10 onödig fakta om mig

♥ Jag har aldirg varit ett fan av mjukisbyxor och tjocktröjor, nu med mera använder jag det hela tiden. Mjukis kläderna sätts ALLTID på då fort jag landat i hemmet mitt. 
 
♥ Jag har extremt svårt för att bli kär, är väldigt kräsen och letar alltid efter fel. Jag tror det beror på att jag inte vågar bli kär. Är rädd för att få mitt hjärta krossat med andra ord. Dock trivs jag som singel! 
 
♥ Frukt och grönsaker är mitt liv. Jag ÄLSKAR det verkligen. Att sitta hemma en lördagkväll med en tallrik med fint och snyggt hackade frukter är livet. Grönsaker också för den delen!
 
 
♥ Jag hatar att smsa. Föredrar att prata i telefon istället, det är jättejobbigt att behöva sitta och skirva i timmar till en person när man bara kan prata i telefon i några minuter. Irriterade. 
 
♥ När jag är trött och grinig slutar jag lyssna på folk. Jag stänger in mig i min egen värld. Speciellt när det hanslar om läxor eller prov. Då försvinner jag från min kropp på rikigt. 
 
♥ Jag älskar skor. Jag och skor, det bara funkar ihop. Skulle jag kunna och vilja hade hela mitt rum bestått av skor! Höga samt låga klackar, fest skor eller inte, kängor eller stövletter. Skor som skor. 
 
 
♥ Ordet antagligen är ett ord som kommer ut ur min mun väldigt ofta. Ett Mathilda ord helt enkelt! Mina vänner och familj påpekar det hela tiden, dock har det minskat väldigt mycket sen jag börjat tänka på det själv. 
 
♥ Om jag inte hade slutat på simning hade jag tävlat i SM nu. Jag simmade med 3-4 år äldre och var på väg att hoppa upp yttligare för att börja tävla på rikigt. Tävlade mot mycket äldre också. Men morgon träningarna tog livet av mig så jag slutade. Jag kunde alltså ha tävlat i OS detta år. 
 
♥Jag somnar alltid snabbt oavsett om jag är trött eller inte. Ögonbindeln är min räddare.
 
 
♥ Jag HATAR verkligen hatar risgrynsgröt. Jag har inte smakat eller ens luktat på det sen jag spydde i matsalen i 2:an på grund av gröten. Blä. 

Tacos kväll

 
Efter en super mysig och lugn middags kväll bestående av endast tjejer, blir det nu film för hela slanten! Ska ta ett glas vatten och en frukt nu när sötsuget är på tugget. Ha en bra fredag kära läsare! ♥

Cold as ice

 
Hemma från sista dagen denna vecka i skolan. Har aldrig varit med om att en vecka har gått så här snabbt. Love it. Ikväll blir det en mys kväll bara vi tjejer i familjen. Tacos till middag och en hög med filmer väntas. En slapp kväll helt enkelt. ♥

Resevideo Paris

 
 
Eftersom att jag har fått en hel del nya läsare tänkte jag att jag kunde lägga upp min och min kusins resevideo från Paris. Helt klart en av de bästa resorna i mitt liv. Me love u long time Lindah ♥
 
 

Träning

 
Nu sticker jag på innebandy träning. Har precis gjort klart ett träningspass här hemma så jag är gott och väl uppvämd. Idag kommer en speciell person ner till träningen för att ge oss lite extra tips på hur vi kan föbättra oss till cupen som ska spelas mellan jul och nyår. Mer om det senare. Nu måste jag rusa. 

Christmas dress

 
 
I år har jag tänkt lite annorlunda med klänningar inför julen. En svart klänning med spets, långa armar och ett bälte. Så himla fin, förstå det med en hög stram hästsvans och röda läppar och så klart höga klackar. Denna skönhet ska beställas inom kort. ♥

Golden necklace

Bekännelser

 
Hade jag blivit en kille hade jag hetat Rasmus. 
Jag har INGEN jag kan prata om varenda liten sak med. 
Jag reser utomland väldigt ofta, minst 3-4 gånger per år.
Banan i tacos, finns inget bättre! 
När jag föddes bröt jag mitt nyckelben så det första läkarna gjorde var att gipsa min axel.
Jag har ALLTID två sugrör när jag dricker, kan inte ha ett det funkar inte.
Jag ogillar barn så mycket, kommer inte att skaffa det när jag blir stor.
Jag önskar verkligen att jag hade modellocken...  
Jag äter inte godis, chips, popcorn, bakelser (om ingen bjuder på ny bakat så klart..), kaffe eller vita kolhydrater. 

Svart vit

 
Två bilder från imorse. Trött, nyvaken tjej si sådär vid 6 på morgonen med nyfixat hår. Yes thats right, jag börjar ALLTID fixa mitt hår innan jag börjar med sminket. Lite udda men jag känner att håret är mycket vikigare än sminket. Jag går ändå upp så tidigt så jag hinner för det mesta fixa hela mig. Men här har ni två bilder som visar lockarna bättre! Jag gillart! 

Cozy

 
Mätt är bara förnamnet. Jag ligger helt död i sängen tillsammans med min prinsessa. Hon får mig alltid att må bra genom att bara ligga vid min sida och visa att hon bryr sig. När hon kryper ner bredvid och bara gosar, vill man aldrig flytta på sig. Mitt hjärta. 
 
 

28e November 2012

Jag ser hemsk ut jag vet... fyyyy asså. 
 
Uppsats, skola och öppet hus hos gymnasium har denna dag bjudit på. Jag har aldrig varit så sugen att börja i en ny skola som jag är nu. Jag är helt såld. Har dock nå28gra gymnasium till jag måste titta till innan jag bestämmer mig helt. Nu är det bara linje kvbar. Står och väger mellan två sycken... Ack så jobbigt. 
 
Nu inväntas det mat och sedan mys för hela slanten! ♥

Cruls

 
Denna onsdag tyckte jag att lockigt hår skulle passsa bra enda till jag tittade ut och såg att det regnar. Vi får se hur det här går. Denna dag bjuder på skola till 3, efter det åker jag in till stan för att gå på öppethus i gymnasium. Det ska bli spännande och kul dock tror jag att jag redan har bestämt mig! ♥

New body

 
Jag måste tipsa er om världens skönaste och mest bekvämaste sport bh någonsin. Den kommer från New body och är helt underbar. Strech vilket gör att den är lätt att ta på och av med sitter taghit när man väl har den på. Dock passar den bara för de som har större bröst eftersom tyget är väldigt slappt. Så det gäller att titta vilken kupa du har för att sedan lättre se vilken storlek som passar dig! Jag säger det, ni kommer inte att ångra er. 

Regnigt värre

 
Vilken dag. Denna dag har också rullat förbi snabbt som sjutton, det har regnat hela dagen, helt okej lunch serverades, vi fick sluta en timme tidigare OCH skolan började brinna. En helt vanlig dag i mina ögon. Den lilla tiden jag har varit hemma har jag stått och öst vatten utanför huset så översvämning inte förekommer. Det vore trist. Inväntar dock en viss tid då jag har lite saker att fixa och i väntan på det har jag fixat ett litet mellanmål. Mjukis kläderna är också på! 

Fuck you

 
Godmorgon. Ny dag nya tag. Jag bär en cool tröja som beskriver mig idag. Ljusblå jeans och converse till det tror jag blir bra. 
 
Skoldagen kommer att bestå av många och långa lektioner men jag ska försöka ta mig genom dom. Känner för att stanna hemma idag men icke sa nicke. Skolan i första hand! 

Träningpass

 
Det finns inget som är så skönt som efter ett träningspass. Jag börjar se smått resultat nu vilket glädjer mig men jag har en bit kvar tyvärr.. Jag är så otroligt mot min kropp att jag mår dåligt när jag kollar på den. Som tur är håller den på att förändras. Usch vad man kan ogilla sig själv, förstår mig inte på er som har ett sånt bra självförtronde. Vart får ni det ifrån?! 
 
 

 

Krage

Tröja från H&M och Skjorta från Zara. 
 
Idag körde jag på en turkos tröja och en skjorta under. Fick mycket fina kommentarer att jag passade i den färger tröjan hade och det är alltid lika kul. Svarta jeans och ett par vita converse blev det till detta. 
 
Ännu en dag som bara rullat förbi. Har nog aldrig varit med om att en skoldag har gått så här snabbt. Och för en gångs skull har skoldagen varit rolig! Jag är inte heller arg på någon i klassen vilket alltid är ett plus. Ett par program ska jag försöka att hinna titta på innan det är dags för ett träningspass. Är sjukt taggad och kommer att köra till 100% denna måndag. 

Of to school

 
Nu begär jag mig till skolan. Ha en bra dag denna måndag. ♥

Monday morning

 
Godmorgon. Jag startade en ny vecka med att laga pannkakor faktiskt. Jag brukar aldrig orka göra en ordentlig frukost men idag kände jag att det behöves. Dagen bjuder på en sovmorgon och en kort dag. Efter skolan är det bara att åka hem och träna. Ska se om jag behöver plugga något också, har inte behövt göra det på två veckor nu vilket är helt UNDERBART. 

Pärlplatta

Jag saknar att lägga pärlplattor. Jag och min syster gjorde det jätte ofta ett tag, kommer ni ihåg det? Alla som vi gjorde har vi nu slängt... Dom kommer inte till användning eller rättare sagt, vad ska man andvända de till? Finns inget, rama in i tavlor men hur kul är det på en skala 1.10? Vad jag ville säga är att jag saknar att lägga pärlplattor. End of the discussion. 

I am who i am

Hittade denna bild bland arkivet och jag börjar bli tveksam om jag har visat den för er men oavsett vad så får ni se den ännu en gång in that case. Jag måste säga att när jag och min fina vän Natta gjorde den här plåtning har jag aldrig sett ett bättre resultat. Jag blev så sjukt nöjd med bilderna. Alla bilder blev så himla fina om jag ska vara ärlig och lite självkär. Vad tycker ni? Blev bilden fin? 

Två matcher på en dag

Så. Nu kan jag pusta ut och hämta andan. Två matcher på en dag tar extremt mycket på krafterna måste jag säga! Men denna match vann vi med 3-2 vilket är skitbra för nu klättrar vi upp i tabellen. Två assist gjorde lilla jag så jag är super nöjd. Hela vårat lag var grymma denna match så det var rikigt kul att spela. 
 
Nu blir det middag men innan det en varm och skön dusch, sedan en långfilm med min familj. Bättre kan det inte bli en söndag som denna. ♥
 
Bjuder på några bilder från X-Factor från när jag och mitt lag var där. Två veckor sen skulle jag tro att det är. 
 

Spakle topp

Cubus 399:- 

Går kvällen

Till förrätt: Creps med curry och äppelröra. Lime på det också. 
 
Till varmrätt: Wienerschnitzel, potatis och sallad. Citron på det också. 
 
Till efterrätt: Päronhalver med After egiht och grädde! 
 
Det bjöd på en rikigt gor middag igår kväll bestående av 3 olika rätter. Jag gav som 3 av 5 på hela altet, Jag hade velat att allt skulle ha en röd tråd och det vi blev bjudna på hängde inte ihop någonstans. Men maten var sjukt god och kvällen blev rikigt lyckad! Nästa gång är det min och mammas tur. Får se vad för spännande vi hittar på. 

Söndag

 
Det börjar bli en vana att spela innebandy på söndagar nu. Två matcher dessutom. Så jag sitter och äter en stor tallrik med mat och en massa frukt för att tagga till nästa match som spelas som ca 2 timmar. Efter det matchen blir det hem och bädda ner sig i soffan framför en bra film. Grönsaker och sipp är ett måste en söndag som denna! 

Bustier

Bikbok 299:- 

Lipstick

 
För er som har undrat så använder jag mig av det här läppstiftet. Vet faktiskt inte vart det kommer från eftersom jag tror att det är mammas... Alla fall, super fin färg och inte för rött. Orange är det inte som en del tyckte på bilden jag la upp! 

Cozy time

Hemma från en hel dag på mässan och stan med min mamma. Så mysigt att ha lite egentid med henne. Jag fick med mig både nya gymnasieval och ett par svart jeans hem denna lördag. Sushi till lunch vilket gjorde hela min dag! 
 
Ikväll kommer min syster och pappa laga förrätt, varmrrätt och efterrätt. Vi ska ha en liten tävling i familjen, nästan som halv 8 hos mig. Idag lagar Mickis och pappa middag, nästa lördag är det min och mammas tur. Kommer att bli både spännande och roligt! 
 
Nu blir det film med mamma och sedan middag! 

Stan med mamma

Red lips

 
Körde på röda läppar idag till ett par ljusblå jeans, vit stickad tröja, skinnjascka, converse och en extremt hör och stram toffs till det! Jag märker hur annorlunda jag har blivit. Från den gulliga söta lilla blyga Mathilda till en tuffare snyggare Mathilda. Lite kul att se skillnaden från hur jag var förut till nu. Jag ska se om jag har några bilder som jämförelse som ni kan få se, det är rikigt roligt. Som två helt olika personer enligt mig och mina vänner samt familj. 

Två nya toppar

 
Hej på er. Äntligen är veckan slut. Jag är sååå trött att jag bokstavligen skulle kunna sova i dagar. Magen gör lite ont också så jag ska ta en Ipren och köra ett träningspass. 
 
Efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp bästis där vi gick runt i affärer och förssökte hitta ett ställe där vi kunde fika vilket inte gick så bra. Full ÖVERALLT men det kan man förstå vid den här tiden på året. Vi togs hem istället och nu sitter jag här i träningskläderna och ska köra mage, ben och rumpa! 
 
Juste ja, visst är mina nya topper helt stört fina?! ♥

Olesenstjej


Vad ska man säga om denna brud. Jag har följt hennes blogg så länge jag kan minnas och jag vet att hon gjort detsamma med min. Vi pratar ganska ofta genom våra bloggar och jag måste säga att det är hur go tjej som helst. Charlotta (som hon heter) bloggar helt enkelt om allt mellan himel och jord. Hon är en förlovad super snygg modell (går visningar) och har en blogg som man fastar vid direkt. Uppdateringen är på topp hela tiden och massvis med gulliga kommenatarer flyger in och ut hela tiden. Finns ingen tid att förlora, besök denna underbara tjej och börja följa hennes blogg som jag. Ni kommer att bli fast och ni kommer verkligen inte att ångra er!
Klicka HÄR eller HÄR för att komma till en blogg du inte kan eller får sluta följa. 

Me, myself and i


Blandade egopics på moi under året, fyyyyy vad man såg ut haha....
 
Godmorgon folket. Gårkvällen var helt sjukt rolig. Charader, kurragömma och en gooood middag. Min mage var mätt och belåten när jag kom hem. Min kompis Christian hade ordnat en liten Thanksgiving middag för hans närmaste vänner och en massa olika saker för att skämma ut oss. Men det var roligt och absolut något som måste göras om. 
 
Fredag idag. Det enda jag har på mitt schema är skola, shopping och två träningspass eftersom jag hoppade över ett igår. Sen bli det familjemys för hela slanten. Är så trött och slut i kroppen att jag inte orkar göra något speciellt ikväll. Hittade också världens finaste topp igår när jag gick runt själv på stan. 

Morning


 
Godmorgon torsdag. Bara en dag kvar till fredag och jag kan inte längta mer än vad jag redan gör. Jag är helt slut i kroppen och har en svullen fot på köpet. Matchen igår gick åt pipsvängen men jag orkar inte sura för det, sånt som händer. 
 
Denna dag kommer att bjuda på halvdag och sedan begär det av till gymnasiemässan. Ska bli både kul och läskigt. Det kommer att finns sa himla mycket att välja på så en stor beslutsångest kommer att dyka upp. Nej nu måste jag sluta, ha en bra dag! ♥

Feather

Örhänge(n) från Ginatricot. 

En förliten skönhet

Så himla synd när plagg man verkligen ÄLSKAR blir försmå... Mina höfter växer så de knackar att jag inte får på mig dessa utan att visa hela rumpan. Funderar på att sälja de för en bra peng. Billiga var dom inte kan jag säga men oj så snygga. Någon av er som kanske är intresserad av dessa? 

Lillen där

Haha så hon ser ut... lillen där. 
 

Ikväll kommer jag att förbereda mig för en innebandy match. Taggad kan jag inte påstå att jag är men kul ska det bli. Att få spela den sporten jag älskar är bara en massa plus. Jag ska hjälpa pappa med maten och sedan byta om, måste hinna se Grey`s innan jag drar också, mycket vikigt! 

Djävulen bär prada

 
 
En rikigt rikigt bra bok för er som är modeintresserad. +++ av +++++ får den av mig! ♥

Wednesday

Skoldagen denna onsdag har vait lugn och kort. Hemma i hemmet mitt nu med tv:n påslagen, en skål med yoghurt (som vanligt?) och hallon samt linfrön i. Mumsi mumsi. Sitter och fixar lite bilder på datorn för att få igång bloggen igen. Funderar starkt på att byta blogg... men vi får se hur det blir! 

Hallon och yoghurt

Mitt mellanmål denna tisdag. 
 

Hej hopp. Ännu en dag som har passerat, en lång och jobbig dag. Gör inte mycket att vi fick sluta en timme tidigare heller. Jag åkte hem direkt, satte på mig mjukisbyxor och satte mig i soffan in lindad i min mysig och mjuka filt. Idag står innebandy träning på schemat samt egen träning i hemmet mitt. Trycker i mig lite mellanmål också för att orka hela dagen ut. Hoppas ni haft en bra dag ♥

Converse baby

Tränat


Åå så skönt det är att träna! Speciellt styrka. Pappa och jag skulle ha tagit en två timmars promenad idag innan han kom på att han själv hade träning. Så vi får ta det imorgon istället. Jag har lagt upp min träningsplan lite annorlunda. Styrketräning (mage, lår, rumpa, ben, rygg osv) varannan dag och långpromenad eller en joggingrunda varannan dag. Läste att det är det bästa sättet att bränna fett och få den kropp man alltid drömt om. Jag tycker att det bode hända något nu, har tränat 5 gånger i veckan i snart 1 månad.. Jag tycker att resultat borde börja visa sig snart... Det kommer väl när det kommer. 

spike bra

 
 
Sitter och funderar på om jag ska klicka hem denna skönhet eller inte. Beslutsångst på hög nivå. Ska ta och träna istället för att sitta här och dregla som en apa. 
 

a piece snack

Mitt mellanmål denna måndag, yummi. 
 
Den här dagen gick otroligt snabbt. Roliga lektioner för en gångs skull och alla var trevliga, bara plus denna dag. Nu har jag en hel del saker att göra, kolla tre olika program på mindre än två timmar och sedan blir det träning i en och en halv timme, efter det plugg. Nu vet ni hur min kväll ser ut. 

Monday

 En liten glimt vad som klär mig denna måndag. 
 

Godmorgon. Ny vecka igen, tiden går verkligen fort. Redan vecka 47, bara en månad kvar i skolan. Kan inte längta mer än vad jag redan gör! Alla fall, denna dag bjuder på skola till någonstans vid 3. Efter det åker jag hem, ska försöka plugga lite och skirva en uppsats som ska in nästa vecka. Träna ska jag också hinna mer samt läsa ut en bok! Har en hel del saker på schemat med andra ord. 
 
 

Olly Murs

Jeffrey campbell

Kommer att bli mina inom kort! Kärlek och så jag. ♥  

Yoghurt och bär

 
Har suttit sen några timmar tillbaka och tuggat på lite bär och yoghurt framför ett avsnitt av hela sverige bakar och gårdagens så mycket bättre. Jag är fortfaarande helt död efter igår så soffan är m,in bästavän just nu. Magen vill inte heller ha någon mat i sig förutom vatten. Nå väl, ska invänta pappa och sedan sätta upp några hyllor i mitt rum och efter det köra ett träningspass. Hoppas på god middag ikväll också. Hälriga söndag. 

Mysiga svarta

Världens mysigaste mjukisar, köpt för 2 år sen i Gothia cup
 

Jag har inte insett för en ett tag sen hur jäkla skönt det är med mjukisbyxor. Nu för tiden byter jag ALLTID om till det när jag kommer hem från skolan. Så himla mysigt! 
 
Gästerna som kom på besök igår kväll gick vid halv 7 imorse. Jag är helt död och kommer förmodligen att vara det hela dagen lång. Jag är sååååå trött och seg. En söndag i soffan med en god frukost och en hög med filmer. Låter bra i mina öron. 

Mys kväll

Nyrakade ben och ny tvättat hår må vara Guds gåva. 
 
En rejäl brunch har det bjudits på här hemma tillsammans med en massa gäster. Jag kom lite sent på grund av att min innebandy match krockade men vi hade trevligt ändå. Nu väntas det nya gäster och en rejäl middag. Mat koma nästa.
 
 

Yesterday

 
Bilderna säger nog det mesta. Vilken kväll, skrik, tårar, skratt och en massa mer. Har flera hundra bilder på lager som bara väntar att få komma upp på bloggen. Olly Murs var gästartisten och oj vilka bra bilder jag fick på honom. Lycka!  

X-factor

Denna fredag kommer att spenderas tillsammans med mina fina innebandy kamrater där vi äter middag ihop och sedan for vi vidare mot X-factor. Yes that`s right, vi ska dit. Är inte speciellt taggad men det kommer nog senare under kvällen skulle jag tro! Kläder blir det inget speciellt, samma som jag hade på dagen tror jag att det får bli! Hörs så klart under kvällen och bara för eran skull följer kameran med. 
 

röda läppar till dagens

Jacka - Levis // Tub topp - H&M // Jeans - Cheap monday // Skor - Skopunkten // Väska - chicy.se // halsband - gammalt // solglasögon - Bikbok
 
 

Repost

c.a ett år sen, tänkte visa hur tröjan jag bar idag såg ut. 
 

En innebandy träning avklarad, mina stackars muskler fick lida en hel del men jag har hört en massa om att träna är bra när man har träningsvärk så jag hoppas på det bästa. Tog i mig en tallrik med flingor och yoghurt för att komma på banan igen. Duschen väntar med varmt vatten rinnande som väntar på mig. Trött som ett as är jag också. 

Tassel

Today i was wearing a tassel. 
 

Idag körde jag på toffs och en gammal ful tröja. Jeans, halsring, jeans jacka, converse och min nitväska till det. Man får inte heller glömma den vinröda halsduken. Min räddare denna höst och vinter. 

Effects

Jag testade en ny effekt på mobilen som jag tycker blev rikigt snyggt! Speciellt på denna bild, lite space känsla på något sätt. Snyggt blev det i alla fall. 
 
Nu ännu ett träningpass sedan ska jag skriva lite frågor som ska skickas in till min lärare och efter det blir det ett innebandy pass! Mina ben och  lår värker som aset men det visar att jag har en hel del muskler! 

Onsdagens

Jacka - Levis // Stickad tröja - Ginatrciot // Klänning -? // Nit boots - Belle shoes 

Sparkle

 
Glitter fransk maikyr fick det bli denna tisdagkväll. Eller kväll och kväll, den har knappt börjat. Idag är det bio preminär för Breaking dawn part 2 och jag har turen att få se den. Middag och skitsnack innan bion på heron city, kommer att bli grymt. Sen kväll med andra ord, bion slutar vid 2 i natt (!?) så jag landar nog inte i sängen min för en vääääldigt sent. Uppdaterar så klart under kvällen! 

Enkel klädsel

Kofta - Zara // Linne - Ginatrciot // Jeans - Cheap monday // Boots - Belle shoes // Halsband - gammalt // Väska - Murberry. 

En stor liten detalj

En vän och jag i svart vit

Jag och min väldigt saknade vän....
 
Väldigt mycket svart vita bilder som dyker upp på bloggen... bra eller dåligt får ni bestämma själva, jag tycker i svart vit är så himla fint på vissa bilder. Dock måste man variera. En svart vit blogg är inte så roligt och det kanske inte är roligt att ha en blogg men endast färger.. eller vad vet jag. 
 
Och svar till er som säger att jag MÅSTE dricka vatten så nej. Vatten gör att magen svullnar upp men jag hoppas ni förstår att jag inte slutat med vatten helt... vatten finns ju i vitaminer, grönsaker och frukt. I nästan all matlagning också. Jag får helt enkelt i mig vatten på ett annat sätt än att dricka det. Vattnet vi dricker kan också innehålla fluor vilket är jätte giftigt. Så nej, jag kommer inte att dricka vatten förutom när jag tränar innebandy och spelar matcher. 

En fyr

Hittade en bild på en fyr från i somras tagen på dalarö där jag har mitt landställe. 
 
Träningspasset är nu avklarat och magen väntar för fulla muggar på att maten ska bli klar. Grey`s rullar på tv och själv ligger jag död på golvet. Är helt slut efter träningspasset. Posetivt i min öron! 
Ska hoppa in i duschen efter maten och sedan bli det matteplugg. Har prov del två imrogon och jag fattar nada. 
 
 

Träningspass x2

Usch vad trött jag är. Trött i hela kroppen, huvudet, armar ben (!!) och magen. Finns inte så mycket att göra åt saker tyvärr. Bara att le och se glad ut. Tog mig genom ett träningspass imorse och ett till ska jag klara av. Mage, rumpa, lår blir det denna måndag! Sedan mycket proteiner och vitaminer efter det!
Jag har slutat med kolhydrater och vatten nästan helt nu, jag äter det dock bara om det innefattar fullkorn. Och nej, jag bantar INTE. Jag har bara börjat med en ny diet och ett rikigt grymt med posetivt träningsschema som ska sätta fart på min kropp. 
 
 

Svart vit

 
Denna dag har rullat på bra. Matteprov gick jag genom och fick tillbaka ett gamlat spanska prov. Det gick väl helt okej, ett B visade det sig att jag kunde provisera. Dock vet jag att jag kan mer vilket jag hoppas att min lärare ser. Kom hem för att litet tag sen, kameran dog snabbt som vinden så inga outfitbilder kommer att visas idag... men ni fick några fina svart vita bilder på mig och min prinsessa. 

Farsdag + paj

 
Ja, JAG har bakat en hallon och blåbärspaj till min fina pappa eftersom att det är farsdag idag. Pajen blev dock inte så fin på utsidan men satan vad god den var. Jag kan inte baka eller laga mat och det vet dom flesta av mina vänner som står mig närmast... så jag är glad! Denna kväll kommer att fortsätta med en film och mys med familjen. ♥

spike bra

 
 
Herregud så snyggt. Har en perfekt vit stickad tröja och jag tänker varje dag på hur snyggt det skulle vara med en spike bra under, svarta jeans och höga klckar. Me like. Kommer förmodligen att beställa hem en inom kort, bara för snyggt. 

Godis godiebag

Från avslutningen i fredags fick vi med en liten goodiebag (eller vad man ska säga) bestående av godis. Lite synd att jag inte äter sånt men jag min mamma ställde upp frivilligt att ta påsen haha. En liten pockal (?) fick vi också. Den kommer att stå någonstans på vinden och ruttna bort, inet för mig inte. 
 
Denna söndag kommer att bestå av en innebandymatch, lite plugg och bara en massa mys. Farsdag är det idag också, synd att jag inte har kunnat köpa något än... får väl fixa det senare i veckan istället. 
 

Bekännelser

Jag har alltid min mobil med mig när jag duschar.
Jag kollar genom vilka som gillar mina bilder på instagram
Jag får extrema humörsvängningar som jag inte kan kontrollera över hur mycket jag än vill
Jag använder nästan olika parfymer varje dag för att kunna bestämma mig om en favorit, det går inte så bra.
jag är jätte svag.... speciellt i armarna, finns inte så mycket muskler där! 
Jag äter inte chips, godis, popcorn, choklad, donken eller något onyttigt, jag håller på att starta om mitt liv från 0. 
Mina katter är mina bebisar, de gör mig glad när jag är ledsen och finns alltid där för en när som helst på dygnet. 
Jag äter ALLTID upp salladen på tallriken först innan jag kan börja äta något annat. 
 

10e November 2012

Haha nästan alla outfiter bilder börjar och slutar så här.... 
 
Denna lördag har bestått av att plugga teori och matte. Svenska har jag hunnit med dessutom och skickat in lite saker till min lärare. Nu på tv:n visas Shrek den trejde och senare blir det så mycket bättre med familjen. En mys kväll med andra ord! Hoppas att ni får en underbar lördag! ♥
 
 

Little things

 

Teori plugg

 
Godmorgon. Vaknade med ett gott humör denna lördag. Gårkvällen blev mer än lyckad. Dans, skratt (KOMMER UPP VIDEO SENARE!!), tårar och mycket mer. Vi rensade min garderob också och jag kan säga att mycket försvann. Nu längtar jag till få fylla den med massor av nya, coolare och mer mig kläder. 
 
Dagen kommer gå åt att plugga till mitt teoriprov som ska skrivas vid 2 idag. Är inte speciellt nervös, jag vill bara klara det så att jag har det gjort. Uppdaterar under dagen om det gått bra eller inte, kvällen kommer också gå åt till att plugga dock med min kusin. 

Dagens

Jeans jacka - Levis // Stickad tröja - Ginatrcot // Jeans - Cheap monday // väska - Chicy.se // converse // halsband - mormors gamla. 

Dead like me

 
 
Bar denna tröja igår, fick mycket fina kommentarer och sånt är alltid kul. Idag SKA dagens outfit komma upp så håll utkik! ♥

9e November 2012

Godmorgon. En frostig och fin morgon vaknade jag till. Gillar när man tittar ut och så glittrar allt så fint. Dagen bjuder på skola, träningspass, avslutningsmiddag och gäster. Ska komma ihåg att ta med kameran den här gången till avslutningsmiddagen. Idag kommer det nog att komma upp inlägg som ni gillar! Har hört att de flesta av er gillar outfits bilder och snygga "mode" bilder eller vad man ska kalla det!
 
Nej nu måste jag rusa, hörs under dagen! ♥
 
Bjuder på en gammal going! pussmunnen. 

8e November 2012

Gääääääsp vilken lång dag men jag har klarat mig genom den hyfsat bra, mycket mat i magen ger otrolig energi och pepp. Jag har nu landat i hemmet mitt och ska stoppa i mig ännu en frukt (Äter frukst som andra äter godis...) och sedan köra ett träningspass innan min innebandy träning. Taggad vet jag dock inte men resultat kommer det att bli! 
 
Försökte ta outfit bilder idag och men det gick åt skogen eftersom människan bakom kameran var på piss humör... lite synd! 
 

Red lips

Godmorgon. Pigg och glad idag, det tackar man aldrig nej till. Skola står på schemat sen ett dubbelt träningspass som väntar när jag kommer hem. Nu har jag äntligen satt igång med min stenhårda träning ett år framöver. Jag är riktigt taggad och längre tills jag kan komma hem och sätta igång!

Dagens ovanliga är röda läppar. Jag tänkte köra på något nytt så svart kläder, silvriga smycken och röda läppar fick det bli. Lockar i håret också, köra på någon enkelt men ändå tufft! Ska bli kul att se vad för kommentarer som väntas i skolan.

 

 

That top

 
 
Två toppar som jag funderar starkt på att klicka hem. Paljettoppen på nyår till svart jeans och pumps och denandra lika så! Åh så fint. 

Ingen sommar ingen höst

Det har verkligen inte varit någon sommar i år. Det verkade inte som att hösten heller ville komma på besök. Antar att det kommer att ligga mellan snö och inte och kallt och svinkallt. Fy jag hatar verkligen tiden mellan höst och vinter. Det är bara blött, kallt och grått. Jag vill antingen se vita fina flingor på makren eller röd/gul/oranga löv på träden som sakta men säkert trillar av grenens armar. Undra vart världen håller på att förvandlas till egentligen. 
 
Slänger in lite bilder från somras för att väcka minnen. Ingen rolig sommar dock med tanken på vädret...
 

 

 

Inspiration

 

 
Att titta på såna här bilder får man verkligen inspiration av. Att fota mer galna och inte så fixade bilder, ta kul och verkligen leva livet. Ha på sig var sjutton man vill och bara skita i vad andra tycker. Blogga om vad man nu vill, satsa på någon som man brinner för ja ni hör ju, jag blir helt pratglad och lycklig när jag tittar på såna här bilder. Kärlek! ♥♥
 

outfits

Jag har haft det lite svårt att hinna med att fota dagens till er.. jag vet att det är några av er som tycker att det är kul osv men jag ska försöka så gott jag kan. Just nu är det lite svårt eftersom att skolan slutar när det är mörkt ute och blixt vill man inte ha. Men jag lovar, mer outfits och sånt kommer att komma! Först ska det upp en ny design här på bloggen och så satt det blir lite trevligare att kika in här nu när ni blivit ganska många.
Någon som skulle kunna hjälpa mig med en ny design så hör gärna av er
 
 
 

Drops in the morning

Fotade fönstret lite snabbt innan skolan imorse, fin färg må jag säga!. Onsdag idag.  Denna dag har varit tråkig och jobbig. Simning med klassen (höll på att dö pga av mina komplex över mig kropp), debatter, hemskt samtal med en lärare, ja jag kan rabbla upp en hel lista med det gör jag icke. Nu ska jag hjälpa min sura mamma med maten och sen titta på tv. Ingen träning idag vilket är skönt då jag kan få lite egen tid. Behöver tänka genom lite saker. 

Close up x4

 
Jag hatar mitt hår. dags att göra en nya förändring snart! Vet dock inte vad... men innan jag betämmer mig ska mitt hår få växt lite till, vill ha det pyttelite längre. Det är redan ganska lång men lite längre skadar aldrig! 

Iphone case

 
Det härt skalet kan passa så bra ihop med vissa kläder! Det fick pimpa min mobil idag och snyggt var det. ♥

Kvälls mys

Bråk. Skrik. Huvudvärk. En skål med flingor samt frukt har min kväll bestått av! Imorgon börjar jag med mitt nya hälsosamma träningsliv. Berättar mer om det imorgon! Nu blir det filmtittande och sedan sängen. Ha en bra kväll lovers!

Flatform


Det känns som att jag är den enda i hela denna värld (förutom de som har dom här skorna) som faktiskt tycker att dessa skor är rikigt snygga. Ska lätt beställa hem ett par hel vita inom kort. Kan piffa upp var som helst plus att jag har hört att de ska vara sjukt sköna att gå i. Något som jaag tycker är vikigt! 
Vad tycker ni om dessa skor? 

5e November 2012


 
Seg måndag, nästan varje måndag är seg men just denna dag har varit extra seg. Ingen aning om varför, den som började så bra men för varje minut som gick sjönk den långsamt ner till botten. Nu ska jag ta lite och äta, byta om till myskläder och krypoa ner i soffan. Jag är trött men mår bra. Fryser dock bara en aning. 

Lite nytt för håret

 
Hårspray och värmeskydd. Alltid ett måste! 49:- styck kostade de inne på h&m. 

Bekännelser

Jag läser alltid aftonbladet innan jag går och lägger mig.
Fotboll är den sport jag avskyr mest 
Jag kommer nog vara den enda som inte kommer att börja gråta på skolavslutningen, min klass är helt jävla cp så jag längtar tills jag slutar. 
Jag visar tydligt när jag är glad eller irriterad på något/någon
Jag är halvsvensk 
Jag vet inte vem som är min bästavän längre, känns som att ingen orkar bry sig om hur jag mår men det är delvis mitt eget fel. 
Jag har väldigt lätt för att lära känna nya människor 
Jag har blivit ett One direction fan. 
Jag är bara lycklig, rikigt lycklig när jag är utomlands. Inga beskymmer eller problem, bara sol, bad och ett glatt leende. 
 

Flower braid

Ännu en fin frisyr min syster gjort på mig. Jag tycker att det är jätte kul när man exprimenterar med olika flätor hit och dit. Det är fint. Hon håller nu på att lära sig flera olika sorters flätor, kanske dyker det upp fler fina och coola bilder! 

Yesterday

Gårkvällen var rikigt roligt och.... ja det var roligt. Spårade ur lite ett tag men vi tog tag i det och allt slutade bara bra! Det bjöds på middag och efterrätt samt massor av snacks. Lärde känna lite nya tjejer också vilket alltid är lika kul! Alla var med och vi pratade, lekte lekar (eller vad man ska kalla det?), tittade på tv, skrattade, grät, ja allt ni nu kan tänka er 15 åringar gör på tjejmiddagar! En lyckad kväll helt enkelt. Tack tjejer för denna roliga lördag! ♥
 

SUNDAY

Herregud vilken kväll det blev igår. Jag kommer att berätta lite mer om den senare, har nu tryckt i mig frukost, kaffe + en stort glas vatten. Det behövdes med andra ord. Men jag mår bra idag och jag är hel vilket är bra! Landat i hemmet mitt har jag också gjort. Denna söndag, sista dagen på livet kommer att spenderas hemma i soffan framför tv:n. 4 timmars sömn blir man både pigg och trött på samma gång!

High heels is on

 
Jäklart vad ont de gör efter ett tag men jäkla vad snygga de är! Förmodligen är det dessa skor som kommer att tillhöra min "fina" lilla halloween kostym imrogon! Mer bilder kommer imorgon, nu blir det mys med familjen. Såna här dagar behövs verkligen ibland! 

Waterfall braid

Denna fläta kör jag på idag! Rikigt fint och snyggt på samma gång. Piffade i alla fall till min outfit! 

Fredags morgon

Godmorgon sunshines! ♥ Har sovit som en stock hela natten enda tills 8 imorse. Som ni kanske vet kan jag inte sova längre än 8 timmar per natt. Gårkvällen spenderades med min syster då hon fick testa att göra massor av coola flätor i mitt hår. Gick sådär då vi båda var extremt trötta och blev lite lätt irriterade på varandra. Alla fall, denna fredag händer det nog lite men samtidigt mycket. Ska förmodligen åka in till farmors jobb, möta upp min kusin och sedan ta en fika. Jag måste också hinna köpa lite saker till imorgon då det vakas halloween fest men ett par tjejer. Kommer nog att bli välödigt roligt. Spenderar natten där också, längtar! 
 
Nu - äta och göra mig iordning. 
 

Går vit skala

Jacka - Urban outfitters // Shorts - Gina (pimpade de själv) // Skor - Nitboots // Solglasögon - ? // Halsring - ?