Min dag!

Hej, ledsen att jag inte kunnat blogga dem senaste dagarna men mitt internet har inte funkat som det ska... Men jag kan ta och berätta lite kort om min dag, vi åkte upp till idre vid 9 tiden där vi typ åkte lite lätt i backarna innan det var dags för lunch, där det bjöds på hamburgare. Efter lunchen så mötte jag upp Julia, Martin, Markus och David för mer skidåkning. Så störda som de var så hade jag inte tråkigt en endå sekund, lyckad dag! 
Just nu sitter jag och pratar i telefon med Elin som hjälper mig att skriva detta inlägg eftersom jag fortfarande inte har någon täckning.. Det är aldeles strax dags för mig för att sova så att jag inte är så himla trött imorgon! Då blir det fotografering i skidbacken, mer om det kommer jag att berätta om senare. Jag ska försöka hinna blogga imorgon så hörs kanske då! ♥

Idre

Bild i repris, kan inte lägga upp bilder från mobilen just
Efter några timmars skidåkning börjar mina knän dö lite. Tror att jag har fått slatter (stavning?) så jag har nog åkt färdigt för idag, ska bara ta mig ner från stugan så ett åk till blir det! Men jag har hela veckan på mig så det är nog bäst att jag vilar lite. Längtar efter myskläder och duschen!!

Som sagt så finns det ingen täckning i huset men jag ska försöka blogga så fort jag har 3G!
Men ha en bra måndag kära läsare!! ♥

Uppe i norr

Hej på er!
Förlåt för dålig bloggning, vi har ingen täckning här uppe i norr... men jag har hittat en stuga toppstugan här i Idre. vi åker skidor för fullt och ska alldelEs strax äta lite lunch, uppdaterar senare!!
här i Idre

Sportlov!

Äntligen har det blivit sportlov och veckan kan inte börja bättre. Fick sjukt bra betyg på mitt NO prov ( stolt jag vet men jag suger på NO ) igår och nu om c.a en halvtimme sitter jag i en bil på väg upp mot Idre! Längtar till imorgon då vi kan åka skidor och ha det allmänt bra. Behöver verkligen komma bort från allt och alla så jag kommer att vara borta i en vecka. Men jag kommer självklart att blogga där uppe nu när jag fått min nya mobil om den vill fungera annars lånar jag pappas! Så kika in lite då och då, kommer att håller er uppdaterade under veckan ändå! Hörs i bilen! ♥

American flag



Fick hem denna skönhet mot 299 riksdaler! Love it ♥

24 februari 2012

Hej på er!
Statistiken är riktig dålig idag men det beror nog på att jag inte har bloggat! Kom i alla fall hem för ett tag sen från en shopping runda med min mamma, Johanna och hennes mamma. Mysigt! Jag fick med mig en tröja, halsring ( tack mamma!! ) och en earcuff. Min 4 och sista, förstår inte vart de tar vägen! Men nu har jag en ny och det är min sista! Jag ska försöka få min mobil att fungera också. På tal om det så fick jag ett paket till hemskickat idag. Det var mina Hunter! Så jag och mamma åkte och hämtade ut det, glad chey tills jag öppnade det och såg att det låg rosa (!!!!!!!) huters och inte svarta där i. Så det är bara att skicka tillbaka dom. Jag som har längtat så mycket efter att få använda ett par egna...

Min efterlängtade Iphone är äntligen här



När jag kom ner för trappan stod pappa med ett paket och sa att det var till mig. Förvånat frågade jag vad det var och han sa öppna det. Som ett litet barn på julafton slet jag tag i paketet och rev upp det och där låg min efterlängatde Iphone! Mamma sa att jag skulle få det efter sportlovet så jag blev sjukt chokad! Men glad. Jag vet att jag är lite efter men jag har klarat mig bra ( trotts klagomål och kastat ner den i marken ) med min mobil som jag hade innan. Så nu ska jag åter gå till världens bästa serie Once upon a time och fixa med min nya kärlek!

Virkat x3



Något som jag MÅSTE inskaffa mig i sommar är virkade linnen! Så sjukt snyggt. Ni hittar liknande linnen inne på Carling och Bikbok tror jag! Jag ska ha en sån i min garderob! ♥

Sticker och tränar om c.a en halvtimme, bloggar mer när jag kommer hem!

23 februari 2012




Så här såg jag ut idag, inga konstigheter en enkel outfit bara. Jag tänkte bara säga att jag lever och mår bra, har inget att uppdatera er om just nu så vi hörs senare!

22 februari 2012

Hej på er!
Usch min dag har varit allmänt konstig. Men jag haft en sjukt rolig eftermiddag men mina tjejer Hedda, Johanna och Joanna! Har aldrig skrattat så mycket på länge. Den stunden tog slut för c.a en timme sen då det var dags att åka hem och plugga inför NO provet imorgon. Jag känner att jag har koll på det mesta dock bara små saker som ligger lite i vägen annars har det gått super bra! Så + pluggandet tog slut för ett tag sen och nu ligger jag i sängen med mys kläderna på och kollar på film men egentligen borde jag packa till på lördag då jag sticker till IDRE med familjen min. Längtar sjukt mycket, Johanna och Ellen kommer att åka till samma ställe så jag kommer att kunna åka med dom på dagarna. Kameran kommer att följa med i högsta hugg! Dock gick mitt filter sönder igår så jag tappade kameran. Smart jag vet.
Ska ta och stoppa i mig lite godis och fixa lite små saker innan jag sussar! ♥

Jag och Mikaela under konfirmationen! Sjukt bra tjej det.


Gossip girl och en hög med läxor



Efter 3 timmars plugg är jag äntligen klar med allt den här veckan. Dock inte NO:n men det löser sig imorgon. Gossip girl har spelats på tv:n vid min sida under pluggandet. Jag måste ha ljud vid mig för att jag ska kunna koncentrera mig! Sjukt jag vet.

Morgondagens planer: skola till 10 över 3 efter det blir det konfirmation och gudstjänst. Är inte alls sugen men man kan plugga super bra där!! Plus att det finns mackor OCH kakor! ( och inte nämna allt trevligt folk i min grupp ) WEHO. Morgondagen kommer nog att bli en bra dag! Uppdaterar mer imorgon! ♥

All black




Tröja - Ginatricot / Jeans - Cheap monday / Smycken - Kicks, Glitter och Gina / USA Converse - USA

Så här har jag sett ut dig. All black. Hade ingen fantasi när jag valde kläder i morse så jag bestämde mig helt enkelt för min amerikanska converse för att ha något färgglatt! Dock är de 3 storlekar förstora så jag fick trycka på mig 3 på strumpor för att över huvudtaget kunna gå i dom. Med lite fix och trix så fungerar allt!

Top model//inspiration




Hemma från en skit dag en top model som rullar på tv. Shit vad snygga bilder de tog idag! Snacka om inspiration till sommaren! Jag är också lite avis på deras utseende, så snygga!
Nog om det, ikväll blir det en hemma dag. Ingen träning för mig inte utan här ska det pluggas! (det som jag inte gjorde igår...) Trött på allt just nu, dock har mitt humör varit på topp ändå! Ett ända + på dagen.

21 februari 2012

Godmorgon! Jag har hunnit kolla på två Gossip girl avsnitt så jag ska snart klä på mig och göra mig i ordning. Bussen går 10 över 10 då jag möter upp Johanna. Dagen har börjat bra så jag hoppas att stämning håller hela dagen! Bilden över så ser ni vad som kommer att klä mig idag, amerikanska conversen är på! ♥

Shortsen



Det här är shortsen som jag inom kort kommer att beställa! Tänk er dom här shortsen pimpade med massor av nitar! Dör så snyggt. Nej jag har bestämt mig, jag SKA ha dom här! ♥

Klockan börjar närma sig 10, mammor och minimodeller är nu slut och jag så super trött. Kommer att sova som en stock i natt! Har sovmorgon till 11:40 imorgon och jag klagar inte. Ska ta och sätta på en film och sedan sussa. Godnatt folket!

Nastygal



Har tagit en paus från allt plugg ( pluggade nästan inget, fastnande istället framför tv. Standard. ) och satt mig vid datorn nu. Håller på att kolla in olika hemsidor och jag är helt kär i Nastygal! Hittade ett par sjukt snygga och billiga shorts som SKA bli mina! Måste bara fråga mina föräldrar. Billigare shorts går det inte att få, inte ens i Sverige! Dock ligger frakten på c.a 100 kronor vilket är lite dyrt för min del men skit samma. Shortsen ska bli mina! Ska fortsätta kolla runt och se om jag hittade något mer som jag kan beställa på samma gång!

Kära facebook, sluta ta upp all min tid




Jag gillar inte facebook just nu. Speciellt inte när det snor ens pluggtid! Chattar i alla fall med min ängel Julia om allt mellan himmel och jord. Älskar den tjejen!
På tv:n rullar något konstigt program, funderar att sätta på ett Gossip girl avsnitt! istället. Jag pluggar ändå inte och det ser inte ut som att jag kommer börja med det heller. Not good. Jag måste ta tag i skolan på allvar nu, eller mer n vad jag har gjort den senaste tiden. Vill ha bättre betyg och kunna välja vilket gymnasium jag vill gå i. Jag ska försöka ta tag i plugget nu!

Black`n white



Elin, Elin, Elin vad ska jag säga om henne. Hennes utseende dödar (!!), jag är helt kär i hennes ögon. ( Den här bilden tog jag sist jag var hos henne). Det bästa av allt med denna tjej är att hon är min fina vän, ställer alltid upp och finns alltid där Love u girl! ♥

Nu blir det innebandyträning, taggad som sjutton!

Update: Pappa "råkade" avboka min skjuts så det blir en hemma kväll......

Jeans shorts + virkat


På sommaren älskar jag jeans shorts ( ska börja pimpa några inom kort ) jag vill nästan bo i dom! Men jag hittade dom här shortsen från topshop, lite udda men snygga! Dock är det synd att det är virkat på halva baken. Det hade varit snyggare om det bara hade varit där framme. För er som är sugna på att var ni kan hittade dom så finns de inne på Topshop för 34 pund.

20 februari 2012


Så här ser jag ut idag. Skjorta från Carling, jeans från cheap monday, vita converse till det, smycken och en stram hästvans.

Godmorgon!

Morgon pigg som jag var idag så gick jag upp vid 7. Vaknade av att det trillade ner snö från taket, sen kunde jag inte somna om. Men det är bara bra, sitter och räknar matte just nu som i för sig går väldigt bra! Har skickat lite fakta osv i SO:n till Natta, den här dagen har börjat bra med andra ord! Dock har jag tappat bort min fjärrutslösare någonstans i huset. Vart vet jag inte, den är så liten. Får panik när jag inte vet vart den är!
Jag behöver inte åka fören om en och en halvtimme så jag slänger nog in ett eller två inlägg till! Hörs ♥

Söndags mys



Marlen har bakat, jag måste plugga och big brother är ikväll! En helt vanlig söndag med andra ord, så ha en lugn och skön kväll allesammans! ♥

Här målas det om




Så här såg det ut inne i mitt rum innan vi åkte till andra innebandy matchen. Dock är ena hela väggen klar, bara 3 kvar! Gud vad jag längtar till vi kan börja möblera om och då kanske min fina ängel Daniella att hjälpa mig. Kan behöva den tjejens råd!

Annars så sitter jag nyduschad i min säng och ska strax ta fram matteboken. Jag ligger hela 4 sidor efter planeringen, och jag fattar nada. Jag förstår inte hur hon kan tro att vi kan jobba så snabbt! Jag är på tal 36 av 53 och vi ska vara klara imorgon. BRA JOBBAT MATHILDA.
Matchen i sig gick helt okej. Dock inte för mig med det är som vanligt! Vi förlorade med 4-2 med ett mål bortdömt. Sånt som händer. Jag borde ta tag i skolan nu, hörs!

Lockigt



Igga Donnas svans! Hon ska alltid vara i vägen....

Blev väckt vid 10 av pappa som sa att jag skulle spela en innebandy match. Så det var bara upp och hoppa och fixa sig för match. Vi vann med 4-2 mot Högalid. Usch vilket fult spel dom har! En tjej satte sin klubba mellan mina ben och snurrade runt mig så att jag inte kunde röra mig. Och jag som blir så piss off på matcher tog tag i hennes klubba och kastade iväg den. Då blev hon tydligen så arg att hon ville skrika fitta till mig vilket hon gjorde. Jag orkar inte lägga min tid på såna så jag sket i henne. Men nu är jag hemma och håller på med mitt rum, standard. Jag och pappa har flyttat alla möbler och ska nu börja måla! Visar så klart slutresultatet!

Angående bilderna och rubriken, i natt så testade jag att sova med en inbakad fläta. Sprejade lite vatten och glanssprej och så här blev det. Jag passar inte riktigt i såna här lockar men idag tyckte jag att det blev ganska fint. Kanske ska köra på det imorgon!

Skonamig



Hittade dessa snyggar inne på skonamig.se och jag funderar starkt på att klicka hem ett par, helst båda. Tänk er skorna till vänster med ett par svart jenas, ett snyggt linne och en skinnjacka till det! Och skorna till höger med pimpade shorts, ett instoppat linne och en tunn kofta över. Dör så snyggt.

2 favoriter



Förlåt för usla bilder!!!
Dom här två har blivit mina favorit halsband. Jag var verkligen ingen smycketjej förut men med dagarna som gått har jag tyckt att det är så snyggt! Dock inte för mycket. Mina bästa köp när det kommer till smycken! Ni hittar båda på UR&PENN!

Sysselsättning



Inspiration


Collaget är taget från stylebyellen!

Håller på för fullt i mitt rum, vet inte vart jag ska börja rensa! Någon som har lust att hjälpa mig?? Allt ska ut ur rummet sen är det bara att börja måla. Det här kommer att ta tid!

Alrun necklece



Jag tycker att såna här halsband är så himla fina. Enkla, snygga och passar till allt! Jag har själv denna symbol som som betyder strength. Fick halsbandet av pappa när han hade varit utomlands!
Det finns självklart massor av andra symboler för varje bokstav och personligheter.

Hemma från innebandymatchen som gick piss dåligt för mig fast jag gjorde ett mål (!!) men super bra för alla andra. 3-2 blev det till oss och det var vinst vi var ute efter! Efter matchen åkte jag och pappa till donken, sedan hem. Mamma hade köpt lite nya saker till mitt rum från IKEA så nu blir det resning så att vi kanske kan börja måla om det redan idag!

HELG

Äntligen helg, som jag har längtat! Det kommer att hända ganska roliga saker under de kommande dagarna. Det börjar med att 2 innebandy matchen, ska hinna träffa lite kompisar också. Fixa mitt rum är en sak det med, sen så åker jag och pappa in till staden för att kolla på en ny mobil. Det mobilen jag har nu är så sönder som det bara kan bli. Vill inte ens tala om att jag inte kan ringa nu heller. Får P A N I K. Så det ska bli skönt att få slänga den skrothögen. Bloggen kommer då att bli mycket mer uppdaterad vilket är ett +!
Jag ska också hinna med att knäppa snygga bilder som jag kan visa upp här på bloggen så att jag håller er uppdaterade under helgen. Känner att mitt liv redan håller på att återställa sig! ♥

Fredagskväll



Ska börja rensa lite i mitt rum snart eftersom att v ska måla om det och fixa nya möbler samt en ny garderob. Känns skönt att veta att ett helt nytt, enkelt och fräscht rum kommer att tillhöra mig snart! Med tanken på hur det ser ut just nu... Lila väggar, fula garderober. Ja det är bara förnamnet! Men jag kommer självklart att fixa före och efter bilder, har fått flera kommentarer om jag kan visa mitt rum och just nu är svaret nej. Det ser för j*vligt ut. Men innan det är det duschen som gäller sen fixa lite grejer på min mobil ( ska få en ny i helgen!!!! ) och min dator samt läsa vecko revyn!

Knästrumpor




Hej på er!
Första utomhusmatchen är nu avklarad. För en gångs skull gick det helt okej för mig, inte bra men okej. Dock förlorade vi med 4-0 men det är skit samma vi var super duktiga! Fick träffa min änglar Elise och Wilma också, som jag har saknat dom! Det är de som gör att jag orkar fortsätta med fotbollen. Självklart min bästavän också, hon gör så att jag orkar leva vissa stunder!

Med tanken på bilderna så fick jag dessa underbara knästrumpor av min mamma här om dagen. Passar perfekt till mina stövlar och jag älskar färgen. Knästrumpor är en favorit hos mig! ♥

Sneek peek på dagens

160212



Hej på er!


Nu har jag äntligen lugnat ner mig, stoppat i mig lite mat och tränat. Känner mig trött så jag ska nog ta och lägga mig i sängen och kolla på en film. Måste ringa Elin snart också. Jag har varit så himla arg på min lillasyster att jag nästan har slagit till henne. Någon som vill ha ett till syskon så är ni välkommna!

Jag ska också ta och hitta lite information till fördjupningsprojektet som vi nu håller på mig i SO:n. Får se om jag orkar med det eler om jag ska sova!
Känner verkligen att mina inlägg är sååå tråkiga så jag borde avsluta detta inlägget nu, är för irriterad så jag ska sluta ta eran tid! Hörs imorgon! ♥

Snoopy



Hittade denna snygga tröja i min garderob och tyckte att det passade perfekt till idag tills jag inser på bussen att det är Marlens. Jag får väl använda samma ursäkt som alltid "jag visste inte att det var din". Jag tror att hon är trött att lyssna på det om och om igen! Bort sätt från det så har dagen varit väldigt irriterande men ett stort + för att den gick snabbt! Så jag försöker ta mig samma och fixa lite SO efter mat i magen. Hörs! ♥

Livet



Är så trött på allt just nu. Vill ha någon jag kan prata med. Inte en som böjar snacka om sin egna efter ett tag för att dom vet hur det känns, utan en som bara orkar lyssna och inte säga någonting. Vill bort från allt, åka utomlands, byta skola, sluta i min äckliga klass och leva ett liv utan problem och hinder. Vilket är omöjligt. Men framför allt vill jag ha sommar då jag åker bort och kan glömma allt för stunden.

Dagens





Det här hade jag på mig idag och jag känner inte för att byta om heller så jag kör på denna outfit ikväll med! Ha en bra kväll så hörs vi när jag kommer hem! ♥

14 Februari - Valentines day


Min fina semla som är bakad under hemkunskapen!

Efter en semla kände jag mig spyfärdig så jag gav mina sitta tre till Ebba, Jossan och min lillasyster! Så nu sitter jag i soffan med godispåsen i högsta hugg! Mer snacks kommer det att bli ikväll. Jag ska nämligen på bio med mitt innebandy lag! Det kommer att bli sjukt roligt, jag har för mig att vi ska äta middag tillsammans också! Denna tisdag kan nog inte blir så mycket bättre!

Färglös





Så här såg jag ut idag. Halsband från Ur&Penn, Tröja fån Zara och jeans från Ginatricot. Och så klart vita converse till det. Det blev inte en så färgglad outfit men bättre än ingenting alls.

Jag har precis börjat kollat igenom säsong 3 på Gossip girl och det är så spännande! Ska lägga undan min dator och fortsätta leva mitt ointressanta liv!

Kryckor


Hej på er! Dagen började allt annat än bra. Fick en smäll igår som gjorde att det blev mycket värre idag vilken slutade med kryckor. Min vanliga tur inom idrotten. Men vi gick vidare i skol DM och det är allt som betyder något just nu.
Så innebandyn byttes snabbt ut till Gossip girl och godis! Minst sagt nyttig men gott! ♥

Gossip girl//Går kväll



God morgon!

Går kvällen blev inte alls som planerad. Jag och tjejerna gick på bio och sedan hamnade vi på en krökfest. Inget speciellt, alla lekte fulla (utom Elias! så söt ), stora rökmoln i hela lägenheten och få personer. Efter en halvtimme, 40 minuter drog vi oss hem till Ellen för en sleep over och massor av filmer. Dock jag jag och Stina hem. Jag mådde verkligen inte bra och jag har knappt sovit en blund i natt. Så Ellen  om du läser det här är så så ledsen, älskar dig bästis! ♥

Ligger i alla fall nerbäddad i soffan och kollar på Gossip girl som taggning innan min innebandy match. Vi ska möta Älvsjö AIK som vi måste vinna mot, vilket jag hoppas att vi gör! Nu ska jag försöka avsluta det här inlägget på ett bra sätt med att säga vi hörs!

Weekday shoe



Jag måste erkänna att Weekday skor är riktigt snygga! Dock gillar jag inte att tårna sticker fram men ändå, kolla klacken. Annorlunda och enkelt! Färger är också så snygg på skor. Varje gång jag går in i butiken så vill jag gräppa tag i ett par och låta dem pryda min skohylla som snart är full! Å så snyggt! ♥
Vad tycker ni om Weekdays skor??

11e februari 2012


Hans ögon...

Godmorgon! Jag klev upp ur sängen för c.a en timme sen och har bara hunnit stoppa i mig frukost. Planerna idag är fullproppad så jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allt. Vid halv 2 ska jag och pappa åka upp till Norrtälje för att spela en fotbollscup mot damer. Efter det ska jag och mina tjejer fira Ellen, jag spenderar också natten där. Det kommer att bli väldigt tajt om tid för mig att blogga men jag ska göra så gott jag kan! ♥

Tjejkväll



Har haft en underbar kväll med mina fina tjejer! Mycket skratt och skit snack. Lyckad kväll! Kvällen börjar dock gå mot sitt slut då det är dags för mig att sussa. Jag ska nämligen åka ändå ut till Norrtälje för att spela en fotbollscup. Jippi. Kommer att missa en del av kvällen då vi hade planerat att fira Ellen men jag kommer senare på kvällen så att jag hinner umgås hela natten med dem och lämna min och Stinas present! Bättre sent än aldrig! ♥

Fredagens outfit



Skinnjacka - H&M / Halsduk - Ginatricot / Skjorta - BikBok / Jeans - Ginatricot / Skor - Vita converse /

10e februari 2012


Tack för kommentarerna om bloggen! Ska nog fixa och göra literoligare inlägg, så statistiken höjs lite igen och uppdater mycket!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag börjar skolan 11:50 vilket är såååå skönt! Efter det åker jag till Stinas skola och möter upp henne för att handla en present till Ellen. Det kommer att bli special gift! Sedan ikväll blir det tjejkväll hemma hos Natta med tjejerna i klassen! Det kommer att bli super mysigt. Man får bara ha svarta kläder och sen fick man en speciell färg som man ska "pryda" sin outfit med. Jag fick en ganska svår färg men det får ni se senare! Nu blir det massor av Gossip Girl avsnitt ♥

Lägga ner bloggen?

Har haft tankar och funderingar om kring bloggen. Jag har bloggat ett tag nu och har inte alls mycket läsare för att ha bloggat så länge som jag har gjort nu. Inte så många kommentarer heller. Det känns inte som att jag kommer någon vart med bloggen så vad tycker ni. Borde jag lägga ner bloggen eller fortsätta?

London, Paris



London, Paris Tröja - Present / Jeans - Ginatricot / Smycken - Olika / Tyväska - Malins

Ingen färgglad outfit idag men mitt humör har varit på topp! NO provet gick bra och sista lektionen blev inställd. Fick också reda på att vi inte börjar fören 11:50 imorgon så det är skönt.
Två träningar ikväll och så måste jag skicka iväg en uppsats i svenskan. Har också lite funderingar om bloggen men det tar jag senare! Hörs ♥

Q/A

Vad är din favoritmaträtt? :)
SVAR:


Varför började du blogga? :)
SVAR: Oj.. mina kompisar gjorde det och så ville jag skriva ut allt som snurrar i mitt huvud och jag kände att dagbok inte är min grej så om jag på att jag kunde blogga och dela mina bilder och min vardag! :)

Har du någon kille just nu? I så fall vem?
SVAR: Hahaha nej, jag kan inte se mig själv i ett förhållande men jag skulle inte tacka nej!

Du har sån himla fin klädstil! Vad är din inspiration och vad skulle du kunna ge för tips till oss andra? :)
SVAR: Åå Tack så mycket! Min inspiration kommer från många håll! Det finns en hemsida där man kan lägga upp sina outfits från hela världen, där brukar jag få mina idèer från! :)

Ditt hår! Lova mig att du aldrig klipper det! Hur gör du för att få det så långt och fint??!
SVAR: Tack så mycket, vad glad jag blir! Jag lovar att jag inte kommer att göra det! Mitt tips är att inte tvätta det för ofta kanske 2-3 gånger i veckan bara, använd inpackning och.. PLATTA DET INTE!

Jimmy whoo?




Denna super snygga + roliga tygväska har jag fått låna av min fina vän Malin. Har aldrig träffat en sån person där jag verkligen kan berätta allt och hon svarar ärligt och inte " jag finns, det kommer att bli bra" utan hon förklara och säger precis vad hon tycker och det älskar jag med henne! Finns ingen bättre vän att prata ut med!!
Jag älskar dig Malin ♥

Randigt


Randig tröja - H&M / Jeans - Cheap monday / Väska - Malins / Smycken - Ginatricot och six / Skor - Boots.

Hej alla fina, fula, snygga, tjejer och killar! Hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Min har varit äckligt dålig! Hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig i morse och jag ser ut som ett trött monster. Mitt hår har stått åt alla håll och min sminkning blev inte lyckad. Hatar denna dag och jag kommer fortsätta att göra det. NO prov och SO begrepp som jag måste plugga till samt LÄSA UT MIN ÄCKLIGA ENGELSKA BOK.
Ja ni märker nog hur irriterad och trött jag är på mitt liv. Ska gå och dö av läxor nu! ♥

Detalj


Det här hade jag på mig idag, en blå blus, vitt linne under, ett par svarta jeans, silver smycken och en hög stram hästsvans!

Hej på er! Har haft fullt upp idag att jag inte har hunnit sitta framför datorn. Efter skolan träffade jag Dani och vi satte igång och bakade chokladbollar! Har aldrig proppat i mig så mycket choklad på en gång! Jag fick också min efterlängtade kamera laddare så nu kan bloggen vara igång som vanligt!
Nu är klockan 20 över 10 och det är dags för mig att krypa ner i sängen, kolla på spanska glosaorna sätta på en film och sen sussa! Hörs imorgon! ♥



Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Internet pajj


Slänger in en opassande bild, kamera laddaren får jag tillbaka imorgon!!

Jag Har försökt att komma in på blogg.se i en timme nu så jag hoppas att det här inlägget publiceras! Det har varit lite fel på vårat internet och blogg.se se själv. Nu hoppas jag att allt är som vanligt och fungerar bra igen!

Min kväll har varit underbar! Efter innebandy träningen åkte jag snabbt hem och duschade och sedan gick jag hem till min Malin. Vi drack choklad, mumsade i oss kakor och snacka allmänt skit. Hon visade mig också massor av bra hem sidor på kläder och underbara låtar + att jag fick en kjol och ett linne! Älskar den bruden för mycket ibland!
Nu när allt det roliga är avklarat är det dags att sussa och läsa min engelska bok. Hörs imorgon finisar! ♥

6e februari 2012


God morgon!

Måndag vilket betyder tillbaka till verkligheten. Matte prov står på schemat och jag hoppas att jag klarar mig bra, känns som att jag kan det mesta. Vi fick sovmorgon till 11:15 så jag har lite tid på mig att plugga nu. Jag måste läsa min engelska bok också, har kommit 1/4 av boken och vi ska vara klara om en vecka. Bra jobbat Mathilda!
Ska kolla några avsnitt på Gossip Girl som rullar på TV:n sen begär det av till skolan!

Söndags snack

Denna söndag har varit en riktig slapp dag precis som det ska vara innan skolan börjar. Längtar tills denna vecka är över då det är helg igen men samtidigt vill jag till skolbänken och påbörja ett projekt i SO:n. Jag har duschat, fixat mig och kollat genom kläder för imorgon. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Once upon a time och sen en film!
Min pluttis har blivit stor nu! Önskar att hon var lika liten som när vi fick henne!

A drop in the ocean



Två lika fina bilder på Elin. Hon blir så jäkla bra på bild! Vi knäppte några snabba bilder vid hennes stora fönster men vi insåg direkt att det inte blev bra alls men några bra bilder fick vi! Det känns lite som att det bara kommer upp bilder på Elin i bloggen vilket är lite kul men jag känner för nya ansikten att fota!

Jeffrey Campbell//Söndag



Jag har sagt det en gång och jag säger det igen, jag vill ha. Jag tror att jag ska klicka hem ett par då mitt rum är klart och efter Paris. Om jag inte hittar några där! 

Matchen vill jag inte ens prata om. Jag tror aldrig att jag har spelat så dåligt. Därför ska jag göra denna tråkiga söndag till något bra. Vilket börjas med att duscha och ha lite egentid sen tror jag att det blir film och god mat. Jag tror att Freja skulle komma över en stund, stackars vännen som blir utkastad ur sitt eget hem av Katja. Tur att hon har mig som bor 10 meter från henne!

5e februari 2012

God morgon!

Jag vill inte ens tänka på hur kallt det var ute i går kväll. 20- hemma hos mig, min lillasyster och hennes kompis gick ut och åkte pulka (?) i det värdet. Usch säger jag bara. Själv satt man hemma med mamma och Marlen och kollade på Melodifestivalen som för det första suger och för det andra fattar jag inte hur Sverige röstar. Skit program med andra ord! Innan det ens var slut satte vi på en film. Lugn och mysig kväll!

Idag blev det att gå upp tidigt. Eller tidigt och tidigt det beror på vad man jämför med men ja har innebandy match idag igen mot belebarkarby och för att vara pigg och glad till en sån match behövs en bra frukost. AMERICAN PANNCAKES! ♥

Överraskningen - Andrè Zuniga



Undra hur många av er som är lite avundsjuka nu! Världens bästa kväll men världens underbaraste vänner! ♥♥

Saturday night



Min dag har varit lugn. Match spelades som sagt vid 1 tiden efter det har dagen bara varit lugn. Har tittat på två filmer och jag kommer nog att hinna med en till innan Melodifestivalen börjar! Jag har redan lyssnat på alla låtar och jag måste säga att för varje år blir låtarna mindre och mindre. Förstår inte varför jag ens kollar på det men något måste man underhålla sig med på en lördags kväll utom fest!

Colours


I vår tycker jag att man ska våga lite. Färger ska det vara på naglarna. Det kan oftast göra ens outfit. Något som jag kommer att köra i nu när våren sakta men säkert är på väg att komma!

Min älskade kamera


Min kamera laddare är hemma hos min vän Dani och batteriet är dött. Vilket innebär att det inte kommer att bli så snygga bilder but that`s life. Ska träffa henne nästa vecka så ni får hålla ut!

Steg nyss innanför dörren efter att ha spelat en innabady match. Båda jag och mamma höll på att somna i bilen. Vi mötte Tungelsta och förlorade med 3-1. Vi var inte rikitgt vakna men vi gjorde ett bra jobb ändå! Jag tyckte själv att det gick helt okej för mig så det är kul! Nu = MAT! ♥

The girl with blue eyes

Nikon D5000 50 mm Fotograf: Mathilda (ME) Model: Elin
Kolla ögonen på henne! Dom bara lyser och tittar rakt in i en. Hon blir alltid så himla bra på bild, något som jag är avundsjuk på. Fler bilder på Elin kommer upp imorgon! ♥

Pannkakor

Jag och Elin bestämde oss för att göra pannkakor! Just nu vill jag nog aldrig mer se en pannkaka i hela mitt liv. Nog om mat, jag har världens finaste bilder på Elin som kommer att komma upp inom kort! Två helt olika, roliga och kalla plåtningar. Hatar vinter ibland men bilderna bli så fina!
Vi ska snart röra oss mot tunnelbanan där Elin kommer att lämna mig och jag fortsätter in mot staden för att möta mamma, Micaela och Marlen. Vi ska till en restaurang där det bjuds på tapas!

3e februari 2012

God morgon!

Har sovit 10 timmar inatt så jag känner mig ganska utvilad. Idag är vi lediga från skolan vilket betyder heeeelg! Som jag har längtat! Min fredag kommer att spenderas med min fina vän Elin, det kommer att bli en photoshoot. Vi har massor av idèer som jag hoppas att vi ska lyckas med! Sen senare på kvällen ska jag mamma, Micaela och Marlen ut och äta! Rolig fredag med andra ord! ♥

Dagens outfit




Tröja - Idas gamla / Jeans - BikBok / Smycken - Olika / Skor - converse

Aladdin



När jag kom hem hittade jag denna ask i köket. Kunde såklart inte låta bli att sno en! Min favorit är ingen mer än mjuk tryffel!

Annars så har dagen varit bra. Sovmorgon stod på schemat sedan var det dags för lektioner. Blev chockad av att se min lillasyster i min skola. Antog att hon skulle träffa en kompis eller något. Tur att inte alla i klassen såg henne! Men bara för det betyder det inte att jag skäms över henne, hon är världens finaste!

Randigt


Fick denna snygga randiga tröja av min finaste vän Ida! Hon ville inte ha den så då ryckte jag åt mig den. Jag kommer att bära den till några snygga silver smycken samt vita converse idag! ♥

Teenagerpost - Valentines day




Någon som känner detsamma?? ♥

konstig onsdag


Hej på er. Dagen kan inte bli mer konstig, därför bjuder jag på en konstig bild på mig! Fått hemringning pga av skolk ( som inte stämmer!! ), varit på Inka utställningen och jobbat matte i 1 timme på öppet hus. Är just nu bara trött och stressad. Vår engelska bok ska man ha läst klart om 16 dagar och jag ligger så långt bak man bara kan ligga. Funderar på att gå upp till mitt rum, sätta på en film och läsa lite. Samt poppa popcorn! Lugn kväll med andra ord!

1a februari 2012


En liten sneek peek på vad jag kommer att ha på mig idag!
Ska snart rusa ner till tunnelbanan som sedan tar mig in till T-centralen för museeum med spanska gruppen. Vi ska gå och se Inka utställningen som jag redan var på i höstas. Bättre det än lektioner idag! Jag är seg som sjutton idag och det lär inte bli bättre. Öppet hus i skolan ikväll och min klass ska sitta och räkna matte i en timme (?) kul! Nå väl vi hörs senare idag! ♥