Today`s

 
Tröja - New in // Jeans - dr.Denim (nya!!) // Converse (nya) // Armband - London 

flowers

 
 New in 
 

Min nya fina beige/rosa blommiga (?) tröja. Har fått så himla många kommentarer och komplimanger idag både i stan av unga samt gamla för att tröjan passade mig så bra. Hur kul är inte det?! Älskar att få komplimanger och fina kommenatrer för sånt som man inte kan tro. Love it.
Tröjan är i alla fall ny och inköpt i måndags om jag inte minns fel. Sitter som en smäck gör det också och passade helt otroligt bra till vita jeans och min nya fina armband från London. Känner att allt börjar sakta men säkert falla på plats nu också! Så skönt. 
 
Nu blir det fredagsmys för hela slanten. En sugarfree redbull ska det drickas här! 

Friday 31a maj

UNDERBART! 
 
Även om solen inte skiner så är mitt humör är på topp och idag kommer (hoppas jag) det att bli en bra dag! Skola från 8-10 sedan en timmes väntan på lunch och efter det åker jag in till stan hem till bästa kusin för att fixa lite smått och gott. Kommer att bli himla roligt och känner hur mungiporna bara glider upp mer och mer för varje minut som går. En sån underbar känsla. Skippar jobbet idag också då jag måste hinna åka och träna och sedan blir det en sväng till karlaplan där systern min spelar en fotbollsmatch. Ska även passa på att gå förbi min framtida skola då jag inte ens vet vart den ligger. Allt jag vet är att den ligger inne i stan vid Karlaplan. Bra koll jag har.. Dock har jag ändrat mig i mina val men det hade jag gjort oavsett vad jag hade valt. Det kommer nog att bli bra det här. När man är så glad och lycklig som jag är just nu så finns det bara ljusa sidor i allt. Skulle inte förvåna mig om något hemskt händer vilken sekund som helst. *peppar* *peppar*. 
 
Nej nu är det dags att sätta på sig skorna och traska vidare till skolan, en ny fin morgon kräver en PW till skolan! 
 
Glad tjej för en månad sedan. 

School, gym and work day

Vilken underbar dag! Gick till skolan idag vilket landade på 45 minuter. Skolan ligger endast 5 km från hemmet mitt så det var en perfekt runda en solig morgon som denna. Var dock väldigt svettig när jag kom fram vilket var lite mindre trevligt, håret blev flottigt och genast blev humöret lite sämre. Men har man underbara klasskamrater som muntrar upp en så löser sig allt! 
Dagen har gått fort men långsamt på samma gång och som tur är hann jag med allt på min lilla lista! Skolan, gymmet och 3 timmars jobb. Älskar när allt går som planerat! 
 
Nu är jag hemma och försöker disskutera med far min om hur veckan ska se ut. Vi ska storhandla idag och vi har nog skrivit ner minst 70 saker som måste inhandlas.. Lite överdrivet men är det stohandling som gäller så är det! 
Nej nu kallar duschen och sedan blir det middag. Hoppas ni haft en underbar dag fina ni! ♥
 
Dagens träning: 
 
Intervaller på cross trainer - 20 minuter 
Magövning med hantlar - 15 x 3 
Insida lår med gummiband (kommer bild) - 20 x 4 
 
Kort men jobbig träning fick det bli idag. Landade på 40 minuter vilket var perfekt då det knappt fanns någon luft på gymmet. 
 
 

30e maj 2013

God morgon på er!
 
Vaknade upp till ett strålande väder och en alldeles för svullen mage. Åt hur mycket glass som helst igår plus middag för två personer vid 10 på kvällen. Blev inte rikigt som jag tänkt mig en onsdag men jag hade det bra ändå. Pappa överraskade mig med en röd sak som jag kan visa er senare. 
Jag tog mig inte heller till gymmet efter jobbet då min rygg pajade helt. Jag har ingen aning om vad som hände men jag var minuten från att börja gråta om jag inte hade gått hem. Fick som tur skjuts hem då det spöregnade ute och allt jag hade på mig var en jeansjacka och ballerina skor. Inte det smartaste valet men det är dom enda skorna min häl klarar av för tillfället. 
 
Idag är det en ny fin dag som bjuder på skola, jobb, gym och storhandling. En helt vanlig dag i mitt liv, intressantare än så kommer det inte att bli. Jag har sett både på instagram, bloggar och facebook att Beyonce hade sin konsert igår. Lite pinsamt då jag inte hade någon aning om det men jag hoppas ni som var där hade det rikigt roligt! Själv tillbringade jag min kväll med roliga lekar och tv tittade till 12 på kvällen. Man märker att man inte är så stark idag som man brukar vara... 
 
Today  im wearing this
 

29e Maj 2013

God morgon! Eller borde jag säga förmiddag? 
 
Jag har nog aldrig varit så här mätt någon morgon. Tog några amerikanska plättar med banan och hallon till frukost vilket gjorde susen men nu känns det som att magen ska svälla upp till en atombomb. Helt sjukt hur man kan få i sig så mycket mat. Tog ett glas mjölk också, laktosfri såklart och det var bland det godaste jag har druckit på länge. MUMS. 
Innan frukosten så tog jag en PW på en timme ungefär, perfekt start på morgnen. Gick upp, bytte om jag så gick jag ut på en promenad med hörlurarna i öronen. Så himla skönt, känner en av jäkla massa träningsvärk i benen/rumpan och magen framförallt. Man måste älska sånt! 
 
Idag väntar några timmar på jobbet och sedan tar jag mig till gymmet för ett ryggpass. Senare ikväll bli det kubb och grillning som avslutning på ledarutbildningen. Blir nog en bra dag det här. Måste dock försöka trycka in lite plugg då jag har ett prov som ska skrivas imorgon, det är mindre kul. Nej nu måste jag röra på mig, har inte duschat än eller fixat mig eller någonting och det måste jag hinna med! Hörs senare under dagen ♥
 
 
gott! 

Breakfast

Tänkte att jag kunde berätta lite och visa i bilder hur mina frukostar ser ut. För det mesta så väljer jag ALLTID samma sak på vardagar varje dag. Helgerna kan dock se lite annorlunda ut då man kan ta en sovmorgon eller så ska man iväg någonstans eller så är man bara hemma och tar det vanliga. När jag vill lyxa till det lite så brukar jag göra bananpannkakor eller havrepannkakor. Beror på hur jag känner mig och lite så. På söndagar då jag får äta vad jag vill kan det bli en liten toast till ett glas jucie och kanske lite frukt på det. Om inte annat så brukar lite äggröra och bacon också kunna åka ner i magen. Men som sagt, på vardagar är det andra bullar. Då blir det nästan varje dag en tallrik gröt. Jag har aldrig gillat gröt innan men en kompis sa att det var nyttigt och med rätt saker vid sidan så blir det riktigt smarrigt! Jag började med att testa med mjölk vilket fungerade super bra för min del, men enda sen jag slutade med laktos så har hemmgjord äppelmos med kanel gjort susen. Idag fick det dock bli lite annorlunda då vi hade ett äpple som just jag var tvungen att äta. La det tillsammans med gröten och moset med lite kanel på toppen och satan vad gott det blev! Får kanske börja med det lite oftare.  
Till gröten så brukar jag koka två ägg och plocka bort äggulan för det är proteinet jag vill åt, speciellt på morgonen. Till det brukar ett glas vatten kunna dyka upp beroende på om jag är sugen på. Men för det mesta blir det endast havregrynsgröt med hemmagjord äppelmos och kokt äggvita! Perfekt start på dagen, speciellt om man tänker efter hur mycket protein det innehåller. PERFEKT. 
 
Dagens frukost! 

Styrketräning

Kännr mig tom i hela kroppen när jag inte får köra kondition. Min häl tar bokstavligen död på mig, hur kan man få så himla ont?! Hälseninflamation kan vara bland det värsta som finns. Tog mig i alla fall till gymmet och körde 45 minuter styrka både mage och rumpa. Blev väldigt svettigt i slutet vilket jag gillar`t! Nu får vi hoppas att träningsvärken vill dyka fram! 
 
Dagen har rullat på bra men mycket skratt och värma raster. Satt i solen så mycket som jag kunde idag och herre vad varmt det blir efter ett tag. My gosh, älskar det! Fick bli en liten spontan shopping efter skolan också, ett grått linne som kommer passa perfekt till mig cristalbra. Herre min skapare vad jag är lycklig! 
 
Dagens övningar: 

Plankan 5 x 60 sekunder 
Plankan med ett ben i luften 3 x 60 sekunder 
Magövningar med hantlar (bilder kommer) 6 x 10 reps 
Situps 20 x 5 reps 
Hopprep 10 minuter 
Rumpmaskin 10 x 5 reps 
Utfallsteg 10 x 5 reps 
 
 
  

 

28e maj 2013

Gårkvällen blev en hektisk kväll men med så fina vänner som jag har så fick jag sällskap en stund på kvällen. Kakor fick jag också och jag känner mig lyckligare än någonsin! Mina favorit kakor dessutom! 
 
Idag är det en ny dag och det vankas skola och sedan två timmars på gymmet och ett innebandy pass. Ska bli skönt att få komma igång med träningen ordentligen igen, tappade lite på det igår men en dag skadar inte, dock får det inte börja bli en vana. Då är allt kört. Jag ska se om jag kan få någon snäll person att filma eller ta bild på olika övningar som jag gör, jag vet att flera av er har frågat så det är lika bra att redan börja fixa med det nu. Kan bli lite tricky då jag ska gymma själv idag, någon fin själ kanske kan hjälpa miog ändå! 
 
Nu är det dags för frukost och sedan är det dag att ta sig till skolan. KUL. Solen strålar fint i alla fall, ett plus denna dag! 
 
 

i det rosa paketet

 
Världens skönaste och finaste tröja. Älskar gulddetajerna! 

stress och shopping

Nej usch. Är det mening att man ska vara så stressad hela tiden och samtidigt försöka göra alla i sin omgivning glada? Nej det tycker inte jag i alla fall och det börjar ta på mig. Jag är helt utmattad och trött. Jag ville så gärna ta en sväng till gymmet idag också men det får vänta. Gick i alla fall till skolan och sen nu ha jag gått en del efter skolan också så lite träning har jag lyckats klämma in idag. Efter middagen som nu pågår för fulla muggar så ska jag och mor min ta en sväng ner till simhallen för 1 timmes simning. Alltid lika skönt varje måndag. En liten rutin som vi har lyckats skaffa fram! 
 
Efter skolan så mötte jag upp en fin vän och vi tog oss in mot DM retros galna rea. Affären var otroligt liten och utbudet var inte stort. Men jag fick i alla fall med mig 3 saker hem som jag hade tänkt att visa er senare. Dock var shortsen försmå och så dum som jag är så testar jag aldrig saker i butiken. ALDRIG. Vilket slutar med att jag kommer hem med något för stort eller för litet. Jag kan inte heller lämna tillbaka shortsen vilket gör mig på ännu sämre humör. Usch för måndagar. 
 
Glimt av vad jag fick med mig hem 
 

En stor mumsig hamburgare

Hemmagjord hamburgare med grönsaker och pommes. 
 
Jag har nog aldrig varit med om en större hamurgare. Och det värsta är att jag fick i mig hela plus lite pommes vid sidan om. Min skapare vad min mage är arg på mig just nu. Men så kan det gå ibland, söndag är det som tur idag så jag känner ingen ångest för det! Får hoppas att jag får i mig lite yollibox sen bara. Har längtat hela veckan efter det så lite borde jag få i mig. 
 
Annars så har dagen rullat på med att sitta i soffan, kolla vad som händer på internet och tagit en sovtur. Älskar att bara sitta inne och mysa, perfekt att det regnar ute då! Imorgon blir det i alla fall andra bullar, dags att gå in till sina vanliga rutiner. Känner lite lätt panik inför det... men om en vecka igen så, då jäklar är jag värd lite mer än vad jag har fått i mig idag. Längtar! 
Nu blir det dags för en film och sen ska jag titta lite på SO:n som vi har prov på imrogon. Alltis ska jag lyckas skjuta upp allt till kvällen, speciellt nu när skolan snart är slut. Bara en skolvecka kvar, det överlever jag. 

Rayban

Tog tag i mig själv och gick och köpte mig ett par nya solglasögon i fredags efter skolan. Har suktat efter ett par så länge och kände att det var dags nu. Kommer inte ihåg vad modellen heter då jag fick hjälp i affären men de sitter som en gud. Amazing egentligen hur sköna ett par solglasögon kan vara. Nå väl, happy girl over here! 
 

Will be mine soon

 
Har funderat och tänkt väldigt mycket på vad jag faktiskt vill ha. Jag har pengarna men jag känner inget sug till något. Mest onödiga saker men efter att ha funderat som en gnud och tagit en powernap så vet jag vad jag vill lägga mina pengar på. En barbour jacka och en michael kors väska. Något som jag tror att jag kommer att inskaffa mig redan nästa vecka, det kliar lite i fingrarna när jag ser väskan, jackan är mer bara för att ha en schysst och fin vår/höst och sommar jacka. Dock kan jag inte bestämma mig om jag vill ha jackan på bilden eller en annan. Beslutsångest här ja! 

26e Maj Morsdag

Vilken lycka att se sin fina och trötta mama kliva upp till vardagsrummet med ett stort leende på läpparna och krama om en. Finns inget bättre än en stor och kärleksfull kram av sin egna mamma. Ingenting slår det. Hon fick en fin rosbukett och en kort av mig där vi två ska göra en väldigt mättande och spännande sak på nationaldagen. Jag hoppas hon spricker av lycka för jag längtar mer än någonsin. Att få tillbringa tid med min mamma är väldigt speciellt och det gör mig så glad att få göra denna grej med henne. Jag kommer inte att avslöja något i förväg men ni kommer att få veta, så snart som det är sagt. 
 
Söndag idag och då är det äta-vad-jag-vill dag så det firade vi med en stor och härlig brunch bestående av toast, vita bönor, bananpannkakor, äggröra, bacon och massa mer. Mättande och gott var det så nu ligger alla här på golvet och i sofforna med magar som skulle kunna spricka när som helst. Det är inte ofta vi får chansen att äta en stor frukost tillsammans då alla har planer hela tiden men just idag så kommer alla att sitta bänkade i sofforna framför en bra film och lite skolböcker. Prov väntas imorgon och jag vet inte ens vad vi har prov på. Får se om jag kan prata med min lärare om jag kan få det uppskjutet. Nå väl, ska ta vara på med lediga dag och bara njuta. Ha en fin söndag! ♥
 
 

Sushi lördag

Bästis, maten och ett glatt humör är på plats, allt som saknas nu är ett par pinnar och sedan kan vi hugga in! Sushi är något som vi båda skulle kunna leva på bokstavligen, så en familjesushi på 30 bitar fick det bli denna lördag! I kylen väntar sedan en liten efterrätt bästis har bakat åt mig... Så snäll hon är! 
 
Champions league finalen börjar snart också och vi sitter här taggade än någonsin (inte jag) för att få se en rikigt bra fotbolls match. Hemma ensamma är vi också så här ska det firas om rätt lag vinner! 
Hoppas ni får en helt underbar lördagskväll, PUSS 

Pink package

Ändrade planer. Jag stannade hemma, blev så stressad och dessutom ser jag helt förj*vlig ut så det var lika bra att fortsätta i samma runda i sitt eget hem istället. Jag funderar isället på att lägga mig ute i solen så att man kan få lite färg men då kom jag på att jag redan har bränt mig så jag får stanna inne och smörja in mig med after sun istället. Kul, rikigt rolig lördag jag har haft. (host)
 
Hämtade ut ett super gulligt och fint rosa paket igår där innehållet var ännu finare. Nöjd tjej här! Bilder kommer att komma upp senare, plagget hänger så bra i garderoben. HAPPY. 
 

Lördag

Gud så underbart väder det är ute! Ut med byxor och in med shorts känns det som. Jag ska alldeles strax röra på mig men innan det är det duschen som väntar. Jag och min syster tog en PW till vår fina farmor i munktröja och löparbyxor så jag känner mig lite svettig. Hemvägen fick bli en löptur så min träning för idag är nu gjord. Vi har precis stoppat i oss lite lunch i solen och bara pratat en massa skit. Kan behöva såna dagar också. Bränt sönder min mage och mina tuttar också så det gäller att vara försiktig i solen! Nej nu är det dags för en dusch och sedan tar jag mig hem till bästis.
Hoppas ni får en fin och solig lördag mina vänner! ♥
 

Dinner time

Efter en liten PW ute i det fria hämtade jag upp mitt paket och vände sedan hem igen. Maten stod på bordet som vanligt och man blir alltid lika glad för det. Mycket mycket god mat blev det idag så nu känner man att matkoman är på väg. Magen är mer svullen än någonsin vilket oroar mig men borde inte vara någon fara. Annars så har jag och katten min gosat upp i soffan för film. Filmen rullar på tv och det går inte att släppa ögonen från den. Läskigt bra.. Snart är det ändå dags för lite efterrätt (frukt och yoghurt för min del) och sedan en lång lång PW med med en fin vän. Men det är om ett tag det. Nu måste jag vila lite, maten måste få slämta och lägga sig ordentligt innan jag spry. Bokstavligen. 
 
 
Kött med potatis sallad och en tomatsås fick det bli denna fredag! 

New in

Dr. demin jeans // Träningslinnen, en gul och en svart // Mascara smachbox hyperlash
 

Se vad fint jag kom hem med. Älskar träninglinnen och ett gult och en svart kan inte bli bättre. Vita jeans var jag i behov av och en ny mascara var bara ett måste. Fick lite hjälp i butiken för att hitta en bra mascara så nu fick jag betala ett rejält pris så jag måste hoppas på det bästa nu så jag inte kastade pengar i sjön. Nå väl, nöjd tjej här! 

Skirt

Hej på er! En uber trött dag börjar äntligen leda mot ljusare och finare stunder. Kom hem för en timma sen ungefär och har inte hunnit göra speciellt mycket. Sätta på datorn och svarat på lite mejl och lagt undan lite kläder jag fick med mig från stan. Efter skolan mötte jag som sagt upp min helt underbara kusin för lite fika och shopping. Fick med mig lite fint hem som jag hade tänkt att visa er lite senare. Såg också att ett paket väntar på mig så jag ska snart hoppa i löparkläderna och joggingskorna för en löptur i det moliga och varma vädret och hämta ut paketet. Nyfiken i en strut! Bild kommer självklart upp efter jag sett innehållet. 
 
Idag valde jag att gå en annan väg, fick bli helsvart tillsammans med en jeansjacka och vita låga converse. Det fick dessutom bli en... KJOL idag. Lite udda men oj så skönt. Luftar och känns bra helt enkelt. Ni får två snabba bilder här för en liten kik på hur den ser ut. Köpt i London för er som undrar! 
 
Hemska biler tagna imorse av två stressiga brudar! 

Skoproblem

Jag kan verkligen inte bestämma mig vilka skor som jag ska beställa och ha på balen. Blev kär i båda dessa skor, modellen är likadan bara det att det är två helt olika färger. Silver eller pench? Pench eller silver? Can`t decide. Vilka tycker ni? Kom och hjälp mig här! 
 

24e Maj 2013

FREDAG! 
 
Kan inte vara gladare. Tryckt i mig en god frukost (samma som alltid..), fixat kläder till dagen och sminket. Snabbare än vanligt vilket jag är förvånad över. Blev rätt så sent igår då jag och min far fastande framför TV. Läskigt bra vissa filmer är.. men det var mys ändå och nu när det är fredag så blir det ännu mera mys. Efter skolan tar jag mig in till stan och möter upp min kusse för lite fika och prat. Kan behövas då hon tar studenten nu och jag går ut nian. Helt sjukt vad tiden går fort nu. Senare på kvällen så ska jag se om någon har lust att ta en PW eller ta en sväng till gymmet. Känner mig lite krasslig idag också men det ska det bli ändring på! Jag får inte heller glömma bort att beställa hem lite saker från fitnessguru, känns som att det är dags för det! 

Nu väntar en dag med få lektioner och sen helg. LYCKA. 
 
 

Necklace

 
 
Köpte ett helt underbart fint halsband i London. Jag längtar som en tok efter sommaren på riktigt nu och jag längtar ännu mer nu när jag vet hur jag ska matcha detta halsband. Kan inte sommaren och värmen komma lite snabbare? Nå väl, köpte som sagt detta halsband för endast 8 Pund. Kap! 

Powerwalk from school

Hubudvärk, uppblåst mage, trött och svettig. Lite så har min dage sett ut. Började med att jag kallsvettades några timmar innan lunch och det har bara blivit värre. Under sista lektionen trodde jag att jag skulle dö ett tag, en filt hade jag i alla fall runt mig men det hjälpte inte så mycket. Nu ligger jag här i soffan helt utmattad och en aning irriterad av att jag inte kunde gå till gymmet. Men jag tog en powerwalk i det sega vädret från skolan hem vilket landade på en timme si sådär. Tog den långa rundan för att få röra på mig lite extra och runt 5 km fick det bli. Landade i hemmet 59 minuter senare och svettig som en gris. Sånt här väder tar kål på mig och jag tror det är därför jag mår som jag gör. Jag ska ta lite vatten och sedan försöka vila lite innan det blir dags för ett innebandy pass. 
 

23 Maj 2013

Godmorgon på er. En ny fin dag med det vanliga på schemat. Skola, gym och innebandyträning. Idag får det nog bli ett bra pass på löpbandet och sedan lite armar samt axlar. Blir nog bra det. Träningsvärk i magen från i går vaknade jag upp med också. Älskar verkligen den känlsan av träningsvärk. Jag menar, vem gör inte det? Men först är det skola som gäller och jag har ingen aning om vad denna dag bjuder på. Något tråkigt och onödigt antar jag som alltid. Men humöret är på topp så det borde inte vara något problem. 
Igår var näst sista avsnittet av Grey`s och snacka om spännande. Jag och min syster satt nästan och höll varandra i händerna under hela avsnittet. Helt sjukt att det snart är slut. Fick en liten tår i slutet då allt hände på en gång. bli nästan tårögd nu när jag tänker på det. men jag håller tummarna stenhårt om att nästa säsong är tio gånger så mycket bättre! 
 
Dags att röra på sig, school is waiting. 
 
 
 

Nytt för kameran

Eftersom mitt nya objektiv gick sönder under London resan så fixade min pappa ett nytt till mig som kom idag. Såklart fungerar inte det heller och innan jag kommer på vad det är så har jag hunnit slagit sönder en hel del saker. Nu vet jag vad problemet är och det gör mig bara argare och argare för varje minut som går. Så nu är det bara att skicka tillnaka objektivet och köpa ett helt sprillans nytt om jag vill att det här ska fungera. Kul. 
 

22a Maj 2013

Ny regnig dag att vakna upp till. Älskar dock att vakna upp till ljudet av regn, jag känner mig rikigt lycklig då. Men nu har det slutat så de nya conversen åker på! Eller nya och nya, har använt dom kanske 2 gånger så ganska så nya är dom. En dag med nationella och mycket träning kommer det att bjudas på denna onsdag. Ett magpass och sen spinning på det, känns bra! Det kommer att bli mycket kondition nu fram över till sommaren, bästa sättet att få fram de allra svåraste musklerna. i förrgår blev det löpband och simning, igår cross trainer och idag får det bli spinning och en powerwalk. Känner redan att jag har en massa energi i kroppen tillskillnad från förut. Happy me. 
 
Det mindre bra vädret gjorde att jag också fick det väldigt svårt att bestämma kläder. Men nu fick det bli ett par grå jeans, korallfärgat linne, svart kofta och min vita skinnjacka samt vita converse. Inget speciellt men skönt och bekvämt. Orkar inte hålla på och ta fram de allra finaste kläderna hit och dit. Usch så jobbigt. 
 

Fit me

 
 
Köpte även detta puder på flygplatsen i London. Love it! Perfekt för huden, smälter in bra och lämnar inga fula och tråkiga streck efter sig som andra puder kan göra. Perfekt som underlag då jag inte använder fondation. Hett tips!!

workout power

Jäklar vilken power jag har haft idag. Två dagar med riktigt intensiv konditionsträning. Me like! Körde 45 minuter intevaller på cross trainern och jag höll bokstavligen på att dö. Så sjukt jobbigt! Var nära på att få upp min lunch efter en halvtimme. Ställer man in rätt på maskinen så tar det som sjutton. My gosh alltså. Men jag tog mig genom det och jag känner mig fräschare och bättre än någonsin. Kom nyss hem från et innebandy pass också så nu känner jag mig ännu bättre. Dock blev det jobbigt nu när jag tänker på vad jag precis stoppade i mig. Tänk att en avokado och rågbröd kan innehålla så mycket... Men är man hungrig så är man! Nu väntar duschen och några plankor innan sängen kallar. Har nationella spanska imorgon jag måste förbreda mig inför.. Helt plötsligt fick jag en stor klump i magen som inte verkar vilja försvinna...
 

Havrepannkakor

Jag tyckte att det var dags att testa något nyttigt men ändå gott igen. Eftersom bananpannkakor innehåller så himla mycket kolhydrater (som man ska minska på när man tränar) så testade jag att ta bort det helt. Nu fick det istället bli havrepannkakor med en liten liten gnutta kanel. Inget socker, inga onödiga kolhydrater men framförallt extremt nyttigt! Jag stekte dom utan smör också g´bara för att testa och det gick utmärkt! Super enkla att vända på och när jag känner efter så var dom ganska så goda! Ser och luktar precis som vanliga pannkakor men är så mycket mer än så. Älskar när man hittar nya saker och mixar lite med vad man har i hemmet. 
 

21 Maj 2013

Godmorgon.
Inte lika fint nu när man tittar ut längre på morgonen. Samma sak var det igår men då sprack det upp bra senare på dagen. Idag vaknade jag av mig själv som dom flesta dagarna och mitt humör var inte rikigt på topp. Det känns som att jag börjar komma ner i en svacka igen. Mår dåligt jag bara tänker på det. Men idag är det en ny dag så det gäller att hålla huvudet högt! Nationella muntligt i matte står på schemat och avslutat projekt i NO:n. Tror inte något annat skoj händer om jag ska vara ärlig. Efter skolan tar jag mig i alla fall mot gymmet för lite spinning och ett rygg pass. Längtar att få svettas så som jag gjorde igår. Bästa känslan! Efter gymmet är det bara att åka hem, äta lite mat och sedan kasta sig in i bilen för ett innebandy pass. Roligare än så blir det inte idag! 
 
 
Klockan börjar rinna iväg nu och jag har inte ens fixat mig eller ätit frukost. Känner att paniken lätt vill stiga till max men jag orkar inte. Inte idag. Att stressa är nog det västa och jobbigaste jag vet, inte nog med att jag lever med det varje dag men när det börjar gå ut för, då är det inte lika roligt längre. Nej dags att börja röra på sig. Ha en bra dag! ♥

Balskor

 
 
 
Har tittat en hel del efter balskor nu när det är dags för det snart. Silver färgade skor är jag ute efter och de ovan är ett par få som jag fastat för. De näst längt till höger är bara för underbara. Alla skor är så fina att jag inte vet vad jag ska göra... Har ni hittat er balklänning och balskor? 

Back to London

Nog om min ointressanta dag, den har varit för tråkig och.. ointressant för att ni ska behöva veta. Ledsen och hemsk känner jag mig i vilket fall som helst. Vill gråta, skrika och bara försvinna. Livet kan vara en sån himla svacka ibland.
 
Kort om London vet jag att dom flesta av er vill höra lite om. Tänkte att jag skriver en lite kort om det. 
Vid 13 tiden landat hela vårat härliga gäng i London efter 2 timmars flygresa. Tre timmar på olika tunnelbanor och långa promenader med våra enorma resväskor så kom vi fram till stället vi skulle bo på. Ett litet kloster vid namn St Monicas house där nunnor stod och väntade på oss. Jag har nog aldrig sett så söta människor i hela mitt liv, super gulliga och små var dom också! Lämnade väskorna, fixade i ordning oss snabbt och sedan tog vi oss ut mot staden. Portugiskisk restaurang fick det bli första kvällen och maten var helt magisk! Dagarna rullade sedan på med mycket promenader, seevärdigheter och god mat. Man kan nästan säga att man var på ett träningspss varje dag haha. Shopping hann vi som sagt med och jag handlade för alldeles för mycket. Mår illa av tanken på hur mycket jag spenderade. Men så nöjd som jag är så ska jag inte klaga. Mycket bilder tog vi också som jag tänkte bjuda på. Som sagt, resan var rolig nu när man tänker efter och det finns inget som jag ångrar om man säger så. Något som gärna skulle kunna göra om! Härligt umgänge, god mat, skratt, tårar och bara härliga miner. UNDERBART! 
 

Yollibox

Hocky spelas för fulla muggar på tv:n hemma hos oss och i resten av Sverige. Jag är tyvärr ingenting för hocky så jag har tagit en liten powernap nu mitt på kvällen. Inte så bra gjort då jag inte kommer att kunna somna när det väl är dags för sängen. Plugga hann jag i alla fall göra innan jag somnade så nu ska det bara finslipas och sedan är jag nöjd! Det är så himla kul att göra ett projekt/abete som man känner sig nöjd och stolt med. Då kan man pluggat med hela själen och verkligen försökt göra något bra! Me like. 
 
 
 
Något som min far köpte till mig när vi var och handlade var min efterlängtade yollibox! Så glad när jag såg den i affären att jag nästan hoppade av lycka. Finns inget bättre och speciellt inte en tråkig och lung söndag som denna! Åh ren lycka.. ♥
 
 
 

Bullar och kor

Så mycket människor och så mycket bullar var längesedan jag såg på en och samma gång. Svettiga, irriterande föräldrar stod man och trängdes med på sidan också. Blodsockret låg inte rikigt på topp då, då varken jag eller min syster hade fått i oss mer än en kopp svart kaffe. Men efter en bulle och lite mjölk så var mungiporna uppe igen. Det var ändå en rolig upplevelse att få se alla dessa 10 000 människor som kom dit bara för att få se 20 tar kor springa ut i det fria gräset. Fast som sagt, vem vill inte ha gratis bullar och mjölk? Man kunde dessutom köpa med sig kött, sylt, mjölk och massa annat från gården vilket ganska så många gjorde. Såg massor av kassar som innehöll en hel del gott så kor och bullar var inte det enda. Hoppborgar och ponnys fanns för alla barn samt våfflor och pannkakor. För de vuxna och de som ville bjöds det på korv, hamburgare och annat gott. En rikigt rolig och annorlunda upplevelse. Det jag var mest förvånad över var nog att 10 000 människor kom dit från olika delar av staden för att se ett par kor springa ut från sina lador. Lite intressant. 
 

Sunday breakfast

Efter hagel, god mat, för mycket mat, få sovtimmar, baseboll, PW ner till kohagen, plockat bullar och mjölk och sett kor få springa ut på ängen så sitter jag här nyduschad och trött i soffan i mitt eget hem. Alltid lika kul att åka ut till landet, dock blir man trött för det finns så himla mycket saker att göra. Jag och min syster tog oss till exempel ner till kohagen för att se kosläppet. Dock var vi för upptagna med bullar och mjölk att vi missade det. Lite synd faktiskt men vi fick oss en rejäl powerwalk då det låg ca 5 kilometer bort från vårt ställe. Men oj så skönt det var! Svettig men nöjd kan man säga att vi var. 
 
Efter en hög med bullar och mjölk tog vi oss tillbaka till vårt ställe och fixade frukost. Så mycket som jag åt idag har jag nog ALDRIG ätit. Tur att man var ute och tränade innan för annars hade jag nog rullat hem. Men gott och behövdigt var det. Massvis med frukt, musli, yoghurt och smörgåsar. Mumma säger jag bara. Nej nu är det dags för lite plugg, sedan ska jag slå in ett objektiv som har gått sönder och ska reklameras! 
 

Powerwalk

En powerwalk på 2 timmar har jag nog aldrig gjort förut, men satan så skönt det var. Svettades dock som en gris sista halvtimmen men körde på bra ändå. Kom upp i 1.5 mil vilket jag antar är helt okej. Jag som fortfarande är sjuk och hostar som en galning är förvånad att jag ens tog mig ut. Allt började med att jag skulle gå till farmors affär.. Blev lite ändring på det med andra ord. 
 
En dusch har jag hunnit med och väntar nu på att gröten ska koka klart. Sedan är det bara att packa och fixa innan jag åker ut till landet ch spenderar natten där. Längtar lite faktiskt att få komma ut till skärgården och bara njuta av livet. Datorn kommer att följa med då jag har en massa att plugga, perfekt en lördag som denna!
 

18e Maj 2013

 Godmorgon. 
 
Ingen sol vill titta fram idag men satan vad varmt det är ute. Jag sitter här på altanan och svettas ihjäl i denna minut. Men lite blåst är det vilket svalkas bra. En ovanlig morgonstart fick jag när jag såg att klockan stod på halv 12 imorse (?). Så länge har inte jag sovit på evigheter. Antar att det är förkylningen som talar och visar att jag behöver vila. Dock är vila så extremt tråkigt så jag ska snart sätta på mig löparkläder och dra mig ut på en PW. Behövs så länge som jag har suttit hemma och inte gjort någonting. Min mage är en fett klump som jag bara måste träna bort. Vill gråta bara jag tänker på det.. Men nog om det. Resten av dagen tar vi senare. Nu får vi hoppas att denna lördag har något extra att bjuda på! ♥
 

Dress

Testade en långklänning som jag köpte i London och jäklar vad bra den sitter. Dock är det jobbigt att den sitter så bra... Men förhoppningsvis kommer jag att kunna använda den i sommar istället. Tyget är så himla mjukt och passformen på klänningen är magisk. Underbart! 
 
 
Ja, jag vet att jag ser ut som en uppblåstbar padda med en mage svullen som en gås och armar av jag vet inte vad. Jag vet. 

Blush

 
Min favorit. Har aldrig haft något så bra och fint för kinderna förut. Kommer att användas mycket fint nu idag, imorgon och framöver. Love it! ♥
 

Converse

From London 42 pund
 
 
Nya converse må vara det bästa som finns. Sitter som en smäck och är SÅ sköna att gå i. Finner inga ord. Köpte i alla fall ett par nya vita låga converse när jag var i London för endast 42 pund. Ångrar nästan att jag inte köpte flera par... Så himla billiga! Ett par röda och rosa hade aldrig suttit fel. Får kika runt i butiker här i Sverige istället. Btw så ser mina svarta strumpor väldigt fina ut på bilderna (skämt å sido.) 
Dessa invigdes idag och har inte en enda lite fläck! Så mycket som jag vet.. 

CC Cream

Såg på flyplatsen i London att det har kommit ut en ny Cream som heter CC Cream istället för BB Cream. Det ska tydligen vara mycket bättre och slätare och fastare längt huden. Förstod själv inte när dom förklarade men jag köpte den i alla fall och testade den imorse och jag måste säga att den var rikigt bra! Tog inte många sekunder innan man såg färgen sjunka in i huden och tar bort all ojämnhet och trötthet. Rikigt bra och helt klart värt priset! Hett tips. 
 
 

Ripped blue jeans

Jeans från Bikbok
 

Det här måste nog vara mina favorit jeans. Lite höga i midjan vilket jag inte rikigt tycker om men satan vad sköna dom är! Älskar att det är slitet och hål på knäna och längst låren. Måste inskaffa mig fler par ripped jeans. Dessa skönheter hittar ni på Bikbok! 

Torsdag 16e Maj

Tog mig upp från sängen, sminkade mig snabbare än snabbast, klädde på mig lagom sköna kläder, åt frukost, gick till tunnelbana, kom till skolan, skrev prov, åt lunch, åkte hem. Jag mår verkligen inte bra. Mitt huvud känns som att det kan sprängas i vilken sekund som helst, halsen är full med slem och rösten är borta. Dessvärre är näsan fylld med så mycket snor att det inte går att andas eller snyta sig. Känns lagom kul att bli sjuk nu när man behöver det som minst. Jag åkte i alla fall hem från skolan och sitter nu här i mjukis kläder framför tv:n. Ligger i soffan som vanligt med en kopp te i min hand. Håller tummarna för fulla muggar att jag ska bli frisk nu. Plugga är ett måste idag också fast jag inte alls är frisk för det. Me no like this. 
 
Naturgodis lyckades jag köpa med mig hem och en redbull. Mumma, "tycka-synd-om-mig-dag" fick det bli idag. Nu ska jag krympa ner under en filt, sätta på en bra film och bara vila. Jag har knappt sovit 4 timmar i natt. Förstår inte varför min kropp vill hålla på så här. Kul är det inte i alla fall. 
 

In med nytt, ut med gammalt

Shopping var inte det första som stod på listan nu i London, men lite fick jag med mig hem. Blev en hel del på Victorias secret och jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag spenderade där.. Jobbigt var det men nöjdare kan man inte vara. Kläder kom jag också hem med och ett par converse. Som sagt blev det inte så mycket shopping men med den tiden vi hade för det så är jag mer ön nöjd över det jag kom hem med. Nu gäller det bara att hitta lite plats i garderoberna för att få in det nya och skicka ut det gamla. Älskar sånt här! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soap and glory

Läppglans som förstorar läpparna // Concealer // Blush i olika nyanser 
 

Alltid lika kul att testa olika sminkmärken och ett märke som jag fastnade för i London var soap and glory. Lite dyrare men helt klart värt priset. Jag har inte rikigt någon koll på vart i Sverige man kan köpa smink från det här märket men man kan säkert beställa från nätet! Tips tips tips 

15e Maj 2013

Hej på er. Hemma ännu en dag från skolan, mådde så himla dåligt igår kväll så det fick bli en plugg dag med min syster hemma istället. Jag har 1000 olika saker jag måste hinna med idag. Tur att vädret inte är så fint så man kan sitta inne och faktiskt plugga. Det hade aldrig fungerat annars.
Packat upp all shopping från London har jag också hunnit med samt rensat hela garderoben. Så nu är den nystädad och fin! Frukost har jag stoppat i mig och nu väntas det lunch. Jag har så himla mycket saker i mitt huvud jag tänker på samtidigt att jag inte ens vet vad jag skriver här på bloggen. Får se hur det blir med det under veckan, alldeles för mycket är på gång. 
 
Måste få i mig lite mat och sedan sätta mig ner ett tag och ta det lugnt. För mycket stress just nu. 
 

Rainbow cake

Världens finaste och bästa syster skrev till mig dagen då vi satt fast i London att hon hade bakat en kaka till mig. Det var dock meningen att den skulle ätas när jag kom hem men det fick bli idag istället. Så nu efter middagen satt jag och min syster och tröck i oss tårta. Den var så himla fin att man inte vågade äta av den, men god var den! Så fina människor man är omringad av ibland. 
 
Nu är det dags att välja vilket gymnasium man ska tillbringa i 3 år efter sommarlovet. Herre min skapare vad paniken börjar närma sig. 
 
 
Hur god såg inte kakan ut att vara? 

Home sweet home

Efter trasiga plan, svullna fötter, tårar, skratt och få sovtimmar så är jag äntligen hemma! Om allt hade gått som planerat så hade jag landat i Sverige i söndags men efter en massa hinder så kom jag hem idag istället. Ingen skola fick det bli  idag då jag är extremt förkyld och kom hem så sent. Soffan har varit min bästa vän denna dag och tagit väl hand om mig. Somnade direkt efter jag hade fått i mig lite mat och vaknade nu innan middagen. Behövdes efter dom sängarna vi sov på i London. Tur att vädret var mindre bra så jag inte missade en massa soltimmar. 
 
Nog om min ointressanta dag. Kort om London vet jag att dom flesta av er vill höra lite om. Tänkte att jag skriver en lite kort om det senare ikväll och så får ni läsa om det imorgon istället. Just nu är jag helt ner snorad (inte bokstavligen då..) och funtar på att hoppa tillbaka ner under filten och lägga mig i soffan och sätta på en film. Tror inte att det blir någon skola för mig imrogon heller. Usch, att vara så här förkyld att man har lock för öronen är inte speciellt kul. Hoppas ni haft en underbar långhelg! 
 
 
Babes! 

FRÅGESTUND

 
Svarar på allt, ni har på er tills jag kommer hem! Kör hårt nu. 

Sminkset

 
Fick ett helt penselset av min mor innan hon åkte bort. Måste säga att dom funderar bättre än vad jag trodde. Helt sjukt hur mjuka sminkborstar kan vara. Älskar den känlan! 

Gift

 
Ibland är mina föräldrar bättre än bäst. ♥

Dresscod

Stickad tröja - Bikbok // Jumpsiut - H&M // Converse 
 

Fick bli en ganska så vanlig, tråkig och somrig klädsel i onsdags. Solen stod högt upp på himlen och ville bli varm så som 21 grader. Helt underbart med sån värme! Längtar tills jag kommer tillbaka till Sverige och får känna den svenska värmen, finns inte så mycket som är bättre än det! 

Kungsträdgården

 
 
I onsdags hade jag och systern min lite tid över så vi tog oss in till stan vilket slutade med att vi hamnade mitt bland allt folk och dessa fina blommor. Kan aldrig sluta titta på dom, så fint när allt ihop att tillsammans. Låter lite gammal nu men det är verkligen helt sjukt coolt att vi har sånt här fint i Sverige. Jag och en bra vän till mig skulle egentligen ha haft en fotodag igår men det blev inställd på grudn av lite små saker. Men jag hade det mysigt ändå! Att spendera tid med sin syster tackar man gärna inte nej till. 
Nu får jag dock hoppas att blommorna är kvar tills jag kommer hem, vill så gärna ha en rikigt proff fotografering bland blommorna. Så fint! 

London calling

Äntligen har dagen som man längtat efter i nu 6 månader kommit. It`s time to fly to London! Jag ska med ett helt ungerbart gäng och kommer att stanna där till på söndag. Längtar till att få se alla glada ansikten på flygplatsen, alls miner när vi landar och allt skratt. Jag trics så himla bra och mår så himla bra i gruppen. Det kommer att bli en helt sjukt bra resa det här känner jag på mig.
Sist jag var där var för två år sedan och jag tror inte att jag kommer bli besiken den här gången heller. Så mycket minnen när man tänker tillbaka!  
 
Sist jag var där! 
 
Sminka sig samtidigt som datron är på är ingen bra kombination. Jag måste verkligen skynda mig och sli klar så fort som möjligt. Innan vi alla möts upp måste jag en snabbis till Apoteket, älskar att man kommer på allt man behöver ha med sig i sisyta sekund. KUL. Verkligen. Packat klart har jag annars gjort och det känns i hela kroppen att jag har glömt något extra vikigt. Som vanligt helt enkelt. Men jag får tänka på den ljusa sidan, jag ska till London och där kan man handla precis allting. Allt löser sig helt enkelt. 
Nej, dags att börja sminka sig klart, byta om, äta frukost och sedan ta mig in mot stan. Hoppas ni får en grym långhelg!!! ♥
 

Coconut passion

 
 
 
Hur fin vän har man inte om man får något som luktar så här gott?! Jag är helt såld på lukten hos den här krämen, love it! Nu när jag ska till London kommer jag nog att kunna köpa hem ett par stycken sådana likadana och ge till massa fina människor, älskar att ge bort saker till personer som verkligen uppskattar det. Ett äkta leende kan göra hela min dag. 

Syskon morgon

Godmorgon! 
 
Strålande sol och 22 grader idag, kan det bli bättre? Skulle nog inte tro det. Vi får se om det bli klänning eller shorts idag, kanske jeans då jag inte alls är redo för sommarkläder än. We will see. 
Just nu sitter jag i väntan på att min lillasyster ska vakna eftersom frukosten står serverad på bordet. Bananpankisar fick det bli idag, dock blev det inte alls som jag ville. Dom klumpade ihop sig och blev en smörja... Nå väl, om man inte går på utsidan så blir det nog bra! 
 
Idag ska jag och min syster in till kungsan för lite mys och en fotorunda blev körsbärsträden. En liten fika ska vi och hinna trycka in innan det är dags för mig att ta min till läkaren och Mickis till banken. Jag har en massa planer som jag måste hinna med innan morgon dagen kommer fram smygandes. Packa är en utan de viktigaste sakerna. Jag har inte rört en enda grej. Resväskan ligger tom och det får mig att stressa lagom mycket! Jag ska hinna ha en liten chillkväll med vänner ikväll också innan jag åker, mysigare avslut kan man nog inte få. Synd bara att jag måste lämna Sverige när vädret är som bäst. Men jag ska inte klaga, jag får ju åka till en av världens coolaste städer! Waaaay. 
Innan jag blir för taggad ska jag ta och släpa upp systern min för frukost, hörs senare!
 

7:e Maj 2013

 
Hej på er. Hela dagen har bestått av skratt, svett, blod och tårar. Bokstavligen. Började morgonen (natten) med en härlig sväng näsblof, jag blöder aldrig näsblod längre så det var lite oväntat om man säger så. Efter att näsan var som vanligt igen var det bara att hoppa i kläderna och göra sig redo för sista skoldagen denna vecka. En bra dag väntade i skolan och jag gick med ett leende nästan hela dagen. Det ska alltid finns en massa små saker som retar upp en men det gäller att hålla huvudet hög och inte lipa för det. Efter skolan tog jag mig til mitt andra hem, gymmet. Körde ett benpass så det small om det. Svett stänkte åt alla håll och en tår då och då lyckades ploppa fram. Så hårt som jag körde idag har jag inte gjort på länge. Känns bra i hela kroppen om jag ska vara ärlig! Dock väntade ett innebandy pass direkt efter så det vara bara att byta om och kasta i sig mat, det börjar bli en vana nu på tisdagar. En rikigt stressig dag det. 
Nu sitter jag här, mätt och belåten efter att ha gädats med ett äpple och ett glas mjölk hos min favvo vän Malin. Henne hade man inte sett på länge så det var extra kul att få träffa min knasboll. Lika tokig och konstig som jag, LOVE IT. 
 
Nu väntar duschen. Jag har varit svettig konstant sen halv 4 och nu visar klockan på min dator tjugo i 10. Inte ok, 6 timmar svett på kroppen vill man helst undvika! 
Nog om min dag, imorgon väntar en hel del saker. Mer om det då, hörs mina vänner! ♥
 
 

Träningsmotivation

Dags att börja ta tag i mitt liv, börja träna ordentligt och fixa ett kostschema. Dock har magen min inte velat samma sak som jag har och då har jag tappat lusten för träning helt. Jag har fortfarande tagit mig till gymmet och kämpat tills tårarna rinner längt kinderna men det känns fortfarande som om ingenting händer. Min mage är svullen konstant och musklerna vägrar dyka upp och att se alla dessa träningskroppar får mig att vilja bryta ihop och gråta. Jeansen jag har hemma just nu kommer jag inte ens i så ben och rumpan vet jag har förbättrats och mer och bättre kommer det att bli. Armarna börjar forma sig och lika så ryggen, det enda som saknas är magen. Blir så grymt irriterad att jag inte har den där kroppen som gör precis som man vill, känns som att jag är den enda i världen som har det problemet.. Men jag måste tänka positivt. Det kommer med tiden hoppas jag  då resultat vill börja dyka upp. Jag ska kämpa tills magen blöder för att få den kroppen jag vill ha. Mitt mål, mina val och jag ska lyckas! Men ett läkarbesök behövs innan jag kan börja med mina nya och hårdare mål.

Nu jäklar är det dags att saker och ting börjar hända. 
 

Rastlös brud

Jag har bokstavligen gått runt som en höna utan en hjärna sen middagen serverades. Jag är helt tom i huvudet och har ingen aning om vad jag håller på med. Så de senaste halvtimmen har jag spenderat på golvet i mitt rum tillsammans med katterna. Far min har försökt att hjälpa mig med skolarbete vilket har gått lite si sådär.. Jag måste erkänna att jag har varit på så himla dåligt humör idag på grund av en massa massa saker. Ibland blir man alldeles för trött för att ens orka blinka. Det var jag idag. 
Men nu ska jag försöka få tag på mitt liv vilket börjar med en bra och lång sömn. Två nationella prov väntas imorgon och jag har inte tittat på det alls. Inte bra det men det är sånt som händer. Sängen väntar dock och mina ögonlock väger 8235729 ton, inte bokstavligen men nästan. Nej nu babblar jag för mycket, denna måndag kan nog inte bli jobbigare av vad det har varit idag. Usch, fy och blä. 
 

Sweet and gold

 
Bättre bilder kommer. Så fina skor jag lyckades få tag på i förrgår. Dock strang jag runt i säkert 5 butiker för att byta till en större storlek.. Men jag lyckades! Så nu kommer mina fötter skina och vara extra snygga! Love it ♥

Monday

Hej hopp! Denna dag har varit plågsam för mina fossingar. Efter skolan mötte jag upp min syster vid tunnelbanan och vi tog oss in mot staden. Jag håller på att leta efter ett par vita jeans som en galning just nu och när vi kommer till butiken ska så klart allt vara slutsålt. Så typiskt. Men jag fick lite tid med min syster vilket jag alltid uppskattar. Hon erbjöd sig till och med att hjälpa mig att packa till London så nu är kläderna nerpackade och endast det viktigate saknas. Det får jag dock fixa dagen inann eller så. Tandborse, nessecär osv. Det viktiga för oss tjejer helt enkelt! Jag börjar tyvärr tro att jag har packat ner alldeles för mycket saker.. Vi får se hur jag gör. Mitt i allt plingar faktiskt min farmor på och kramde om mig lycka til (hon hatar flygplan) och lämna en slant. Min fina fina farmor. 
 
 
Dagen har annars rullat på bra, jag börjar dock bli väldigt stressad då jag har nationella i matte imorgon och har inte pluggat någonting de senaste veckorna. Inte bra det men jag har mina anledningar. Spanska nationella måste jag försöka trycka in i skallen på mig också, muntligt väntas imorgon efter NP matte. Jag sk försöka så bra jag kan för att få ett så högt betyg som möjligt och där har jag mina kontaker till. Ibland har jag det bra!

Nej dags att hjälpa far min med maten, hörs senare! 
 

Chocolate and fruits

 
Jag och min syster lyckas ofta göra dåliga dagar bra till slut. Efter middagen som blev rikigt lyckad ville min syster att vi skulle göra något extra gott då det faktiskt är söndag. Söndagar är faktiskt min äta-vad-jag-vill dag så smält mörk choklad med massor av frukt fick det bli. Dock är magen lite arg då den är så full som den kan bli. Är nära på att spy varje gång jag fäörsöker ta en klunk vatten. Men gott var det! Jag fick till och med i mig två kakor så här på kvällstvisten. Mumma.
Nu börjar dock kvällen leda mot sitt slut, jag har nog aldrig varit så här trött på länge så sängen väntar faktiskt. Måste börja packa så jag åker till London på torsdag! mer om det senare. 
Nå väl, hoppas ni har haft en underbar och solig helg! ♥
 

Yesterday

Mysisar! 
 

Måste säga att gårkvällen var super mysig. Inget stort eller så utan allt var bara så Ellen. Spel, tävling, efterätt, goda snacks och glada miner. Två av tjejerna över hade jag aldrig träffat tidigare och min uppfattning av dom var bra. Super gulliga och sociala. I stora helheten var allt bra. Roliga miner och mycket skratt. En bra lördagskväll helt enkelt. 
 
Dags att hålla ur pyjamasen och byta om till något trevligare innan jag möter upp far min och att handla mat och en massa annat. Ikväll blir det jag som laga mat och det ska bli intressant hur det kommer att gå. Jag har ingen aning om hur man lagar det,. såg det på en bild på någon blogg imorse och tänkte att jag var tvungen att testa det. Lite busigt så där. Solen skiner i alla fall så en PW till affären blir toppen. Behövs då jag har legat hemma hela dagen och sovit med katten vid min sida. jag är så himla trött och min hals värken mer än förut. En lång och skön dusch vänter sedan när jag kommer hem. Mys på hög nivå denna söndag! 

Time for breakfast

Godmorgon. 
 
Det var så kul att gå in på bloggen igår och se hur mycket statistiken har ökat. Mycket roligt det så fortsätt att kika in här nu när jag börjar få igång på uppdateringen igen! Det kommer dock att bli en hel del förändringar här sen så håll er nyfikna och kika in ofta för det kan slå till när som. 
 
Mycket annat är på gång idag också. Ett litet projekt far min och jag ska börja fixa och sen är det plugg som gäller. Får se om jag tar in mig till stan eller inte då min hals gör ondare än ondast och min fika kompis har feber. Men man ska aldrig säga aldrig. Vi hade tänkt ta oss till gymmet och köra ett pass och sedan sola och ta en fika för skit snack och lite annat smått och gott. Men eftersom tiden går så sjukt fort och denna söndag kommer vara borta i ett naffs så får vi se hur det blir. Jag måste få lite saker gjort i alla fall och då är jag glad att jag har pappa vid min sida. My hero. 
 
 
Nu är det dags för frukost. Hade en hel del pankisar över från igår så dom ska ätas upp idag! Älskar att fixa och trixa med mat så att det ser gott åt, man äter med ögonen som man säger! 

Details for tonight

 
 
Ikväll kommer det att bli en lugn och mysig kväll med många kända ansiktet och några okända. Jag som älskar att träffa nytt folk tycker att det här ska bli så sjukt kul. Can`t wait! 
 
Bilderna över visar en liten sneak peek på kvällens. Skorna är dock en plåga att gå i så därför har man alltid ett par reserv i väskan. Inköpa idag, bilder på det kommer senare! Ha en bra kväll solstrålar! 

Lucky

 
Linne från Bikbok
 
Det börjar dra ihop sig och jag har en massa saker som måste fixas. På mindre än en timme ska jag och far min hinna med en liten shoppingrunda för kvällen, packa det sista, inte glömma något och ha ett bra humör. Tro mig, det kommer att krävas en massa energi. Börjar känna mig lite stressad nu... Vi hörs senare! ♥
 
 
 
 

Running for my life


 
 
Herre min skapare vad skönt det är att springa. Mamma tog med mig ut på en löprunda vilket slutade med att jag sprang ifrån henne och lyckades ta mig genom 8-9 km. De sista två var extremt jobbiga men jag tog mig genom dom och det är det viktigaste! Vädret gjorde nog det mesta, strålande sol och lite vind som gjorde det svalare och enklare att springa. Måste tacka mor min för att hon tog med mig ut denna lördag. 
 
Lunch är snart serverad så duschen får vänta till magen blir glad igen. Man blir riktigt hungrig av att springa och det märker man inte förrän efter. Skönt det.  
Dags att börja förbereda inför kvällen. Idag är det en bra dag, en solig och bra dag! 
 
 
Min slitna rosa/grå löparskor håller än idag! Måste köpa ett par nya, har blivit förälskad i nikes löparskor. De färgstarka är dom finaste! Kommer och måste inskaffas när jag är i London. 
Mina nya löparbyxor från Stadium fick också vara med idag. Love them. 349 riksdaler hittar ni dom för! Mycket bra kap det. 

Bananpankisar

 
Finns inget bättre än att starta en lördag som denna med några bananpakakor, keso och massa frukt. Åh kärlek. ♥
 

Vaknade ovanligt sent idag då jag var så himla utmattad och trött efter igår. Hände en hel del saker jag är stolt över och mindre stolt över. Men det var en bra dag ändå. Middagen blev så sen att jag inte hann gå ut med vänner vilket var lite trå¨kigt men efter att jag somnade vid 11 fick mig inse att sova var det jag behövde. Så 9 timmars sömn fick jag inatt vilket är mycket mer än vanligt. 
 
Idag är det en ny dag med massor av skoj på schemat. Jag och mamma ska ta en löprunda lite senare idag och sedan är det dags att göra sig i ordning för nobelfest hemma hos bästis. Jag fixar mig dock där och äter middag hos den underbara familjen. Jag ska hjälpa henne att fixa massa gott och göra det fint innan alla kommer. En bra kväll känner jag på mig att det kommer att bli! 
Nej nu är det dags att äta upp frukosten och sedan ta det lugnt innan man ska springa milen. Can`t wait! 

Friday morning

Godmorgon solstrålar! 
 
Änne en dag har passerat och nu är det änrligen fredag! Har längtat ihjäl mig till denna dag. Inte för att någon speciellt händer utan mer för att fredagar är den bästa dagen. Kort skoldag som alltid och roliga lektioner. Det kan nog inte bli så mycket bättre. För en gång skull har jag lite planer idag. Jag ska möta upp min älskade vän Dani för lite fika och skitsnack. Sen om allt går som planerat möter jag upp en "vän" och bara har det bra resten av eftermiddagen. På kvällen blir det nog andra bullar men tacos vet jag att det bjuds på här hemma och det vill man inte missa. Vi äter det så sällan nu för tiden och man nästan blir tårögd när man missar det. 
 
Idag skiner solen som aldrig förr och jag tänkte se lite vårig ut. Än så länge har jag inte hunnit inskaffa mig ett par vita jeans (affären har fortfarande inte ringt...) så det får bli svarta jeans vilket är väldigt tråkigt. Men en korallfärgad och glad t-shirt tillsammans med ett brunt skärp och en vit skinnjacka borde piffa upp det hela. 
 
Ha en fin fredag nu mina vänner! ♥
 

Bracelet

Mammas super fina armband hittade jag i mitt rum någonstans i en liten liten låda lillen låg i, så det fick klä min arm idag. Mycket fint och gulliga kommentarer fick jag för det. 
 

Torsdagen börjar äntligen gå mot sitt slut. Mina ben är spagetti men mitt humör har varit på topp hela dagen faktiskt. Efter skolan tog jag och två kompisar oss till gymmet där det fick bli ett litet lättare men samtidigt jobbigt benpass. My god säger jag bara, testade på en massa nya övningar och jag kan inte ens gå ner för trappan i huset själv. En sån underbar känsla! 
 
Nu ska jag börja hjälpa far min med maten och sedan väntar ett innebandy pass. Ska bli skönt att få komma tillbaka på banan igen. Dock förstår jag inte varför min mage är svullen hela jäkla tiden... Börjar bli så less på det. Någon av er som har samma problem? Ni kanske har någon lösning på det också och då skulle jag uppskatta om ni ville dela med er! 

5 Favoriter

 
Min 5 favoriter. Behöver nog inte sitta här och skriva en lång text om varför jag tycker det men my gash så snygga de är. Dock passa jag inte i några få av dom men de är snygga att endast ha på huvudet också. Jag kommer tyvärr inte ihåg vart vissa är ifrån men om det är någon av er som undrar är det bara att lämna en kommentar så ska jag försöka hjälpa så mycket som jag kan! 

2a Maj 2013

Blev lite förvånad när jag skulle skriva månad i rubriken och var tvungen att byta ut april mot maj. Helt sjukt vad tiden går fort. Om precis en veckan far jag till London. Mitt huvud står ganska så stilla för tillfället. 2a Maj, ja jag ser väl mest positiva tecken med det! Majblommorna blommar, våren kommer allt mer och solen skiner och sprider glädje.
För tillfället sitter jag ihop kuren på en stol med min gröt och ett glas citronvatten. Katterna små har fäst sig bredvid mig också. Idag kommer det nog att bli en rätt så fin dag. 10 grader är det redan ute ( i solen då) så allt för varma kläder behöver man inte sätta på sig. Skola bjuds det på innan det roliga kan börja. Gymmet kallade redan igår men då var jag för upptagen med annat så det får bli ett långt och hårt pass idag istället. 
 
Nu ska jag äta upp min frukost och sedan göra mig i ordning för ännu en skoldag. PUSS. 
 
Havregrynsgröt med linförn, hallon och en nypa salt. MUMMA. 

Something beautiful

 
Finaste jag sett på länge. Bättre bilder kommer kvällen då jag får bära den. Så fin ♥

Sunny day

Hemma från en super duper mysig runda i stan med bästis. Älskar verkligen den tjejen. Vi gick för det mesta runt i affärer för att leta jeans men det slutade med att jag kom hem med en helt underbar klänning som dessutom kommer att invigas på lördag då det blir nobelmiddag för hela slanten. En super fin sport tröja eller hur man ska kalla det fick också följa med hem. Mycket nöjd tjej här. 
 
Ballerina skorna fick åka på idag också tillsammans med ett somrigt linne och min jeansjacka som för 982374764 gången kommer från REPLAY. 
 
 
Dessutom fick ett brunt skärp från h&m sitta på mina byxor. Som vanligt helt enkelt, det matchar så himla bra med vitt, svart och jeansfärgat. Ett hett tips!