Shorts till salu

 
Sedan jag klev innanför dörren, mätt och belåten så började jag rota genom min garberob. Testade dessa  två goingar  och några fler par shorts och insåg snabbt att jag varken kan ha dom eller använder dom. Tråkigt eftersom att dom är helt insane snygga. Det första paret är inte använda mer än EN enda gång och det andra paret sitter prislappen kvar på. Det gör ont att skriva det här men jag måste sälja dom, ingen idè att de ligger när någon annan skulle kunna ta bättre hand om dom och faktiskt utnyttja dom. 
 
 
↑ Virkade shorts: Denna skönhet köpte jag inne på Topshop sommaren 2012 alltså mindre än ett år sedan. Jag har endast använt dom en gång. Perfekta i sommar ett en brun kropp, någon snygg topp och varför inte ett par klackar till det? Mina favorit shorts helt klart även om de bara är använda en gång. Storlek 26 i minjan och sitter som en smäck om du har runt 24-25 i midja. Sizen på shortsen är lite annorlunda till vanlig storlek.
Jag köpte de för 599:- och säljer de nu för 350:- eller högst budande över de priset jag har satt då jag knappt har använt dom och för att dom är extremt eftertraktade.  
 
SÅLDA 
 
↑ Ljusblågrå shorts: Dom här super snygga shortsen inskaffade jag mig för runt två månader sedan. De är köpta inne på Zara och var det sista paret i den storlek 34. De sitter precis som ett par 34:or ska göra och ser ut att sitta väldigt snyggt på. De är aldrig använda och prislappen sitter självklart kvar. På prislappen satt en fel prismärkt lapp som kassörskan tog bort, därför är lite papper borta från lappen om ni undrar. 
För 299 :- blev dom mina och du kan de bli dina för 200 :- eller om du budar ett högre pris. Varför jag endast sänker priset med 99 svenska kronor är för att det aldrig är använda, inte ens testade i butiken. 
 
SÅLDA 
 
 

New in // Platå

 
Har äntligen hittat dom. Jag har letat ett tag efter just sådana skor som på bilderna. Så fina är dom. Kommer att bli perfekta om man vet hur man ska matcha dom. Love. 

Sunday

Ny dag, nya tag. Idag är det ingen vila för mig. Solen skiner och jag är på bra humör, shopping och sushi humör. Jag ska nämligen in till stan idag med min bästa och bara ha det allmänt bra. Måste njuta nu den tiden vi hinner ses, vilket är aldrig. Frukost har jag hunnit stoppa i mig och det fick bli som vanligt bananpannkakor igen. Pappsen verkar gilla dom allt för mycket! 
 
Nej nu är det dags att sätta på ännu ett avsnitt av Nikita. Jag och far min har fastnat helt för den serien! Snart inne på säsong två! Lycka. 
 

Happy day

UNDERBARA LÖRDAG! 
 
Solen har varit framme hela dagen, jag har umgåts med far min och ätit god mat. Känner att den här dagen har varit den bästa på länge. Bara min pappa och jag. Shoppat en hel del har vi gjort också, visar så klart allt senare. Nu har vi landat i hemmet och ska ha en myskväll innan det blir utgång ikväll. En bra lördag, en mycket bra en. ♥
 
     
 
     
 

My friday

Vilken lång och mysig dag denna fredag har varit. Farmor hämtade upp mig strax innan 12 slaget för att sedan åka in till stan till hennes egna butik. Vi håller på att rensa som sjutton där då hon ska flytta. Hela sex timmar i streck slängde vi grejer och det var inte lite saker inte. Efter ett tag var det dags för lunch då vi åt buffè på något annorlunda ställe. Kan inte påstå att det var det bästa jag har ätit men man kan säga att jag blev mätt och belåten som vanligt. Efter sex timmars jobb tog jag mig in mot stan och mötte upp min fina Dani. Blev en middag i kungshallen och en massa skitsnack. Så himla glad att jag har henne. Min lilla pingla ♥
 
     
 
 
Nu blir det film mys med far min och matkoma för resten av kvällen. Hoppas ni får en fin kväll! 
 
 

Friday morning

 
Är man en fin dotter så är man. Jag tog mig upp vid 7 tiden, fixade och trixade med lite saker i mitt rum tills jag kände för att göra en god och nyttig frukost till mig och far min. Bananpannkakor med kiwi och hallon toppade med kokos är både hans och min favorit så det fick det bli. Vilket leende pappa vaknade upp med när jag kom ner och väckte honom och sa att frukosten var klar. Det leendet är oförglömligt. 
 
Denna dag kommer jag att härja inne i stan. Både nu på morgonen, eftermiddag och ikväll. Ska hjälpa min stackars farmor med hennes butik, träffa en person och sedan blir det middag med min fina vän Dani. Hoppas nu på att den här dagen blir lika bra som vädret är. Sol och 3 plusgrader! 

En fin dag

Idag har det varit en väldigt bra dag. Rolig dag i skolan och än ännu bättre dag på jobbet. Jag är så glad att jag är omringad av så fina människor. Efter jobbet kom pappa och hämtade mig, vi tog en runda hem och sedan gjorde vi ett stopp hos affären. Fick med mig lite gosdaker hem nu till veckan bla Ben&Jerry, naturgodis och frukt. Love it! Vi hyrde lite filmer också för att göra dessa dagar då vi är ensamma ännu bättre. Mys på hög nivå kommer det att bli nu. Jag tog mig genom ett två timmars innebandy pass också vilket lättade på tankar och funderingar. Alltid lika skönt när sånt händer, man tänker inte utan bara lever. Precis som det ska vara.
 
Nu är det dags att sätta på en film, på med myskläderna och känna av känslan av lov. Livet leker! ♥
 

28e mars.

Ååh, är det inte helt underbart väder ute? Synd att min fina mor och syster ska utomlands men jag och min far kommer att klara oss alldeles utmärkt. Hoppas jag.   Vi har lite kul som vi ska hitta på bla gå på bio, äta god mat, gå på restaurang, åka och shoppa och bara umgås. Han är min klippa och jag vet att jag är hans. Ska bli skönt att få lite egen tid med honom. 
 
Denna fina tordag måste man komma genom för att kunna gå på lov i en vecka. Jag tror inte att jag är ensam om att tycka att det ska bli så himla skönt med en veckas lov. Jag ska dock jobba hela veckan men på kvällen ska jag försöka hitta på lite roliga saker. Får se vad världen har att bjuda på helt enkelt. Känner för att släppa loss för en stund i livet, need it, love it. 
 
     
 

Jeans jacket

 
 
 Jag har flera gånger svarat på era frågor om denna jeans jacka jag har. Jag har dock inte insett fören nu att den inte alls kommer från Levis utan från märket Replay! Hoppas ni inte blev allt för uppröda nu haha. 

New sunglasses

 
Min lillsyster trampade in innanför dörren och kom hem med dessa goingar. Hur fina är det inte så säg?! Jag fick en lite hjärtattack när jag såg de. Dessa fina kommer att sitta framför mina ögon mycket i vår och sommar! 
 

För smink borstarna

Kicks 
 

Kan nog vara den bästa uppfinningen för sminkbortstar. Spraya lite på stråna, torka med papper och låt det sedan torka. Så gott som nya smink borstar! 

Min frukost

Nu hade jag tänkt att skirva ett kort litet inlägg om hur mina frukostar ser ut och vad de består av. Jag får flera frågor varje dag om inte jag kan visa i inlägg vad jag stoppar i mig varje morgon. Det är väldigt enkelt och super gott. Endast nyttigheter kan jag lova! 
 
 
 
 
Oftast brukar det vara yoghurt som jag häller i ett glas, tar lite musli (hemmagjord), toppar det med hallon och strör sedan på kokosflingor. Dock kan man behöva en hel del kokos om man vill få till smaken ordentligt men för mig brukar det duga med några nypar. Till det här brukar jag ha en kiwi som jag delar på mitten, en knäcke macka (ibland två) med keso på och tillsist en halv grapefrukt. Det kan låta och se mycket ut men jag lovar er, ni går inte hungriga en sekund under hela dagen. Nyttig med mycket c-vitaminer och ni håller dessutom humöret uppe på topp! 

22:30

Tröttre brud får man nog leta efter. Har jobbat hela dagen, tränat som en galning, tryckt i mig ton med mat och suttit på en uppsats de senare 3 timmarna. Nu är jag förhoppningsvis klar men ska fixa lite små saker och detaljer imorgon innan jag skickar in den. Koreakriget är ett rikigt underligt krig måste jag säga. Jag har suttit och funderat på det kriget enda sen jag började skirva om det. Rikigt undervligt är det. Nog om det. Klockan börjar ticka iväg och duschen kallar på mig. Längtar tills jag får lägga mig i sängen och somna till musik. Det bästa på hela dagen. Imorgon är det massvis med saker som ska fixas men jag ska för en gångs skull försöka blogga så mycket som det går. Jag vet att uppsateringen har varit kass de senare dagharna men jag har som sagt ett liv just nu. Och det livet måste jag sätta före bloggen vissa stunder. Hoppas ni förstår. Vill också tacka för alla underbara fina kommentarer jag får in här varje dag, ni är bäst sunshines! ♥
 

Tuesday breakfast

 
När det blir något gott över från middagen som till exempel våfflor eller pannkakor är det en självklarhet att det äts upp till frukost. Hela 6 stycken fick jag i mig igår kväll så denna morgon räckte med det två. Mina mage är är så svullen att det ser ut som jag är gravid i tredje månaden. Inte snyggt kan jag säga er. 
 
Denna dag bjuder på skola som alla andra dagar, efter det tar jag mig in till jobbet är jag nu ska få jobba på riktigt. Förut har jag endast hållt på med papper och fakturor men nu ska jag få sitta och knappa in dom. Kommer att bli hur kul som helst (får vi hoppas) och jag har en rikigt duktig kille som försöker lära mig hur jag ska göra. 
Efter jobbet åker jag förmodligen till gymmet och sedan blir det uppsatsskrivning. Har alldeles för mycket att göra, skojigt! 

Våffeldagen

 
 
Tränat, jobbat, pluggat och ätit. Det är vad min dag har bestått av. Bloggningen idag har varit allför dålig men nu när jag börjar leva livet för en gångs skull kommer vissa dagar som denna att göra så bloggen kommer i andra hand. Hoppas ni haft en bra och våfflig dag i alla fall. Hörs mer imrogon då massor av inlägg ligger och väntar! ♥

Details

 
Skalet passade så himla bra till det som pryde min kropp idag. Fick bli svarta jeans, ett vitt gulligt linne, brunt skärp och så det fina mönstrade skalet till det. Det passade mer än bra. Älskar när man kan pryda en sån liten grej och den grejen gör en sån stor skillad. ME LIKE ♥
 
Hemma från ledarutbildningen och jag måste säga att jag hade det väldigt kul. Mycket roliga människor kan göra en söndag som denna till en av de bästa dagarna på veckan. Bättre än så kan det inte bli! Vi fick reda på en hel del om London och om nästa möte. Allt kommer att bli så himla bra och jag kan inte mer än löängta ihjäl mig tills vi landar i London. Allt kommer att falla på plats. Ååh älska livet! ♥
Nu blir det mys pys med familjen framför en bra film och sedan bli det taco kväll. Livet rullar på bra nu. 

New in // Iphone cases

 
Min syster och jag beställde totalt 4 skal när vi hade det som roligast. Här är två av dom i alla fall som jag fullständigt ÄLSKAR. Kommer och är helt perfekta i vår och sommar. Nitskalet har jag suktat efter väldigt länge och det andra kommer att bli så fint. Vet resan hur jag ska matcha dom! Så kul när man hittar nå¨got man faller extra stort för. 

Vitamin frukost

 
 
 
Fick i mig lite mat till sist i alla fall. En full vitamin chock kan man säga men illamåendet har börjat lägga sig. Jag ska ta och göra mig i ordning inför ledarutbildningen som kommer att på gå hela dagen. Efter det är det plugg som gäller och en mysig film och tacos kväll med familjen. Mys! 

Makeup store

 
 
Mor min är en fin människa. Fick med mig lite saker från stan igår bland annat det här mixen. Den kan användas till att fylla i ögonbrynen, använda som ögonskugga och eyliner. Kan det bli bättre? Ska testa idag och se om det blir något bra. Visar resten av sakerna senare då jag nu ska försöka få i mig lite frukost. Är fortfarande helt sjukt mätt från igår. Stört hur mycket mat jag kan få i mig ibland. Men bättre för mycket än för lite! 

Fika paus

Har än så länge haft en underbar dag med mor min. Plåtningen gick åt skogen men shoppingen efteråt gjorde allt mycket bättre. Ser ut som en kråka också vilket gör mig på ännu sämre humör. Eftersom blodsockret på oss båda är väldigt lågt har vi nu satt oss ned för en fika paus. Behövs verkligen dagar som denna.

Sparkle top

Cubus 399:- 
 
Så synd att en sån här fin skapelse inte kommer till användning. Jag har ingen aning om när jag ska använda den. Funderar på att sälja den, prislappen sitter kvar och allt. Vi får se hur jag gör. Men fin är den. 

Happy saturday

Känns som att det enda jag lägger upp är mat bilder nu för tiden. Men ni verkar uppskatta det ändå så vi kör på ännu ett sådant inlägg! 
 

Godmorgon guys. Hoppas ni sovit gott, själv har jag sovit lite si sådär då jag vaknade vid 4 och kunde inte somna om. Gick i alla fall upp vid 7 tiden och sitter nu här och försöker äta upp min frukost. Kommer nog att bli en rikigt bra dag idag, det känns i hela kroppen. Plåtning vid 12, lunch med mor min efter det och sedan en runda på stan. Tror att vi åker direkt från stan till mina kusiner. Längtar till allt det roliga börjar! 
 
Kommer självklart att försöka uppsatera så mycket som möjligt! Kameran följer i alla fall med oss. ♥

20:55

Mitt humör är så långt ner på botten som det kan komma. Den här dagen blev inte som jag hade tänkt men det är väl ingen dag. Vi får hoppas att morgondagen kommer att bli bättre. Jag har i alla fall avslutat en mindre trevlig familjemiddag och sitter nu bänkad framför gladiatorerna. Jag är så sjukt trött på allt och alla att jag funderar på att gå och lägga mig. Inte en bra dag i dag. 
 
 

Work

Jag jobbar som aldrig förr, pluggar som sjutton och det lönar sig! Jag har hjälpt min fina farmor hela eftermiddagen med att packa och fikat med farmor och hennes vänner. Alltid lika gulligt och trevligt att prata och fika med dom.
Jag kommer troligen att spendera några timmar till här då jag ska ha lite egen tid med farmor. Ska nog ner till affären och köpa med mig något gott vi kan ha medan vi snicksnackar. Vi får hoppas att inte så många kunder kommer in nu. Hörs mer när jag kommer hem!

Oldie

Fredags frukost

 
 
Äntligen fredag! Som jag har väntat, jag kommer att ha en fullspeckad fredag och helg. Idag ska jag in till farmors affär inne i stan och hjälpa henne med en massa saker och sedan bli det en stor och god middag hemma med familjen. Tror jag stannar hemma ikväll om inte någon liten själ vill träffas, det får vi se. Imorgon är det spännande saker som händer, först ska jag på plåtning vilket kommer att bli lite extra spicy. Jag som aldrig blir bra på bild ska nu stå framför en kamera på rikigt. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt! Senare på lördagskvällen ska min bästa kusin firas!
 Söndagen bjuder på ett möte hela dagen och sedan en inebandy match om jag hinner. Kvällen kommer att spenderas med en hög med uppsatser som ska skrivas och massa annat. Lite kort om min helg! 

Nu ska jag äta upp min dyrbara frukost, byta om, fixa mig och sedan ta det lite lugnt innan det begär av till skolan. Hoppas ni får en fin dag sunshines! ♥

Iphone case

 
Äntligen har alla skal som jag och min syster beställde kommit. Här är ett av dom som kom och den fick pryda min iphone idag. Det kommer och är helt perfekt för våren samt sommaren. Behöver nog inte säga så mycket mer. Kärlek ♥

Necklace

 
Jag hade hbelt glömt bort det här halsbandet. Hittade det längst in i garderoben där lillen brukar sova nu för tiden. Alltid lika kul när man hittar något fint som man glömt bort. Färgen är bara så himla fin! 

Torsdag

Yesterday 
 

Hej på er. Har ätit alldeles för mycket mat idag så min mage gör lite ont och vill inte det jag vill. Jag klarade mig genom hela skoldagen och två nationella prov vilket jag tycker är ett plus i kanten. Jag skulle ha åkt och gymmat egentligen men min mage sa ifrån. Jag måste sluta äta så mycket att jag får upp magsyra i munnen och värkar som gör så ont att jag vill avlida. Sjukt att min kropp inte kan säga ifrån på en gång och låta mig sluta äta när jag är mätt. Det är ingen fara i början med efter 10-15 minuter så kommer det och håller i sig hela dagen lång tills det är dags för sängen. Nej usch, jag ska nog byta om och sedan lägga mig i soffan för en liten tupplur. 

Dagens tråkiga

Kofta från Zara // Linne - Ginatricot // Jeans - dr denim // Väska Chicy.se // skor - jeffrey campbell

Some breakfast

Perfekt frukost för en onsdag som denna! 
 
God morgon!  
 
Hoppas ni alla sovit gott, själv vaknade jag x antal gånger i natt. Känner mig helt seg och slö men det ska vi ändra på. Börjar dagen med en typisk vanlig frukost, finns inget bättre än att få ner extra mycket vitaminer och protein. Tror att jag kommer klara mig hela dagen nu. På tal om dagen, idag blir det ingen vanlig skoldag. Teater ska alla spanska elever gå på och sen slutar vi. Perfekt för mig som måste jobba länge idag! Hoppas nu att dagen blir finare än vad vädret visar. Minus sex grader och snöstorm. Ja, man måste älska Sverige ibland. 
 

Skönhets bibeln

 
Jag rotade runt i ett skåp jag har i mitt rum och hittade denna bok. jag tror att jag har haft den i över 2 åt utan att ens luta blicken åt bokens håll men nu fick den komma ut i verkligeheten. Jag har endast kommit genom första kapitlet som jag tittade genom lite snabbt imorse och det står en himla massa bra saker. Hur man sköter huden på bästa sätt, hur man hittar den perfekta fondation och så vidare. Lite kul faktiskt. Kanske kan slänga in ett inlägg eller två och tipsa er samtidgt som jag själv lär mig. Kan alltid vara kul det! 

Hektisk dag

 
Jag är helt slut i kroppen. 3 Prov i No tog jag i alla fall genom och det var dagens utmaning. Hem tog jag mig direkt efter lunch och sitter just nu och skriver på en svenska uppgift. Flera uppgifter om jag ska vara ärlig. Jag hade egentligen tänkt att åka in till jobbet då jag har tonvis med saker att göra men det får bli resten av veckan. Den enda sortens träning jag kommer att hinna med den här veckan och framåt är innebandyn. Gym får jag klämma in då jag har en timme eller två ledig. 

Annars så har dagen rullat på bra, jag försöker nu vila och ska fixa något gott att äta. Träning ikväll som jag ser fram emot så det blir skoj. Har lite smått och gått som ska fixas så jag ska se till att fixa det också innan dagen tar slut. Men först blir det lite mellis. 

Tuesday

Morning peeps.
 
Började morgonen med att laga banan pannkakor. Tyvärr blev endast två stycken hela, resten blev klumpar. Men det gick att äta ändå. Jag laddar för fulla muggar inför nationella idag, får se hur det kommer att gå. Hoppas i alla fall på godkänt! 
Efter skolan åker jag och farmor troligen upp till uppsala om inte annat, annars tar jag mig till jobbet där jag har en hel del att göra. Förhoppningsvis slutar jag tidigt så att jag hinner åka till både simhallen och gå på innebandy träningen. Fingers cross. Annars så blir det här dagen ganska så lik alla andra dagar. Hoppas dock på en bra dag även om snön har kommit tillbaka. 
 

Study and ice cream

Så gott!!!! 
 

Fy äckel. Jag har nog aldrig försök att trycka in så mycket i min skalle som jag gjort denna kväll. Huvudet dunkar och öronen skriker så fort de hör ordet fysik. Men det är bara en gång det här händer så det är lika bra att få det här gjort. Imorgon gäller det och det får gå som det går. Jag orkar verkligen inte stressa upp mig över det här. Det är inte värt den energin som går åt. Annars så sitter jag just nu och smuttar lite på min b&j och lyssnar på musik. Jag måste få mina tankar någon annanstans just nu. Sova borde jag göra också, sömn är så himla viktigt. Dock svårt när jag känner mig som jag gör. Stressad som ett asplöv och paniken är värre än någonsin. Ska ta mig ett glas vatten och försöka krypa ner i sängen. Hemskt när det blir så här, jag mår verkligen som sämst när jag känner mig stressad och panikslagen. Känns inte som att något kan hjälpa mig, får ta det här i egna händer helt enkelt. 

Last week

Jacka - Replay // Linne från BikBok 
 

Jag tycker faktiskt att denna kombination av en jeans jacka och ett grått linne var rikigt fint. Svarta jeans och ett par converse till det och våren är räddad. Det blev ännu coolare med text på linnet som på bilderna där över. Måste titta genom min garderob och se vad man kan mixa ihop nu när våren (vintern) är på väg. 
 

My day

Hola! 
 
Denna dag rullade på bra faktiskt. Dagen gick snabbt och smidigt men full med överraskningar. Massa saker som kom till rätta nu, thank god some times. Efter skolan tog jag mig in till stan och mötte upp en fin vän. Vi gick hem till henne, snackade skit och bara hade det allmänt bra. Love that girl so bad. 
Nu är det dock slut på det roliga och dags att ta tag i skolan. Nationellt prov i NO imorgon vilket jag tror dom flesta är oroliga över. Lika så jag, men jag ska försöka att inte stressa upp mig. Plugga är ändå ett måste men först blir det mat, så hungrig som jag är finns inte! 
 

Monday morning

Vilken underbar måndag. Vaknade den tiden då jag alltid vaknar och tog mig till gymmet det först jag gjorde. Helt sjukt hur skönt det är att träna på morgnen. Körde en timmes spinning och en timmes löpning. Har aldrig kännt mig starkare och friskare en måndag som denna. Får nog bli oftare, nu slipper jag i alla fall tänka mer på träningen idag. 3.5 mil sammanlagt har jag kommit fram till att det blev. Bra med konditionsträning på morgnen. Bränner mest fett och tar som mest den tiden på dygnet. Kom dock ihåg att inte äta något innan! Annars så har denna dag börjat rikigt bra. Jag hoppas att det håller hela vägen nu! 
 
   
 

Feel the moment

Miracles happen every day. ♥
 

Dinner

 
Jag och min syster kan faktiskt ha det ganska så mysigt ibland. Vi letade runt i kylen och hittade en grillad kyckling och mixade ihop en super god sallad till det. Hur gott ser det inte ut? Minst lika gott var det kan jag säga. Annars så gör vi inte mycket. En film rullar på TV:n och är snart slut. Vi funderar dock på att gå upp till mitt rum och sätta på ännu en film. Mysigt det. Vi kommer så klart att ha våra dejter, B&J vid vår sida. Så mys! 

Headache

 
Mitt huvud vill sprängas i bitar. Jag har så himla ont, det dunkar och spänner i hela huvudet. Likt en bomb faktiskt. Men jag har klarat mig genom dagen sakta men säkert. Klarade av att spela en innebandy match efter att inte ha tränat på åratal, pluggat som satan till nationella NO och varit ute en sväng med min far. Mycket mer har jag inte stött på. Fick dock reda på att jag och min syster bli ensamma hemma hela kvällen, så mat och en massa annat får vi fixa själva. Ben&Jerry gör oss sällis i alla fall. Men nu bli det filmtitt och sen dags för middag. Ingen söndagsångest här inte. 

Bananpannkakor

 

½ dl havregyn
½ dl mjölk
2 ägg
1 banan
2 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver

Mixa allt i en skål med en elmixer. Sedan steker du bara! Toppa med hallon och kiwi som jag brukar göra, och violà! Världens godaset och nyttigaste pannkakor. 

Pizza kväll

 
Jag har nog aldrig sett så stora pizzaor som igår. 4 Familjepizzor beställde vi till hela 12 personer och INGEN pizza blev uppäten. My god kan man säga. Annars så vart kvällen helt okej. Det var lugnt i början sedan gick det lite över styr om man säger det så. Jag gick och la mig i hyffsad tid vilken betyder att jag var uppe hyffsat tidigt. Tog tid på mig och började mixa lite med olika ingredienser. Bananpannkakor fick det bli tillslut. Lägger upp bilder och recept lite senare, dags att börja byta om för match. 

Kvällen som kommer

Hela familjen håller nu på att springa runt som galna kycklingar då huset måste städas, alla ska göra sig i ordning och mycket mer. Ikväll kommer det över en massa gäster hit för lite snack och mat. Det kommer att bli lite speciellt då ingen kommer att laga mat utan vi beställer hämtpizza. Jag hade ingen aning om att vuxna kunde vara lika lata som tonåringar. Nå väl det blir nog bra ändå. "Petsson" kanske kommer över hit ikväll och spenderar natten här så det bli nog bra. Som tur är kommer människor som både jag och min syster tycker om så tråkigt lär vi inte ha en enda sekund. Lite så ser min lördag ut, kommer förhoppningsvis att hända lite mer saker men vi tar en minut i taget istället. 
 
Dags för mig att börja fixas, kläder ska på och håret ska sättas upp. Orkar inte ha utsläppt hår längre, mitt hår har blivit så himla fult vilket jag hoppas ändras med tiden. Vill egentligen bara lägga mig på marken och gråta när jag tänker på det. Usch, nu är det posetiva tankar som krävs. Hörs senare. 
 
 

En vit skönhet

 
Hittade denna fina sak när jag och Ellen var en sväng på stan för någon vecka sedan. För endast 299 riksdaler fick den bli min. Dock är det lite stor så jag får helt enkelt ta och sy in den! Annars är det hur perfekt som helst ♥

Jeans jacket

 
Jag har flera gånger svarat på era frågor om denna jeans jacka jag har. Jag har dock inte insett fören nu att den inte alls kommer från Levis utan från märket Replay! Hoppas ni inte blev allt för uppröda nu haha. 

Saturday

 
 
Morning guys. Natten blev kort, svettig och bara allmänt jobbig. Nu för tiden vaknar jag upp helt svettig och äcklig, lite ofräsch och läskigt måste jag säga. Jag tog i alla fall en lång och och skön dusch precis när jag vaknade och känner mig mycket bättre nu. Dock håller inte magen med mig. Den har kurrat så fruktansvärt mycket både i natt och på morgonen. Konstigt eftersom att jag åt HUR mycket mat som helst igår kväll. Sånt som händer när man har bra matsmältning blir hungrig hela tiden för att kroppen bryter med maten så snabbt. På tal om det, fick ner hela 3 mackor, en grapefrukt och en kopp kaffe till frukost. Var så sjukt hungrig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Nu är jag i alla fall mätt och belåten. 
 
 

B&J

 
Hela dagen har jag gått runt med ett surt humör och en kurrande mage. Dock har det gått över nu kan man säga, så här mycket mat har jag inte ätit på länge. Jag lyckades även trycka i mig lite glass. Ovanligt för att vara mig eftersom att jag inte äter sötsaker men glass går alltid ner lite då och då tycker jag! Gladiatorerna spelas på TV, hela familjen är samlad i matkoma och vi ska snart sätta på en film för ännu mera mys. Imorgon kommer det att hänmda mycket saker så det gäller att ta vara på varenda liten mini sekund just nu. Lång dag kommer det att bli. Tänka posetivt är det ändå man kan göra i det här läget! 
 
Nej nu blir det mer mys och mindre bloggande. Hoppas ni får en fin kväll! ♥

Deep back

Today`s casual

Jacka fjällräven // Stickad tröja från BikBok // Dr Denim jeans // Jeffrey Campbell från Henrykole

Friday

Godmorgon solstrålar! Fredag idag och jag har aldrig varit gladare. En kort dag i skolan sedan begär det av till jobbet direkt efter. Jag ska försöka åka och träna för första gången på väldigt länge men det får bli senare ikväll. Det är tusen gånger skönare att träna på kvällen än på eftermiddagen. Ser fram emot det, dock måste jag ta det extra lugnt eftersom att jag fortfarande inte är helt frisk. Men ändring ska det bli på det. 
 
Som sagt ska jag till jobbet direkt efter skolan så vi får se hur mycket jag hinner uppdatera. Men något inlägg ska jag hinna kasta in. Nej nu är det race fart som gäller. Hoppas ni får en fin dag! ♥
 

Sleepy time

Klockan rusar iväg, min hosta blir bara värre och värre och det börjar faktiskt bli dags för sängen för min del. På tv:n rullar filmen Ted som jag inte alls är så förtjust i. Dock är den väldigt rolig. Så sjuka repliker att man skrattar så tårarna sprutar. Nå väl, ska i alla fall ta mina saker upp till rummet mitt, sätta på en film och försöka bli tröttare än vad jag är så att jag kan få lite sömn i natt. Lill katten ligger redani sängen och väntar på att jag ska komma och krypa ner bredvis henne. Hur söt får man vara? Som tur är har jag hunnit med allt som jag skulle idag. Lagat mat, pluggat och försökt att ta det lugnt. Vi fick till och med en liten familjekväll så här en torsdag. Mysigt mysigt! 
 
Old pic 

Mellanmåls tips

 
Nu tänkte jag tipsa om något som är så gott att man nästan svimmar så fort man tänkter på det. Jag sökte runt lite på typiska mellanmål man kan mixa ihop en dag efter skolan. Det såg inte så gott ut på bild men jag var tvungen att testa. Keso med hallon. Jag tror att jag skulle kunna leva på det. Sen kan man alltid tillsätta det med valnötter eller digestive kex som jag brukar göra men det funkar lika bra att bara ha som det är. Nu kanske ni tänker "Keso med hallon? " men jag lovar er, ni måste testa för det är helt inzane gott! Perfekt mellanmål, perfekt frukost, perfekt lunch, ja, you name it. Ni kommer inte att bli besvikna, du är i himlen när du äter det. 

Lucky

Linne från Bikbok // jeans jacka från Replay // Svarta jeans från Denim 
 
Jag hade helt glömt bort det här fina gråa linnet. Hittade det längst in i garderoben imorse och bestämde mig för att den fick klä mig idag. Dock hade jag en annan jacka. När det är minus 15 grader finns det ingen tanke på att ha på sig jeans jacka. Fy bubblan vad kallt. 
 
Skoldagen fick snabbt och var ovanligt rolig. Mina dagar börjar bli lite annorlunda nu på sistone. No idea varför, känns som att allt börjar falla på plats. Nu är jag i alla fall hemma, blev en lång dag som ändå rullade på rätt bra. Lite mellanmål ska jag snart fixa och på börja maten. Ikväll får det bli pannkakor bestämde jag mamma och pappa igår. Mycket frukt och keso så för onyttigt kommer det inte att bli! 
 

Sunglasses

Ännu ett par solglasögon som fick flytta in hos mig. Från bikbok om jag inte minns fel!

A new day

Min frukost idag!
 
Godmorgon på er. Ny dag vilket betyder nya tag. Idag kommer det bli en ganska så lugn och skön dag, roliga lektioner och ja, det bara känns som att det kommer att bli en ganska så bra dag! Solen skiner, minus 15 grader ute och jag är glad. Ser ut att bli bra det här. 
 
Just nu sitter jag och pappa och pratar om lite allt möjligt. Alltid lika kul att prata med honom, det får mig att inse vad han faktiskt betyder för mig. Alla andra i huset sover så vi passar på att snacka lite skit skämt å sido. Klockan börjar nu rusa iväg, så jag ska ta mig till över våningen och börja fixa mig lite smått. Jag har ändå tid på mig så stressa är det sista jag ska göra. 

Game day

Då är det dags att börja fixa sig inför sin första match efter att jag blev sjuk. Har saknat innebandyn mer än vad jag trodde att man kunde göra. Ska bli skönt att få komma på banan igen. Dock är jag fortfarande extremt hostig och näsan är proppfull med snor. Mindre intressant information. Huvud gör också väldigt ont men jag kan verkligen inte sitta en dag till och lata mig i soffan bara för att jag är lite små förkyld. Så nej, jag ska försöka spela så gott jag kan och om inte ska jag försöka ta lite mer bilder. Bloggen har ingeting med min innebandy att göra, tänkte att det kunde vara kul för er att se hur det går för mig där också. Nå väl, ha en bra kväll! ♥
 

Wanted // Shoes

 
Vem vill inte ha dessa snygga skor i sommar? Förstå det till bruna ben och en piffig outfit eller varför inte bara slappa shorts och en vit tröja? Kan bli lika snyggt det med! Funderar starkt på at beställa hem båda dessa goingar! 

Vitamin kick

 
När förkylningen inte vill ge sig, huvudet värker och magen skriker efter mat är det bästa som finns en liten vitamin kick. Dagens fick bli ett halv glas jucie, grape frukt, två fullkorn digestive kex och skivade bananer. Finns nog inget bättre. Medan jag försöker få att på plats är det dags för mig att skriva en svenska uppsats. Jag ska försöka att överasska familjen med att laga lite mat också... Lite vågat för att vara mig, jag har noll koll när det kommer till matlagning. Vi får hoppas på det bästa med andra ord! 

13e Mars 2013

Denna dag har varit märklig. Märklig på ett konstigt sätt. Den kommer säkert att fortsätta i samma vända. Jag har en hel del saker som ska fixas idag, både i skolväg och hemma. Match ikväll också som jag funderar att vara med på. Min näsa och hosta har dock blivit värre men jag kan inte sitta stilla en kväll till, jag måste få röra på mig. Det här går inte längre. Ett minus är att jag är så slut att jag sov på nästan varenda lektion under dagen, där av att det var så märklig.Jag funderar också på att ta en sov stund. Mitt huvud är på andra sidan jorden känns det som. Finns så mycket negativ att skriva men jag vill inte tråka ut er mer än vad jag gör. Ett plus är att mitt humör har varit på topp under hela dagen, inte ofta det händer! 
 
     
 

Tired

Ni anar nog inte hur extremt seg jag har varit idag. Ätit alldeles för mycket mat också vilket slutade med att jag somnade en stund under en viktig lektion. Då kan man snacka om trött. Mina ögon svider lika mycket som dom gjorde tidigare på dagen om inte mer. Tror faktiskt att sängen kallar på mig. Jag är så himla trött och min kropp är som ett nykokt spagetti. Jag behövber komma iväg och röra på mig känner jag nu. Funderar på att kanske åka in till gymmet imorgon och ta en PW på löpbandet. Jag ör fortfarande lite krasslig så ingen innebandy blir det i alla fall. Lika bra det kanske. Då får jag mer tid för annat smått och gott. Till exempel som skolarbete men det blev inte av idag. Jag åkte inte heller in till stan, Jag kan lika bra vänta. Jag är inte i behov av något speciellt just nu, eller det beror på vad man menar. 
 
Bara sättet jag skriver på märks nog att jag är lite utan för banan. Jag jag tjurar inte för det. Jag ska packa ihop mina saker, plocka med mig datorn upp till rummet mitt, fixa mig och sedan krypa ner i sängen och sussa. Lill saken ska jag ta med migh också. 
 

Jeans girl

Jeans jacka från Replay // Grå t-shirt från Ginatricot // Jeans från H&M // Converse // Kors halsband Present av bästis // Nitväska från Chicy.se // Solglasögon från BikBok

Black`n white

 
 
Me today. Bättre bilder kommer senare. Tyckte faktiskt att bilderna blev väldigt fina som svart vita. Dock ser jag ut som en jag vet inte vad, hoppas på att man ser lite trevligare ut i verkligeheten. Ljuset blev så fint och själva kontrasten lika så. Nöjd nöjd! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagens

Långärmad tröja från Monki // Vinröda jeans från Cubus // Skor från Jeffrey campbell 

12e Mars 2013

Godmorgon på er. Rikitgt jobbig natt, nog det jobbigaste på länge. Snoret i näsan gjorde det omöjligt att sova. Hostan tog tag i mig också. Usch, att vara halvförkyld är inte det roligaste direkt. Nog om det. Några timmars sömn fick jag i alla fall och det tackar jag för! Jag måste ju ta genom mig denna tisdag också. Idag bjuds det på skola som vanligt, jag har för mig att det är en hel del roliga lektioner annars får man göra det bästa av situationen. Efter skolan tar jag mig in mot stan för att fixa lite saker. Måste bland annat köpa ett par nya skor som man kan ha nu på våren. Converse börjar bli så uttjatat så det är dags för något nytt! Får se vad jag hittar. Efter det tar jag mig hem och öppnar skolböckerna direkt. Har alldeles för mycket att göra när det kommer till skolarbete. Längtar som en galning till gjymnasiet då man faktiskt får lära sig sånt man vill lära sig. Can`t wait. 
 

22:00

 
 
Jag har precis läst ut min svenska bok som för övrigt var sinnessjukt bra, krypit ner i sängen, tvättat bort allt smink, borstat tänderna och satt på en film. Kände för en tidig kväll denna dag. Imorgon är det mycket på schemat som jag ska försöka hinna med. Träna får jag inte göra så det kan jag i alla fall ta bort från listan. Dock har en massa annat dykt upp, men det är bara kul! Nå väl, ögonen väger några ton och näsan är helöt igen täpt. Ett teckan på att jag ska sova. Night peeps. ♥

Oldie but goldie

 
Kappa från H&M // Klänning lika så //  Knästrumpor från Monki // High heels från Jeffrey campbell Solglasögon - Liten liten affär från staden Paris. 
 
Åh, det är så himla kul att fota outfits och det är ännu roligare när man får en sån underbar feedback från er läsare. Outfiten på bilderna över är en favorit, inte foto mässigt utan klädsel. En svart normal klänning, kappa och så JC på fötterna. Väldigt fint enligt mig. Får se när edn här oufiten kommer att synas igen, all is MÅSTE smälta bort innan. Avskyr vädret mellan vintern och våren. Inte roligt, bara isigt och kallt men soligt, Vi får helt enkelt hålla tummarna att våren snart är här. 

Want

 
 
Finns nog inte en enda sak jag vill ha så mycket som dessa skor. Jag är helt såld på dom, perfekt är det rätta ordet. ♥

Pimpade shorts

Jag fick ett par frågor förut om vart mina pimpade shorts kommer från och om jag har gjort dom själv eller om dom är köpta som dom är. Svaret är att shortsen är köpta på ginatricot och de är pimpade av mig själv. Köpte nitar och resultatet blev hyffsat okej. 
Vad tycker ni?  
 

Äntligen hemma hemma. Blev dock inte så mycket jobb som jag hade hoppats på men några timmar fick det bli i alla fall. Jag håller just nu på för fulla muggar med ett projektarbete och dropbox. Jag försöker också läsa i min svenska bok samt plugga NO. Det ändå som saknas nu är mat sen är jag på banan! Jag som trodde att det skulle bli en lugn vecka nu när jag är lite krasslig men nej, det stämmer inte. Den här veckan kommer att bli ett hästjobb. Men så länge allt går som det ska, ska detta inte bli något problem. 

Where ever you go, ill go.

Today is a good day

 
Nu jäklar ska jag bli bättre. Ingen röst kvar och halsen vill allt annat än vad jag vill. Ingen träning på hela veckan. Jag känner redan nu hur jobbigt det här kommer att bli. 

Godmorgon solstrålar! Vädret är lika soligt som det var igår dock med några minusgrader. Men vad gör lite kyla. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder som man brukar säga. Mitt hunör är på topp och jag hoppas det håller i sig ett tag till. Skola bjuds det på idag och sedan jobb. Yes, jag ska jobba hela veckan som aldrig förr. Två jobb så jag kommer att ha en hel del saker att göra. Tur för mig, då slipper jag bli uttråkad vilket jag hatar. 
 
Dags att trycka i sig frukosten, göra sig smått i ordning och sedan ta sig till skolan. Hoppas ni får en underbar solig dag! ♥

C-vitamin och nyttigheter

 
Båda matcherna vunna och vi gjorde ett grymt jobb. Att spela två matcher i rad och dessutom vinna bå¨da två är rikigt stort så det är bra jobbat. Nu har jag och pappa satt oss i soffan, fixat lite smått och gott samt en c-vitamin dricka till mig. Min hals blir värre och värre för varje minut som går. Usch pusch, inte bra det. Nu blir det dock mys resten av denna söndag. 

Något fint

 
Jag minns när jag fick den här fina saken av mig syster i julas. Jag kan säga att den är helt bort. Började med att den trillade av hela tiden och sedan försvann svarta pluppen. Men jag tyckte ändå att den var väldigt fin. Får inskaffa mig en massa sånna i fall ännu fler skulle försvinna. Något enkelt och fint bara sådär. Går nog att hitta lite överallt, Glitter vet jag säjer! 

Spikes in the air

 
Jag måste inskaffa mig ett par till JC. Det går inte att bara ha ett par, känner mig litye beronde just nu... Jag måste ha, ha och ha! 

Min ögonsten

 
Mysis är vad du är. Nej nu är det dags för mig att börja göra mig i ordning. Har som sagt en hel del planerat idag som jag bara måste fixa. Mycket spring och tjat från mig kommer det att vara för min del. Kikar in lite senare så ni vet att jag har överlevt ännu en dag. Ha det bra! 

Summer wantis

10e Mars 2013

 
Morning guys. Ännu en solig men kall dag, humöret är på topp så dagen kan nog inte bli bättre. Två innebandy matcher står på spel denna fina söndag. Dock kommer jag nog inte att kunna spela. Min hals gör fortfarande rikigt ont och nu har slem börjat samla sig där. Bara att vänta tills slemhostan börjar. Det västa som finns. Värre än att vara magsjuk enligt mig. Men jag ska ta och göra dagen till något bra ändå, förmodligen kommer jag att åka till matcherna och testa och se om det går bra, annars kan det vara kul att sitta vid sidan och titta på. Jag skulle ha tagit mig in till farmors affär också men det ser ut som att jag inte hinner det. Får helt enkelt komma in efter skolan denna vecka och se hur det går för henne. 
Nå väl, dags att väcka resten av familjen för lite frukost! 

Min te kopp och jag

 
Min bästa vän denna helg. Jag blir verkligen aldrig sjuk (Peppar, peppar) men nu har det slagit till. Eller det är vad tror, ont i halsen kanske man inte kan tolka som sjukdom direkt. Nå väl, jag har i alla fall ont i halsen, feber har jag inte och mitt huvud gör inte heller ont för den delen. Posetivt i det negavia. Te koppen kommer i alla fall att vara nära till hands denna helg. 

Q/A

Q:Vart kommer halsduken ifrån? :)
A: min halsduk kommer från Monki om jag inte minns fel! 
 
Q:Var är din jeansjacka ifrån? :)
A: Levis :) 
 
 
 
Q:Att åka skidor är verkligen underbart! man ser verkligen fram emot sportlovet extra mycket när man vet att man ska åka skidor! Var ska du och din familj åka i år? :)
A: Sent svar på denna fråga jag vet haha, men jag och min familj tog oss till Idre/fjätervålen detta år . Helt underbart kan jag säga :)
 
 
 
Q:Är det en äkta longchamp? :)
A: Ja det är en äkta! 
 
 
Q:Snygga! Du har väl lita spike i silver? :)
A. Yes det har jag :)
 
 
 
Q:PÄLSVÄST?!? seriöst ta en fuskpäls väst, det är bäst för djuren
A: Ja du.. jag personligen tycker att en äkta päslväst är mycket finare än en fusk men jag förstår vad du skriver. 
 
 
 
Q:Det låter som att du nästan har anorektiska problem, du är ju jättesmal och vacker, varför noja så mycket?!
A: Lol... Jag har så inte anorexia bara för att jag skirver som jag gör ibland. Ni måste ta allt som skrivs på den här bloggen med en nypa salt!
 
 
 
Q:Hej! :) jag undrar om du har blekt dina toppar eller typ halva håret eller om du färga direkt blont. Hoppas på ett svar kram :)
A: Jag blekte mina toppar, eller till halva håret för att få en ombre, det sliter alldeles för mycket på håret om du ska färga direkt blondt :) 
 
 
 
Q:Vart kan man få tag på cover girls smink? :)
A. Utomlands och på nätet tyvärr :/
 
Q:kan du inte ha frågestund snart? :)
A: Jio det skulle jag kunna fakstiskt, är mest nervös för att inte få några frågor haha... Mitt liv är så ointressant som det kan bli! 
 
 
 
Q; Varför går det inte att se alla inlägg i ditt arkiv? Alltså varje månads inlägg. :)
A: Jag har ingen aning tyvärr.. 
 
Q: Vilken locktång använder du? 
eller hur får du så fina lockar? haha 
älskar din blogg! 
kram!
A: Jag änvänder mig utav en värme pinne från Babyliss. Jag hade tänkt att göra en video så ni får se hur jag fåt till min lockar! :) 
 
 
 
Q:Kan du inte skriva ett inlägg om vilka övningar du gör hemma? Skriva hur man gör dom och så :)
A: Just nu gör jag inga övningar hemma men när jag väl gör det blir det plankan, situps, armhävningar och sedan massa övining jag inte kan namnen på. Får se om jag visar det eller inte. 
 
Q: Snyyyyygg! Hur mkt kostade den? :) ♥
A: Jag kommer faktiskt inte ihåg men över 1000 lappen i alla fall! 
 
 
Q: Shit din kropp är perfekt! Tränar du mkt? :) ♥
A: Ja, jag tränar en hel del, tack så mycket förresten! 
 
 
 
Q: Jag fick en värmepinne i julklapp och vill lära mig lite tekniker med den. Kan inte du visa hur du gör i en video som du sa förut? Kram! :D
A: Ska fixas, promise! 
 
 

Mörk choklad

 
Mörk choklad. Vad kan man säga? Jag finner inga ord för hur mycket jag tycker om det. Min lilla drog kan man säga. Mörk choklad är bra för kroppen också så jag ser bara en massa plus tecken för att jag tycker om det. Jag fick denna choklad kaka av farmor idag eftersom att hon vet hur mycket jag gillar det. Snällare människa får man leta efter ibland. Hon känner mig så bra hon. 

Cozy day

 
Nu är det mys pys på hög nivå som gäller. Ingen utgång för mig inte, jag ska bara stanna hemma med min underbara familj, äta god mat och förbereda allt inför mello. Jag är som sagt inget stort fan av melodifestivlen men finalen går bara inte att missa. Min två hårbollar till katter ligger på var sin sida om mig så jag är taggad. Hoppas ni får en grym lördag sunshines! 

Saturday

Bilder från min underbara farmors egen affär inne i stan och en bild på vår lunch! 
 
Mitt lilla uppdrag jag fick av min fader var att åka in till stan och börja hjälpa min stackars farmor. Hon äger som sagt en egen butik som hon är chef för och nu ska den flytta ut ur stan till söder istället. Tror att det blir bättre för henne både rent ekonomiskt och för sig själv. Så jag började hjälpa henne att plocka undan saker, packa lådor, jag gick runt och fotade samt köpte en god lunch till oss. Så skönt att jag har henne ibland. Hon är verkligen min hjälte som jag gör allt för. Så jag kunde inte säga nej när hon behövde min hjälp. Nu kommer jag att spendera mycket tid åt henne till det är dags för själva flytten som borde bli om cirkus 2-3 veckor. Att få spendera mer tid åt henne kan jag inte mer än tacka för. Det kommer att bli rikigt roligt!
 
Nu är det mys dags, det vill säga att mys klöderna ska på och sedan ska jag ta och krya ner i soffan med en kopp te. Min hals bokstavligen dödar mig. 
 

Gårkvällen

 
Mycket matbilder har jag lägger upp nu för tiden.. Gårkvällen med bästis var rikigt mysig. Vi åt middag på en helt underbar restaurang och pratade om allt mellan himmel och jord. Sånt som bara bästa vänner gör. Sedan satt vi och väntade på att få komma in till bio:n vi skulle se. Beautiful cretures trot jag att den hette. Jag kan väl säga så här, den var bra men jag fattade inte så mycket. Jag satt mer som ett frågetecken under hela filmen. Men ni som förstår er på filmer bra kommer nog att tycka den var bra! Lite annorlunda för min del bara. 

Breakfast killer

 
Sitter just nu i en stol i köket och smuttar så gott på mitt goa te. Min hals är en enda röra och min röst lika så. Låter som att jag stoppat i en kråka i min hals, inte ett vackert ljud. Men dagen är vacker. Solen skiner, inte ett enda moln på himlen och jag har inte så mycket planerat. Fick just ett uppdrag jag måste ta tag i så snart jag är klar. Lite jobb en lördag som denna skadar aldrig. Hoppas ni får en fin dag!

Some shopping

 
Nej jag kunde inte hålla mig. Två helt underbara klädesplagg fick följa med mig hem. Nu är jag dock fattigare men två plagg rikare. Så fina var de att de fick följa med mig hem. Jag visar er senare vad som påsen innehåller. Mycket fint var det i alla fall. 

Today`s

Jeans jacka - Levis // Linne - Abercrombie and fitch // Jeans - denim // Skor - Blå converse // Väska - Longcamp // Solglasögon - Nya! 

Friday

 
Happ happy life. ÅÅH så glad jag är att det är fredag. Dagen har rullat på bra, skola, shopping och lite annat smått och gott. Mycket fin dag också, solen sken hela dagen. Nu börjar den dock gå ner, lite tråkigt. Tunn klädd kunde man vara idag också, för min del fick det bli jeansjacka, mina nya fina solglasögon och en vinröd halsduk. Så klart kläder under det men det kommer upp senare ikväll. Nu ska jag börja göra mig i ordning och sedan sticker jag för att möta upp bästis på middag och bio! 

Arg

 
 
Nej usch så arg jag är. Jag vet att det inte är kul att läsa om när en människa bara skriver ord som innehåller klagning och gnäll hit och dit. Det är inte sånt man vill läsa men jag måste få det här ur mig. Jag är arg, Riktigt arg. Jag vill slå någon så hårt att någon känner ren och skär smärta. Lite överdrivet låter det men så arg är jag just nu. Det är inte vanligt kan jag säga er. 
 
Far min står i alla fall i köket med förklädet på och lagar lite mat till mig. Han vet vad som behövs när jag är arg. Mat. Min fina pappa. Jag ska ta och göra honom sällskap, äta upp min mat och sedan göra mig i ordning för sängen. Trött som ett as är jag också. Mycket på gång nu. 

Thursday

 
Jag är tröttare ön tröttast. Ögon vägen ton och de lägger bara på sig mer kilon när jag tänker på vad som kommer att hända ikväll. Orkar verkligen inte göra någonting, sova vill jag göra. Men nej, eftersom att jag är jag ska jag alltid ha något inplanerat hela jäkla tiden. Blir så trött på att jag aldrig kan få ta det lugnt någon gång. Jag ska nog gå till skafferiet, skära upp en massa frukt och sätta mig framför tv av den lilla tid jag har till det. Men idag har det varit en bra dag. Solig, fin och rolig. Som det ska vara med andra ord. Hoppas ni haft det lika bra om inte bättre! 

6 Mars 2013

 
Tröttt, sötsugen och träningsvärk i rumpa och lår. En bra dag1 Mycket i skolan nu men jag känner att det går framåt för mig, svenska prov fick det bli idag och det gick väl si sådär men det kan inte gå bra alla gånger. Imorgon är det dags för spanska prov och jag har inte pluggat ett skit. Inte bra det. Men jag orkar inte lägga min dyrbara energi till spanskan just nu. Är så high on life att jag inte vet vart jag ska ta vägen... 
 
Lite surprise som kommer att hända inom kort också! 

Sleepy beauti

 
Nej nu är det dags att sova. Mycket stå hej som ska göras under morgondagen. Skola, idrott, gym, träning, plugg (??), ja you name it. Längtar inmte med andra ord. Ögonen svider och kroppen vill bara dyka ner under vattnet för ett tag. Tror att det är dags för sängen nu. Night peeps. 

Spring

Pälsjacka, converse platå skor och rumb botsen. Stor kärlek med andra ord. ♥

Mys pys

 
Min lilla pingla. Usch vilken jobbig träning det blev idag. Mina ben var sega som spagetti och min kropp en seg kola. Mycket liknelser här nu haha.. Mitt hunör är i alla fall på topp och jag kan inte mer än längta till sängen. Jag ska äta upp min tallrik med mat först och sedan hoppa i duschen för att vara fräsch och ännu tröttare innan det är dags för sängen. Ringa lite samtal ska jag också göra. Mycket trevliga saker som kommer att hända i helgen. Mys pys helt enkelt. Love life. 

Summer inspo

Pink

Pink knitted 
 

Hola peeps. Hoppas eran dag har varit bra. Min har varit bättre än bra om jag ska vara ärlig. Roliga lektioner, fina vänner och ett prov som aldrig hade kunnat gå bättre. Happy girl. 

Och bara för att jag är på så bra humör ska jag börja laga lite mat år familjen. Eller rättare sagt, jag värmer maten som står framme och är klar. Vem försöker jag lura? Jag kan inte laga mat haha.. 

Min eftermiddag

 
Kommer att bestå av en hög med plugg tillsammans med en underbar vän. Sån tur jag har ibland, jag ska för sjutton klara av det här provet på en hög nivå! Och kämpa kommer jag att få göra, hela natten om det behövs men jag ska lyckas oavsett vad. 4 veckor kvar sen lov. Bara att räkna ner dagarna (skämt å sido.)

Denim girl

Jeansjacka - Levis // Halsduk - Monki // Jeans - Abercrombie and fitch // Heels - JC 

4 Mars 2013

Min super fina fukost som bara längtar efter att få komma ner i min hungriga mage!
 

Godmorgon sunshines! När jag skulle skriva datumet blev jag förvånad över att det redan är mars. Helt sjukt hur tiden går snabbt ibland. Med tanken på det så har jag en hel del att plugga till den här veckan, känner hur huvudvärken börjar flöda lite. Måste börja ta tag i det idag. Som tur är har jag en underbar vän som ska hjälpa mig. Jag måste få bra betyg på de jag har i veckan! Bara att börja jobba hårt nu. 

Instaweek

 
 
 
 
 
1. 6 timmars bilresa och hela familjen var laddad! // 2. Dagen efter gick vi direkt till backen för att inte missa en enda minut av något så underbart som att åka skidor // 3. Blev mycket pauser då och då, så klart köper man lite fika då! // 4. Högst upp på toppen med underbar utsikt! // 5. Ego bild som alltid // 6. Lifkortet // 7. Mat på vägen hem, så underbart gott! // 8. Me in the car on our way home. 

The big V

Stickad tröja - H&M 
 
Mys dag var det ja, då ska mys tröja på! 

Mustach on my feets

 
Hur söta är inte de här skorna? Så himla fina att jag funderar starkt på att klicka hem dom. Inte så bra att jag hittade dessa då jag måste hålla i plånboken ett tag nu, har lite inköp jag ska inskaffa mig inom kort! 

Bekännelser

 
Jag pluggar hela tiden just nu.
Jag äter inte godis, chips eller popcorn.
Jag dricker inte heller någon läsk. 
Jag är väldigt duktig på att spara mina pengar när jag väl vill, annars kan det gå lite för långt. '
Jag har åkt skidor i hela mitt liv. 
Jag tycker att melodifestivalen är ett enda stort skämt efter att ha sett vilka låtar som är med i år.
Anton Ewald är helt sjukt söt! 
Fönstershoppa är mycket roligare än att shoppa på rikigt. 
Det här året har inte vart ett hår år för mig. 
Jag har tappat bort mitt pass. 

Some breakfast

 
Bra start på dagen, solen skiner, god men nyttig frukost och pyjamasen är fortfarande på. Livet leker! Hoppas ni får en super bra dag denna fina söndag. 

Sunny day

 
Godmorgon! Vaknade upp till ett strålande väder utan att höra väckarklockan ringa. Denna dag tog jag mig upp vid 8 någon gång och ser då hela familjen sitta framför tv och invänta vasaloppet. Jag förstår inmte alls det roliga med det men för att vara extra snäll ska jag göra dom sällskap. 
Och så ser dagens planer ut. Sittandes i soffan framför tv:n och lite skolböcker. Mycket skön och slapp dag får det bli idag. Trevligt trevligt! 

My week

 
Attt inte ha något internet eller någon täckning trodde jag skulle bli jobbigare äb vad det blev. Men satan så skönt det var att bara leva livet och stänga allt annat utanför. En vecka med skidåkning, sol, god mat och trevligt sällskap. Mycket bilder tog jag också så en hel del vinterbilder kommer att dyka upp här på bloggen ett tag fram över. 
 
Jag tänker faktiskt inte sitta här och berätta hela min vecka i detajer och tiden osv, ni får nog räkna ut det själva. Jag har i alla fall varit upp i norr och åkt skidor tillsammans med min familj och en annan familj. Mycket skratt och bråk har det varit också, sånt som behövs ibland. 
Nu har jag i alla fall landat i hemmet mitt och ska inget annat än att lägga mig i  soffan, äta en god middag och bara njuta av att det är lördag idag. You got to love life. ♥