ledigt utrymme finns. Det fick bli en spenat smoothie och två knäckemackor med keso och avokado skivor. MUMMA. 
 
 
 
Recept: 
 
En näve baby spenat 
1/2 banan 
2 Kiwi
En halv avokado 
2 Msk kvarg 
1 påse fryst banan och mago ( räcker med lite mango ) 
1 tsk kanel
 
Mixa allt i en mixar och servera med en gnutta kanel på toppen av smoothien. Drick och njut av något så nyttigt och gott! 
 
 
 

2:a Juli 2013

 
God morgon tisdag!
 
En ny dag med massa nya möjligheter. Jag jobbar till 15 och sedan ska jag ta mig in mot stan där det blir lite shopping innan familjen och jag sätter oss vid någon fancy restaurang innan det är dags för bio. Vi ska se dumma mig 2 och jag har så himla höga förväntningar. Varje gång trailern dyker upp skrattar jag så att jag blir kissnödig. Sånt är verkligen en konstig känsla men bra. Vi får se om den når mina förväntningar helt enkelt! 
 
Börjar jobbet halv tio och börjar redan känna att jag har bråttom. Lär komma lite sent om jag gjorde igår också. Moppen är ett bra altenativ denna tisdag! Solen lyser så fint på bar himmel också så denna dag kan bli en väldigt bra dag! 
 

Cristal bra

 
 
 
Perfekt. ♥
 
 
 

odd molly love

 
 
Har hittat en (flera) odd molly tröjor som jag fallit för. Den jag blev mest såld på är de på bilden. Är totalt ner kär. Funderar på att beställa den men mor min vill att jag håller i mina pengar. Kan vara en bra idè då jag shoppat alldeles för mycket den här månad. Fööööööör mycket om man jämför med innan. Nog om det, jag ska ha den här. Färgen är dock det enda problemet.... blå eller beige färgad? 

Fav shoes

 
 
Mina favvo skor just nu. Bor tekniskt sett i dom, helt underbara! 
 

1 Juli 2013

Tiden går bara fortare och fortare. Det är läskigt! Redan första juli, jag höll på att sätta i halsen när jag skulle skriva rubriken. Hur kan tiden gå så här fort!? Jag har inte ens hunnit sola och det är verkligen illa. Bada har jag inte gjort heller för den delen. Dags att skärpa sig här märker jag. Något positivt om att dagarna flyger förbi är att utomlandsresan närmar sig. Om 19 dagar åker vi. Jag har aldrig velat komma bort från Sverige så mycket som jag vill nu. Orkar inte stanna här, en månad i ett annat land. Så bra som det kan bli! 
 
Men innan det är det jobb som gäller. Ska vara på kontoret om en timme si sådär så det börjar bli dags att göra sig i ordning. Tog en lång och skön dusch nyss så det blir bara att plocka fram hårtorken och snabba sig på. Blir alltid så himla stressad på morgonen när jag ska till jobbet. Mindre prat och mer gjort som man säger. 
 
Bild från tidigare i veckan.