Min eftermiddag

 
 
 
Hela min eftermiddag har gått åt till att träna. Eller ja, mest titta på alla andra snygga männskor som man skulle vilja se ut som. Jag har ett mål och jag ska fan nå det! Imorgon blir det gym igen men som tur är i mitt område. Har varit borta i Huddinge nu ett par gånger så det ska bli skönt att få träna "hemma". Det blev lite träning i alla fall, jag körde mest ben idag eftersom mina smalben har en infektion. Så lår och rumpa. Fungerar lika bra det. Sen fick det bli löpband och en massa strech. Känns i benen redan nu så jag hoppas på träningvärk imrogon! 
 
Klockan börjar dra iväg, mina ögon svider som vanligt och lillen här ligger bredvid mig och vill att jag ska ta bort datorn. Har inte umgåts någonting med henne idag så det är ett måste ännan sängdags. Hoppas att ni haft en grym dag ni. ♥

Gosis

 
Även om hon är extremt ful och jobbig så är hon min lilla prinsessa. Så fin är hon. ♥

Snöiga Sverige

 
Kommer ihåf den här dagen då jag och pappa var ute i kanske -7 grader och allt jag hade var en jeansjacka. Kallt var bara för namnen. Trodde jag skulle stänga av efter ett tag. Snygga bilder ville vi också få till men resultatet blev endast såhär. Bättre bilder blev det tyvärr inte. Svinkallt men kul var det. 
Vinter. Ibland klul. Ibland mindre kul.

Fruits

 
Jag får aldrig nog att kolla på såna här bilder. Det får mig att längta efter att göra något precis lika fint om kvällarna. Stnd att man inte har det tålamodet eller orken. Hade varit en dröm annars. 

Breakfast


 
 
Änrligen en dag då jag hann fixa en rikigt bra, god, stor och nyttig frukost. Älskar kiwi, älskar flingorna, älskar smoothie så egentligen kan inget gå fel. En liten macka fick följa med på köpet också, mycket bra det. Nu känner jag mig taggad och redo inför dagen!
 

31a Januari 2013

 
Goooodmorgon solstrålar. En ny dag vilket betyder nya tag. Taggad på skolan, taggad för gym och taggad inför en rolig innebandy träning. Jag är taggad helt enkelt. Jag känner på mig redan nu att det kommer att bli en bra dag. Än så länge har dagen gått felfri men det kan bero på att klockan börjar närma sig halv 7.. Uppe med tuppen med andra ord. Typiskt mig, Jag ska oavsett ha en bra dag vilket jag hoppas att ni också får! ♥

22:22

 
Mina ben värker så in i norden. Ibland undrar jag varför jag plågar mig själv på detta vis. Det ,åste få ett slut för jag mår inte bra av det! Annars så gick innebandy träning väldigt... konstigt. Varken bra eller dålig och jag kände mig väldit hängig. Sur som en gnu var jag också. Inte en sån bra kombination. Men efter lite vätska och fruskt är mitt humör mycket bättre. Sitter mest ocg funderar på hur morgon dagen kommer att se ut. No idea vad för kläder jag ska ha heller... Hittar väl något skräp längst in i garderoben någon minut innan jag ska gå. Som vanligt alltså. 
 
Efter en långskoldag imorgon tar jag mig äntligen till gymmet. Har inte gymmat på två dagar nu och jag börja känna mig lite tom. Gymmet är som ett andra hem haha, man mår så bra när man väl kommer dit oavsett hur taggad man är. Men på något sätt måste jag hinna klämma in lite läxor som ska vara klara och så på fredag. Mindre kul med andra ord. 
 

Guld detaljer

 
Ååh så fint!! ♥

30e Januari 2013

Hemsk bild, hemsk bild, hemsk bild. Men en glimt av vad jag hade på mig idag.
 
Nej usch vilket hemsk dag. Därav uppsateringen. Panik imorse, panik i skolan, panik efter skolan och panik nu. Innan jag drabbas av allt mer panik ska jag äta en misslyckad mat. Surskallar det finns ibland och ja, jag kan också överreagera men det får man faktiskt ibland. Åkte i alla fall in till stan efter en hemsk dag i skolan, fick med mig ett par mycket fina saker. So happy. Visar er senare i veckan. 

Pain

 
ont. i. min. kropp. Jag har ont i hela min kropp. Jag är helt slut och trött hela tiden. Skolan tar död på mig. Att jag tränar hela tiden gör inte saker bättre. Jag måste lära mig hur jag ska kunna göra allt jag gör fast i en bättre takt. Svårt men det är ett måste. Gymnasievalet gör mig galen också. Känns som att hela livet ligger på det här valet men det vet jag att det inte gör. Känner att en hel del i-landsproblem börjar strömma in hos mig. Jag vill inte. Jag vill må bra och ha det bra just nu, inte ont konstant och vara trött. Tur att man är den man är då. Just put on a fake smile. 

Zara

 
Bilderna blev så sjukt dåliga med färg att det fick bli svartvitt. Tänkte visa er bättre bilder när jag faktiskt har dom på mig. Snäll jag är. Men svartvitt fungerar det med. Affären Zara kommer dessa skönheter från. 

My day

Min och farmor super goda lunch, behövdes efter den dagen jag har haft...
 

Den här dagen har inte varit bra. Men alla dagar kan inte vara dom bästa. Bort tappad skålnyckel, smällare i klassrummet, dum, vaktmästare, sura lärare och en inte så glad Mathilda. Tur att man har en sån fin farmor som alltid får en på bra humör. Vi tog oss till Nacka forum direkt efter min skola. Mycket god mat år vi och lite shopping på det. Min fina farmor, alltid ska hon tvinga sig till betala allt. Inte bra det. Men det är väl det enda roliga som varit den här dagen. Piss dag helt enkelt. 

Smoothie a la banana

 
Mina frukostar börjar allt mer bli mer seriösa. Kiwi smoothie igår och nu fick det bli banan. Mycket roligare att äta något som ser gott ut. Man blir.... glad på något sätt. 
 
Denna dag kommer nog att bli bra. Skola fram till 3 någon gång och efter det tar farmor mig därifrån och så ska vi shoppa lite är det tänkt. Jag har lite små saker jag måste fixa och sånt, sen är en ny jacka bara ett måste. Får se om man hittar något fint nu på rean. Dock är det alltid skit men man kan alltid hoppas. 
Senare ikväll blir det i alla fall ett innebandy pass, så himla roligt varje gång. Happy happy happy! 

Sleep well

 
Nej nu ska jag och lillen ta och krypa ner i sängen och sussa. Hade tänkt att gå och lägga mig rikigt tidigt med det blir sällan av när man tänker så... Men nu måste jag sova om jag ska orka imorgon. Efter skolan tar farmor med mig för lite shopping. Så fin hon. Berättar mer om saker och ting imorgon för nu kallar sängen! 

Öppethus

     
 
Kom innan för dörren för ca en timme sen efter ett öppethus på Värmdö. Bra skola, underbara elever och mina favvis går där. Träffade mycket fint folk som troligen också ska börja där vilket jag hoppas på. Vi får se hur jag gör helt enkelt, lätt kommer det inte bli i alla fall. Sitter med en klump i magen och en massa ångest. Vad sjutton ska man välja. En så länge står jag mellan två gymnasium. Måste hitta fler som jag kan söka in på bara för att. Usch vad jag ogillar det här. Hade i alla fall en rikigt fin kväll med bästis. Hon gör mina dagar ♥

En gullig liten figur

 
Hur söt är inte denna?! Min syster införskaffade sig den för skojs skull men jag bokstavligen älskar den! Den är ju hur gullig som helst, dog lite när hon frågade vad jag tyckte om den. Så söt och man blir lixsom... glad av att kolla på den! Töntig som jag är. 

Ralph Lauren

En fin men dyr sak i garderoben. Fick klä min kropp idag tillsammans med de ljus blåa jeans från Abercrombie and fitch samt converse till det. . 
 
 

Hard work

Herre vilken träning. 50 minuter kondition och ca 20 minuter styrka. Sprang som en iller då jag tittade bak och såg hur många människor som väntade på sin tur. 580 kalorier försvann från min lilla kropp i alla fall, det är bra jobbat. Efter löpningen körde jag lite styrka, dock endast 3 övningar innan jag kände att det var dags att ta mig hemåt. En snabb dusch och nu 20 minuter senare sitter jag på en buss som ska ta mig hem. Hungrig som en gris är jag också. Mycket på en gång nu. 
 

Iphone cases

 
Jag har blivit rikigt sugen på att införskaffa mig en massa iphoneskal. Vem har sagt att det inte kan piffa till lite extra. Rätt skal  med rätt kläder kan bli så bra. Ska se vad man kan hitta på nätet, något annorlunda är alltid finast. 

YUMMI

 
Dör hur gott det här är. Ibland glömmer man bort det. Perfekt frukost också, inte för mycket eller för lite. Holler tummarna nu att jag klarar mig fram till lunch. Annars har denna morgon börjat vädligt bra. Somnade alldeles för tidigt igår kväll och har nu sovit i ca 9 timmar. Hur skönt så säg?! Det behövdes må jag säga. Känner mig som en ny människa. Pigg, glad och utvilad. Hoppas det inte försvinner nu. En bra morgon behöver i alla fall få i sig en rikigt fin och god frukost för att humöret fortfarande ska vara på topp. 
 
Dagen kommer inte att bestå av så mycket egentligen. Skola och sedan gymmet. Jag skulle ha åkt dit nu på morgon men jag har ont precis överallt så det får bli nu på eftermiddagen. Kan bli skönt att få gymma själv också, lyssna på musik och stänga av den rikiga världen. Måste inskaffa mig lite nödvändigheter också. Får se om det blir idag eller senare i veckan. Hur som haver måste det fixas. 

Quotes


 
 
 
Varje dag kan inte vara en bra dag. Den dagen började nu. All ork bara försvinner, tårar rinner och man har ingen aning om varför. Ingen att prata med för man vet inte vad felet är. Allt skiter sig. Inget går som man vill. Allt man gör känns fel. Alla skriker och ställer krav på en. Man ska vara duktig i skolan. Vara duktig hemma. Man ska vara en äkta vän hela tiden. Orken tar slut efter ett tag. Min ork tog slut nyss. Allas ork tar slut någon gång men man kämpar varje dag för att få tillbaka den. Att vara tonåring, att vara en människa överhuvudtaget är verkligen inte lätt och jag tänker varje gång, dag in och dag ut på vad man kan göra för att allt ska gå mycket bättre. Man kan inte bara tänka posetivt hela tiden, vissa dagar är mindre bra än andra. Och det suger. Jag avskyr att leva ibland, Alla hinder, rykten och problem man stöter på får mig att vilja försvinna. Just nu, vill jag försvinna. 

Fajitas

 
 
Bästa på länge. ♥

Bekännelser

 
Enligt folk är jag sötare med lockigt hår och finare/snyggare med rakt. 
Jag har äntligen börjat inse vilka som verkligen är min vänner, rikigt skönt det. 
Spelar jag som jag gör och lite bättre i innebandyn har jag en chans att gå upp till DJ nästa år. 
Saft har blivit min drog, dock den utan socker! 
Jag tycker inte att Daniel Wellington klockarna är snygga... förstår inte hur alla kan dregla över dom.
Jag har gått från att tycka om svart jeans till ljusa. 
Jag är ingen festbrud längre, festade en hel del förut men nu tycker jag att det är mysigare att bara sitta hemma med någon fin vän och titta på film eller något liknande. 
Jag och Ellen har känt varandra i lite över 2 år och vi vet redan allt om varandra (nästan) 
Jag har haft min mobil i snart ett år och inte en enda repa finns, helt otroligt! 
Jag tränar runt 6-7 gånger i veckan, så går det när man blir uttråkad lätt! 

For the lips

 
Min favvis. Har den med min överallt. Man får världens mjukaste och lenaste läppar med lite shimmer. Så fint. Ett hett tips säger jag bara! 

Fuck the love

- ♥

What a day

 
Vilken söndag. Den har bestått av något jag älskar att göra men man får jobba för det. Första matchen kan man säga gick åt skogen men vi tog igen det på nästan match och vann mot gruppsegraren för första gången. Lite coolt tyckte nog vi alla. Men satan vad vi fick jobba för det, inte en lek. Utvisningar hela tiden, massa bråk och en hel del skratt från båda lagen. Krig på planen kan man säga att det blev. Men kul var det. 
 
Ny duschad och trött sitter jag nu i soffan och stirrar in i en vägg., Har ingenting att göra av den söndag som är kvar, plugga kan man alltid göra men det är alltid trist. Funderar nästan på att lägga mig ner och ta en tupplur, mina ögon svider och min kropp bara skriker av värk och trötthet. Vilken dag det har varit. 

27e Januari 2013

Älskar Ellens fina miner när vi ska ta bild, Varje gång. Så kul! 
 

Morgon på er. Laddade och taggade inför två viktiga matcher denna söndag. Hela dagen kommer nog att spenderas i hallen men man får göra det bästa av saken. Kul ska vi ha i alla fall. Mycket musik, skratt och svett. En bra dag kommer detta att bli med andra ord. 

JC

 
Jag hittade massa fina bilder inne på Jeffrey Campbells tumblr och fixade ihop ett collage. Såg också att min (!!?) bild var med där och den hade en av de populäraste och mest gillade, delade och kommenterade. Så himla kul att dom har hittat just min bild! Så kul, kommer att le hela dagen lång. Eller ja, resten av av det som är kvar. Lycklig ♥

Remermber

 
Ge aldrig upp. 

Silver nails

 
Mycket fin toch stilrent det. Dock lite svårt att matcha men man får göra det bästa av saken. ett stort plus är att det storkar på mindre än två minuter. Man slipper kladda! Det gjorde min dag igår när jag testade det. Så bra. 
 
 

Frukost

 
Sån fin mor och far jag har. Kommer ner och all frukost är fixad. Lyx kallar jag det. Surdegstoast med buffalomoxarella och parmaskinka, Flingor med yoghurt och bär och tills sista buffalomozarella som potatisbullar. Helt underbart! 

Morning saturday

 
Jag vaknade 10. 10 (!!?) det är helt sjukt. Jag hade säkert kunnat sova längre om jag ville men det var alldeles för högljutt här hemma. Frukosten var serverad när jag kom ner, allas ögon var lika stora som fotbollar av chock. Haha, lite underligt hur lilla jag kan sova så länge som till 10. 8 har varit mitt rekord men klockan 10? Det här kommer att vara ett mysterium länge länge. 
 

Fredag kväll

 
En del snarkar och andra ligger och halvsover i soffan. Men min far och jag har något mycket bättre att göra. Titta på Jackass number 2. Helt sjukt rolig och jag bokstavligen sitter och gråter av skratt. Älskar skadeglädje, i alla fall när det gäller dessa snubbar. Så roligt. Glä'dje tårar på hög nivå! 

Efter några svettiga timmar

 
Mat. Det jag älskar mest i denna värld skulle jag tro. Mamma och papap stod som vanligt i köket och hade maten reda och klar för servering. Själv kom jag hem trött och svettig efter en lång bussfärd. Gymmade med ett par kompisar denna fina och kalla fredag i Huddige. Två och en halvtimme fick det bli idag. Ibland undrar jag hur jag ens orkar hålla på så länge. Nu i efterhand känner jag mig så sliten och trött, somnade x antal gånger på bussfärden dit och hem. Nog om träning. Nu blir det fredagsmys med mor och far min. Två helt underbara människor det. ♥

Home sweet home

 
Istället för att träna under håltimmarna så tog jag mig hemmåt. Lagade lite pannkakor och fixade flingor med yoghurt. Min mage bara skriker efter mat så jag ska se om jag får i mig lite till, kanske en macka eller så. Fredagar kan både vara sköna och hemska. Just nu känner jag att denna fredag är hemsk. Klaga ska man dock inte göra, måste trycka i mig maten och sedan ta mig till skolan igen. Usch. 

Lunch time

     

     
 
 
Den där känslan när man inte vet vad man ska göra under 2 och en halv timme är inte rolig. Jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag ska dra till gymmet eller inte. Får se om jag ens hinner. Jag ska  egentligen bara springa och köra lite cross trainer men det är orken som inte vill komma fram. Duscha efter orkar jag inte heller göra och det är ett MÅSTE. Kanske ska jag köra spinning? Herre vilket i-landsproblem jag har. Me no like. Måste i alla fall till farsta för att köpa lite saker. Blir väl gymmet ändå. 

25e Januari 2013

 
Godmorgon på er. Sovit som en stock i natt med tanken på hur länge jag var uppe igår kväll. Inte så bra det. Men nu är det en ny dag så nya tag är det som gäller! Skola börjar vardagen med som vanligt, under lunch funderar jag på att dra till gymmet öen snabbis för löpträning och cross trainer. Sedan blir det 3 timmar lektion som avslut på denna fredag. Efter skolan tar jag mig direkt till huddinge för att gymma även då. Jag fick med mig två underbara tjejer från innebandy laget så jag lovar er att denna dag kommer att bli bra. Fint fint det. 

Sleepy time

      
 
Klockan flyger iväg en kväll som denna. Har tagit en varm och skön dusch och suttit i snart en timme och titta på en serie med mor min och hennes bästa vän. Ögonen svider och jag känner mig som en släpande zombie. Tror dom flesta förstår var jag menar. Upp ska jag om cirkus 5-6 timmar så jag borde ta mig till sängs. Känner i hela kroppen hur trött jag kommer att vara imorgon. Inte bra Mathilda, inte bra. 

Love i hate you

Nej jag tycker inte om kärlek. Förstår mig inte på kärlek. Jag klara mig bra ensam, klart att man vill ha någon fin att gosa med någon gång på året men i helhelt klarar jag mig bra sjölv. Jag är nog mest rädd för kärlek. Jag är rädd för att bli sårad. Jag hatar kärlek. Hata är ett starkt ord men jag verkligen hatar det. Varför ska det finnas? Det gör oss människor helt galna och psykist störda. Att vara beroende av en människa är bara läskigt. Nej jag håller mig till mig själv, jag ska inte bli kär. Jag vill inte. Jag vågar inte. Kärlek förstör mitt liv även när jag är glad. 
 
 

Black is my new name

 
Herre vad jag bär mycket svart nu för tiden. Men det kan vara fint det med. Idag fick det bli en enkel svart klänning, svart/grå kappa, träningsväska, solglasögon och converse. Enkelt och stilrent. Bra det när man inte vet vad man ska sätta på sig. 

Dagens träning

 
20 minuter löpband 
20 minuter cross trainer 
Armövningar 5 olika på maskin 10x4 
Rumpövningar med hantlar 10x3 
Magövning 10x3 
Armövning med hantlar 10x3 
Benövning 20x3 
Ryggövning 10x3 
Ryggövning med hantlar 10x3 

Thursday

Lyckan när man kommer hem efter en stressig dag och en massa träning och ser detta på bordet. Kärlek. 
 
Min dag finns det inte så mycket att skriva om. Jag har gått i skolan, skrattat, gråtit, svettats, sovit och tränat som en gnud. Först två timmar på gymmet och sedan två timmar innebandy. Jag är lite trött. Men bara lite. Jag kommer att sova gott i natt kan jag säga, men en dusch vore skönt innan man lägger sig till sängs. Uppdateringen kommer självklart att vara bättre imorgon, vissa dagar har jag mindre tid åt bloggen. Hoppas ni förstår! 

Crazy me

    
 
     

  
  
Jag så här kan man säga att 90 % av alla bilder blir. Massa miner och skratt hit och dit. Bilderna beskriver mig ganska bra om vem jag är. Undrar lite vad ni tänker på hur jag är som person när ni läser min blogg... Nyfiken i en strut ja! Hoppas att det lutar åt något positivt. 

Black dress

 
Idag fick det bli min nya svarta klänning som för övrigt är helt sjukt skön. Lite tunn dock vilket kommer att göra mycket nu i dag. -16 visade termometern imorse och ja, det var välsigt kallt ute. Men vill man vara fin får man lida pin. 

24e Januari 2013

 
Morning guys! 
Underbar kall dag som kommer att bestå av mycket att göra. Tur för mig som blir uttråkad så lätt! Gå i  skolan, gymma och träna innebandy är nog det vikigaste jag måste hinna med idag. Sen lyckas jag alltid klämma in massa annat skit som är onödigt. Typiskt mig. Ska dock se till att ta tag i skolan på allvar, måste höja mina betyg ett snäpp till, håller tummarna på att jag lyckas också. 
 
Nu är det skola som väntas, ha en bra dag finisar! ♥

Mysis

 
Träningen var kul och gick bra, mötet i kyrkan var kul och gick bra. Ja, denna dag har varit bra med andra ord. Känner mig glad även om saker och ting inte gick som jag ville. För att avsluta denna dag lika bra så har jag nu klämt mig ihop mellan katterna och mor min i soffan. Nyheterna går på tv och jag har ingen aning om varför. Ska nog ta lillplutten med mig och gå upp till sängen. Trött är bara förnamnet.  

Pannkakor

 
Min mage kommer snart att explodera. Har nog aldrig ätit så här många pannkakor. Så går det när man inte har ätit på 6 timmar. Inte bra det. hela 7 pannkakor fick jag i mig idag, nytt rekord det! Så klart lyxade jag till det med det bästa, banan och hallon. Perfekt innan träningen. (eller?). Nej nu måste jag dra mig mot kyrkan och sedan blir det träning! Ha en bra kväll ♥

BORING

 
Kan inte sluta skratta om hur "fina" kläder jag hade på mig idag. Titta bara på min sockor! Herre asså.. Inte vackert haha. Tur att man inte ser ut så här varje dag, det hade inte varit en vakcer syn... Rikigt ful och tråkig är den. Hahaha skrattar fortfarande. Och ja, jag har rikigt trkigt i min ensamhet just nu. 

Den stora luvan

     
 
Min fin vinterjacka jag har använt en del detta år. Min far vet precis vad jag vill ha, mycket fint det. Den är helt sjukt varm och passar perfekt till nästan allt. Mycket bra det. Nästa års jacka fr vi se vad det blir... börjar redan sitta och klura på det. Jag har några köp jag måste fixa innan vintern kommer.. igen! 

Wednesday


Halva veckan har nu gått. Längtar mer än mycket till helgen. Har inget speciellt planerat och det är det jag ser fram emot. Skoldagen rullade på bra, kallt som satan har det dock varit. Aldrig att jag sätter på mig ett par skridskor igen. Herre min skapare... Mina tår har aldrig gjort så ont som dom gjorde idag. Inte kul. 
Men dom har ni tinat och lika så med resten av min kropp. Inlindad i en varm och mysig filt tillsammans med en katt är livet ibland. Dock skulle det inte göra något om någon satt med mig och myste. Hade varit bra det med. Men jag klara mig själv, as always. 

Silver och blått

 
Detaljer på dagens, hela kommer senare idag. ha en bra dag nu mina fina! 

23e Januari 2013

   
 
 
Morgon. Idag är det en ny dag men nya tag. Jag orkar inte vara trött längre. Nu jäklar ska jag få ordning på allt. Både mitt lic och utanför. Taggad som tusan är jag! 
 
Dagen bjuder inte på något kul alls. Skola till 3 som varje vardag, sedan tar jag mig hemåt och gör lite onödigheter. Jag måste hinna förbi konfan cirkus en halvtimme och sedan begär det av till träning. Kort sammanfattning om hur min dag kommer att se ut! Rioligare inlägg kommer. Promise. Nu har jag lite brådis, hörs senare. 

Sleepy

 
Herre jisses vad trött jag är. Jag tog mig i alla fall till träningen och körde ett bra pass. Utvecklingssamtal på det också. Lite segt men kul var det. Bästis provtränade och kom faktiskt in (!!), så glad för hennes skull. 
Ny duschad och ögonlock ner till marken sitter jag och försöker blogga. Ursäkta min stavning nu, jag blundar för det mesta när jag skriver nu. Jag har lite saker att ta tag i innan det är dags för sängen. Jag som vill sova. Som vanligt kommer det i sista hand. 

Happy me

 
Lyckig är vad jag är. ♥

Mellanmål mitt i allt

 
Jag är så.. TRÖTT! Hela tiden, sover dåligt gör jag också. Vaknar vid halv 5 nästan varje dag och kan omöjligt somna om. Jag behöver minst 8 timmars sömn för att jag ska orka och så mycket sover jag inte just nu. Nu blir det mest runt 6-7 timmar per natt och jag märker nu hur slut jag är i kroppen. Lite som att en annan människa tar över ens kropp medan man själv svävar i luften och kan inte gör något. Lite trist men jag jobbar på det! Börjar med ett mellanmål så jag kommer på banan igen. Jag har pluggat Svenska som sjutton och tittat genom NO:n en del. Mitt huvud dunkar och jag fryser lika så. Jag håller tummarna på att jag inte börjar bli sjuk. Jag är aldig sjuk (peppar peppar ) så det vore rikigt jobbigt om jag blir det nu, den viktigaste terminen i ens liv typ. 

nuts

 
Köpte lite gott till mig själv när jag var på väg hem. Naturgodis som vanligt, min drog kan man säga! Plugga lite ska jag försöka, jag har precis tahit en lång promenad och sovit en liten stund. Behövdes verkligen. Svenska och NO är vad jag ska titta genom innan jag åker mot innebandyn. Jag är helt utmattad men jag måste orka! Kämpa i lugn takt måste jag intala mig själv. 

Blue cardigan

 
Denna fina kapade jag på Ginatricot för endast en 50- lapp! Kap. ♥

Gårdagens träning

 
Crosstrainer - 20 minuter 
Löpband - 20 minuter 
Magövning - 10x3 
Rumpövning - 10x5 
Utfalls steg - 10x3 båda benen 
Djupa knäböjd med 4kg hantlar - 10x4 
Benövning på maskin - 20x2 
Armövning på maskin - 10x2 
Plankan - 2x1 minut 
 
Lite så här såg min träning ut igår, en väldigt slapp träning men jag kan säga er att det känns idag. Älskar att kunna gå till gymmet och få träningvärk! Love ♥

22a Januari 2013

Mitt hår idag, lockigt fick det bli! 
 
Den här morgon har än så länga börjat väldigt bra. Jag har redan hunnit sminka mig, fixat mitt hår (lockigt som ni ser på bilderna) och ätit frukost. Klockan är bara 10 i 7! Ganska bra jobbat, dock har jag en del kvar. Måste byta om och packa min väska. Lär kasta ut hela mig garderob... M,in fina far har i alla fall gjort mig sällskap denna fina morgon. Han tjatar hela tiden om att jag måste sätta på mig varma kläder eftersom att det visar -15 grader. Usch så kallt, jag vill ha ett slut på det här nu! 

Beställning från VS

 
Äntligen har min beställning från Victorias secret kommit. Jag är helt förälskad i bikinin, precis som jag önskade att den skulle vara. Perfekt passform och färgerna är underbara. Jag mer än längtar tills jag får använda den. Brun och fin kropp till det skulle vara en dröm. Dock är den lite liten runt brösten men man får klämma in dom! Jag har inte provat underdelen än men jag hoppas och ber att den sitter bra på mig. 
Happy face, min mor är bara för bäst! ♥

Michael Kors

Happy b-day dad

    
    
    


Ååh, idag fyller min älskade far år. Han och jag är lika som bär, min hjälte. Vad skulle jag göra utan honom... Jag hoppas att han får en helt underbar dag (av det som är kvar...) och inte känner sig en dag äldre än vad han var igår. Sån fin människa han är. Love u ♥   
 

Attack - kex choklad

 
Har ni också hört om att kexchoklad ska vara rikigt bra efter att man tränat? Jag fick reda på det här om dagen och tror faktiskt att det ligger något i det. Jag var tvungen att fråga far min och han sa att det är nästan lika bra som att tycka i sig banan, man får i sig socker, energi och snabba kolhydrater. Precis vad som behövs efter en träning. Jag inskaffade mig tre stycken innan vi tog oss till gymmet och jag måste säga att dom var goda. Jag åt dock bara en efter, man vill ju inte få en sockerchock! Jag plockade i alla fall på mig en hasselnöt, milk och cocco. Får hoppas att milk och cocco är goda dom med. 

Hard work

 
Vilken underbar dag, Skola i cirka en och en halvtimme, 3 timmar på gymmet och nu en varm dusch. Så himla skönt att få börja träna på ett gym efter 12 veckor av övningar i hemmet. Dock blev det mest en lallträning eftersom jag aldrig varit där så vi gick först mest runt och tittade på alla andra innan vi själva satte igång. Jag ska fixa ett inlägg om vad jag gjorde så slipper ni fråga haha... 
 
Väntar nu på att mor min ska komma hem och börja med maten. Jag har inte fått i mig någon lunch, bara en banan, proteindryck och en protein "kaka" efter träningen. Jag är hungrig. Synd att jag inte kan laga mat själv.. Jag måste börja lära mig haha. 

Friskis och Svettis

Braid

 
Mitt hår helt kaos. Smuttsigt och vill absolut inte det jag vill. Fy vad jag ogillar det just nu. En ekel fläta fick det bli i alla fall. Orkade inte göra någon avancerat så en fläta på sidan passar alltid lika bra. Som ni ser på bilderna har jag också en svart vit randig stickad tröja på mig idag, bli väl blå jeans och ett par skor som matchar. Får se om jag orkar ta bilder, inget speciellt min kropp bär på idag. 

En kopp te



 
 
Äntligen en ny vecka. Mycket ska fixas och trixas, mycket träning och mycket vänner ska jag hinna träffa. Det kommer att bli kul men vi tar en dag i taget. Annars blir jag förvirrad. Denna fina måndag kommer att spenderas för det mesta på gymmet. Börjar dagen 10:15 och slutar redan 11:55. En rikigt kort med bra dag. Endast två lektioner bjuds det på, två roliga dessutom. Efter det tar jag och en fin vän oss till gymmet. Dags att träna så fettet gråter och musklerna jobbar. Aaaaaah längtar. 

Nyttigt möter onyttigt

 
Idag fick det bli en liten blandning eftersom det är söndag. Två kiwihalvor, en macaron och en chokladboll. Men bara en liten en. Jag är sötsugen hela tiden och idag är det söndag och så tycker jag att man får unna sig en glutta. Tur att man tar sig till gymmet imorgon då! Ja ni läste rätt, JAG har skaffat gymkort. Jag har märkt hur bra min egen träning har varit och det fick mig att undra hur mycket bättre det kan bli om jag hade gjort allt det här på gymmet med vikter och så. Så jag tog tag i mig själv och mor min fixade ett gymkort. Imorgon blir det första gången i gymmet med en fin vän från klassen, det kommer att bli rikigt bra det. Längtar som tusan! 4 gånger i veckan är mitt mål nu. Hoppas för fulla muggar att jag lyckas hålla det enda till sommaren. Fingers cross. 

Min dag

 
Tänkte kika in och berätta kort om min dag nu när jag ändå inte har något för mig. 
En innebandy match fick denna söndag börja med och där vi förlorade med 3-2 tyvärr. Men som vanligt ledde vi matchen till sista sekunderna. Alltid lika surt men sånt är livet. Vi gjorde en rikigt bra match i alla fall och för mig är det de som räknas! Direkt efter matchen tog farmor med mig till mina kusiner som jag inte har träffat på säkert 7 år. Det var super mysigt att få ta igen all förlorad tid under de senate åren. Kanske inte så kul för dom att höra om mitt liv, dom är ju 10 - 15 år äldre men dom såg att tycka det var kul. Vi var där några timmar innan det var dags att ta oss hemmåt. Middagen stod på bordet dukat och fint när jag klev innanför dörren. Fin familj jag har. Nu sitter jag här i soffan mätt och belåten och väntar på att få trycka i mig de sista chokladbollarna. Idag är det sista dagen för sånt för redan imorgon börjar mitt "ny nya" liv. Berättar mer om det imorgon men jag hoppas ni haft en bra dag! ♥

I den nya

 
Kappa - H&M // Klänning - Ny // Knästrumpor - Monki // Skor - Jeffrey Campbell Lite Spike // Solglasögon - Paris

Details

 
Här har ni en liten glimt av vad som klär mig. En ny klänning jag införskaffade mig igår också. Mycket fin och enkel är den. Hela klädseln kommer att dyka upp senare. Ha en bra dag nu kompisar! ♥

Something blue

Min fina syster är allt för bra hon. ♥

20e Januari 2013

 
Morning. Solen skiner, snön glittrar och ingen annan är vaken så musik är på högt i vardagsrummet. Vilken underbar morgon denna dag har startat med. Jag ska strax gå ut och fota lite vad som klär min kropp denna söndag. Dock ingen speciellt, im all black today. 
 
Idag bjuder söndagen på en innebandy match mot Täby, en sväng förbi ett Apotek och sedan iväg till mina kusiner. Längesen jag träffade dom nu så det ska bli så himla kul. Lunch tror jag att det bjuds på och sen en massa prat. Farmor förljer med dit ut också, hela släkten kan man säga. Mysigt. 

Mys middag

 
Min far har stått i köket enda sen jag kom hem och lagat mat. Potatisgratäng, kött och en massa tillbehör. Mycket fint gjort av honom. Farmor kom också över på middag och gjorde hela stämningen bättre. Mysig det med. Nu sitter vi alla och blänger på en film dock ska jag ta och sussa. Mina ögon svider och magen värker av all mat. Usch man kan inte må bra av att äta så här mycket. Usch fy och blä. 

Gårdagen

   
   
 
Bild 1 - Kemi i skolan som spårade ur as usual. // Bild 2 - Längst slussen och Mariatorget, super fin solnedgång som inte sytes så bra på bild. // Bild 3 - Varma skor och varma fötter, bättre finns inte på  vintern är varma fötter och händer ute i en kyla på -20 // Bild 4 - En liten för drink innan vi gick till en rastaurang och förställningen, en Mojito fick det bli. Mumsigt.
 

Spring

 

Lockar

 
Idag eller det får bli imorgon så hade jag tänkt en gång för alla berätta hur jag gör mig lockar. Det ganska simple men det är flera som frågar varje dag så jag tänke, varför inte göra en video där jag visar er hur jag gör? Så förhoppningsvis kommer det att dyka upp imorgon annars kommer det i veckan! Hoppas att ni kommer att gilla det och sluta fråga 340 gånger om dagen. Hope u like it! 

Bekännelser

 
Jag är en rikigt dålig förlorare. 
Skolan jag går i nu är den sämsta skolan jag någonsin gått i. 
Jag hatar ingen, bara ogillar väldigt många människor.
Victorias secret är mitt favorit märke.
Jag funderar på att INTE gå på balen, bara en massa idioter i min skola. 
Jag har skadeglädje. Jag tycker det är så kul när andra trillar eller gör illa sig så länge det inte är något extremt allvarligt som att någon dör eller blir medvetslös. 
Jag avskydde min svenska lärarte ett tag, men sen pratade vi ordentligt om privatsaker och det fick oss båda att inse hur lika vi är på ett sätyt jag aldrig kunde tro. 
Jag använder ordet "människa" hela tiden. 
Jag har aldrig mensvärk, något jag är rikigt glad över.
Jag är väldigt försiktig av mig pga av massa olika anledningar. 
 

Några timmar i stan

Min och Annas sjukt goda lunch, smälte lite när jag åt den...
 

Usch nu verkar mina stackars ben. Både av kyla och en långa promenader. Jag och Ellen tog oss in till stan där vi sedan sprlittrades. Vi mötte upp olika vänner och vad hpm gjorde har jag ingen aning om. Jag och min fina vän Anna tog i alla fall en låååång runda på stan. Vi gick bokstavligen in i varenda butik som vi kunde hitta. Mys det. Efter 4 timmars gående i butiker satte vi oss tillslut för att få i oss lite engeri. Behövdes det! Jag fick i alla fall med mig två fina saker hem. En klänning och ett par träningsbyxor. Nu är det slut på shopping för denna gång.

Some day`s ago

 
Långärmad tröja - Monki // Vinröda jeans med guld detaljer - Cubus // Skor - Jeffrey Campbell Lita Spikes 

Batterigrepp

 
Min fina pappa vet vad jag vill ha. Helt plötsligt låg ett batterigrepp i brevlådan. Min fina pappa ♥

19e Januari 2013

 
-Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott och att alla är på bra humör. Jag mår toppen förutom att mensvärken tar över i vissa tillfällen, men är man tjej som är man. 
Denna dag är det en hel del saker som ska göras. Vi börjar med att starta dagen men en stor och ganska onyttig frukost. Standard för mig och Ellen. Sedan tar jag mig in mot stan för att möta upp en fin vän. Vi ska  äta lite lunch och shoppa har vi bestämt. Kommer att bli mysigt det. Men nu blir det frukost! 

Cozy time

 
Äntligen har min bästa kommit hem! Vi har fixat massa gott och sitter nu och små pratar samtidigt som vi tittar på film. Hon kommer att spendera natten här så vi inte missar något viktigt! Tänkte bara kika in så ni vet att jag lever, haft en jobbig dag bara. 

18e Januari 2012

 
Idag fick det bli lockigt. Det var ett tag sen jag hade det så varför inte testa igen! Lockarna blev väldigt enkela och fina denna gång, hoppas dom håller sig hela kvällen då jag och familjen ska uit och äta samt gå på teater. Det ska bli mysigt. Efter det åker jag raka vägen hem och möter upp bästis (om hon orkar och är vaken) sen spenderar hon natten här. Vi har så himla mycket att prata om och jag slår vad om att detta kommer att bli en bra dag. Skolan bjuder på lugna lektioner också, mer kan man inte begära. 
 
Nu: Skola. Hörs senare.

Gottigott

 
Äntligen är det torsdagskväll. Min far och mitt favvo program rullar på tv just nu, lite segt men jag hoppas att det löser dig. Det är andra delen av tretton delar och jag säger bara, tittapå den. Beauty and the beast heter serien. Världens bästa enligt mig och än så länge har vi endast sett ett avsnitt. Aah längtar tills reklamen är slut. Vi både sitter med lite gottigott nära till hands. Det bästa efter en hård och intensiv träning. 

Chokladbollar recept

 
Jag och min syster fick ett litet rycket och började baka chokladbollar. Efter massa kladd och lite små bråk så är dom nu klara.  Vi får hoppas på det bästa nu! Jag tänkte också dela med mig av vårat speciella recept vi alltid gör! 
 
Ingredienser: 
♥ 100 g margarin (gärna rumsvarmt då blir det lättare att mosa in)
♥ 2 dl strösocker
♥ 3 dl havregryn
♥ 3 msk kakao 
♥1 tsk vaniljsocker
♥ 3 msk kaffe (ska vara kallt)
♥ Kokos eller pärlsocker
 
Gör så här: 

1. Rör samman margarin och socker till en porös konsistens.
2. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta ihop till en deg.
3. Strö ut kokos eller strösocker på en tallrik.
4. Forma degen till bollar och rulla dem i kokosen alternativt strösockret.
5. Placera chokladbollarna i kylskåp eller sval och låt stelna.
 
Klart! Hoppas att ni testar göra dom, bättre chokladbollar kan det inte bli! 

Food and writing

 
Håller på för fulla muggar med min sista instuderingsuppgift. Jag kan frågor men jag vet inte hur jag ska få ner dom på papper. Mitt största problem. Inte ett lätt probmen heller för den delen. Min syster kom nyss hem och försöker hjälpa mig, dock går det si sådär så hon är yngre än mig och inte fattar någonting. Men det är snällt att hon vill hjälpa! Nu ska jag fortsätta här, måste bli klar någon gång. 

X4

Nyvaken brud här, någon ville se hur jag såg ut nyvaken och här har ni det. 
 
Den här dagen har rullat på snabbt och bra. Min lillasyster och hennes kompisar kom hem och gjorde mig sällskap en stund vilket slutade men att jag sköt upp lite av hemuppgifterna till nu. Lunch har jag inte heller fått i mig så det måste jag ta tag i nu. Att vara ledig har både sina fördelar OCH nackdelar. Nej nu ska jag ta tag i allt jag har att fixa och göra det så snabbt som möjligt så jag kan lägga det åt sidan och sitta stolt och glad och göra ingenting resten av dagen. 

Cozy

 
Alla uppgifter som skulle göras är nu klart. Nu sitter jag i min ensamhet och stirrar in i en tom väg. Varför kan jag aldrig hitta på något roligt när jag är ensam hemma? Träna orkar jag inte göra. Idag är det en vilodag då jag har tränar både måndag, tisdag och onsdag. Så jag måste vila idag dock har jag en innebandy träning senare ikväll som jag längtar efter. Bästa sporten i den bästa hallen med dom bästa tjejerna. Love life. 

Bondelid

 
Jag har märkt att märket Bondelid har blivit rikigt inne och jag mpåste säga att dom har snygga kläder! Inte alls dyrt heller så det är väl ett plus i kanten. Funder på att beställa hem någon av dom här eller alla tre. Vit svart och rött är rikigt fint när det kommer litte tröjor! 

Breakfast

 
Godmorgon. Hoppas att alla har det kul i skolan (skämt å sido.) Själv är jag ledig denna fina och snöiga torsdag. Jag tog mig upp runt halv 10 efter att ha legat i sängen ett tag och haft massvis med olika tankar som for och far genom mig. Lite läskigt måste jag säga. Men jag tog mig upp och sitter nu i soffan med en stor och nyttig frukost samtidigt som jag tittar på det första avsnittet av Top model. Helt sjukt hur många säsonger det har varit. Jag kan fortfarande varenda avsnitt utantill, det ä också läskigt. Men älskar man något kan man det oftast utan att blinka. När frukosten är uppäten ska jag ta tag i lite läxor. Vi fick hemuppgifter som ska göras idag och lämnas imorgon. Kul kul. Allt för att få bättre betyg! 

Wednesday

 
Trött är bara förnamnet. Min ögon svider och kroppen är helt slut. Chockad är jag också. Men allting löser sig tillsut som alltid. Det är mitt måtto. Allt löser sig. Dock tror jag inte på det själv utan jag säger det till andra för att de ska tro att jag är positiv. Inte världens smartaste att skriva ut det på bloggen kanske. Nej usch nu vet jag inte ens vad jag skriver. Ska nog dra mig till sängen och sussa nu. Jag vet inte ens vad jag skriver längre. Hoppas ni haft en bra dag peeps! ♥

After training

 
Finns inget bättre än en rikigt god smoothie efter en träning som denna. Blev mycket kondition och skratt. Älskar att umgås med min tjejer. Så fina hela högen. Vi pratade mycket om hat haha, hur vi nu kom in på det. Men två saker är i alla fall bestämda, jag och min fina Ebba ska gymma tillsammans nu varje torsdag om inte fler gånger i veckan. Det ska bli super kul faktiskt! Och på lördag får jag träffa mitt hjärta Anna. Så underbar en människa kan vara. Jag är lycklig att jag har dom vänner jag har. Bästis och jag ska också försöka ses, troligtvis på fredag så har vi en sleepover! Love. 

Someting good

 
Älskar`t, så himla bra. Ni hittar den på the body shop! 

Boring

 
Ingen ide att skriva vart allt kommer från, rikigt tråkig klädsel fick det bli idag eftersom att vi är lediga imorgon. Orkade inte piffa till mig eller någonting så det fick bli svarta jeans och en vit tjocktröja. Kul. 

16e Januari 2012

 
 
Ingen ansikts bild idag. Denna dag har varit väldigt blandad. Mycket tårar, lite skratt, mycket obekvämhet, lite tygghet. Inte en sån bra dag. Tur att jag har en helt underbar lärare som orkar ta hand om mig, tror inte att någon har lyssnat på mig så bra som hon gjort idag. Det fick mig att vilja lyckas och krossa dom som krossar mig. Dagen blev lyckad tillslut med andra ord.
 
Skridskoåkning har dagen bestått av samt lite lektioner. Något jag verkligen inte gillar men min idrottslärare sa att jag fick ett väldigt högt betyg så jag klagar inte. Efter frustna tår, fingrar och mycket tårar så är jag äntligen hemma. Inlindad som vanligt i min favvo filt ner bäddad i soffan. Senare ikväll är det dags för träning och i denna sekund så ska det bli väldigt kul. Hörde att det blir god mat här hemma av min mor också. Ganska bra kväll kommer det att bli. 

Q/A

 
Q: Shit din kropp är perfekt! Tränar du mkt? :) ♥
A: Haha min kropp är INTE perfekt! Och nej jag kan inte påstå att jag tränar speciellt mycket just nu :) 
 
Q: Jag fick en värmepinne i julklapp och vill lära mig lite tekniker med den. Kan inte du visa hur du gör i en video som du sa förut? Kram! :D
A: Jo det skulle jag kunna försöka fixa... Hatar att vara framför kameran det är det enda problemet! 
 
Q:Vart köpte du den? :)
 
A: På Zara! :)
 
Q:du blir jätte bra på bild, och hur vet jag det? jo just för att du tar bilder på dig själv! ja tycker de är lite jobbigt när folk säger attt de blir dåliga på bild när de ändå lägger upp bilder.. 
du blir super fin! de ENDA som behövs ändras på är ditt självfortroende! puss
A: Så fin du är!
 
 
Q:Kan du inte göra typ video eller steg för steg på alla olika övningar du gör? :( vore kul för en själv att pröva nya övningar!
 
A: Jag har försökt men jag inser nu att det inte är någon ide... Det är inte en vacker syn haha!
 
Q:hur gör du dina lockar?? visa gärna bilder eller i video! :D
 
A: Jag lockar dom med en värme pinne! Jag ska försöka att visa er hur jag gör :)
 
Q:Vad gör du för övningar hemma? :)
 
A: Jag gör massor av olika övningar! 
 
Q:Alltså vart och hur tränar du egentligen? Tycker det är jätte svårt att komma på övningar, har det gett reslutat? :)
 
A: Jag tränar hemma i mitt eget rum. Det är väldigt stort vilket passar perfekt för mig. Och ja, mina övningar har gett extrema resultat! :) 
 
Q:kan du lägga upp vad du fick i julklapp?
 
A: Jag ska göra en video hade jag tänkt! 
 
Q:O.M.G!!! Vilka par fick du? :D
 
A: Jag fick ett par Jeffrey campbell Lite spikes! 
 
 
Q:Har ni ett gym hemma? :) 
kram
 
A: nej men redskap har vi :)
 
Q:Vart kommer klänningen ifrån? Jätte fin iaf!! :)
 
A: Nelly.com 
 
Q:Varför publicerar du inte dina kommentarer? :) 
A: Jag publicerar bara kommentarerna om jag orkar och har tid! Dom flesta tittar jag inte ens på... jag ska bli bättre på det, det lovar jag!

Cold as ice

 
Nu är det rikigt kallt ute. Jag gick från bilen och in i huset och höll på att frysa rumpan av mig. När jag tog dessa bilder trodde jag att mina fingrar skulle dona av.. inte kul. Så nu sitter jag inlindad i en filt igen, nyduschad och läxfri. Hade lite matte att ta igen men nu är jag fri från det! Mycker bra det. 

Mor ocg far min ber mig nu att stänga ner datorn och titta på film tillsammans med dom andra i familjen. Bar att le och lyda. Kan vara mysigt att bara ta det lugnt idag med familjen också. Hoppas att ni har en lika trevlig och mysig kväll kära ni! ♥
 
 

Just a dream

 
Jag hade verkligen mitt drömhår för ca ett år sedan enda till slutet av sommaren 2012. Jag fick fina kommentarer varje dag om hur fint hår jag hade, att jag hade drömhåret och drömlängden. Men det är borta nu. Min frisör klippte bort c.a 22 centimeter dvs dom ljusa topparna. Jag saknar det så... men jag har tur att mitt hår växer som ogräs, om en vecka eller två kommer det ha växt enormt mycket! Lycka. 

Study

 
Maten är på väg att bli klar, jag sitter och pluggar för fulla muggar och har samtidigt väldigt bråttom. Typiskt mig att skjuta upp allt till sista sekund. Hoppas på att maten blir klar vilken sekund som helst nu så jag kan springa upp och byta om och sedan ta mig vidare för träning! Happy girl. ♥

Wanted / Marc jacobs

 

 
 
Helt underbara klockor som skulle sitta fint just nu. Även om jag aldrig använder klockor så kan dom vara väldigt fina att titta på! ♥

Big appel

 
Jag och en vän gick till coop igår innan det var dags för första nationella. Att äta något innan jag ska skriva ett prov eller göra något allmänt är det bästa som finns. Jag hittade ett gigantiskt äpple som inte var billigt för den delen. 20 spänn fick jag betala men oj vad värd den var dom pengarna. Mätt och belåten och redo för ett prov. Precis som det ska vara. 

Snöig dag

 
Skoldagen har passerat och nu sitter jag hemma i mjukiskläder inlindad i en filt. Svinkallt är det här hemma och det gör inte saken bättre av att titta ut. Värdet är väldigt fint men inte så mysigt. Mysig är vintern om man har någon fin människa att gosa med, men eftersom att jag är ensam och förmodligen kommer att vara det resten av livet så är jag nöjd med att stanna inne med mina fina katter. Min små bebisar. 
 
Ikväll är det dags för ett innebandy pass och jag är rikigt taggad. Ska bli skönt att få springa av sig lite sorg och ilska. Men först är det lite plugg som gäller. Det var ett tag sen jag pluggade nu faktiskt så jag hoppas att jag har kvar rutinerna! 

Stram hästsvans

 
Som ni kanske har sett fick det bli en hög hästsvans denna dag. Mycket skönt det. Mjukiskläderna är också på, det vill säga pyjamasen. Att byta om till pyjamas  direkt efter skolan är nog det bästa som finns. Speciellt en dag som denna då man haft sitt första nationella prov. Lycka. 

Sister tattoos

  

  
 
Jag och min syster ska så skaffa det här inom kort. Vad betyder mer än att ha en tatuering på kroppen som minne av henne? ♥

Ralph Lauren

 
Under min svarta fjällräven jacka dök det upp en rosa sak. En rosa Ralph Lauren tröja. Väldigt fin och stilren må jag äga. Fina kommentarer fick jag också, mycket trevligt. 

All black

Jacka - Fjällräven // Jeans - denmin // Väska - Longcamp // Skor - Skopunkten 

14e januari 2013

 
Godmrogon på er. Jag är inte på humör för någonting idag. Jag mår bra men känner mig så... tom? Jag har sovit extremt dåligt inatt att jag var på väg att dra till gymmet vid halv 4 imorse. Men jag lyckades stoppa mig själv eftersom att jag behöver sova. Nationellt prov har vi i dag så jagf måste få mycket sömn och enegeri så att jag kan ta mig genom det. En positiv sak är ju att man får sluta vid lunch. Jag tar mig då hem till Bella då vi väntar på att tiden ska gå snabbt så vi kan dra oss tillbaka till skolan för prov. Kul dag. 

Gårkvällen

    
 
    
 
Lite bilder från gårdagen med min fina familj. Det fick bli ännu en hemmakväll igår. Behövdes för direkt efter jag la mig i soffan innan middagen sov jag en timme eller två. Det var rikigt skönt men trött är bara förnamnet, jag var så seg efter det. Det bjöds i alla fall på en rikigt god rostbiff med bullgur och en stor sallad. Man kan säga att inte ett ord dök upp under middagen, så gott var det. Efter maten fick det bli en film så dom flesta somna till. Jag och pappa gick faktiskt och la oss redan vid 10. Lite udda för en lördag. 
Men kvällen var i alla fall mysig, det är huvudsaken. Min fina familj ♥

13e Januari 2013

-Godmrogon.
 
Här är man uppe tidigt ännu en dag för att spela lite innebandy. Gårdagens match gick si sådär så vi får hoppas att denna går bättre! Efter matchen är det racerfart hem som gäller, hoppa in i duschen och göra sig i ordning snabbt som tusan. Min lillasyster har en fotbollscup som jag blevg tvingad med och titta på. Adam kanske följer med och då blir ju allt lite roligare. Nej nu har jag bråttom. Hörs senare! ♥
 

Effects

Sådana effekter är så himla coola. Tyckte att det blev rätt bra dock lite för starkt. Jag hade kunnat tona ned effekten men nu är det försent.
 
Hoppas att ni har haft en bra dag, min har varit bra. Jag har umgåts med min far hela dagen, pratat och shoppat lite. Vi har pratat resor och lite mer privata saker. Älskar honom väldigt mycket. 
Här hemma händer det ingenting, jag ligger död i soffan medan de andra dricker bubbel och pratar om allt mjligt. Jag fick reda på att min biniki är på väg att att sakerna pappa och jag beställde ska komma snart. Kuligt! Kommer såklart att visa er vad paketen innehåller. 
Nu ska jag ligga kvar är och fortsätta att le, livet ä'r underbart. 

Ice cold

 
Jag känner för att skriva av mig lite. Inte klaga eller så, bara skriva ut. Som dom flesta av er kanske vet så har jag inte mått bra, inte alls. Det är inget som jag går runt och säger i verkligheten utan då är alltid ett fakeleende på läpparna. Nu när nya året äntligen är här så har hela jag föräandrats. Jag mår så himla bra. Utan anledning. Jag säger inte att jag är glad hela tiden men jag mår bra inombords. Det känns som att jag börjar hitta mig själv, en liten bit på vägen i alla fall. Det är inte lätt kan jag säga er, jag vet själv inte hur man kan hitta sig. Det är många av er som har frågot vad jag har gjort som gör att jag mår så bra och jag vet helt ärligt inte. Kanske att jag har börjat träna och börjar bli hyfsat nöjd med mig själv, eller så kom jag bara ur den dåliga perioden i mitt liv. Alla har eller kommer att ha en rikigt dålig period i sitt liv då inget gå som man vill, allt man gör eller rör på blir skir och man vill gråta hela tiden. Man tycker synd om sig själv och stänger sig inne i sin egna lila värld. Det är inte en rolig upplevelse men när man väl kliver ur den så mår man bättre i någonsin. Tyvärr kommer alla att någon gång att ha en rikigt svacka. Tråkigt men sant. Men något man ska tänka på när det händer är att aldrig ge upp. Jag var nära på att ge upp så många gånger, bokstavligen (dvs, självmord) Men jag hade turen som hade rätt vänner vid rätt tidpunkt. Se till att ni har någon fin människa att prata med, någon ni kan gråta ut hos och någon som bara bryr sig om dig när ni ses och ska prata. Tänk på allt det posetiva i det negativa. Låt ingen trycka ner dig. Livet är för kort för att kastas bort och leva med sura miner. Försök att hitta på något kul på dagarna, gör sånt du älskar och ha bara kul. Jag gjorde inget av det här vilket jag ångrar nu att jag inte gjorde. Det är svårt att tänka positivt när man må så dåligt som man gör därför måste man hitta på massor av roliga saker och skratta på dagarna. Gråta kan man göra när man är ensam och inser att det inte finns något mer roligt att göra. Men det är svårt. Det är inte lätt att göra som saker jag skriver ner nu men man måste försöka. Att bara försöka få sitt liv på banan igen är ett stort steg.  Jag vet att fler av er som läser min blogg inte har det bra just nu och jag kan inte mer än att säga, det går över. Men det tar sin lilla tid. Ge inte upp så löser sig allt. Tro mig. ♥
 
 

12e Januari 2012

 
En innebandy match spelad, nyduschad och mjukisarna är på. Bättre start på denna dag är svårt att få. Min far och jag ska snart ta oss iväg till ett köpcenter för att lämna tillbaka lite saker. Vi håller också på att beställa hem en massa saker till min kamera. Så fin pappa man har. Visar er senare vad som kommer tat dyka upp i brevlådan om en vecka eller två!
 
Dagen kommer inte att bestå av mycket. Jag har ingenting att göra så det får väl bli en kväll hemma. Igen. Det börjar bli lite tråkigt att inte ha någon vän i min närhet men det är sånt som händer. Vi tar dagen som den kommer istället. 
 

Fredags mys

 
Sitter med min fina familj och tittar på gladiatorerna. En kille är så sjukt snygg att jag drunknar.. ögongodis! Jag har inte så mycket annat att hitta på ikväll, Adam frågade om en COD kväll men jag är helt slut så det får bli en annan dag. En powernap har jag också tagit, skönt det. 
 
Morgondagen bjuder på en innebandy match och en kort runda på stan om jag inte bestämmer mig för något annat. Vill bara jag så mycket roligt som möjligt, är så himla glad! Älskar min familj och vi har planerat så himla mycket vi ska göra. Älska! ♥

Nötälskare

 
Jag har snart bokstavligen ätit upp hela skålen med nötter i. Min mage kurrar och kroppen fryser. Endast 18 grader i hemmet mitt, inte bar för hälsan inte! Men med två tjocktröjor och alla filtar man kan hitta så har jag kommit upp i normal temperatur igen. Mamma lagar mat stackarn och vi pratar för fullt om resor hit och dit. Bila ner till kroatien är nu bestämt, runt en månad blir vi borta! Längtar redan som ett barn på julafton. Sen har vi lite planer inför vintern, ååå vad jag älskar livet just nu!

Casual friday

Tjocktröja - H&M // Jeans - Cheap moday // Skor - Jeffrey campbel

Friday details

Fredagsen detaljer. 
 
Äntligen är det det fredag. Som man har längtat men sen började jag tänka, vad är det jag längtar till? Jag kommer att ligga och ruttna ännu en helg helt för mig själv. Jag skulle ha haft en sleepover med min allra bästa men hon har som vanligt inte hört av sig så jag tar det som att hon inte vill eller kan. Men jag kan drunka för mig själv. Tur att man har en sån fin vän som Adam som kan underhålla mig i alla fall. 
 
Denna fredag blir en hemmakväll med familjen och en dejt med kudden. Orkar inte längre men förvånad som jag är så mår jag toppen. Känner bara en irritation i hela kroppen på visa av mina så kallade vänner. Verkar vara lätt att glömma bort mig vissa gånger. 

Movie night

 
Sitter med far min och tittar på beauty and the beast. En rikigt bra film som jag helt och hållet kan rekomendera! Trött som en stork och värk i benen har jag också. Mycket bra, nu kommer jag att sova gott denna natt! Nej nu ska jag sluta störa pappa under filme, hörs imorgon! 

Smoothie

 
Hemma från ett grymt träningspass med innebandy tjejerna. Fys och vanlig träning samt matchspel fick det bli! Nu sitter jag här, nyduschad och fräcsh med en smoothie min fina mor gjort till mig. God är bara förnamnet. På tv rullar Hela england bakar. Ganska intressant och bakelserna ser helt stört goda ut! Lite sugen blir, dock mer besviken eftersom att jag inte äter sånt.. Lite surt. 

Makeup store cover all mix

 
Jag har höst att många använder sig utav Make up's cover all mix så jag kunde inte låta bli att köpa den själv. Jag måste säga att det är den bästa cover mix jag någonsin har använt. Jag började använda den för cirkus 1 vecka sen då min kattunge klev i den och mosade ner allt... Tog ett tag innan jag kunde börja använda den igen!
 
Jag har problem varje morgon med mina påsar under ögonen. Ja det stämmer, jag har påsar under ögonen. Som tur är blir jag inte mörk utan får bara påsar. Dom är inte så stora men väldigt irriterande. När jag försökte täcka dom förut med smink så gjorde jag helt fel. Jag la sminket över påsarna och inte under dom. Nu håller jag på att lära mig och börjar få in rätt teknik, det är inte lätt kan jag säga er. Men jag fick höra att den här lilla saken ska kunna göra under så jag köpte den och är nu fats. 279 kronor på Make up store och den är värd varenda liten krona. Helt makalös bra är den. För er som funderar på att köpa den, tveka inte! Helt klart min nya bästa vän i neccesären. :) 
 
 

Brace

 
Till ett par jeansfärgade jeans och en vit stickas tröja samt converse fick det bli till detta fina armband. Köpte det i Spanien för två eller tre år sedan och det används redan idag. Väldigt lila och fint. 
 
Usch vilken dag. Jag är helt slut men den rullade på bra! Roliga lektioner dock med tråkiga människor. Har som tur min knäppa vän Johanna jag håller mig till och då är det alltid glada miner!
Just nu sitter jag med en skål flingor och en macka för att få i mig lite mat. Jag har inte ätit sen 11 idag skulle jag tro så magen är lite sur. Sen blir det egen träning och innebandy efter det! 

Cross

 
Fick detta fina halsband av min bästavän i julklapp. Mycket fint och användbart! ♥

10e Januari 2013

Seg dag. Seg Mathilda som skriver. Är i skolan och första lektionen är avslutad. Idag är det en lång dag så mycket energi behövs om jag ska orka! Efter skolan begär jag mig hemåt för träning och sedan tar mamma mig till innebandyn. Inte så mycket mer som står på schemat för mig idag. En lång men lugn dag med andra ord!

VS bikini

 
När jag såg att mamma beställde denna skönhet till mig dog jag lite av lycka. Den är ju helt perfekt. Färgerna, modellen, snörerna. Allt är bara underbart. Är fortfarande helt stum och vet inte vad jag ska säga. Har man världens bästa mor så har man. Nu kommer jag att sova gott! Längtar till den kommer på posten! L.O.V.E. ♥

Dear to kiss

 
Köpte fel färg men det visar sig att detta var ganska fint det med. Härlig färg på läpparna och inte alls för mycket. Gäller bara att hitta passade kläder till det. Förtår inte hur man kan se så dåligt och ta fel färg. Mörk rött skulle det ha varit! 

Happy girl

 
Åå så bra jag mår idag! Dock försvann det under sista lektionen men nu är det tillbaka. Jag sitter i denna minut och trycker i mig en lime och daim "tårta" jag hittade i frysen. Det är nog min favorit bakelse. Skulle kunna äta mig tjock på det. Så gott. Annars händer det inte så mycket. Min far kom hem med yoghurt och flingor och står nu i köket och diskar efter mig. Inte så snällt gjort av mig men är min far bäst så är han.
Senare ikväll ska vi ta oss till träningen då far ska träna oss. Får se hur det går men jag vet att tjejerna uppskattar att han har börjat som träna och det gör mig glad(are).  

Iphone case

 
Detta iphone skal är det jag använder mest skulle jag tro. Väldigt fint och passar till det mesta. 

Morning stuff

Morron på er. Vaknade lite senare idag efter en orolig natt. Lite saker som inte är rätt vilket gör mig lite orolig men som tur är har jag mina fina vänner som stöttar mig. Okej inte alla men dom som verkligen vill hjälpa och det är jag mer än tacksam för. 
Denna morgon har varit väldigt lugn, gick upp och fixade mig, åt frukost och fixade lite morgonsaker som alltid måste fixas. Nu ska jag klä på mig, packa väskan och sedan ta mig till skolan. Har en hel del att göra efter skolan men jag ska kunna hinna uppsatera en eller två gånger. Ha en bra dag!♥

Seg dag

 
Känner nu hur slut jag är i hela kroppen. Jag orkar ingenting, inte mer idag i alla fall. Dagen har varit mysig, pratat med personer jag tycker och verkligen struntat i allt annat. Nu när skolan är i gång igen så ska jag satsa mer än 100 %. Jag ska få betyg som jag blir nöjd med och jag ska göra allt jag kan för att förverkliga det. 

Nu ska jag börja fixa mig för sängen, mina ögonlock väger mer ett ton just nu. Precis som det ska vara en tisdag som denna. 

Världens snyggaste bikinis

O.M.G. Hur snygga är de inte så säg? Det roliga är att alla ser likadanat ut fast i olika färger med det är tre helt olika modeller på bikinisarna. Dom är så sjukt snygga att jag dör. Min fina mor och jag pratade så jag ska beställa hem två stycken bikinis just där ifrån. Det riktar mot den längst åt vänster och den i mitten. Aamtiodigt är det kanske lite tråkigt att ha två nästan likadana så jag ska kolla runt lite mer. Att kolla på dessa får mig att dö av längtan till sommaren. Älskar. ♥

V

 
Första skoldagen och den kändes precis som alla andra dagar man har varit i skolan. Rolig men hemsk. Läxa fick vi också men bara en liten en. Vi fick också reda på att nationella börjar nu på måndag i Svenska Muntligt och efter det kommer läsa och skriva. Känns som att det bara är jag som är sjuuuuukt taggad på nationella proven! Jag tycket faktiskt att det ska bli super kul. Lite annorlunda för att vara mig om jag ska vara ärlig. 

05:30 8de Januari 2013

Bild från förr. 
 
Godmorgon alla pigga och mindre pigga. Själv var jag uppe med tuppen om inte ännu tidigare. Vaknade vid tjugo över 5 så slog det mig, varför inte träna lite styrka nu på morgonen? Man mår bättre av att träna på morgonen plus att musklerna tar mer. Dagen kunde inte ha strtat bättre. Jag körde en timmes pass bara ben så nu är det lite vingligt att gå men jag överlever. Skola idag också, får hoppas på att det endast är en informationsdag istället för lektioner. Nya scheman ska vi få och man vet aldrig hur länge det dröjer. Nej frukost var det ja, hörs senare idag. ♥

Close up

Love it. ♥

Black`n white funnies

 
Bilderna säger nog det mesta. Vår lilla foto timme blev helt underbar, när jag INTE stod framför kameran. Jag blir så himla dåligt på bild och jag förstår inte varför medan Matilda blir sjukt bra. Mini modell är vad hon är. Jag kommer att lägga upp bilder på henne senare, nu fick ni ett litet smakprov på hur mina bilder slutade haha. Måste göra något åt mig själv, bra på bild blir jag icke. 

Happy day

 
Vilken mysig och kall dag jag haft med min fina vän. Vi pratade en massa, "lagade" god mat, fotade lite ute i det kalla vädret och allt vi tjejer nu kan hitta på. Bilderna blev helt sjukt hemska på mig men nu ska få några rikigt fina bilder på Matilda. (Ja vi heter likadant haha). Vi började planera en hel del inför våren och vi har massvis med roliga saker att göra. Det känns som att det här året kommer att bli det bästa på länge. 
 
Nu ska jag förberda saker inför morgondagen. Tillbaka till verkligheten som man brukar säga. 

7de Januari 2013

 
-Godmorgon på er. 
 
Hoppas att inte allt för många är uppe vid den här tiden. Själv har jag varit vaken sen 2 timmar tillbaka, ibland börjar jag undra hur jag orkar haha. Just nu sitter jag och äter frukost, jag ska snart börja fixa mig lite smått och sedan tar jag en timmes tidigare buss hem till min vän. Vi ska ha en tjejdag denna måndag.  Laga god lunch, snacka skit och bara göra sånt som tjejer håller på med! Kamern följer inte med men det gör mobilen så bilder och så kommer att komma upp. Jag hoppas att ni får en fin dag allihopa! ♥

Sunday

 
Hela familjen, bokstavligen ligger döda i soffan i detta ögonblick. En film rullar på tv:n och min far kom precis med glass till oss alla. Så fin han är. Efter filmen ska vi nog alla gå till sängs. Jag är jätte trött och det tror jag alla andra också är. Nu ska jag äta lite glass ocg vara social mot alla andra. Sov gott kära ni! ♥

Something blue

 
En blå fint sak från Ginatricot. Lovely ♥

Innebandy hela dagen

 
Nu har jag äntligen satt mig till rätta i soffan med en tallrik sallad och prinskorvar och så klart ett glas saft till det! Tv:n är påslagen och där rullar det en film, systrar i jeans. En rikigt bra film det. 
Jag ska fortsätta här, hoppa in i duschen lite senare och sen blir det en till film. Är ledig imorgon och den dagen ska spenderas med en fin vän till mig hemma hos henne. Perfekt avslut på lovet. 

Studded bra

Denna skönhet kommer från dmretro. Helt perfekt i mina ögon. Nu gäller det bara att hitta en stor tunn vit eller svart tröja som man kan ha över. Så fint det kommer att bli till sommaren! Dock är den liiiite förliten så vi får hoppas att jag kan klämma in brösten i den i sommar. 

Morning

-Godmorgon! 
 

Vaknade runt 7 pigg och kry, stuttsade upp och börjar pilla på kameran. Fixa lite med inställningar för att lära mig nya saker. Jag börjar bli så himla fotosugen, speciellt självporträtt men jag hatar att stå framför kameran. Det blir inte heller en sån fin syn för er att bara ha en massa bilder på mig heller. Kan vara anledningen till att jag alltid vänder bort mitt ansikte på bilderna, usch vad jag ogillar mitt utseende! Men det finns värre saker att klaga på.
 
Jag hade nu tänkt att fixa some breakfast och sedan ta det lugnt. Vid 1 ska jag vara i våran träningshall och vara matchvärd (inte så kul), men efter det blir det 2-3 timmars träning (mycket kul!). Jag tror att vi blir klara runt sex någon gång. På kvällen har jag inte så mycket planerat, ska träna lite hemma sen kanske träffa någon vän som vill träffa mig haha. Vi får se hur det blir men nu är det frukost som gäller! 

Sleepy time

 
Usch nu är jag trött. Dags att börja hitta tillbaka till skoltiden. Det är ju som sagt bara tre dagar kvar innan vi börjar. Många känner ångest och stress, jag är lugn och peppad, just nu i alla fall! Jag vill få så bra betyg som möjligt och plugga som sjutton för att nå mitt mål, och mitt mål är högt så det gäller att satsa 100 % för att lyckas! Som sagt är jag peppad. Hoppas att ni alla känner detsamma. 
 
Kvällen har gått åt att göra ingenting som resten av dagen. Rikigt seg dag men imorgon och på måndag blir det andra bullar. Mer om det imorgon. Nu är det sussa som gäller. Sov gott finisar! ♥

Bekännelser

 
Jag älskar att shoppa själv. 
Att få långa sms av en vän är det finaste jag vet, jag blir så himla glad och inser då vilka otroligt fina vänner jag har. Dock händer det inte så ofta haha..
Det är många som säger att jag har en modellookoch skulle kunna gå långt inom branchen, jag fattar inte hur man kan tycka det, jag ser inte ens bra ut?
Funderar på att skaffa en träningsblogg.
Jag måste ha matchande naglar till mina kläder, annars får jag panik och vill inte visa mina händer. 
Detta år ska jag fokusera mer på smycken än kläder .
Jag gör mer för mina vänner än vad de gör för mig. 
Frukt är min drog.
Jag räknar alltid ut hur många timmar jag sover per natt, det måste vara MINST 8. 
Lookbook har blivit min nya favvo sida på nätet.
 

Spelkväll

 
Enda sen 8 har vi suttit och spelat en massa spel. Lagspel dessutom och jag är en sån himla dålig förlorare så nu har jag satt mig i ett hörn med min dator, frukt och två små skagen mackor medan de andra trycker i sig chips, läsk och vin. Det går inte att spela sällskapsspel med min familj. Dock vann vi men sen gick det lite vilt till så jag gick därifrån. Men jag tjurar inte för det. Sitter mest och funderar på vilka vänner som faktisk är vänner. Några jag trodde var mina närmaste känner jag knappt att jag vill umågs med. Lite trist.
 
Imorgon är det innebandy träning hela dagen, jag ska passa på att träna lite själv hemma också men det får bli på kvällen då man är uppvärmd. Jag tar dagen som den kommer helt enkelt. 

Cozy

 
Idag har jag bara haft en mysdag. Förberett maten inför ikväll och tittar på hockey, ingenting mer. Jag och min far ska snart dra oss iväg till affären och handla lite saker. Allt börjar ta slut här hemma så vi tänkte passa på att ta en lång promis till affären. Idag fick det bli en vilodag från träning, jag måste vila så jag passar på att göra det idag! Nej nu ropar pappsen att jag måste skynda. Hörs senare.

Skinnjacka

 
Jag håller på att leta för fulla muggar efter en snygg och stilren skinnjacka. Dom här över tycker jag är väldigt fina men min favorit är nog Jofama by Kenza 3. Den är rikigt snygg så vi får se om jag köper mig en sådan. Känns dock lite onödigt att lägga lite pengar på en jacka jag lika bra kan hitta i London. Men jag i behöv av en ny så vi får se, Nastygal har väldigt fina jackor dom också. Jag får helt enkelt leta vidare!

5e Januari 2013

-Morning
 
Vaknade av att min lilla prinsessa la sig på min arm och sen stannade där ett bra tag. 3 timmar senare flyttade hon på sig så att jag kunde få gå upp. Nu är jag uppe och har precis ätit lite frukost. Denna dag har jag inga planer förutom att jag och mammas bästa vän ska laga middag åt hela familjen. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Det kommer nog att bli kul! Mindre kul att jag verkligen inte har något att hitta på idag, jag blir uttråkad väldigt lätt så det kommer väl sluta med att jag tränar idag också. Magen gör rikigt ont idag, går knappt att sträcka på sig. Me like. 
 
 
 

Bal 2013

 
Jag är ingen brud som kommer att köra på värsta klänningen och skorna på balen i vår. Jag funderar på någon stilrent, något som de två här över. Jag är helt kär i den svarta och jag tror att den kan klä mig hyffsat bra. Den vita är ju bara för söt också. Jag har redan hittat dom perfekta skorna så nu är det bara klänning som saknas. Jag ska ju dessutom åka till London i Maj så jag kanske kan hitta en klänning där. Men vi får se, jag är i alla fall sugen på att börja leta sakta med säkert efter en fin klänning. Något som är typiskt mig hoppas jag på att hitta! 

Today`s

 
Stickad tröja - Zara // Linne - Klänning // Knästrumpor - Monki // Skor - Skopunkten // väska - Murberry // Mobilskal - systers. 

Två timmar träning

 
Mina ben värker, som alltid. Denna dag tog jag tag i mig själv och tränade styrka samt lite kondition i två (!?) timmar. Eftersom att jag inte har några vänner och inget liv så går min tid åt att träna. Men det är bara positiv för mig, jag mår bättre av det och ser mycket bättre ut. Det är dags att börja träna bort julmaten och få till en snygg figur. Idag fick det bli mycket mage och lår. Hittade massvis med nya övningar som tränar magen och låren samtidigt. Mycket bra för nu svider magen och låren samt rumpan så mycket. Ligger bokstavligen på golvet som en död fisk för att det värker så mycket. Det betyder att jag har lyckats! Yey. 
 
OSB!!!
Jag har som sagt fårr så himla mycket frågor om min träning och kost osv som ni vill att jag lägger upp. Då är min fråga till er, hur vill ni att jag ska visa allt? Video inlägg? Ett vanligt inlägg med bilder och text? En video med bara bilder? NI får bestämma hur jag visa er eftersom att jag inte har någon fantasi och är rikigt dålig på sånt här så kommentera nu, det är ni som vill veta inte jag.

4e Januari 2013

-Spenderade lite tid inne i stan idag för att fixa lite saker men det slutade med att jag kom hem med ett par jeans och en kräm. Jeansen kommer från Weekday, dom är grymt taghita i strech och kostade 400 svenska riksdaler. 
 

Hej på er. Jag har som sagt haft lite saker att fixa idag. Träffade en saknad vän inne i stan också så det var mys. Bilden över ser ni vad jag kom hem med. Jeansen är sjukt snygga och sitter som en smäck. 
När jag landade i hemmet mitt efter mina utgärenden tog jag tag i mig själv och tränade. Nu sitter jag här med en turban på huvudet och ska måla mina naglar. Min far ville dock att jag skulle följa med ut och titta på när min fina syster spelar en fotbollscup men jag tackade nej. Nu blir det tjejkväll med min mor och hennes bästa vän, god middag och en bra film tror jag att det ser ut som! 

Some fun memories

 

Fix och trix

 
Ett tips till er som vill äta bra med ändå inte få i er kolhydrater är att äta thaisoppa med kräftstjärtar i. Thaisoffan är stark vilket sätter igång matsmältning och kräftorna gör att ni får i er protein vilket är perfekt när det gäller lunch. Maträtten är inte stor och jag kan lova er att er mage inte kommer att kännas tom.
 

Denna dag har gått åt att sitta och klippa ihop en film jag skrattar åt lika mycket varje gång. Det är när jag och min kompis Johanna försöker lära oss en dans... herregud säger jag bara. Förhoppningsvis kommer det att dyka upp här senare ikväll. Nu har jag en hel del andra saker att fixa, jag måste göra mig i ordning och så inför ikväll. Längtar redan efter min bästa! 

The big V

Stickad tröja - H&M // Knästrumpor - Monki // Skor - Jeffrey campbell // Nitväska - Chicy.se 
 

Idag fick det bli en ganska så slappig outfit, dock gjorde skorna och väskan det hela lite bättre. Orkade inte sitta och kladda med smink så det fick bli utan. Det kan vara skönt det med, har inget speciellt jag ska göra förutom att fixa en massa saker hemma. Kanske kan fixa en sminkvideo också, det är några stycken som har frågat om det så det kanske kommer upp ikväll! 

3de Januari 2013

-Godmorgon. 
 
Runt 7 var jag klarvaken men tvingade mig själv att somna om en timme eller två. Det slutade med att jag vaknade vid 10 (?!) vilket inte händer ofta. Nu sitter jag här i soffan på min stackars rumpa med en kopp svart kaffe i handen. Och svaret på er fråga, ja jag dricker kaffe. Svart kaffe dock, men det är bara för att det sätter igång matsmältningen bättre än något annat. En skål flingor och en macka som vanligt står vid min sida och bara väntar på att få bli uppätet. Idag blir det en lång dag och mycket energi och närning behövs om jag ska orka!

00.00

 
Jag förstår inte hur jag orkar. Träningsfrek kan jag kalla mig själv nästan. Benen och rumpan värker så in i norden. Imorgon på morgon innan frukost får det också bli ett träningspass dock magen denna gång. M¨ste börja få fram konturerna ännu tydligare. Har ni några bra tips för magen?
 

Jag ska också fixa en video om övningar samt julklapparna som X antal av er har frågat om. Får se hur mycket jag hinner och om jag hinner klippa ihop allt imorgon. Har en hel del saker att fixa innan jag tar mig ut till Tyresö och spenderar kvällen framför fotboll. 

Last monday night

 
Jag har fått frågot om vad jag hade för mig på nyår och man kan väl säga så här, jag åt ton med mat, släpade mig ut med kameran för att fota vid tolvslaget, släpade mig in igen och la mig på golvet. Tog en fin bild på mig och min katt till instagram som en första bild på nya året, tog mig upp till mitt rum, la mig i sängen och sov ca 10 timmar den natten. En konstig men skön kväll med andra ord. Lite ont i magen dock efter all hummer, kött OCH efterrätt. Blev nog lite för mycket för min mage. Men jag hoppas att alla ni andra hade lite roligare och festade mycket för att inviga det ny året! 

Vi alla lever

Me
 
Happy girl in a beautiful world. Har massor att fixa imorgon innan jag tar mig ut till Tyresö igen sent på kvällen. Videos om mina julklappar och övningar som ni vill se, massor av frågor ska jag svara på också. Jag har fått förfrågningar om att skaffa en träningsblogg vilket jag faktiskt sitter och funderar på lite grann om kvällarna. Det kanske vore något för mig. Eller inte. Vi får se helt enkelt. Jag ska börja plocka fram saker inför imorgon och mina julklappar, har helt ärligt glömt det mesta jag fick i år... Men vi får hoppas på det bästa! 

2a Januari 2013

 
Måste säga att det känns väldigt konstigt att skriva 2013 istället för 2012.. Lika för alla skulle jag tro. Andra dagen på det nya året och jag mår så bra! Har inte mått så här bra på länge. 
Dagen har spenderats hemma med mammas bästa kompis och sen senare på kvällen/eftermiddagen tog jag mig ut till Tyresö för att titta på SM kvalet. Det gick si sådär men jag fick i alla träffa min absoluta bästa vän vilket gjorde allt bättre. Vi kramade varandra tills det inte fanns någon ork kvar och pratade om allt vi hann med. Älskar den tjejen så enormt. Min klippa. 

Hemmet mitt har jag landat i nu, ätit en god middag och ligger nu i matkoma. Så mätt att det inte finns. Tränat har jag också gjort och funderar på att köra ännu ett pass så här på kvällstvisten. Jag ska försöka göra ett eller två inlägg om massor av frågor som ni ställt och lite tips på övningar ni också frågat om. Men det får jag göra imorgon, har ern hel del saker att fixa åt er! 

Breakfast

 
Det har kommit in några frågor om hur min dag ser ut när det gäller mat, Så här har ni min frukost, det störta måltiden på hela dagen. En kopp svart kaffe (bra för matsmältningen), en macka med tomat och skinka samt et´n skål med flingor och bär. En god OCH nyttig frukost må jag säga. 
 
Vaknade runt 9 idag vilket är bra för att vara mig. Magen kurrade och huvudet dunkade så det var bara att gå ner och fixa lite frukost. Hemma har jag sällskap av mammas bästa vän där n´vi nu sitter och tittar på tv. Ganska lärorikt och intressant program. Jag ska strax göra mig i ordning och så och se vad dagen har att erbjuda. 

Tisdags kväll

Nu ser ni lite hur mitt hår ser ut. Kort men så friskt! Love it.
 
Robin Hood fick det bli och hela familjen satt bänkade framför tv:n. Helt klart en av de bästa filmerna som gjorts. Man mår lika bra av att kolla på den alla gånger. Förutom det har jag ätit lite glass med frukt som toppen på det hela. En bra dag har det varit med andra ord. Måste bara få ur mig att jag mår så himla bra. Tack så himla mycket för era söta kommentarer och hela alltet. Sov så gott och glöm inte att ni är världs bäst. Love ♥

My healthy I

 
Medan alla andra sitter och mumsar på en kebabrulle och pizza tog jag tag och fixa egen kyckling sallad med äpplen, 
 
Jag har precis fixat klart min sallad, nyduschad med blött hår. Har avklarat ett träningspass så här lite lätt, rumpa, ben och lår samt lite mage. Mina ben skakar och värker när jag går, precis som det ska vara! Älskar att träna och att börja det nya året med ett hårt träningspass är exakt vad som behövdes. Nu så här på efterhand känner jag att jag kunde ha tränat ännu hårdare men det är ingen ide att ta död på sig det första man gör. Nu blir det en god sallad till en bra film. ♥

Last night

 
Jag hoppas att ni alla hade ett bra avslut på 2012 och att 2013 började ännu bättre. Jag hoppade över festandet detta år och stannade istället hemma med min kära familj och ett par vänner. Det blev mys det med. Massor av mat, prat och en hel del filmer. Vid tolv slaget gick vi ut och tittade på alla raketer som sköts upp i luften. Vi har tur som har ett så ganska högt hus vilket gör att när man står på ballkongen så ser man över hela söder. Lite coolt faktiskt. Men hade jag fått fira detta nyår precis som jag ville, hade jag tagit mig in till skansen innan 12. Det får väl bli nästa år om inte något annat kommer ivägen!