Lunch

Mina stackars knän klarar inte av ankarliftar har jag märkt. Så vi tog en paus från skidåkningen och beställde lite lunch. Grekiskt pasta sallad fick det bli idag!

Internet connection

Äntligen. Ni förstår nog inte hur svår det har varit när man har noll täckning varken i backen eller i stugan. Nu har jag dock hittat det då vi åkt till ett annat ställe som vi ska spendera över dagen för mer skidåkning. Vi här precis anlänt och hunnit åka Max ett åk innan det blev ett toa stopp för alla. Då passar jag på att kasta in ett inlägg lite på travet. Har ni tur som kommer massvis med inlägg att dyka upp under dagen. Hoppas ni haft en bra vecka i alla fall!


Mönstrat på benen

Förstå att ha något par av dessa till en vit t-shirt, svarta ballerina skor, en snygg väska, solglasögon och ett par ballerina. Smycken till det så klart, hur uunderbart skulle inte det vara? 

Lätta på trycket

At some point , yoy have to realize that some people can stay in your heart but not in your life. ♥

Gårdagens

 
Jeans jacka - Levis // Halsduk - Monki // T-shirt - Monki // Jeans - Cheap moday ( Weekday) // Jeffrey Campbells - Henrykole.se

Nytt in / Makeup tillbehör

 
Ursäkta för de hemska bilderna, ljuset blev helt kasst men dessa får duga så länge.  Fick med mig lite nytt hem från shoppingen igår med en vän till mig. Smik tillbehör, nödvändiga saker var det här. Ni hittar allt på H&M för er som undrar. 

Upp och iväg

 
Tidigt tidigt tidigt. Nu har jag äntligen packat klart det sista och pussat mina fina katter hejdå. Kommer at sakna min lilla skrutt så himla mycket, hon brukar sova hos mig varje natt nu för tiden så det kommer att känns väldigt tomt utan henne i en hel vecka. Men men, jag ska försöka ha det så bra som möjligt denna vecka och bara njuta av att vara ledig. Jag behöver verkligen semester och varför inte tillbringa den i en backa med snö och ett par skidor? En av de bästa veckorna på året. Älska. ♥
 
Jag hör av mig så fort jag får täckning vilket lutar åt när jag befinner mig i backen. Dålig täckning var det här ja. Kameran förjer självklart med upp så massvis med blider kommer att dyka upp när jag kommer hem igen. Ha ett underbart sportlov nu finisar! 

Sen kväll, tidig morgon

 
Nu börjar mina ögonlock att sjunka ner. Hem kom jag för ca en timme sen då min fina farmor hämtade mig. Kvällen var både lugn och skön. det behövdes så som jag har skrikit och haft det. Min hals gör nu lite ont och rösten är helt borta. Inte bra det, inte bra. Jag är i alla fall långt från klar, jag har massvis med saker att packa ner. Jag har nog inte ens kommit halvvägs. Känner nu hur huvudvärken sakta med säkert börjar krypa fram när jag tänker på hur mycket som ska göras. Längtar dock som en galning till vi är klara och sitter i bilden på väg upp mot norr. Den lyckan,

17:07

 
Oj oj oj, tiden bara rinner iväg. Tänkte för det mesta bara kika in och säga att jag lever. Jag är redan sen men om jag ändå är lite sen spelar det ingen roll hur sen jag är, orkar inte lägga min sista energi på det nu. Bästis ska jag röra mig hemåt mot för middag och lite mys. Sedan måste jag ta mig hemåt och styra upp allt här. Vilken röra en person kan skada med ibland, och ja jag syftar på mig själv. Hoppas ni får en bra fredag och en bra start på lovet i alla fall. ♥

Smlie

 
Jag har märkt hur vikigt det faktiskt är att le. Man kan inte tro det ibland, eller i alla fall inte jag men ler man så ser man för det första piggare ut, för det andra ser man ut att må bra och för det tredje så vänds all negativitet till något posetiv. Jag har märkt att jag älskar att le. Dock ler man inte hela tiden men när man känner att man är lite nere kan det vara bra att dra upp mungiporna ett tag och bara glömma allt. Livet bli så himla mycket bättre om man gör något av det. Som att le och försöka må bra till exempel. Jag mår toppen från att ha varit på botten och jag tror att det har med att göra att jag är så mycket gladare och försöker att le så ofta som möjligt. Nu pratar vi inte om ett fakeleende direkt utan ett rikigt härligt leende du inte kan motså från att visa. Älska dig själv och älskar att le, man mår och känner sig 19384589758 % bättre, både på insidan och på utsidan. Härligt är det. 

Friday


 
En liten titt på min fina och tidiga morgon!  Godmorgon folket och fredag vi hälsar dig välkommen. Äntligen har den dagar jag LÄNGTAT efter kommit. Dagen före lov då allt ska fixas inför helgen och veckan som kommer. Hur underbart så säg? Jag har en hel del saker på schemat. Skola tidigt som satan, shopping med en vän, träffa en annan människa för första gången ( ;) ), packa (ett måste!) och bara njuta av att det är lov. Jag är glad, jag är lycklig och jag mår toppen! Tummen upp för denna fina dag, livet är så hätligt! 

10 Bekännelser


 
Jag har börjat svära allt mer och mer.
Finns ingen som gör mig på så bra humör som min Petsson.
Jag är inte allergisk mot något, inte ens pollen!
Jag har små mini fötter, storlek 35. 
Jag har haft samma inomhus skor i snart 4 år, love them. 
Jag är ingen öppen männska men jag har väldigt lätt att lära känna nya människor. 
Jag är rikigt dålig på att rappa, kan inte ens göra ett beat.. 
Jag är extremt långsam på allt, äta, dricka, byta om, ja you name it. 
Mitt tålamod kan ta slut ganska snabbt.
Jag avskyr att köpa nytt smink. 

21:58

 
Den här dagen har bestått av mycket skratt och fina vänner. Att undvika dom som snor ens energi är nog det bästa som finns. Jag har mått bra dag och tränat som en dåre. Far min fixade middag till mig lite snabbt så nu är jag nöjd och belåten. Dock står han här bredvis mig och skriker i mitt öra att jag måate packa inför helgen och duscha. Tydligen luktar jag inte smörblomma utan mer om en sur tvättsvamp. Så det ska jag ta tag i innan jag hoppar till sängs och inväntar den sista dagen innan lov. Lycka! 

@ gymmet

Herre vilken träning. Mina ben är som asplöv, vill åt alla möjliga håll. Ett riktigt bra benpass med andra ord! Vi hittade massvis med nya övningar och dessutom fick vi hjälp av en PT gratis. han var duktig han.
Nu begär det av till ett innebandy pass, känner hur träningsvärken kommer att komma sakta med säkert. Usch mycket på en gång nu.

 

Wanted / Sport bh

Baby im not like the rest

The jacket

Jag och min fina pussmun haha. 
 

Okej, jag tänkte nu en gång för alla berätta i ett inlägg (som många av er har bett) vart jag har köpt min jacka och hur mycket den kosta. Den kommer från den underbara affären Hollies och kostade runt 4500 kr. Varför den var lite dyrare än dom flesta vinterjackor man kan hitta är för att pälsen är äkta. Observera att jag inte hade någon aning om det fören efteråt och då kändes det onödigt att lämna tillbaka den när jag ändå ville ha den. För er som är intresserade är tycker jag verkligen att ni ska gå dit och kolla, de har hur fina saker som helst, dock är allt skinn och päls äkta och jag har märkt att vissa av er är emot det men tänk på att jag inte hade någon aning om det här fören efteråt. Men jag känner nu att det är värt varenda krona. Jag har varit varm varenda gång jag burit denna. 

From this summer

 
Titta vad jag hittade i arkivet. Jag hade helt glömt bort dessa bilder, men visst är den fin? Jag brukar ALDRIG kunna erkänna att jag blir bra på bild med just den här tycker jag verkligen är helt otrolig. Ljuset, platsen och mitt hår. Får tårar i ögonen när jag tänker på hur fint det var i somras... Nå väl, jag kommer dit igen! 

Torsdag morgon

 
 
Morgon på er. Till skillnad från de senaste dagarna så ringde faktiskt min väckarklocka idag. Så jag gick upp, började fixa mig lite smått och nu sitter jag här med en enorm frukost för att orka dagen. Torsdagar är en hemsk dag, man vill bara att den ska ta slut! 
Efter skolan tar jag mig till gymmet och möter upp en fin vän för ett benpass! Längtar som en tok efter träningsvärken nu. Armarna känns det inte så mycket i idag, tråkigt det men vi kämpade på så gott vi kunde  i den stunden. Mer kan man inte göra. Nu ska jag trycka i mig frukosten och sedan göra mig i ordning, ha en bra dag! ♥
 

Fototävling

 
För en gångs skull är jag med och tävlar i en tävling på en blogg, det har aldrig hänt förut så det här kan bli ganska så intressant. Jag tävlar med denna bild över som är tagen i somras om jag minns rätt. Den lämnar tankar och känslor åt alla håll enligt mig. Lite mystiskt med andra ord, precis som ett rikigt bra porträtt ska vara. Tävlingen hålls av den super söta tjejen Matilda Engdahl som har blivit en stor inspiration för mig. 
 
Jag brukar som sagt aldrig ställa upp på tävlingar men det här kändes så rätt för mig eftersom att man kan vinna en egen domän. Jag strävar efter att komma någon vart med mitt bloggande, jag har en del läsare vilket är super kul men det känns som att det är dags att ta det här ett steg längre. Till något eget som man faktiskt kan vara stolt över och inse att man gjort ett bra jobb. Att vinna en egen domän skulle vara steget framåt, speciellt så mycket tid jag lägger ner på mitt bloggande men framförallt skulle det vara guld värd att vinna. 

Ny design

Så äntligen. Vad tycker ni? Jag tycker att det blev mycket fräschare och mycket finare färger! Precis som jag ville ha det. Så berätta era åsikter och tankar nu!
 
 

Mellis

 
Det här nog det bästa innan och efter en träning. Fy satan vad gott oboy kan vara ibland, dock gäller det att du är extra sugen på det. Nu ska jag göra mig i ordning för ännu ett pass, magen är en bubbla just nu, en svullen bula kanske man kan säga istället. Håll väntar på att komma. Inte bra det här inte. 

18:29

 
 
Prov, skola, gym, skratt och stress har min dag bestått av. Jag har precis landat i hemmet mitt där nu maten står serverad. Om n¨gon timme eller så ska jag ta mig till nästa träningspass. Mycket på en gång nu, mina armar är spagetti och magen värker. En bra dag på gymmet helt enkelt. Hoppas ni haft en bra dag! 

Something beautiful


Wednesday 20e februari


 
Ny dag. En ny fantastisk dag. En dag som kommer att bestå av skola, gym och sedan ett innebandy pass. En bra dag hoppas jag på. Endast 3 dagar kvar innan det bli lov. Ni anar nog inte hur mycket jag längtar, en hel vecka med snö, skidor och bastu. Hur underbart låter inte det? Nej nu ska jag sluta tjata om det och fortsätta äta upp min frukost. Dagarna bara rinner iväg nu för tiden. 

Wanted

 
Ett par finingar som gärna skulle få flytta in i min garderob, love ♥

Pancakes

 
 
Så gott. En perfekt start inför ett träningspass. Jag förtjänar det här efter vad jag har fått uppleva idag. Ypu got to love life! ♥

Spikes on my feets

 
Så otroligt fina och sköna skor. Ni som funderar på att köpa dessa ska verkligen inte tveka. Helt klart värt varenda öre. 

Några få bekännelser

 
Mitt sämsta änme i skolan är slöjd. 
Jag säger "Oh herre" hela tiden. 
Jag tycker att det är helt sjukt snyggt med nitar. 
Pearl harbor är min nya favorit film.
Teen Wolf är min nya favorit serie helt klart! 
Jag dricker saft minst 5 gånger om dagen, min nya drog. 
Jag smsar hela tiden, med olika personer som tur är. 
Jag älskar pasta och ris. 
 

Tuesday

 
Jag måste börja med träningen nu igen. Hade med mig allt igår till skolan men jag var tvungen att plugga ont en hjort om jag vill få bättre betyg i vissa ämnen. Det är inte lite vi ska kunna heller. Så jag hoppade över gymmet men kommer att ta igen det nu imorgon, på torsdag och fredag. Får se om jag hinner ta mig dit på lördag morgon också innan vi åker bort resten av veckan som kommer. Då blir min enda träning skidåkningen. Kan vara bra att komma bort från allt och bara ta det lugnt också, jag är så stressad just nu att huvudvärken börjar känns som en explotion. Jag måste lära mig ta det lugnt, jag vet dock inte hur. 
 
Nu blir det i alla fall en dag i skolan sedan begär det hemåt då jag ska sitta några timmar med plugg. Sedan blir det innebandy träning då jag kan få glömma allt det här och bara ha det roligt. Fyra dagar kvar sen ledigt. Fyra dagar.

wet braid

 
Jag är en av de få som verkligen hatar nytvättat år. Håret flyger åt alla håll och är för det mesta bara ivägen. På tal om det så är volymen på noll. Håret är verkligen helt dött fast ändå i liv. Så jag testade något som alla redan gör, att sätta upp håret i en fläta när det är blött. Jag vet att man inte ska sova med blött hår men duschar man sent så gör man. Men jag märkte imorse att håret ville för en gångs skull vara på plats. Kanske beror det på att jag hade håret i en fläta eller inte. No idea, men bra start på dagen för mig var det!

Today`s

 
Skinnjacka - H&M // Tröja - Zara // Jeans - Cheap monday // Jeffrey Campbell - Henry Kole // Väska - Longchamp 

Nästa vecka

4 bilder från förra året. 
 
Nästa vecka inträffar en av de bästa sakerna på hela året. Sportlov och skidor. Vi kommer att åka till samma ställe som förra gången och bättre finns inte. Dock är teckningen helt off men bara att få komma bort 6-7 timmar från Stockholm är underbart. Jag orkar inte vara kvar här längre. Jag behöver en vecka semester och att få tillbringa det med att åka skidor med människor jag tycker om är det bästa man kan göra. Fina bilder, härlig skidåkning och bara en massa mys pys. Ni märker nog hur mycket jag längtar! Jag måste endast ta min genom denna vecka sedan åker vi. Happy. 

Diamonds cover

 
Herre så bra det här är. ♥
 

Tattoo

 
Jag blir allt mer sugen på att få lite bläck fast på min kropp. Jag och min syster har pratat ganska länge om att fixa en syskontatuering. Det tror jag kommer att bli så himla fint. Kanske ett hjärta eller varför inte ett ankare? Hela min kropp får ett sug just nu, can`t wait! 

18e Februari 2013

 
-Godmorgon världen. Min sömn denna natt har varit om inte värre än alla andra nätter. Jag måste lära mig att inte stressa upp mig för mycket. Känner hur det fräter i hela magen för att jag är så stressad. Inte bra det. Eftersom jag går upp så tidigt har jag redan hunnit stoppa i mig frukost och faktiskt pluggat en del. Får ont i huvudet när jag tänker på hur mycket jag ska hinna plugga in i mitt lilla huvud denna vecka. Jag hoppas bara på att jag hinner träna lika mycket som jag brukar göra, dock kan det bli svårt nu med skolan som tar över ens liv. But that`s life. 
 

Nej nu ska jag ta och dricka upp mitt glas vatten innan jag hittar på något annat skoj att göra! 

Sunday

 
Två bilder från min förmiddag och en del av eftermiddagen. Möte som sagt från 11 till 16. Långt men kul var det, vi gick genom en hel del saker och fick dessutom testa på hjärt och lungräddning. Skojigt det. Klocken rullade på snabbt och innan jag visste ordet av det satt jag i bilen på väg till min innebandy match. 
 
 
Vad ska jag säga om matchen, det gick väl bra för oss (dom) dock förlorade vi med två mål. Inget att klaga över, tjejerna i laget gjorde ett bra jobb dom och de vi mötte var extremt duktiga. 
Nu sitter jag här hemma och har bokstavligen precis klivit innanför dörren. Maten står framdukad och en hög med plugg väntar på mig. Känmner hur irriterad jag är så jag ska försöka hålla mig borta från alla andra innan jag startar ett tredje världenskrig. 

Few days ago

 
Från några dagar sedan. 
 
Frukosten är uppäten. Kläder sitter på min kropp. Väskan är packad och klar. Känner mig redo för dagen nu. Under tiden jag har sprungit runt här hemma så har låten Stay spelats om och om igen. Vi i familjen gillar den låten kan man säga! Rhianna är bara för bra ibland. Hennes röst skulle man gärna vilja ha. Men livet är orättvist. Nej men nu är det dags för mig att röra på mig. Har som sagt en hel del saker att trycka in i schemat, men först möte. Vi hörs senare! 

Beautiful sunday

 
Morning sunshines. Igår fick det bli en kväll med historia film och en massa mattetal. En lugn hemma kväll med andra ord. Men idag blir det andra bullar. Klev upp ur sängen hyffsad tid och sitter nu med en rejäl frukost framför mig. Ett möte väntar på mig som troligen kommer att hålla på hela dagen. Som pricken över i:et har jag en innebandy match direkt efter. Skojigt. Hoppas ni får en bra söndag! ♥
 

Saturday

 
 
Jag är ledsen för det hemsk bilderna och förlåt för att det mat bilder men oj så gott det var. Mycket protein och vitamin fick det bli denna lördag. Annars så sitter hela familjen minus mamma och plus farmor framför melodifestivalen. Jag har inte sett ett enda avsnitt så det är intressant. Bidragen är ruggit dåliga i år men man vet inte vad man ska tro nu för tiden. Lite underhållning i alla fall! Troligen    kommer en film att sättas på inom kort. Själv måste jag plugga och till det ska jag äta mer gott. Vi har massvis med saker från gårdagen som längtar att få komma ner i min mage. 

Pälsväst

 
 
Jag har fått en liten klisch på pälsvästar. Den är mitten är to die for. Min farmor och jag funderar på att åka och shoppa lite under veckan och då står denna högst upp på listan. Hittade massvis med fina idag så vi får se om jag slår till eller inte! Helt klart ett måste i sommar. 
 
 

 


 

My day

 
 
Idag har det varit en alldeles för lugn dag med massor att göra. Jag och min far tog oss till barkarby outlet och hittade en massa fint. Nu kommer jag att se bra ut i skidbacken! Att shpppa med pappasen är nog en av det roligaste som finns. Vi skojar om hur fult vissa saker är, testar allt i affären och skrattar högt. Idag sprutade tårarna åt alla håll när vi testade både hjälmar och skidglasögon. Folk måste ha  undrat haha. Vi stannade vid en korvkiosk också där vi hittade några intressanta AIK fans. Alltid lika kul det. Efter några "far och dotter timmar" (hahaha) så tog jag mig in till stan och mötte upp en väldigt saknad vän. Insåg nu att hon betyder mer än jag någonsin tänkt på. Jag behöver henne och hon behöver mig. Jag hoppas vi får tillbaka kontakten lika bra som vi hade förra året. Då vi faktiskt var bästa vänner. Hon är allt bra hon ♥


 

I just want to feel this moment

Gårkvällen

Jag har faktiskt lite svårt att tro att jag och min syster hade det så himla bra igår. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, åt oss tjocka på frukt och grönsaker och sov en hel del. Min syster är bara för bra ibland. Även om hon är 13 år, jobbig som ett as så tycker jag om henne. Utan henne hade jag nog inte orkat leva idag. Min lilla hjälte det. ♥

Lördagsmorgon

 
-Godmorgon på er. 
 

Det var nog länge sen jag var så trött som jag var igår kväll. Jag hade en super mysig kväll med min syster till vi båda somnade vid halv 10 (!!?). Hur är det möjligt egentligen... Men efter ett tag satte vi på en film och somnade om, man kan säga att min stackars nacke fick ta lite stryk i natt. Goosch så ont den gör. 
Men nu är det en ny dag. Jag har lite saker jag ska göra idag denna regninga lördag. Bland annat shoppa med min far, plugga till två prov och träffa en vän. Det kommer säkert att dyka upp någon mellan men det är lite så jag har planerat. Vi tar dagen som den kommer istället! 

Yummi food

 
Ibland känner jag verkligen att jag har världens bästa far. Kom ner fån mitt rum och hittade en påse med sushi i. Han är allt för bra han. Annars så har jag en ganska så mysig kväll. Jag och min syster är ensamma hemma då vi lämnade mamma och pappa hos ett par vänner. Vi har precis ätit klart och ska fixa lite annant smått och gott till kvällen. En mys fredag helt enkelt! 

Struggling

 
Jag tror inte någon förstår hur mycket jag försöker bli nöjd med mig själv. Jag tränar hela tiden, äter hela tiden och kämpar som aldrig förr. Men det känns som att jag står stilla. Inget händer längre och jag vet inte varför. En önskan har jag i år. Jag vill bli nöjd med mig själv och hur jag ser ut. Jag vet bara inte hur, ingenting verkar fungera nu. Det får mig inte att må bättre av att sitta och titta på inspirations bilder heller men man kan verkligen inte låta bli. Jag börjar bli trött på att aldrig känna mig nöjd med mig själv. Det suger atta alla andra lyckas utom jag. 

Today`s

Kappa - H&M // Stickad tröja - Zara // Jeans - Cheap monday // Boots - Skopunkten 

Details this friday

 
Details from today
 
 
Jisses vad trött jag har varit. Skönt att äntligen kliva innanför dörren och slänga sig i soffan. Det behövdes. Jag har hunni träna ett seg träningspass också vilket är bättre än ingenting. Så nu är jag helt slut i kroppen också, funderar nästan på att ta en Powernap. Det har varit extremt mycket den här veckan. Hoppas ni haft en bra dag i alla fall! 

15e Februari 2013

 
Äntligen fredag. Kan inte vara gladare. Dock jag fullt upp i helgen så någon vila blir det icke. Idag bjuds det i alla fall på en väldigt kort dag. Som ni kanske märker är jag uppe väldigt tidigt om men jämför med vanliga fall. Men det kommer att vara värt det. Efter skolan åker jag till gymmet och spenderar min mesta tid där. Ben kommer det att få bli imorgon! Längtar till att få svettas och känna smärta i benen. Det bästa som finns! Nog om det, nu blir det lite frukost och sedan annat smått och gott innan jag tar mig till skolan. Ha en bra fredag kära läsare ♥

Gymnasium

Så här känner jag mig ungefär....
 
Nyduschad och fräsch sitter jag nu i sängen min och försöker titta på gymnasium. Jag har ingenaning och det ska helst vara inskickat idag enligt SYV i vår skola. Jag håller just nu på att titta genom intagningspoäng och lite sånt, två skolor jag har klickat på som jag tror kommer att passa mig. Vi får se lite senare ikväll vad det blir. Jag har som sagt en gång till på mig att välja om jag skulle ändra mig. Uach vad sånt här gör mig stressad. Inte kul någonstans. 
 

Stövlar

 
Flera av er har frågat om dessa skor och svar på er fråga/or, ja dom är nya. Inskaffade mig dom för kanske 2 veckor sen nu och har redan använt dom väl. Jag är ingen tjej som gillar stövlar men jag kunde inte låta bli att slå till på dessa skönheter. Gulddetajer har dom vilket får mig att känna mig extra fin. Jag ska visa er bättre bilder, men dessa får duga så länge. 

Thursday

      

 
Idag fick det bli en ganska så kort pass på gymmet. Skönt det. Väntar nu på att maten ska bli klar så jag sedan kan ta mig till innebandy träningen. Taggad kan man inte säga att jag är men kul ska det bli. Mina armar är spagetti medan ryggen bara vill gå av. Fick bli ett annorlunda pass. Kondition, rygg och armar. Imorgon blir det leg-day! Can`t wait! 

Böcker

 
Här har ni fyra böcker som jag börjat läsa. Ja jag har börjat på alla fyra vilket kanske inte är det bästa! 
 
Från vänster 
 
Bok 1: Ps. I love you.
Bok 2: Ego Girl - Canolina Gynning
Bok 3: Paris Hilton 
Bok 4: Min kamp mot bulimi - Emma igelström
 
Nu får vi hoppas på att dessa böcker är något att läsa. En så länge ser det bra ut! 

Want want want

Min frulle

 
 
Inga onödiga kolhydrater här inte. Nu är jag laddad för dagen och hoppas på att alla kärlek inte gör så jag känner mig allt för ensam. Ha en bra finisar! ♥

14e Februari 2013 / Valentines day

 
Denna dag är så överskattad. Visst kan det vara mysit för dom som har någon att dela den med men tänk på oss andra. Vad ska vi hitta på? Ligga hemma själva i sängen framför datorn? Det är inte så lockande. Dock tänker jag inte på det så mycket, det är en helt vanligt torsdag i mina ögon. Jag kommer att spendera denna dag på gymmet med en vän och bli extremt svettig. En underbar dag i mina ögon! 
 
Nu blir det frukost sedan är det bara att springa upp till min våning, byta om och fixa mig snabbt sedan ta mig till skolan. Hoppas på en bra dag idag. ♥

In the USA

 
 
Ja som sagt har denna dag rullat på bra. På bilderna över ser ni en glimt om vad som prydde min kropp, hel enkel inte så snygg outfit. Bilderna fick i alla fall ett fint ljus dock ville inte kameran ta några fina bilder på mig så dessa fick duga. Blir bra det med. 
 

Mysig avslut på dagen

 
 
Ååh vilken mysig onsdags kväll jag har haft. Mycket skratt, mys och bara en massa snack. Mycket semlor och frukt fick vi i oss alla fall så mätt och belåten är jag. Vi pratade om en hel del saker, vi rappade och skrattade som galningar. Mycket fint det. 
 
Här hemma jag jag blivit nedsatt i soffan för lite mat eftersom jag inte hann äta innan jag gick hemifrån. Lite kyckling och sallad fick det bli. Funderar på att ta en chokladboll också, bara för att. Jag har börjat med ett nytt träningsprogam och diet nu som jag hoppas blir bra. Min fettklump till mage vill inte försvinna och det är dags att jag gör något åt det nu. 

Miss my hair

 
 
Jag har hittat en massa bilder från somras och insåg då hur fint hår jag faktiskt hade. Den längden och färgen jag har nu är helt hemsk. Det får mig att känna mig extremt ful om jag ska vara ärlig. Som tur växer mitt hår snabbt men att ha den längden och färgen som jag hade i somras (eller på bilden) vore lite som en dröm just nu. Varför skulle frisören klippa av 22 (!!!?) hela centimeter? Värst av allt är att jag gick med på det. Lite irriterad på mig själv just nu. 

Wednesday

 
 
Idag fick denna tröja med amerikanska flaggan på pryda min kropp. Inget speciellt egentligen, nästan lite tråkigt om jag ska vara ärlig. Men bättre än ingenting. Jag tog mig som sagt och tränade även om jag glömde min tröja hemma på golvet. Klant jag är ibland. Men det löste sig. Innebandy träningen ikväll hoppar jag dock över för ett möte i kyrkan. Semlor ska det bakas och en massa skratt måste jag lyckas få fram. En mysig kväll hoppas jag på att det blir! 

Lets do it

 
Ännu en dag på gymmet. Så härligt. 40 minuter på löpbandet och 40 minuter styrka. Känner mig som en ny människa. I väntan på bussen tänkte jag att jag kunde kika in och säga att jag lever. Musik dunkar i min öron och livet är på topp. Härligt härligt. 

Happy b-day my best ♥

 
Idag är det ingen vanlig dag då det är min bästis födelsedag! Hela 16 år blir hon, 3 år tillsammans med henne och 567 år till ska det bli! Love u my best. ♥

13e Februari 2013

          
 
 
Morning morning. En bra start på denna dag, mer kan jag inte erbjuda än så länge. En hel del saker ska fixas idag, bland annat en dag i skolan, en timme eller två på gymmet och sedan lite onödig shopping. Vi får se helt enkelt hur det blir, hoppas i alla fall på att dagen fortsätter lika bra som den börjat. Nu är det dags att göra sig i ordning, byta om, fixa sig och packa väskan och så vidare. Hoppas ni får en bra dag fina ni. 

Fettis dagen

 
 
En hel semla har jag nu tryckt i mig. Jag har aldrig varit förtjust i semlor men just idag var jag rikigt sugen och det passade bra med att det är fettis dagen. Jag var på så bra humör att jag köpte hem 4 stycken stora semlor till familjen. Det ser ut som att det är uppskattat. Alla är uppätna. Kul det! 

New in

 
Love it. ♥

Some food

 
Som vanligt är tisdagar en hemsk dag när det gäller mat. Så jag fick ta ansvaret och laga middag, pasta med falukorv fick det bli. Dock är pastan lite överkokt och korven fastnade jämt och ständigt i stekpannan men det blev bra ändå. Nu gäller det att kasta i sig maten, byta om och sedan göra sig i ordning för träning. Hoppas ni haft en bra dag. ♥

Dreamer


 
Jag kan inte förstå hur jag gick från botten upp till toppen över en natt. Jag mådde så dåligt förra året att jag vissa gånger ville ta livet av mig. Men nu, nu år 2013 mår jag helt fantastiskt. Jag sitter uppe varje kväll och funderar över VAD det är som fick det att vända så snabbt. Jag har inte allt, men jag har det jag behöver för att vara en lycklig och glad människa. Självklart finns det dagar då jag inte orkar eller då jag är på mindre bra humör men det löser sig alltid på det ena eller andra sättet. Mitt motto: Det löser sig alltid. Och det är precis vad det har gjort. Jag är en lycklig brud med upp och ner gångar i livet. Precis som alla andra. Men det viktigaste just nu är att behålla mitt humör och tålamod. Jag vill förbli lika lycklig som jag är nu. Det är en underbar känlsa. 

Golden clock`s

 
Jag har fått en liten klitch för guldklockor. Dock komer jag inte att inskaffa mig en sådan fin skapelse då jag varken passar eller tycker att det är snyggt med klockor. Men att titta på dom är fint. Jag skulle helt klart att vilja ha en marc jacobs, kanske jag köper mig en i London? We will see. Fint är det att titta på i alla fall. 

12e Februari 2013

Den typiska frukost bilden. Tycker bara att det är så fint när man anstränger sig när det gäller mat. Och gott är det! 
 

Ännu en ny dag. Tisdag fick det bli. Jag är som vanligt uppe med tuppen och har precis stoppat i mig en rejäl frukost. Det gäller att få i sig energi en tisdag som denna, många och långa lektioner gör en rikigt seg och trött. Dock har jag inget mer planerat efter skolan än ett innebandy pass. Skönt det. 

Some weeks ago

 
Långärmad - Monki // Vinröda jeans med gulddetaljer - Cubus // Skor - Jeffrey Campbell Lita Spikes 
 

Hittade dessa bilder jag är orsäker på om jag visat för er. Om det är så, så får ni en fin repris. Byxorna på bilderna satt så himla bra på i affären men nu när jag testade dom här hemma satt dom verkligen inte bra. Blir som en blöja i baken. Inte bra. Myscket besviken måste jag säga. 

Fur

 
Jag är väldigt sugen på att beställa hem en pälsjacka. Dock vbet jag inte om jag vill ha en vit eller svart.. Tufft läge här. Svart passar till sallt som en smäck, medan vit är mer jag eller hur jag ska uttrycka mig. Beslutsångest. Båda är ju så himla fina. 

Another snowy day

- Från i Lördags. 
 

Ja ännu en dag har rullat på. En rikigt bra dag faktiskt. Humöret har varit på topp, roliga lektioner och en bra träning på det. God mat bjöds det på här hemma också, en lyckad dag. Jag ska avsluta dagen lika bra som den började, en film och mys pys i soffan tillsammans med något gott och några fina människor. En bra måndag idag. 

New in /Mascara

 
Efter en timme på gymmet tog jag tag i mig själv och köpte en ny mascara. Den jag har nu fungerar bra men börjar ta slut vilket är mindre bra. Så det fick bli denna på bilden(erna) över. Ja har hört att den ska vara rikigt bra så nu får man hoppas på det bästa. 

Shine bright like a diamond

 
 
Min garderob ser ut som ett bombnedslag. Jag måste verkligen inskaffa mer kläder. Vill strypa allt och alla när jag tittar in där och ser vad som finns. Inte en vacker syn. Jag hittade i alla fall en stickad guld beige tröja med stenar på. Svarta jeans fick det bli till. Mycket fint det. 

Wanted / odd molly

 
Jag har aldrig varit ett stort fan av odd molly. Men mer och mer på tiden har jag börjat tycka att deras blusar är väldigt fina. Jag och min farmot satt och disskuterade lite om det och vi kom fram till att vi ska ta oss dit någon dag då hon är ledig och titta om vi hittar något fint. Jag har världens bästa farmor. 

Bekännelser

 
Jag har aldrig och kommer aldrig att tycka om Justin bieber. 
Jag tycker om fiskbullar. 
Hata äre ett ord jag undviker mest av allt, ett väldigt starkt ord i min öron. 
Jag ska utomlands 4 gånger detta år, can`t wait! 
Gröt är det värsta jag vet. 
Jag har ingen aning om vilket gymnasium jag vill gå i. 
Jag har ett akvarium och det förvånar mig än idag att ingen fisk har dött. 
Om någon säger "jag lovar" till mig och inte håller det blir jag extremt arg och kan inte prata med personen på kanske en hel dag. Löfte är ett löfte. 
Jag avskyr skräckfilmer men tittar på dom ändå.
Mitt favorit program är Grey`s utan tvekan! 

11e Februari 2013

 
Ny vecka nya tag är det väl vad man säger. Känner på mig att detta kommer att bli en bra dag. En liten sovmorgon fick jag på köpet också. Min frukost denna morgon var allt annat än nyttig. Två mackor med nutella, ett glas oboy och ett glas smoothie med musli i. Måste bli bättre på det här med mat. Jag funderar också på att köpa protein pulver så jag får ett extra tillskott av just proteiner. En behövas faktiskt, ska prata med lite folk och se sen hur jag gör. Såg att en hel låda bara kostade 170 svenska riksdaler också, ingenting med andra ord. Kanske något för mig! 
 
Nej nu kallar plikter. 

Söndags mys

 
Sitter ner krypt i soffan med far min och katterna på varsin sida om mig och tittar på film. Liten mys söndag med andra ord. Action som vanligt, trevligt trevligt. 
 
Morgondagen ser väldigt bra ut. En liten sovmorgon innan man tar sig till skolan. Endast några få lektioner innan jag tar mig till gymmet med ett par vänner. Längtar till att få svettas ordentligt och känna hur musklerna får jobba. Äta bra måste jag dock göra. Jag har varit dålig med mat på senaste tiden. Inte bra. Men saker och ting löser sig, en macka eller två innan efter träningen ska nog göra susen.

It`s just a bad day, not a bad life.

 
Den här dagen har rullat på som alla andra dagar. Dock inte bra men jag måste inse att jag har haft en lite mindre bra dag, inte ett dåligt liv. Mitt motto just nu. Dålig dag, inte ett dåligt liv. Nog om det. Nyduschad och inkrypen i en mysig filt tillsammans med lillen sitter jag och gör precis ingenting. Jag funderar på att hämta en bok jag köpte här i veckan och skriva lite. En av mammas vänner sa att man inte behöver prata med någon, man kan skriva av sig saker. Det lät som en bra ide i min öron så jag har inskaffat mig världens finaste skriv bok. Mycket nöjd är jag. Får se hur mycket av mina tankar som kommer att komma ner på pappret. Intressant faktiskt. 

Gårkvällen



Bilderna beskriver nog det mesta. En helt okej kväll helt enkelt. Hade fint sällskap med fina människor vilket gjorde att lite roligare. Mycket skratt i alla fall. Sånt som kan behövas. Jag måste sluta sitta helt instängd i mitt eget hus, göra lite mer saker är nog bra för mig. Men kvällen blev ganska lyckad. 

Breakfast

 
Usch vilket kort natt jag fick. 4 och en halv timmes sömn har jag fått, inte bra det. dock borde det bli bättre om jag får i mig frukosten ni ser på bilden. Nutella fick en macka bli pryd med. Så himla gott ibland.

Men jag hade det helt okej igår kväll ändå, mycket skratt, lekar och sånt. Roligt. 
Denna dag kommer att komma som den kommer. En innebandy match nu på morgonen och sedan ska jag träffa en vän jag inte sett på hur länge som helst. Blir nog en lugn och mysig söndag. Det kan behövas som det känns just nu. Jag har en hel del att tänka på. 

black`n white

Jag och syster min testade på att fota något annorlunda. Bilderna över visar resultatet. Jag blir extremt dålig på bild och det hoppas jag att ni har märkt men jag tycker att dessa två bilder blev mer coola. Lite dystra så här på vintern. Jag ska försöka fota liote mer sånt här, det var ganska kul faktiskt.

Vad tycker ni? 

Can`t wait anymore

 
Längtar som en galning. 2013 kommer att bli ett så underbart år. Mycket resor, nya människor, ny skola och ja en ny start på livet. Kommer att bli awezome. ♥

Today`s

Stickad tröja - Ny // Jeans - Cheap monday // Heels - Jeffrey campbell Lite Spike // Smycken - Six och Glitter 

9e Januari 2013

 
Morning. Suttit på samma plats i snart 2 timmar, börjar få lite värk i rumpan min. Steg upp från sängen vid halv 8, byte om och satte upp håret, tog lillkatten och gick ner en våning då jag möttes av en sovade mamma. Hon brukar som vanligt somna i soffan på kvällarna, dock brukar hon gå ner efter ett tag men denna gång ville hon nog inte det. Lite kuligt så där. 
 
Jag sitter som sagt fortfarande på samma plats med lilltjejen. Mat har jag fått i mig också, nu är det bara att vänta på far min att vakna. Jag har en hel del saker jag måste fixa idag. Senare ikväll blir det födelsedagskalas (hahaa). 

Heart on fire

En liten glimt om vad som kommer att pryda min kropp imorgon. Bilderna är tagna idag då jag knappt kommer att tillbringa någon tid hemma imorgon. 
 

Ibland är det bra att lyssna på sin mamma. Hon tvingade mig att stanna hemma och inte röra mig en meter då jag inte får träna så mycket som jag gör. Lite synd då jag slutade extra tidigt och hade tid över. Men det är sånt man måste stå över en-två gånger i veckan. Somna i soffan gjorde jag också när jag väl kom hem. Vaknade va att en fin förrätt stod framdukat för mig, min mor, syster och moster. En rikigt tjejkväll helt enkelt. En rikigt tjejfilm satte vi på också, rikigt mysigt helt enkelt! 

Min fina tjej

 
 
 
Även om hon luktar bajs, ser för jäklig ut och är rikigt jobbig kan jag ändå inte låta bli att le när jag ser på henne. Hon är min bebis helt klart. Hon är en rikigt jobbig bajsunge men herre vad jag älskar henne. Det är ganska konstigt hur man kan bry sig så mycket om ett djur. Det är ganska otroligt. 
 
Nu: Baka chokladbollar med syster min. Happy ♥

Mitt goda under provet

 
Har man en fin mamma så har man. Jag komer att klara mig rätt så bra under dessa tre timmar instängd i ett klassrum medan pennan brinner. Helt plötsligt så blev jag taggad. Lycka till alla ni andra som också ska få göra detta. All lycka till er ♥ 

08.02.13

 
 
- Godmorgon från oss! 

Så glad jag blev när jag vaknade till ljudet av att någon höll på i köket. Klockan var nog inte mer än kvart i 6 och jag kunde inte låta bli att smyga er och se vem det var. Jo, min fina underbara mamma står och hackar fruker av alla möjliga sorter och fixar kex samt dricka åt mig. Nationella är nu reda på morgonen och då får man ha med sig ngåot gott att äta. Det gjorde nog min dag. 
 
Som sagt, skolan bjuder på det sista svenska nationella provet. Taggad kan man inte rikigt påstå att jag ärmen intressant ska det bli. Efter skolan tar jag mig in mot bästis för lite lunch, måste hinna fixa små saker hit och dit också. Mycket på en gång nu.. 
 

Trött på allt i min närhet

 
 
Usch. När jag inte får i mig mat på flera timmar (i detta fall, 10 (!!) timmar) så kan man säga att mitt blodsocker ligger på marken. Har nog aldrig varit så irriterad 
som jag blev under träningen. Inte så bra, jag brukar alltid vara på strålande humör men idag ås vek det sig. Sånt som händer. Mat ska jag i alla fall stoppa i mig nu innan jag går och hdejtar sängen. Nationellt prov imorgon igen och denna gång får man ha med sig saker att äta. Mumsigt. Kan lova er att ta en bild på hur allas bänkar kommer att se ut haha... Nyttig klass är vi inte om man säger så!  

Efter träning

 
Världens bästa återhämtningsmål efter ett grymt träningspass. Dock var vanilj inte så god, en smaka mest grädde men choklad slår allt. Mätt blir och man energi strömmar genom hela kroppen. Inget fungerar så bra som denna efter ett bra träningspass. 

Training

 
Håller på att träna med en fin i detta ögonblick. Mina armar värker som sjutton sen igår så idag har jag bestämt mig för att köra extra mycket kondition och ben. Det blir nog bra det. Efter det här åker vi och kör ett innebandy pass innan min älskade säng väntar på mig. Jag är trött som ett as just nu. Ingen bra det här inte, min energi är helt slut. Har ingen ork... 

En snöig morgon

Mumsi. 
 
Godmorgon på er. Gårkvällen var rolig. Rolig och svettig men den kunde ha varit så mycket bättre. Sånt som händer, jag hade en helt okej kväll ändå. Jag som är så dålig på att dansa fick massvis med beröm. Han som höll i dansen och som är dansare själv tyckte att jag skulle börja dansa på fritiden. Kanske något man ska satsa på? Skämt å sido. Stel som en pinne är jag så jag håller mig nog till innebandyn. 
 
Vaknade upp till att snön landade lätt på marken. Fint det, jag tycker om snö men jag skulle inte tacka ner för att låta våren komma fram. Som tur är, är det inte kallt ute. Dockendast om det blåser, usch då vill jag krypa ner i sängen och gömma mig tills allt försvinner. Snölstorm är nog det värsta jag vet. Mwen när det snöar lätt och är vindstilla är det nog det finaste och mysigaste som finns. 

Food i like u

 
Min lunch. Klockan 5 (!!!). Jag måste börja äta regelbundet. Inte bra som det ser ut just nu. Men så länge jag får i mig mat och blir mätt ser jag inte det som ett så stort problem. Mat är gott. 

workout

 
Här har det jobbats hårt! Armar fick det bli idag och nu några timmar senare känns mina armar som spagetti. Det är precis så det ska kännas om man har jobbat hårt. Jag och mina vänner tog oss till gymmet direkt efter att vi skrivit klart nationella provet som det bjöds på idag. Skönt att få sluta tidigt för en gångs skull! Nu väntar maten i mikron på att bli uppäten, sedan blir det plugg i soffan framför en mysig film. 

6e februari 2013

       
 
Morning. De seanste dagarna har rullat på rikigt bra. Jag hoppas denna dag gör detsamma. Idag bjuds det på ett nationellt prov i svenska. 3 timmar kommer vi att sitta med pennan i handen och huvudet ner i ett papper. Det ska bli skönt att få det här gjort. Jag förstår lite varför alla stressar upp sig men ibland går det över gränsen. Det här är inte på liv och död direkt. Ett hewlt vanligt prov som dock påverkar betygen mer än vanliga prov. Inget konstigt med det. 

23:00

 
Sen kväll, tidigt morgon imrogon. Sängen väntar. Sleep vweel lovers. ♥

Cozy

 
Vissa dagar är bättre än andra. Som jag hoppades gick kvällen lika bra som resten av dagen. REolig innebandy träning gör humöret på topp. Benhinneinflamation gör det mindre på topp men jag lyckades hålla huvudet högt och statdigt ändå. Nyduschad och ner bäddad med min fina kille på bilden och funderar lite på nationella imorgon, Inget man kan öva till så det enda sättet att låta detta få gå bra är väl att be. Hoppas på det bästa med andra ord. Det borde gå bra det här, det gäller att inte oroa sig för mycket. 

Dresses


          
 
Jag dog lite när jag hittade dessa skönheter. Hur fina är de inte så säg? Den till vänster ä'r bara för söt och tänk er den till höger på balen tillsammans med svarta klackar och en svart huvert väska. Jag dör lite inombords när jag tänker på det. Funderar starkt på att beställa den. Älska. ♥

Tuesday

Vilken bra dag det varit idag. Alla tjejer i klassen åt en rikigt god lunch tillsammans för första gången, de lektioner vi hade gick bra och så klart dansen. Roligare har jag nog inte haft i den här skolan. Vi sktattade, dansade och bara hade det allmänt roligt. En väldigt fin dag var det i alla fall, och så ska det fortsätta. Lite matteuppgifter och ett innebandy pass kommer att dyka upp lite senare. Skoj det. Funderar på att hjälpa mor min med maten, altid lika stressigt på tisdagar. Hoppas ni haft en bra dag guys. ♥
 

Cover girl

 
Min absoluta favorit mascara. Finns helt ärligt ingen som slår denna! ♥

5e Februari 2013

 
Morning guys. Äntligen har jag fått lite sömn i natt. Gick till sängs vid si sådär halv 9 efter en myskväll för mig själv medan alla andra var och träna. Måste säga att det är otroligt skönt at veta att man ska upp om ca 10 timmar när man väl ligger där i sängen. Så mysigt! Nu har de 10 timmarna passerat och jag är som vanligt uppe med tuppen. Har precis ätit en stor och god frukost som borde hålla mig på plats hela dagen. Dans i 3 timmar kräver mycket energi det. 

JC Spikes

 
Sitter fortfarande och funderar på när jag ska börja använda dessa. Så fort snös smälter och våren börjar närma så kommer dom här fina att sitta fastklistrade på mina fötter. Hur ett par skor kan vara så fina. Helt omöjliga att inte titta eller ta på. 

Bilder som bilder

 
Some days ago 
 
Nu fick ni två gamla bilder på mig. Kan alltid vara lika trevligt, eller kanske mindre trevligt. Alla fall, snart så kommer det att landa massvis med foton i brevlådan. Jag och mamma har precis beställt massa bilder som vi ville ta ut på Fuji.se. Priserna är rikigt bra så nu kände vi att det var dags. 125 bilder kommer att komma hem till oss snart! Det ska bli intressant att se hur resultaten blir. Jag gör inget mer än att låta bilderna bara ligga på datron och sedan bli bortglömda. Inte bra det, men nu har vi börjat ta tag i oss själva och de första bilderna är beställda. Mycket fint det. 

Nu får det vara nog

Jag börjar bli så jäkla trött på hur folk kan bete sig ibland. Är man 15 år borde man vet bättre än att lämna folk i sticket, ignorera en person eller allmänt bara vara dryga rak upp och ner. Man borde veta bättre än så, 15 år och bete sig som 3 är inte normalt. Något fel i hjärnan måste man ha då. Skit samma om man inte tycker om en person men det betyder inte att man kan behandla den person som om den inte finns. Att sitta själv under luncher och raster börjar bli jäkligt irriterande. Att inte någon berättar när man lyfter rumpan och bara går iväg när man själv hämtar mer mat eller något liknande får mig att vilja spy. Hur dum i huvudet får man vara egentligen?! Bara för att jag inte tycker om en person betyder det inte att jag lämnar den ensam i skolan. Jag har inte ett sånt hjärta för det, ingen ska vara ensam oavsett hur mycket man hatar allt och alla. Ingen ska behöva vara ensam. Sånt här gör mig så himla arg, ledsen och mest förvånad. Hur kan man vara 15 år och inte förstå att man inte ska lämna folk ensamma? Jag förstår verkligen inte. Det gör mig så arg inombords att jag vill skrika, skrika och slå. Men det skulle jag aldrig kunna göra, men det finns vissa tillfällen då jag verkligen är nära. Att fortfarande bete sig som i mellanstadiet när man snart ska börja gymnasiet är rent ut sagt pinsamt. Jag börjar allt mer undra vad som händer med dagens tonåringar. Ett gäng idioter som inte vet hur man ska bete sig. Usch, väx upp någon gång! 
     

     
 
     
 
 
 

That back

 
Denna tröja fick pryda min lilla kropp idag. Kallt som satan är det ute så det är tur att man inte tillbringar allt för mycket tid där. Efter skolan tar jag mig i alla fall till gymmet. En plats som får mig att må bra, en fin vän följer också med så jag slipper hålla på där ensam. Kul kul. Men först, skola. 

4e februari 2013

 
Då sitter man här igen. Samma plats, samma tid varje måndag. Ny vecka, nya tag, nya prov, nya uppgifter, en ny start på livet. Än så länge har jag tagit mig upp, lagt fram kläder inför skolan och efter. Men nu sitter jag här igen, med min smoothie och två mackor. Trött men ändå glad inombords. Jag ska strax göra mig i ordning så jag kan sitta här en liten stund till. Håller tummarna på att detta blir en bra dag nu. 

Evening

 
Har haft världens mysigaste kväll med min mama och syster. En typisk tjej kväll men en typisk tjejfilm. Min favorit film just nu. Känner båda lycka och olycka i mig när jag ser på den. Blandade känslor helt enkelt. Önskar ibland att livet kunde vara som i en film. Allt verkar så perfekt i slutet, mitt liv verkar aldrig vilja hitta den där perfekta lyckan. Ingen ide att gå runt och vänta heller. Allt kommer när det är meningen att det ska komma. Jag vet i alla fall att jag ska sova. Ögonlock och kropp börjar säga från nu. Hoppas ni haft en fin söndag. ♥

Sushi

 
Åå så fin mamma man kan ha. Medan alla andra fick pizza fixade hon sushi till mig, hon vet vad jag vill ha allt. Samtidigt som jag trycker i mig maten blir det nog lite plugg i sista sekund samt en film. 4 filmer har jag sett sammanlagt idag. Rikigt skönt det. Jag klämde till och med in en powernap i det hela, så trött är jag. Sova tidigt idag blir nog bra. 

Something beautiful

 
Ljuset på dom här bilderna tycker jag blev väldigt fint. Jag vet att jag suger på att ta såna här bilder men jag är inget proffs som ni vet. Lite synd eftersom att ni hela tiden vill ha mer sånt här. Jag måste bli bättre på det. Jag har en massa ideer i mitt huvud som sedan visar sig försvinna med vinden. Jag måste bli bättre på det här. Just nu suger min blogg men jag lovar, det kommer att bli en massa förändringar inom en snar framtid.

Runwaydreamz

          
 
          
 
 
Dog lite när jag såg de här. Beställa till sommren ska göras, kommer att bli så himla fint! ♥
 


 


 

My heart beats for you

 
En tatuering som denna skulle pryda min kropp väldigt fint tycker jag. ♥

Filmtitt

Jag hade förebrett mig för att plugga när jag kom hem, slutade med att jag satte på en film tillsammans med resten av alla här hemma. En film om Hitler faktiskt. Så man kan kalla det att jag pluggar, dock fel ämne haha... Jag känner mig rikigt seg och orkar vekligen inte sitta med hvuvdet i bok resetn av dagen. Måste i alla fall få in  något men det får bli senare som det ser ut nu. Att vissa ämnen är så svåra att förstå i skolan, dålig undervisning och dåliga lärare kallar jag det. 
 
Nej nu ska jag börja laga lite lunch och sen fortsätta titta film. 
 

Gårdagens enkla

 
Jacka - Jofama by Kenza// Jeans - Bikbok// Stövlar - Nya

Sunday morning


 
 
Godmorgon peeps. Lördagen igår hoppas jag var lika rolig som min. Jag spenderade kvällen med ett par tjej kompisar från innebandyn vilket var mysigt. Middag och en massa tjejsnack, gick lite överstyr ett par gånger men tog det tillbaka till banan igen! Hur som haver fick det bli en tidig hemfärd. Tror jag landade i hemmet mitt vid halv 10 någon gång. Gäster och så var här hemma så sängen fick vänta ett par timmar till. Men nu sitter jag är en tråkig söndag som denna och kastar i mig frukosten ni ser på bilderna ovan. Match om en och en halvtimme ungegär. Mycket skoj det. 

Friskis och Svettis

 
Den där känslan när man tar i allt man kan till det sista då det känns som att kroppen bokstavligen ska sprängas eller gå av måste vara den bästa i världen. En och en halvtimme fick det bli idag. Vi satsade på mycket ben och mage vilket jag känner av redfan nu. Mycket bra det. Min rumpa svider så in i norden och mina lår tar död på mig. Det känns bra för nu vet jag att jag har tränat stenhårt och kan hoppas på en rejäl träningsvärk! 

Något gott på morgonen

Då kommer vi tillabak till dessa bilder på min frukost haha... Men det är flera som frågat varför jag har det jag har i ett glas och inte en skål eller något liknande och varför jag gör det så "ordentligt" och "fint". Jag tänkte kort förklara det så får ni i alla fall svar på en av era 1000 frågor. 
 
Personligen tycker jag att det är mycket godare om man äter något som ser gott och ordentligt ut. Att bara slänga ner lite yoghurt, flingor samt banan i en skål är inte lika gott. Det ser inte trevligt ut heller för den delen. Jag blir också gladare på morgonen när jag ser något färgglatt, där av smoothien med röda bär i, banan och kiwi. Jag tycket att det är mycket godare att äta det ur ett glas också. Det ser så fint ut vissa gånger att man inte vill förstöra ens "mästerverk" Skämt å sido.
Så ett hett tips till er som är tröttare än en bäver ute på åkern, ta och gör en stor (VIKTIGT!!!!!)  fräsch, hälsosam, färgglad, nyttig och ordentlih frukost. Frukosten brukar göra mina dagar vissa gånger. Man mår verkligen 1000000 gånger bättre och humöret går inte till den dåliga sidan på et ögonblick. Det krävs mycket för att det ska hända. 

Early morgon


 
- Godmorgon. Här är det inga sura miner inte. Blev en extremt tidig morgon då jag snart ska ta mig iväg till gymmet, Rumpan och låren har aldrig gjort så här ont tidigare. Bra det. Idag får det bli ben lika så och kanske lite mage, eller armar. Jag har inte rikigt kommit så långt än men det löser sig när jag väl kommer fram. Än så länge sitter jag med en stor och fin frukost som bara skriker mitt namn. Jag känner också att jag fick lite bråttom nu. Dags att rusa. 

En god sak

 
Den här eftermiddagen har varit bra. En timme på gymmet och en underbar kväll hemma hos bästis och hennes familj. Spel och god mat bjöds det på där. Mycket fint det. Nu sitter jag i soffan med en god sak framför mig. Jag måste sluta äta sånt här, lite svårt då min lillasyster precis tagit ut en nygräddad väldigt smaskig smak. Kände mig dum om jag inte testade den. Så det gjorde jag och god, det var den. Får helt enkelt springa lite extra på löpbandet imorgon så jag tar mig till gymmet igen. Skönt det, tror själv att det verkligen behövs. Nu blir det i alla fall film med min fina familj, ha det bra kompisar. 

Baby, i would

1a Februari 2013

Mumsi. 
 
Äntligen. Det är fredag idag. Som jag har längtat! Pluggade huvudet av mig igår kväll och nu känner jag att jag förtjänar lite helg. Men innan det måste jag ta mig genom denna dag som endast består av 3 korta lektioner. Skönt det. Efter det tar jag mig in till stan för att köpa nödvändiga saker som träningskläder, hår produkter osv. Ni förstår nog grejen. Gymmet kommer sedan att invänta mig och vän, herre jisses vad jag ska få träningvärk! Längtar som en tok. Men som sagt, en sista skoladag på denna vecka måste jag ta mig genom först. 

I väntan på en ny månad

 
Herre jisses vad trött jag är. Blir nog sängen nu. Skola ganska tidigt imorgon och jag måste hinna med allt nu tjejer måste hinna med på mornarna, och det är mycket det. Packa ska jag också hinna med. Känner nu hur stressad jag kommer att vara. Kläder har jag inte heller någon aning om. Vad ska man ha på sig? Inget överdrivet i alla fall, blir bara en enkel middag hemma hos bästis efter gymmet. En grym start på en grymt helg på en ny månad.