24 Super stay



Fick med mig denna lilla sak hem igår efter att ha trippat runt i farsta helt själv. Hittade inget av det som jag verklige behövde så en consiler fick det helt enkelt bli. Men jag måst nog säga att det här är mit bästa köp någonsin. Den täcker varje liten syn av trötthet! 109:- inne på H&M fick jag den för och den är värd varenda liten krona!

Hemma

Det här vädret gör verkligen humöret på lägsta nivån. Så tråkigt att det ska regna hela tiden, vill ha sol. Men det hjälper inte att tjata.
 
Efter skolan mötte jag som sagt upp min pingla och drog in mot staden. Vi kom på att man ALDRIG ska gå med oss i stan om man inte hittar. Eller rättare sagt, man ska inte gå med mig, jag hittar ingenstans och ändå så tillbringar jag min tid mest i staden. Snacka om en omväg, tror att vi gick över en mil innan vi hittade. Dock blev det lite stopp på vägen men det är sånt som händer. Stylebytyra hade en mega stor utförsäljning som vi drog dit för att kolla lite, se om vi kanske hittade något. Det slutade med att vi både blev trötta och arga och började knuffa folk som var vid vår väg. Sådana äckliga människor det finns. Luktar och rinner svett längst kroppen på dom. Fy bubbln säger jag bara. Jag kom tyvärr hem tomhänt och det brukar aldrig att hända. Men jag måste säga att det var inte snygga kläder där. Hade lite högrekrav men huvudsaken är väl att några köper och går på allt.
 
Enda sen jag kom hem har jag tillbringat min tid åt mamma och Marlen eftersom att jag inte träffar de så ofta längre. Jag är ute med kompisar och dom... jag vill inte ens veta vad de gör! Så vi fick en stund tillsammans att prata och bara mysa! Regnet verkar inte vilja sluta så jag antar att det blir en hemmakväll tillsammans med bästa vännerna chips och dipp! ♥
 


 
 

31a Augusti 2012

Att se regn slå mot marken exakt hela dagen är inte så kul. Sista augusti och regn?! Förstår inte hur det går ihop. Vill stt det ska vara sommar och sol och varma sommarkvällar men nej. Istället har det vädret dragit dig bort mot Arktis och vi i Sverige fick den kalla kylan. Mindre kul. Man märker att hela humöret drabbas pga av vädret vilket gör att massa sura miner finns överallt och sprider sig snabbare än vinden.

Klarade i alla fall mig genom skoldagen utan problem och fick till och med sluta lite tidigare. I regnet med ett dyngblött paraply så sprang jag till tunnelbanan och är nu på väg in till stan för att möta upp min pingla. Vi ska på en utförsäljning så förhoppningsvis kommer jag hem med något fint idag!

Italienskt



 
Eftersom att jag inte hann gå på träningen så blev det jag som fick laga maten här hemma. Dock har ingen kommit hem än så allt är kallt... tråkigt nu när jag hade tänkt att överraska familjen. Så jag sitter själv i soffan med mina katter och tittar på tv. Känner mig som en gammal tant som sitter med mina katter på var sin sida om mig och samtidigt tittar på tv.
 
Ska resa på minn feta rupa och höfter och göra något av mitt liv denna kväll. Plugga engelska vore något! ♥

Uggla

Blev helsvart idag, precis som humöret. Känner mig nere och ledsen hela tiden. Dock göra en viss person att jag mår bra och orkar. Sån fin han är! Tog bort det dystra med att ta ett brunt skärp och matcha det med ett halsband med en uggla på. Tycker om det väldigt mycket och passar faktiskt till det mesta! Hittade det igår i mitt smyckes skrin längst ner bland alla andra halsband. Så mycket man kan hitta när man letar.

30de Augusti 2012

Hej på er!

Det är super tråkigt att jag inte hinner blogga så mycket nu när statistiken bara ökar för varje dag vilket är super kul! Vill kunna lägga ner mycket mer på bloggandet men skolan tar tyvärr över. Efter jul så ska jag kunna ha mer tid för höstbetygen är de betyg som jag söker in med till gymnasiet. Jobbig och mindre kul men så sant.

Ännu en skoldag avklarad, dock fick vi lite läxor nu men det skadar tydligen inte. Träningen kommer jag heller inte att hinna med så jag passar på att dra till farsta en snabbis, sen blir set em och plugga som en jag vet inte vad! Måste öka farten lite nu men vi hörs när jag kommer hem!

Motljus


Model - Me // Photo - Micaela (syster.)
 
Resultatet från min och min systers skoj plåtning. Men jag måste säga att jag blev ganska nöjd med hur bilderna slutade ändå. Motljuset blev så himla fint, kläderna och färgerna smälter in i varandra och ja... Allt ser rikigt bra ut! Jag brukar ALDRIG fasta på bild men den i mitten tyckte jag blev helt okej. Får se om jag tar över skoj till allvarlig nivå snart.

Synkoll

Har nu kommit hem efter 3 (!!?) timmar då jag och pappa har varit bort och fixat lite saker. Gjorde också en synkoll för att se om jag hade bra syn för att få ta moppekort! Så nu är det klart, bara att köra upp och göra teriprovet kvar då! Kommer att bli så himla kul, kan åka i principt vart jag vill så länge jag hittar små vägarna eftersom att min moppe bara går i 80. Folk skulle tuta som glaningar om jag det visade sig att jag körde på en 110 väg.. Hatar själv när folk åker långsammare än vad man ska så jag ska inte ta och bli en av dom. Men jag klarade i alla fall synkollen galant, satte alla på sista raden vilket jag själv blev hel förvånad över. Bara kul!
 
Nu hade jag tänkt att plocka fram kläder till imorgon, tänka och titta lite på min engelska läxa samt sätta på en film och sova. Min inspiration för kläder har dött så det här lär ta ett tag!
 













Home from school

Haha vilken tråkig och fantasi lös rubrik med det är den enda som stämmer in just nu. Kom hem från ett litet tag sedan, skolan idag var HEMSK. usch, mådde dåligt hela dagen. Dessutom höll jag på att börja gråta framför min idiotiska spanska lärare. Kommer inte att gå in på detaljer men jag har i alla fall bytt spanska grupp nu och jag är mer än nöjd! Dock hade det inget med mitt dåliga humör att göra. Jag är inte ett så stort fan av min klass har jag märkt, orkar inte med någon. Dom flesta är het enkelt helt puckade i huvudet. Men jag gör det bästa av situationen!
 
Ska sluta klaga på mitt liv som jag nu kan ha gjort i några dagar med att berätta att jag strax ska iväg igen vilket betyder att jag måste avsluta inlägget innan jag börjar skirva något nytt! Hörs senare.♥
 


29de Augusti 2012

Gooood morgon sunshines!

Nya dag, ny och lång dag med andra ord. Skolan kommer att bjuda på lite olika lektioner men det blir nog en lugn dag ändå. Känner inte för att stressa mig genom dagen. Har stressat nog detta år. Efter skolan ska jag gå på synkoll för att se om jag kan ta moppe kort eller inte. Tror att det ska gå hyfsat bra. Har aldrig haft problem med min syn så det borde inte vara något problem!

Sitter på tuben och lyssnar på lite skön musik så här på morgon kvisten. Ska möta upp mina fina vänner och sedan begär vi av oss mot skolan! Hörs senare!

Bjussar på en bild på mig och min fina vän!

Dagens


Jacka - Urban outfitters // Topp - Zara // Jeans - Acne // Skor - converse // Smycken - ur&penn.

 
Blev lite annorlunda outfit bilder idag. Hade varken orken eller lusten att gå ut och ställa mig framför kameran och samtidigt se bra ut. Nej tack!
Efter skolan åkte jag, Elinor och Moa till farsta där jag handlade en hel del saker till skolan. Billigt var det inte, men jag fick med mig allt som jag behöver. Pennor, sudd, almanacka, anteckningsbok osv. Körde på ett färg tema och jag vet inte hur lång tid det tog innan vi kunde bestämma färg med det fick bli rosa! Lite gulligt fakstisk! Pärmar i super fina och starka färger gick jag också med mig hem! Jag är i alla fall nöjd.
 
Nu ska jag hjälpa mamma med maten och sedan blir det träning, hörs efter det! ♥
 

Ralph Lauren

 
Sån fin mamma man har ibland. Hon köpte denna parfym som nu för det första är min favorit (!) när vi var på arlanda på vid till Turkiet. Love, är det första ordet man kan tänka sig när man käner lukten. Mina vänner säger hela tiden att jag luktar så gott och är beviset på varför. Har ni pengar och funderar, SLÅ TILL. ni kommer inte att ångra er! Jag har största flaskan och den kostar runt 700 :- om jag inte minns fel!

28de Augusti 2012

God morgon solstrålar! ♥
 
Mådde skit igår vilket gjorde att det inte blev så bra uppdaterat. Men nu är det en ny dag med nya tag! Första rikigt skoldagen enligt schema om jag inte minns fel som startar vid 10. Har tryckt i mig frukost och fixat i ordning mig, bara att packa väskan och se så att allt är med denn gång. Missa bussen är något jag absolut INTE orkar göra idag, hatar att behöva spinga till skolan. Svettas som en gris då vilket är mindre trevligt.
 
Efter skolan funderar jag på att dra till Farsta en snabbis och fixa lite saker till skolan. Som en almanacka, pennor, pärmar osv. Tråkiga saker som måste införskaffas helt enkelt!
 
Måste skynda mig lite nu om det är så att jag ska hinna! Hörs senare, puss!
 
 
 
 
 

Powerwalk

Min kex kom över till mig med är super fint kuvert. En liten present från henne till mig, blev tårögd när jag läste innehållet. Så fin vän man kan ha! Sprang och bytte om snabbare än vinden och vi tog oss ut på en lång Powerwalk, 1 timme och 40 minuter fick jag det till! Riktigt mysigt. Vi pratade oavbrutet om allt mellan denna himmel och jord. Alla behöver sådana dagar ibland, bara prata om livet och inse vad det har att ge.

Kom hem för ett litet tag sen och har nu placerat mig i sängen med pyjamasen och sovbindeln på. Sms lite med gulligt folk också, att avsluta dagen men ett gulligt sms gör hela min natt. Låter en film rulla på tv som vanligt innan det börjar bli dags för mig att sussa. Klockan är ställd och det gäller att inte missa bussen som jag gjorde idag!
Nej nu ska jag sluta babbla, sov gott då hörs vi imorgon sunshines!

Mitt kex och jag från i somras! Saknar tiden, fan va bra allt var då.

Måndag

Fy bubblan vilken hemsk dag. Har nu krupit ner i min stora mjuka säng med både pyjamas och sovbindeln på! Är så sjukt trött och deprimerad så jag kände att det behövdes. Glasskålen har jag vid min sida också vilket gör allt så mycket bättre. Annars så händer det inte så mycket, slutade extremt sent idag så jag tig raka vägen hem för att ta något att äta samt sova. Så skönt känner jag nu i efterhand!

Senare ikväll blir det troligen en springrur med kexet mitt med lite skitsnack i bakgrunden. Kan nog behövas efter vad jag har tryckt i mig den senare timmen! Dock gör min rumpa väldigt ont när jag rör på mig sp vi får se om det bara blir en PowerTalk eller en Löprunda.
Men för ett träningspass behövs det mat i magen vilket jag ska hjälpa mina föräldrar med nu hade jag tänkt!

27de Augusti 2012

Hej allihopa!


Riktigt riktigt seg dag. Bild och en matte diagnos är avklarad denna måndag och nu väntas det film innan de släpper hem oss. Vill hem och sova, är så sjukt trött. Lite ledsen och irriterad ville tydligen min kropp vara idag så jag ska krya ner under täcket, sätta på en film och äta godis i min ensamhet. Om ingen Har lust att göra mig sällskap så klart!

Funderar på att åka till farsta och fixa lite grejer innan jag tar mig hemåt för lite deppmode.

26e Augusti 2012

Hej på er sunshines! ♥
 
Bloggningen idag har inte varit på topp kan man säga. Fyller ju år så jag har för det mesta umgåtts med vänner och ätit gott! Blev nerdränkt med grädda av mina fina tjejer i innebandyn fick också en tårta av alla! Så himla gulligt av dom. Kom hem med mötandes av kramar och härliga miner! Precis som det ska vara. Bästis kom hit och gjorde mig sällis också! Fick en super fin present ( bild kommer senare! ) av henne att jag fick tårar i ögonen... Hahah mupp som jag är! Av mina fina familj fick jag lite annat smått och gott, orkar inte rabbla upp allt hät och nu men det var rikigt roilga och fin saker! Dagen börjar dock ta sig mot sitt slut och jag är trött som fan. Skola imorgon och jag har inte lust att se ut som en påse chips.
 
Här och nu säger jag godnatt och vi hörs imorgon! puss och kram. ♥
 

Birthday girl

Japp det stämmer. Idag blir lilla jag hela 15 år, ingen liten fjortis längre! ;)

Denna dag började med att alla tjejer sjöng för mig på morgonen. Så gulligt! Direkt efter det blev det en Löprunda på ca 5 km, tryckte i mig frukost när jag kom tillbaka och nu är det dags för innebandy träning. Kommer att komma hem runt 5-6 tiden om jag inte minns fel och då ska jag firas!

Vill tacka alla som har grattat mig också! Kärlek till er alla där ute! <3

Photoshoot

 
Här har ni ett litet... smakprov eller vad man ska säga från min och min systers plåtning som vi gjorde igår. På skoj för er som inte förstod det! Bilderna blev så himla fina i motljuset! Har hittat nya inställningar i kameran också så jag fick bakgrunden och lite annat att bli ännu bättre. Love it. Så går det när man har tråkigt vissa dagar och inte vet vaad man ska göra. Man läser brukshandvisningen och lär sig saker i stället för att göra allt annat man nu kan göra en regning och tråkig dag i väntan på att något roligt ska hända!
 
Resten av bilder kommer troligen upp imorgon eller senare i veckan! ♥

En kväll i solen med en påse godis

Det är en sån fin kväll här i Norrtälje. Love it. Hela denna dag har varit helt underbar, träningar, skratt, svett och tårar. Precis som det ska vara!

Jag och min underbara vän Hanna sitter i solen på gräset med en enorm godispåse i handen. Precis som det ska vara! ;)
Vi funderar ändå på att gå in till hockeyhallen och kolla på när Sverige och Norge damer möter varandra. Får se hur det blir. Ska fortsätta ta och njuta av denna vackra kväll tillsammans med min fina!

Kjol

 
Hittade denna super söta kjol i Turkiet och var tvungen att slå till. Har inte använt den än och jag kan änna ibland att det var ett otroligt onödigt köp men men, hittar väl någon dag då jag kan använda den!

25e Augusti 2012

Hej på er sunshines!

Hoppas att allt är bra med er denna trevliga lördag. Själv är jag på träningsläger och har knappt tid att röra telefonen. Det är full fart här och det kommer nog att vara det resten av helgen här uppe. Eftersom att jag är extremt seg och dålig på att bädda och plocka upp mina saker.... Så är det dags för mig att börja redan nu!

Men vi hörs senare!!


Slänger in en bild på mig och min homie så länge! <3

Min andra lön

"ingen big deal" tänker vissa nu men att se mina andra lön ligga i ert kuvert är ganska stort. För mig. Jag har liksom tjänat egna pengar, EGNA. Helt sjukt när man tänker efter, har haft sån tur när det gäller sommarjobb och pengar. Denna månad fick jag några hundralappar extra så nu har jag äntligen råd att köpa det jag verkligen måste ha plus lite mer! En sån här stund vill man bara lägga sig i sängen med kuvert och bara må bra. Tönt som jag är, gör jag just det i denna sekund.

Plåtning på skoj

Min syster och jag kände att det behövdes annorlunda och nya bilder på mig så jag spring upp till rummet, började fixa mig lite smått, plockade fram kläder och skor och stack sedan ut på baksidan av tomten. Vi fick några rikigt bra bilder faktiskt. Jag fastar ALDRIG på bild så jag blev väldigt glad när jag tittade på dom i datorn. Ska redigera dom och fixa samt trixa lite och se om vi kan få ihop något bra!
 
Packa måste jag börja göra snart också.. har tid men inte orken. Eftersom att jag ska upp tidigt imorgon så blirdet en vanlig hemmakväll denna fredag. Hade velat sticka ut och träffa mina fina vänner men nej. Jag har känt mig extremt hängig idag också så det blir nog bäst att stanna hemma och äta kräftor och sätta på någon bra film ikväll!
 

24de Augusti 2012

God morgon!
 
Vaknade av att solen lyste in i mitt rum, älskar att vakna så på morgonen. Klockan stog då på 10 i 7 så det var ingen ide att somna om. Idag är vi lediga dock fick vi en liten uppgift som ska vara klart tills nästa vecka. Så jag ska försöka hinna med den och sedan packa eftersom att jag åker bort i helgen. Har lite annat som ska fixas också för på söndag är det min dag!
 
Såg att Nelly.com hade en sjukt stor rea så innan jag dör av packning och beslutsångest ska jag kika in och se om jag hittar något fint! Det gör man nästan varje gåg man klickar sig där. Ska fortsätta här nu så hörs vi senare! ♥
 

23e Augusti 2012

Hej på er! ♥
 
 
Har varit så otrolgt stressad hela dagen. Kroppen har bara velat lägga sig ner på marken och aldrig resa sig där ifrån men hjärnan ville något annat. Utvecklingssamtal. Ja vad ska man säga om det. Ville skjuta mig själv redan från första början av samtalet. Blev rikigt arg på både min mentor OCH min mamma.
 
Fick i alla fall springa av mig all ilska på innebandy planen. Svettades som aldrig förr. Dock gick det lite trögt men det kan inte alltid gå som bäst! Känner mig både äcklig och trött så jag ska ta en sväng in till duschen, och sedan lägga mig i sängen och sätta på en film. Är ledig från skolan imorgon men jag har en hel del att göra ändå! Packa och kolla lite på So uppgiften som vi fick tidigare idag! Får se om jag hinner träffa en fin vän till mig lite senare på dagen sen!
 

School time

Jag har det bra idag. Hörs efter skolan lovers!!!


Awesome night

Herregud vilken kväll säger jag bara. Har umgåtts med så fina vänner (killar och bästis). Är så glad att jag har mina boys. Riktigt fina vänner det. Vi alla träffades hemma hos Simon eftersom att han flyttar till Kina imorgon. Känner redan nu att det kommer bli så tråkigt men man får göra det bästa av situationen. Vi spelade Kinaschack, sjöng till musik, dansade, skrattade och svettades men oj så roligt vi hade det. Alla har skola imorgon vilket gjorde att kvällen inte blev så lång. Fick sällis hem av några killar vilket slutade med att vi stod och pratade utanför mitt hus i kanske 40 minuter innan jag höll på att kissa på mig. Alltid jag som ska förstöra stämningen haha... Men kvällen kommer att göras om! Nu på söndag faktiskt, en COD kväll med bästis och boysen. Kommer att slå allt. Min födelsedag kommer alltså att spenderas framför tv med COD påslaget och härliga människor vid ens omgivning. Ska försöka umgås så mycket som möjligt med mina vänner som gör mig glad och på bra humör!


Nu är det dags för sängen, ska upp om 8 timmar om inte mindre eftersom att jag vaknar så tidigt. mina ögonblick väger några ton så jag ska avrunda här med att säga puss och Godnatt lovers!

Sunglasses

Ur&penn 49:-

Ny fixade hörlurar

 
Min syster kom hem med dessa super snygga och coola hörlurar nu tidigare i veckan. Blev helt kär att jag "snodde" dom idag. Funderar starkt på att leta fram min iphone hörlurar, sätta mig ner och göra ett par själv. Dock i andra färger. Men dom är ändå så jäkla coola! Fatta vad man kan hitta på nu för tiden.
 
Första skoldagen rär nu av klarad. Idag var en sån dag då man inte gör ett piss. Vi börjar skolan och schemat från och med nästa vecka. De dagarna innan är det mest utvecklingssamtal och lekar.
Imorgon är det fotboll i skolan och sen en bildlektion om jag inte minns fel. På fredag fick vi ledigt med en hemuppgift som ska bli klart till på måndag. Ganska skönt att inte behöva stressa nu direkt efter sommarlovet.Det här året kommer nog att gå smidigt och bra!

22a Augusti 2012

Godmorgon solstrålar! ♥
 
Vaknade med ett strålande och piggt humör som verkar vilja stalla kvar för evigt. Dock kommer inte det att hända men man kan ju alltid låtsas. Första dagen i skolan ett efter fullspeckat sommarlov. Ska bli ganska skönt att komma tillbaka till verkligheten. Äldst i grundskolan blir man också så jag ska inte klaga.
 
Har börjar fixa mig lite smått, lagt fram kläder och väska, skor osv. Känns som att denna dag kommer att bli bra! Ska kila ner till mamma, fixa i ordning lite frukost samt kaffe så kan inte denna dag bli bättre! Hörs senare.
 

Efter träning

Jag tror aldrig att jag har svettats så här mycket som jag gjort idag, Usch fy och blä säger jag bara! Dock rann det inte svett. Jag har alltid velat svettas så mycket att det rinner men det verkar inte vilja detsamma. Ni som inte har gjort det förstår nog min situation! Bortsätt från det gick träningen helt okej. Har nu fått en ny innebandy klubba så nu borde allt fungera utan problem.

Tröjan är fortfrande klibbig mot min rygg så jag funderar på att hoppa in i duschen och göra mig extremt fräsch! Imorgon är det första dagen i skolan efter ett helt proppat sommarlov. Man vill ju alltid se extra brun och fräsch ut då!
 
Duschen och sedan sängen väntar sakta men säkert på mig så jag ska ta och göra mig i ordning nu! Hörs imorgon ♥
 
Slänger in en bild på mig (min rumpa haha..) från vämen! Vill verkligen utomlands och jag hoppas att det blir av i vinter!
 
 
 

Me, myself and i

 
Fuck that shit.

Hur jag fotar mina outfit bilder

Nu är det extremt många som har frågat hur jag fotar mina outfit bilder och jag hade tänkt att svara på det i ett inlägg. I början satte jag kameran på ett stativ och använde mig utan en självutlösare. Dock gick det så där så nu har min lillasyster blivit min personliga fotograf! Hon är fakstiskt rikigt duktigt på att fota och hon vet precis hur jag vill ha det så varje gång hon frågar hur jag vill ha det svarar jag: det vanliga. Alltid lika kul när någon av oss har en kompis på besök och ingen fattar när man svarar det vanliga! Och ja, det är lite pinsamt att stå framför kameran när andra är med då vi går alltid till ett ställe där det är väldigt få folk!
 
Min fina lillasyster är svaret på frågan! :)
 

21a Augusti 2012

Godmorgon sunshines!
 
Jag mår så jäkla bra idag och det hoppas jag att ni gör också! Igårkväll var som sagt mina fina kusiner här. Alla utom Emma åkte hem eftersom att hon bestämde sig för att spendera natten här. Mysigt! Det blev film tittande, snack, och en massa kläder på golvet. Har fått så sjukt många jeans som sitter så jäkla bra! Får se om jag orkar bli fotad idag. Ser ut som en nyvaken död hund med enorma mörka ringar under ögonen. Har sovit så himla dåligt i natt pga av olika saker. Ingenting att hacka upp sig på!
 
Nu blir det lunch och sedan hundletande! ;) Hörs senare ♥
 
Tummen upp för denna underbara dag !
 

Cozy time

Hela släkten (nästan) har varit på besök idag, fått en massa snygga jeans som sitter otroligt bra på mig! Har klippt av ett par roligt snygga gröna jeans till shorts som troligtvis kommer att få pryda min kropp nu när skolan snart börjar! Massa tröjor kom också med hem hit dock gav jag allt till systern. Fin syster jag är ibland.

Nu blir det cozy time med min fina kusin Emma som spenderar natten här! Mys, morgondagens planer är lite oklara men jag uppdaterar mer om det imorgon!

20de Augusti 2012

Hej sunshines!

Internet här hemma vill fortfarande inte fungera och jag har ingen aning om hur länge det kommer att hålla på så här. Men jag får göra det bästa av situationen!

Dagen har rullat på bra, vaknade vid vanlig tid, gjorde mig i ordning och mötte sedan upp en kompis. Vi åkte vidare till bästis gymnasium där vi väntade i säkert en timme innan hon slutade. Inget mer med det så nu har jag placerat min rumpa i soffan och ska trycka i mig lite lunch! Håller också på att testa kameran med olika inställningar och jag har inte för en nu insett hur mycket man kan göra med den. Så det kommer jag att fortsätta med resten av dagen innan träningen är. Senare ikväll kommer mina kusiner hit så ska vi ha en filmkväll och pyjamasparty! Haha, gamla goda tider börjar allt mer att titta fram lite när som.

Måste rusa nu, hörs senare.

Frukost

Jag har börjar inse att frukost är riktigt bra. Alla vet det men jag har aldrig känt att det har hjälpt eller vad man ska säga. Men nu brukar jag trycka i mig två mackor, en kopp kaffe (!?) och ett glas juice samt vatten. Är förvånad själv att jag dricker kaffe och då ska det vara svart. Jag dricker en kopp på morgonen inget mer. Känner mig piggare, och som en ny och fräsch människa! Jag mår roligt bra med andra ord. Dock känns det hemskt att säga att man dricker kaffe, svart också för den delen. Det sätter i gång matsmältningen och är roligt gott efter ett tag. Men det tog tid att lära mig dricka svart. Började med mjölk och ton socker sen bättrades det på!

Så, så här såg min frukost ut idag!

Internet krongel

Hej på er!

Nu är det så här, vårt internet har kraschat helt vilket har gjort att bloggen får stå tom till problemet blir löst helt enkelt. Kan försöka slänga in några mobil inlägg med bilderna vill aldrig laddas upp... Synd annars hade jag uppdaterat så fort jag fick chansen.

Kommer att berätta vad jag har gjort och vad som hänt under tiden jag inte uppdaterat när allt är klart och löst! Ha det bra så länge lovers!

FUCK YOU

 
Idag fick denna underbara tröja pryda min kropp tillsammans med mina pimade shorts. Outfit bilder kommer upp senare ikväll så oroa er inte! Gillar tröjan starkt och jag har ingen aning om vart an kan köpa den men om ni tar er förbi punkshop så tror jag att ni hittar ett liknande där fast i linnen!

Gårdagens

Linne - Abercrombie and fitch // Shorts - Ginatrcot pimade av mig // Skor - Converse // Väska - London // Halsband - Present från syster // Solglasögon - Paris.

17de Augusti 2012

Gooood morgon!
 
Vaknade upp med mindre bra humör, gick raka vägen in till duschen som en död Zombie eftersom att klockan visade kvart i 8 (?!) på min väckarklocka. Bytte sängkläder och fixa med tvätten. Kände mig som en vuxen haha.. Men att duscha är nog det bästa som finns när man känner att man behöver det som mest. Lyxade till det med hårinpackning och grejer så jag är så gott som ny idag! Humöret blir bara bättre och bättre för varje minut som går och jag känner att denna dag kommer att bli rikigt bra. Mitt enda problem nu är kläder. Vad sjutton ska man sätta på sig idag är ju nästa fråga. Får rota lite bland min jätte garderob och se om jag hittar något enkelt och icke ömtåligt!
 
Fick lite brådis nu så vi hörs senare! ♥
 
 
Så här bra mår jag idag!

Med mina vänner

Har vari med mina fina vänner hel dagen lång. Åå vad jag älskar att umgås med människor. Mäniskor som gör en glad, jag mår riktigt bra då. Kommer att må bra imorgon också eftersom att samma vänner som jag var med idag kommer jag att spendera min tid åt imorgon. Är bara så sjukt glad och jag vet inte varför! Mår så himla bra men är dock väldigt trött med tanke på hur mycket jag har skrattat idag. Magrutorna borde nog komma på plats snart så!
 
Imorgon ska jag som sagt umgås med samma fina vänner samt kolla på bästis fotbollsmatch. Som sällskap har jag Simon och Christian vid min sida under matchen så det blir bra. Fick dessutom sällskap av Christian hem idag vilket var extremt gulligt! Så fina vänner man kan ha.
 
Har landat i hemmet mitt nu, pratat lite med min fina mamma och ska nu sätta på en film och krypa ner i min stora och mjuka säng! Vill egentligen duscha och sova i nya lakan men det får fixas imorgon bitti istället. Mitt hår är kaos och ser inte bra ut. Med tanke på det måste jag boka en klipptid snart. Rishögen ska nu bort! Längtar.
 
Men godnatt på er så hörs vi imorgon lovers! ♥
 
Så här trött känner jag mig just nu... kanske dags att sova och vända tillbaka dygnet!
 

Like a dreamcatcher


För ett tag sen hittade jag ett paket i min säng. I paketet låg detta halsband, ganska likt en drömfångare. Jag hade suktas efter det hur länge som helst en aldrig orkar slå till. Dock var det inte för dyrt eller något bara det att jag inte hade lusten när jag väl ställde mig i kassan. Så min underbara fina syster hade köpt det efter att vi bråkat som förlåtelse. Hur gullig kan man vara? Så det fick klä upp min outfit idag! Bilder på dagens kommer senare, nu måste jag rusa! Puss på er. ♥

16 Augusti 2012

Godmorgon! ♥
 
Min fina mamma ringde och väckte mig vid halv 10, lika bra det nu när skolan börjar om en veckan. Måste nog börja vända tillbaka på dygnet.. Dock kommer det att bli extremt svårt denna vecka! Har massvis med planer speciellt på kvällarna, på dagarna kommer jag för det mesta att umgås med bästis så mycket som möjlig nu när hon börjar gymnasiet så vi kommer inte att ha all tid till att träffas. Vilket är tråkigt men vi försöker i stället att umgås så mycket som vi bara kan nu!
 
Ska smyga ner, sätta på¨musik och äta en rikigt bra frukost/lunch! Hörs sen.
 
 

15e Augusti 2012

God morgon! ♥
 
Tog en rejäl sovmorgon och vaknade vid tio. Somnade dock lite till och från och vaknade vid kvart över 11. Rikigt länge för att vara mig. Har i alla fall hunnit göra mig lite i ordning, ska skutta ner till köket för att ta något att äta och sätta på hög musik nu när man har hela huset för sig själv!
 
Jag ska försöka titta en snygg outfit till idag också.... Så svårt nu när vädret ändrar sig hela tiden. Kör nog på jeans och någon slapp tröga och piffar till det med någon jacka eller väska eller varför inte skor?
 
Måste skynda mig lite nu, ska möta upp bästis snart och så åker vi in till stan och ser vad UNG08 har att bjuda på, hälsa gärna om ser mig!
 
 

High heels

 
Blev så himla glad när jag hittade dessa skor inne på Zara för ett litet tag sen. Halva priset dessutom så jag kunde inte låta bli att slå till! Älskar dom. Super lätta att gå i (även om det inte syns...), bekväma och rikigt snygga! Bara plus från min sida. Vet dock inte när jag ska använda dom. Kanske nyår, eller på bröllop. Balen i 9:an kanske?

Dagens

Topp - Ginatricot // Shorts - Ginatricot // Väska - Mulberry // Skor - Converse // Armband - ? // Solglasögon - ?

Runt i hela Stockholm

 Har varit upp och ner hela dagen, sprungit runt över allt i Stockholm känns det också som att jag har gjort. Usch vilken äcklig dag det har varit. Men jag har haft fint sällskap under dagen vilket har gjort allt bättre. Mötte upp ännu en vän och trippar vidare just nu. Ska snart kliva på tunnelbanan och ta mig hemåt. Säsongen första träning och jag är sjukt taggad! Längtar till allt och alla och jag känner verkligen att jag behöver börja röra på mig igen. Man har nog lagt på sig ett kilo eller två under denna sommar!
 
 
 

14de Augusti 2012

Godmorgon sunshines! ♥
 
Jag är helt död. Bokstavligen. Denna morgon har jag hunnit försova mig, stressad och slagit sönder hela huset OCH tagit en powerwalk från Högdalen hem till mig. Vi behöver inte gå in på detaljer om vad som händer och har hänt. Sitter precis i denna stund med datorn i knät i sängen med en extrem mensvärk. Ska börja byta om och göra mig i ordning innan jag möter upp bästis och åker mot farsta. Har en sak som ska fixas idag och jag håller tummarna för att allt ska snabbt bra och smidigt!
 
Ska slänga i mig lite frukost, sminka mig, raka benen och allt sånt där nödvändigt vi tjejer gör. Hörs senare!
 

Militärjackan

 Det är en hel del av er som undrar vart min fina militär jacka kommer ifrån såjag tänkte svara på den frågan! Ni hittar den inne på urban outfitters dock tror jag att den är slutsåld men ni kan allid kika in och se om ni hittar annars är det bara att fråga dom som jobbar där!
 

 

Fika med vän

Har suttit de senaste timmarna och bara pratat med min vän. En riktigt fin vän de. Planer för kvällen och jag blev tydlig indragen i det men det blir nog kul!

Är på väg hem för att fixa och trixa lite. Pappa och jag var en sväng på IKEA så jag ska bygga ihop lite saker och sedan fixa mig inför kvällen. Bilder på dagens outfit kommer lite senare också! Slänger in en lite sneekis så länge!


13 Augusti 2012

Godmorgon sunshines! ♥
 
Gårdagen spenderades som alla andra dagar den här veckan med bästis. Vi satt på donken i säkert 3 timmar om inte mer och bara pratade. Hennes lillebror och hans kompis var också med. Mysig eftersom att det spöregnade här i stockholm vilket var mindre kul.
 
Solen kikar fram eller rättare sagt moln kikar fram lite då och då så jag ska ta och leta upp min solkräm och lägga mig ute i solen! Måste passa på nu innan det blir allt för kallt och för sent!
 

New in - Necklace

 
Hittde detta fina halsband när jag och några kompisar struttsade runt bland stan nu i veckan. Blev ett riktigt kap så jag köpte det för ynka 25 kronor. Kommer att bli extremt fint nu i höst!

Dagens

New in

29:-
 
Fick med mig denna snygga toffs eller vad man ska kalla det. Gillar det starkt och kommer säkert att bära upp mycket av fina outfits! Med tanken på det som kommer dagens upp lite senare idag! Nu måste jag rusa, puss. ♥

10de Augusti 2012

Goooodmorgon!
 
Man kan säga att så fort jag kom hem åt jag och sen la mig i sängen. Var så sjukt trött. Antar att de flesta blir det av att spela fotboll, skratta och köra COD. Men det var kul! Dagens planer är lite tråkigare. Först till tandläkaren vid 12, sen möter jag upp bästis, Simon och Amanda. Troligtvis kommer massa andra människor till Lisse också. Mindre kul. Men vi får helt enkelt göra det bästa av situationen. Kvällens planer kommer nämligen att slå allt. Blir en liten "date" med min fina vän Nathalie. Middag, bio och sleepover. Nu vet ni var ni har mig och vi hörs senare under dagen lovers! ♥
 

Lunch med vänner

Efter att ha sprungit som galna huvudlösa höns i affärer har vi nu placerat våra rumpor för lite lunch! Ceasarsallad kör jag på idag!


9de Augusti 2012

Godmorgon!


Vaknade av att det luktade citron i hela rummet, för mycket. Men det var tur de för klockan visade halv 10 så jag började fixa och trixa lite och väntade på att bästis skulle vakna. Vädret är inte så fint som man kunde ha önskat sig men vi tar oss in till stan ändå. Vi ska möta upp en kompis senare och så tar vi oss in till stan för shopping, snack och fika. Blir nog trevligt ska ni se!


Fotboll

Nu har jag äntligen lite tid för bloggen. Har nämligen haft fullt upp hela dagen det vill säga att jag inte har haft tid för att blogga. Sitter i alla fall i soffan tillsammans med bästis hemma hos henne och kollar på fotboll. Barcelona mot Manchester United extrem dålig bild kvalité måste jag säga! Funderar på att sätta på en film utan att någon märker. Fotboll är dessutom pisstråkigt att titta på också.




8de Augusti 2012

Morgon sunshines! ♥

Klev upp med små men bestämda steg rakt mot duschen för att låta bli att väcka Ellen. Mitt hår var bokstavligen en rishög när jag vaknade. Inte snyggt med andra ord. Men nu är det tvättat och fint. Ska försöka hålla det så i nån dag nu.

Idag begär det tyvärr in mot stan igen efter 2 veckor här ute på landet. Mysigt men efter ett tag längtar man efter stan. Så det blir nog bäst såhär. Bästis och jag funderar på att gå på bio ikväll, Magic Mike tror jag att den heter. Någon som sett den? Har hört att den ska vara bra i alla fall!

Nu ska jag vara en elak vän och skrämma Ellen som sover så gott. Hörs senare! :)

Dagen

Hej sunshines!

Efter ett tag drog jag, min syster och bästis ner till badberget där vi fotade, solade och badade. Dock kom det regn och blås så vi tog oss hemåt. Lunch väntade på våra mätta magar och nu sitter hela familjen samlad framför tvn. Jag och bästis ska gå och göra oss i ordning och sen ta och trampa in i skogen för lite bärplockning! Det är nämligen vi två som står för efterrätten. Ska bli kul synd bara att jag inte kan baka... kommer mest att se på när Ellen fixar och trixar!

Nej nu måste jag rusa! Hörs senare lovers!

 

7de Augusti 2012

Godmorgon!

Jag har märkt en sak. En sak som stör mig ganska mycket. Jag ser så jäkla dålig ut på morgonen. Antar att alla ser lite trötta ut men jag ser bokstavligen ut som en ihop tryckt gammal svamp. Vilket inte är så snyggt. En trött ihop tryckt gammal svamp. Vilket I-lands problem man kan ha.

Dagens planer. Vi tar dagen som den kommer!

Regnbad och musikvideo

Det regnade galet här ute så jag, Ellen och Mickis bestämde oss för att ta ett regnbad och det var riktigt skönt må jag säga er! Efter det sjöng vi hela vägen hem och tog ännu ett beslut för att göra en musikvideo! Jag kan lova er att lägga upp den på bloggen om det skulle vara något! Vi tre i gummistövlar och badrockar....

Nu har jag lite annat att fixa som att plocka upp glas från ett fönster som jag nyss slog till... haha fråga inte hur det gick till är ni snälla! Ha en bra kväll nu istället och njut av varje sekund som ni lever!
 
Så här snygga var/är vi just nu.... så här såg vi också ut i musikvideon, ni kan ju gissa hur snyggt det såg ut!

Konstig dag

Åå herre. Vet inte ens vart jag ska börja... Man kan säga att vi fiskade inte så mycket utan försökte få in en båt till bryggan och mig ombord på den. Att komma av båten var då nästa problem. Så det slutade med att jag fick hoppa i vattnet med kläderna på och simma in i land. Helt sjukt konstig dag men underbar med mycket skratt! Händer bara sånt här när jag är med bästis!

Nu är det dags för lite lunch och senare går vi ned till bryggan och badar lite!


Fiska

Vädret bjuder på en extrem värme men fortfarande ingen sol. Så vi bestämde oss för att gå och fiska! Vi får helt enkelt se hur det här kommer att gå vilket lutar åt mindre bra... Ingen av oss har speciellt bra tålamod när det gäller att vänta. Vänta länge. Inget för mig inte! Kameran följer med så bilder kommer senare! Ha en bra måndag nu lovers! :)

 
Bjuder på två riktigt snygga brudar från gårdagen! ♥

6 Augusti 2012

Godmorgon!

jag vet inte vad det är som händer men blogg.se är inte snälla just nu. Jag kan inte skriva nya inlägg eller komma in på min egen blogg! Det har varit så nu enda sen igår vid typ 2 på dan. Börjar få liiiite panik känner jag.

Det jag hade tänkt att skriva om igår som aldrig ville komma upp var att bästis nu är här! Så fort hon kom hit började non stop snacket. Efter det tog pappa och mamma ut oss på sjön där vi var resten av eftermiddagen. Dagens planer kommer att bli lite annorlunda för det verkar som att solen inte vill titta fram...



Dagens

Linne - Ginatrciot / Skärp - ? / Jeans shorts - H&M (?) / Skor - converse / solglasögon - Bikbok / Halsband - ?

5de Augusti 2012

Har längtat efter denna dag i snart en månad. Bästis kommer ut hit till landet och gör mig sällskap! Som jag har saknat henne. Massvis med svaller vill bara ut ur mig, både bra och dåliga! Spricker av glädje bara jag tänler på det. Att vara utan sin bästa vän i en månad är nog absolut det värsta som finns. Ska bli så kul att få tillbringa en hel vecka med skitsnack, bad, sol och massa skojiga saker!
 
Annars har det inte hänt så mycket idag. Ätit frukost och fotat lite nu nät kameran äntligen är i mina händer igen. Så dagens outfit kommer upp lite senare! Medan jag väntar upp bästis så ska jag fortsätta med att sitta och pilla på de nya inställningarna som finns i min kamera! Hörs senare. ♥
 
Bjuder på en hyffsad ful bild som syster tog på mig på våran tomt! LOL.
 
 

Kött och ceasarsallad

 
Idag åt vi en liten annorlunda blandning av mat, kött och ceasarsallad! Rikigt gott må jag säga. Så nu ligger vi alla här i matkoma och kollar på OS. Godispåsen står här framför oss också. Själv mår jag bara illa när jag kollar på den.. Fy bubblan vad vidrigt! Kvällen har inte så mycket mer att bjuda på. Vi kommer nog att tillbringa den mesta tiden framför tv där OS visas!

4 Augusti 2012

 
4 helt oredigerade bilder som jag tog för ett tag sen. Mår så himla bra just nu! Har fått min kamera tillbaka, bästis kommer ut hit imorgon och jag har tränat som en galning den här veckan. Sprungit 4 gånger + fys efter varje pass. Känns bra och jag mår bra. Det kommer att bli ett riktigt bra slut på denna sommar och en grym start på skolan samt hösten!

Landet

Min efterlängtade kamera

Jag är så extremt dålig på att blogga. Har ingenting att visa eller skriva om. Dock får jag min efterlängtade kamera imorgon!! Har varit utan den i snart en månad. Min kamera är som min bebis fast ömtåligare på ett annat sätt. Än så länge har ni ju bara fått se mobil bilder vilket inte alls är kul. Men imorgon blir det ändring på det! Outfit bilder, landskapsbilder och porträtt bilder kommer självklart att dyka upp nästan hela tiden! Slänger in en kanske den sista mobilbilden på bloggen! Jag just nu.

3 Augusti 2012

Godmorgon eller borde man säga godeftermiddag? Alla fall! Hej på er. Sov som en stock i natt dock vaknade jag av extrem träningsvärk i lår och vader. Jag tar det som ett bra tecken. Har hunnit äta frukost och kolla på en massa hundar till farmor. Det må nog vara det svåraste som finns, att hitta en hund som stämmer in till allt farmor vill att en hund ska vara. Så jag har gett upp hoppet nu. Som tur va drog min syster och hennes kompis ner mig till båten för att åka lite ring! Men innan jag gör det ska alla broms jävlar och getingmupparna dö. Hörs senare!

Löprunda

Har nog aldrig sprungit så här långt och snabbt i hela mitt liv! Stolt ät bara förnamnet!!!

BORED

Hello!

 

Svettas som en gris, är övertrött, arg på vädret, arg på det mesta, radion spelar skit musik, jag är hungrig, jag vill bada, sola vill jag också göra, vill ha sojamjölk, min mage börjar bli fet, jag orkar inte träna, vill ut och spring ändå, internet här hemma är lagt, vill ha tillbaka min kamera OCH vill ha en hund. Hej jag heter Mathilda och orkar ingenting just nu. Bilderna visar hur jag känner mig just nu. Hejdå!

Lunch

2dra Augusti 2012

Godmorgon! Fick reda på att jag skulle jobba idag och imorgon igår så det var bara att kliva upp utan att klaga. Död som en fisk på torra land tog jag mig och nu sitter jag här. Orkar inte göra ett skit men det måste bli gjort. Får ju som sagt pengar för det! Jag ska försöka rycka upp mig lite och se glad ut för denna dag började allt annat än bra....

Blåbär

Farmor drog med mig ut på en liten promenad genom skogen och det ta kar jag för! Hade behövt gå ut och springa annars så att jag inte tappar konditionen nu när jag äntligen har satt igång min stenhårda träning. Promenaden slutade med blåbärsplockning och svampplockning. Vi fick också tid för att prata och umgås lite så det var kul! Nu ska jag hjälpa henne med maten och rensa allt vi plockat! Hörs senare :)

1 Augusti 2012

Nu har min pingla åkt hem och jag har inte gjort ett skit. Man blir ganska rastlös när man inte har någon kompis eller så här ute. Men bästis kommer ut hit nästa vecka och jag längtar nästan ihjäl mig! Har varit borta från henne i snart en månad. Dör lite inombords varje dag... Saknar henne så! Men jag ska göra det bästa av situationen vilket börjar med att ta en sväng med nya båten tillsammans med hela familjen. Blir säker mysigt. Slänger in lite bilder under veckan från min instagram, heter mathildachristiansson där!