30e April 2013

Morgon morgon. 
 
Fick bli en extremt tidig kväll igår då det kommer bli en lång dag idag. Valborg och jag har hel del planer som ska göras men det kommer att bli kul. Först skola på schemat sedan drar jag och några fina vänner hem, gör oss i ordning tillsammans som alla tjejer brukar göra. Efter det tar vi oss och äter någonstans då vädret inte vill spricka upp, sedan blir det skoj hela natten lång. Jag tror att det här kommer att bli en bra dag. Det känns i hela kroppen. Håller tummarna nu. 
 
Frukosten är uppäten, kläderna är på, sminket sitter som det ska och håret... ja det ser ut som det gör. Livlöst och tråkigt men snart blir det ändring på det. Jag är i alla fall redo för en ny dag! 
 

Food

 
 
Herre min skapare vad jag tycker om mat. Speciellt sallad med något slag av kött/kyckling/fisk eller fågel. Mumma är det verkligen. Men jag har på sista tiden börjat äta mindre, dvs endast ett ägg på morgon och det konstiga är att magen håller sig hela dagen enda fram till lunch. Det märks att magsäcken har krymt sen jag började med det då jag inte får i mig lika mycket mat som jag kunde få i mig förut. Ni förstår nog inte glädjen när jag började märka att det faktiskt fungerar. Älska livet just nu, och mat! ♥

Nytt för håret

 
Fick den här oljan av min frisör idag då min syster skulle klippa sig. Sägs vara en precis likadan olja som den marockanska oljan fast till ett lägre pris och det värmde ännu mer i hjärtat när jag faktiskt fick den gratis. Har inte hunnit använda den än men snart så, då ska den testas! 
 
 

29e April 2013

God morgon! 
 
Det fick bli en rikigt tidig kväll igår då jag kom hem vid halv åtta någongång efter en fyra timmars bilresa. Jag har haft en helt sjukt kul helg uppe i Mora även om det inte gick som vi ville att det skulle gå men det är sånt som händer. Jag är mer än glad att jag är hemma i alla fall. Egen säng, eget badrum och en egen dusch. Sån lyx vi människor har det egentligen. Dock har jag sovit extremt dåligt i natt och varit vaken enda sen fyra imorse. Det är helt omöjligt att somna om då så det var bara att se glad ut och gå upp på fötterna så man hamna på banan igen. Men med tur i oturen så hade jag extra lång tid på mig att fixa mig, alltid ett plus det. 
 


Klockan rullar på bra här och det börjar bli dags att fixa sig lite smått. Det fick bli en tidigt morgon eftersom det vankas nationellt prov i engelska. Uppsats skriving är dagens del. Nej nu måste jag rusa, det har tagit hela 40 minuter för mig att skriva det här inlägget. Det går inte så bra att göra flera saker samtidigt har jag märkt! Nå väl, hoppas ni får en fin och solig dag! ♥
 

Shorts

 
99:- Bikbok 

Lets go

Packad, nyduschad och påklädd. Dags att sitta i en bil 4 timmar mot Mora. Jag tror att det kommer bli rikigt roligt. Speciellt nu när jag åker med mitt innebandy lag. Världens bästa tjejer! Innan vi åker ska vi hämta upp Petsson och handla en massa gott. Gott innefattar naturgodis, torkad frukt och energi dricka. Mumma. Nå väl, hoppas ni får en super fin och solig helg här i Stockholm. ♥
 

New in

 
 
Löning igår och självklart kan man inte missa Bikboks stora 50 % rea för en dag. Fick med mig denna skönhet hem och lite annat smått och gått. Förstå den här till en brun kropp i sommar, så fint! och ynka 99 svenska kronor gick det på! Kap. 

26e April 2013

Godmorgon på er. Sitter här i köket för mig själv och tänker en massa. Lite läskigt om jag ska vara ärlig men när man tänker efter så har har jag kanske levt en 6:e del av mitt liv. Jag har redan varit med om så himla mycket och jag längtar mer än någonsin till allt annat som väntar. Lite konstigt men ja, sånt kan jag sitta och tänka på medan jag äter min lilla lilla frukost. Lillen har jag liggandes i mitt knä också, en galen racebil var hon som igår. Jag förstår att hon är trött faktiskt. 
 
Fredag idag vilket innebär HELG! Ska bli rikigt roligt att få åka upp till Mora och spela en cup där tillsammans med mina favvo tjejer. Vi kommer hem på söndag då jag förhoppningsvis har något att skriva om. Om internet fungerar kommer jag självklart att kika in lite då och då. 
Nu börjar det dra ihop sig för skola, slutar väldigt tidigt idag och då är det bara att åka hem och packa. Jag har inte rört en grej vilket jag borde ha gjort nu nä'r vi åker på eftermiddagen. Inte bra inte. 
Hoppas ni får en bra dag i alla fall PUSS ♥
 
 
 MUMA 

Choklad mousse och hallon

Mumsi
 
Då jag åker upp till Mora imrogon och stannar där hela helgen så kände jag och min syster för att göra något extra gott. 10 minuter innan träning så började vi fixa choklad mousse med hallon. In i kylen och nu när jag och far min kom hem så var det bara att hugga in. Gott är bara förnamnet. 
 
Idag har det hänt en hel del saker. Shoppade en hel del inne på Bikboks 50 % rea idag, bland annat en ny bikini, ett par shorts och två par tröjor. Mycket nöjd tjej här. Annars så flöt dagen på, körde ett benpass idag på gymmet men det blev ganska så klent då det var hur mycket människor som helst där. Helt insane. Men dagen har varit bra men lite nedgångar. Sånt som händer helt enkelt. 
Nu är det dags för sleepy time, mina ögonlock svider och klockan rullar iväg. Äntligen fredag imorgon! ♥

Blått och mönstrat

 
Blått och mönstrat fick det bli idag tillsammans med ett brunt skärp. Blev mycket fint det. Gillar när man bryter av en färg med något lite finare men somrigare. Me like. 

Good day

 Godmrogon! 
Härligt strålande väder vaknade jag till, hela rummet lyste upp av solens strålar och till och med genom min sovbindel. Lite ovanligt med det gjorde att jag vaknade med ett strålande humör. Dock har det nu ändrats och blivit lite sämre. Att alla ska hålla på och tjaffsa med mig hela tiden gör mig galen. Sånt man får leva med antar jag. 

Men nu är det en ny dag och en ny dag innefattar nya möjligheter. På schemat är det nationella i engelska hela dagen följt av lunch och sedan slutar vi. Kunde inte be om att få en bättre dag. 
Efter skolan tar jag mig in mot gymnasiet YBC där det är informationsträff alltså intervjuen och provet som jag skrev om tidigare. Ska bli intressant men jag är rikigt nervös. Prata på engelska är min starka sida men när det kommer till att prata inför en massa främlingar vill jag helst krypa ner i ett hål och gömma mig. Men vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Nu är det dags för en rejäl och god frukost så att jag orkar hela dagen! 


Dagen

Idag har det varit en alldeles för bra dag. Mycket skratt och elakheter vilket har gjort att dagen har varit bra. Tog mig till gymmet efter skolan med mina träningskompisar Moa och Elinor för ett bra armpass! Man kan säga att armarna är spagetti just nu och ryggen halvt av. Men jäklar vad bra det känns! Nu väntas det bara ett innebandy pass och sedan blir det plugg och vila med jordgubbar resten av kvällen. Mys tisdag helt enkelt! 
 
Middag fick jag stå för själv idag och det fick bli som vanligt, pytte lite pasta carbonana med massa sallad. Mums!
 

Favs

 
Mina absolua favorit mascaror. Använder båda lika flirtigt och det ser rikigt bra ut på mig efter som jag har inte har dom längst ögonfransarna. Me like. 

Happy me

Idag är jag glad. Det känns verkligen i hela kroppen. Egentligen finns det ingen rikigt anledning till mitt humör men allt känns bara så jäkla bra! Hoppas det håller i sig resten av dagen eller rättare sagt, resten av livet. Sån härlig känsla!!!! 
 
Nu väntar skolan och jag måste börja skynda mig eftersom jag ligger några minuter efter mitt tidsschema. Inte bra det. Hörs senare! 
 
Me today :) 

22a April 2013.

 Tiden går så himla snabbt. Och ja, det skrämmer mig något otroligt då det pirrar i hela kroppen när man tänker att det snart är maj (?!) och hälften av året snart har gått. Läskigt var det ja. 
 
Alla fall, godmorgon på er! Vaknade upp till ett lite molnigt väder men snabbt kom solen fram. Idag är det en ny vecka men massor av roliga och spännande saker som ska hända. Intervjuer, uppgifter, träning, shopping och mycket mer. Jag tror det kommer att bli en bra vecka om jag gör det allt på rätt sätt. 
Min syster håller nu på att fixa frukost åt oss då jag har börjat äta lite annorlunda. Det här ska bli extra spännande och se hur det kommer gå. Och nej, jag ska inte banta! 

Dags att ta sig upp ur sängen och börja göra något av denna dag. PUSS. ♥
 

Trött, arg och ledsen

Jag är så sjukt tröt, argm, ledsen och irriterad på mig själv. Arg på min kropp rättare sagt. Jag vill verkligen inte klaga om saker och ting på bloggen eftersom det inte är så speciellt kul att läsa om sånt. Men jag var bara tvungen att få det ur mig. Jag är nästan på gränsen att hata min kropp och mig själv. Usch.
 
Hej på er. Dagen har varit rikigt bra tills jag kom hem och började mäta saker och ting. Då kom allt i en smäll. Känner mig äcklig på något sätt. Dagen har i alla fall spenderats i kyrkan där det var ett möte om massa saker och så vidare. Så man kan säga att jag har spenderat min tid i kyrkan hela dagen. Far min var snäll och hämtade mig så nu sitter jag här, i soffan och inväntar ett litet samtal. Har lite saker som ska fixas innan jag byter om till mjukisbyxor och tjocktröja och bara njuter av denna söndag, denna fina och soliga söndag! Hoppas allt är bra med er i alla fall. 
 
 

Something gold and beautiful

 
Fick med mig dessa gratis från någon affärar här om dagen. Det tackar man för. 

Sunglasses

 
 
Ett par nya favoriter i min lilla samling på solglasögon. Kommer faktiskt inte ihåg vart de kommer ifrån eller hur mycket de kostade men det var några hundralappar i alla fall. Men snygga är de! Kommer att sitta uppe på mitt huvud mycket mycket i vår/sommar då jag tyvärr inte passar så bra i dom. Onödigt köp kanske men gosh så snygga. 

Saturday

En solig och fin dag som denna och jag är inlåst i huset mitt. Har abosult inget planerat idag vilket kan både vara skönt och lite mindre skönt. När solen är framme är det en självklarhet att jag ska sitta inne och titta på film i min ensamhet. Kul. Har dock en uppsats jag skulle kunna börja på men jag känner verkligen för att gå ut i det fria nu när vårkänslor är spridda över Stockholm. Jag har i alla fall stoppat i mig en bra och nyttig frukost så jag borde kunna hålla magen i styr några timmar innan det blir dags att äta igen. 
 
Annars så håller jag på att leta efter balklänning och har hittat två helt otroligt fina klänningar. En lång och en kortklänning. Älskar dom båda så jag ska troligvis beställa hem båda och testa. Så glad! 
 
Min frukost! 

Details color

 
Iphone skalet och halsbandet med en vit t-shirt samt en jeansjacka blev så snyggt! blev mer sommar känsla i det hela. Självklart bar jag detta till ett par svart jeans och vita converse. Blev så himla bra! 

Some snacks

 
Keso. Hallon. Digestive kex. Min fredag är fulländad. ♥
 

19e April

 Hej på er. Kort men helt underbra dag. Efter 4 timmar i skolan tog jag och min vän Moa oss till gymmet för att köra ett hårt men bra pass. Fick bli armar denna gång och jag kan säga er att det knappt går att lyfta upp mobilen, så mycket skakar mina armar. Känns bra men läskigt. Musklerna har aldrig kännts så här förut men jag antar att det endast tyder på något posetivt. 
 
Duschen har jag hunnit hoppa in i och nu sitter jag här i mjukisbyxor och en tjockträja. Bästa efter en dag i skolan och på gymmet. Lite mellanmål ska jag hinna stoppa i mig också innan Petsson kommer hit. Jag tvingade henne att komma och äta middag med oss ikväll då vi knappt ses längre förutom på träningarna. Vill mindre än något annat att tappa kontakten med henne. 
Nej nu är det dags för mellis, hörs senare! ♥
 

Breakfast killer

 
Bästa som alltid. Passade mer än perfekt en ledig torsdag som denna. Ja, jag är ledig idag och det behövs verkligen! Höll på att dö av trötthet igår eftermiddag under sista lektionen. Men det betyder inte att jag ska sitta hemma och lata mig i form. Efter gårdagens träning och dagens enorma träningsvärk i både magen, benen och ryggen (kan knappt röra mig utan att det gör ont) så ska jag ta mig till jobbet och fixa det jag har missat. Dock jobbar jag förhoppningsvis endast halv dag och sedan tar jag mig in mot söder för att träffa en människa. En go människa.
 
Annars så händer det inte så mycket, min underbara fina vän Anna fyller år idag så något fint och gulligt ska jag fixa åt henne! Regnar gör det också men det hindrar inte mig från att GÅ till jobbet. Får bli gummistövlar, halsduk, vantar och ett paraply om jag ska kunna komma fram. Jag ska alldeles strax göra mig i ordning men först måste lite kläder pryda min kropp. Hoppas ni får en bra regning dag! ♥

17e April 2013

Dagarna rullar på, tiden går snabbare än snabbast och jag är lika glad varje dag. Eller i alla fall i början på dagen. Solen skiner ute och det ska bli dags att inviga min jeans jacka från Replay. Love it, egentligen är det mammas men jag har snott åt min den. Till det får det bli en vit t-shirt, svart jeans, converse och min Longcamp väska. Enkelt och typiskt Mathilda. 
 
Började annars denna morgon med att steka bananpannkakor som alltid när man har lite tid över. Längtar tills dagen tar slut då jag ska ta mig till gymmet igen för att köra mage. Mina ben svider som bara den idag, blev ett rikigt bra pass igår! Och bättre blev det när jag tog min till innebandy träningen. Älskar verkligen att träna, jag känner mig så himla lycklig och fri. Det hoppas och tror jag att dom flesta gör. 
Nej nu är det dags att börja ta sig mot skolan. Ännu ett nationellt prov väntar så det är bara att tagga till och köra gärnet nu! 
 
 
 

Tuesday

Tisdagen har rullat på bättre än bra. Lite regn fick man på köpet men det kan man bjuda på. Efter skolan blev det hårdträning på gymmet i en och en halvtimme för mig själv. Ett bra ben pass kan man säga då jag går som en halv taskig kråka. Inte en vacker syn med andra ord. Nationella i SO gick som det gick, svarade på allt men könde ingenting. Jag brukar alltid känna efter om det gick bra eller dåligt men jag kände verkligen ingenting. Lite lustigt men skönt. Andra delen ska skrivas lika tidigt imorgon så det är bara att hoppa in i duschen, byta om och lägga sig till sängs. Ny och bra dag hoppas jag på att det blir imorgon! Hoppas ni haft en bra dag ♥
 
 

Gårdagens detalj

 
Jag hinner aldrig visa er outfit bilder längre men jag hann fota lite detaljer igår på morgonen. Alltid något det! Det fick bli svarta jeans, beige tröja med guld dragkedja längst ryggen, converse, en vit skinnjacka, longcamp väska, nit skal, solglasögon från Bikbok och iphone vantar. 

16e April

Godmorgon. Sitter här påklädd och klar inför skolan. Nationella prov vankas denna morgon i SO. Ska bli intressant och se hur det här kommer att gå. Självklart fick vi kursen vi inte ens har läst men det betyder att vi inte kan sänka oss i det ämnet. Nej men det här kommer att gå bra. Man får gissa sig fram till svaret helt enkelt, man kan ju i alla fall nå något poäng för det. 
Efter skolan kallar gymmet, kommer att få ett hemskt men roligt pass då jag redan har tänkt ut vad jag ska göra. Tror att det får bli ett ben pass idag, Eller kanske kondition. Vi får se helt enkelt. En bra frukost har jag i alla fall klämt i mig så nu får vi hoppas att denna dag bjuder på något kul! 
 
 

New iphone case

 
Love it. 

Kort dag

Kom hem för ca en timme sen och har endast hunnit gosa lite med lillen. Mat håller jag på att fixa nu också. Matsalen i skolan hade stängt så alla som var på bio fick gå hem. Lite segt då jag glömde mina träningskläder imorse så nu får jag strunta i det också, suck... Men det kan vara skönt att ligga hemma en måndag också. Dock ska jag på bio ikväll så vi får se vad jag hittar på. Nu blir det lunch i alla fall. 
 

Monday

Nu börjar det bli dags att dra sig mot verkligheten. En hel dag i en biosalong väntar samt en hård träning senare ikväll. Märkte dock att de fula grå molnen har börjat släppa ifrån sig lite regn. Dags att ta fram parapplyet då. Hellre regn än snö, här ska det inte klagas inte. Hoppas att allt annat går bättre än vädret idag. Min humör lutar mot det bra hållet i alla fall. Hoppas ni får en bra dag ute i det gråa. ♥
 

15e April

Ny vecka, nya tag. Jag vaknade helt svettig och anfådd imorse och insåg snabbt att jag måste ha drömt något ganska så tungt. Lite läskigt var det men det var bara att hoppa in i duschen och byta sängkläder. Tog mig i alla fall upp hyffsat bra i tid då jag har sovmorgon idag. Dock ska dagen spenderas i en biosalong hela dagen vilket ska bli så himla skönt! Behövs en grå men varm måndag som denna. Efter skolan ska jag på bio igen med mammas bästa kompis. Gratisbiljetter ni vet. Håller tummarna för att denna dag ska bli bra. Träning skuter jag upp till senare ikväll. Min kropp känns lite slö om jag ska vara ärlig. 
 
Upptäckte en ny sak i helgen. Jag har nämligen aldrig tyckt om gröt. Tomtegröt spyr jag av men havregrynsgröt hade jag aldrig testat och nu i helgen gjorde jag det och satan vad gott det är. Kommer helt klart att bli en ny frukostvana nu framöver. Mumma. ♥
 

webbcam fun

 
Love this girl. ♥

Higher then highest

 
 
Pil i hjärtat när jag såg dessa. Hur fina är dom inte?! Enda nackdelen är att dom är synhöga, men med hög platå kan dom bli enklare att gå i. Funderar på att beställa hem dessa till balen men jag bli osäker. Kommer aldrig att orka gå i dom en hel kväll. Tänker på mina stackar fötter som kommer att få lida. Nu när jag tänker efter kanske det inte är en sån bra idè trotts allt. Får se hur jag gör helt enkelt men my god så fina dom är. 

Lördags morgon

Önskar jag kunde skriva att solne skiner och våren är på väg men nej, nu får man istället en omgång av spöregn och mörka moln på himlen. Jag som trodde att det skulle börja gå mot det ljusa hållet men tydligen vill något komma mellan och spöka lite. 
Min morgon började i alla fall väldigt bra, gick upp vid halv 7 och satte på tv:n, spelade några banor på Candy crush och tittade runt lite på nätet efter både klänningar och objektiv. Mor min kom sedan upp och gjorde min sällis. Vi började laga frukost åt familjen + Ellen. Bananpannkakor, toast, färsk pressad jucie, frukt och en massa annat bjöds det på. Satt bra i magen gjorde det. Nu ska jag börja förbreda mig inför kvällen då jag spenderar natten hos min fina vän Anna. Love that girl. Hon måste vara som soulemate utan tvekan. Men först några avsnitt av Arrow och lite lunch på det! 
 
Min frukost! 

Make up store nytt

 
Steg innanför dörren nyss med lite nytt från make up store. Min cover all mix försvann på något sätt så jag behövde köpa en ny. Kul att lägga ner pengar på något som man hade mycket av och sedan försvann. Men nu har jag en ny och är lika glad ändå. 
 
Nu sitter Ellen vid min sida och det är snart dags att börja vår mysiga kväll. Hela huset för oss själva under kvällen och natten så vi ska laga mat, titta på film, efterrätt, ja hela paketet. Inget festande här inte, endast mys på hög nivå. 

Lillen och jag

 
Ååh min älskade skatt. Min egna egna lilla bebis. Jag orkar aldrig kalla henne hennes rikiga namn ( som förövrigt är Donna ) så jag kallar henne lillen. Jag menar kolla bara så liten hon är! Fullvuxen är hon också så större kommer hon inte att bli. Bebisen min. Ångrade i början att mamma valde att köpa henne men enda sen hon kom till vårat stora hem så har hon legat i mitt rum varenda natt, vid min kudde snarkandes. Man kan inte låta bli att tycka hon är lite söt. Ååh, nu ska jag ta med mig henne upp och somna till hennes kurrande. Mys pys, här behövs ingen pojkvän inte. Jag har min lilla vän. ♥

11 April

 Torsdagar är alltid en lika bra dag. Skolan rullade på bättre än någonsin och tiden jag spenderade på gymmet har varit den svettigaste ever. Shit pommes, rann längst ryggen, pannan, brösten ja you name it. Men rikigt skönt var det. Idag fick det bli konditionsträning då det var fullt med folk på maskinerna. Körde en timme löpband och crosstrainer helt enkelt. Gick bra det med måste jag säga. 
 
Sitter nu i soffan och försöker slänga i mig lite mat som pappa, mamma och jag handlade. Idag är en sån dag då vi knappt hinner laga mat så en sallad fick det bli för mig. Så gott när man inte har ätit på 7 timmar som mig. Måste börja planera mina måltider bättre. Nå väl, nu är det hela havets stormar här hemma, hörs senare! 
 

Ripped

 
Igår och idag fick mina ripped jeans sitta på benen. Mycket bekväma och fina. Me like. 

Bananlyx

 
 
 
Tog mig upp tidigare denna morgon och började leka lite med innehållet i kylskåpet. Ja, så här blev mitt resultat. Bananpannkakor. Lite lyx måste jag säga och ett under att jag ens hann. Dock blev det väldigt många så fick kasta nåstan hälften. Tråkigt men sant. Fixade i alla fall ihop en nyttig och fin frukost. Keso, hallon och mango kan vara det godaste till bananpannkakor. Herre jisses alltså. Måste fixas en massa fler gånger märker jag det. 
 
Onsdag idag. Min kropp värker som sjutton efter en timme på gymmet och en och en halv timme i innebandy hallen. Känns skönt att vara på banan igen. Träna, äta, sova, leva. Ungefär så kommer mitt liv att se ut nu veckorna fram över i mitt liv. Dock jag ska inte träna idag, har för mycket på schemat och jag hinner verkligen inte trycka in en timme gym. Mitt huvud kommer att explodera av för mycket att tänka på. Men först ska jag ta mig genom ännu en skoldag. Ha en bra dag solstrålar! ♥

8 April 2013

Vilken lugn och skön dag. Känns inte som att jag har rört mig från huset mitt men en skoldag har jag i alla fall klarat av. Den rullade på bra som varje måndag och man känner nu att allt är på sin plats igen. Slutade tidigare fick vi också göra då folk som missat nationella var tvungna att göra det. Allt jag har hunnit göra här hemma är att byta om till myskläder och fått i mig lite mat. Surdegsbröd är läskigt gott på eftermiddagen. Tror jag har tryckt i mig 3 stycken. Inte bra det. Men mat kan man aldrig få nog av! 
 
Senare ikväll ska jag hjälpa mor min med maten och sedan blir det en timme i badhuset. Lite udda då jag brukar gymma på måndag mornar men idag skippade jag det och åker istället till simhallen nu ikväll. Har inte varit där på jag vet inte hur länge så det ska bli kul och intressant. Simmning är ju sån himla bra träning så det kanske får bli en standard på måndagskvällar. Vem vet. 
 

Middag

Har precis tryckt i mig en räckmacka och lite chilipasta till middag. Satt som en smäck det. Har jobbat lite på en uppsats lika så och känner mig väldigt nöjd. Har fått massvis med kritik och tips vilket har visat mycket bättre resultat. Jag är rikigt nöjd och hoppas att min svenskalärare också blir det. 

Resten av kvällen kommer att spenderas framför TV:n tillsammans med frukt och smält vit choklad. Lycka denna söndag ♥
 

Sunglasses

 
 
Hittade dessa inne på H&M för en alldeles för liten peng. Så de fick bli nya i samlingen. Skulle chansa på att jag har upp mot 10 par solglasögon nu. Kuligt! 

Sunday

Godmorgon peeps. Vaknade ovanligt tidigt idag och det var ingen idè att somna om. Tog mig upp och började laga en nyttig och god frukost. Bananpannkakor med hallon, keso och kokosflingor. Finns nog inget bättre en söndag som denna. Snökaos dök upp under tiden också. Humöret sjönk tyvärr en snäpp eller två då. Men jag känner mig glad och positiv idag ändå. Far min och syster kom nu upp och vill sätta sig ner och prata lite om livet och bara umgåd innan vi skills åt då alla har olika planer för dagen. 
 

En ny vit skönhet

 
Efter en lång promenad runt hela stan efter jakt på en viss affär så hittade jag denna vita skönhet. Kommer inte ihåg vad affären heter men man kan säga att jag dealade ihop ett rikigt bra pris. Den var nämligen väldigt smutsig på ryggen som dom inte fick bort men som tur var tog mamma fram hanskarna och började skrubba. Nu är det som en skinande vitsippa. Eller ja, nästan. Ren och hel är den i alla fall, älskar gulddetaljerna på den dessutom. Så snyggt! 
 
Denna lördagsskväll spenderades med min far, syster och farmor. Tacos bjöds det på och mycket härligt prat. Dock har jag varit extremt irriterad hela dagen om jag ska vara ärlig, otrevlig har jag också varit vilket har känts i hela kroppen. Kan inte ha varit speciellt roligt för restan av världen som har varit omringade av mig. Nu blir det i alla fall serie mys och en stor och god fruktskål. Livet kan vara bra det också. 

New stuff

 
Lite nytt från dagen då pappa och jag var i stan. Satt bra i garderoben kan man säga. Det enda som saknas nu är en väska och en vårjacka sen är jag fit for fight inför London! 

Breakfast

Lördag, en strålande lördag. Jag ska göra precis ingenting denna dag. Kolla genom en uppsats som ska vara inskickad imorgon annars har jag inget planerat. Så himla skönt nu när jag har varit upptagen precis varenda dag. Jag behöver vila och göra ingenting. Men det innebär inte att man kan lata sig. Jag tog min upp ur sängen vid 8 tiden och har inte fått i min frukost fören nu. Jag och min syster ska sätta på en film hade vi tänkt men så klart ska det komma en massa emellan som gör att vi blir små sura på varandra. Inget ovanligt här hos familjen Christiansson. Bara små tjaffs hit och dit. Usch så sur jag är. 
 
 

Fredagen min

Jag har haft en helt underbar dag med min fina vän Anna. Finns ingen så bra som hon är och det menar jag. Dagen har spnderats i stan många många timmar. Hasade mig hem den sista biten från tunnelbanan med kassar och väska i händerna. Fick med mig lite fint hem, en jacka, ett par jeans och en tröja. Så fint men inget för speciellt. Måste hålla i min pengar lite nu då jag åker till London snart. Längtar mer än mycket. Tror jag nämner det i varenda inlägg men jag kan inte låta bli att längta lite mer varje dag.
 
Resten av denna kväll kommer att spenderas i soffan med mitt cirtonvatten. En ny nyttig drog. Dricker mitt vatten med citron i hela tiden, dagen lång. Mys
 
     
 
Frukost denna fredag! 

Beautiful day

Vädret har visat strålande sol och inget moln på himlen under hela dagen. Kan man begära mer? Trror inte det. Jag har dock inte tillbringat så mycket tid ute och det kommer jag nog inte att göra framöver under dagen heller. Jag har jobbat sedan halv 8 imorse och slutade vid två ungefär. Blev klar betydligt tidigare än vad jag hade räknat med så jag tog en liten promis hem ute i det fria. Höll på att svettas ihjäl ett tag och nöjt varenda liten sekund. Har saknat den värmen sen första lövet fall ner på marken och sommaren försvann. Mysig var det dock inte när jag kom hem. Svettig som en gris och luktade säkert lika illa. Hoppade in i duschen och nu sitter jag här, i mjukisbyxorna i köket och väntar på att tiden ska gå snabbare. Ikväll vankas det middag i stan och bio med Marlen. Ska bli skönt att få lite egen tid med henne. Vi kommer nog att prata om skolan och läxor osv som alltid. Så glad att jag har henne. 
 
Ska se vad som finns att äta här hemma och sen ska jag faktiskt ta och lägga mig i soffan. Ingen kan säga att jag inte får en sån här fin dag! 
 
 

2a April

Dom senaste dagarna under det här lovet har jag haft så himla mycket att göra. Sover  knappt 6 timmar per natt, är uppe och härjar lite överallt och jobbar som en galning. Jag behöver en paus känns det som. 
Nu har jag i alla fall kommit hem från jobbet och ska börja hjälpa mor min med maten. Nybakta bullar och nybakat bröd bjöds det på på jobbet denna dag så jag känner mig lite.. degig om man kan uttrycka sig så. Tyvärr har bloggen fårr hamna lite åt sidan nu vilket den nog kommer att få göra etty tag fram över. Får se om jag lägger ner helt och hållet istället. Uppskattar ändå era underbara kommentarer som ni skriver här varje dag! Läser varenda en även om jag inte alltid publicerar dom. Kärlek till er! ♥