Min pingla och jag

Jag har haft det helt underbart här ute på landet med min pingla! Vi har solat, badat, tränat (mycket), sprungit och tryckt i oss mat. Underbara dagar har det varit som nu börjar ta slut. Men jag har massvis med andra saker som kommer att dyka upp i veckan så jag ska inte klaga!

31a Juli 2012

Herregud. Imorgon är den redan Augusti. Orkar inte med att tiden ska gå så fort när man har det som bästa. Finns ändå ingenting man kan göra åt det så det är bara att gilla läget! Hur är det med er annars? Med mig är det toppen. Ligger och steker nu när solen är framme dock har sommarvinden kommit så det är lite kyligt! Men lite kyla hindrar en inte att vara från solen! Senare hade jag och Malin tänkt att ta en springrunda som igår och efter det köra lite fys. Har redan fått resultat efter gårdagens träning så vi kör stenhårt idag också! Som avslutning Slänger in en bild på mig och mina tjejer från Ssc!

Dalarö

Mot Dalarö

Pappa ville ta med oss en sväng med nya båten mot Dalarö och vem tackar nej till det? Så efter 2 timmar med sol och bad tog vi på oss tjocktröjorna och hoppade i båten! Vi ska kolla om vi hittar något café som vi kan placera våra trötta små rumpor på!

Just nu

Chillar med min pingla på badberget! Nu jäklar ska jag bli neger!!!

Dagen så här långt

Denna dag, slutade ganska bra ändå! Min fina familj tvingade ut mig på sjön där vi stannade vid en ö och åt, badade och solade! Riktigt mysigt. Efter detta stack jag, min syster och pappa till bladberget där vi badade och tog massvis med bilder! Vissa blev roligt bra för att var tagen med iPhone. Morgondagen kommer att bli lite annorlunda. Min pingla kommer över hit och gör mig sällis här på landet. Kommer att bli så himla mysig. Fick också reda på att bestis kommer hem imorgon! 3 veckor har jag fått klara mig utan henne. Helt stört, jag tror att vi båda har en hel del att prata om då det blir hennes tur att komma ut hit till landet! Anyway, vi hade tänkt att sätta på en film och plocka fram onyttigt denna söndags kväll! Regn och åska hörs flera mil här ifrån så vi väntar på att det värsta ska drabba oss! Ha en bra och lugn kväll! :)

Ute på sjön

Söndag

Fy bubblan vilken äcklig dag. Började med att vakna vid kvart över nio, tog en promenad tillsammans med min kusin Sara i över en timme. Riktigt mysigt eftersom att vi inte träffas så ofta. Gick upp till stugan efter det, tredje världskriget började och nu är det kaos. Vill bara slå sönder X antal personer just nu. Ska fortsätta sura över mitt liv så höra vi senare. Ha det bättre än mig idag lovers!

Min dag

Det har varit full rulle hela dagen här ute. Massa personer från släkten har varit och hälsat på, vi har badat, solat, ätit gott och pratat en hel del. Men nu har de flesta åkt hem och det börjar bli riktigt kallt här ute nu. Sitter i shorts och världens mysigaste flis. Finns inget bättre sådana kvällar som denna. Vi ska snart börja göra i ordning mat. Grillat har jag för mig att det ska bli! Men först ska jag bara sitta här och mysa och umgås med min fina farmor!!

28 Juli 2012

Godmorgon! Strålande sol bjuder vädret på idag så jag kommer att sitta fastklistrad på solstolen hela dagen. Känns riktigt bra att vara ledig och bara ta det lugnt för en gångs skull. Kommer att bli riktigt bra de här två veckorna! Så jag ska njuta så gott jag kan! Dock har jag lite saker att fixa så vi hörs senare!

Bekännelser

När jag trampar på sniglar får jag en enorm kick!
Så fort mina föräldrar inte svarar i mobilen tror jag att de har dött som typ i CIS eller något sånt haha...
Älskar Wallander!
Trädskor må vara de skönaste skorna som uppfunnits!
Äter alltid hamburgare med kniv och gaffel.
När jag och min syster bråkar brukar jag bli så arg att jag börjar gråta....
Jag önskar verkligen att det fanns någon som verkligen finns där för mig i alla lägen när som helst på dagen oavsett vad som har hänt. Har tyvärr ingen sån person i mitt liv.
Min familj funderar på att boka en sista minuten resa nu i sommar eftersom att det är så jäkla dåligt väder här i Sverige!

Landet

Så. Nu har jag landat på jorden igen. Kände mig nämligen väldigt stressad efter lunchen att jag började skaka. Men nu känns det bra, riktigt bra! jag och min syster tog cykeln ner till blommtanten och köpte glass åt alla här! Snacka om träningsvärk i benen! Här finns det typ inget annat än backar och gropar på vägarna. Så jag har tryckt i mig en stor och god glass i detta sommarväder! 22 grader ute i skuggan kan man inte klaga på. Jag kan inte heller klaga på dagens middag som kommer att bjudas när alla kusiner kommer ut. Fondue! Dreglar bara jag tänker på det... Ska hjälpa till med maten och duka och allt som nu ska fixas! Men vi hörs senare, ha en bra kväll lovers!

Sushi time

Framme här på landet, strålande sol och värme. Perfekt maträtt för en sådan dag, sushi!

Fredag den 27/7

Haha rolig rubrik! Min humor är så jäkla torr alltså. Måste sluta med mina dåliga skämt, folk måste tror att jag är helt Kocko i huvudet! Alla fall! Fredag idag och det kunde inte vara bättre. Klar med allt på jobbet, bråkar som fan med min syster och ska snart ut till landet. Får se hur det här slutar... Dock kommer mina kusiner ut till landet vilket genast piffar till hela dagen! Datorn kommer med ut så jag kommer att kunna uppdatera lite när som! Nu ska jag bara njuta i 2 hela veckor med sol, bad, kompisar och så klart glida lite på sjön! Ha det bra så hörs vi senare lovers!

Streetstyle #3

 
Måste nog säga att det här är en av mina favorit bilder som någonsin har tagits på mig! Men allt är Nattas förtjänt! ♥♥♥

New in - bracelet

New in 19:-

 


Jäkla internet! Har försökt att fixa massvis med inlägg men det vill inte publicera! Panik? ja. Alla fall, kan berätta kort om min dag så att ni har något kuligt att läsa om. Jobbade från 8 till halv 2 och åkte direkt in till Farsta med min fina syster. Kollade affärer, åt och pratade. Vi hade det mysigt med andra ord! Dock stack jag efter ett litet tag för att möta upp min pingla. Shopping stod på schemat. Fick hen hel del saker och oj vad jag är nöjd! Kommer upp bilder senare när vårat internet vill fungera igen..

Lång promenad i stan

Godmorgon! Idag ska jag äntligen jobba. Känns riktigt bra nu när jag har fått min första lön så jag ska försöka jobba på så mycket som möjligt så det kommer nog att bli kul ska ni se. Igår kväll tog jag och min pingla Malin en tripp in till stan till Café 60. Satan vad dyrt men helt klart värt det. Vi tog en extrem lång promenad och kom hem runt halv 11 någon gång. Super mysigt och det var verkligen inte kallt på kvällen vilket jag trodde att det skulle vara! Sommaren kanske är på väg att sätta sina spår ändå! Nej nu måste jag rusa, ha en bra dag lovers!

Onsdag

Usch mina stackars små fötter värker så enormt mycket! Har varit ute och gått bland butiker hela dagen. Till och med Elinors fötter svullnade upp för att hon hade gått så länge. Inte kul haha! Min lillasyster ska snart möta upp mig och vi ska ha en liten myskväll efter att inte ha sett varandra på kanske 2 veckor? Kommer nog att bli kul ska ni se!

Nacka forum

Så här kul har vi på toaletten i Nacka! À en bra dag nu lovers! <3

25 Juli 2012

Msnndkepepdlkfpsps jag har fått min lön idag! Vågar dock inte öppna kuvertet.... Tänk om det är jätte lite? Nejder tror jag inte! Hoppas i alla fall på över en viss summa! Jag ska nog öppna det snabbt som ett plåster. Det är ju inte hela världen men det handlar om pengar och det är alltid kul och viktigt! Gick upp vid halv 7 för att sedan ta mig hemåt. Jag och Elinor var som döda zombies, bokstavligen och det var inte en vacker syn... Nu i alla fall, har hunnit med extremt mycket eftersom att jag är morgon pigg och det går väldigt snabbt att åka från landet hem. Jag ska möta upp Ellen (smeknamn..) om ca en timme då vi tar oss vidare till Nacka forum. Vi ska kolla lite affärer osv, prata, äta ja... Allt man nu kan tänka sig att göra en onsdag. Ska sluta tråka ut er och kikar in lite senare när jag har något intressantare och vettigare att berätta! Ha en bra morgon! :)

Kort om dagen

Hej finisar! Min dag har faktiskt varit både rolig och lugn. Jag och Elinor har säkert varit ute och gått flera mil (känns det som) idag. Mycket uppfriskande! vi tryckte i oss hela cheezballs påsen plus en gigantisk hemma gjord hamburgare så vi eller i alla fall jag är propp mätt nu. Bättre det än att gå runt hungrig! Alla fall, imorgon tar vi oss hem extremt tidigt på morgon eftersom att vi måste åka hem med pappa och hinna med en hel dag på stan! Kommer att bli grymt skoj speciellt nu när sista rean har satt på spurt! Har inte så mycket mer att tillägga... Bloggar mer om hur vi har haft det och så imorgon, Godnatt lovers!

Fat asses

24 Juli 2012

Morgon morgon! Det måste vara något fel på mig. Vaknade halv 8 av mig själv och kunde självklart inte somna om. Så typiskt mig. Som tur var pappa uppe så jag satt och snackade med honom tills han skulle vidare till jobbet. Själv gick jag ner till farmor medan Elinor sov. Stackarn. Hon måste verkligen känns press när jag vaknar så tidigt och själv ligger hon och sover till halv 11. Men tillslut vaknade hon och kom ner till oss andra då vi snabbt drog på oss badkläderna och skuttade ner som små glada 6 åringar till vattnet. Dock slutade glädjen när vi märkte hur kallt det är i vattnet. Fy fasen alltså! Så vi drog osa tillbaka till stugan fixade lunch och nu ska vi handla! Onyttighter till kvällen, så jag måste rusa nu, hörs senare!!!!

Måndag 23/7

Oj vilken dag. Vart ska man börja.. Gick upp och sprang imorse som jag skrev tidigare, sedan duschade jag och väckte Elinor. Frukosten var framdukad så vi åt oss mätta och belåtna innan vi satte oss framför tv efter att vi såg vad vädret hade och bjuda på. Vilket visade sig rätt så snabbt, regn. Finns absolut inget att göra ute på landet när det regnar.. Men det slutade ganska snabbt så vi tog en runda ut i skogen och plockade blåbär i kanske 2-3 timmar! Tiden bara rann iväg och helt plötsligt blev klockan halv 7 från att ha varit halv 4. Sjukt hur tiden kan gå så snabbt ibland.. Men men, dagen har varit hyfsat bra ändå och imorgon kommer kusinerna och hälsar på om inte planerna ändras! Håller tummarna nu att de kommer!!

Ut i skogen

Kärlek grupp 6

23de juli 2012

Goooooodmorgon! Hade bestämt mig redan igår att gå ut och springa nu på morgonen... Får se hur det blir med det! Jag vill ut men det är så jäkla kallt ute och då är det inte kul att vara ute och springa... Men vi får se helt enkelt! Klockan är 20 i 9 och jag är pigg som en jag vet inte vad! Elinor sover som en stock så jag vill inte väcka henne. Funderar på att gå upp sätta på musik och inse vilket bra liv man har ibland! Hörs senare :)

Landet

Hej på er! Förlåt för min extremt dåliga bloggning. Är fast ute på landet där internet är dött, bokstavligen men jag har hittat ett ställe som borde fungera! Elinor är här ute med mig vilket gör allt mycket roligare! Vi har tagit sjukt mycket bilder, vissa kommer dock inte att visas haha... Men så fort jag kommer hem och vårar internet är lagat efter översvämningen så kommer det upp bilder! Bjussar i alla fall på en bild från dagen! Ha det bra nu :)

Veckans fighter

Yes veckans fighter blev lilla jag detta år. Kunde absolut inte tänka mig att det skulle bli jag men nu i efterhand och efter mina fina ledares beskrivningar förstår jag lite hur/var/varför det blev just jag. Nu har i alla fall Stadium sports camp dragits mot sitt slut och jag kan aldrig återgå tillbaka dit. MEN jag har redan nu fixat så att jag kan vara ledare nästa år! Kommer att bli sjukt kul och jag är redan peppad och taggad för två veckor som ledare på campen!!! Nu är det dags för mat och sen drar jag mig hem till mina fina vänner Ellen och Ida och spenderar natten där. Vi har lite planer för kvällen som jag tror kan bli grymt! Hörs senare.

Stadium sports camp 2012

20 Juli 2012

Godmorgon! Kanske inte är rätt ord nu när klockan börjar närma sig 11... Alla fall! Jag hur fått värsta förkylningen och har redan smittat några stycken, inte så bra! Så jag fick hoppa över träningen och kötta på med kläder för att hålla värmen inom mig. Varmt är det i alla fall och svettas gör jag hellre än frysa just nu! Senare ikväll blir det paaartey! Kommer att bli sjukt kul, dock varmt och svettigt men skit samma! Här ska det dansa loss!

Ledarmatch

Hula hula! Snart är det dags för Ledarmatch. Grupp 1 (äldsta killarna) möter alla ledare från innebandyn. Kommer att bli roligt roligt och vi har taggat till ordentligt med stolar, godis OCH de bästa platserna! Kommer att bli grymt. Efter det blir det pannkakor, typ det enda bra mat från denna vecka! Slänger in några bilder från dagen! Hörs.

Sjukling

Usch. Fy. Blä. Så känner jag just nu. Mitt huvud dunkar, näsan och gommen för svin ont. Förkyld har lilla jag gått och blivit. Eftersom att det inte är bra att träna när man är sjuk så sitter jag här bredvid och kollar på. Vilket är extremt tråkigt, but thats life! Tänkte ta och heja lite nu men vi hörs som vanligt senare!

Funballz

The big M

Hej hej hallå! Uppdateringen har inte varit på topp under denna vecka men det ska bli ändring på det! Snabbt. Vi har i alla fall haft expedition Sportscamp i regnet. Det gick hyfsat bra för oss så jag hoppas att vi ligger bland dom bästa. Senare ikväll blir det match mot de äldsta killarna vilket kommer att bli riktigt kul! Hörs senare.

Träning x72892372

Känna som att vi tränar exakt hela tiden. Äta och träna är typ det enda man gör. Kul? Svar på det är JA! Slänger in tre bilder på mig och mina fina vänner!

16 Juli 2012

Hej allihopa! En träning avklarad, frukost och dusch har vi hunnit med än så länge! Älskar att träna på morgonen dock har vi en träning TILL. Har lust att ta livet av mig, träningsvärk som aldrig förr har jag också. Känns som att jag klagar en del! Alla fall, nu har vi fritid och sen lunch, efter det snack med friends, fritid, träning och middag. Så nu vet ni hur min dag kommer att se ut! Hörs senare.

Sportscamp

Åå nu är vi äntligen häär! Älskar tt alla kallar mig Lill Wiman också haha. Men men, nu är vi framme på stadium Sportscamp och denna vecka kommer att bli helt awesome. Kan inte blogga mer just nu men slänger in två bilder från resan så länge! Hörs.

Street style #2

 
Natta är så j*kla duktigt på att fota att det är sjukt! Hon är duktigt på allt, fota, sminka, rita, alla ämnen i skolan, fotboll, prata med, komma på ideer. Ja ni hör ju! Bättre person får man nog leta efter!
Alla fall, här är några fler bilder som hon knäppte på och jag måste faktiskt säga att jag är liiiiite nöjd med de! Speciellt den högst upp till höger. Tror nästan att den ska upp i en tavla här hemma! Om jag älskar mig själv? Oh yes! Skämt å sido men någon gång måste ju vara den första så varför inte den bilden? Får se hur vi gör med det! OCH för första gången på läänge och då menar jag länge, så är jag extremt nöjd med mitt hår! Trodde aldrig att jag skulle passa i mittbena (?) jag har alltid haft snebena men det kanske ska bli ändring på det? Får se hur det blir med det!
 
Nu hade jag tänkt att sussa för imorgon blir deten tidig morgon. Upp 7 ska man och packa ner det allra sista i min väska. Kommer att bli så jäkla kul och jag är grymt taggad!!! ♥

BORING.

Packat klart, duschat i en evighet, kollat på tv. Ja, jag har hunnit med en hel del saker idag så nu är jag helt slut, helt slut efter att inte ha gjort ett skit. Men man har såna dagar ibland. Nu sitter jag i soffan och ett par gäster har kommit över på middag. Dock blir det inte middag fören vid 8-9 skulle jag tro och min lilla mage har redan börjat kurra... Känner på mig att det här inte kommer att sluta bra. Eftersom att jag har extremt tråkigt bjuder jag på 6 bilder på mig och min snygga turban! Haha, hörs senare.

Packar

14 Juli 2012

Godmorgon! Ingen sovmorgon här inte, var vaken vid redan 8 och kunde inte somna om. Så typiskt när man väl vill sova ut så länge som möjligt. I alla fall, gick upp byte om och gick sedan ner till matsalen där det serverades amerikanska pannkakor! Stoppade i mig några stycken och nu sitter jag på balkongen och solar! Dock går solen i moln ganska ofta men nu är det framme och det är blått, mer kan man inte begära! Ska fortsätta med mitt nu så hörs vi senare.

Street style

 
Här har ni en bild på mig från "plåtningen", dock var det inte såna här bilder som vi siktade mot men när solen försvann passade vi på att fota vid en stig! Måste säga att det blev riktigt bra. Men mina ögon... ser lite annorlunda ut, små med andra ord men det är kanske bara sånt jag tänker på. Alla fall, det kommer upp fler bilder senare i veckan då ni ska få se vad vi syftade på!

"Sugarfree" shoe

 
Åå.. jag är heltkär i de här! Så himla fina. Speciellt de korallfärgade! Bruna ben, vita shorts, virkat linne och de här skorna! Kääääärlek! Ska nog betälla denär jag får min lön, låter som en perfekt idè i mina öron!

Lunch time

Har ätit en god och blöt lunch med mina arbetskamrater och nu har jag slutat! Ledig en vecka men då väntas nytt och ännu mer jobb.. Men det ska bli kul! Tjänar ju bra med pengar så jag kan inte klaga. Jag ska iväg en sväng till Farsta där jag ska kolla in sista rean! Blöt är jag också, droppar vatten från mig efter regnskuren som kom på en sekund. Inte kul. Tur att jag ska vara inne i ett köpcenter och inte i stan. Hade fan blivit galen då! Nej men farsta blir bra, har vissa av mina favvo affärer där ska jag ska kolla lite och se om jag hittar något. Min lillasyster är så fin att hon gav mig pengar så att jag kan hitta något fint innan rean är slut! Gulligare människa får man leta efter. Så det ska jag tillbringa min fredagseftermiddag till, shopping! Hörs senare.

Fredag den 13:de

Jaha.. Denna dag har ju börjat allt annat en bra! Tappat en hög med ca. 800 sorterade papper, slagit igen en dörr på min hand OCH trillat i trappan. Är den någon speciell otursdag idag eller? Är aldrig så här klumpig annars. Konstigt. Alla fall snart ska alla här på jobbet dra sig mot sickla för lite lunch och sen slutar jag. Gjort klart alt jag har bestämt mig för att fixa så jag är nöjd! Har lite brådis nu men vi hörs senare!

 

trädgårdsyatzy

Det har jag och min pappa gjort hela kvällen. Dock blev vi uppätna av muggbett men det var värt det! Fuskade gjorde vi båda också. Känns bra att ha egnat lite egen tid med min fina pappa. He means everything to me! ♥
 
Nej nu är det dags för sängen. Ska upp och jobba tidigt imorgon så att jag kan få gå vid lunch och då är det dags för shopping med en fin vän! Mer om det imorgon, godnatt mina fina läsare! ♥
 
Har nog aldrig sett en sån ful bild på mig i HELA mitt liv hahah.....

Thursday

Hej på er! Hemma nu efter en "plåtning", har också ätit middag och lämnat in min kamera på lagning... Kommer inte att få den på kanske 3 veckor. Paniiiiik. Har faktiskt lite ångst, vad fan ska jag lägga ut på bloggen nu? Jag får väl lösa det på något sätt, vet dock inte hur... Men men det löser sig alltid, får ta en min digitalkamera eller något sånt nu när jag åker upp(?), ner(?), åt sidan(?) till Norrköping. Alla fall slänger in två kassiga mobil bilder från dagen.
 

bracelet

 
Snodde mammas armband som hon fick av mig i julans (?) om jag inte minns fel! Tyckte att det passade hyffsat bra till min vardagliga outfit som klär mig idag. Mitt mintgröna naglack gör nästan hela outfiten. Me like.

12 Juli 2012

3 bilder från Turkiet. Usch vill tillbaka till värmen och alla fina människor! Men det vill nog alla som har/är utomlands...
 
Godmorgon förresten! Har ingen blogginspiration just nu så ni får nöja er med halv taskiga inlägg. Dagen kommer i alla fall att tillbringas tillsammans med min kompis Nathalie, vi har lite planer på gång som ni kommer att få veta ikväll. Kommer att bli riktigt skoj och jag tror att det kommer att bli så kul och så bra! Ni kommer säkert att få se resultat osv senare ikväll eller imorgon!
Dags för mig at stoppa i mig lite fruksot och bara ta det lugnt ett litet tag sedan begär det av till Nathalie! Hörs.

Yoghurt och honung

 
Jag kände att efter en dag fullt med jobb förtjänar jag lite extra mys för mig själv här hemma. Så det fick bli turkisk yoghurt med honung! Dock saknas jordgubbarna men oj så gott det är! Du tar bara turkisk yoghurt och... ja honung så är det klart! Blanda det inte säger jag bara! Smakar blä då och yoghurten blir helt rinnig. Och det är inte så trevligt. Men jordgubbarna ska vara med, då blir det pricken över i:et!

Stars X3

 
En ny inskaffad navelpiercing har nu flyttat in hos mig till resten av min lilla samling. Ett hängsmycke med 3 stjärnor på! Jag verkligen HATAR hängpiercingar. Tycker att det är så fult, dock inte på alla så ta inte illa upp men själva konceptet. Nej inte något för mig men jag kunde inte låta bli att köpa denna. Sitter sjukt snyggt på, är inte tung OCH är gjord av äkta silver. Me like. Köpte en turkosa också fast en plupp eller vad man ska kalla det. Den ser ut som sin läka piercing fast i turkost och en "diamat" på toppen. Loooove.♥

KAOS

Hej på er!
 
Har jobbat som en galning sen 8 imorse men jag blev ändå inte klar.. Riktigt surt måste jag säga. Men jag ska tillbaka dit på fredag och göra det sista innan jag drar i väg till Norrköping! Så jag har inte så mycket att berätta förutom att jag har jobbat, ätit och umgåts med trevliga arbetskollegor! Att sortera fakruor är ändå ett ganska roligt jobb, jag lär mig så sjukt mycket varje dag som jag kommer att ha med mig resten av livet om inte längre! Nå väl, ska ta och stoppa i något i min lilla mage och sen lägga mig på rygg och pusta ut. Jag är trött.
 

Resevideo - Paris 2012

 
Såg inte fören nu attLindah hade gjort klart våran resevideo! Herregud vad kul vi hade det i Paris. Jag ska inte avslöja för mycket så titta och njut istället! :)

 

Packar

 
Hade helt glömt bort att jag åker till Norrköping nu i helgen. Så nu håller jag på att packa för fullt så att slipper göra det i sista minuten och vi vet ju hur det går... En så länge har jag hunit med vanliga kläder och ska snart börja packa ner träningskläder, skor och innebandy klubba. Jag glömde den föra gången och vill inte göra det igen!

Fether

Ur&Penn 25:-
 
Min lillasyster köpte dom här för ett tag sen och jag har nästan tagit över dom nu.. Inte så snällt kanske men det är helt stört fina! Dock brukar jag bara använda ett som brukar piffa till min outfit om jag har på mig nägot slappt.

10 Juli 2012

God morgon, god eftermiddag, god kväll? Anyway, hej på er!
 
Igår hade jag Ellen och Petra Sagan om ringen maraton. Dock hann vi bara se på två filmer innan jag och Ellen somnade som två stockar. Petra stack hem efter redan första filmen men jag och Ellen hade hade kul ändå! Vi slog på sista filmen redan när vi vaknade för att hinna se klart innan andra planer kom i vägen. Så nu har Ellen åkt och lämnat mig här hemma utan något att göra... Kul! Nej men vi får helt enkelt se vart denna tag tar mig, hörs! ♥
 
 

Min dag

Mötte upp Vendela och hennes kille så stuttsade vi runt på stan till jag mötte min räddare i nöden, Ellen, Petra och lilla Albin. Vi gick runt i massor av affärer, åt lunch och fikade lite innan vi drog hem. Själv hittade jag två nya piercingar, är kär! Bilder kommer senare. 
Nu har vi landat i hemmet mitt och ska alldeles strax ha Sagan om ringen maraton! Så jag måste ta och göra i ordning så att det blir lite mysigt! Alla filmer ska vi komma genom! Yay!
 
Bjuder på bilder från dagen så länge, hörs!
 

9de Juli 2012

Godmorgon som man säger varje morgon!
 
Jag var så jäkla trött när jag skulle stiga upp imorse men jag tog mig upp, fixade mig lite smått, valde kläder osv. Lite små fix med andra ord. Ska snart göra i ordning lite frukost och sedan göra mig helt och hållet klar. Har nämnligen lite saker att fixa med inne i stan idag så det kommer att bli kul! Hoppas att ni läsare också håller till där, då är det bara att komma fram! Hörs ♥
 
 
Idag kommer min barndomskompis hit, som jag har saknat henne! Slänger in två bilder på oss från i sommras!

we were young and loved

Söndag

Har precis tryckt i mig en stor tallrik kebab och pommes som min fina mamma kom hem med för en stund sen. Så nu ligger alla helt död i soffan medan filmen "De 3musketörerna" rullar på tv:n. Dock den nya variationen som faktiskt är mycket bättre än den gamla. Nog om tråkigheter. Morgon dagen kommer att bestå av lite olika... ärenden om man kan kalla det så. Så ingen sovmorgon för mig inte vilket betyder att sängen väntar sakta med säkert på mig senare. Det är sommarlov och ändå får man inte sova ut! haha vilket liv man har ibland.
 
Två bilder från dagen och gårdagen.
 
 
 

AIK is the shit

 
Bilderna säger nog det mesta om min fina dag! AIK vann överlägset med 3-1, redan 2 mål var gjorde efter 3 minuter. Vilken match säger jag bara! Är så glad att den spenderades med Ellen. Petra och Ludde!!!

8 Juli 2012

Godmorgon! 
 
Gårdagen var helt underbar, massvis med skratt, tårar och trevliga människor! Idag bjuds det också på skojigheter. Ska nämligen på AIK matchen ikväll mmutter par fina vänner. Så och Daniella ska dra oss in mot stan och sedan åker jag hem till Ellen innan vi möter upp de andra. Nej nu måste vi rusa, hörs senare! 
 
 

Ute i gott sällskap

Hej på er! 
 
Ni är på fast jag har bloggar väldigt dåligt idag, kul kul! Tänkte uppdatera med att säga att jag är i gott sällskap och snart kommer det ännu trevliga personer. Sitter i en park tillsammans med min soulie och bara myser. Tänkte bara skrivàPSV att ni vet att jag lever, hörs när vi kommer hem!  

Virkat

♥♥♥

7 Juli 2012

Godmorgon folket!
 
Är fruktansvärt pigg för att sovit runt 4 timmr inatt. Det slår väl till sen men jag har inte tid för att vara trött eller hängig. För ikväll ska jag och göteborgarna fira Daniella som fyllde år igår. Kommer att bli kul så jag hoppas på det bästa! Hon ska också få en present av mig som jag tror att hon kommer att gilla! Nej men det ska bli kul! Dock har jag lite saker att fixa innan vi ska träffas, "nödvändiga" tjejsaker liksom. Så vi hörs senare, ha det bra nu! ♥
 
Bild från i vintras!

Grattis min soulmate!

 
För ca en halctimme sen fyllde min underbara vän hela 16 år. Jag har inte känt henne mer än kanske ett halvår nu och ändå kommit henna så himla nära. Hon är ju trots allt min lilla fisk, min soulmate! Så jag tycker att alla ska gå in på hennes blogg ( som ni hittar HÄÄÄÄÄÄR) och skriva en fin kommentar. Det är hon värd!
Så grattis min fina och hoppas att du haft en super bra dag, bättre kommer det att bli ikväll! Fan vad vi ska fira, me love u long time! ♥

Ut till det fria

Äntligen någon som räddade min dag. Mamma kom hem och frågade om jag ville följa med till farsta och kolla lite. Thank god säger jag bara! Har suttit nästan inläst i mitt rum hela dagen och behöver verkligen komma ut!
 

Side

Jag hade helt glömt bort, har ju massvis med bilder från Turkiet som jag glömt att visa. Såklart kommer INTE alla bilder att komma upp här på bloggen, det som hände i Turkiet stannar i Turkiet! ;)
 
Photo by me.
 
Nu har ni en liten glimt om hur jag hade det utomlands, dvs underbart! Dock är inte det ett ställe jag skulle vilja åka till igen, jag är en person som vill upptäcka nya saker och nya människor! Allt blir mycket roligare då! 
 
u
 

6 Juli 2012

Godmorgon!
 
Sitter och äter lite frukost för att kunna få i mig lite energi. Känner mig nämnligen helt slut och jag vet inte varför. Det blir nog en dag till hemma och inte göra någonting. Tråkigt men sant. Hade velat umgås med folk idag, det är ju fredag! Gå ut ikväll och bara ha det bra istället för att ligga hemma som en död fisk. Får se om jag ringer lite folk eller inte. Hörs!
 

Myskväll

Är det bara jag som har det extremt varmt i mitt rum? Ha inte tänkt på det fören nu, nu när jag känner hur jag svettas som en gris. Blir nog en kalldusch innan sängdags!
 
Middagen har precis dukats undan, jag sitter i mitt varma rum och väntar på att en hel del saker ska hända. Beställa lite saker samt hjälpa min syster. Vi ska rensa hela hennes garderob! Jag som älskar kläder vet att det här kommer attbli både en utmaning och roligt för min syster som inte alls är lika intresserad av mode som jag är. Efter det blir det film i mitt rum tillsammans med vår bästavän. Chipspåsen! 
 
 
 
 

Mintgrön

Efter att ha gjort rent fisksand och skrubbat ett helt akvarium försvann mitt nagelack. Så jag och Matilda bestämde oss för att fixa våra naglar snyggt och enkelt! Själv valde jag mintgrön. Måste säga att jag är helt förälskad i färgen! Passar faktiskt till det mesta och drar till sig uppmärksamhet! Me like.
 
 

Torsdag

Nu har pappa kommit hem, jag har hunnit fixa och trixa här hemma. Hjälpt en väldigt fin vän till mig och lagat mat! Känner mig bra idag. Nu ska vi rulla vidare för att kolla på nya fiskar! Hörs senare ♥
 

5 Juli 2012

Jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera! Måste bli ändring på det tycker jag!
 
Godmorgon i alla fall! Har sovit som en stock denna natt också. Jag sover så himla bra i min säng! Plus att man somnar snabbt också.
Matilda stack hem igår runt 10 efter en alldeles för bra dag! Vi har flyttat och gjort rent HELA mitt akvarium. Ny sand, skrubbat stenar och ja allt som behövs. Så nu ser det jätte fint ut. Det enda som saknas nu är fler fiskar och fiskmat! Ska se om jag hinner att åka och köpa det redan idag. Tycker att det är så himla kul att köpa fiskar haha! Man får bestämma helt själv så inget kan gå fel då! Skämt å sido, men nya fiskar ska det inhandlas!
 
 
 

Shorts

 
Var som sagt inne i stan idag tillsammans med min fina vän Matilda. Vi sprang runt i säkert 6 timmar i olika affärer och kollade på rean. I NYA skor också! Inte bra kombination om jag ska vara ärlig. Så mina stackars fötter har fått en hel del skavsår.
 
Jag fick i alla fall med mig dessa shorts på bilden hem som kommer att passa perfekt nu i sommar. Har inte ett enda par som är helt normala. Nitar och mönster lite här och var på de andra så tänkte att det kunde vara kul att ha ett par HELT normala. Ni hittar dom inne på H&M!

Dagens

Linne - H&M // Virkade shorts - H&M // Skor - London // Väska - Murberry // Armband - Turkiet // Halsband - ? // Solglasögon - systers.

4de Juli 2012

Gooodmorgon! ♥
 
Vaknade med ett stålande humör, tror nog att det beror på vädret! Helt underbart att sommaren nu är här. På riktigt! Jag ska utnyttja dagen med att åka in till stan och möta upp en kompis för shopping, fika och skitsnack. Eter det åker vi hem till mig och fixar lite saker. Nu måste jag skynda mig lite, hörs senare!
 

Tisdag

Idag har jag inte gjort en enda lite grej. Solat (om det räknas?) och blivit riktigt brun! Tur att det blev fint väder idag så att man kunde passa på att sola lite! Dock kommer det att bli regn och molnigt resten av veckan. Men redan imorgon ser det ut att bli fint väder igen! Yay! Då ska jag in till stan och möta upp en vän för fika, shopping och skitsnack! Efter det åker vi hem till mig för att fixa en hel del saker. Kommer nog att bli bra ska ni se.
 
Slog precis på en film som jag hade tänkt att somna till. Samma film som vanligt. Orkar verkligen inte byta men jag förstår ändå inte hur jag har tålamod att titta på samma film i snart 15 veckor i sträck. Lite annorlunda jag vet men det är en perfekt film att somna till!
 
Så godnatt från mig så hörs vi imorgon! ♥
 

Orange nails

 
Hade enormt tråkigt efter att solen försvann från min solstolsplats att jag tog en låång dusch. Fixade allt som vi tjejer behöver göra så nu känner jag mig enormt fräsch! För piffa till det lite extra målade jag mina naglar, rosa orange! Bilderna gör inte färgen rättvis men det är sjukt snyggt nu när jag har blivit enormt brun också! Me like.

Burberry

 
Prutade som en galning för att få den här väskan till de pris jag ville betala den för. Först ville han 35 Lira och mig, då skulle jag få den. Nästa försök var att jag skulle pussa honom. Usch. Fy. Blä. Jag kan säga att jag inte gick tillbaka dit igen men jag fick väskan för mitt pris! Och det är väl det som räknas? Märket är Burberry och är INTE äkta för er som undrar!

Solig dag

Vilket innebär att jag ligger ute på verandan med en iskall cola och dunkar musik! Älskar att vara ensam ibland, man kan samla sina tankar och tänka genom saker som man aldrig har tänkt på förut! Livet leker just nu. ♥
 

3de Juli 2012

Hej på er!
 
Har sovit som en stock i 12 timmar i natt så nu är jag pigg och belåten! Mina planeridag har gått upp i rök, no idea varför. Allti tråkigt när man kommer i sista sekund och säger att det inte blir något. Men men jag sitter inte tjurar över det! Funderar på att lägga mig och sola lite,, måste jobba på brännan från Turkiet så de inte försvinner! Men först är det frukost som väntar. Vi får helt enkelt se vart denna dag kommer att leda mig. Ha det bra! :)
 

Korallfärgad kavaj

 
Fick med mig denna snygga korallfärgad kavaj från H&M. 199 svenska kronor gick det på vilket är ingenting! Så det blev ett riktigt kap! Färgen är inte rättvis på bilden men så fort jag har planerat att ha den på mig, kommer det upp bättre bilder. Jag har storlek 34 för er som undrar och den sitter som en smäck!
 
Nu blir det film med syster och sen sängen. Mina ögonlock vill inte riktigt sammarbeta med mig så jag tror att sova är det som jag behöver efter min galna vecka! Ha en bra kväll så hörs vi imorgon! ♥

Monday

Har inte ett dugg att skriva om. Känns lite som att jag är tom, vet inte vad jag vill med mitt liv. Vad jag gör har jag inte heller någon aning om. Jag vet ingenting. But that`s life and it sucks.
 
Kan i alla fall berätta lite kort om min dag. Började jobbet runt halv 8 i morse och drog sedan in till stan vid halv 3 för att möta upp min fina vän Alice. Jag sprang runt som en galen kyckling i butiker medan hon fick sitta och vänta utanför tillsammans med sin hund. Efter ett tag mötte vi upp Malin och så stuttsade vi runt på stan som små barn. Mår riktigt bra när jag är med dom!
Fick med mig lite saker hem som jag tänkte att jag kunde visa upp för er lite senare. Har lite stuff att sköta nu, hörs senare!
 
 
 
 
 

Whip it

 
Att ta såna här bilder måste nog vara det svåraste som finns! fel vinkel, fokus någon annanstans, suddigt osv men när man väl får till det blir bilderna riktigt coola! Dom här tog jag på min lillasyster i poolen. Blev kanske 10 bra bilder utan 200 haha....

Bekännelser

Har kommi in i en period då jag inte känner av någonting.
Enda sen jag fick reda på att 30 % av sin solbränna försvinner under flygresan har jag bombat mig jälv med body lotion för att den inte ska försvinna!
Jag tycker att det är svinkallt på flygplan.
Kommer troligen att åka till Mexico och USA nästa år
Solar aldrig min rygg dock verkar färgen vilja sprida sig dit ändå haha....
Jag tycker att Johnny Depp är en av världens snyggaste killar!
Många tror att jag kommer från Latin amerika där bl.a världens vackraste kvinnor kommer från!
Men jag är halv asiat för er som undrar!
Jag tror på spöken och andar och sånt där och har därför väldigt svårt förskräckfilmer.
Behöver alltid gå på toa efter att jag har ätit något!
 

2dra Juli 2012

Godmorgon!
 
Ny dag nya tag som man brukar säga. För min del är det jobb som gäller. Efter det åker jag in till stan för att möta upp en saknad vän. Måste köpa lite nya saker också som skor, baslinnen osv. Men innan det roliga är det pappersarbete som väntas för fulla muggar. Hoppas att jag överlever dagen! Solen skiner och mitt humör är på topp så jag tror att denna dag mest bjuder på skojigheter! Ha en bra dag mina fina läsare! :)
 

Söndag 1/7

 
Kom precis hem efter att ha handlat med mammi. Jag fick bestämma middag och jag valde tacos! Som jag har saknat det under den här veckan. Maten i Turkiet var inte riktigt så god om jag ska vara ärlig men det fanns så mycket annat som var bra if you know what i mean!
 
Myskläderna är nu på och film väntas samt middag innan EM finalen! Skulle ha tagit en promis med Malin ikväl också men min mobil har dött som vanligt och min laddare är helt cp så jag måste vänta tills pappa kommer hem så att jag kan få låna hans. Så himla typiskt att den ska lägga av när man behöver den som mest. Suck!

Escada

 
Jag är inget stort fan av Escada men jag måste säga att dessa två små söta parfymerna från Ecsada luktar så ortoligt gott! Speciellt den rosa. Jag vet att alla har dom så det skadar väl inte att man själv kommer in i mängden? Den lukar sommar... vilket jag gillar! Kommer att användas mycket nu i år!

Seg söndag

Jag har nu märkt hur jäkla trött man är efter bara 6 timmars sömn. Man brukar säga att efter 4 är man pigg och sen ju längre du sover, ju tröttare blir du. Och jag tror att det stämmer nu haha... Tur att det inte är sol idag så jag kommer att placera rumpan rakt ner i soffan framför en film. Insåg nyss att jag ska upp och jobba (?!!?) imorgon så det blir en tidigt kväll för mig om jag ska orka. Senare ska jag träffa en kompis för lite skoj! Mer om det senare. Nu sa jag försöka få tag på pappa och sedan fixa mitt akvarium en gång för alla!
 

Blommigt

 
Inskaffade mig denna super fina och söta klänning i Turiekt. 37 Lira gick det på! Snacka om ett kap.
 
Orkade verkligen inte fixa ett nytt och fint hem till fiskarna, blev filmtittande med min mamma istället!

före/efter

 
Sminkade Ellen sist jag var hos henne och det här blev resultatet! Är hyffsat nöjd dock kunde det ha blivit bättre men jag är inte speciellt bra på det sminkning men helt ok blev det! ,

1 Juli 2012

Vaknade till ett molnigt och kallt väder från att ha kommit från värmen.... suck!
 
Men jag ska inte klaga. Jag har haft en underbar vecka, dock vill jag tillbaka. Nu. Kommer att sakna stället som sjutton men det är meningen när man lämnar det. Det är ett bevis på att man har haft det bra!
 
Ligger fortfarande i sängen efter 6 timmars sömn inatt så jag ska ta mig upp och äta lite frukost, fixa i ordning mig och börja städa mitt akvarium! Ny förvandling är på väg för mina två sista fiskar haha.....
 
Bild från andra dagen där nere!