Lägga ner bloggen?

Nu har jag funderat ännu en gång på att lägga ner min blogg, eller kanske inte lägga ner utan mer sluta blogga. Kanske byta blogg och brja om på nytt. Snygga bilder och mer inspiration till andra. Synd bara att ni är en hel del som läser min blogg just nu och det är ju inte säkert att ni vill läsa min andra blogg om det blir så att ja startar en ny.

Alla fall, en fråga till er nu, vad tycker ni? Ska jag byta blogg och sluta blogga på den här eller fortsätta?

Middag

image descriptionimage description

Små raggmunkar! Hur underbart söta är de inte?! Minst lika goda som stora dessutom, var bara tvungen att visa er.

Steg nyss innanför dörren efter en jobbig träningen som gick åt skogen så mitt humör är inte direkt på topp, inte blev det bättre efter en kommentar jag fick om att hela jag såg tjock ut men nu vet jag att jag inte är ensam om det! Man tackar man tackar.

Hade tänkt att äta klart, sedan hoppa in i duschen och efter det sova. Mår dåligt, minst lika dåligt som igår så jag vill sova. Måste sova och tänka på andra saker, saker som gör mig glad. Har märkt att det är jätte viktigt att hela tiden tänka positivt i livet, man både mår och känner sig bättre då. Hörs.

Bekännelser

Jag äter alldeles för mycket mat när jag är hemma, not good.
Rör mig aldrig på natten, vaknar som jag somnar
Älskar att åka buss, brukar alltid vilja sitta kvar när det är dags att gå av!
Fötter och långa tårnaglar är det absolut värsta som finns, mår illa bara jag tänker på det!
Hatar trisslotter eftersom att jag aldrig vinner
Älskar när man känner blåsten mot huden på sommaren utan att frysa, känslan i kroppen är underbar!
Förstår inte hur man vågar sola solarium flera gånger i veckan?
Jag springer alltid över gatan, spelar ingen roll om det är grönt eller rött, får alltid lite panik!
När jag går på stan får jag ibland tåvngstankar att jag måste gå på sträck eller på trottoarkanter.
Jag älskar att sjunga, och sjunger nästan hela tiden när jag är hemma.
Har aldrig fått höra att jag är lik en kändis, tråkigt men sant!

Carry me home



En underbar låt jag lyssnar på när jag mår dåligt! underbar. ♥

Dagens





Linne - Weekday // Jeans - Bikbok // Skor - Converse // Väska - Chicy.se // Halsband - Konfirmations present

Jag vet att bilderna ser helt sjuka ut! Jag ser ut som en ful tunn kyckling med tjockt ansikte men tänk inte på det! Tänk på kläderna i stället!! :)
Gud vad jag önskar att jag kunde bli bra på bild, ser mer ut som en ful tonåring med enorma kinder. Fuck life.

Detalj

Detalj från dagens!
Sitter nu på bussen på väg hem. Mitt huvud dunkar och värker så jag ska försöka hinna ta en tupplur innan träningen också. Annars har dagen rullat på bra, god lunch i skolan är alltid ett plus dessutom! Synd bara att jag inte var hungrig.
Kvällen kommer inte heller att bjuda på så mycket, träning och god middag skulle jag tro! Som varje med andra ord. Ska beställa min avslutningsklänning nu en gång för alla också! Plus träna på min musikuppgift som avgör betyget! Här ska det sjungas för fulla muggar ;)

31 Maj 2012

Godmorgon!
Vi fick en liten sovmorgon vilket aldrig skadar! Dagen har inte alla mycket att bjuda på. Lektioner som vanligt och sen vårens sista innebandy träning idag också! Men nu är det dag för mig att sätta på mig skorna och springa till tuben. Hörs!!
image description

Today it was a bad day

Nu hade jag faktiskt tänk att gå och lägga mig, eller i alla fall sätta på en film och gosa ner mig i sängen min. Mina ögonlock väger ton plus att de svider. Sånt man får räkna med om man gråter som en barnrumpa! Men skönt var det, skönt att få släppa ut alla sina känslor, synd bara att man inte hade en axel att luta sig mot... Behöver en sån vän som ställer upp för mig när det händer saker. Jag berättar ALDRIG mina problem för någon, aldrig nånsin. Håller allt inom mig vilket jag hatar men det finns ingen som varken orkar, vill eller försöker bry sig, då blir det att man håller allt inom sig. Thats life.

Ska i alla fall sova nu, hörs imorgon puss! ♥

Min dag



Jag vill be om ursäkt för mitt humör denna dag. Skit dag har det verkligen varit. Tur att den börjar dra sig mot sitt slut, min ögon svider efter alla tårar som har fallit samt mina kider och näsa svider. Men det är sånt som händer.
Annars har jag bara varit hemma, ätit mackor med nutella och nu en stor (mega stor! ) påse godis som mamma kom hem med. Mår faktiskt lite illa om jag ska vara ärlig! men gott var det.

Ikäll bli det nog sängdags tidigt, måste prata med min spanska lärare ordentligt innan betygen sätts. Får jag inte som jag vill just nu kommer jag att slå till någon. Bokstavligen.

Dagens




Linne - Monki // Jeans - Cheap monday // Skor - converse // Väska - Chicy.se // Solglasögon - Paris

Nutella


Choklad kan verkligen göra livet bättre! ♥

Stars



Har på mig detta linne från Monki idag tillsammans med ett par svarta jeans och låga vita convese. Lovar er att outfit bilder kommer senare! Nu ska jag tork tårarna och spotta upp mig och göra något av mitt liv! Hörs.

30:de Maj 2012

Hej

Enda sen ett tag sen, 10 minuter har mitt liv varit helt perfekt. Förlåt för mitt språk men jävla kuk spanskan ska förstöra allt. Just nu är det en sån stund då jag bara vill lägga mig på marken och gråta. Jag har heller ingen kompis som jag kan gråta ut hos vilket suger det med. Jävla kuk liv man har. Får se om jag bloggar mer idag, mitt kuk humör är nog inte så kul att ni drabbas av.
image description

Onsdag

Godmorgon!
En lektion är avklarad och nu sitter vi på tuben på väg till rektangelkampen som 9:orna har. Idrotten blev inställd på grund av det så vi har håltimme i 3 timmar nu. Love! Tänkte bara uppdatera så att ni vet vart ni har mig! Puss
image description

Time to bed

Mina ögon svider och halsen brinner så jag känner att det är dags för mig att sussa snart. Eller nu. Är alldeles för trött för att hålla mig vaken en minut till. Min dag har varit både bra och mindre bra. Min klackskor har dödat mina små fossingar men mina vänner har fått mig att le! Älskar att gå till skolan, vill inte ha sommarlov än. Jo, lektionerna kan gärna få försvinna men inte dagarna vi alla i klassen spenderar! Det bästa dagarna, är vardagarna!


Payphone



Den här låten väcker så många minnen, ligger och lyssnar på den om och om igen. Både bra och dåliga minnen kommer fram. En liten tår kommer fram då och då samt ett skratt. Jag vet inte vad jag känner längre, lycklig eller olycklig. Jag vet inte. Men jag tror att jag mår.... riktigt bra.

Musik

Sitter här hemma och letar för fullt på en låt som jag kanske ska sjunga på musiken. Så klart inte för hela klassen, bara för min musik lärare som tur är! Låter som en tondöv gås med andra ord, vet inte vart alla har fått det ifrån att jag kan sjunga? Herre min skapare, sångerska är något jag INTE ska satsa på!

image description

You just break my heart

image description

Inspiration nitar


Dagens



Väst(?) - Flash // Linne - Ginatricot // Jeans - Bikbok // Kilklackar - Skopunkten // Väska - Chicy.se // Ringar - Gina, SIX och Glitter // Halsband - Konfirmation present

TJA


Hittade inte klänningen, hittade den bara i gul den färgen jag inte vill ha. Får ta och beställa den helt enkelt!
Nu är jag hemma, har tvingat ut lillasyster att fota outfit bilder som jag nu hade tänkt att fixa lite smått. Kvällen har absolut inget att bjuda på vilket är enormt skönt! Engelska läxa till på torsdag (?) om jag inte minns fel, tur att det bara är text och glosor vilket är lätt att lära sig!

Tisdag 29 Maj 2012

Haloj!
Måste sluta säga så, blir tillsagd av mina kompisar heeeela tiden att det är så fult och... Ocoolt haha! Alla fall, slutade skolan nyss och är nu på väg in till stan med min vän Bella. Jag ska åka och kolla på klänningen jag la upp igår kväll och om den finns i blått och i min storlek så kommer jag att lägga undan den till imorgon då jag får lite cash!
Hörs senare!
Slänger in en lagom snygg bild (host***) så att inlägget inte blir bildlöst. Har en gigantisk finne på hakan som tar livet av mig! Ingen vacker syn så inga nya bilder på mig inte!!

Q/A

men fan ha mjukis byxor på dig och ha inget smink på dig då ...alltså det är din sak....
och varför skriver du att du aldrig har vart på bröllop nr du har vart på ett???!?

Svar: Oj någon verkar vara på dåligt humör ikväll! Tur att inte jag är det annars hade jag blivit lite... irriterad.
Nu till frågan/orna. Ja det är väl mig ensak om jag ska ha på mig på skolavslutningen det behöver du inte lägga din energi på så andas, jag skrev bara vad jag skulle vilja gå i men alla här fattar väl att det inte finns någon chans att det skulle hända, eller?
Nu till fråga två. Jag har aldrig varit på ett bröllop som jag minns, jag var ju för sjutton bara några månader gammal. Jag skrev att jag var en liten plutt men du kanske inte såg det men förlåt mig, jag ska vara tydligare nästa gång.


Sen har jag inte haft tid att svara på era gulliga kommenatrer men mina nya snygga shorts kommer från Topshop och kostar 549 kr! :)

Ska inskaffas



Det här + e avslutningsklänning är något som bara mååååste in i min garderob. Tänkt er den ljusrosa toppen under ett vitt linne med super djup rygg och et par höga shorts! Långklänningen ska vi inte ens prata om, it`s to die for! Hoppas bara att den finns i blå och i min storlek, kommer att börja gråta annars...

Träning

Kom nyss hem från innebandy träningen som gick åt skogen. Usch, hatar såna här dagar då allt, bokstavligen allt går åt skogen. Har inte mått så bra heller pga av personliga skäl men jag har fått lite hjälp på traven av en vän som bor i en annan stad. Saknar henne och våra tider. Vi var soulmates ett tag vilket jag saknar enormt. But thats life.
Ska hoppa i. I duschen och göra mig ren, efter det ska jag sova. Har en extrem huvudvärk och ett illamående som inte vill försvinna!
image description

peace


Jag och mina puss miner eller vad man ska kalla det! Dagens outfit kommer i alla fall upp senare ikväll, nu är det dags för mig att ge mig av till träning! Hörs efter :)

Bekännelser

Äter alltid hamburgare med bestick
I min familj firar vi inte namnsdagar och sånt, tråkigt men sant..
Har aldrig varit på ett bröllop, eller jo ett när jag var en liten plutt
Vi har ett landställe som ligger 20 minuter från vårt hem
Smörjer alltid in mig med solkräm, är jätte rädd för att bränna mig efter det som hände förra året, inte kul!
Mitt liv suger när det gäller killar, lyckas alltid sumpa det.
Får panik när jag är i ett litet utrymme och det är en massa människor omkring mig, vill bokstavligen bara slå någon när det hände.
Har no idea vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, vill helst gå i mjukisbyxor och en sovrröja och inge smink! Herregud så skönt!!

Måndag

Sitter på bussen på väg hem nu. Har inte så mycket på hjärtat, tänkte mer uppdatera så att ni vet att jag lever! Hörs när jag kommer hem.
image descriptionimage description

New in


Trött på allt

New in

In till stan

Att åka in till stan själv är det sista man vill göra. Men det måste bli gjort så det är bara att le och se glad ut.
Jag var för trött för att hitta något speciellt att ta på mig så det fick bli det jag hade på mig igår kväll, ofräscht jag vet men ingen bryr sig! Höres
image description

Söndag

Ingenting går som denna dag, sitter och solar tillsammans med glass i andra handen. Hemma gjort chokladsås toppade vi med! Jag och Marlen har FF här hemma dock är vi båda väldigt sega. Jag måste börja göra mig i ordning för att åka in till stan och fixa lite innan alla affärer stänger. Usch. Fy. Blä. It just have to be done.
image descriptionimage description

Rädda planeten - Minidokumentär om kolidoxidutsläpp




Det skulle betyda såååå mycket om ni bara kunde klicka på play knappen och låta det rulla. Ett skolprojekt som jag och 3 av mina klasskompisar har gjort. Själv tycker jag att det blev väligt lyckat! Men ni behöer inte hitta utan klicka snälla bara på playknappen och låt det rulla. Skulle betyda på mycket för oss!

Mors dag



Hoppas att ni alla har köpt något speciellt till er mamma! Själv ska jag ge henne en ask med gelehjärtan som jag har lagt på hennes kudde tillsammans med en liten lapp. Ibland är man en gullig dotter! ♥

Går kvällens



Tröja - Ny // Shorts - Ginatricot // Skor - converse // Armband - Mammas // Solglasögon - Paris // Halsband - Present från Daniella!

Går kvällen

Goooooodmorgon!

Pigg och glad samt rädd tjej som skriver! Har hänt lite saker här hemma som har gjort att jag faktiskt är lite rädd. Men det ska vi försöka glömma bort nu. Dagen kommer att bestå av att sola, sola och sola. Jag vill sola. Dock har solen inte kommit till altanen än så jag får lo att vänta. Jag måste dessutom lämna till bara en bikini underdel som jag kpte igår för larm saken sitter fortfarande på. Hur har jag ingen aningen om men den ska i alla fall tillbaka som fixas.

Går kvällen var super mysig! Vi handlade massvis med gott, och satte oss vid fältet i Zinken och bara hade det allmänt bra. Vi var omringade av trevligt folk med andra ord, väldigt fulla människor. Men det var kul ändå! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, sånt som jag nästan bara kan prata om med Daniella. Så det var perfekt!
Så klart följde kameran med så jag tänkte bjuda på lite bilder. Outfiten kommer upp senare!

Uppdate: Såg att Sverige vann igår vilket är helt sjuuuuuukt! Sverige är för bra ibland!




Lördags kväll

image description
Sitter på ett fält med min underbara vän. Livet leker, trevliga människor runt om kring oss , vi har det allmänt bra! Vi har precis tryckt i oss donken och snart eller nu vill jag ha choklad doppade jordgubbar! Mumsi! Hoppas att ni har en bra kväll i kylan mina fina bloggläsare! ♥

Dagens



Tröja - ? // Jeans - Cheap monday // Skor - Converse // Väska - Chicy.se // Ringar - Ginatrcot och SIX // Solglasögon - Paris

Så här såg jag ut idag! Dock var det lite varmt men jag klarade mig. Kom hem med några kassar med skönheter som jag kommer att visa er senare! Nu ska jag byta om till lättare kläder och packa sedan begär det av in till stan för en grillkväll med min fina vän Daniella. Kommer att bli så mysigt!

Shopping runda

image descriptionimage description
Är nu i stan och shoppar upp alla mina pengar. Och det känns inte bra men ändå är jag så sjukt nöjd! Min bästa shopping runda ever måsta jag faktiskt säga. Jag har ju med mig Johanna som har en sån bra klädstil så inget kan gå fel! Hörs efter.

26 Maj 2012

Usch vädret idag har inte varit bra så det får bli jeans idag! Ska nämnligen in till stan men Johanna för att försöka leta efter en morsdag present och lite annat smått och gott!
Vi håller nu på att fixa oss för fulla muggar, vi båda har legat och degat ute i solen så länge den var framme. Dock är moln i vägen så vi skuttade in och håller nu som sagt på att göra oss i ordning! Så därför ska jag avsluta detta inlägg så hörs vi med outfit och lite annat senare! ♥

image description

Lördags frukost

image description

Q/A - Mitt hår

Hur lockar du håret?! Sjukt snyggt ;)

DU ÄR VACKRAST, hur gör du ditt hår ( lockarna ), så jävla snygga!


SVAR: Har fått flera frågor om hur jag lockar mitt hår dock har jag inte orkat svara lat som jag är.... Men nu tänkte jag att det var dags för att att jag visar dvs berättar hur jag gör det!
Jag använder mit utav en värmepinne som jag kallar det. Alltså det ser ut som en pinne som man värmer och sedan tar jag en slinga eller två och skruvar på den på pinnen, väntar kanske 2-3 sekunder och sedan tar jag bort håret. Det blir först docklockar, riktigt korkskruvar vilket inte är så snyggt enligt ,ig men jag väntar tills de svalnar innan jag drar genom mina fingar så att lockarna blir mer "naturliga". Tänkte att jag kunde göra en video senare där jag visar exakt hur jag menar lite senare!

Med mina vänner

hejsan hopsan.

Börjar alltid mina meningar med "Godmorgon" eller "Hola" osv. Lite tråligt och töntigt enligt mig haha! Alla fall, har precis tryckt i mig lite mat och väntar nu på ett samtal från Johanna som sedan kommer hit för filmkväll! Mysigt värre. Vi ska som sagt kolla på alla filmer som vi har/håller och ska se i Svenskan. Kommer att bli en lååååång natt om jag känner oss rätt. Men roligt!

Slänger in denna bild som verkligen visar att sommaren är här!

Ute i solen

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Dagens



Tröja - H&M // Shorts - Ginatricot (pimpade själv) // Skor - converse // Väska - Chicy.se // Ringar - Ginatricot, SIX och någon random affär // Solglasögon - Paris.

Some times it's better to just walk away

image description

Freeeeeedag

Nu har dagen kommit som jag har tjatat om så mycket hela senna vecka! Har massvised planer inför helgen som jag kommer att avslöja senare. Kan börja med att säga att det kommer att bli grymt! Dagen har som alla andra dagar denna vecka varit helt underbart rolig. Inland är min klass en grym klass. Vilket man ofta inte inser fören efteråt.
Nu hade jag i alla fall tänkt att byta om till bikini och lägga mig ute på altanen tillsammans med ett stort glas med en iskall läsk och jobba på brännan innan det är dags att sticka ner till ip!
Bjuder på tre bilder från dagen på mig och min fina vän :)
image descriptionimage descriptionimage description

25 Maj 2012

Godmorgon!
Fredag vilket betyder sista dagen innan lov! Men det måste nog alla ha fattat vid det här laget! Dagen har inte så mycket att bjuda på, engelska lektion först och främst som jag alltid ( bokstavligen ) lyckas somna under. Fredagar är en sån dag som jag ofta försover mig men lyckas ändå alltid komma i tid!
Efter skolan är planerna att ha en filmkväll med Johanna, vi ska kolla på alla filmer som vi ser i svenskan eftersom att det kommer ett stort prov på dom. Nå väl, vi hörs under dagen!
image description

24 Maj 2012

Efter en lång och tråkig kväll är det dags för mig att krypa ner i sängen och sussa. Är så sjukt trött vilket jag alltid är natten till fredagar. Lyckas också alltid somna på engelska lektionen på morgon. Ingen aning om varför, just happend. Nog om det. Har suttit och kollar på eurovision med min familj, riktigt dåliga bidrag hela bunten enligt mig men jag hatar sånt här så det är inte så konstigt! Har också pratat med min älskade Daniella om helgen och vi har grymma planer! Min ängel som alltid får mig på bra humör. Love my friend. ♥
Ni får höra alla planer och så imorgon eller på lördag för jag käner att jag ,åste plocka ifrån mig datorn nu. Den håller mig vaken längre än vad min kropp orkar som man brukar säga.

Efter skolan imorgon åker jag troligen hem till Johanna för en tjejkväll med massor av film och onyttigheter, mer om det imorgon! Godnatt mina fina läsare som allt blir fler och fler!

Wanted



Såg att min kompis Ebba hade på sig en sån här tröja idag doc i en ascool färg! Jag blev helt såld på den och funderar på köpa mig en egen. Jag skulle vilja ha den i svart eller grå men färg är också rikitgt snyggt, måste ta mig in till stan snart!

Music to my ears

torrt hår?



Då ska jag tipsa er som denna produkt. Det är som balsam fast den innehåller en sort olivolja som är riktigt bra för torrt och skadat hår som tillexempel mitt. Ha det dock inte i hårbotten då du riskerar att få fettigare och smutsigare hår snabbare. Så sätt upp håret i en toffs och ta tag i håret och massera in "balsamet". Efter två månader kommer ditt hår vara som nytt!

Finns att köpa hos frisören samt olika butiker!

Wanted // shorts



Ska ta mig in till stan snart och leta efter shortsen till vänster. Jag ska bara ha dom. Som sagt ni hittar de här inne på Ginatricot! Me like...

Träningspass avklad

Haaaaloj.
Har ingen inspiration längre om vad jag ska blogga om så jag improviserar lite. Har precis kommit hem från träningen som gick väldigt bra! Skrattat ihjääl mig också, trodde verkligen att jag skulle spricka av skratt! Helt sjukt. Men såt händer när man är omringad av underbara tjejer!

Nu sitter jag på golvet ( ovanligt va? ) och håller på att skapa ett google konto och sedan ska jag fixa ett youtube konto till vårat projekt arbete i skolan. Måste fixa det här i kväll så det sista jag borde gör nu är att blogga. Måste ringa ett samtal också så jag har inte riktigt tid med det här som ni ser! Hörs senare.

image description

24 Maj 2012

Näst sista dagen på veckan på veckan! Känns bra, hela dagen kändes bra. Sitter här på golvet, nästan ligger ned för att försöka få maten att smälta bättre och snabbare innan det är dags för träning. Det vill säga om en halv timme men jag har ett leende på läpparna! Spanska provet gick hyfsat okej, dagen har och också varit hyfsat okej. En hyfsad dag med andra ord!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Dagens




Tröja - Ginatrcot // Shorts - Ginatricot // Skor - converse // väska - Chicy.se // Ring - Present från Ellen

Schooltime

Dags för mig denna morgon att ge mig av till skolan. Spanska prov första lektionen som jag hoppas går helt okej. Vi får se helt enkelt!

Kör på vita shorts och en rosa tröja idag, outfit bilder kommer så klart upp senare.
Hinner inte skriva så mycket mer men vi hörs troligen i skolan!

Onsdags kväll

Dagen börjar sakta men säkert dra mot sitt slut. Eller inte riktigt. Men det börjar bli kväll det vill säga om 10 minuter är klockan 9 hahha. Jag håller på att välja kläder inför imorgon och jag tror att det får bli shorts imorgon. Nej jag har bestämt mig, det blir så.
Spanska prov på morgon också som man måste försöka överleva, tror att det kommer bli bra hur som helst! Ska fortsätta med mitt nu så vi hörs senare!

 

 

Glatt humör.

Jag måste bara skriva av mig lite kort. Folk skriver alltid av sig när de är ledsna, hatar någon eller så.. men jag skriver av mig för att jag mår så jäkla bra! Omringad av underbara människor, visst en del mindre bra också men de ska jag inte lägga mig energi på! Jag är bara så himla lyckligt lottad. Dock skulle allt bli bättre med en ny och snyggare ( väldigt mycket snyggare ) design till bloggen så att man kan bli glad när man kolla in den. Men nog om klagadet som sagt. Jag mår bara så himla bra, jag är inte blyg längre utan jag är mig själv till hundra procent vilket jag tror att många har märkt. Jag är bara mitt konstiga och onormala jag. Och jag älskar det! Love life, och jag ber att det håller ett tag till!

Slänger in två bild som visar mig och min personlighet till hundra precoent. Enjoy! :)

Bekännelser

Får väldigt många komplimanger för mitt hår vilket jag tycket är jätte kul!
Kommer troligtvis INTE att ha klänning på skolavslutningen, kör nog på shorts och en grymt snygg tröja/linne i stället!
Tar alltid av mig skorna när jag sitter i bilen oavsett om jag ska åka långt eller kort.
Kollar alltid på film på kvällen, har sett samma film i 8 veckor nu men har dock aldrig sett slutet, somnar alltid innan.
Jag har ingen person som jag berättar allt för, jätte annorlunda jag vet men den som vet mest om mig är Ellen
Har börjat tappa intresset för att fota men ääääälskar att bli fotad.
Min blogg är ganska tråkig har jag märkt.
Jag passar väldigt bra i lila!
Jag har ett akvarium, dock har nästan alla fiskatr dött av någon anledning.....
Om jag fick välja mellan att frysa eller svättas ihhjäl skulle jag välja att frysa.

Fransväska



Har sett alldeles för många som har denna väska, både i brun och i andra färger. Jag har blivit helt såld på den! Dock kostar lite mer än vad jag skulle lägga på en väska men ändå! Kanske kan man önska sig den när man fyller år? vet inte om jag orkar vänta så länge ens... lixom 3 månader kvar till dess... Får se hur det blir, fransväskor kanske är jätte ute då.

Dagens



Linne - A&F // Jeans - Cheap monday // Väska - Longchamp // Skor - låga converse // Ring - Present från Ellen // Armband - Mammas // Solglasögon - Paris

Coopertest

Måste faktiskt säga att det gick riktigt bra för mig idag! Sprang 3 km på 12.56 det vill säga 2 minuter och 6 sekunder bättre än i höstas! Nöjd tjej.

23 Maj 2012

Godmorgon!

Uppdateringen igår var kass men jag lyckades klämma in 4 inlägg i alla fall! Träning på kvällen och jag fick massor av komplimanger från tjejerna i laget, så söta alla är! Måste skryta lite och säga att jag är riktigt nöjd, blev bättre än vad jag trodde om man säger så.

Dagen kommer att bjuda på ett matteprov samt coopertest. Min dit är fortfarande svullen så jag ska prata med vår idrottslärare och se vad han säger. Efter skolan har jag absolut inget planerat. Dani stackarn blev sjuk så vi får ses en annan dag!
Nu vet ni hur min dag ser ut, så vi hörs från skolan!

Ombre




Mitt nya hår, vad tycks?

Tisdag

Dagen har varit precis som jag vill att det ska vara varje dag. Skratta så tårarna har sprutat.. ( Video kommer troligtvis upp senare.. ) kommit på gamla danser som man gjorde när man var mindre och insett hur ful man kan vara när man skrattar. Skrattar redan för mig själv bara jag tänker på dagen!

Efter skolan drog jag direkt till frissan där det gick bättre än förväntat! Blev riktigt nöjd ( Bild kommer senare! ), trodde inte heller att det skulle passa mig men det blev bra! Får se vad mina vänner säger, kanske är det skit fult. Haha vad vet jag vad som rör sig i deras huvuden? Hoppas i alla fall på det bästa!

Snart är det dags för träning, dock har min fot svullnat upp så det känns som att jag blivet på en vattensäck och ett berg samtidigt. Inte mysigt med andra ord. Klaga är något jag verkligen borde undvika, gör det alldeles för mycket! Hörs senare ikväll!! ♥

Dagens



Linne - Monki // Jeans - Cheap monday // Skor - converse // Väska - Chicy.se // Ring - Present av Ellen // Halsband - Thomas Sabo

Frissan

22 Maj 2012

Usch den här dagen kunde inte börja sämre. Försov mig, somnade med olivolja i håret vilket har gjort mitt hår extremt fettigt och jag ser helt mongo ut. Lyckad dag! Kläderna ser inte bättre ut för den delen heller. Nåja, efter skolan begär det av till frissan, hörs!

Uppdate: stop i hela gröna linjen. Jippi.....

 

image descriptionimage description

 

Beslutsångest

Jag hatar Maj månad då det är både sommar OCH vår. Jätte jobbig eftersom att man inte vet om det kommer bli för varmt med jeans eller för kallt med shorts. Jag har en sån stund just nu. Vill så gärna ha shorts men jag har så jäkla bleka ben att det bara ser fult ut, och jeans... För varmt som det kommer att bli likadant väder som det är idag. Hatar verkligen gränsen till vår och sommar.

Funderar kanske på att köra så som bilden nedan eller någon av topparna till ett par jeans!

Skönhetstips - olivolja i håret

Det här är ett tips jag fick av min frisör i fredags så jag antar att den fungerar!

Jag tyckte att mitt hår var jätte slitet och dött men sanningen är att jag har torrt hår. Det vill säga att det ser slitet ut fast det egentligen inte är det. Då fick jag tipset att ha i olivolja i håret i ca 30-40 minuter 1-2 gånger i veckan för att få håret att "mjukna upp" och bli friskt. Efter 2-3 månader ska det vara som ett helt nytt hår. Jag tror att det här fungerar men jag är samtidigt lite osäker eftersom att olivolja är väligt fettigt så man får absolut INTE ha det i hårbotten. Då ser det inte ut som att du har duschat. Hårbotten blir extra fettigt och det är det man vill ha bort när man ducshar. Alla fall, jag håller på att testa det här så om ca. 2 månader kan jag berätta om det har blivit någon skilland eller inte. Men ett tips är att testa själva, det är inget man förlorar på!


Hittade en före och efter bild som visar resultatet väldigt bra!

Monday


Slänger in en bild som inte har något med inlägget att göra, bilden kändes bra i denna sekund.

Hola!
Mitt humär är ganska hyffsat, dagen har bjudit på så många konstigheter. Ungedomsmotagningen, snackade med Kassie ( avskyr när sånt här händer, jag älskar dig! ), träningen gick åt pipan. Min sula under foten har börjat göra extremt ont, sitter forever alone vid middagsbordet och har precis ätit klart OCH jag sitter med olivolja i håret. Normal dag med andra ord! Imorgon efter skolan begär det av till frissan igen, dags för en ny förändring!



Bekännelser

Vaje gång jag är på väg till eller från tunnelbanan måste jag pilla på alla växter, helt sjukt jag vet.
Min och Ellens (mest Ellen...) smulpaj är den godaste pajen jag har ätit
Måste alltid lyssna på musik på tunnelbanan och bussen
Äter som en häst, min mage den bara växter och växter...
Jag är kallblodig vilket gör att jag fryser mycket lättare än alla andra och är alltid kall om mina händer och armar
Finns inget bättre än ostbågar dagen efter man har öpnnat påsen! Muuums
Har massor av kläder och skor som jag inte vågar använda och jag vet inte varför, antar att jag inte vill bli utskrattad eller något.
Keso med oliver i är något som jag skulle kunna leva på.
Kan inte, vill inte och gillar inte att laga mat, jag är verkligen skit dålig på det!
jag ääääääälskar att kramas!
Jag lyckas alltid få hicka när jag dricker något med kolsyra i
Blir väldigt lätt brun på sommaren men Melinda lyckas alltid bli pytte lite brunare än mig vilket jag bokstavligen hatar.

Träning

Sticker på innebandy träning nu, ska bli skönt att få springa av sig lite och samla mina tankar. hörs senare!

Märker att jag gör peace märket hela tiden... Haha något ni nog får leva med i guess...

Om my way home

En skoldag av veckan är avklarad. Denna dag gick snabbt och smidigt, precis som det ska vara . Måste försöka fixa så att jag kan komma hem snabbt, trycka i mig lite mat och sedan bege mig till innebandy träningen. Jag undrar hur många som kommer att komma, typ ingen och det skulle heller inte att förvåna mig.

Bussen kom nu, hörs bär jag kommer hem!

21 maj 2012

Good Morning!

Nya vecka, nya tag. Dags för mig att börja sätta på mig skorna och gå till tunnelbanan. Måndag idag vilket betyder musik på morgon. Kill me. Alla fall efter skolan är det träningen men jag kommer att hålla uppdateringen på topp ändå! Hörs

image descriptionimage descriptionimage description

 

Dagens


Stickad tröja - Bikbok // Jeans shorts - Gina + pimpad med nitar // Väska - Chicy.se // Skor - låga converse // Smycken - Glitter och Thomas Sabo // Solglasögon - Paris

Q/A - löpning

asså ja är så imponerad av dig, hur hittade du motivationen till att börja spring? du springer ju som en galning! o du har hållt på en vecka? tipsssss?

Fick denna kommentar av en super gullig tjej vid namn Jessica och jag måste säga, känner inte av att jag springer så mycket fören jag såg den här kommentaren. Och som svar på din fråga så har jag ingen motivation alls. Jag hatar att springa det värsta jag vet men innan jag sätter på mig löpar skorna tänker jag framåt och tänker att löpning kan aldrig skada. Inte under några omständigheter. ( Låter som en vuxen tant haha...) Men det stämmer löpning kan inte skada. Inte alls. Visst man kan vricka foten och så vidare men det är en liten smäll man får ta. Tillbaka till ämnet så tänker jag framåt innan och under spring turen. Jag vet att jag gör mig en tjänst av att gå ut och springa istället för att sitta framför datorn. Det gör också så att jag kan samla mina tankar och tänka på annat. Jag brukar också gå ut och springa när jag är arg eller när jag känner mig tjock. Det vill säga när jag ätit för mycket eller något. Men som tips till er alla latmaskar där hemma så börja inte tänka "men jag måste göra klart det här och det där" eller "nej jag orkar inte, det är jobbigt". Nej det är inte jobbig det gäller bara att du pushar dig själv tills du inte orkar mer. Det är allt som behövs, du måste inte springa 1 mil det fösta du gör. Jag började med 3 kilometer en ökade jag för varje gång. Och jag kan säga er att det bästa känslan som finns.... är känslan efter en löp tur då man vet att man har gjort sitt bästa. Och ja, jag har bara sprungit en veckan och känner redan nu att det har gett resultat. Du har inget att förlora, bara vinna :)

Pimpade shorts





Har helt glömt bort att visa er dessa shorts som jag har pimpat helt själv. Jag vet ingen big deal men jag måste säga att jag är riktigt nöjd! Jag ville ha ett par blå jeans shorts, slitna redan från början så jag släpp göra det själv sen behövdes det bara köpas in nitar! Gillar dessa extremt mycket!

Shopping Tore

Springer runt för fullt inne i stan med Hanna, synd bara att jag inte kommer att komma hem med något. Måste lära mig att spara vilket jag är sämst på. Hur som haver hörs senare!

Mot stan

Sitter (står) på tunnelbanan på väg in till stan för att möta upp en kompis. Vi ska ta en fika och snacka igenom lite saker som vi båda behöver prata ut om. Mysigt!

Jag duschade och bytte om till shorts, lika bra nu när det är varmt ute dock kom molnen nu vilket gjorde det svalare men efter vad jag har varit med om idag är det bas skönt!
Btw om ni ser mig i stan, kom och säg hej! Jag bits inte, lovar ;)

Söndag

Jag vet inte om det är tur eller otur att cykeln min är alldeles för liten. Knäna sitter uppe vid brösten på mig. Det vill säga att jag fick ett ryck, jag gick upp och byte om till löpningskläder och gick ut och sprang till matchen. Ynka 5 kilometer dit så jag har varit ute och sprungit en mil. En mil!? Helst sjukt. Ligger död på golvet och bloggar från mobilen. Känner dessutom lukten av mat. Som sagt jag lever för att äta. Hörs

Ändrade planer

Ibland hatar jag min pappa, nu tvingar han mig att cykla till matchen annars måste jag ut och springa. Dö.

image descriptionimage descriptionimage description

 

20 Maj 2012

Äckliga söndag, äckligt dåligt humör, allt är äckligt. Älskar att börja denna dag med att gå upp vid halv 8, går hem och gör sig i ordning för cykla ner till en fotbollsmatch tillsammans med pappa och sen se han cykla iväg. Utan mig!? Snacka om att mitt jävla humör är på botten. Hur tänker man?! Jätte kul att ens egen pappa glömmer en när man har stått och gjort sig i ordning snabbt som satan OCH hoppar över frukosten. Vilken jävla bra start på dagen. Heipa.

Harry Potter maraton

Jag och Freja har gosat ihop oss i soffan framför Harry Potter. Och hemligheternas kammare. Första filmen gillar varken jag eller Freja så vi satte på tvång direkt! Nu vet ni hur min kväll ser ut!

On my way out

Nu är det äntligen dags för mig att sätta på mig skorna och gå några meter där Freja bor. Där kommer jag att spendera natten dessutom. Jag har laddat med onyttigheter, Freja har laddat med film så kvällen är räddad! Tro mig, efter denna kväll kommer ni att få se en smäll fet Mathilda rulla runt på stan! (hahhahaah så min humor!! )



image descriptionimage description

 

Summerfeelings

Sitter ute på terassen, räknar matte och solar! Lite färg ser jag har börjat komma dock måste jag ha ett plåster på piercingen och det ser riktigt roligt ut! Har ett sträck där man ser ser hur blek jag var innan jag satte mig här. Hahhah vilket liv jag har. Jag trodde att jag och Freja skulle ha träffats nu men eftersom att hon är en aning seg blev det inte så. Men jag ska inte klaga! Antar att jag fortsätter med mitt och inväntar ett sms från Frejisen!

Inspiration Kandee X3

Dagens




Ja jag vet att det är varmt ute dock blåser det som in i skogen! Så jag kör på ett par jeans från Cheap monday och ett ljus lila linne med virkad rygg i fall det skulle bli för varmt, luftar det lite. Men jag har med mig både shorts, stickat och strumpbyxor så jag borde klara mig!

Som det ser ut just nu är magen mättad med mat, jag är fixat klart mig, duschat mm. Ingen är hemma så jag passar på att dunka musik i hela huset och tänka på vilka som är mina vänner och inte. Såna idioter det finns där ute, som man verkligen litade på och bara hugger en i ryggen. Blir så trött på sånt. Tur att jag har Freja som jag kan gråta ut hos. Underbar vän det.

19 Maj 2012

Morgon morgon.
7 timmars sömn inatt då. Låg vaken till halv 4 innan jag ens kände mig trött. Men pigg är jag! Mina föräldrar, Marlen och hennes bror har dragit sig in till stan för en monopol runda. Dvs de går till olika gator och på varje gata finna det en pub eller krog där de ska köpa en öl innan de går vidare. Förra året var de en aning packade så som tur är, är jag inte hemma ikväll och behöver ta hand som de!

För mig har jag ingen aning om vad som kommer att hända idag. Försöker få tag på Freja som inte verkar vara vid liv. Har tryckt i mig frukost och ska snart gå och duscha. Mitt hår är hemskt smutsigt just nu. Det var allt från mig, höra senare!

image descriptionimage description

 

Svar på 5 frågor

Vilken font har du på din rubrik?
SVAR: Ska jag vara ärlig har jag ingen aning!

let me guess, dip dye? :P

SVAR: hahah you will see..... ;)

Du har tagit de här tipsen från veckorevyn va?
grymma tips!

SVAR: Yes i have, grymma tips! :)

Vart tog du din navelpiercing? Gjorde det ont? :)
SVAR: Jag tog min piercing inne på Odenplan på Lenas studio och nej, jag tycker att det gör ondare att ta hål i öronen! :)

Vart kommer den i från ? Btw så är din blogg awesome !
SVAR: Klänningen kommer från MQ om jag inte minns fel! Åå tack vad glad jag blir :)

Fredag

Efter att ha proppat magen full med mat och skrattat så tårar har sprutat känns det som att kvällen börjar gå mot sitt slut. Dock kommer det inte att hända. Som vanligt kommer vi alla att sitta uppe ett antal timmar till. Mina ögonlock väger som varje kväll ett ton om inte mer. Varmt som sjutton är det i huset också. Men jag mår bra! Har tryckt i mig mer än en halv flaska bollinger helt själv så jag är förvånad att min blåsa inte har sprängt än!

Tänkte att jag kunde slänga in en bild på mitt nyklippta hår. Dock ingen bra bild... Lutar lite åt fjortis hållet haha. Men jag tror inte att någon av er ser någon skillnad!

Life is good

Ellen


PH&Redigering: Mathilda (ME) Modell: Ellen (bästis) Nikon D5000 50 mm


Två bilder från photoshooten jag och Ellen hade. Så grymt jävla snygg vän man har. Hon fastnade på bild redan första bilden vilken gjorde det hela roligare! Har fler på lager som kommer upp troligtvis imorgon. Önskar att jag själv kunde bli lika bra på bild!

Jag är helt död. Så trött och seg att jag vill spotta i någons ansikte. Dock kommer det inte att leda till något bra. Sitter i stolen helt cp och dricker bollinger (Skumpa.) Alkoholfri för er som undrar! Åkte in till stan tillsammans med mamma, Marlen och Marlens bror Per till Nesspreso och sedan hem. Ingen aning om varför jag ens åkte med de in. Tråkigt som sjutton, fattade inte heller ett ändå ord av vad de sa. Dvs vuxenspråk med andra ord.
Ska ta och drunkna i mina I-landproblem och sova nu.

Nyklippt

Hejhejhej!
Väntar på att Ellens pappa ska komma och hämta upp oss. Har precis klippt mig och jag kan redan nu säga att det är ingen som helst skillnad. Vilket jag antar är bra...? Hur som haver, nästa vecka blir det troligtvis färgning! Dock inte det som alla tror men det får bli en överraskning för läsare och alla andra!

Dagens




T-shirt - Fått från en vän // Shorts - själv pimpat de // Skor - låga converse // Solglasögon - Paris

Bakning på G

 

image descriptionimage description

 

18 Maj 2012

Godmorgon!
Morgonpigg som jag är vaknare vid halv 10 och steg upp efter 8 timmars sömn! Gjorde i ordning mig och väckte sedan Ellen. Nu håller jag på att fixa mig för fulla muggar, vi ska nämligen till affären och handla lite. Bakning står på schemat! Har lite brådis så uppdaterar mer senare!

17 Maj 2012

Har ingen aning om vad jag ska skriva. Har inget intressant att berätta. Bloppisen verkar inte gå lika bra som jag trodde. Två plagg är troligtvis sålda nu. Synd att ingen av er som ville ha det har köpt något men smaken är som baken!

Ligger i soffan och kollar på en dokumentär tillsammans med Ellen och jag vet inte riktigt vad jag sk säga. Haha... Både jag och Ellen är lite... Chockade!

Imorgon är det dags för mig att klippa av håret. Inte bokstavligen direkt men en bit ska bort. Kommer självklart att lägga ut före och efter bilder! Hörs imorgon!

Bloppis


Storlek S/M /säljes för 50 kr.

Köpt i London för 150 :-, aldrig använd. Lite stor i storleken, passar till allt och tyget är underbart! SÅLD.


Storlek S/M /Säljes för 150 :-

Köpt för 399:-, aldrig använd. Perfekt nu i vår och till sommaren.
SÅLD.

Storlek XS/Säljes för 50 :-

Fick denna blus av in kusin förra året. Använd 3-4 gånger, tunnt och mjukt tyg, perfket för sommaren!


Storlek XS/Säljes för 40 :-

köpt för 199:-. Öppen för axlarna vilket är riktigt snyggt! Passar bra till både svarta shorts och jeans!


Storlek M /Säljes för 70:-

Köpt för 200:-, ganska stor (för mig) varm och skön. Skitsnygg färg irl! SÅLD.


Storlek XS/Säljes för 150:-

Köpt inne på Bikbok för 399:-, använd 2 gånger. Varm och skön, perfekt för en sen sommarkväll. SÅLD.


Storlek S/M/Säljes för 200:-

Köpte denna skönhet i London förra året, använd endast en gång och det var på skolavslutningen samma år. Mer som en S än M. Grymt snygg och bekväm. Perfekta färgen för i år!


Storlek XS/Säljes för 50 :-

Köpt för 200:-, sitter som en smäck och är perfekt för en fest eller något liknande. Fägen och pärlorna är to die for.


Storlek XS/Säljes för 150 :-

Köpt för 499:-. Klänningen använd en gång och sitter som en smäck här också. Perfket över brösten och färgen är gudomlig och går inte att motstå! Sommarens nästa kap!


OBS, både färger och mönster ser bättre ut i verkligeheten!
Om du är intresserad av något så kan ni mejla mig på [email protected] (namnet är inget jag är stolt över...) eller via facebook: Mathilda Christiansson och berätta för mig vad ni vill ha så fortsätter vi där ifrån. Om ni vill ha mer än ett plagg kan ni få det för ett bättre pris tillsammans. Tänk på att om ni bor i Stockholm kan vi gärna mötas upp och byta plagg mot pengar. Bor ni någon annanstans i Sverige så skickar jag gärna det dock måste ni själva betala frakt vilket vi kan prata om då.
Självklart kan ni skriva som kommentar om ni vill ha något osv!
KOM IHÅG ATT DET ÄR FÖRST TILL KVARN.

Hoppas nu att ni tycker att detta är en rolig grej och att ni vill ha något. Blir allt sålt (dvs det mesta) kan det redan nästa veckan komma upp en bloppis till.

Gift from Milano



Fick denna grymt snygga ring från Ellen när hon var i Milano. Älskar den plus att den passar till allt. Så tack bästis!!!!! ♥

Behind the scenes




Efter att ha rensat hela min garderob ( bokstavligen ) tog vi en liten paus det vill säga att jagsminkade Ellen och kansade ut henne framför kameran. Bilder blev sjuuuuuukt bra! En av de bästa photoshoots jag har haft i alla fall. Bilder kommer troligtvis upp imorgon eller ikväll, får se hur det blir med det. Här fick ni ett litet.... smakprov!

Bloppis time

Har bestämt mig nu och det kommer troligtvis att bli en Bloppis ikväll! Jag hoppas att det är några av er som vill köpa det jag kommer att sälja, riktigt snygga kläder enligt mig. Vill dock inte sälja allt men bästis har hjälpt mig. Så håll utkik runt kl.18 ikväll, då kommer det en stor försäljning eller vad man kan säga!

Morgon pigg tjej

Goooooodmorgon!
Pigg tjej som sitter och skriver. Har precis landat i hemmet mitt död på golvet efter en spring runda. Tog mig ut vid halv 10 och kom hem tjugo minuter senare. 4 km fick det bli idag. Lite längre än igår och det känns. Mina ben är inte van vid det här. Men oj vilken känsla! Nu väntas det frukost sen ska jag väcka bästis och så hittar vi på något annorlunda som alltid!

Kväll blir sakta men säkert till natt

Nu är det dags för mig att sussa. Trött som sjutton. Orkade inte ta mig in till stan, får träffa de någon annan kväll istället! Men jag har haft det mysigt ändå. Suttit och pratat med mamma och Marlen som är en aning packade. Haha alltid lika kul!

Filmtittande är på G också. Ingen aning om vad det blir, mamma fick välja men jag antar att det blir något som jag inte har sett. Vilket jag hatar. Hatar att kolla på nya filmer som ingen har sett dessutom. Usch. Men man får göra det bästa av situationen. Funderar på att plocka fram lite chips och tjocka i mig det! Har tvingat Marlen på en spring runda imorgon bitti också så det fettet kommer att tränas bort redan imorgon!

Ska stänga av datorn och vara social mot familjen nu, vi hörs imorgon som alltid! Sov gott alla <3

Hej Sthlm

Onsdags kväll

Hemma. Trött och sliten men jag tog mig hem. Ska/skulle kanske in till stan för att möta upp några kompisar ,men jag är alldeles för trött. Mina ögonlock vägen ton... som vanligt. Jag funderar stark på att gå och lägga mig och vila så att jag kan ladda för en ny dag imorgon. Morgon dagen kommer att spenderas med Ellen men först kommer jag att ta en spring tur direkt på morgonen. Kommer troligtvis att börja springa varje dag nu till sommaren. Eller i alla fall så fort jag har tid! Jobbar på att få en grym kondis och en vältränad kropp inför sommaren!

Slänger in lite bilder från kvällen så att det inte blir ett bildlöst inlägg!

Vårfest


Duschade och fixade till mig efter spring rundan, drog på mig ett par svarta jeans och en blus. Orkar inte bry mig så mycket om jag ska vara ärlig! Dock måste jag skynda mig nu, tuben går om 10 min. Bloggar kanske där annars hörs vi när jag kommer hem puss!

Ännu en klänning



Funderar på denna som avslutningsklänning. Tycker faktiskt att den är super fin om jag ska vara ärlig, enkel och mönstrad. Precis som jag vill ha det! Orkar ej att det finns så mycket att välja på men samtidigt inget alls. Dö då skolavsluningar.

Det bästa känslan som finns

Efter man har tagit en spring tur. Älskar den känslan, kan känner sig så jävla stolt!!

Spring tur

Lång dag

Blev ingen bloggning i skolan. Hade helt glömt bort det! Men det ska det bli ändring på. Är några meter från mitt hem och funderar på om jag ska dra ut och springa eller inte. Mamma tvingar mig gå ut på en runda på hela 11 (?) kilometer. Och springa! Fick en liten hjärtattack när hon sa det. 3 gånger i veckan dessutom. Jag hoppades att hon skoja men icke sa Nicke. Som tur är hon inte hemma så det kanske blir 5 kilometer istället! Eller inget alls. Får se hur det blir.

Ikväll är det vårfest som sagt så om jahaja ut och springa får jag göra det riktigt fort. Måste sedan duscha och fixade ordning mig. Mat behöver jag först. Hörs senare!

16 Maj 2012

Goooodmorgon!
Sex timmars sömn och jag är piggare än någonsin! Satt uppe och snackade om ganska viktiga saker med Hanna och Irre och tiden rann iväg. Fina tjejer är det i alla fall! Nog om gårdagen, idag händer det inte så mycket. Skola, lektioner efter det blir det vårfest i kyrkan för alla som har konfirmerat sig och ungdomsgruppen så klart. Har inte så mycket mer att skriva men vi hörs i skolan hade jag tänkt!!

image descriptionimage description

 

Kandee



Har blivit helt tagen på Kandes kläder, speciellt de här. Skulle kunna slå till och köpa allt ihop om jag kunde... Dock måste jag spara till Turkiet. Hatar det. Alltså att spara... Haha. Kommer i alla fall att få in en ny snygg bikini inom en vecka så det är inget att klaga över.
Kom hem från träningen för cirkus en halvtimme sen. Mat har jag mättat min mage med och det är dags för mig att hoppa in i duschen och byta sängklder. Slog i min tå imorse och började blöda så halva min säng är täckt med blod. Inte så mysigt om jag ska vara ärlig! But thats life.

Lilla jag idag



Linne - Monki // Jeans - Cheap monday // skor - converse // Väska - Chicy.se // Armband - Glitter


Förlåt, förlåt, förlåt för dessa hemska bilder. Fattar inte att jag ens lägger upp de men men. Nu har ni en liten glimt av vad jag hade på mig idag. Enkelt och... ja snyggt vet jag inte men användbart. Jag kommer (SKA) bli bättre på att ta snygga och lite annurlunda outfit bilder. Min klädstil har jag märkt har blivit lite tuffare också vilket ni kommer att få se imorgon. Har västa grejen på gång och snygga bilder kommer det att bli trust me!

Konstig bloggerska?

Jag har märkt att jag nästan aldrig lägger upp bilder på mig själv längre. Jag visar inte heller upp outfits längre och det stör vissa har jag märkt. Men det ska bli ändring på det, ska försöka fråga min fina lillasyster lite snällt om hon kan klicka ett par bilder så visar jag vad som klär min kropp nu fram över! Men tillbaka till det här med inlägg utan bilder på mig som faktiskt driver denna blogg. Jag vet att det är tråkigt och så men jag har en anledning. En STOR en- Jag blir ALDRIG bra på bild, bokstavligen. Spelar ingen roll hur mycket jag fixar mig eller hur lite man jag blir aaldrig bra på bild. Nu vet ni varför det inte kommer upp så mycket bilder på mig i bloggen men jag ska bli bättre på det och försöka bjuda lite på mig själv som andra. Det kanske gör bloggen lite roligare också! :)

Kan redan nu bjussa på lite "snygga" bilder på mig själv! Usch säger jag bara. Hoppas ni njuter av att se dessa bilder nu!




hahahahhaha asså jag dör, sista bilden. Fy fan alltså! haha livrädd tjej högst upp i Eiffeltornet!

Inspiration Kandee





Bilderna är tagna från Kandees internetshop.

Beställt



Såg igårkväll när jag kollade in Tyras blogg och då hade den här bikinin kommit in på lager igen för sista gången på hennes internetshop så jag kunde inte låta bli att klicka hem den. Jag vet att alla där ute nu har den men det skadar inte att vara en i mängden! Själv tycker jag att den är grymt snygg och kommer att passa perfa nu i
sommar så tack mami!

Hemma nu efter att ha följt med Ida till bussen. Vilken underbar brud alltså. Har i alla fall placerat min rumpa i vardagsrummet, satt på tv samt min dator. Jag hade tänkt att njuta lite och känna mig stolt för en gångs skull. Jag har ett bra liv, jag måste bara ta och uppskatta det mera.

In school

Hejhejhej!
Hr precis skrivit klart ett NO prov som gick riktigt bra. De flesta sitter fortfarande och skriver så jag blir lite orolig om det är något jag har missat. Vilket jag hoppas att jag inte har. Efter det här står hemkunskap på tur där vi kommer att laga pizza (muuuuumms!) men vi hörs efter det!
Slänger in två bilder på mig och Bella så länge!

image description

 

 

Bloppis?

Bloppis är en fråga jag har ställt mig själv X antal gånger men jag är alldeles för feg. Är livrädd att ingen kommer att vilja köpa något eller så. Kanske det inte är något för mig heller... Usch kan inte bestämma mig! Tänkte att jag i stället kunde fråga er vad ni tycker om det! Så borde jag ha en Bloppis eller inte?????!

Bekännelser

Brände min på min locktång när jag skulle konfimera mig, nu har jag ett jätte stort ärr på handleden.
Jag duschar mitt hår ynka två gånger i veckan eftersom att det är så långt sliter det på håret annars.
När jag väl målat mina naglar kan det ta fler veckor ( månader ibland ) att jag tar bort det och målar nytt.
Älskar känslan när man tar av sig BHn, man känner sig så fri!
Är det något jag verkligen inte kan är det att åka skatebord eller longboard.
Hatar fåglar, är livrädd för de så jag vill helst ha två meters avstånd från de.
Knäcker min nacke bokstavligen hela tiden vilket har gjort att jag får ont i ryggen
Svenska är mitt sämsta ämne i skolan, vet inte varför men jag tycker att det är riktigt svårt.
När jag ska välja en film sätter jag alltid på en film som jag redan har sett, jag gör så för att jag gillar att veta hur de slutar.

Dip dye rainbow


Jag vill men vågar inte. Vad tycker ni?? Borde jag ta riksken att göra dip dye raoínbow?

Avslutningsklänning


Har nu äntligen bestämt mig. Den här får den bli. Eller? Usch jag hatar skolavslutningar. Jag har extremt svårt att bestämma mig när det gäller både kläder OCH mat. Alla fall, jag vill ha en färg och axellös så jag hoppas att jag har bestämt mig nu en gång för alla och att jag klickar hem denna nu i veckan.

En "skoldag" avklarad

Haaaloj!
Äntligen hemma, dagen har varit kort och riktigt rolig. Min och Johannas humor är oslagbar! Shit vad jag har skrattat idag. Ont i lederna och min lilla rumpa har jag också. Stackars mig haha... Sitter i alla fall i fåtöljen, en film på slagen och pluggar NO tills imorgon. Teknik, mitt sämsta inom NO. Nog pratat om ointressanta saker, dagen kommer att fortsätta i samma spår. Hemma ensam tillsammans med min godispåse, värmekudde för min mensvärk och NO häftet. Höres mina fina läsare!

 

14 Maj 2012

Gooooooodmorgon!

Ny vecka, nya tag. Dock en väldigt kort vecka. Idrottsdag nu idag, två skoldagar sen ledigt. Herregud så skönt! Kan inte mer än längta till sommarlovet. Kommer att umgås så mycket som möjligt med de som verkligen betyder något för mig. Dvs min familj och vänner! Utomlands ska jag också. Ni märker ju hur mycket jag längtar alltså!!
Nog om det. Ska alldeles strax röra mig mot bussen för en dag fullt med idrott. Hörs!

Ps. Funderar på att ha en bloppis! Vad tycker ni om det? Själv är jag osäker, är väldigt rädd för att ingen kommer att vilja köpa något Hahhah... Mes jag är. Men släng gärna in en kommentar om vad ni tycker!


image descriptionimage descriptionimage description

Dr martens



Det är bara att börja spara pengar för in del. Jag ska, inte vill utan ska köpa mig en sån här. Tjänade in lite snabba cash idag och det finns säkert flera tusen andra sysslor man kan göra här hemma för att få in lte pengar. Gaaaash så snygg väskan är, vill helst ha en brun i skinn och inristade mönster om ni fattar. Om jag väl köper den så kommer det självklart upp en bild som visar bättre än vad jag föklarar haha.

Hamburgare och annat gott

Precious red dream

Duktig tjej

Som ni kanske såg i inlägg nedan för så har jag både krattat och klippt hela våran tomt. Liten är den inte heller!! Är så trött att jag skulle kunna somna, stående! Inte bra men det känns mycket bättre nu när jag vet att jag har tjänat in lite extra cash som snabbt som aset ska ner i sparbössan. Måste börja spara min pengar, så fort jag får de tar jag slut på dom. Inte bra med andra ord.

Mitt huvud dunkar och mina ögonlock väger ton. Tror helt ärligt att jag ska gå upp och lägga mig. Skulle ha tagit en spring runda på en timme ( dvs, en mil ) men jag är alldeles för trött. Synd bara att jag behöver springa. Få upp min kondis och verkligen bli nöjd med mig själv. Som det är nu vill jag bara krypa ner i ett hål och bort från min kropp och byta med någon. Önska kan man alltid göra. Nå väl, ska sluta klaga det finns som sagt värre saker som händer här i värden. Hörs! ♥

Ute i trädgården

 

New in

Nu är jag redo för en spring tur! Skor fixade, kläder finns hemma och massor av toffsar samt musik är fixat!

Wanted



Var inne på Ginatricot här om dagen och hittde dessa shorts. Jag älskar färgade short och var riktigt nära på att byta ut de rosa/lila shortsen mot pengar. Så sjukt snygga och sitter som en smäck på min lilla rumpa! Inte många shorts som gör det, antingen är de för stora eller för små. Så nästa peng jag får/tjänar in ska nog gå till de!

Sitter i fåtöljen och har tv på slagen en sån här fin söndag. GFår inte sola pga av min piercing vilket suger. Ordentligt. Funderar på att klippa gräset och tjäna in lite extra pengar. Har en väska från Dr. Martens som jag vill ha. Dock har jag inte pengarna... vilket också suger. Känns som att det är rätt så mycket som suger just nu. Ska inte klaga på det liv jag har! Mitt liv är riktigt bra just nu. Men innan jag börjar sätta igång och jobba ska jag tjata på pappa så åker vi up till globen och fixar löpaskor åt mig! Här ska det tränar för fulla muggar i sommar!

Svar på två frågor



super fint, vart har du köpt väskan?

grym blogg!!
SVAR: Jag har köpt väskan i London tyvärr... men jag vet att ginatricot och Lindex ska ha något liknande! :) Tack sötis!

Vart kommer den i från ? Btw så är din blogg awesome !
Svar: Klänningne hittar du på Nelly.com! Tack så mycket vad glad jag blir! :)



13 Maj 2012

Godmorgon!
Söndag idag, alltid lika tråkigt. Dock har vi idrottsdag imorgon vilket gör det lite roligare! Börjar runt 9 och slutar sedan vid halv 1 om jag minns rätt.

Dagen har inte så mycket att bjuda på. Ska åka och köpa löparskor med papi sen bara ta det lugnt. Tråkigt eftersom att solen skiner. Hade egentligen velat träffa en kompis i det vackra vädret. Vi får se hur det blir helt enkelt!

Movie time


Så här ser jag ut denna kväll. Bättre bilder kommer imorgon! Ska i alla fall ut på bio med ett par tjejkompisar. Kvällsbio eller vad det nu kallas så vi får se hur mycket blogging det kommer att bli ikväll. Om det äns blir något. Om vi inte hörs så hoppas att jag att ni får en trevlig lördagskväll! ♥

Hårförändring

Har lite panik. Okej nu ljög jag. jag har STOR panik angående mitt hår. Vill bara slita av det långa och fula håret som sitter uppe på mitt huvud. Usch vad jag hatar det. Hatar längden och färgen. Har funderat länge på att färga det riktigt mörkt dock kommer det att bli jätte fult i sommar om jag gör så nu så jag ska nog ta och vänta till efter i höst. Men min hårfärg just nu är lite ombre. Har väldigt ljust på topparna och mörkt i hårbotten. Slitet som fan är det så klippa bör jag annars dör jag. Hahah eller inte. Men det kommer nog att fixas i veckan, ska snacka med mamman min! Men det är mest färgen jag har tröttnat på. Vill kanske fixa dip dye men är alldeles för feg för det.

Klippa är ju som sagt något som ska göras i veckan! Bara topparna tror jag att det får bli men jag vill ändå klippa av det. Kort eller i alla fall i brösten. Får se hur det blir med det. Bort ska det i alla fall!

Ute i regnet

 

Som om det vore igår







Satt och kollade igenom arkivet från Idre och gissa om jag saknar det. Jag vet att det var vinter där och ja jag vill ha sommar lika mycket som ni andra men jag an inte låta bli att sakna det. Vintern är ganska härlig ändå.

Malin ringde och räddade mig. Vi ska ta en lång promis (promenad) in till stan faktiskt. Riktig mysigt! Behöver gå, ut till det fria och den friska luften. Behöver också göra något av mitt liv. Lovar att visa dagens senare om det är något till att visa!

Avslutningsklänning



Hittade denna skönhet nu när jag var ute och letade klänningar på olika hemsidor. Tycker om denna extremt mycket och funderar faktiskt på att klicka hem den. Jag gillar in en axlat, inte alls men den här fall jag för direkt. Inte för fin och inte för vardaglig. Exakt som det ska vara!

12 Maj 2012

Godmorgon!
Ståppade i min en godis det första jag gjorde nu på morgonen och jag kan säga att det var inte en sån bra ide. Usch. Fy. Blä vad äckligt det var i munnen. Gick i alla fall upp någon halvtimme senare och nu sitter jag här, i fåtöljen min och kollar på någon skräckis. Första gången själv, Wop wop! Dock är jag alldeles för trött för att bli rädd vilket aldrig har hänt förut så jag borde vara extremt trött. Får se vad det här leder till.

Dagens planer är.....inga alls. Kommer sitta här hemma hela helgen och ruttna bort om inte någon kan rädda mig. Men samtidigt kan det vara ganska skönt att bara ha en helg för sig själv. Fast nej. Jag vet inte, ska nog avsluta inlägget här och nu i stället för att babbla på om ingenting. Hörs!

Live love laught

Sushi time



Maaaaaat dags! :D

New in // Bikini

Skönhetstips

HÅR.

1. Torka håret på rätt sätt

Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre

2.Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

3. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

4. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår

HUD.

1. För datornörden
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräshning på en sekund!

2. Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

3. Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

SMINK

1. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

2. Rätt foundation...
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.

3. ...och rätt nyans
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

4. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!

5. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

6. Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

NAGLAR


1. Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

2. Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

3. Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

Promenix genom stan

image description
image description
image description
image description
image description
image description

Godsaker med damerna

Hahhaha, vilken rubrik. Det roliga är att den stämmer också! Sitter nu i farmors affär och pratar med hennes super gulliga vänner och blir bortskämd men kakor och fika. Kanske därför jag inte kommer hit så ofta, får i mig alldeles för mycket hemmagjorda sötsaker. Jag har det trevligt i alla fall och snart är det dags att rulla hemåt. Jag och farmor ska fixa middag tillsammans så vi får se vad det bjuds på!

Min dag

Min dag har varit bättre än förväntat! Omprovet gick super, lektionerna har varit roliga, god mat i skolan och så klart lite shopping efteråt. Fick med mig hem en bikini, bokstavligen ÄLSKAR den. Dock ska jag köpa en vit överdel. Så snyggt med vitt och mönstrat! Men det får vänta tills pengarna rullar in som man brukar säga. Just nu är jag ganska fattig... Byt thats life! Är i alla falla på väg in till stan för att överraska min farmor på hennes jobb. Hörs senare!

11 Maj 2012

Godmorgon!
Mitt humör är på topp och jag hoppas att det fortsätter så hela dagen. På morgon bjuds det på ett matte Omprov (dö.) men det känna riktigt bra så jag är inte orolig.
Vädret är inte lika kul däremot. Jag valde mina kläder efter dagens väder som fick bli svart och grått samt vitt. Tänkte knäppa några bilder på mig själv sen så ni får se hur jag har klätt min kropp idag! Dock hinner jag inte det nu så jag får fixa det när jag kommer hem. Ha en bra dag kära läsare!

image descriptionimage descriptionimage description

 

Cherry blossom #2



Virkad linne



Har sett att ganska många affärer har fått in detta linne som jag är helt såld på. Tänk er i sommar.. brun kropp, shorts, ballerina skor, bikini under denna. Vilken härlig tanke! Sommar, hela jag ryser när jag tänker på det. Just nu spöregnar det här hos mig, känns som att det aldrig kommer att bli sommar igen...
Jag ska nog i alla fall klicka hem eller gå till någon affär för att inskaffa mig denna. Så grymt söt och snygg på samma gång!♥

Q/A

Var är linnet och skorna ifrån ? Fin blogg :)
SVAR: Skorna kommer från H&M! :)



vart finns dom här shortsen att köpa? grym blogg btw!
SVAR: Har fått fler såna här frågor, tänkte visa upp i ett eget inlägg vart de kommer från :) Tack så mycket!

Vart tog du din navelpiercing? Gjorde det ont? :)
SVAR: Ja tog min navelpiercing inne i stan på Lenas studio och nej, det gör ondare att ta hål i öronen än naveln! :)

super fint, vart har du köpt väskan?
grym blogg!!
SVAR: Åå tack så smycket! Väskan kommer från London tyvärr... Hihihi tack så mycket!! :)

Gottigott



Ligger ner bäddad i sängen, kollar på film tillsammans med godis samt en Mazarin och laddar inför ett omprov i matte som ska göras på morgonen. Har ingen aning om vad det är jag måste öva på vilket gör mig riktigt irriterad. Så jag fick ett F på E - delen men det gick skit bra rent ut sagt på C/B/A - delen som vi gjorde igår. Konstigt men sant. Känner så jävla bra efteråt!

Let`s dance genrep var roligare än vad det verkar. Skiiiiiiit snygga killar, och klänningarna är helt sjukt underbara. Önskar att man själv kunde bära såna... Men jag hade en roligt kväll med fin fina vänner omkring mig så jag är mer än nöjd!

Let's dance genrep

image description

Sommaren är kommen

image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description

 

10 Maj 2012

Godmorgon!
Sovmorgon blev det idag, behövdes verkligen dock ser jag ut som ett monster nu på morgonen! Måste springa och fixa till mig osv. Allt som vi tjejer behöver göra innan skolan! Ska röra mig mot skolan om c.a en halvtimme då engelska står på schemat!

image descriptionimage description

 

Inspo




Long time ago..



Har kollat genom arkivet ohch hittade de här två bilderna. Komer ihåg den dagen riktigt mycket. Jag umgicks som mest med Malin, dock har vi glidigt ifrån varandra riktigt mycket. Alla samtal vi hade, våra grymt tråkiga skämt, snack om killaroch sex. Heregud vad kul jag hade. Önskar att det hade hållit, jag är riktigt osäker på nu när hon slutar 9:an om vi ens kommer att hålla kontakten i framtiden. Önskar är något man alltid gör. Åå vad jag saknar!

Q/A träningstips

Kan inte du ge några träningstips? typ om hur man får en snygg mage och fina slanka ben? du är så fin!

Den här kommentaren gjorde mig riktigt glad! Jag lägger aldrig upp bilder på mig kropp tex, i bikini eller underkläder osv. Tycker att det är så gulligt när någon skriver en komplimang som man vet verkligen värmer personen man skriver till. Låter som en liten mes men ville bara ha det sagt!

SVAR: Nu till frågan! Självklart skulle jag kunna göra det Jonna! Och tack för komplimangen/erna! Jag har faktiskt lite tips som jag redan kan ge nu för er som orkar läsa igenom och kolla! Mitt första tips är plankan! Inget kan göra så att man får en sån snygg mage som plankan. Både sid och rygg. Du stärker samtidigt dina arm och rygg muskler. Jag kör denna 3 gånger både morgon och kväll vilket har hjälpt mig enormt mycket. ( Jag skulle vara smäll fet om det var så att jag inte gjorde det ) Dock gör jag det inte varje dag, jag orkar varken eller har lust men det ger så mycket att det kommer bli ändring på det!
Stitups är också riktigt bra grejer det. Jag brukade köra c.a 100 stycken varje dag i höstas men har nu gett upp hoppet vilket det också ska bli ändring på! "Synd" bara att jag inte kan göra det nu när en navelpiercing sitter i vägen annars skulle jag göra det dag in och dag ut!
Mitt sista tips är mat! Ät mat. En stor och nyttig frukost, mellanmål, lite lunch, mellanmål och lite till middag. Det är mitt bästa tips. Ät när du är hungrig och ät det du tycker om. Fruktsallad om du vill börja äta nyttigt. Ta inte mängder med mat det första du gör utan ta lite i taget så att magen kan få jobba i lugn och ro och smälta/fräta ner fett, kolhydrater samt protein så att allt går långsamt och i lugn takt. Det har jag börjat med nu. Äta lite och långsamt. Funkar alltid! Stressät inte, utan vänta istället tills du har tid på dig att äta! Om du är stressad ta bara något lätt och litet just då och vänta tills du har tid på dig. Ät i lung och ro är jätte viktigt för hälsan och för kroppen!




Det var mina tips än så länge, jätte kul att ni kommer med såna här frågor, fråga på om allt som ni tror att jag kan och vill svara på!

Collage



Fick en fråga idag om jag inte kunde göra ett collage om hur man kan matcha ihop mina träklckar som jag köpte för någon vecka sen och så här kommer jag nog att springa runt på dagarna! Ett par pimpade shorts, vitt linne, halsring, fransväska och trä klackar. Riktigt snyggt enligt mig!

With My friend

Åå vad jag älskar min vän Dani! Kan verkligen vara min själv med henne, är aldrig så korkad men smart på samma gång haha (skryt eller?), jag känner bara att jag kan prata om allt med henne, döljer inte och då menar jag inget! Är inte rädd för att vara mig själv vilket jag älskar! Ska fortsätta att umgås med min plutt så hörs vi när jag kommer hem!

Lunch time!

Haloj!
Sitter hemma hos Elinor denna tråkiga dag, ingen av oss är med på idrotten så vi passade på att åka hem. Vi har lagat amerikanska pannkakor Dock med ett mindre ägg men vad gör det! Smakar lika gott ändå. Dagen kommer att bestå av ett prov och två långa lektioner. Efter det åker jag och möter upp min vän Dani! Hörs senare.

Urban outfitters

Träning, träning och träning


Slänger in denna sjukt fula bild på mig från Paris!

Allt har gått åt pipsvängen idag, allt. Orkar ingenting dock mår jag väldigt bra! Ska strax iväg på inebandy träning då jag samtidigt kan rensa mina tankar som jag brukar göra. Matte prov imorgon som jag tror att jag kommer klara väldigt bra! Har pluggat på repetionspappret så mycket att jag vill spy. Samt träddiagram. Vilket är heeelt onödigt i dagens läge.
Ska pringa och byta om och tagga till lite, plåstra om min piercing och sätta upp håret! Viktiga grejor att fixa på kort tid! Höres.

Me wanted/ Scorett


Ut i riktiga världen

Dags för mig att tigga pengar! Vilket jag hatar att göra men måste bli gjort! Vi kommer också att spela in en video från dagen som kommer att komma upp dag eller fram mot veckan. Beror på hur snabb vi hinner fixa det!

image descriptionimage description

 

 

8 Maj 2012

Godmorgon alla pigga och mindre pigga!
Ny dag, nya tag. Mitt humör är på topp, solen skiner, dagen kommer att bjuda på mycket saker och min navelpiercing kan inte se finare eller renare ut. Känns konstigt nu när den väl sitter där på plats. Dock svider det till när jag rengör den men det är sånt man får leva med!

Idag är det operation dagsverke, vilket betyder att jag ska stå och skramla bössa i tre timmar. Hatar att tigga om pengar men vad gör man inte för andra länder som har det dåligt! Efter jag har gjort det möter jag upp Bella i skolan, käkar lunch snabbt som sjutton och sedan möter vår spanska lärare för biobesök. Gjorde bort mig rejält i går som sagt så jag måste gå, kan ju faktiskt bli kul också! Har Bella vid min sida så set löser sig.
Dags för mig att fixa och trixa lite här hemma, hörs senare!

Neon



Jag har blivit väldigt svag för neon. Inte någon färg som jag skulle kunna täcka hela min kropp i men ett par svarta eller vita shorts och ett neon färgat linne tillsammans med guldsmycken. Åååå kärlek! Hittade massor av fina linnen inne på Ginatricot här om dagen, starka och färgglada färger dessutom!Men neon har verkligen tagit mig i storm!

Tänkte slänga in det här lite onödiga inlägget innan jag tar och sussar. Operation dagsverke dvs, skramla bössa är vad min dag kommer att bestå av. Bio med spanskan också men jag mår helt ärligt inte hundra så jag får se hur det blir med det. Gjorde bort mig rejält i morse inför min spanska lärare vilket gör att om jag inte kommer imorgon och är med under hela filmen, blir min närvaro skolk. Inte riktigt det man vill nu i slutet på terminen! Bara att spotta upp sig, ha ett fejk leende och vara trevlig så löser allt sig!

Nytt Iphone skal

Navelpiercing

Väntar på att tiden ska gå fortare

 

"Some day it will be my day"

Wanted



Tänk om man hade alla pengar i världen. Då hade jag nog spenderat det en förmögenhet på pimpade jeans och shorts. Använder jeans dagligen så lite olika varianter hade varit extra roligt! De här shortsen, finner inga ord hur grymt perfekta och snygga de är! Åååh.. vill ha!

Gifts




Thomas Sabo halband + 3 berlocker och farmors present hon fick när hon konfirmerade sig dvs ett guldkors i äkta guld.

Dagen min


Jag och min underbara farmor efter konfirmationen.

Herregud, inget kan toppa denna dag. Allt har gott perfekt! Massvis med glada miner, talet gick super och alla presenter. ( Kommer upp bilder på det lite senare! ) Fick även en present som jag kommer att åka och fixa imorgon då jag även hade tänt att berätta vad jag fick. Är sjukt nervös men samtidigt så jävla glad! Min bästavän kommer att följa med så jag ett perfekt sällskap vid min sida om man räknar bort pappa. Han hatar det jag fick men bestämde sig ändå att följa med! Tror nog att de flesta är lite nyfikna på vad det kan vara och de flesta vet nog vad det är men ni får hålla ut tills imorgon!

Dags för konfirmation

Nu är det dags för mig att bli konfirmerad, Hörs efteråt!

Från min bästavän


Hur grym bästavän kan man ha?! Fick detta vintage halsband i konfirmations present. Något hon absolut inte behövde göra!

Film rullar på tv:n, matchen gick så jävla bra och livet leker. Dock ska jag upp vid halv 8 för att hinna gör mig i ordning inför konfirmation då det är på riktigt. Jag kan mitt tal ganska bra men jag kommer att behöva en fusklapp ändå... Vill inte tappa bort mig inför hundratals människor!
Matchen idag gick så himla bra! Mitt självförtroende är på topp och allt känns så jäkla bra! Vi vann med 4-0 för er som undrar. Själv höll jag på att göra ett mål med det ville inte in i målet. Sånt som händer! B-slutspel gick vi till efter att ha spelat en oavgjord, förlorat och vunnit. Jag kommer inte att kunna spela eftersom att jag ska konfirmera mig samtidigt som matcherna spelas. Men det kommer att bli awesome ändå! Så sussa är vad jag borde göra... ska upp om c.a 8 timmar! Godnatt på er! ♥

Så här laddar vi inför match..

Tagga match

Taggad brud som skriver! Är inte ett dugg nervös bara så jäkla taggad! Helt sjukt hur man kan älska en sport så mycket. Jag gjorde rätt val att sluta på fotbollen och satsa gärnet på innebandy! Livet leker.
Hoppas att ni får en bra dag min gamla och nya läsare!!

5de Maj 2012


Slänger in en helt opassande bild.
Morgon morgon!
Hemma från landet en sån här tidig och kall dag/morgon. Idag väntas det två inneandy matcher, fira kusiner och ha världens bästa sällskap både ikväll, natt och imorgon, samt under hela konfirmationen! Min fina vän Daniella så klart. Ska ta och ringa henne lite längre in på dagen och se hur allt kommer att bli med planer och så. Kanske lir det utgång ikväll? vi får se.
Nu ska jag ta och stoppa i mig lite mat och sedan vila. Min ögonlock väger ton!

Avslutningsklänning





Håller på att kolla runt på klänningar till skolavslutningen och de här är mina favoriter än så länge. Funderar på at klicka hem antingen den längst ner till vänster, mitten eller den i mitten längst åt höger. Dock har jag inte bestämt mig än. Men det börjar nog bli dags att hitta någon om det är så att jag ska beställa. Nå väl allt löser sig till slut! Färg ska det vara på klänningen i alla fall!

Match mot Täby ikväll och det är dags för oss att vinna lite igen! Cupen i Västervås är blotta minnen. Nu är det nya tag som gäller! Sedan sover jag och pappa ute på landet för mamma har fixat en tjejkväll för ett antal kvinnor (hahaha). Ska börja fixa och trixa lite här hemma innan alla gäster kommer och innan mamma skriker åt mig att gå ut ur huset!

4de maj 2012

 

image descriptionimage descriptionimage description

Godmorgon!
En pigg och glad tjej som skriver här, synd att vädret inte är bättre. Då hade allt varit perfekt just nu. Det är ganska kallt ute så svarta kläder och ett par vita converse fik klä mig idag. Inte för tt svart hjälper mot kylan direkt! Lockar blev det i håret också. Funderar på att köra på det oftare, får mycket komplimanger för det och det är alltid lika kul!

Min buss rör sig mot mig om ca 4 minuter då kg möter upp Johanna. Dagen kommer att vara ganska kort med en del roliga lektioner. Innebandy match på kvällen mot Täby också! Krossa dom är vad vi ska göra!

 

 

Torsdagskväll


Ser helt annorlunda ut i verkligheten till skillnad från denna bild. Ser riktigt tjock ut om jag ska vara ärlig.

Nu duschad, ny sängkläder och en ny pyjamas. Det bästa under hela månaden! Träningen gick hyfsat bra, roligt dock var jag riktigt arg. Det vet Melinda mycket väl om haha, men vi ska ta och prata om det imorgon så jag tror att allt kommer lösa sig till slut.

Ska sätta mig, rättare sagt lägga mig i sängen och sätta på en film samt skriva ner lite dikter som var läxa till imorgon. Får se hur det blir, är riktigt trött. Ha en bra kväll alla läsare! :)

Vitsippa

Lilla jag



Min dag har varit precis som alla andra. Lång och rolig för det mesta. 2 prov är avklarade och så smart som jag är glömde jag matteboken hemma till imorgon då vi har e läxa. Har inte gjort de senare 2... Not good. Har i alla fall placerat min rumpa i soffan för att ta det lugnt innan träning! Taggad brud som skirver!!!

Från söndags





- Helt sjukt att jag har en sån fin vän som dig Daniella.

Q/A

kör du utan bh eller har du en freebra eller va de heter? :)
SVAR: Än så länge för jag utan men jag ska inskaffa mig en freebra, man vill inte att ens tuttar ska synas heller! ;)

Kan du berätta hur resultatet av kastanjevattnet blev sen? Funderar på att köpa .. :)

SVAR: Självklart kan jag göra det! Tänkte att jag till och med kan visa före och efter bilder om det vore något :)

Vad ska du ha kastanjevattnet till? :)
SVAR: Kastanjevatten används till ansiktet för att se liiiite brunare, spruta på det på en bomullstuss och sen massera in det i ansiktet försiktigt så får du en super fin sommarglöd om ansiktet! :)

Var kommer skjortan ifrån? Och en sak till jag älskar ditt hår! Så jävla fint! Men aa.. Puss!
SVAR: Skjortan är köpt inne på Ginatricot :)

vad finns de och köpa såna lyckokakor?:D
fett coola,kramis♥

SVAR: Jag har absolut ingen aning. Mamma hade kommit hem med de men jag frågade inte haha :)

har du konfimerat dig idag eller testade ni bara kopporna?:D
kramis♥

SVAR: Vi testade bara kopporna! :) Konfirmerar mig på söndag!


hur mådde din fötter efter en lång dag i paris? hade du bara converse?
SVAR: ojojojoj... Det beror på. Mina fötter mådde ganska hyfsat men om du lätt får ont i fötterna och om ni hade tänkt att se alla se värdigheter är det ingen bra idè! :)

riktigt snygga glasögon, vart är dom ifrån ?
SVAR: De är tyvärr från Frankrike :/

Vart har du köpt nitarna? :)
SVAR: Jag köper mina nitar inne på Panduro! Om du bor i Stockholm är Farsta Centrum ett hett tips! :)


Uppdatering

Uppdateringen under det här året på onsdagar har varit piss dåligt eftersom att jag har konfa möten då. Dock var idag det den sista mötet. På söndag blir jag nämligen konfirmerad. Längtar men samtidigt vill jag bara försvinna. Måste stå inför hundratals personer och läsa upp ett "tal" som jag själv har skrivit. Usch. Fy. Blä.
Nu är i alla fall alla möten på onsdagarna avklarade och jag är äntligen ledig en dag i veckan! WEHO. Är upptagen varje dag med träningar. Både roligt och tråkigt.

Har tryckt i mig lite mat så nu ska jag ta det lugnt och andas. Har lite svenska och SO att fixa. Samt välja kläder till både imorgon och till på söndag. Vilket Ilands problem man kan ha! Avslutar inlägget med en bild som min fina vän Ellen tog på mig i kungsan! Måste säga att jag diggar effekten! Ha`re bra!

2 Maj 2012

Hej på er! Sitter i solen hemma hos Ellinor tillsammans med Ida och ELlinor så klart. Idrotten blev inställd så vi drog oss hit för lunch och tjejsnack!

That back




Jag hade heeelt glömt bort det här linnet! Älskar ryggen, älskar längden, älskar att sommaren snart är här då jag kan få använda denna skönhet. Ryggen är bara to kill for!

Hela dagen lång

Känns som att jag tillbringar mina timmar inne i stan för det mesta! Det vill säga att jag lägger ut två bilder från i dag när vi var på Kungsan. Det ända ni kommer att se är bilder på körsbärsblommorna tills det kommer något nytt och poppis ställe att fota.

Jag har precis satt foten innanför hallen efter att ha kollat på mitt gamla lag fotbollsträning. Kallt som satan men jag hade trevligt sällskap av mitt hjärta Ida samt Ellinor och några andra.

Nu blir det middag och Tacos står på menyn. Munnen vattnas bara jag tänker på mat, är riktigt hungrig! Ska inte tråka ut er mer, dock slänger jag in två ytligare bilder från dagen!


New in


Vita shorts + kastanjevatten

1 maj 2012

Frapino, shopping och ett underbart sällskap är vad min måndag har och kommer att bestå av. Vi har placerat oss i Kungsan nu när majblommorna blommar för sista dagen i år. Har lite fler ärenden att fixa så vi hörs senare!