Kängor

 
Här har ni bättre bilder på skorna som jag visade tidigare idag. Älskar de verkligen, dock måste jag ha en liten tjockare strumpa i så att mina små fötter inte trillar ur så lätt. För att vara storlek 37 (jag har 36) så är de enorma! Men aj så fina! ♥

Motljus

PH/Redigering by me // Nikon D5000 18-55 mm // f5.6 1/125 
 
Motljus bilder är nog bland det finaste man kan ta, morgon som kväll, natt som dag. Så fint. Älskar verkligen bilden nästa längst ner. Kanske ska ta ut den som en tavla? Får se, måste rensa lite bland min gamla dator om jag ens får på den efter explotionen och se om det finns några fina bilder som ska sättas upp i rummet mitt! 

Godis för hela slanten

En match avklarad som för det första gick åt skogen och för det andra var så sjukt rolig att spela! Såna här matcher påminner mig om varför jag älskar denna sport så mycket. Efter matchen så åkte jag min fina mamma och pappa och handlade. Här ska det ätas nyttigt! (Jag tror att jag börjar med det imrogon....
Jag köpte en gigantisk godis påse för hela slanten, godis, pizza och plugg en söndags kväll? Låter inte helt fel i mina öron! 
 

Nytt från igår

Senaps gul stickad tröja / Blå blus / Vit stickad tröja / Svart klänning / Ett par boots-kängor. 
 
Godmorgon på er. Ni kan nästan gissa vad jag håller på mig så det är ingen idè att upprepa det. Hela mitt skrivbord är fullt med böcker och papper som for omkring. Trött? Ja lite kanske. Ja ska försöka att ta tag i det här och bli klar sedan begär det av till innebandy match. Är sjukt taggad så det borde gå extra bra idag! 

I hate being second to those i put first.

29e September 2012

Goooood morgon! ♥
 
Jag har nog aldrig varit så här nervös på länge. Vill bara att tiden ska gå fortare och att denna dag ska ta slut. Jag och pappa ska snart ta oss in till stan för att fixa en grej vilket jag hoppas att jag klarar! Efter det ska jag träffa bästis. Har inte umgåtts med henne på ett tag så vi har lite att ta igen. Mer än så vet jag inte, kanske lite shoppingh om jag ändå är i stan? Jag behöver verkligen nya kläder (som alla tjejer?) så jag ska se vad jag hittar! 
 
Måste  rusa, har en del att fixa innan jag drar, hörs. 

Nya höst boots

Fick bli mina för ca. 400 :-

Min kväll



Ser inte maten bara för underbart god ut?! och jag kan säga att den var precis lika god ( om inte godare ) än vad bilderna visar. Vi åt på en restaurang som heter Barcelona där man kan välja allt från tapas till pizza till kött och hela den biten. Jag och min fina familj har faktiskt varit ute och ätit samt gått på en musikal. Har aldrig sett så mycket snygga magrutor, rumpor eller kläder i hela mitt liv. Lite 80 - tals känsla i det hela. Men en roligt och helt klart sevärd musikal. Nu, efter en lång och fruktansvärt bra dag är det dags att börja plugga och SEN sova. Har teoriprov imorgon för moppekort och jag kan ingenting. Så det är bara att sätta sig och plugga för min del! Hörs imorgon sunshines. ♥

Mappar i färger

Mina fina mappar som har heeeeelt underbara färger! ♥
 
Är helt slut efter träning. Ja, jag har en miljon saker att göra men jag kände att jag verkligen behövde röra på mig. Så jag tog mig ner till träning och har skjutit upp allt till nu. Så jag lär få sitta här ett tag om jag ska komma någon vart. 3 prov imorgon. Ska man skratta eller gråta? 

Dagens

Jeans jacka - Levis // Halsduk - Monki // Klänning - Ginatricot // Skor - converse // Smycken - Thomas Sabo // Väska - Longcamp.

Lunch

Sitter med ett par tjejer här på donken för lite lunch. Vi har håltimme ett tag så vi passade på att åka hit istället! Hör mer när jag kommer hem med outfit bilder samt om hur dagen har varit. 

26e September 2012

 
Min ögon svider, gör ont och orkar snart inte vara öppa en minut till. Undra hur detta ska gå.... Dagen har i alla fall rullat på bra och nu är dags för att krypa ner i sängen och sova. En dag som denna, vill jag ha någon person som jag älskar vid min sida. Bara såna dagar som denna. 
 
Ja jag vedt. Jag ska få i ordning på min blogg, byta design och BLOGGNAMN. Rättare sagt, jag kommer att byta blogg inom kort. 

Pluggbesök

Hejsan!

Sitter hemma hos min kusin ute i Märsta som ska hjälpa mig att plugga. Än så länge har det gått super bra och jag hoppas att det fortsätter lika så. Just nu är det matlagning på G och vi får se hur det här går... Ingen av oss är speciellt duktiga när det gäller mat så det ska bli spännande hur det här slutar! Måste fortsätta här men vi hörs när jag kommer hem!

 

VS Bodysplash

 
Dom här 4 (eller 3 eftersom att jag har två pure seduction..) är mina absoluta favoriter bland Victoria`s secret blodysplash. De två längst åt vänster heter Pure seduction, den blå heter Lost in fantasy och det oranga Amber romance. Sen har jag några fler stående i hyllan men dessa är nog min favoriter. Min syster sa till mig förut att det luktar mig och nu när jag tänker efter så kanske de gör det? Vi har en väldigt speciell lukt hemma hos mig, lite som vanilj så jag får höra konstant att jag luktar vanilj men det är våran "speciella" i min familj. Hellre att jag luktar gott än svettigt och äckligt som vissa andra i sina hem! Men dom här 4 (eller 3) har just den där speciella lukten av vanilj, frukt och fräscht. Simpelt helt enkelt! 

Jewelry

 
Dessa smycken fick klä min kropp idag till en grå vit (?) tröja samt svart jeans och converse. Tråkig och almän klädsel med andra ord. 

25e september 2012

HEJ! 
 
Denna dag har nog varit allt annat än bra, glömde mina älskade vantar på tunnelbanan imorse, glömde mina pengar på höret så jag antar (nej jag vet.) att någon har snott de, matteprovet vågar jag inte säga gick bra så vi säger att det gick åt skogen, min svenska lärare hatar mig och jag fattar absolut ingenting om vad vi håller på med i NO. Det västa av allt är att vi kommer ha ett SO prov nästa vecka i religion och jag hänger inte ens med om vad vi håller på med? Kan denna dag bli sämre så säg?! Tisdagar har nu blivit en hemsk dag i mina ögon. Och eftersom att skolan tar över mitt liv ska jag nu sätta mig och plugga (ovanligt vaaa?!) , ta en bit äppel paj med vaniljsås, smörja in håret i olja och sedan tycka synd om mig själv. Känns som en bra idè i mina öron. 
 
Nuvarande profilbild på facebook. 
 
 

Plugg, plugg och mer plugg

Denna kväll har jag suttit och ro pluggat (som vanligt?) inför ett matteprov som vi kommer att ha imorgon. Nu sitter allt eller det mesta i alla fall så det ska nog gå bra. Det känns ändå helt okej att dom har delat upp provet i två delar, imorgon blir det E delen och på fredag för de högre betygen. Älskar verkligen att plugga och räkna så läönge man förstår. Då känner man sig duktig! Som en liten belöning till mig själv efter att ha varit så duktig på att plugga denna måndags kväll så snodde jag en bit äppelpaj med vaniljsås! Hur gott så säg. 
 
Klockan börjar nu ticka lite för fort så jag ska ta och stänga av datorn, tvätta bort sminket och borsta gaddarna och dean krympa ner i sängen och pilla lite på mobilen. En helt vanlig typisk Mathilda kväll med andra ord! 
 
 
 
 

High heels

Zara 649 299:-
 
Här från ni ännu bättre bilder på mina älskade high heels. Dom är bara för snygga men satan vad ont man får i fossingarna efter ett tag! Får se när tillfället kommer då dessa ska bäras snyggt och enkelt. 

Lårhöga

Någonting som, jag har märkt är väldigt inne nu är lårhöga stövlar/stövletter. Själv tycker jag att det är sjukt snyggt och skulle lätt vilja äga ett par. Dock vet jag inte om det passar mig.... får nog åka in till stan och se om jag hittar några. Helst svarta. Jag kommer då matcha det med tunna tunna strumpyxor, en enkel svart klänning och min nya jacka Kenza 10! Åå så snyggt det låter i mina öron. :) 
 
Eller så skulle jag matcha det precis som på bilden, enkelt men ändå så snyggt! 

Varm choklad

 
Efter en hel dag med fotboll har jag nu äntligen fått sätta mig i soffan i lugn och ro och dricka en kopp varm cholklad. Dock kommer det inte att vara så länge till. Måste ta mig in till stan för att köpa en present till min syster. Orkar verkligen inte för att det är så extremt svårt så jag tar väl med henne så får hon välja något fint åt sig själv! 

Söndags kväll

Ännu en dag börjar lida mot sitt slut. Jag måste säga att jag har hunnit med en hel del saker idag. Möte, fotat, pluggat, tittat på film osv. Känns rikigt bra att ha en sån dag och speciellt en söndag. Lite av varje! 
 
Imorgon är det dags för en dag i skolan, som varje måndag. Får se hur morgon dagen kommer att se ut. Vi har skol DM vilket betyder att vi ska spela fotboll hela dagen. Själv ska jag stå i mål. Vete sjutton hur dom har tänkt där eftersom att jag inte spelar fotboll längre men det kommer väl gå som det går. Jag hoppas och ber att jag inte gör allt för många missar eller släpper in mer än 10 mål per match... Kommer i alla fall ta försöka ta lite fina och roliga bilder under dagen så stay up tomorrow! 
Jag måste också säga att det är super kul att en del har börjat kommentera mycket nu, statistiken har höjts enormt vilket är både läskigt men kul! Så fortsätt så, så kanske svaren kommer upp i videoinlägg lite senare.... får se hur jag gör, kanske frågestund? Hur som haver, jag hade tänkt att krypa ner i sängen dra på mig ögonbindeln och sova en stund. Behöver all sömn jag kan få just nu! 

 
 

Någon minuts läsning

Är helt fast i boken Boktjuven. Äntligen så börjar saker och ting hända! Den var extremt seg i början men har växt så otroligt mycket i mina ögon. En utan de bättre böcker jag läst och ändå har jag bara kommit halv vägs. Försöker att tänka och fokuser på boken nu och inte det föreslutna eller framtiden. Har nog med sådana problem så jag försöker från och med nu ALLTID att fokusera på nuet och ta dagen som den kommer istället för att sitta och vänta på att saker och ting ska hända. Inse fakta, allt som man vill kommer inte att inträffa. Så enkelt är det. 
 
Istället för att sitta här och deppa ska jag fortsätta med den underbar bok och prata med fina människor, hörs senare! 
 

Iphone case

 
Jag tror redan att jag har visat er det här skalet men det skadar inte att göra det en extra gång! Jag får så sjukt mycket komplimanger (vilket jag tackar och bockar för!) om skalet att jag tänke ta och berätta vart jag har köpt det i ett inlägg.  
För n¨gon miut sen kunde jag namnet på affären men det står helt stilla just nu. Alla fall antingen kan ni gå till nymobil.se och hitta ett liknande fast i rosa eller så tar ni tunnelbanan in till T-centralen och går till en liten liten affären som är precis mitt emot Åhlens. Den ligger på samma sida som tunnelbanan, så det är praktiskt sätt bara att gå rakt fram så kommer ni dit. Den är lite gömd så det gäller att ett öga extra öppet så ni inte missar affären! 

Kenza 10


Inbakad fläta

Ser nästan ut som bröllopsbilder haha....
 
Denna enkla och snygga frisyr kör jag på idag. Jag ska nämligen på bort nu vid 11 för ett möte och vill ju inte se allt för slaskig ut. Så det fick denna enkla frisyr, super skön och går snabbt att fixa! 

Födelsedags firande

Hela släkten är nu här för att fira mig och min syster. Än så länge har vi ätit middag och väntar nu på tårta och saft! Jag hatar faktiskt att fylla år, man får för mycket uppmärksamhet än vad man är vad vid. Inte min grej riktigt men det är kul att folk bryr sig. Ska inte klaga, man fyller ju år varje år. Inget man kan hoppa över eller strunta i!

Ska vara extra social mot alla nu, hörs senare!

TIPS PÅ SNYGGA SKAL TILL IPHONE

Var inne på datorn och försöker leta efter ett/flera nya iphone skal och hittade en grymt hemsida med rikigt snygga iphone skal! Dock finns det såna här i en liten liten butik inne i stan för mycket bättre pris men det känns som att dessa har bättre kvalitè! Ni hittar i alla fall skalen på nymobil.se
 
 

Study

God morgon mina vänner! ♥
 
Hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott. Själv vaknade jag vid halv 12, har nog ALDRIG sovit så länge haha... brukar vara jag som stiger upp vid 7 och har en hel dag att se fram emot. Nu har jag sovit bort halva dagen och klokcna bara tickar. Jag har en hel del plugg att försöka gå i genom innan alla gäster kommer. Vi ska nämligen fira mig och min syster med släkten idag. Synd att jag hade glömt bort det och bokar med bästis så nu fick jag avboka det. Jag som saknar henne så. Men det är sånt som händer, vi lär ju ses snart igen ändå. Nej nu ska jag åter gå till att dunka lite musik och plugga. Efter det är det dags att göra sig i ordning, mjukis byxor sitter aldrig fel. Men det lär nog aldrig att hända... Visar i alla fall er senare vad som klär mig denna regniga och gråa lördag! Hörs sunshines! 
 
 

Siktar på målet

Sitter nu i mitt nyrenoverade och ny indredade rum och bara lyssnar på musik. Försöker också koncentrera mig, ska snart åka till distriktsuttagning för en andra träning. Jag hoppas både bollen och klubban är på min sida idag. jag försöker inte heller tänka för mycket, det är ju bara en träning men det vore så sjukt kul om man kom med. Som sagt 3 träningar kvar sen har dom laget. Jag vill vara med i det. 
 
Så här haggar jag inför både match och träning.. musik och datorn. Standard.

21 september 2012

Snacka om happy face när jag såg min lönekuvert ligga bland all post! Lite cash så här dags på kvisten skadar ju inte.

Lite kort om min dag. Skola från 8 till 3, en hemsk skoldag med andra ord. Fy farao. Men jag tog min genom dagen utan sura miner och mötte upp min syster. Följde med henne till frisören och nu är hennes hår nästan borta. Tror att hon klippe runt 20 centimeter eller något sånt haha... Stackarn! Men nu är det friskt och mycket finare, hon lär ju ha lika långt hår igen om bara någon vecka. Det är som mitt hår, växer som ogräs gör det!
Nu hade jag tänk att äta i lugn och ro, byta om lite senare, sätta på datorn för att se om jag hittar någon snygg vinter jacka som man kan klicka hem och så klart blogga. Får se om det blir några intressanta inlägg denna fredag!

Dagens

Stickad tröja (?) - Zara // Skärp - H&M // Boots - dna // Väska - longcamp // Jacka - urban outfitters. 

Tomorrows details

Tomorrow`s details. 
 
Usch vilken kväll! Har inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort men engligt den bästa människan på jorden så kan jag allt och lite till inom området fysik. Nu väntas bara provet och ett högt betyg! Skämt å sido.. 
Här hemma har alla bokstavligen sprungit runt som galna huvudlösa höns, vi håller på att göra om hela huset så folk slås ju nästan om sakerna. sSjälv haf jag inte varit så mycket till hjälp utan mest egnat min tid åt kläder och    mitt akvarium. Så fint det är nu! ♥
 
 

Autum/winter season 2012

Såg nu när jag kom hem att H&M's höst/vinter katalog har kommit. Sprang snabbt som aset för titta om det fanns något fint! Men först, en lång varm dusch (behöva verkligen efter att ha kört moppe i två timmar i regn) och sen lägga mig i en ny bäddad säng och läsa Katalogen! Känns som en bra onsdag i mina ögon.

19e September 2012

Hej på er!

Usch vilken seg dag. Har tagit mig genom en massa lektioner och en engelska redovisning. Bra dag med andra ord! Nu taggar jag bara för uppkörningen i trafiken, ska läsa på lite och sedan ta mig dit bort. Jag hoppas verkligen att jag klara mig, teori provet också! Längtar!!

Nej ska springa till köket och laga ihop något gott innan jag tar mig vidare! Hörs senare.

Bild brist

 
Eftersom att jag har fått en ny dator och har ingen aning om hur man tar webbcam bilder med den (efter jag vet) och alla andra bilder är på den andra datorn som förmodligen har brunnit upp.. Men jag ska försöka att starta den och skicka över bilder till den nya så att jag har några fin fina bilder att visa er! Jag måste också ta nya bilder, men lat som jag är orkar jag inte ställa mig framför kameran efter en dag i skolan. Vem har lust att se bra ut då? inte jag i alla fall! 
 
Denna kväll har jag inte gjort något annat än att plugga, känner att jag har lärt mig enormt mycket inom fysiken nu som är mitt svaga ämne... haha helt sjukt huyr dålig man kan vara men det är inte hela välden! Har dessutom massa andra saker att fixa innan det är säng dags så med detta inlägg säger jag godnatt! see u tomorrow. ♥

some details


Jag har absolut ingen aning var mina smycken kommer ifrån men de piffade till min outfit i alla fall. 
 
Jag måste börja expremitera lite när det gäller min kläder. Klippa och trixa lite eller bara köpa nytt! Min klädstil har blivit så enormt tråkig. Nej nu ska jag sluta klaga och börja plugga iställer. X factor är påslagen också! Yay. 

Wayne's

Hej på er!

Skoldagen har varit bra och lugn, som alla andra dagar. Efter skolan mötte jag upp min allra finaste vän Daniella för lite prat och fika. Så mycket ho. Och jag behöver prata igenom så vi hör när jag kommer hem med lite outfit bilder osv!

Ny klippt

Hos frissan

Bilder på resultatet kommer senare! Åå är så nöjd!!! <3



17e september 2012

Hej!

Har lite saker att fixa idag vilket gjorde att jag fick smita från lektion extra tidigt. Humöret är på topp så allt borde gå bra. Jag har också en klipptid jag absolut inte får glömma. Har skjutit upp det för många gånger nu så min frisör blir nog inte så glad på mig om det händer igen...

Sitter nu på perrongen och inväntar en tunnelbana som både är sen och långsam. Orkar inte när SL håller på och krånglar, längtar som tusen tills jag får mitt moppekort! Mamma har bokat teori prov som ska göras om två veckor så jag lär nog sitta bänkad framför boken och plugga aset dom kommande veckorna.

Nej nu måste jag rusa, hörs senare!

Söndags kväll

Både pappa och jag har försökt och trycka in lite vettigheter i min skalle. Det har väl gått sådär men i slutet började det visa reslutat. Har mest suttit med konsumentlagar och svenska. Två ämnen jag verkligen hatar. Nej posetiva tankar är det som ska blomma så blir allt bra igen! 
 
Morgon dagen kommer att vara ganska hetsisk. Skola som vanligt och efter det till farsta och sedan drar jag mig mot frisören! Det ska bli enormt kul att få fixa och trixa lite med mitt hår. Vill göra en stor förändring så vi får se hur det blir helt enkelt! 
Jag ska fortsätta läsa lite ur min svenskabok, krypa ner under täcket och sedan sussa. Ha en bra söndagskväll av det som är kvar! ♥
 



 
 

Frågor och svar

När var du på Sports camp, alltså vilket datum och vilken period?
Svar: Jag var där sista veckan alltså vecka 4 i år och det där med period förstod jag inte...
 
vart kan man köpa dom och vad kostar dom? :)
Svar: Du kan köpa dom nästan på vilken internet butik som helst. Nelly.com, nastygal osv :) 
 
sorry men kan inbte låta bli(inge illa menat men) sedr ut som det ligger långa maskar på personens talrik som dricker Cola hihi ^^ men antar väll att det är en typ av nudlar eller nåt :)
Svar: hahahah dog lite när jag läste din kommentar, så kul och jag tyckte också det på bilden! Som tur var det godare än vad det såg ut som ;) 
 
Kan inte du ge tips på hur man kan plugga på ett bra sätt? Du verkar vara duktig i skolan osv,skulle vara grymt med lite tips! :)
Svar: Jo självklart skulle jag kunna göra det, är dock inte så duktig på att plugga...
 
varför kommer inte dom där bilderna upp på min instagram? den senaste du la upp va för 4 dagar sen? :( eller redigerar du dom bara där och sen tar bort? ;)
Svar: You cute me! Nej men sanning är att vissa bilder bara fösvinner och andra fixar jag bara till redigeringen och sen tar bort! Så rolig man kan vara:D
 
Kan inte du lägga upp en när bild på dig? 
Svar: Haha nja.... det vet jag inte rikigt! Om jag tar eller hittar någon bra så kanske det kanske! 
 

Vad väger du och hur lång är du? 
Svar: Jag är 167.5 och har ingen koll på vad jag väger men jag skulle chansa på 49-50 kilo :) 
 

Är du modell? Om inte så måste du bli det! 
Svar: Nej jag är inte modell och kommer nog inte att bli det heller, jag inte rätt utseende eller kropp för det!
 

Vem är din allra bästa vän? 
Svar: Oj... svår fråga men det måste nog bli Ellen. Min andra halva <3
 

Du berättar aldrig om du träffar killar eller inte? Du kanske träffar för många att du inte orkar hålla koll och blogga om de! ;) 
Svar: Haha nej så är det verkligen inte. Är så singel som man kan bli och jag vill ha det så :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

En vinröd halsduk

I förrgår var jag nämnligen i jakt på en stor vinröd halsduk inför hösten. Det är typiskt mig att inte hitta något när jag behöver det som mest så jag hade inte höga förväntningar alls. Det roliga är att den första butiken jag gick in i hittade jag precis en sån halsduk jag var ute efter! Snacka om att min leende var uppe vid öronen hela kvällen lång!
 




16e September 2012

God morgon sunshines!
 
Jag hoppas att ni inte hade en allt för rolig lördag för då gör ni mig extremt avundsjuk. Själv spenderade jag hela mig lördag åt att kolla på hundar och plugga. Har nog aldrig haft så mycket saker att göra på en gång men det är bara nicka och le. Även om långfingret vill upp ibland.
 
Denna soliga söndag kommer nog att bli rolig. Ska köra upp med mopeden idag dock inte i trafiken. det kommer att göras på onsdag. Sen är det bara teori provet kvar. Dit måste man också plugga. Jag bara längtar tills den här terminen är över! eller åtminstånde till höstlovet..
 


Jeffrey campbell everest

 

 
Jag. är. kär. Jag SKA helt klart inskffa mig dessa så fort jag får in pengar på mitt konto. Det är helt perfekta nu inför hösten inte för höga heller eftersom att platån gör att de ser högre ut än vad de är. Jag har suktats efter dessa hur länge som helst och känner att jag bara måste slå till snart! Åå kärlek.

En regning dag

 
 
 
 

Photo/redigering by me Nikon D5000 50 mm

15e September 2012

Hej på er!

Denna dag kommer att bli den värsta i hela mitt liv. Jag ska tillbringa min lördag med att plugga och det är inte lite saker heller. Tänk er alla ämnen ni har och sen prov. Det är lite så min vecka kommer att se ut. Har dessutom moppe boken jag ska kunna utantill till på onsdag. Skakar av stress bara jag tänker på det. Men det gäller att se detta från den ljusa sidan, om det nu finns någon...

Pappa ska hjälpa mig lite och sedan tar vi moppen och kör lite! Kommer att behövas många pauser under denna soliga lördag!

Slänger in en bild på mig och ett fakesmile tidigare idag. Hade precis kommit hem från hundstallet när bilden togs.

Moppekurs

Fick en eller nej, fick flera frågor för någon vecka sen om jag inte jag kunde göra ett inlägg om moppekusen som jag går! Och mitt svar till det är självklart, jag hjälper och delar gärna med mig så mycket som det bara går!
 
Så moppekurs alltså. Jag fick det i födelsedagspresent av min mamma och pappa och ska snart köra upp och ha mitt teoriprov. Än så länge har jag bara tagit mina teori kurser där de går genom allt man behöver kunna till både provet och uppkörningen så anteckna ALLT de säger är mitt tips. Sen är det bara att sitta och rå plugga till du känner att du kan allt! Och med det menar jag inte att du ska sitta med huvudet i boken i timmar utan ta det lugnt för tänka och memorera men framför allt anteckna. Det kommer du långt med.
När det kommer till uppkörningen så har jag absolut ingen aning om hur det går till. Jag har min första körning nu på söndag och trafik körningen på onsdag. Det är väldigt viktigt att klara uppkörningen för att få fortsätta och boka tid samt göra teoriprovet. Teoriprovet går ut på att du ska svara på 70 frågar men kan du kan dock bara få 65 som max poäng. Det är för att fem av dessa 70 frågor är bara test frågor, du har ingen aning om vilka frågor det är vilket gör allt mycket svårare. För att få godkänt måste du ha minst 52 rätt och du får veta redan efter du svarat på sista frågan om du har klarat det eller inte! Så har du klarat provet kan du i princip gå ut sätta dig på moppen och köra hem. Simpel as that! Kom ihåg att provet görs i en jätte stor dator sal och frågorna är precis som en vanlig fråga dock med 2-4 svars alternativ du kryssar i!
 
För er som undrar går jag i Förarskolan som ligger i globen! Helt underbara människor där så jag tipsar er starkt om det mopedskolan!
Nu hoppas jag att ni har fått liiiiite mer koll på det här med mopedkurser osv, som sagt jag är inte en expert på att förklara!
 
Kom ihåg också att ni ska välja AM ( klass 1 ) och inte klass 2. Skillnaden är att klass ett är en moped som kan gå upp till 45-50 km/h och klass 2 kan mopeden bara gå upp till 25 km/h, mopeden får också bara åka på cykelbanor eftersom att den går så långsamt!
 


Längtar till sommaren som alla andra, då man kan åka ut på moppen med kompisar och killar! Åå älska.

Gårdagens


Skjorta - Zara // Klänning - Ginatricot // Skor - converse // Väska - Longchamp





 

Med världens bästa



♥♥♥

14e September 2012

God morgon sunshines! ♥
 
Titta fel på klockan imorse vilket gjorde att jag stressade som fanken klockan 5 (?) på morgonen. Inte okej. Blev lagom sur när jag sedan såg att klockan var 10 i 6 och jag var helt klar. Blä på denna äckliga och regniga fredag! Men oj så skönt med helg! Har en hel del planer som jag ser fram emot väldigt mycket. Jag fick också reda på att min moppe blev klar igår så pappa åker och hämtar den sen drar vi oss iväg någonstans för att test köra den! Längtar så otroligt mycket, slipper be om skjuts, åka tunnelbana, buss, ja you name it!
 
Kärrtorpslöpet. En dag jag verkligen älskar men det vände snabbt när jag fick reda på att jag inte får springa. Kärrtorpslöpet är en löp bana på 7 km som vi springer i skolan. Jag hade taggat hela sommaren och längtat efter att få springa i skolan och få en bra tid! Det sket sig kan man säga. Men det ska bli kul att få se de andra i klassen svettas så att det sprutar om dom. Blir ännu mer taggad på att det regnar ute, stå och frysa i en timme är det sista jag vill göra. Usch.
 


Vinter jacka

Håller på att leta för fullt efter en snygg men ändå varm jacka till vintern. Det är inte lätt inte men för mig lutar det mer åt en kort kappa med pälsluva eller en dunjacka med pälsluva. Helst i någon blå eller beige färg eller en hel svart. Grå är det inte heller något fel på. Dock har jag så mycket jackor så det känns lite onödigt att behöva klicka hem ännu en... Vi får se hur det blir helt enkelt, här är några som jag hittade nyss som skulle sitta fint denna vinter!
 
 
 





En fluffig svart sak


 
 
Jag bokstavligen ÄLSKAR det här klänning! Fick den av bästis mamma och hela min värld tyste upp. Den är så fin och enkel. Man kan ha det till allt, både begravning, bröllop, fest, nyår, jul ja i principt till allt. Åå den är så fin och jag älskar tyllet (har ingen aning om hur man säger haha...) och bustiern är så bra att man inte behöver ha någon BH under. Åå älskar!!!! ♥
 
Jag älskar också att hela familjen är samlad, vi lagar mat tillsammans, pratar och bara umgås. Denna underbara torsdag!

13e september 2012

Hej hopp gummi snopp!

Fin fina ord jag använder, skämt å sido. Jag måste sluta säga såna ord, folk tittar på mig som om jag vore en pervers typ. Inte kul haha...

Torsdag idag, veckan har rullat förbi snabbt men säkert och stressigt. Men jag har klarat mig! Nästa vecka blir dock ett helvete... Orkar inte ens tänka på hur mycket saker som ska vara i fint skick och klart samt X antal prov. Man måste bara älska skolan ibland! Så jag börjar redan nu ladda inför nästa vecka med go saker!

Hektisk dag

Ojojojoj vilken hektisk dag. Jag har hållet på med något exakt varje sekund. Inte vila någon gång under hela dagen. Och ingen vila = ingen bloggning.
Jag är super ledsen att jag inte kan blogga så mycket som jag vill längre. Men skolan och andra saker tar bokstavligen över mitt liv. Så denna vecka och två veckor framåt kommer jag troligtvis inte ha så mycket för bloggen som jag vill. Jag ÄLSKAR att blogga men en tråkig design och piss dåligt namn gör allt så tråkigt. Önskar att jag vore på designers. Då hade allt varit guld! Men jag ska inte klaga och njuta av det jag har i stället. Vilket tull och börja med är plugga. Något som jag vet att jag är bra på, jag kommer ju fram? Antar att det är huvudsaken?

Tyvärr måste jag tråka ut er med att säga Godnatt. Nu ska huvudet in i böckerna och banka in allt vettigt innan jag tar livet av mig.

Jag måste påminna mig själv om att höra ett inlägg om hur man kan plugga bra OCH om moppekurserna! Gäller att komma ihåg det nu....

En bild från konfan idag! Sorry för bara mobil inlägg och iphonebilder men internet är helt paj här hemma och min dator sprängdes i fredags men en ny och finare dator är på väg och borde behövas hämtas på måndag om vi räknar rätt! Längre efter lite nya och spännande saker i mitt liv.

12e september 2012

God morgon, god morgon!

Jag är inte ett dugg pigg idag dock är jag väldigt glad pga av lite olika saker! Hungrig som sjutton är jag också, så jag tänkte lite. Varför inte börja dagen med en rejäl frukost om mitt humör ändå är på topp? Är lite stressad men det borde nog lugna ner sig snart.

Börjar skolan tidigt idag så jag måste börja skynda mig lite nu, springer runt i huset som en höna utan huvud! I te en vacker syn med andra ord.

11 September 2012

God morgon sunshines! ♥
 
Hoppas att allt är bra med er denna soliga men kalla tisdag. Själv är allt toppen just nu och jag känner på mig att det bara kommer att bli bättre! Kort skoldag vilket man inte klagar för, efter skolan kanske jag ska ta och klippa mig. Behövs verkligen nu, mina toppar har börjat klyva sig åt 3 (?!) håll nu... inte snyggt! Jag funderar också på att färga det. Dock vet jag inte vilken färg eller så än så det får vänta lite. Jag har också lite saker att plugga så det ska fixas idag så det är gjort!
 
Nej nu måste jag rusa, hörs under dagen!
 


slänger in en bild från förra året i London, haha orka inte så snygga vi är!

Saker ni inte visste om mig

Jag har slutat växa, 167.5 cm lång (kort?) och länger kommer jag inte att bli!
Jag har aldrig varit kär, har ingen aning om hur det känns att gilla någon så mycket att man spricker. Kär är också ett ord jag vill undvika.
Jag får mycket fina komplimanger om mina ben och min kropp.
Funderar starkt på att färga mitt hår igen. Bort med dipdye och in med något annat snyggt och trendig.
Min blogg blir bara större och större på varje dag vilket är super kul!
 

 
 

Moppekurs

Har suttit på Moppekurs sen klockan 4 och ska sitta här en timme till. Vi håller nu på med teori och lagar. Känner på mig att den här kursen kommer att bli kul! Nya kompisar och snygga killar sitter aldrig fel.
Hörs när jag kommer hem!

Be strong girl.

Super Mario tema




Ojojoj vilka snygga bilder! Borde nog ställa upp som reklamodell? eller vad säger ni? Skämt å sido. Det här är i alla fall det jag och min syster har uttit och hållt på med hela dagen. Vi märkte inte fören vi blev klara att det hade blivit ett Super Mario tema! Lite roligt. Precis efter att vi hade tagit bilder på mustachen så gick den söder såklart. Tur att vi gjorde två haha. Själv älskar jag den lilla svampen där det står I ♥ U. Så söt så säg!
 
Efter en hel del pluggning och pyssel ska jag belöna mig själv med något smarrit ikväll! Känner att jag behöver något för att orka med en lång en rolig vecka i skolan samt mopedkurser!

Pärlor på platta

Jag har kommit in i den perioden då man lägger pärlplattor vilket jag har insett är så sjukt kul! Jag och min syster har suttit här ett tag bra tag nu och har lagt ett fler tal plattor! Mario och luigi blev vi inspirerade av. Vi la lite pärlor här och där och jag måste säga att det blev riktigt bra. Luigi (som är storebror) kommer att få hänga på min dörr enligt min syster och Mario (som är lillebror) på hennes dörr. Snacka om att vara 5 år igen!


Nails

I fredags fixade jag mina naglar, första gången jag orkade gynna mig själv med något sånt! Måste göras oftare. Jag blev så himla nöjd och min fina vän är så duktig på att fixa. Jag gjorde fransk manikyl i gele. För det första matchar det allt, det förstör inte naglarna och är helt enkelt sjukt snyggt! Fick välja längd själv också så jag kan inte mer än att vara mer än nöjd.

Min lillasyster och jag fick en ryck och började ta lite coola bilder på mina naglar. Då kom jag på att jag kunde visa er hur mina naglar blev! Jag är så nöjd att det inte finns! Vad tycker ni? :)
 



Den gamla jag

Eftersom att jag har så extremt tråkigt så har jag suttit och kollat genom alla mina bilder. Några är det inte heller, tror att det har tagit upp till 2 timmar om inte mer. Men jag har titta extra noga på de bilder som togs förra året och det fick mig att tänka. Tänka på hur jag var för ett år sen. En blyg, oskyldig och tråkig människa är de enda orden som for runt i mitt huvud. Jag har utvecklats så otroligt mycket när det gäller min personlighet och mina svagheter. Nu är det dum, utåtriktad och extremt konstig på ett roligt sätt (?) som snurrar i mitt huvud. Jag har ingen aning hur mina kompisar tycker och tänker mn jag tror att jag har förbättrat mig själv i så mycket och många saker. På både bra och lite mindre bra sätt.
 
Hittade lite bilder från förra året i vintras om jag inte minns fel! Det var då, då jag började hitta mig själv sakta men säkert. Den jag är idag är jag stolt över. Inte till hundra procent men jag är fortfarande grymt stolt. Vilket jag tycker att ni alla ska vara! Att bli stolt över sig själv r viktigt i livet om man vill komma någon vart!
 
Några bilder från Danis fest förra året, kan inte mer än tacka henne och Daniella som har hjälpt mig enormt i livet. Kärlek till er båda mina finisar! .♥





Jeansväst

Igår hade jag som sagt på mig en jeansväst som jag klippt själv. Förvandlade en extremt ful jeans klänning (?!) till en rikigt snygg väst! Jagsom har varit på jakt efter en mörkblå väst och nu fick jag den gratis ist. Den kommer helt klart att bäras av mig mycket nu i höpst. Känns som att jeansväst är det man ska ha nu, speciellt till ett vitt linne och svarta jeans samt silver smycken. Att ha den till en kortkläing och strumpbyxor kan vara snyggt också! Lek lite med kläder ni inte avänder eller tycker är fula hemma, för något fult kan bli snyggt med hjälp av en sax!
 
Så här blev resultatet i alla fall, hoppas att bilder inte blev allt för dåliga nu...
 



8e september 2012

God morgon solstrålar!

En molnig och grå lördag och jag kommer att tillbringa min tid hela helgen åt innebandy. Något jag brinner för upp till 100 %. Så det ska bli riktigt kul! Om ca en timme ska jag börja gå och möta upp min kompis och sedan åker vi till distriks uttagningen. En nervös Mathilda som skriver och hoppas att på att hennes lår inte ska kollapsa totalt... Vilket det gjorde igår. Men oavsett vad som händer löser det sig alltid!

Nej nu ska jag trycka i mig mitt kaffe och min macka och sedan göra mig i ordning! Hörs senare.

Haha nervös? Bara lite!

En arg Mathilda

Nu är det så här. Jag är så jäkla arg. Både arg och ledsen vilket gör att bloggan KANSKE ligger lite åt sidan ett tag. Kommer självklart att kika in lite då och då men i alla fall miNst en gång per dag. Jag måste också börja få igång bloggen på riktigt. Byta bloggnamn och design med andra ord men det får bli senare. Det viktiga och det jag vill komma med detta inlägg är att jag måste börja få igång mitt liv och leva det fullt ut. Jag vill kunna känna mig fri och må bra och det är något som jag inte arg gjort dom senare tre månaderna. Jag vet inte varför men jag har Inte mått bra, inte alls. Det är inte heller något som jag vill ta ut på er som faktiskt tycker om att läsa min blogg. Men det är svårt eftersom att bloggen handlar om mig. Vissa verkar tro att jag har det perfekta livet, är bortskämd osv. Ni vet inte ett piss så ni behöver inte ens kommentera det. Jag hoppas i alla fall att ni mår super bra och tar hand om er väl. Kom ihåg att ni bara lever en gång. Se till att njuta och göra roliga och busiga saker innan ni ångrar er! Pussar och kramar till er alla! <3

Fläta

Hej på er!

Fredag och dagen kan inte bli bättre! Har en del saker jag måste hinna med så jag ska snart ta mig hemåt, packa och sedan åka igen. Jag ska fixa naglarna, gå på återträff på konfirmationen, innebandy cup och träffa en vän. Har en hel del saker jag ska hinna med idag så vi får se hur mycket uppdatering det blir idag men jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt!

Idag fick en fläta pryda mitt hår om man kan säga så? En jeansväst som jag själv klippt och fixat hade jag på mig idag också!

Today`s


Jeansjacka - ny? // Buster - av klippt jumpsuit  // Jeans - Cheap monday // Skor - belle // Väska - longcamp // smycken - Gina och guldfynd. 
 
 

6e September 2012

God morgon sunshines!

Vaknade extremt tidigt efter att ha sovit i 8 timmar sträck. Så jag gick upp vid 5 och började göra mig i ordning. Skolfoto ska vi ha idag också. Så galet att alla stressar sig över det, det är en bild inget mer. Tycker du inte om bilderna, köp dom inte. Det är inte svårare än så. Jag drog i alla fall på mig ett par svart jeans och en bustier. Outfit bilder kommer senare.

Nu har vi håltimme och jag sitter i sängen för att tiden ska gå snabbare. Äta vill jag också göra så jag ska ta mig neråt och stoppa i mig något gott. Om en timme precis är det dags att börja röra sig mot skolan. Igen.

Onsdags kväll

Min pingla ringde mig och frågade om jag hade lust att ta en promenad denna fina onsdag. Min räddare i nöden typ. Höll på att ta livet av mig precis i den sekunden hon ringde. Men nej det hann jag inte göra så det får bli en annan gång! Vi tog i alla fall en promenad genom hela stureby och örby som vanligt, pratade om livet och lite till. Så skönt att ha en vän som henne.
 
Även fast klockan bara är 9 så hade jag tänk att krypa ner i min stora och mjuka säng tillsammans med min fiende. SO boken. Får se hur lång tid det tar innan jag halshugger den. Men jag hoppas att ni har en bra kväll och att humöret är på topp! Hörs imorgon lovers. ♥
 
 

Nelly.com

Gick in och kikade på Nellys stora rea och hitade nästan ingenting. Som vanligt. Jag går nästan aldrig in på den hemsidan längre, tycker inte att det är något speciellt med kläderna, skorna, jackorna osv. Dock behöver jag ett par höstskor och ett topp. Det var precis det jag hittade också. Perfekta boots nu i höst och toppen var bara för fin! Bättre bilder kommer upp när allt har kommit hem till mig.
 




5e September 2012

God morgon sunshines!

Hoppas att allt är bra med er denna onsdag. Själv har jag det trevligt med mina vänner i kungshallen där det bjuds på lunch. Två lektioner blev inställda så vi drog in till stan för lite shopping och lunch.

Efter skolan är det raka vägen hem och sätta mig i sängen med skolböckerna. Hög musik är ju ett måste och min godispåse! Den är fortfarande inte slut och mina favvisar är kvar! Haha längtar hem lite nu. Ska sluta klaga och vara social mot mina vänner! Hörs senare.

Trött

Har suttit och kollat på lite TV och samtidigt försökt att plugga. Det går förvånadsvärt bra, ska läsa några kapitel ur min svenska bok innan det blir dags att sussa. Kommer att få lite hjälp av min vän Adam på torsdag eftersom att han är grym på NO och jag lite mindre bra. Känns bra att ha vänner som finns där och kan hjälpa en när man behöver det som mest.
 
Nej nu ska jag gå och borsta gaddarna, krypa ner i sängen, lyssna på lite musik och läsa. Jag är extremt trött så det blir inte så sent idag! Hörs imorgon finisar! ♥

Bekännelser

 
 
 
 
Jag är trött hela tiden, bokstavligen.
Min kropp har nog börjat reagera på min navelpiercing, den typ... stöter bort den eller vad man ska säga.
Älskar att sova själv i min stora och mjuka säng!
Har fått väldigt många nya vänner, både bra och dåligt.
Älskar att gå i skolan, tycker bara att det är jobbigt att gå upp tidigt.
Vill hitta på något nytt med mitt hår, kanske färga och klippa det lite annorlunda.
Jag borde få etremt bra betyg detta år pga av olika saker.
Folk tror att dom känner mig, ni vet ingenting.
Jag anses vara en blyg och oskyldig person, jag kan säga er att jag är raka motsattsen.

DÖ.

Jag är så sjukt trött. Mina ögon väger TON, de svider och ser jätte trötta ut. Skolan kan gå och... hänga sig helt enkelt. Inte för att vi har så mycket att göra just denna vecka, jag undrar mer hur sjutton jag ska kunna klara av hela året! Men jag är i alla fall klar! Har lite att läsa i Svenskan och SO som jag hade tänkt att göra innan jag går och lägger mig sen är jag så gott som klar. Känns bra att vara klar så här dags i veckan. Men om det kommer att fortsätta så här resten av året, kommer jag bokstavligen att ta livet av mig. 
 




4e september 2012

Halihallå!
 
Läget med er? Med min är det toppen. En bra dag visar bra resultat OCH en glad Mathilda. Dagen började med en liten sovmorgon som man inte tackar nej till och lite små tjafs med min syster. Morgonen började alltså som vaje morgon här hemma hos mig. Så allt har varit bra förutom min extrema mensvärk. X på att vara tjej ibland. Mina tabletter vill inte heller hjälpa denna månad så jag går runt med lite smått panik i princip varje sekund. Ska gå och kolla vad felet är lite senare i veckan! 
 
Mitt egna schema eller mitt "hemma" schema som vi kallar det i min familj så kommer jag att sitta instängd i mitt rum, med hög musik, en massa skolbäcker OCH min godis påse. Måste hinna med så mycket som möjligt innan träningen ikväll! ♥
 


nej nej, inte allt trött eller sliten. Kolla bara på mitt hår, en rishög med andra ord.

Dagens



Jeans jacka -  // Kofta - A&F // Linne - Zara // Jeans - Cheap monday // Ballerina skor - Belle // Väska - Chicy.se // Halsband - Thomas sabo // Solglasögon - Paris.

Min dag - instagram

 
 
 

mathildachristiansson heter jag där!

Lite bilder från denna fina och soliga måndag! Helt sjukt hur varmt det har varit idag. Lite som att sommaren är på väg tillbaka? Vilket är typ helt omöjligt haha. Dock fick jeans och en jeansjacka klä mig idag. Bilder på dagens outfits kommer senare! Hoppas i alla fall att solen håller i sig nu ett tag! Allt blir så mycket finare och roligare då.
 
Nej måste verkligen återgå till mitt nu samt hjälpa mammsen med maten om hon låter mig... Känns (nej jag vet) att ingen vill ha mig i köket. Till viss del KAN jag hålla med men inte alltid! Ibland är jag ganska bra på att laga mat när det kommer till enkla saker som... kommer inte på något nu vilket betyder att jag inte kan laga mat. Ska också avsluta detta inlägg innan sura miner börja komma fram. Hörs senare! ♥

3e september 2012

Hej på er!
 
Blev kaos imorse så jag hade varken orken eller lusten att sätta mig framför datorn. Men nu är jag hemma och ska alldeles strax gå ut. Dagen så här långt har varit rikigt bra. Riktigt riktigt bra! Lite smått irriterad hit och dit men det är sånt som händer.
 
Denna kväll kommer att bestå av en hög med läxor samt min godispåse såklart! Köpte mig en stor påse på vägen hem. Den innehåller såklart bara lakrits och choklad! Idag fick det nämligen bli min pluggdag med massvis med onyttigheter dag!
 


Slutet av sommaren





Foto&Redigering by me

Jag har glömt hur sjukt kul det är att fota naturen. Människor också för den delen men just landskap, blommor, blad, mat ja allt nästan. Saknar den tiden då jag fotade som en galning, fotade allt och lite till. Men eftersom att jag ska göra en ny start på bloggen inom kort så ska bilder och massvis med filmer dyka upp. Speciellt dagens outfits eftersom att det är något som jag älskar att läsa om på andras bloggar! Men det får bli när jag byter blogg, som en ny start helt enkelt!

"Extra allt "



Det här halsbandet är så sjukt snyggt! Jag orkar inte att jag alltid ska få så himla fina saker av bästis. Finns ingen som henne. Att ha en vän som står vid ens sida i både vårt och torrt är nog det bösta som finns. Oavsett hur fel elelr korkat allt blir finns den vännen där som hjälper en up på benen igen. Är så glad att jag har henne. Love u bästis! ♥
 

2a september 2012

Halihallå sunshines!
 
Denna dag har varit helt full speckad med massor av roliga saker. Önskar att varje söndag kunde vara så här men det blir nog lite svårt... Kan ju börja berätta att jag inte har haft någon tid alls att sitta framför datorn eller i huvudtaget blogga från mobilen. Har hållt på med något exakt hela tiden. Jag har tränat, umgåtts med kokmpisar och försökt att ta vara på den tid jag har. Att utnyttja varje sekund och göra något roligt istället för att ligga hemma i sängen och deppa.
Tråkigt nog är det precis det jag gör just nu. Ligger i sängen, lyssnar på härlig musik och håller bokstavligen på att somna. Har varit vaken sen 5 imorse pga av lite olika saker, tränat i 3 timmar och skrattat så tårarna har sprutat. Det tar på krafterna må jag säga!
 
Har lite saker jag måste fixa så vi hörs senare! ♥
 


Ut i regnet

Usch kan det inte bara sluta regna.. Blir roligt seg av vädret också. Men i stället för att sitta inne och sura så drar pappa med mig på en fotbollsmatch. Efter det åker jag hem till bästis. Hon ska laga mat och efterrätt till oss och två andra kompisar. Kommer nog att bli mys! Får se hur uppdateringen kommer att bli. Instagram vill inte fungera men om det vill göra det så kommer självklart bilder upp där! Heter mathildachristiansson där!

Ha en bra dag i regnet alla fina!

Jewelry



From Ginatrcot

Våfflor

God morgon sunshines!

Har sovit i 10 timmar och ändå ät jag så himla trött. Orkade varken kolla på film eller äta onyttigt så jag gick och la mig i sängen, lyssnade på Glee och somnade på en gång. Jag tror att jag gick och la mig en timme tidigare än vad jag brukar göra på vardagar. Lite galet.

Jag hade tänkt att vara lite extra duktig nu så här på morgon kvisten så jag började laga våfflor. Det kändes riktigt bra i början men slutade illa. Det blev lite som vetemjöl våfflor. Smakar trä och är riktigt äckliga. Har stoppat i mig en och vill nästan spy. Jag ska nog INTE bli kock när jag blir äldre...