Nyårsafton

Min sista kväll för detta år kommer att spenderas med mina fina vänner Malin och Malin. Vi kommer att laga mat, äta maten skratta och bara mysa! Kommer att bli en toppenkväll. Mitt ända problem är att jag inte vet vad jag ska ha på mig ännu. Har inte hunnit göra mig i ordning alls, bara mina naglar som inte blev misslyckade. Dags att välja kläder och sminka sig för kvällen, jag vill bara önska mina alla mina läsare en super bra kväll och ett gott nytt år! ♥

frost




Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering:
Mathilda (ME)


Godmorgon! Vaknade vid 11 av att någon tappade en glas skål i marken nere i vardagsrummet. Sen komma mamma upp och sa att det var dags att gå upp. Själv låg jag kvar en stund och är nu uppe. Såg att solen ville titta fram också så sprang ut och knäppte några bilder. Är väldigt nöjd med dom här två!
Ska ta och stoppa i mig lite fruksot, berättar mer om dagen senare! ♥

fridaaay




Bilderna säger det mesta just nu. Magen är mätt och belåten dock inte humöret. Vi åkte ur st cupen på straffar, känns surt + att jag inte fick säga hej då till mina änglar Cassie och Bullen. Finns inga underbarare personer!!!
Sitter i alla fall och myser med lillen och kollar bloggar samt fb. Eftersom att nästan alla är på cup så finns det inte så roliga personer inne som man kan chatta med. Eller jo Malin och Elin!

Nu är äntligen planerna för morgondagen klara! Berättar allt om det imorgon, funderar på att välja lite kläder osv. Kanske åker in till stan en snabbis och kollar efter skor imorgon men vi får se! Ha en bra fredags kväll! ♥

Dagens



Skjorta - BikBok / Jeans - BikBok / Halsband - ? / Ringar - Gina och six / Kilklackar - skopunkten

Slänger in dagens outfits lite snabbt innan jag åker till cupen. Har lite bråttom och jag måste fixa mig lite snabbt.
Hörs ikväll och ha en bra fredag alla läsare! ♥

Me in black and white



Oj oj, här bjuder man lite på sig själv! Vaknade vad 10, tog lite fukost och nu sitter jag och kollar på en film.
She`s the man. En av mina favorit filmer!
Ska snart börja göra mig i ordning, vid 12, halv 1 kommer pappa och hämtar mig och sedan åker vi och kollar på en ny TV till mig och så äter vi lunch ute på stan! See ya!

torsdagskväll

Trött som sjutton är jag och det blir inte mycket bättre av att kolla på film med familjen. Insåg nyss att min TV är borta så jag kommer inte att ha något att kolla på innan jag ska somna. Kul! Som tur är ska jag och pappa åka och kolla på en ny imorgon, om vi inte beställer en. Ska springa ner till duschen och göra mig fräsch och sen fortsätta kolla på filmen som nyss börjat!

Räkmacka


Träningen gik super så jag är glad att pappa släpade med mig dit. Som alltid är jag hungrig så det satt inte fel med en räkmacka! Det bästa när man inte orkar laga något. Så det är det jag sitter och proppar i mig just nu.

Fick lite pengar av pappa efter träningen så nu vet jag exakt vad mitt nästa köp är! Hunters + strumpor till det. Kommer bli så grymt snyggt, dock lite dyrt men det är inget problem just nu! Får se när tar min tid för att åka och köpa dom, snart ska det bli!

A yellow flower



Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

Hittade dom här två bilderna när jag rensade bland mina bilder, gillar dom ganska mycket och dom är tagna för inte så länge sen. Mitt fotosug är på topp just nu!

Just nu ligger jag i min stora sköna säng och kollar på en film medans jag proppar i mig lite godis som jag hittade i min väska. Min lillasyster knackar som sjutton på dörren men jag orkar inte öppna, ligger så skönt!
Träning ikväll och jag funferar på att hoppa över den. Får se hur denna dag koller att bli. Hörs!

29 december 2011

Idag tog jag en riktig sovmorgon! Vaknade runt ett och nu har jag fastnat nere i vid TV och äter frukost. Senare idag ska jag träffa Kristin som jag inte har träffat på... två år (??) tror jag. Helt stört. Det kommer i alla fall att bli super mysig och roligt, tror att vi skulle träffas vid 15 inne i stan för lite fika!

Btw här är min nya tröja från Hollister.

resultatet


Så här blev köttfärspajen! Inte så dålig som jag trodde att det skulle bli!
Nu måste jag skynda mig, lite bråttom och pappa väntar... Inte bra, hörs när jag kommer hem! ♥

min onsdag



Idag hade jag på mig mitt nya linne från hollister, cheap monday jeans, skinnjacka och pälskrage till det!

Dagen slutade med att jag och Elin blev fast i stan. Fikade på Espresso house och så fick jag med mig en super fin tröja som jag har letat efter på hollister. Jag har bestämt att jag inte ska spendera mer pengar nu. Vill spara till något jag verkligen vill ha.
Blir tvingad av pappa att laga mat, köttfärspaj. Har ingen aning om hur man gör det haha. Det här kommer att gå åt skogen. Bilder kommer senare! Efter maten sticker jag och pappa ut till Tyresö för att kolla på en cup! Bloggar innan vi åker.

28 december 2011

Godmorgon är det ända ordet man kan börja med nu när man är ledig. Så jag säher hej! Dagen kommer att spenderas med Elin min fina vän, vi ska in till stan ( Jag tvingade henne ) för jag måste lämna tillbaka någon konstig skospray som jag fick med mig igår. Jag typ lovade henne att vi bara skulle göra det men jag kanske släpar med henne till Hollister måste verkligen hitta något där nu! Sen åkre vi hem till mig och har en lite photoshoot. Hur ser eran dag ut?

Slänger in en bild på Elin och en på mig, minnen haha!

new stuff again



Det trillar bara in nya saker i min garderob nu för tiden. Idag kom det hem två skjortor och ett par skor, är helt såld på skona och som är grymt snygga på ( bild kommer imorgon! ). Förlåt för sämsta bilderna men dom är tagna med mig mobil, fortfarande fel på min dator!!!

black and white


Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

Mitt foto sug är riktigt högt! Men jag har ingenting att fota, vill hitta nya människor och göra något stort roligt projekt! Kan det inte regna eller något så att man kan få super fina bilder?!

Skulle ha publicerats för lite mer än två timmar sen.... Inlägget hamnade längst ner på bloggen (?) hur nu det kom sig. Kom i alla fall hem för 20 min sen och träningen gick super. Märkte när vi hade dricka paus att jag har världens största finne på pannan. Den syns inte men det är stor och gör riktigt ont. Känner på mig att den kommer att bli stoooooor. Nu blir det middag, hungrig som jag är kommer jag att stanna vid matbordet till sist som vanligt.

kort om dagen

Kan säga att dagen inte riktigt blev som jag hade tänkt. Det började med att jag och Cassie skulle träffas och så. Väntade i en halvtimme då jag får ett sms om att hon inte kan komma. Förstår henne men samtidigt kan man komma med det liiiiite tidigare än en halvtimme senare. Så dagen slutade med att jag var själv. Gick runt i affärer, lyssnade på musik och hade några timmar för mig själv. Kan säga att det också behövdes. Fick med mig lite saker hem också för en mindre slant. Bilder kommer upp senare!


Idag har jag på mig mitt nya linne med stjärnor på från Monki!

summer feeling


Jag är nog inte det ända som verkligen vill ha sommar nu. Dock är det inte så kallt ute för att vara vinter, våra temp visar 6,3 och det är ju ganska varmt för att vara december. När jag kollade igenom mina bilder hittade jag dom här och det får mig verkligen att tänka på sommaren!

27 december 2011

Godmorgon alla läsare! ♥

Trött som sjutton är jag, måste fixa mig, äta frukost och ja allt det där på en halvtimme. Missar jag tuben är jag körd. Dagens planer är att träffa min fina vän Cassie i TC där vi sedan går runt och kollar i affärer nu när det är rea och sen tar vi väl en fika eller något och snackar allmänt skit. Lyckad dag kommer det att bli!

lite nytt



Pälskrage, Linne, Skjorta, parfym och ett naglack.

Det här fck jag med mig hem, nöjd måste jag säga och dyrt var det inte. Imorgon ska jag träffa min bästavän Cassie och kolla runt på stan och prata om livet, måste se vad hollister och NK har att erbjuda!

julgran och film





Vaknade flera gånger i natt av stormen. Massa grenar piskade mot mitt fönster och saker välte. Lite läskigt men ändå mysigt att bara ligga och lyssa på stormen. Tänkte i alla fall att jag kunde visa upp lite bilder på granen, inte världens bästa direkt men det duger nog!
Just nu ligger hela familjen i soffan och kollar på film. Finding neverland. Riktigt bra så här långt. Victoria secret fashion show får vänta...

Collar necklace




Något som jag tycker är grymt snyggt är dom här halsbanden! Det är ett halsband som sitter tighit som en krage.
Dom här kanske inte är som snyggaste men så snyggt det kommer bli om man hittar ett halsband man tycker om. Tips från mig till er, själv så måste det inskaffas nu när rean håller på!

Fastklistrad framför tv tillsammans med mina bästa vänner chipspåsen och mitt cola glas. Victoria secret fashion show på högsta volym!

shoppingrunda

Hemma från shoppingrundan, trött, sliten och framförallt irriterad över alla idioter som finns i Stockholm. Fick med mig lite saker hem efter att ha stått och nästan slagits med andra personer, men jag fick det jag ville ha och behövde så jag är super nöjd. Stackars Mickis, släpade med henne i varenda affär inne i stan, jag får väl ta och gottgöra henne! Nu blir det lite mat och sen film med

PS. Lägger upp bilder på vad jag köpte imorgon + mina julklappar som alla tjatar om, min dator är full fast jag har raderat 183292374 saker, fattar inte vad problemet är men som tur är kommer min räddare Marlen imorgon!
Slänger i alla fall in två kassa bilder på vad jag hade på mig denna måndag.




Skinnjacka - H&M / Tröja - New yorker / Jeans - cheap monday / ringar - olika / väska  chicy.se / skor - boots

mot stan



Sticker till stan med in fina syster nu, ha en bra dag! ♥

26 december 2011

Godmorgon folket! ♥

Här har vi inte sovit bort dagen, jag tog mig upp vid halv 10 och redan vid 11 så var jag och mamma på plats i kyrkan. Lite intressant måste jag säga men sångerna känns lite onödiga ibland. Så två gudtjänster av 10 är avklarade!
Nu väntar duschen på mig och sen begär det in till stan med min lillasyster. Elin blev sjuk (!!!) så jag får släpa in Mickis med mig till stan istället. Stackars liten!

Next ----->

SOVA, mina ögonlock väger ton. Kommer att somna vilken sekund som helst, hörs imorgon! ♥

ändrade planer

Det blev lite ändrade planer ikväll, istället för att kolla på Gossip Girl med min syster tog jag mig ut och träffade Malin. Vi tog en lång promenad som för två dagar sen. Så himla skön brud det där! Vi har så mycket planer för framtiden!
Vi får se vart morgon dagen tar mig. Troligen kommer jag och mamma att gå till kyrkan på morgonen, och senare träffar jag min knäppis Elin och åker in till stan nu när rean har börjat. Affärerna komer att äta upp mina pengar!

25 december 2011


Bilder från igår och idag!


Hej på er! ♥
Nu har jag äntligen lite tid att sitta framför dator. Hoppas att eran jul har varit bra, min julafton har varit helt underbar. Har fått allt jag vill ha + lite till, kan inte vara mer nöjd men som sagt det är familjen och nära och kära som räknas jag ska vara glad att jag fick någonting i alla fall! Kan visa bilder på allt jag fick imorgon. Igår kväll så gick min familj till kyrkan där vi mötte upp Johanna och Joannas familj sedan gick vi på gudtjänst. Helt sjukt hur mycket folk det var där och det var ju ändå julafton. Riktigt mysigt!
 Nu ska min kväll gå åt att droga Gossip Girl säsonger med min syster som hon fick i julklapp! Hörs senare!

god jul!


Nikon D5000 50 mm
PH: Mathilda (ME)

Ville bara säga God jul till alla mina läsare! Hoppas att ni får en super bra dag med massor av fina paket och god mat, det ska jag ha! ♥

fredags kväll



Hummer och en räkmacka satt inte fel denna fredags kväll! Nu begär det av till bron där jag möter upp Malin för en liten promenad. Behövs verkligen nu så här dags. Prata om livet, älskar att göra det med henne. När jag kommer hem kommer det upp bilder på våran gran. Inte en vacker syn säger jag bara. Blogg u later!

dan före dopparedan

 

Känns konstigt att det är julafton imorgon, Har inte riktigt fått in den känslan än. Känns nästan lite som att det är februari eller något sånt. Ska ta och städa mitt rum och dammsuga huset. Efter det flyttar granen in till oss och Mickis och pappa ska pynta den. Jag vill inte ens tänka på hur resultatet kommer att bli...

black and white



Nikon D5000 55-200 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

Hemma från fotbollsträningen som bokstavligen gick åt skogen. Ingenting vill fungera som jag vill. Antar att alla har såna dagar. Kvällens planer bli i alla fall roligare. Ska träffa Malin, ta en promenad och snacka om livet. Det behövs verkligen. Får se när det blir har lite saker att ta i tur med innan.

23 december 2011


Första dagen på jullovet och det känns underbart! Har så mycket planerat dom här veckorna att jag inte vet hur jag ska hinna. Träffa massor av fina personer, fira nyår med min snygga vän Daniella och några kompisar ( kanske). Alla fall kom hem för en halvtimme sen, jag pappa och Micaela åkte till farsta för att fixa det sista inför imorgon. Helt sjukt att det är julafton imorgon. Längtar till jag får öppna alla paket! Loove.

Dagens planer är att träffa min fina vän Malin på kvällen men först träning. Inte taggad alls och jag känner på mig att det kommer att gå åt skogen. Men det är bara att göra det bästa av det!

earcuff

Ur&Penn 39:-

Fick med mig en earcuff hem idag, min förra gick ju sönder och kvittot var borta så jag kunde inte lämna tillbaka det. Thats life! Just nu ligger jag i soffan och kollar på film med mig syster. Systrar i jeans 2. Super bra film så jag rekommenderar den till er alla.
Hörs imorgon alla bloggläsare! ♥

just some green




Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

Min dag



Fick mina första betyg idag, helt okej kan bli bättre vilket är positivt! När skolan var slut stack jag hem till min vän Alice och spelade lite COD. Världens roligaste spel! Snacka om att bli beroende. Efter att ha spelat COD ett tag släpade vi oss till Farsta där Alice skulle kolla på julklappar. Själv fick jag med mig en earcuff eftersom att min förra gick sönder. Nu sitter vi fast klistrade framför TV:n och Love actully visas. Finaste jul filmen som gjorts!

Ps. Fick en fråga om jag kunde ta kort på mina betyg och jag ska tänka på saken, vet inte om det angår alla andra om mina betyg. Får se hur jag gör!

årets sista skoldag




Godmorgon på er! Idag är det torsdagen den 22 december, och årets sista skoldag. Jag börjar 09:45 och går till kanske halv 11 - 11. Är inte riktigt säker men vi ska till aulan och alla lärare ska säga något sen får vi våra beyg
(bläää) och sen åker vi hem. Jaja, efter denna dag så är det äntligen jullov!

3 dagar kvar


Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

sakta men säkert känner man att julen snart är här. Förutom att vi inte har en gran eller satt upp tomtar osv så känner man att julen snart är härnär mn kollar runt på alla bloggar och inne i stan. Har handlat klart alla min julklappar så allt jag behöver göra nu är att vänta tills julafton är här. Längtar som sjutton!

Kvälle kommer bara att bli bättre, mamma är på väg hem med pizzor till oss och snart kommer min lillasyster hem från julshopping. För första gången känns det verkligen tomt hemma hos mig.

oversize skjorta



Oversize Skjorta - H&M / Jeans - Bikbok / Halsband - mammas / Ringar - Bik Bok, Ginatricot, Glitter

Igår köpte jag denna skönhet dock några storlekar större eftersom att jag inte vill ha för tighta skjortor. Jag tycker att det kan vara lite obehagligt med den sortens tyg som den här har. Jag har inte så stora arm som på första bilden, det blåste ute och var svinkallt när jag skulle ta bilderna.

21 december 2011

Hej på er! ♥

Slutade runt 1 idag ändå är jag jätte trött! Håller på att laga lite mat, är så hungrig och irriterad på allt. Tur att jag har två stycken Corny! Min drog just nu. Annars så händer det ingeting hemma hos mig, myser lite med Donna och surfar runt på nätet. Senare åker kanske jag och pappa till farsta och hämtar farmors och mormors julklappar!

Sneek peak på vad jag hade på mig idag!

December feelings


Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

New in



Skjorta 75:- / Ring 40 :-

Det här fick jag med mig hem till mig själv. Äntligen en skjorta, som jag har letat efter det! Har bara en och behövde verkligen en ny!. Ska köpa på mig massor efter jul då mellandagsrean börjar. Längtar både till jul och efter jul, mellandagsrean och så kommer jag att få träffa min snygga vän Daniella! Saknar henne som sjutton.

Annars så har det inte hänt så mycket hemma hos mig. Funderar på att kasta ut Donna, hon går mig på nerverna! Skitunge är allt jag har att säga.
Har kollat på tv och bara tagit det lugnt denna tisdags eftermiddag. Vi får sovmorgon imorgon också så jag kan gå och lägga mig lite senare än vad jag brukar nu! Morgon dagen kommer att bli kort. Idrott och sen så ska dramaklassen visa upp en teater och sen slutar vi. Så det blir en skön ondag imorgon!

Julshopping




Har gjort det roligaste men jobbigaste som finns. Handlat klart julklappar. Mina pengar på kortet är snart slut men nu är allting på plats! Alla julklappar är klara + att jag fick med mig en ring och en skjorta hem. Går inte att handla till någon annan och sen inte handla något till sig själv. Visar bilder på det jag har köpt senare!

Som sagt har min eftermiddag spenderats med Alice och Dani. Alice kunde bara vara med oss en liten stund tror att hon skulle träffa en kompis. Dani och jag har bara varit hemma hos henne, pratat om livet slagit in lite julklappar och kollat på gamla bilder. Älskar denna tjej så otroligt mycket, hon är nog en av mina absoluta närmaste och bästa vänner. Kärlek till dig Dani! ♥

virkad väst



Västen kommer från London

Nu sitter jag förmodligen i skolan och har någon tråkig lektion. Efter skolan åker jag hem till min fina vän Dani och spenderar eftermiddagen där så jag kommer nog inte att kunna blogga. I stället för att bloggen skulle vara tom tänkte jag kasta in ett tidinställt inlägg. Kommer inte att kunna ta någon bra outfit bild så ni får dom här två bilderna som visar lite grann i alla fall. Västen kommer från London, halsbandet är mammas, jeansen är från Bik Bok och skor till det blir mina boots. Hörs när jag kommer hem!

Ps. vi hade besöksrekord igår, Välkommen alla nya läsare!

min kattunge



Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

Dom flesta bilder som jag har lagt upp på min lilla kattunge så har hon sett ganska stor ut. Men det är hon inte, hon är pytteliten och har inte växt ett skit. Vi har snart haft henne i 3 veckor och då blir hon 18 veckor tror jag. Jag vill inte att hon ska växa mer. Hon är så liten och oskyldig. Världens goaste katt!
För er som undrar vad hon heter så heter hon Donna! ♥

hej mitt vinterland



Nu har äntligen snön landat här i stockholm! Ville verkligen ha snö igår men ångrade mig snabbt i morse när jag insåg hur kallt det var ute. Vill ha sommar som resten av Sverige. Prov träningen gick i alla fall bara bra, kände att mi kondis inte är på topp men så blir det om man inte har tränat på ett tag. Tro nog att jag ska börja spela innebandy i Huddinge nu. Har saknat det för mycket!
Magen är full med mat så nu fattas det bara att hoppa in i duschen. Gud så skönt det ska bli att få duscha. Känner mig väldigt smutsig för det första.

Juste statistiken är på topp! Tror snart att vi har besöksrekord. Har tydligen blivit länkad här på blogg.se och så har massor av nya läsare hittat hit super kul! På tal om det, bilden som kommer upp över min bloggadress har inte jag tagit, den har stargirlphoto tagit och det visste inte jag. Misstag kan ju hända men jag ville bara säga det till er så att ni visste det! så kolla in hennes blogg! ♥

Dagens outfit




Tröja - Malins gamla / Jeans - Bik Bok / Ringar - Ginatricot & Bik Bok / Skor - Boots / Halsband - mammas

Bråttom bråttom bråttom! Sticker på innebandy träning nu eller prov träning. Tänkte bara visa er hur jag såg ut idag och hinna med ett inlägg idag. Ha en bra kväll, bloggar när jag kommer hem! ♥

19 december 2011



Godmorgon alla gamla och nya bloggläsare! ♥

Vad kul att så många har hittat hit! Statistiken är på topp och så är kommentarerna. Det blir så mycket roligare att blogga då! Nog om det. Har lite bråttom, om 5 minuter måste jag börja gå till tunnelbanan som sedan tar mig till skolan. Fotboll första lektionen, själv ska jag inte vara med. Min höft tar död på mig och ikväll ska jag provträna för innebandyn. Som jag har saknat det! Ska bli sjukt kul och jag är taggad. Hoppas bara att min höft inte vill något illa ikväll.

Julbord inne i stan



Hej på er!
Hemma nu från julbordet inne i stan. För er som undrar så var vi på East inne i Stureplan. Asiatisk mat må nog vara världens godaste mat! Fick hoppa över träningen också, hade aldrig hunnit i tid ändå. Min mage är så full av god mat och dryck att den skulle kunna spricka! År hur mycket sushi som helst. Vill inte ens tänka på mat. Mår bara dåligt då. Känns jobbigt att se godis påsen som står några meter ifrån mig, kommer nog att stoppa i min en eller två ändå. Inte bra Mathilda, inte bra.. Nå väl någon gång måste man ju få mysa! Så nu blir det film med mamma och Marlen och min bästa vän. Godispåsen.

fjärde advent


Bilden är tagen av super fina bloggen Stargirlphoto!

Fjärde advent och sex dagar kvar till julafton. Vi har inte ens köpt en gran eller pyntat så mycket. Det kanske är dags att börja snart. Snön kom i morse och har nu försvunnit. Det var mest slask, det jobbigaste på vintern.
Vi ska snart börja fixa oss och sen åka in till Stureplan för julbord. Inte så jätte taggad men hungrig är jag! Vi får se vad dagen vill oss.

Tävling



Jag är med och tävlar på Tinkerbellas blogg om ett par skor på skonamig.se. Jag skulle vilja vinna den här snyggingen! Dom kommer man kunna att använda super myclet båda nu i vår, sommar och höst! Perfekt till alla lägen. Jag har tänk på att beställa dom här sen dom kom in ( dom är ganska nya) men jag har aldrig haft tillräckligt med pengar tid att sitta och beställa. Så kika in på tävlingen, du har inget att förlora!

18 december 2011

Godmorgon världen! ♥

Lördags kvällen fick spenderas ute i Märsta och hemma i soffan med film påslagen. Ena laget vann cupen och andra lagen kom 4. Riktigt bra spel av båda lagen!
Jag ska snart hoppa in i duschen och sen åk till farsta med pappa min. Vi ska fixa lite Julklappar sen måste vi åka hem igen och jag ska fixa mig snabbt sen åker vi till East inne i Stureplan för julbord! Så har lite saker att göra men kommer att få in en hel del inlägg ändå!
Bilder från cupen igår!



far far away



Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

Abercrombie and fitch



Idaf har jag på mig min tröja från Abercrombie and fitch och ett tar mjukisbyxor + mina vita converse. Kör på hästsvans också, lite slapp kläder en lördag som denna! Orkade inte fixa mig för mycket, ska bara sitta och kolla på fotboll och ingen bryr sig på cuper. Så jag ser väldigt normal ut idag!

way to go

Nu ska vi börja röra oss till Märsta där cupen kommer att spelas. Ska fixa mig själv lite snabbt sen åker vi.
Tidinställda inlägg kommer också så glöm inte att kika in! See u later!

17 december 2011



Godmorgon, eller borde man säga eftermiddag? ♥

Alla fall, vaknade vid halv 10 då Freja var tvungen att gå hem. Sa nog aldrig det igår men mötte upp henne hemma hos henne vid halv 12 i går kväll och så stannade vi där till 1. Efter det gick vi hem till mig och satte på en film och bara tog det lugnt och hade det mysigt som vanligt. Donna var med oss hela kvällen så vi var inte ensamma. Ingen av mina föräldrar var henne så lite läskigt var det, kol svart ute och storm haha. Så hon spenderade natten här!

Jag och pappa klev nyss innan för dörren efter att ha varit och handlat. Vi ska nämnligen på cup lite senare och man behövde matsäck med sig. Själv ska jag inte spela så jag fattar inte varför jag ska åka med men det är bättre än att sitta hemma och inte göra någonting. Kameran följer nog med så bilder kommer ni att få ikväll. Får se när jag kommer hem har ingen aning om när cupen slutar men jag tror att det är sent på kvällen. Men några inlägg kommer jag att kunna klämma in!

zebra style


Zebra Blus - Kusins gamla / Jeans - Bik Bok / Ringar - Bik Bok och Ginatricot / Skor - Vita converse

fridaaaaay



Sneakpeak på vad jag hade på mig idag. Vilken skön dag! Fredag, sovmorgon korta lektioner glada miner. Livet leker just nu. Glada miner blev det inte när jag ko hem, kom på att om 45 minuter ska jag vara i Farsta för fotbollsträning. FML vill verkligen inte träna men ska inte klaga för gratis motion! Kommer upp bilder på vad jag hade på mig idag lite senare.

16 december 2011



Godmorgon alla bloggläsare! ♥

Trött och sliten tjej som skriver, vi fick sovmorgon till 10 idag och det kan man inte klaga på! Gick upp för en halvtimme sen och har stoppat i mig lite frukost. Måste börja fixa mig snart och sen är det dags att ge sig av till skolan. Så himla skönt att sova ut! Det behövdes efter igår. Det tar på krafterna att julshoppa och shoppa t sig själv!

Kom på att det bara är 8 (!!) dagar kvar till julafton och jag längtar så! Lite tråkigt att snön inte vill komma fram än men jag skulle kunna klara mig en jul utan snö. Lite mysigt men änd väldigt tråkigt men vill ju ha snö på julafton i alla fall. Nog om det efter skolan så sticker jag hem snabbt som sjutton och packar och byter om osv sen blir det träning. Usch att vi ska ha fotbolls träning på en fredag? så mina planer blev inställda. Tråkigt men sant. Ska fixa mig nu och välja kläder ( mitt största problem ). Hörs när jag kommer hem!

ledsen plånbok




Det här var det jag fick med mig hem idag. Plus ett par svarta jeans som jag glömde att fota. Mina stackars fötter värker och jag är så trött. Har sprungit runt i varenda butik i stan känns det som! Hatar att spendera mina pengar på andra som på julafton och sånt. Men det är svårt att köpa saker till andra och inte sig själv så jag kunde inte låta bli att ta med mig lite saker hem. Stackars min plånbok, jag har bra med pengar kvar men mycket av dom är också borta. Spenderade runt 1000 kr idag och det gör man inte varje dag!

min mammas blus



Svart blus - Mammas / Jeans - Cheap monday / Halsband - Micaelas / Skor - Vita converse

Hungrig som sjutton är jag och ändå har jag stoppat i mig massor med mat. Helt sjukt hur hungrig man kan vara ibland. Hemma i alla fall efter en kort skoldag. Teater i Högdalen har vi också kollat på. Lite annorlunda men helt okej. Inte min typ av stil direkt. Ska snart börja röra mig in mot staden för lite julshopping. Har inte hunnit köpa en enda julklapp än.. Lite pinsamt! Men idag ska det bli av bockat! Julshoppingen kommer att spenderas med min underbara vän Dani! ♥

konfirmations fest



Kom hem för cirkus en timme sen från konfa festen. Det var super kul och trevligt och alla människor var så himla gulliga! Ångrar inte att jag gick! Nu börjar klockan bli mycket och jag strax krypa ner i min säng och sen sussa. Morgon dagen kommer att spenderas i skolan och sen åker jag och julshoppar med min finaste vän Dani! Som jag har saknat henne! Vi har mycket att prata om så tiden kommer att användas väl! Hörs imorgon finisar! ♥

en lila bakgrund


Nikon D5000 50mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

Måste bara säg att bakgrunden på bilderna är så himla vacker! Så jag kunde inte låta bli att visa bilderna för er! Tro inte att jag är en sån som tycker att jag är bäst på allt och är väldigt självisk men jag blev ganska nöjd med dom här två bilderna!

on my way

Bråttom bråttom bråttom! Tuben kommer om 7 minuter och jag har inte satt på mig ytterkläderna än! Kommer säkert att missa tunnelbanan nu. Inte bra får verkligen inte komma försent. Så jag borde nog ta och klä på mig och sen springa. Hörs när jag kommer hem! ♥

ps. Har ett tidinställt inlägg som kommer runt kvart över 6!

svar på tal

Agnes om Dagens

Hej! <3
Jag bara älskar din blogg! Jag har bara en lite fråga eller om det blir två kanske ;)
Hur tar du dina bilder, är det någon som tar dom eller ställer du kameran på något och tar kort med självutlösaren?
Det var bara det jag undrade :)
Ps:
Svara gärna i ett inlägg! <3<3

Svar: Hej Agnes! Gud vad kul att du tycker om min blogg, det värmer super mycket att du säger det!
Som svar på din fråga, jag ställer min kamera på ett stativ och sen tar på självutlösaren eftersom att jag inte har en fjärrutlösare än. Därför kan bilderna bli lite suddiga ibland har jag märkt. Hoppas att du fick svar på din fråga och fråga gärna er saker det är bara kul! Kram på dig! ♥

en rosa färgklick



Jacka - H&M / Tröja/tunika - Sophies gamla / Svart linne - Ginatricot / Skor - vita converse

Hello alla läsare! ♥

Usch vad kallt det är ute! Inte kul alls att gå runt och frysa rumpan av oss. Hann i alla fall knäppa några outfit bilder som inte blev bra alls så förlåt för det! Idag är det onsdag vilket innebär konfirmations fest! Ska bli sjukt kul att få träffa alla igen, har inte varit där på två veckor! Det börjar klockan 6 och jag har ingen aning om när jag kommer hem. Sent tror jag att det blir men jag kommer att slänga in några inlägg innan jag går!

New in

Ginatricot 249 :-

 

Fick med mig dom här snyggingarna hem idag, tänk er dom här shortsen tillsammans med ett par tunna tightis och en instoppad blus, smycken och ett par höga klackar! Looove ♥

 

13 december 2011

Hej på er! ♥

Ännu en dag i Stockholm med plusgrader. Undra om det ens kommer att komma någon snö till jul? Det tror jag inte men snö tror jag att det kommer att komma men väldigt sent. Vilket är riktigt tråkigt! Känns inte som det i alla fall och det känns verkligen inte som lucia idag!

Vi har börjat baka lite lussebullar men jag hoppas att det blir fler! Så himla gott. Peppakakor också! Gud så gott!
På tal om lucia så var det lucia tåg i skolan ( vad ska man säga? ) och det var riktigt tråkigt om jag ska vara ärlig. Inget för mig. Haha visst, alla är jätte fina och det är super gulligt men det var ingen hit idag i våran skolan. Nog om det. Kom innan för dörren för inte alls länge sen. Har varit i farsta med Alice och kollat på lite saker. Fick med mig ett par shorts hem. Är behov av så mycket just nu! Men mina pengar kommer att gå åt att köpa julklappar... har inte köpt en ända. Snäll jag är! Så förmodligen åker jag och Elin in till stan eller något på söndag för att kolla på julklappar, Mysigt!

Dagens



Jacka - H&M / Jeans - Ginatricot / Skor - Vita Converse

lussebullar




Nu luktar det lussebullar i hela huset! Måste säga att den lukten luktar så sjukt gott. Ska snart smyga och sno åt mig en. Vissa av dom blev lite misslyckande pga av min lillasyster. Hon är nog världens sämsta när det gäller att bara saker med deg. Hahha har inte skrattat så mycket på länge! Hon fick verkligen inte till den med bullarna. Alltid bra med ett gott skratt! Annars så rullar 500 days of summer på tv just nu. Har ingen aning om vad det är för film och det verkar.... lite annorlunda på något sätt men bra. Ska kolla klart på filmen och sen gå och sussa hade jag tänkt mig!

svar på tal

Vad har du för saker i din väska? Svara gärna i ett inlägg :)

Förstår inte riktigt varför man vill veta sånt här haha men visst det här har jag ALLTID i min väska:

• Nycklar
• Busskort
• Parfym
• Tamponger
• Skolböcker av något slag
• Nececcär
• Plånbok
• Tuggumi
• Ipod

Har säkert glömt något med det här har jag som sagt alltid i in väska när jag lämnar huset!



Nu blir det middag med familjen, min mage gör ännu ondare av alla äckliga katrinplommon men det är bara att stå ut. Jag ska till skolan imorgon!

kort promenad

Kallt som sjutton är det ute men gud så skönt det var att ta en kort liten promenad! Nästa film rullar nu på TV:n och det är en favorit. Har ingen aning om vad dagen väntar mig är bara så trött på att sitta och kolla på film hela tiden. Får se vad som händer lite senare.

12 december 2011



Godmorgon! Blev hemma idag, en extra dag kan man ju säga. Hade så sjukt ont i magen både igår kväll och nu imorse. Har nog aldrig haft sån magknip i hela mitt liv. Jobbigt läge. Nog om det, ligger som vanligt i soffan och kollar på en film. Hade tänkt att ta en promenad senare så att jag vaknar till liv kan bli helt frisk någon gång. Orkar verkligen inte vara sjuk längre. Vill ut till verkligheten!

lång söndag


Min lilla bebis har gjort mig sällskap hela dagen. Vi har bara legat och degat i soffan med massor av filmer rullande på tv:n. Det kommer nog resten av dagen fortsätta med. Orkar inte vara sjuk längre, vill träffa alla mina kompisar. Ellen speciellt, saknar min fin fina vän hon finns i alla lägen. Finns ingen bättre.

Jag har också tagit orken att ställa mig i duschen. Det är aldrig skönare att duscha efter att man har varit sjuk. Känner mig riktigt ren och fräsch!  Har inte så mycket mer att skriva nu men see u later!

uppe i trädet


Nikon D5000 55-200 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

Min fantasi är borta. Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om eller någonting. Sitter i alla fall och kollar på ännu en film. Bilar 2. Den är helt olik 1:an vilket gör det lite roligt. Har biverkningar i hela överkroppen. För er som undrar vad det är så är det som träningsvärk och musklerna blir svaga och halsen, armar och ben svullnar upp lite grann. Jag har trolig fått det från Gardasil sprutan om jag tog i fredags.

 

 

11 december 2011

Redan tredje advent! Om två veckor är det jul weho!

Hoppas att ni har haft en fin helg min har väl varit.. okej. Nej den har varit bra, bara en lugn familjekväll igår kväll med transformers (?) rullande på tv. Den här söndagen började med en lång och skön sovmorgon och nu sitter jag och mamma och kollar på film. Senare ska vi ta en liten promenad så att jag får lite frisk luft och jag längtar tills jag får ta en låång dusch. Känns som att jag inte har duschat på en evighet, lite äckligt så där.

Bjuder på en bild från i somras, saknar sommar som sjutton!

arkivet




Nikon D5000 55-200 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)


Dö så tråkigt man kan ha det hemma. Skulle ha åkt hem till Alice för fest men icke sa nicke. Känns som att jag spenderar alla mina helger och dagar i soffan eller i skolböckerna. Är vrålhungig också men får inte äta så mycket, vill inte ha repris från igår... Nog om det, sitter i soffan (så klart! ) och kollar på film. Love actually, rekomenderar den starkt till er världens finaste julfilm. Mamma och pappa kommer hem snart med nya filmer! Älskar mitt liv just nu!

svar på tal/ Min fredag

Hur många besökare har du? svara gärna i ett inlägg!


Svar: Den här frågan dyker lite då och då men som jag har sagt så har jag runt 100 och upp mot 300 om inte lite högre. Inte så jätte många läsare med jag har lite grann.



Oj oj oj. Godmorgon på er! Kunde inte blogga igår eller hade inte orken i mig för jag och pappa åkte till en cup borta vid brännkyrkahallen. Jag hade så sjukt ont i min mage så jag kollade bara på en match. Sen när jag kom hem kom oturen. Jag spydde. Kan det bli bättre på en fredag? Tror inte det så nu är min hals uppsvullen och mina läppar. Trycker i mig en rostad macka plus te. Känner att jag mår bra idag så jag antar att det är ett plus. Ska inte tråka ut er mer om min ointressanta fredag. Hörs senare! ♥

bakgrunden




Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda Christiansson (ME)


Märkte när jag tog outfitbilderna hur grymt fin bakgrunden blev! Så kunde inte låta bli att knäppa några bilder. Det var rätt så mörkt ute men bilderna blev så himla fina! Tänkte att jag kunde visa två sycken av dom fast i olika redigeringar! Det första har jag inte rört och den andra har jag bara gjort svartvit och ökat kontrasten på lite.

Jag hatar matematik


Så kul man kan ha det när m,an n håller på och pluggar matte! Finns inget kul med Algebra alls har jag märkt nu. Pluggar som sjutton men är bara halvägs och klockan är tjugo i 7. Kommer att ligga en död Mathilda här vid 9.

trasiga tights



Jacka - Fjällräven / Halsduk - Ginatricot / Tights - H&M? Skor - vita converse Ringar - lillasysters

Så här såg jag ut idag, kallt som sjutton men vill man vara fin får man lida pin. Snodde nej frågade Micaela om jag fick låna hennes taghts som för det första är grymt snygga och det gick jag. Snodde däremot hennes stora ring.. Nog om det, ikväll är det bara att plugga för mig och ingen dator. So, Matte och NO prov imorgon. Fattar inte hur dom tror att jag ska kunna allt. Tror dom att jag bara har ett ämne eller? jag har inte gått igenom någonting i SO:n eller i Matten så jag kommer att faila totalt. F här kommer jag!

8de december 2011

Godmorgon alla bloggläsare!
Hann klart med min svenska bok igår så nu har jag bara matten att göra och läsa ut en bok samt träna på SO:n. Fattar ingenting av vad hon vill att vi ska plugga på. Vi har ett "läxförhör" imorgon så jag är nog lite körd. Ska börja rulla mot tunnelbanan som sedan tar mig till skolan. Vi fick sovmorgon idag för spanskan blev inställd.
Måste rusa! Hörs senare. ♥

peace halsband



För er som undrarde vart mitt halsband kommer ifrån så har jag ingen aning. Snodde det från min lillasyster för jag kastade bara på mig något i morse men jag tror att ni hittar såna här halsband lite överallt! :)

Har pluggat för fullt eller mest skrivit det är bara det jag har gjort. Har bara ett kapitel kvar och jag har inga ideer. vill bara bli klar med boken så fort som möjligt men måste ha ideer. Skillnaden på mig nu och då är ganska stor och jag vet vad det är men jag vet inte hur jag ska få ut det på papper. Nog om mina problem ska bara fösöka bli klar med boken om mig innan jag ska sova.

i en vit blus




Hade på mig denna vita blus från Zara tillsammans med mina förstora svara jeans, boots och smycken till det! Lockar i håret också. Kändes jätte bra när jag gick hemifrån imorse i kanske 5 minuter tills jag insåg hur kallt det var! Äckligt slask ute nu när det har kommit lite snö. Snöregna gjorde det också så jag blev inte lite blöt. Men thats life.
Har inte börjat med mina läxor heller. Vet inte varför med jag borde nog sätt igång nu så att jag blir klar!
Blogg u later!

7e december 2011

Är överlycklig att jag kan gå ut på internet nu! Det hade kraschat igår så inge i hela Årsta kunde logga in på internet. Alla mina läxor var inne på datorn oj vilket kaos det blöev säger jag bara. Men nu är det fixat och det fungerar snabbare och bättre än vad det någonsin har gjort. Bara +!
Skulle ha varit på konfirmationsmöte nu men jag måste hinna ikapp nu när jag har varit sjuk så jag bestämde mig för att stanna hemma. Låset på våran dörr hade blivit så kallt att det tog en kvart att öppna döören. Jag frös inte lite heller. Nog om det nu blir det först Tv tittande ( kan inte plugga om jag inte tittar på tv innan.. ) och sen plugga. Hittar inte heller min SO pärm där alla mina saker ligger! Dö.

London



 

Finns inte ord hur mycket jag saknar resan till London. Alla hoppbilder, maten kvällarna ja allt. Har inte haft en sån rolig och intressant resa i hela mitt liv. Älskar dig finaste kusin!♥

en hög med filmer

Herregud kollar på min 5 eller 6:de film. Fattar inte hur jag har hunnit med det. Har dock inte gjort någonting bara onödiga saker som målat naglarna, varit ute och gått ätit. På tv rullar 27 dresses som jag nu hade tänkt att fortsätta kolla på. Bloggar mer senare!

gamal plåtning

PH&Redigering: Nathalie Model: Mathilda (ME)

 

Hade glömt dom här bildern totalt! Kommer ihåg plåtningen som jag och Natta gjorde hemma hos henne, super roligt och jag älskar frisyren! Den går från ena sidan till den andra skit snyggt! Sminkningen är också helt fantastisk, så himla kul att fota med henne. Så grymt rolig plåtning som vanligt med Natta!

resten av dagen betår av maat ( desperat! ) och massor av filmer. Tror att jag ska kolla på lite julfilmer så att jag får igång stämningen på egen hand!

5:de december 2011

Godmorgon! Hemma från skolan så fattar inte vad jag gjorde uppe halv 8 i morse. Kunde inte somna om så gick ner och slog på tv:n. Finns inga roliga program nu på morgonen så det fick bli disney channel. Ett program som jag egentligen inte gillar, får damp när mig 12 åriga lillasyster sitter och kollar på det utan anledning. Alla fall bästa programmet att kolla på när man är sjuk!

2:a advent



Sitter i soffan med min lillasyster och pratar om julklappar, vad vi önskar oss osv. Systrar i jeans är påslagen på tv och gud så bra den filmen är! Tröttnar aldrig på den, eller inte Mickis i alla fall. Det är 6 gången hon ser den IDAG. Fattar inte hur man orkar kolla på en film så många gånger på en dag. Dags att hämta en pepparkaka och fortsätta kolla på filmen. Hörs!

en vän jag kan vara mig själv med

Jag älskar dig min allra närmaste vän, du finns i alla lägen. Tack för att du finns! ♥

vid vägens kant



Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

Min tanke var att blogga en del idag men det har inte blivit av. Ligger i soffan, fryser lite och har hög feber. Känns bra. Kommer nog inte att kunna gå till skolan fören i slutet av veckan. Kände också för att skriva av mig lite, och måste bara säga att om man säger att man är en av personens bästa vänner och sen inte ens frågar om man mår bra fast man egentligen vet vad som har hänt. Det gör faktiskt ont i hjärtat. Låter själviskt men ni som har varit med om det vet hur det känns och det är ingen rolig känsla. Peace out.

4 december 2011



Hello peeps! 4 December vilket betyder andra advent och det är ingen snö på marken. Lite orolig över att det kanske inte ens kommer någon snö den här julen. Det skulle vara världigt träkigt i alla fall. Men jag är nog mer orolig över hur jag ska hinna klart med alla läxor, och kunna öva inför proven. Jag har så himla höga krav på mig själv så det kommer väl att gå åt pipan allt ihop. Ingen skola för mig imorgon heller, NO prov på tisdag och "Boken om mig" ska vara klar på fredag, tur så är jag halvvägs men det tar mig ingen vart just nu. Ska sluta sitta och sura och göra något av dagen istället. Ta en dusch, sen kanske sätta mig och rita eller något.

mina sjuka dagar

Hola amigos! Nu har jag tid, lust och ork för bloggning. Jag mår mycket bättre nu men kommer troligen inte att gå till skolan på måndag. Kan ju berätta om mina galna och sjuka dagar. En natt har spenderas i en ambulans på väg till Karolinska sjukhuset med dropp och grejer. Smart och klok som jag är lyckas jag svimma två gånger i badrummet och sen få ett krampanfall. Lyckas också slå i mitt bakhuvud i stengolvet vilket är det ändå stället + halsmandlarna som gör ont. Hosta som en galning. Känns som att mitt liv eller den här veckan har blivit ganska lyckad!
Dom andra dagarna har bara tillbringats i soffan med Donna vid min sida och film påslagen på tv:n och hög hög feber och en huvudvärk till pina.
Sleep time nu, berhöver all sömn jag kan få! ♥

hej världen



Gör ett snabbt inlägg nu, mår så himla illa av att hålla på och skriva och ljuset tar död på mina ögon. Som alla andra dagar i veckan har jag bara legat i soffan med 40 graders feber som nu börja sjunka. Jag hoppas verkligen att influensan är borta då. Fick också reda på att vi har matteprov imorgon och spanska prov idag, känns kul!
Nåväl ska avsluta inlägget nu och ligga i soffan och tycka lite synd om mig själv. see u later!