Vårkänslor


Inspiration tattoo



Jag öskar verkligen att jag hade modet till att tatuera mig. Då skulle nog en fjäder eller fåglar få pryda min handled eller vid sidan på bröstet. Dock gör det nog svin ont och jag är ganska feg av mig. Men det är absolut något som jag kommer att göra innan jag dör!

Home from work

Den idioten som tycker det är kul att ändra mitt lösenord till bloggen hela jäkla tiden kan ta och sluta upp med det. Det är lite roligt första gången med efter 9357983475 gånger börjar man tröttna.
Så en timme av dagen bestod av att försöka logga in på min blogg som jag nu har lyckas med! De andra timmarna har varit sega. Var tvungen att vara ute vid Värtan strax innan 8 dag, tror aldrig att jag har varit uppe så tidigt. Mina händer har varit upptagna av en systemkamera och springa efter flytt gubbar som höll på att packa osv. Några bra bilder blev det så jag fick ansvaret att redigera dom också. Vad gör man inte för jobbet! Nu har jag landat i hemmet mitt och det är dags för mig att packa till Holland. Jag hatar det och vill verkligen inte med. Synd att mina föräldrar redan har betalat, hade nästan gjort vad som helst för att inte följa med. Men men livet är inte rättvist. Får njuta av att åka ifrån Sverige istället!

Onsdagen min

Denna dag har varit i blandade känslor. Men har jag varit på bra humör vilket alltid är ett plus! Dock får jag ont i magen av tanken att jag måste kliva upp vid 6 imorgon eftersom att jag måste hinna med tunnelbanan som går klockan 7. Kommer att vara så död. Jag ska tillsammans med Emma och Sandra till gärdet där jag ska fota för ett projekt vi håller på med inom jobbet. Kul att få göra något man brinner för också!!

image description

image descriptionimage description

 

 

 

 

Tankar omkring bloggen

jag har väldigt mycket tankar som rör sig i mitt huvud. En del av dom är om bloggen. Jag har snart haft min i kanske 2 år i April tror jag att det är (??!) Det är väldigt länge för att vara mig och jag känner verkligen för att byta blogg helt enkelt. Dock är det tråkigt eftersom att jag har en del premunater på bloglovin men om det är så är det bara att följa min nya blogg så förljer jag självklart fortfarande er som jag följer nu. Mitt blogg namn säger inte heller någonting om mig, det är tråkigt och nästan lite pinsamt om jag ska vara ärlig! Dessutom har jag haft sån ångest, hat och skratt när jag har kollat igen alla gamla inlägg. Hatar vissa tiden, andra vill jag aldrig ha tillbaka medans vissa tycker jag är helt underbara!
Så en liten fråga till er, borde jag byta blogg eller stanna kvar?

The stairs


Tröja - H&M // Jeans - Ginatricot // Kilklackar - Dinsko // Halsring - Ginatricot // Skinnjacka + väska från Chicy

Back to bussnies

Hemma från "jobbet" om man nu kan kalla det så. PRAOn låter bättre för det är set jag gör. Första dagen och det gick super, roligt och saker att göra. Nu väntar jag på att maten ska bli sval sedan är set dags för månadens första innebandy träning!

image description

 

Yesterday

Godmorgon! Uppe tidigare än vad som är tänkt men då har jag längre tid att fixa mig och ta det lugnt. Idag står PRAO på schemat, två veckor sen lov. Man måste bara älska livet ibland!
Tänkte slänga gårdagens outfit också!

Spa kväll




För en gångs skull har jag tagit lite egen tid denna söndag. Blev ett bad i bubbelpoolen och oj så skönt! Borde göra det varje söndag känner jag nu. Har inte badat i poolen sen 83598 år sedan! Känns det som. Jag börjar faktiskt bli riktigt trött, ska nog ta och sussa inför BigBrother. Är sjukt sliten och imorgon är det dags för jobb! Prao med andra ord. Riktigt taggad! Hörs imorgon!

VS Swimwear


Funderar nästan på att klicka hem någon av dessa idället för dom från H&M. Är hel kär i färgen och modellen ( på biknisen ) till vänster. Tänk er till brun kropp! Usch så snyggt! Och den till höger är bara för snygg, dock skulle jag nog vilja ha den i stark blå som den andra bilden. Jag ska nog fråga min mamma lite snällt senare idag och fixa mitt rum så kanske de här två eller i alla fall en bilr min!

Söndagen min

Jag har tillbringat min dag med min närmaste vän Dani. Kan verkligen prata om allt med henne! Vi har hunnit äta lunch och lite shopping. Jag som inte skulle handla något innan Paris. Det sprack ganska snabbt. Nu har vi placerat oss hemma hos Dani i hennes säng och på tv rullar American Pie!

25 mars 2012

3 timmars sömn inatt men jag är pigg och glad! Har precis varit på en familjegudstjänst helt själv, lite pinsamt om jag ska vara ärlig. Men riktigt roligt var det att se, de här barnen var i alla fall riktigt gulliga! Står utanför och väntar på far min som sedan tar oss in till stan för lite lunch. Mysig söndag med andra ord! Ha en bra dag mina läsare!

Q/A

Jätte fin outfit! :) Vad kostade tröjan? :)
Svar: Jag tror att jag fick betala 140 riksdaler för den :)



Jättefina shorts! Var hitta du dom? :) <3
Svar: Du hittar dom inne på H&M tror dock att de är slutsålda...

Sjukt fina, vart ifrån? <3
Svar: H&M som sagt ;)

Bloglovin o insagram byte? :D
Svar: Bloglovin byte gör jag ej längre men intsgram kan jag göra, Mathildachristiansson heter jag där!

Snygg skjorta ! :)
Varifrån kommer halsbandet på headerbilden, sjukt snyggt ! (:

Svar: Tror att jag hittade det inne på Ur&penn! :)

Vart kan man köpa nitar, letat efter det länge :)
Svar: Nitar hittar du på Panduro! :)

Åååh, vart köpte du nitarna?! Letade som tusan förra sommaren men hittade inga snygga så det skulle vara en dröm om du berättade vart och hur mycket dom kostade! :) Kram <3

Svar: Köpte nitarna inne på Panduro och fick 10 st för 20 kronor så ett väldigt bra pris med andra ord! Kram <3

Vart har du köpt tröjan?
Svar: Tröjan än köpt inne på Ginatricot!



hej, måste börja med att dina bilder är jättefina! vem brukar ta dina outfitsbilder?
Svar: Tack så mycket vad glad jag blir! Svar på din fråga, det är oftast jag som tar dom själv med hjälp av stativ men annars brukar jag tvinga ut min syster eller någon kompis!

Så himla fin. Var kommer den från?
Svar: Den kommer från Ginatricot! :)

Herregud vad underbar! Vart är den ifrån?
PS: Jag saknar dig

Svar: Kolla svaet ovanför! Jag saknar dig också min ängel!



Gårdagens


Virkad tröja - Vero moda // Linne - JC // Jeans - Cheap monday // Skor - vita converse

Förlåt för sämsta bilderna. Har ingen lust att blogga, inte alls. Har ingen inspiration, mitt liv är inte speciellt roligt längre och jag känner inte riktigt att ni läsare verkligen läser inläggen utan kollar mer på bilder. Vilket jag antar också är bra.. På tal om det så beöver jag en ny design. Jag bloggar nu mer om mode och nästan ingeting om foto och jag tror att jag kan gå längre om jag har en design som verkligen hör ihop med det jag bloggar om.
Vad tror ni?

Med min bästavän




Hemma en lördag, ingenting att göra och vara med sin bästavän är vad min kväll har att erbjuda. Vi skulle ha dragit till en fest men det ändrade planer. Vi knäppte några snygga bilder samtidigt som vi försöker komma på något att göra denna tråkiga och triska lördagskväll. Min dag har i alla fall varit super mysig, åkte med Elin till IP och kollade på 96:ornas match som gick väldigt bra. Efter det åkte jag in till stan och mötte upp Filip. Sedan åkte vi hem till honom och kollade på film. En helt normal dag med andra ord som jag och Ellen måste göra något av.

Me like



Stylebytyra levererar! Så sjukt snygga skor de har fått in! Älskar rosetterna, funderar på att klicka hem dom bara för att ha. Onödigt med pengar jag vet men så söta! Och de till höger är bara för snygga. Ett par skor som passar lika bra till fest om vardag. Ni hittar som sagt dom här hos Stylebytyra.se!

Put you`re hearts in the air

Next doktorn

Rubriken säger väl det mesta. Är på väg till sjukhuset för att ta tester mot min allergi chock som jag nu har haft i över 2 veckor. Håller tummarna på att det inte är mat!

I min vikade väst


Virkad väst - Primark London // Linne - JC // Jeans - cheap monday // skor - vita converse // smycken - Olika

Detta satt på mig kropp igår, en enkel vanlig vår outfit kan man säga! Nu begär det av till skolan! Hörs senare ♥

Bio - hunger games

Kom hem nyss från Heron city tillsammans med Natta efter att ha spenderat X antal timmar både i och utanför biosalongen. Där visades hungerspelen som för det första var så otroligt bra och för det andra otroligt lång. Jag både grät, skrattade och skakade. Typiskt mig men jag hade i alla fall en grym kväll som nu sakta men säkert kommer att avslutas. Håller på att somna så det är lika bra att bädda ner sig i sängen och sussa, hörs tomorrow!

4 helt oredigerade bilder



Det finns så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud. Både bra, dåliga, ledsamma, glad, arga och oförglömliga. Men framför allt glada. Just nu finns det en person som gör hela mitt liv. Hans sms, hans röst, hans sätt när han pratar med mig. Allt gör mig så glad. Mitt liv är perfekt just nu.

Imorgon kommer jag och Natta sätta oss på en buss för 40 minuters åkning till Heroncity där Hungerspelen kommer att visas på bio! Längtar galet mycket! Gaaaaaaaash! Men innan det hade vi tänkt att stoppa i oss lite mat och snacka lite små skit som vanligt. Måste säga att Natta är väldens bästa att gå på bio med. Än så länge har vi gått på varje premiär på Twilght och en till kommer det att bli! Underbar tjej det.

Knee socks



Detta hade lilla jag på mig idag. Randig tröja från H&M, Strumbyxor samma där, Knästumpor finns att köpa inne på Lindex som faktiskt har riktigt snygga i både svrta, grått och vitt. Till det hade jag converse och en skinnjacka samt en tygpåse!

Munkar X3

Jag mår illa, riktigt illa. Har proppat i mig 3 stycken fyllda munkar men glasyr på. Vill spy. Annars så har jag placerat mig i vantörs kyrka tillsammans med en massa trevliga människor. Vi ska alldeles strax starta igång så jag avslutar detta inlägg med en puss!

 

Tisdags kväll

Mina ögon lock väger ton, tar all min kraft för att skriva detta inlägg. Förvånar mig inte om jag har en samma stavfel nu heller haha. Tänkte i alla fall säga att jag rundar av här, dvs att jag ska lägga mig i sängen, sätta på en film och tycka synd om mig själv. Hoppas att ni har det bättre än mig så höres vi imorgon!

image descriptionimage description
Bjussar på tre bilder från veckan!

 

 

Sommar på G

Även fast det snöar och har sig lite nu så känns det som att värmen är på gång! Själv sitter jag och kollar runt i tidningar och i kataloger för att hitta en snygg bikini och jag tror att jag har hittat mina två till sommaren! En blommig och en vit från H&M! Blev lite smått kär i dessa, så jag tror att jag och mamma kommer att sätta oss mer och beställa dom tillsammans med massor av annt fint! Längat galet till sommaren.

Blue



Tänkte att jag kunde visa er vart de här jeansen kommer ifrån och ni hittar dom inne på weekday. Som ni ser är märket cheap monday och hög midja. Färger är blåare i verkligheten, riktigt snygg om jag ska vara ärlig! Funderar ändå på att klippa av dom och gör om det till snygga short, får klura ut den iden lite till innan jag bestämmer mig!

Todays




Kofta - JC // Linne - H&M // Jeans - Cheap monday // skor - vita converse // Väska - Chicy.se

Det här fick pryda min kropp idag. En ganska seg och tråkig dag så kläderna passade perfa för det. Musikprovet gick bättre än vad jag trodde, HK också. Min pastagratängen blev riktigt god om jag ska vara ärlig! Hoppas på ett bra betyg. Annars så sitter jag i telefon och pratar med Filip. Underbar kille det. Vi pratar om allt mellan himmel och jord, lite om små tjafs och så. Tråkigt men super mysigt! Ska vara social mot honom nu, hörs senare! ♥

Bekännelser // Tisdag 20 Mars

Jag har en förmåga att måla hela mitt ögonlock när jag sätter på mascara.
Får panik när folk härmas, skaffa er ett liv!
Jag stör mig så sjuuuuuukt mycket på en tjej i skolan, hur barnslig får man vara. Beter sig som 6 när hon är 14.
Vaknar minst en timme innan jag måste gå till skolan.
Har kollat på samma film i snart 6 veckor varje kväll baa för att jag somnar så bra till den.
Jag avskyr svenska och spanska.
Jag brinner inte för fotboll längre, inte alls.
Det finns en person som gör mig glad hela tiden, hans sms gör mig hel.
Min kattunge är efterbliven och äcklig, därefter har hon fått namnet storskitan.



Godmorgon världen, välkommen tisdag! Trött och seg men jag tog tag i mig själv och gick upp ändå. Funderade på att stanna hemma idag men jag får inte missa något i skolan, inget! Musiki prov står på schemat och jag kan inte ett piss. Nu ljuger jag. Jag kan det mesta men inte allt. Musikhistoria kan gå och brinna upp. Tack för mig!

Fjäderörhängen



Mina snygga fjäderörhängen fick jag från min mamma i julklapp som kommer att pryda mina öron väldigt bra imorgon tillsammans med kläder jag redan har valt ut. Love them!

Pluggandet har jag inte kommit så långt med, och sova vill jag göra just nu. Usch hatar att vara sjuk och behöva plugga samtidigt. Ska låta Marlen förhöra mig och sedan sussa! Hörs imorgon! ♥

Dagens



Idag hade jag ingen inspiration alls till vad jag skulle ha på mig, så ett par blå jeans från Ginatricot, tröja från New yorker och ett par kilklackar fick klä mig idag. Skorna passade väldigt bra till vilket gjorde hela outfiten. Som sagt ett par skor kan göra allt.

Annars har dagen varit väldigt seg. Hostattacker under ett prov. Snorig näsa och en irriterande hals. Får se om jag ens kommer att gå till skolan imorgon. Hopas det, prov i musik står på schemat vilket jag helst inte vill missa! Så nu ska jag ta tag i allt skit som vi har denna vecka och göra klart det innan vi går på prao om en vecka!

Sunday

Mitt huvud, min näsa och min hals dödar mig. Får se om jag ens kommer att gå till skolan imorgon. Usch jag orkar inte vara sjuk mer. Mitt år har börjat piss när det gäller immunförsvaret. Så jag har placerat mig rumpa i soffan och satt på en film. Charlies Änglar. En klassiker. Hörs senare när jag mår lite bättre, om det nu kommer att hända.

Virkade shorts



Fick med mig dessa snyggingar hem i fredags, love them! Tänk er till solbrända ben! Ååååå vad jag längtar tll sommaren! ♥

Ojojoj, här sitter en dålig blogerska och försöker att ladda upp bilder vilket inte går så där jätte bra. Höll på helakvällen igår och så nu, måste vara något fel på min dator men det gick att ladda up en bild i alla fall! Min kväll har spenderats med mina fina älsklingar Dani och Danella. Hur underbara tjejer som helst! Började med att jag åt lunch medDaniella och snackade om allt vi har missat och mycket mer, sen köpte vi stor påse godis och åkte hem till Dani. Jag behövde ladda mig mobl plus att jag ville träffa henne. Men nu är jag hemme och en film väntar på att slås på av mig tilldsammans med min pappa och lillasyster. Mitt liv är så jävla bra just nu, hörs senare!

Friday

Hej på er!
Min dator vill inte fungera så jag bloggar från min mobil i stället, tur att man har den! Idag har det inte hänt något speciellt. Fick med mig en virkad tröja och ett par virkade shorts från H&M. Loove them!! Det var i sista storleken, och är slutsåld överallt. Tur man har ibland.
Efter skolan hängde jag med fint folk, Elin, Lisa, Becca och Jonna. Senare mötte jag upp bästis. Vi har snackat om allt mellan himmel och jord. Bästa tjejen ever. Så nu har vi placerat våra rumpor i soffan framför hockeyn. Hörs senare!

 

Me today




Blus - Vero moda // Halsring - Ginatrcot // Tub topp - Ginatricot // Jeans - Ginatricot // Skor - Skopunkten// Väska - Chicy.se

Så här såg jag ut idag. Vågade lite och tog på mig mina kilklackar! Killarna i min klass sa till och med att de var skitsnygg och att depassade kläderna jag hade på mig. Alltid lika kul att folk gillar mina kläder. Förlåt för piss bilder men orkade verkligen inte gå ut. Hade inte lust heller. Har inte så mycket mer att skriva, hörs!

New





Fick med mig dem här två underbaringarna mot 298 riksdaler tillsammans. Ni hittar dem inne på Ginatricot, im in love ♥

Konfa

Hej på er!
Sitter och pratar glatt med min ledare i konfirmationen i vantörs kyrka. Kompisarna i min klass var sjuka idag så jag fick släpa mig hit alldeles själv. Åkte två svängar till Farsta också, förs för lite lunch med Ellen som jag dessutom har planerat hela min sommar och resten av året med! Vi har så sjukt mycket planer för sommar att jag längtar ännu mer dit, men vem gör det inte? Sen efter skolan tog jag mig dit själv, fyndade två plagg inne på ginatricot. Jag brukar aldrig handla där längre men jag blev kär så jag kunde inte låta bli. Visar er vad jag kom hem med senare!

A&F skjorta plus annat smått och gott

Fick en fråga om vart mina kläder jag hade på mig idag kom ifrån och det kan jag svara på! Min skjorta som egentligen är mammas kommer från Abercrombie and fitch, jeans från Bik bok, halsring från Gina och vita converse till det!

Dagens


Mitt rum

Hade lovat er att visa lite hur mitt rum ser ut, dock hann jag inte ta någon bild på mitt rum innan vi målade om. Men vi har en och en halv vägg kvar och inredningen såklart. Nu har vi bara ställt allt åt sidan så vi kan fortsätta. Har har ni 3 bilder som visa lite!

3 Skönhetstips



Plocka ögonbryn - Om du tycker att det gör ont att noppa dina ögonbryn så ska du göra det direkt efter att du har duschat. Värmen av vattnet idag gör att hårsäckarna öppnar sig vilket är en faktor till att det inte gör lika ont att plocka.

Ta hand om ditt hår väl - Håret är skört och ömtåligt Behandla det som om det vore något riktigt ömtåligt! Tänk också på att varmt ( för varmt ) vatten gör att hårbotten blir torr och irriterat så duscha i lagom varmt vatten. Dessutom växer håret snabbareav att bli masserad i hårbotten. OCH sov ALDRIG med utsläppt hår, det sliter på håret galet mycket!!!

Slut på Make up remover? - Använd olivplja istället, det tar skonsamt bort sminket men se dock till att tvätta bort det ordentligt från ansiktet och torka försiktigt bort det med en handduk.

Lycka till! :)




Hey you

Hey guys!
Har ingenting för mig denna måndags kväll mer än att välja kläder till imorgon. Alltid ett problem som man aldrig blir av med! Funderar på en skjorta och ett par jeans, en vanlig outfits med andra ord. Visar er när jag väl har bestämt mig. Väntar också på att tiden ska gå fortare till ... Big brother! längtar nog lika mycket som er!!

image description

 

 

12 Mars 2012

Kom hem för kanske en halvtimme sen efter en konstig dag. Inte så bra för den delen heller. Magont och tråkiga lektioner, omogna killar och tjejer. Men ska inte klaga, livet kunde ha varit sämre! Sitter i alla fall och proppar i mig plättar med socker och sirap i detta ögonblick. Har glömt hur gott det är, speciellt när plättarna nästan har druknat i sirap.... min mun smälter!!

Hello monday

Måndag idag, ny start på veckan! Känner mig inte ett dugg taggad på skolan men jag antar att ingen gör det. Idag har jag i alla fall på mig ett linne från H&M, kofta från H&M och halsring från Ginatricot samt ett par jeans och vita converse.

Söndagsmys

Gossip girl rullar på tv:n, maten är nog klar snart och jag vill ha sötsaker. Har redan stoppat i mig 2 st kladdkakor och jag har fortfarande inte fått nog. Pappa och Mickis var iväg och handlade men såklart får jag inte äta något med rött i sig, gäller färgämnen också... Så inget godis för mig inte! Chips får jag inte äta eller för den delen. Innehåller för mycket salt som inte är bra för lederna. Jippi mitt liv suger.

image description

 

Abercrombie and fitch shorts




Dom här super sköna, snygga och ortoligt bekväma shortsen köpte min mamma inne på A&F i USA. Dock inga shorts man kan ha på sig ute bland folk så jag brukar använda dom när jag sover eller kommer bara att mysa i. Jag är helt kär i dom! ♥

Ice drops



Nikon D5000 50 mm 2/8f PH&Redigering: Mathilda (ME)

Yesterday

Morgon morgon!
Fredags kvällen var riktigt rolig! Guitarhero, melodifestivalen och massor av gott. Dock får jag inte äta röda saker, inklusive hallon och jordgubbar samt dipp! Mitt liv kändes över men jag klarade mig.

Kämpade för att ta mig upp ur sängen vid 10 tiden. Mina axlar är mycket värre men ben, höft, tummar och handleder är mycket bättre. Jag känner att jag klagar på mig själv väldigt mycket men det är som sagt en blogg om mig!
Min fina vän Daniella hade skickat ett underbart sms, älskar dig massvis! Man blir bara varm i hela kroppen när folk bryr sig om en. Me like!

image description

 

Deep pink



Kände för att fixa till min naglar lite, jag har aldrig riktigt brytt mig om dom men eftersom att jag inte biter eller klipper dom så kan de i alla fall se lite bra ut. Körde på deep pink idag. Kommer att passa bra till kläderna jag ska ha på mig ikväll. Jag ska snart göra mig i ordning, det kommer att ta ett tag för mig att sätta på mig jeans och tröja mm. Mitt vänstra knä är helt uppsvullen. Nog om det, ska inte klaga. Annars så mår jag prima och det händer inte så ofta!

Halsring



Min fina mamma köpte detta halsband åt mig när vi var och shoppade sist. Ni hittar det inne på Ginatricot för endast 99 riksdaler. Helt klart värt det, kärlek! ♥

10 Mars 2012

Godmorgon!
Bloggningen igår blev inte bra, inte alls. Jag fick åka in till sjukhuset igen pga av värk i mina leder. Jag fick nya tabletter och kom hem vid halv 1. Jag hatar verkligen sjukhus. Usch aldrig mer. Känns som att det är mitt andra hem. Jag har dock fortfarande jätte ont men det finns inget att göra. De vet bara att jag är jätte allergisk mot något som jag har ätit. Förutom det så mår jag faktiskt riktigt bra. Har inga planer för dagen, skulle ha träffat Dani men jag kan knappt gå för att jag är så svullen vid knät så det är ingen ide att jag åker in till stan och haltar runt där. Men kvällen är fullbokad! Vi ska åka över till Lidingö för att fira min allra finaste kusin, Lindah. Hon fyller nämnligen 18 år den 14 Mars ( Namnsdag!! ) så vi ska fira henne ikväll. Kommer att bli riktigt trvligt och kul. Jag kommer antagligen att ligga död på deras soffa men jag ska försöka vara så aktiv som möjligt!
Nu blir det Gossip Girl! Hörs

Slänger in två bilder från London på min fina kusin!

Dagens


Skinnjacka + pälskrage från H&M, linne och jeans från Ginatricot, väska Malins och hunterstövlar.

9 Mars 2012

Godmorgon folket!
Vaknade med strålande humör tills jag kände och funderade på hur jag skulle kunna gå upp ur sängen. Mina leder i axlarna är sämre och jag funderar på att ta livet av mig. Jag har stora rivsår över hela överkroppen, ser nästan ut som att jag har blivit misshandlad så solglasögon är på idag. Har i ansiktet också. Love life...
Jag ska snart göra mig i ordning för skolan. Prov står på schemat och jag vill lyckas bra! Hörs senare!!

image descriptionimage description

 

Rollie flex #2


Nikon D5000 50 mm 2/8f PH&Redigering: Me

Hade helt glömt bort dom här bilderna! Jag lyckas få ljuset att bli bra utan reflexskärm vilket jag är nöjd med. Pappa sa förut att han ville ha en av bilderna uppe på väggen, haha. Får se hur det blir med det. Men jag är ändå ganska nöjd med resultatet!
Vad tycker ni?

Biologi boken vill jag inte se på... ja ALDRIG! Har suttit med huvudet i boken hela jäkla dan men det har lönat sig och jag kan det mesta, ja grunden och lite till. Så jag hoppas på ett E men vill självklart ha mycket högre. Mina ögonlocka väger dessutom ton så jag ska nog gå och krypa ner mig försiktigt i sängen och sätt på en bra film. Sova vill jag också göra. Datorn kommer jag att stänga ner nu, så vi hörs mer imorgon alla läsare!
Ps. Super kul att ni blir fler och fler för varje dag, blogglusten är på topp då!

Nitar




Fick med mig 4 påsar nitar hem här om dagen. Jag funderar på att klippa av mina blåa cheap monday jeans men jag kan inte bestämma mig. Modellen har hög midja och färgen så så sjukt snygg men jag skulle vilja ha mer åt jeans färg hållet om man kan säga så. Får se hur jag kommer att göra! Men pimpade jeans kommer jag att ha gott om till sommaren!

Trix hit och dit




Nikon D5000 55-200 mm
PH&redigering: Me

Har inte så mycket att berätta så slänger in två bilder från förra veckan. Har nog aldrig skrattat så mycket som när Emil hoppade ( Bilden över ) och pappa ( Bilden längst ner ). Så himla roligt! Tider det. Annars håller jag på att drunkna i Biologi boken och av värmeslag. Smaskar samtidigt i mig lite nachos med gräddfil och salsa. Gottgott! Ska fortsätta med mitt plus stretcha. Måste göra något av mina leder. Ser som en gammal kärring när jag går, icke bra.

Studiedag

Hej på er!
Min dag har börjat skit. Jag kan inte röra på mig och utslagen har blivit värre. Jag är hemma själv och har gråtit ett tag nu, jag är så jäkla rädd, och det finns inget jag kan göra utan att vänta. Vilket jag hatar. Mitt liv är en ändå röra, jag vill bara må bra i alla fall en månad.

Vi har studiedag idag så jag hade tänk att spendera min tid i NO boken. Prov imorgon om immunförsvaret. Jag har pratat en stund med Elin också ( Tack för att du finns! ) men jag var tvungen att lägga på. Jag kan inte ens hålla upp mina armar i 5 minuter. Mina leder gör så ont. Pratade med pappa nyss som berättade att han hade hämtat ut ny medicin och en salva. Jag grät ännu mer när jag pratade med honom. Jag måste ta och sluta klaga och göra det bästa av situationen istället för att sitta och tycka synd om mig.

Anledningen, sjukhuset

Det är flera av mina vänner osv som har frågat om varför och vad som hände när jag åkte in till sjukhuset tidigare idag, och jag tänkte att jag kunde berätta lite kort om det. Jag har fått en kraftig allergisk reaktion mot något ( vet inte vad ) och fått stora röda utslag över hela kroppen. Inte en speciellt vacker syn. Utslagen kommer på 2 sekunder men försvinner sedan efter c.a en timme om inte mer och dyker sedan upp på ett nytt ställe. Idag hade utslagen spridit sig mot ansiktet. Röda prickar hade dykt upp på ögonen, öronen och kinderna samt halsen. På tal om det var mina tuttat helt röda och prickiga (!!). Alla fall, min hals började svullna och jag fick svårt att andas. Halsen blev jätte röd och utslagen växte så jag sprang upp till skolsyster med hjälp av Hedda ( Tack fina du ). Dom flesta 9:orna satt där och jag drabbades av panik och fick ännu svårare att andas. Skolsyster ringde min pappa som sa att det bara var att åka in till akuten. Dock så hittade läkarna ingenting men jag fick en ny medicin som ska hjälpa som utslagen. 3 timmar i onödan känns det som nu men jag vet att det var lika bra att kolla upp vad det var. Jag har nog aldrig fått sån panik som jag fick när halsen började svullna. Mycket mer hände inte utan jag går på medicin och kommer att bli bra inom kort! ♥

Tänkte ändå att jag kunde slänga in hyfsad dålig bild på vad jag hade på mig idag. En blommig blus klädde min överkropp och svarta jeans under!

Hunter stövlarna äntligen mina!



Igår kväll kom pappa hem med ett paket till mig och där låg mina efterlängtade hunters! Glad chey tack mamma! ♥

Sjukhuset

Ville bara kika in och säga att jag lever men är inne på sjukhuset, uppdaterar er om mer information senare!

Angående facebook

Fick lite kommenater angående facebook för ett tag sen och det är självklart helt okej att lägga till mig där. Om ni har personliga frågor eller vad som helst! Jag heter Mathilda Christiansson och har denna bild som profilbild så det är bara att skicka en vänförfrågan eller fråga något så ska jag försöka svara och lägga till er! ♥

Bekännelser

Jag kan inte sjunga längre
Killars röster på morgonen är sjuuuukt sexigt!
Mitt HK prov gick faktiskt super bra idag
Jag är på så himla bra humör och jag vet inte varför
Jag lägger inte bara ut bilder på mig själv och vad jag gör på instagram utan mode bilder som jag själv har tagit
Jag håller på att konfimera mig, riktigt kul om jag ska vara ärlig
Jag har ridit men slutade vid 8 års åldern.
Älskar kill parfym, jag menar vem gör inte det?
Jag har gjort saker jag verkligen ångrar i mitt liv
Jag har aldrig bitit på min naglar vilket jag är ganska stolt över!
Jag vet inte rikitgt vem jag är om jag ska vara ärlig. Känns som att jag har olika personligheter beroende på vilka jag umgås med.
Jag ska utomland 3 gånger i år, kanske en till i höst vi får se!
Jag saknar min bästavän, Kassandra så att det gör ont.

Dear iphone, i love u



Jag kan verkligen inte hålla mina händer borta från min mobil. Har blivit helt fast! Dock har jag inte blivit spelberoende än, vilket jag antar att jag kommer att bli snart. Nå väl, KÄRLEK  TILL IPHONE ♥

Just a smile





Så här ser ag ut idag! Ensnygg smilies på tröjan och på läpparna. Min dag har varit hyfsad bra. Dock att jag fick gå till skolsyster 3 gånger pga av mina utslag. Jag har aldrig sett en så röd och svullen arm som min var idag. Läskigt! Plus att det spred sig till ansiktet men det var ingen fara. Tur det!
Hemkunskapsprovet gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Svarade på alla frågor utan att tveka. Hur som helst är jag nöjd med min insats. Eftersom att att HK lektionen var den sista så slutade jag vid 10 i 2, då jag och Johanna åkte till Farsta. Jag köpte nitar medans hon fixade spelarlägg. ( Bilder på inköp senare ). Jag kom hem för en halvtimme sen för att vara exakt, nu sitter jag och chattar med lite trevligt folk på fb och försöker fixa min instagram lite!
För er som undrar heter jag mathildachristiansson så om ni vill är det bara att följa mig!

Går på tabletter



De här tabletterna går jag på nu. 5 stycken per dag av den runda burken och 1 av den höger vilket blir 6 tabletter varje dag i 5 dagar. Jag hoppas verkligen att det går över, har fått en stor röd fläck på magen! Några av mina kompisar tror att jag håller på att bli en alien ( Melinda... ;) )för att jag är så fläckig. Hoppas att det försvinner inom kort!
Jag kan samtidigt berätta vad det är som har hänt. Jag har fått en kraftig allergisk chock av något som jag har ätit. Dock vet vi inte vad det är och förhoppningsvis har jag blivit immun mot det nu. Men om det börjar klia i ansiktet och komma utslag på ögonen och läpparna måste jag åka in till sjukhuset för att se om det är något annat. Nu vet ni hur det ligger till hos mig!

A&F


Sitter inlindad i min mysiga ullfilt tillsammans med min dator och HK häftet. Det är sjukt mycket som vi ska kunna till imorgon! På något sätt lyckas jag alltid plugga i sista sekund, bra jobbat Mathilda. Nog om det, idag hade jag på mig denna tröja ( på bilden löver ), svarta jeans till det, vita converse, skinnjacka och pälskrage. En snygg och enkel outfit med andra ord!

5 Mars 2012

Godmorgon!
Jag vaknade med ett strålande humör och jag känner att dagen kommer att fortsätta lika så! Min vecka är ganska full bokad och i dagens schema är det läxor som står överst. Men förs är det skolan som väntar. Sovmorgon fick vi idag också och det tackar man aldrig nej till. Så om en halvtimme sådär är det dags för mig att börja gå mot tunnelbanan. Ha en bra dag kära läsare! ♥


Idag har jag på min earcuff tillsammans med en A&F t-shirt, svarta jeans, via converse, skinnjacka och pälskrage till det!

Instagram

Nu har jag äntligen fixat instagram och ni läsare har chans att följa mig där också! Dock kommer jag att uppdatera mer där än på bloggen eftersom att jag altid har min mibil vart jag än går. Så det är bara att följa mig, mathildachristiansson heter jag! ♥

Not so bad as it looks like




Utslagen var inte så farliga som vi trodde, dock har jag fått en kraftig allergisk reaktion mot någon maträtt. Synd bara att vi inte vet vilken. Så jag måste skriva ner allt jag åt dagen innan jag fick utslagen och sen se om det är det som är felet. Om det är det så måste vi åka och ta tester osv. Orkar inte förklara mer men jag mår bra och har fått tabletter till utslagen!

Just nu sitter jag i soffan tillsmammans med hela familjen och väntar på att maten ska bli klar vilket låter som nu. Så alldeles strax är det dags för middag sedan åter gå till det tråkiga, läxor. No:n är klar, musikläxan är klar, bara HK och svenska kvar! Ska försöka fixa svenskan ikväll och hemkunskapen imorgon!

Fjätervålen





Jag behöver nog inte säga så mycket, helt underbar vecka! ♥

4 Mars 2012


Bildbrist...

Godmorgon!
Vasaloppet rullar och alla sitter bänkade på tv:n utom mamma och pappa. Jag har fått stora utslag ( jag menar stora!!!! ) som ser ut som brännässel utslag. Kilar som sjutton gör det, spridit sig har det också gjort. Hela min magen och rygg + hals är röd och full med stora utslag/prickar. Lite läskigt för jag ser ut som en apa när jag går runt och kliar mig över allt. Jag tror att vi kommer att dra oss in till sjukhuset för att se vad som är fel.
Och innan ni frågar så nej, jag kommer inte att lägga upp bilder på utslagen det är inte en vacker syn!!

Veckan som gick

Herregud vart ska jag börja?! Antar att dag 1 låter som en bra start. Vi kom upp till Fjätervålen, åt middag, spelade spel att tog det lugnt efter en lång resa upp. Dagen efter hyrde vi skidor och tog oss snabbt upp för backen! Vädret kunde inte bli bättre, strålande sol, -2 grader och ny pistade backar. 3:dje dagen tog vi oss upp till Idre där jag träffade Johanna och Ellen, har alltid lika kul med dom till mitt knä gav upp. Så de dagen tog slut ganska snabbt. Mitt knä fortsatte att bråka med mig dagen där på också så det blev inte mycket gjort den dagen heller. 4:de dagen var mitt humör bättre och mitt knä så vi tog oss till Idre igen där jag träffade min fina vän Bullen. Jag tillbringade den dagen med henne, hennes brorsa, Martin och Markus. Jag hade så sjukt kul! Alla var så störde så jag hade inte tråkigt en ena sekund. Lyckad dag med andra ord dom sagt! Sista dagen uppe i himlen blåste det för mycket så jag tog mig upp en gång och åkte snabbt som blixten ner igen innan jag blåste iväg! Helt sjukt att det kan blåsa så mycket! Det var min vecka i små ord! Skulle kunna skriva en hel bok men det räcker med det här för er att läsa!
Jag tog runt 1000 bilder under den här veckan så ni kommer inte att klaga på att jag bloggar för lite nu i framtiden!

Bekännelser//on my way home

Jag förstår mig inte på vissa av mina kompisar
Jag har stor fotförbi, tål verkligen inte fötter!!
Jag åker inte skidor speciellt snabbt..
Jag blir aldrig bra på bild och då menar jag ALDRIG
Jag ska utomlands 3 gånger i år
Det finns ingen person i hela världen som jag kan prata om allt med
Jag har åkt ambulans i år och det är bara Mars
Jag blir lätt avundsjuk dock bara på tjejer
Jag tycker att jag är sämst på att fota
Mitt självförtroende är på botten och har alltid varit det


Hej på er!

Sitter i bilen på väg hem från en grym vecka! Mycket skratt och skidåkning, inte så farligt som jag trodde att det skulle bli. Dock gjorde min ängel Julia hela veckan bättre, vi har kommit så sjukt nära varandra! Älskar dig vännen.
Har så mycket att berätta och massvis med bilder att visa. Jag anländer hemma om c.a 50 minuter och så blir det mycket bilder och många inlägg! Hörs mina fina läsare ♥