Nyårs glimt

Här har ni en liten glimt på vad som skulle ha klätt mig denna kväll. Ogillar verkligen att min rumpa har blivit väldigt stor. Mina höfter ska vi inte heller prata om. Jag får väl åka och byta i sista sekunden antar jag! 

31a December 2012

 
 
Hemsk dag, hemsk dag, hemsk dag. Jag gillar inte hur den häör dagen började. Testat kläderna som jag skulle ha burit men de är alldeles för små. Börjar nästan bli tjock nu. Skämt å sido, min rumpa och mina bröst har dock vuxit en hel del och det är där problemet sitter. Jag får inte över något vid rumpan och ingen tröja vill över brösten. Man måste bara älska livet. Den här kvällen kommer att bli sämre än sämst. Ingenting att ha på mig, min familj vill inte ha mig hemma och nej, jag ska inte ut och festa som alla andra. Jag är för trött och oinresserad för det. Men jag har faktiskt pratat lite med min älskade farmor så jag kommer troligen att spendera detta sista år tillsammans med henne. Jag ber till gud om att 2013 blir ett år då jag kan få vara glad och hitta vänner som bryr sig extra mycket om mig. 2013 blir ett år så jag måste tänka på mig själv istället för andra vilket kommer att bli svårt. Jag ser alltid till att andra mår bra istället för mig själv vilket jag vet inte är bra mig. Jag måste börja bli mer självisk. Och jag hatar det. 

Söndagsmys

 
En liten glimt av vad min söndags kväll har och kommer att bestå av. Pappa, jag och min syster sitter bänkade framför tv:n och tittar på De tre musketörerna. Vi var där när det spelades in så det är lite kul, Ska fortsätta med mitt och sätta på en film snart skulle jag tro! 

Small pink bag

 
Efter att ha sovit bort halva dagen tog jag och min syster in oss till stan för att titta runt lite i affärer. Jag ville hitta något fint till nyår men jag får nog ta och rota runt i garderoben istället. Jag fick i alla fall med mig hem denna fina sak. Kommer att bli perfekt till sommaren och massa annat. Den rosa/röda färgen till dom guldiga detaljerna. Så fint. 

Trött

 
Ikväll ska jag bara mysa med min far och syster. Är för trött just nu för att göra något annat än att ligga halvdöd i soffan och titta på film. Jag har också lovat pappsen att åka ner till affären och handla lite saker så jag antar att jag ska göra det nu. Ha en bra och lugn kväll mina fina! ♥

Jeffrey campbell Lita

Det var många som undrade vilka Jeffrey campbells jag fick i julklapp och bilderna ovan visar vilka det var. Ett par jeffrey campbell Lita. Jag är helt kär i dom och de sitter som en smäck. För er som undrar är de köpta på Henrykole och är i storlek 36! ♥

Att vara ung är inte lätt

 
Jag hatar att vara tonåring. Jag verkligen hatar det. Man super, bråkar med syskon mer än någonsin och små tjaffsar med sina föräldrar osv. Tonåren är en piss period man måste gå genom i livet och man har sina upp och ner gångar. Jag har haft min nergång rent psykist denna termin. Jag har ingen att prata med vilket jag har valt själv. Mina föräldrar är inte som alla andra, dom lyssnar aldrig och tar inget på allvar. Men jag är van så det är inget som stör mig. Det som stör mig är att dom inte ser när jag eller min syster mår dåligt. Då tycker jag att man har misslyckats som förälder. Alla kanske inte håller med mig men det är så jag tycker. Som förälder ska man vara vid sitt barn sida oavsett var som händer/hänt, man ska kunna prata med dom om man mår dåligt och framför allt ska dom kunna se när deras barn inte mår bra. Både psykist och fysiskt. Att hålla allt inne från föräldrar och kompisar är min vardag. Jag berättar ingeting. Den enda gången jag säger hur jag mår är här på bloggen. Den handlar som sagt om mig och mina val i livet. Men just nu känns det nästan inte värt att leva längre. Så jag ska släpa min stora och äckliga kropp till sängen och stanna där till skolan börjar. Jag ska ta hand om mig själv och se till att jag mår bra den tiden jag har för mig själv. Jag ska satsa på skolan, umgås med dom som vill umgås med mig och bara skita i allt annat. Jag ska vara mig själv till 100 % och satsa på ett nytt liv och bli en ny människa. Jag vet att jag måste göra det här nu innan jag börjar spåra ur allt mer. Mitt liv är en soppa som nu ska tillsättas med kryddor så att jag blir nöjd med mig själv och mitt liv. 

29e December 2012

Snygga jag
 
Trött, ful och förvirrad kan man säga att jag är. Mina lår värker efter att sträckt båda två, mina stackars knän är blåa och består av skrapsår och mina skulderblad gör ont så in i skogen. Klaga vet jag är rikigt jobbigt att lyssna på men jag känner mig ... död. Jag har så ont. Mamma och pappa har tvingat med mig att åka och kolla på min lillasysters match(er) i midnatt. Jag hade ju lovat att se henne spela snart igen så jag får väl göra det då. Jag som trodde att jullov handlade om att sova och njuta men icke sa nicke. 

Just some detail

En liten söt sak jag fick av min lillasyster. Perfekt för att slippa få in smuts i mobilen! 

Moppekort

Happy face. :D

Home sweet home

 
Efter 3 underbara dagar i Uppsala är jag äntligen hemma. Jag ser ut som ett ruttet ägg uppstoppat i någon röv men jag gnäller inte. Fick hem mitt körkort medan jag var borta vilket glädjer mig. Dock ser man inte så trevlig ut på bilden. Herre min skapare säger jag bara. 

Cupen vi spelade gick inte så bra som vi hoppats på så den hade jag inte tänkt att prata om. Jag ska svara på lite frågor och sånt, mycket nu när man har varit borta! Hoppas ni har haft det bra i alla fall. ♥

Zaraknit


En av tröjorna jag fick med mig hem från förrgår. Den är så himla fin och blir perfekt till både vinter, vår, sommar och höst! Älskar. ♥

MAC

 
Från NK. Love it. ♥

27e December 2012

 
Godmorgon. Antar att det bara är jag som är vaken och det har jag varit ett tag också. Klockan 6 vaknade jag pigg som en tupp. Jag har nu packat klart det sista. Hoppas jag. Kameran får stanna hemma denna gång, vågar inte riskera att någon tar den. Det vore lite tråkigt. 

Nu blir det frukost, packa ner det allra sista och sen åker vi. Längtar! ♥

Packar

 
 
Jag hatar att packa. Dock är det lite roligare än att packa upp. Allt jag trycker ner i väskan stannar där ett bra tag innan de kommer upp igen. Men jag är i alla fall på bra humör. Lite trött men sjukt taggad. Jag ska nämligen på innebandy cup i Storvreta med mitt underbara lag. Två nätter stannar vi där om jag inte minns fel. Mycket skratt, tårar och svett kommer det att bli. Hoppas på att man hittar några man känner också, det vore trevligt. Jag har faktiskt aldrig varit där så det ska bli extra spännande! 
Blogga kommer jag att göra som vanligt så fort jag får chansen. Ser att mer människor tittar in här för varje dag som går också! Alltid lika kul, hoppas att ni stannar :) ♥

26e December 2012

 
Sitter och försöker få i mig lite lunch efter en galen timme. Att shoppa på mellandagsrean är en plåga, speciellt första dagen. Jag fick med mig två helt galet fina tröjor från Zara, resten av rean var hemsk. Har inte tänkt på det tidigare hur dålig rea är. Lite synd men jag hittade i alla fall två kap. Happy face. Nu blir det Gossip Girl sista säsongen med min syster, sedan måste jag packa och efter det åker vi över på middag hos ett par kompisar, Bra dag innan man åker!
 

Lilla sötsak

 
Vilken slapp dag. Jag blev extremt uttråkad efter att ha läst ut två böcker och tittat på två filmer med familjen så jag tog tag i mig själv och körde ett 40 minuters pass som sagt. Rikigt skönt. Rumpan svider, benen värker och magen.. ja den värker den också. Precis som det ska vara! 
 
Nu funderar jag på att dra mig mot sängen med min lilla sötsak och sedan sussa. Imorgon ska jag träna och sedan åker jag med far min och tittar på mellandagsrean. Jag vill vara ute i god tid så man hittar det finaste, dock brukar det bara vara skit på rean. Men ibland kan man hitta ett rikigt kap! Efter det tar jag mig hem mot bästis och sedan åker jag över till ett par vänner för middag. På kvällen är det packa som gäller. Berättar mer om det imorgon. Ha en bra kväll nu finisar! ♥

VSFS

 
Det bästa på tv:n på hela året. Älska. ♥

Love Working out

 
Jag älskar verkligen att träna. Det finns nog inget så skönt som när man känner hur musklerna arbetar. Mage, ben, rumpa, lår, rygg, vad som helst bara det känns så mår jag bra. Jag har precis avslutat ett 40 minuters pass och svettig kan man säga att jag är. Det fick bli rumpa, lår och mage denna tisdag. jag ska hoppa in i duschen och sedan bara mysa inför Victoria`s secret fashion show! 

Inte göra någonting-dagen

 
Dagen efter julafton är en typisk dag till att sitta hemma och inte göra någonting. Finns ingen affär som har öppet idag heller så det får bli en dag hemma med familjen och en massa tonårsfilmer. Dock måste jag läsa lite böcker om första och andra världkriget. Är inne på min andra bok för dagen och har snart läst ut den. Lite långtråkig men det kommer att hjälpa mig enormt mycket i historia kursen som vi ska nästa år. 

Julafton

 
Blir tårögd när jag tänker på vad jag har fått i julklapp. Jeffrey campbell`s, nitbh, parym, smink, hårprodukter, kläder, smycken och mycket mer. Är så nöjd. Ni kommer att få bilder på allt senare på allt som jag fått. Nu blir det mys med familjen innan dagen börjar lida mot sitt slut! Hoppas att ni haft en underbar dag kära läsare. ♥

Merry Christmas

 
GOD JUL PÅ ER ALLA FINA. 
 
Hoppas att ni får en underbar dag med massor av mat, fina julklappar och en härlig stämmning. Bloggen kommer att uppdateras som vanligt under denna fantastiska dag! ♥

Morgon julklapp

 

Q/A

vart kommer den vinröda kjolen ifrån? :D
Svar: Den kommer från H&M :)
 
Har ni ett gym hemma? :) 
kram
Svar: Nej det har vi inte, utan jag tränar på egen hand. Egen styrke träning och löpning. Ute i det fria :)

Vart kommer klänningen ifrån? Jätte fin iaf!! :)
Svar: Den kommer från Nelly.com! 

Du har ingen ätstörning va? :/
Nej det har jag inte. Jag tänker bara lite extra på vad jag stoppar i mig för att inte bli allt för tjock :)
 
Vilket gymnasium funderar du på? Och vilken linje? :)♥
Svar: Jag funderar på Mikael Elias och Värmdö. Linjen jag vill gå är Ekonomi - jurudik eller sam - media :)
 
Gillar du dans?
Svar: Ja jag tycker om dans men jag är inte bra på det tyvärr...
 
Åhh vad fina! Vart har du köpt den ljusa toppen och hur mycket kostade den? Kram
Svar: Den är från Cubus och kostar 399:- :)
 
kan inte du göra en video där du visar hur du sminkar dig?
Svar: Haha det vet jag inte om jag kan.... vi får se!

Christmas nails

 
Mycket Christmas i rubrikerna nu, sånt som händer när julen är här! På tal om händer (skämt å sido) så fixade jag mina naglar inför morgondagen. Jag måste säga att jag blev rikigt nöjd. Naglar är något som verkligen är kul att hålla på mig. Att exprimentera med olika naglar lager på lager, så kul. 
 
Nu blir det film med familjen! 

Christmas feeling

 
Granen är klädd, alla paket inslagna, kläder inför julafton är fixat det enda som saknas nu är naglar. Måste fixa mina naglar. Funderar på att ha som jag har nu fast med rött glitter. Det tror jag kan bli fint. Jag har fortfarande en väldigt svag julkänsla men nu när granen kom på plats blev allt så mycket bättre. Jag mår så himla bra idag.  Kärlek till er alla. ♥

Dan före dopparedan

 
Jag har egentligen ingen tid alls med att blogga men ibland måste man. Denn söndag har gått till att handla de sista julklapparna, gått på julmarknad, ätit en god lunch på NK och det enda som fattas är att klä julgranen och få upp julstämning här hemma. Jag har ingen julkänsla över huvud taget, vi har inte ens satt upp julstjärnor här hemma. Icke bra det. Jag ska återgå till att slå in julklappar! Ååh vad jag längtar till innorgon. 

Necklace

 
Här får ni en liten tjuvkik på ett helt underbart halsband jag ska bära imorgon. Så himla fint och passar perfekt till min vinröda kjol! 

23e December 2012

 
-Godmorgon 
Har legat i soffan ett bra tag denna morgon. Fult och grått är det ute så jag vill helst stanna inne hela dagen. Dock har jag en massa saker som måste fixas inför imorgon. Julen är min absoluta favoritårstid men allt som ska fixas inför den är det jobbigaste. Julklappar, julgran, mat, bakelser, kläder är bara en liten del av min lista. Jag ska vänta tills far min vaknar så ska vi ta en tur till Farsta centrum, fixa bilder, tavlor och mina tabletter. Efter det begär det av med hela familjen på julmarknad i Gamla stan. Jag måste hinna slå in alla julklappar också, jag kommer att vara en upptagen tonåring idag. Suck. 

Food x3

 
Denna kväll hade vi en fortsatt tävling med matlagning. Lite som halv 8 hos mig. Idag var det min och mammas tur att laga mat, en förrätt, varmrtt och en efterrätt. Efterrätten blev dock misslyckad... Jag kan ju inte rikigt baka så det blev inte ett så bra resultat. Men resten var sjukt gott. Här ovanför ser ni lite bilder från kvällen. Jag hade tänkt att gå och lägga mig så här dags men det visxar sig att vi måste leta efter lill katten. Hon är borta. 

22:a December 2012

Fullsmockad dag denna härliga gråa lördag. 4 timmars träning från 9-1 och sedan lunch med favvo tjejerna. Bästis följde med och tränade vilket var super roligt. Efter det tog jag mig hemåt och har nu hamnat i Farsta för att köpa de sista julklapparna. Nöjdare kan man inte vara!

New stuff

 
Idag har det varit mycket skutt ute på stan. Klippt håret och köpt nya saker till mig själv som ni ser på bilderna. Jag är grymt nöjd, och nit toppen (?) är to die for. Har suktat efter den ett tag och idag så slog jag till. Nöjdare kan man inte vara. En vinröd kjol till Julafton, en stickad snygg vinröd tröja och lite små saker som alltid behövs. Klippt håret har jag också gjort  och jag har redan fått en flera komplimanger av okända folk på stan! Så himla roligt när sånt händer en. Kort hår har jag nu i alla fall, dock växer det så det knakar så jag lär väl ha lika långt hår igen om någon vecka eller två. Bilder kommer lite senare idag, nu blir det mys med la familia. 

Julklappsshopping

 
Julen är nog absoluta favorit årstid. Men att lägga pengar på andra är något jag helst inte gör. Men det är värt det i slutändan. Alla glada miner som lyser upp när någon öppnar ett paket som man köpt är världens bästa sak någon kan ger tillbaka. Jag hoppas att mina nära och kära blir så glada i år! ♥
 
Nu begär det av till frisören! Hörs senare.

Trattis

Hittade denna lilla sak i min säng när jag kom hem. Höll på att skratta ihjäl mig, snygg är hon inte! Haha, stackars liten, hon kan varken tvätta eller slicka sig vilket gör att vi måste göra det åt henne. Den allra minsta tratten fick hon också, inte en snygg min hos henne inte. 
 
Nu är det äntligen jullov. Det bjöds på festis och pepparkakor i skolan, sedan fick vi våra betyg och sen var det bara att ta oss hemåt. Jag åkte dock inte hem utan jag passade på att köpa en massa julklappar både till mig själv och andra. Mycket pengar är borta nu men glada miner kommer jag att få på julafton! Btw, höjde mig med 40 poäng denna termin! Weho. 

21:a December 2012

-Godmorgon. 
 
Sitter här i min morgonrock och försöker hitta lite saker på nätet. Jag måste få insipration till nyår, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Typiskt mig ute i sista sekund. Men vi får se, hittar väl något som får fungera! 
Idag är det mycket som ska göras, får se hur det blir med uppdatering men så fort jag får chansen så kommer det att dyka upp ett inlägg eller två. Sista dagen i skolan för i år. Längtar galet till jullovet nu. 

Träningspass x2

 
Har precis avslutat mitt andra pass i hemmet mitt. Skönt, en lång dusch har jag också hunnit med. Nu sitter hela familjen samlad framför tv:n och tittar på en film. Mysigt värre! 

Imorgon har jag en hel del planer som jag måste hinna gå genom. Sista skoldagen, julshopping, klippa håret, träffa en person osv. Känner redan nu pressen på hur jag ska kunna hinna med allt. Det löser sig nog på det ena eller andra sättet. Funderar på att sussa nu så att jag får lite sömn i mig inatt. 

New in

 
Känslan när man köper en alldeles för liten bh. Helt sjukt hur det kan vara för liten egentligen. Halva tutten tittar ju ut. Får se om jag kan byta ut den mot några storlekar större! Men snygg är den i alla fall. 

Snake bracelet

Mormors gamla om jag inte minns fel. Stilrent och snyggt. Love it. 

20e December 2012

Åå, idag ska denna skönhet kastreras. Det visar sig att hon är alldeles för liten för att kunna föda barn. Snutte då. 
 
4 dagar kvar till min favorit dag kommer. Längtar redan som en galning vilket jag gissar att varenda liten kotte gör ute i vida världen. Igår var det sista skoldagen för oss ungdomar i Gubbängsskolan. Idag bjuds det på fika och en julshow. Det kan nog bli ganska kul om man håller huvudet högt. Mitt största problem denna dag är vilken frisyr jag ska ha. Funderar på en toffs med det hade jag igår, kanske en fläta? I-lands problem som bara kommer att bli större. Slutar med att jag kör på utsläppt, det är riktigt smutsigt så det tackar jag nej till. Helst. 

Details from before

 
Jag har hittat en hel del fina outfits i min garderob. Jag har nämligen stått och kollat runt för se vad som matchar hit och dit. En av anledningarna till att jag längtar som en tok till mellandagsrean. 
Jag måste bara se till att fixa snygga bilder till er. 
 
BTW. Byta blogg kommer jag också göra nu på jullovet. 

Love yourself , to love another

 

En liten mumsbit

 
Efter middagen tog sötsuget över, och eftersom jag varken äter godis, chips, popcorn eller bakelser så fixa jag en liten smulpaj. Dock väldigt väldigt liten. Den är mycket nyttigare än andra saker vilket passar perfekt! En bra avlutning på denna onsdag. 

Inspiration / Weheart it

  
  
  
 
 
 
 
 

Wednesday

 
Härlig dag det har varit. Sämre blev den dock men allt är bra. Skola som vanligt denna onsdag, sista skoldagen för den här terminen. Jag kan inte mer än att få ett litet leende på läpparna. Hoppas eran dag har varit bra, lika så er eftermiddag. Jag åkte till jobbet efter skolan men har nu landat i hemmet. Älskar verkligen att jag har ett jobb. Fick precis hem ett brev därifrån om min lön för dom timmarna jag jobbade i november. Lycka när man inser hur mycket rikare man blev nu. Snart är det mellandags rea också, oj vad mycket fint som kommer att hamna i min garderob! 
 
Just nu ligger jag i sängen och försöker att inte tänka på någonting alls. Har haft ett litet samtal med far min, en sån underbar och korkad människa. Jag kan dock inte sluta tänka på alla julklappar. Jag har inte slagit in en enda, jag har inte heller köpt till alla som jag borde ha gjort. Panik ändå ner till tårna känner jag nu. 

No good

 
Jag mår inte så bra. 

Work time

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra dag och att den slutar lika så. Jag sitter på jobbet idena sekund och har en hel del saker att göra. Att jag hinner blogga är ett under! Mycket är på gång här och min mun är snustorr efter allt slickandes på brev. Blä. Nå väl, ska fortsätta med mugg så hörs vi hemma!


Ica sallad

 
Det bästa som finns efter en sen match som denna på en vardag! ♥

Deep white back

 
Detta fina linne bar jag igår till ett par svarta jeans och converse. Jag tänkte ta klackar men jag hade halkat och dött på vägen haha...

Smile

Tröjan beskriver mitt humör på både ett bra och mindre bra sätt. 
 
Hej på er! Hoppas alölt är bra med er och att ni haft en fin måndag. Min dag har gått åt skogen men humöret har ändå varit på topp. Förstår inte hur det fungerar men på något sätt gick det! 
 
Jag har hunnit med en hel del saker, allt förutom att äta. Så nu sitter jag med en liten matbit framför mig medan tv är påslagen. Ikväll väntas det innebandy match mot Tyresö. Får se hur det går, allt har gått piss idag så det lär det väl göra på matchen också. Nej jag ska inte klaga, jag har det bra. 

Sparkle

East

 
 
Vi håller på för fulla muggar att göra oss i ordning. Vi ska snart börja dra oss mot tunnelbanan som sedan tar oss mot restaurangen. East som varje år innan jul. Så himla god mat, dom gödar en men andra ord. Hur mycket mat som helst får mat ta, efterrätt finns det också såklart. Jag ska försöka att ta lite mobilbilder så ni får se vad jag menar. Nu måste jag rusa, hörs! ♥

Deep back

- Be strong girl. 

Ny duschad och fräsch

 
Så himla skönt att duscha ibland. All olja från igår gick inte ut så jag fick duscha det en extra gång idag. Lite segt. Men nu är det super lent och glasigt. Me like. 
 
Jag har en del pluggning på gång som jag ska försöka hinna med innan familjen och jag drar till East. Ska bli mys och trevligt. 

Gameday

Nu taggar vi en ny match och det ska bli extremt roligt denna söndag. Bästis tittar på matchen också, roligt roligt. Nå väl, Wish me luck! 

Sunday

Godmorgon. Uppe med tuppen denna morgon också, jag har hunnit plugga en del, fixat i ordning mig och just nu väntar jag ett sms från bästavän. Jag ska snart göra mig i ordning för att spela innebandy match. Gårdagens match var helt insane bra dock förlorade vi med ett mål men jäklar vad bra vi var! 

I detta ögonblick har jag påbörjat min present till min fina farmor. Jag tror att hon kommer att bli glad, Har några fler bilder som måste med också... får se hur jag gör! Slänger i alla fall in en bild på mig och farmor 
från i Maj från min konfirmation. 
 

Lördags kväll med bästa

 
Min bästa kom över hit för ett tag sen och gjorde mig sällskap. Vi har hjälpt mig att plugga och skriva en uppsats. Snackat skit har vi också gjort. Älskar den bruden asså. Bättre männsika får man leta efter! ♥

15e December 2012

- Godmorgon. 
 

Denna lugna lördag vaknade jag vid 7. Jag fattar inte hur jag kan vakna så tidigt. Men det är som vanligt och jag har vant mig nu. 
Min fina pappa håller på att fixa frukost medan jag sitter och skriver på en novell. Svårt är det med att försöka få in massor av metaforer men jag SKA få till det. 
 
Om en timme ungfår begär det av till innebandy match. No idea vilka vi ska möta men jag vet att vi kommer att vinna. Det känner jag på mig. Lika så om morgondagens match! 

Some details

 
Lite detaljer från förra veckan. Måste säga att den där cardigan inte är så bra. Spelar ingen roll hur många gånger man tvätter den, den är fortfarande elektrisk, Inte ett bra köp, men fin är den. 

En kopp te

Sitter här med en stor kopp te och inväntar far min. Vi ska fixa mat tillsammans och sedan åka ut på cup. Jag ska faktiskt med denna gång då min lillasyster spelar. Min gamla tränare för fotbollen har tagit över hennes lag nu så det ska bli kul och se om de har utvecklats något vilket jag tror att de har. 
 
Nu ska jag fortsätta smutta på mitt te och invänta min far. 

Dagens

Jacka - Kenza 10 // Stickad tröja - Ginatricot // Jeans - Cheap monday // Heels - Skopunkten // Smycken - Spanien. 

Fredag morgon

Godmorgon. 
 
Äntligen fredag och det tackar jag för. Jag sitter med en skål fil, banan och linfrön och trycker i mig den för fulla muggar. Sov lite extra länmge idag eftersom att jag aldrig rikigt kan sova ut. Det slutade med att jag fick lite bråttom. Jag ska strax göra mig i ordning och så och sedan ta mig till skolan. Hörs efter de! 

Ögonfransar och naglar

 
Köpte med mig lite nya saker till mig själv denna underbara dag, ögonfransar och naglar. Alltid ett bra köp oavsett tid och dygn. 

Happy blue me

- jag är lycklig. Åå vilken underbar känsla det är. 

Jimmy whooo?


Väskan på bilden(erna) bar jag denna underbara dag. 
 
 
Hej på er. Jag kan nog inte vara lyckligare än vad jag är nu. Ja, jag använde ordet lycklig och det beskriver mig bra. Underbara vänner, underbar familj, underbara jag som klarade moppepreovet (!!!). Ja hela dagen har varit underbar. Den har bestått av luciatåg, bullar och festis, julklappsshopping och teoriprov. Jag älskar mitt liv ibland. 
 
Nu begär det av till träning och där får jag träffa mina underbara lagkamrater. ♥

Today was a good day

Idag mår jag bra. Vilken underbar känsla det är. Jag mår bra. Dom orden har jag inte sagt på rikigt länge. Jag mår och det hoppas jag att ni också gör. ♥♥

Music

Breakfast

Morning. 
 
Har suttit och lyssnat på musik enda sen 5 imorse. Jag mår inte bra pyskiskt. Jag kan inte sova mer än 8 timmar per natt heller så jag är alltid trött på dagarna. Jag blir uttråkad så fort jag sitter stilla om det inte har med skola eller sola att göra. Jag är en sressad person och det börjar gå för långt. Jag berättar aldrig mina problem för andra utan försöker att lösa dom på bästa sätt själv. Jag är som ett glas fullt med vatten och vattnet rinner över sen länge tillbaka. 
 
Ny dag, onsdag. Storförläsning, redovisning och julfest står på schemat. Plugga till teroiprovet som jag ska skriva imorgon också. Jag måste klara det nu, inte roligt att gå dit längre. Julfest idag också, julbord och massa annat gott blir det! Love. 

Stor grå

Iphone case

Jag är så himla kär i mitt Iphoneskal som ser ut som Engeska flaggan. Passade perfekt då jag par en röd tröja och fin fina smycken till det. 
 

Enkel skoldag, lite svårt att hålla inne tårarna en dag som denna. Har inte varit min favvo dag om man säger så. Jag hoppas på en bättre dag imorgon istället. Efter skolan åkte jag hem till mig pingla då vi faktiskt pluggade i si sådär 3 timmar. Fick bli både matte och SO. Nu är jag i hemmet mitt, har pluggat svenska och ska nu träna. Måste lära mig en låt, skriva klart engeska uppsatsen och sen sussa. Jag har lite att göra ser det ut som! 

Jewelry

Sneakis på dagens. 
 
 
 

Funny me

Vad man kan hitta på med två kameror. Snacka om att vara utråkad. 
 
Mötet idag gick strålande, fick reda på massor av roliga saker som kommer att dyka upp här inom kort. Matchen gick också bra, vi spelade lika mot ett lag som låg ca 1 timme härifrån. Jag sov i bilen både dit och hem. Skönt. Nu har jag tagit en lång och varm dusch, tryckt i mig lite mat och sitter nu i sängen. Mina ögon svider av ljuset från datorn. Ett tecken på att man är trött. Är jag trött är det lika bra att krypa ner i sängen och sussa. Vi hörs som vanligt imorgon. ♥

Pannkakor

 
Finns inget bättre på en söndasg som denna! ♥

9e December 2012

Godmorgon. 
 
Någon annan som har problem med sin statistik? Min är hel konstig och jag vet inte varför. Det ordnar sig säkert, man blir ju dock lite frustrerad. 
 
Ny tag, andra advent dessutom. Jag kommer att spendera den med ett möte och efter det en innebandy match. Jag och pappa tog en lång promenad igår kväll för att hinna fota solen. Det gick inte speciellt bra, solen hann gå ner lika så minusgraderna. Tror det stod på -14 när vi kom hem och allt jag hade var en jeans jacka. Inte bra. 
Nu hade jag tänkt att fixa lite fruskot till mig och min syster, pannkakor tror jag att det får bli denna gång! 

Hej mitt vinterland

 
Efter matchen passade jag och min far att gå ut och gå en runda. Vi var ute i en timme ungfär, dock gick den mesta tiden åt att fota fina vinterbilder. Vissa bilder blev bättre än andra. Jag älskar verkligen vinter. När snön faller, mår jag som bäst. 
 
Nu måste jag kasta mig in i duschen, fixa mig snabbt och sen blir det bio för hela slanten. God middag bjuds det senare på här i hemmet mitt. 

Ljuvliga lördag

Godmorgon. 
 
Jag har sovit som en stock denna natt, dock med en liten orolig mage... Det hände lite saker i natt och jag hoppas att allt löser sig. Men nu är det glada miner som det ska bjudas på. Match om ca 45 minuter då vi möter Tumba om jag inte minns fel. Efter det blir det att fortsätta skirva på min engelska uppsats och senare ikväll bjuds det på bio. Hela familjen ska se Skyfall och äta go mat. Nu har ni en liten glimt om vad min dag kommer att bestå av. 
 

7de December 2012

 
Äntligen fredag. Som jag har väntat. Skoldagen har varit hyfsat bra, lika så kvällen. Jag har spenderat den tillsammans med min fina vän Malin, har en grej på gång som vi försökte att fixa. Lätt var det inte men kul. Nu har jag landat i hemmet mitt ensam och så kommer det att förbli. Ha en bra kväll. ♥

Last year

 
Saknar tiden och sammanhållningen i klassen bland tjejerna som förra året. Vad hände? Nu är vi ett gäng bittra tonåringar, för det mesta glada miner. Iblnad undrar jag vad det är som får en människa att förändras. Miljön, vänner, hormoner? Att vara någon man inte är och bara låtsas är något jag spyr på. Be you insted. Du vinner inget på det, bara en massa bitchblickar i nacken och hat i luften. Som tur är, är tjejerna i klassen rikiga gosisar. Jag har hängt med de i snart 3 år, vissa dagarnar kanske är jobbiga men alla andra dagar så uppskattar man vad man verkligen har. Vänner. 

 

 

Tattoo inspo


 
Tatuering måste vara det finsate man kan bärar på kroppen. Lite bläck här och var kan bilda något så fint. När jag verkligen vill ska jag helt klart sprutta på lite bläck på mig. Ååh längtar tills den dagen kommer. 
 

A snowy walk

 
Här om dagen var pappa och jag ute på en liten promenad. Ca en mil gick vi och jag har aldrig varit med om något så uppfriskande. Träningvärk i benen och en super fin dag. Mer kan man inte begära. Vi funderar på gå ut nu i helgen igen och se om det går att fota lite på vägen och inte bara gå som sist. 
 
Nu blir det middag och sen ett träningspass, hörs. 

6e November 2012

 
Skoldagen har rullat på bra som vanligt och nu är jag hemma. Jag ska ta mig genom ett träningspass här hemma och sen ett innebandy pass. Har lite skoluppgifter som måste fixas också men först en bulle och en kopp te! 

Möte och pepparkaksbakning

Nu tar jag mig ut i ovädret för ett möte samt peppekaksbakning. Har precis tränat klart, duschat och gjort mig i ordning. Innan det blev det tv tittade och mys med min prinessa. Nej nu har jag bråttom, hörs senare! ♥
 
Nu ser ni också hur hennes ögon verkligen ser ut. Helt gyllenbruna. Lite läskigt om jag ska vara ärlig! 

Snöstorm

Jag kan inte tänka mig att det inte finns en enda kotte i Stockholm som inte har sett snövädret idag. Som tur fick jag skjuts till skolan av min fina mamma. Dock fick jag ta mig hem själv... Tunnelbanor och bussar har oregelbunden trafik så det slutade med att jag fick gå hem. Snöstorm och en lång promenad slår allt! Nu ska jag trycka i mig lunch (åt inte i skolan eftersom att jag inte hann????!) och ett glas jucie. Efter det blir det ett träningspass och sen åker jag iväg på ett möte. ♥
 

Ny fin svart sak

 
Igår när jag var på stan helt forever alone hittade jag denna fina svarta sak. En halvlång kappa med luva. Finns inget finare nu på vinter. Passar perfekt till våren samt hösten. Ni hittar den inne på H&M för 499 :-

Dagens

Höga jeans - Cheap monday (?) // Långärmad tröja - Zara // Jacka - Kenza 10 // Skor - converse // Smycken - ? 

Some high and blue

Details from today. 
 
Sjukt hur man kan hatar och älskar sitt liv samtidigt ibland. Skoldagen har aldrig varit bättre. KID dag (kom ikapp dag)  och hemgång runt 12. Det behövdes verkligen. Jag hade inte så mycket att komma ikapp med så jag satte mig på en stol i 3 timmar och skrev en novell som är halvklar. Gjorde ett misstag att blanda nu tid och dåtid i ett stycke men det löser sig. 
 
Nu är det dags att göra sig lite lunch, sätta på tv:n och efter det träna! Som jag har saknar det. ♥

Details

 
Idag fick det bli svarta jeans, blå tröja och eett vitt fint linne under. Jacka Kenza 10, boots och min Longcamp väska till det. Mössan tog jag dock av mig efter ett tag, Jag passar så inte i det. Jag hann inte heller ta bättre bilder men jag ska försöka fixa det imorgon. Jag har nämligen köpt en ny jacka idag. Det fick bli en svart kappa med luva. Som jag har letat efter det. Nu är jag bara i jakt på en kort kappa med luva med färgen RÖD! 

Monday

 
Skratt, tårar, bilkö, strömavbrott, öppethus, snygga killar, älskade vänner och shopping har min dag bestått av. Ögonlocken börjar bli en aning tunga vid det här lagret nu, musiken som spelas i bakgrunden gör att man bli ännu tröttare. När jag börjar tänka på hur mitt liv är, vill jag dö. Jag mår inte bra alltså men ändå är jag lycklig och har det bra. En dålig fas i mitt liv kanske? Jag hoppas och ber att det går över. Jag vill bara må bra. 

Winter

Man vet verkligen att det är vinter när man känner att det är över 13 minus ute och flera meter snö. Vinter är helt klart min favorit årstid. Jag är som lyckligast när snön faller. 
 
Nu ska jag börja röra mig mot skolan. Börjar inte för en vid kvart över 10 men man vet aldrig men trafiken. Efter skolan drar jag mig mor Farsta för lite julshopping och efter det öppethus på flera gymnasium. Ska försöka hinna med ett träningpass också samt skirva klart engelska uppsatsen. 
Ha en bra dag ute i det fina vädret. ♥

3de December 2012


Godmorgon.
 
Denna dag bjöd på sovmorgon, altid lika skönt att ha det på måndagar. Jag ska snart byta om och fixa mig lite smått innan jag drar mig iväg till skolan. 13 minus ute så varma kläder är det som gäller. Bussarna har enorm försening så jag går lite tidigare idag än vanligt. 

Nails

Förlåt för den dåliga kvaliten.
 

Fixade naglarna lite snabbt innan jag och min familj åkte över till farmor där det bjöds på middag. Riktigt gott var det och som alltid fick vi glass och kaffe till efterrätt. Mumsi. Nu har jag landat i hemmet mitt och har svårt för att hålla ögonen öppna. Jag ska fin slipa lite på min hemkunskapsläxa och sedan börja lite smått på min engelska uppsats. Jag är alltid ute i sista sekund så nu har jag en 10-15 minuters presentation i engelska som en låt som ska vara klar på tisdag. Om jag har tur kanske jag får lite längre tid på mig. 
 
Ny vecka nya tag imorgon. Redan 3de december och jag har en hel del på schemat. Skriva uppsats, gå på öppethus och massa mer. Uppdateringen ska komma igång igen redan imorgon så förvänta er en hel del bloggande. 

Fuck you

Testade en ny redigering som blev hyfsat bra tillsammans med dom här bilderna. 
 

Det är andra december och det känns i hela kroppen. Jag är överlycklig att snön äntligen har nått Stockholm, december är min favorit månad! Allt är så mysigt och man mår så himla bra av någon anledning.
 
Söndagen har bestått tillsammans med min pappa. En innebandy match på morgon där vi vann och sedan en tur till IKEA. Vi kom hem med nyllor, krokar, spegel, skohyllor och mycket mer. Något jag verkligen tycker om är inredning. Äntligen ska vi få till mitt rum efter alla dessa år. Lycka. ♥
 
 

När snön faller, mår jag som bäst

 
 

ps. Jag älskar dig

 
Har börjat läsa ännu en bok. Denna gång har min mamma tvingat mig, hon vill att jag ska läsa mer vuxna och sv¨åra böcker. Jag är inget fan av det men måste man så måste man. Hon gav mig denna bok som också finns på film. Filmen är rikigt sorglig så jag hoppas boken är detsamma.  

Cardigan

 
Nytt från H&M. 

1a december 2012

 
 
Hej på er. En ny månad och det känns i hela kroppen. Denna lördag skulle ha börjat med en innebandy match, dock hamnade lite saker i vägen vilket gjorde att jag fick hoppa över den. Pappa och jag funderar istället på att gå ut och ta en lång promenad. Kameran förjer med så bilder kommer upp lite senare ikväll. Nej nu måste jag rusa, hörs.