My heart belongs to you



Hej och hemskt mycket hej!



Hej på er! förlåt förlåt för att jag inte har bloggat något. går inte att blogga från mobilen sen går det inte att ladda upp bilder på Vendelas dator.. tyckte inte att det var någon ide då! berättar allt när jag kommer hem!

Hurrni GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN LÄNGRE NER PÅ BLOGGEN!

Look at the stars



Fotografering och redigering: Jag / Modell: Vendela
Olympus e450 14- 42 mm
Inställningar: ISO 100


Två bilder på min fina vän Vendela! kolla på hennes ögon, dom dödar!
Hej borde jag börja detta inlägg med så då gör jag det, Hej!
Hann inte blogga igår när jag kom hit, hade iaf en jätte mysig och rolig kväll med Vendela, Felix, Jules, Olivia, och Alex! spelade kubb, hade det allmänt kuligt!

Just nu håller vi på att fixa oss ska snart träffa Anton och David. Solen skiner så jag hoppas att det är varmt ute. Jag är klar väntar bara på att vendela ska spela klart på sin gitarr så ska vi gå!

Nu rullar vi iväg

snart så borde tåget rulla upp mot Gävle. jag har sagt det en gång men jag säger det igen: Längar galet!!! kommer att blogga när jag kommer fram och resten av veckan!


sist jag var uppe i Gävle!

Frågor och svar




Fick en fråga för ett litet tag sen om hur min lillasyster ser ut och hur hon är som person.
Jag måste bara säga att bilderna över texten visar hennes personlighet helt och hållet! Hon är alltid på bra humör om hon inte att sovit för lite. Det sprutar energi om henne vilket gör att hon kan bli lite jobbig efter ett tag. Hon älskar att skratta och skämta. Det märker man direkt när man ser henne. Hon skrattar åt sina egna skämt och det bästa är att hennes skratt smittar av sig så det är svårt att vara arg på henne länge. Dom flesta av mina kompisar tycker att hon är jätte rolig och snäll. Jag måste självklart hålla med dom men efter att ha bott med henne hela mitt liv kan det vara lite... utråkade. vill man bli på bra humör ska man be henne säga ett skämt! Älskar dig Mickis!

Hoppas att du fick svaret på dig fråga och nu vet lite hur hon är som person!

Farsta

så nu norde jag ha packat klart, jag har också hunnit fixa mig, ätit frukost och valt kläder. det betyder att jag strax ska åka in till Farsta med mamma och Marlen. Vi äter lunch där går runt och kollar lite i affärer sen åker jag in till TC för senare åka upp till Gävle. kommer med ett eller två tidinställda inlägg så att bloggen inte står tom resten av dagen!

Godmorgon



Godmorgon alla fina bloggläsare! har packat det sista inför Gävle nu. Måste bara åka till Farsta och köpa en neccesär ( stavning!? ) måste ha en stooor! släpar på 3 små det kommer man ingen vart med! mamma håller på med frukosten så ska snart äta lite. är sjukt trött men längtar galet till Gävle!

Raindrops



Foto: Mathilda (ME) Olympus e450 14-42 mm f/3.5
14-42 mm ISO 400 f/3.5


Ny tagna bilder! tog med min kameran ( såklart? ) och en vattensprutare och gick ut på tomten. Resultat är bilderna lver texten. Måste sga att jag är väldigt nöjd med dom! Redigerade dom lite olika också. hehe inte så smart men men det blev bra ändå!

sista inlgget för idag men det blir ju så klart bloggning imorgon också. kommer att ta ett tåg tidigare till Gävle som går vid 3 tor jag. Ska möta upp Vendelas pappa sen åker vi 2 timmar uppåt! ska bli sjukt kul att få träffa henne igen!

Läs!

Glöm inte min frågestund som håller på just nu! avslutas om en vecka så fråga på nu. TTYL

Tråkar

Hej hopp! har ingeting att sga till er riktigt ville mest bara uppdatera lite nu, bloggar ju inte så ofta men det är för att jag vet inte vad jag ska skriva om...
Åkte ut snabbt till landet men pappa för att hämta en av mina katter som ska ta bort sina stygn på sitt ben. Dom har ju rakat honom ( kan visa bild senare! ) han är grymt söt men det blev något fel så han fick sy sitt lilla ben men idag ska stygnen bort!

112407

Godmorgon på er!

vaknade ör c.a en timme sen, har bara hunnit äta frukost. Dagens planer är nog att vila efter Gothia, är helt slut ont i hela kroppen. För att imorgon begär det av till Gävle igen! som jag har saknat min underbara vän Vendela! ska bli grymt kul, åker tåg med hennes pappa från Stockholm vid 4 tiden så hiner nog med lite uppdate då! kommer självklart att blogga där uppe också. För att komma till Vendelas blogg klicka HÄR!
ska också träffa Emma en snabbis innan jag åker. har saknat henne jätte mycket! För att komma till Emmas blogg klicka HÄR!


Tur i oturen?




Ni kanske tror att vi vann bara för att det är en lapp i vänstra hörnet där det står "VINST"  och nej det gjorde vi inte, vi kom till åttondel som sagt. Men jag tror att alla lag fick en sån där grej (?). Så vi låttade ut den. Våra ledare skrev 15 lappar och på ena stod det vinst på. Ingen hade hunnit öppna sina lappar fören jag skrev ut " jag fick lappen ". hehe smart... kändes som att alla bara: smart Mathilda ingen ide att kolla på våra lappar nu. Jag kan säga att jag ALDRIG brukar "vinna" på såna där grejor med lappar osv. så det var lite kul. Hade otur redan början av dagen till slutet så antar att att man hade lite tur i oturen där!

Borta bra men hemma bäst

Så äntligen är jag hemma. eller har varit det nu ett tag men ändå! är såå trött, irriterad, glad ledsen ja blandade känslor. Är mest irriterad över vilka falska vänner an kan ha som man litar på till 1000 % så sviker den bara en. Gud gå åt skogen men falskhet!

Nog pratat om det, ska snart äta middag och sen packa för jag sticker till Gävle i morgon eller övermorgon. Jag vill verkligen åka utomland! något varmt land. Turkiet, Cypern Italien vart som helst en vecka bara vill komma bort från allt!

Frågestund!

...

"En del människor som klappar dig i ryggen letar endast efter ett ställe
mjukt nog att sätta kniven i . . ."

trodde seriöst att du fanns här för mig, kan säga att det känns som att du ljuger för mig. Du låtsas sitta och lyssna på mina problem men du bryr dig egentligen inte. Säg sanningen ist för att låtasa som om du är någon annan än den du är!

Min lilla sötnos


"Fotboll mer än bara en sport"

Brukar dom flesta som spelar fotboll tycka! Själv tycker jag bara att det är en sport som jag självklart älskar men känner att det kanske inte är min grej riktigt. vet inte, det går inte speciellt bra för mig just nu eller det har det nästan aldrig gjort plus att det inte är så kul. Dom flesta tänker nog " men sluta bara " men jag kan säga att det inte ör så lätt. Min pappa är assistent i laget. Det har engentligen ingenting att göra med det, men det är bar aså svårt. Det kanske inte är min grej... får se hur jag gör. är i alla fall på Gothia just nu så jag hoppas att jag har kul nu. berätar så klart allt när jag kommer hem!

Intressant?



* Jag har svårt att lita på folk
* Hatar folk som skryter! lite ska man ju få göra men sådär överdriver inte bra!
* Falska människor är dom västa
* Jag ÄLSKAR sushi!
* kan inte vara arg på någon länge

Green and some purple



Foto: Mathilda (ME)
Olympus e450 14-42 mm f/3.5
14-42 mm ISO 400 f/3.5

Hittade dom hära bilderna när jag höll på att rensade lite bland min bilder. hade helt glömt bort dom! måste börja leta efter mina avorit bilder och sen ta ut dom så att jag kan sätta dom på väggen, i ett album osv.

världens finaste vän!




Min finaste vän Bella har ju varit på Cuba i 3 veckor hon kom hem för 1 vecka sen drygt tror jag. Nu på träningen igår så fick jag denna fina ring! Är helt kär i den, den r sååå fin och passar till allt och lite till! Tusen tack Bella älskardig sjukt tjejen!

On our way!



Okej ljög lite igår, haha det första jag gjorde imorse var att sätta på datorn så att jag kunde skriva ett litet inlägg! tänkte vara lite snäll. men jag måste skynda mig ska sitta i bilen om exakt 2 min så hörs senare!

Next stop: Gothia



Yes det stämmer! Imorgon sticker jag och världens bästa lag till Göteborg. vi kommer att ta hela skiten! haha det får vi se men det ska bli sjukt kul iaf. har laddat med massor av tidinställda inlgg så oroa er inte! sista inlägget tror jag. kommer inte att orka starta datorn imorgon på morgonen, så men vi hörs! ♥

16 juli 2011


just nu, en pigg och glad tjej!

God morgon! Har sovit som en prinssesa inatt! men blev tyvärr väckt av min lillasyster. Aja nu är jag upe ska snart klä på mig och gå visre ner som bussen som tar mig hem till Bella. uppdaterar nog mer därirån!
Det var dagens planer, att träfa min lilla nyförälskade unge!!!

Busy



Oj oj oj haft ganska mycket idag så har knappt hunnit med bloggen, har kollat in den lite då och då men inte bloggat. inge bra alls! Vill ha en ny design nu också har tröttnar lite på den jag har. ska kolla om jag kan å en innan kort! Håller på att packa för fullt till Gothia just nu. samtidigt som jag chattar med olika personer. min skype uckar också så kan inte skya med Madde. Kuligt!

Var ju som sagt på bio med min bestis festis Freja! som jag har saknat henne! vi såg andra delen av Harry Potter. Liten bisvikelse måste jag säga! men den var bra ändå Freja satt och bet på min hand under nästan hela filmen haha. hon var så nervös, gullis! ska nog fortsätta packa nu hörs imorgon!

Rosa himel




Foto: Mathilda (ME)

Olympus e450 14-42 mm f/3.5
14-42 mm ISO 400 f/3.5

Igår kväll var himla sååå in! Såg ni det? tyckte att det bar värt att ota kanske inte blev så bra bilder men nu ser man verkligen hur himlen såg ut. Jag tycket att det var jätte fint!

Tidinställd inlägg så jag sitter troligvis i en biosalong just nu eller så är jag på väg hem. aja uppdaterar mer när jag kommer hem!


Tidinställt inlägg - Ny bikini



Är verkligen helt kär i den här bikinin! Och tack så mycket Bullen för att du orkade gå runt med mig haha. hade en sån himla bra dag med dig igår! Alla fall vi ska ju bo på hotell på Gothia, och där finns det pool ena av andelningarna till att jag köpte denna bikinin. den sitter jätte bra och passar perekt till brun kropp!

så vacker så söt



Kom hem från Bullen och då såg jag att min lilla sötnos Tuss hade en vet inte vad det heter sak runt huvudet. Han låg hem ner drogad, kunde knappt om han gjorde det så gick han in i saker...
Det är för att vi har rakat honom igen och så blev det lite fel. Vi gick till vetrenären för er som undrar och klippte honom. dom råkade tydligen klippa i skinnet på honom så dom var tvunga att sy. Tycker så synd om honom, men det går ju över men ändå.

sista inlägget för ikväll mer uppdate imorgon! ♥

Jag vet vad jag vill



Började detta inlägg med en fin fin bild på mig eller inte! Har ju inte haft så bra uppdate idag, kan bero på att jag träffade Bullen idag. Det var riktigt kul! haha som vanligt var jag ganska hyper medans hon var jääätte trött. men efter en energidryk och mycket skratt så blev allt genast mycket roligare! Hittade min "drömbikini" också! ååå älskar den! tror inte att så många kommer att ha den på stranden så det blir perfa! visar bild senare!

Nu ska jag fortsätta med att städa för Marlens mamma kommer hit och ska sova i mitt rum ( -.- ) så det är bara att städa och göra det fint. är strax klar har inte märkt hur stort mitt rum är fören nu!

En vän på besök


Jätte gamla bilder!

Har inte varit så mycket bloggning idag, har haft lite saker att göra. Alla fall ligger just nu i sängen med Melinda som jag inte har träfat på länge! så det r lite kul att få se henne igen. Åkte först hem till henne för att kolla på Sverige-Japan matchen sen åkte vi hem till mig för att sova här. stackars henne säger jag bara hon kommer att behöva gå upp lika tidigt som man gjorde innan skolan. Alltså halv 7 (!) Bara för att jag ska åka till pappas jobb och sen möta upp Bullen. Ska bli as kul! hoppas att Cassie också kan träffas hon kommer ju hem från Malta imorgon, ska bli kul att kanske å se henne med!

Längtar också efter Gothia och veckan eter. Då åker jag upp mot Gävle igen för att träffa Vendela! saknar henne redan jätte mycket. Jag tycker att ni ska gå in på hennes jätte bra blogg som också håller på att renoveras genom att klicka HÄR!!

Hot pink




Foto: Mathilda (ME)
Olympus e450 14-42 mm f/3.5
14-42 mm ISO 400 f/3.5

13 Juli 2011

Godmorgon världen!

Allt bra med er? själv somnade jag med datorn på och musik i öronen. så har inte så många timmar klar på spotify. Kan säga att man somnar direkt av lugn musik eller nästan all musik. Jag brukar göra det ibland. haha.

Dagens planer är att åka till grönan med My och Amanda. ska bli kul att få träffa dom igen. ska snart göra frukost sen klä på mig osv. senare begär det mot bussen!

Smultron



Foto: Mathilda (ME)
Olympus e450 14-42 mm f/3.5
14-42 mm ISO 400 f/3.5

Hittade jätte mycket och stora smultron när jag hängde upp tvätten. dom var ovanlignt stora haha.Stackars Bullen som fick sitta och vänta på mig på skype medans jag gick runt och plockade smultron överallt.

Idag har det inte hänt någonting. Helt dött har kollat på två filmer men Mickis och suttit och pratat skype med Bullen i säkert 2 1/2 timme. Har också duschat, känner mig renare n någonsin nu!
Hinner inte heller lägga upp bilder på hur jag sminkade mig i Gå och dö inlgget. men tror att det kommer upp imorgon plus att jag tänkte ha en frågestund vad tror ni om det?

Tisdag 12 juli 2011

Godmorgon! Tiden går fort nr man har roligt eller vad man brukar säga, tänk att det redan r 12 juli. känns som att det var en vecka sen vi slutade skolan. har precis fixat frukost till mig och min lillasyster och nu är det dags för film! vi ska kolla på American dreamz. väldigt bra film så rekomenderar den till er!


Sportscamp





Veckan på Sportscamp har varit en av dom roligaste veckorna på länge! Älskar er alla tjejor!! ♥

Svar på kommentar(er)



SVAR: Fick lite frågor om hur jag sminkade mig i inlägget Gå och dö. Självklart kan jag visa hur jag gjorde tänkte göra det men måste bara täka hur jag ska visa er men det kommer nog upp ett inlägg imorgon om det! TTYL

Min frukost/lunch




Min frukost/lunch fick bli plättar! Var så sjukt sugen på det, in anar inte. Blev inge grönan idag heller mår för dåligt. Behöver verkligen en vilodag efter en vecka på sportscamp....

Tidig morgon eller?

Godmorgon alla! Allt bra med er? med mig är det sådär. ka ju på Grönan idag vet inte om jag ska stanna hemma ist. mår verkligen inte bra men samtidigt vill jag dit! beslutångest! jag har inte gjort mig i ordning ett piss och bussen ska egentligen gå 10:39... kommer inte att hinna. jag kan verkligen inte bestämma mig. kollar också om lollo kan ringa mig, mina pengar är delvis slut efter att ha pratat med Bullen i säkert en timme. hahah. aja ha det gött!


solnedgång färg- svartvit



Foto: Mathilda (ME)
Olympus e450 14-42 mm f/3.5
14-42 mm ISO 400 f/3.5

Solnedgång måste vara det finaste som finns! blir jätte bra bilder också. Gårkvällen var jätte mycig som sagt. synd bara att jag har såå ont i min hals att jag knappt kan äta. inte lika kul...
Imorgon kommer det nog inte att bli så mycket uppdate, ska in till Grönan med bästa! Amanda, My och Lollo. kommer att bli bäääst!

Mysig kväll på berget





Hej och hemskt mycket hej!! är äntligen hemma efter en super duper rolig vecka. har haft det såå bra. synd bara att jag har blivit sjuk. är helt genomförkyld och ont i halsen. inte lika kul. saknar redan alla där. bilder kommer så småningom!

Alla fall igår kväll när jag kom hem från Sportscamp så åkte vi direkt ut till landet där pappa och Marlen ( mammas kompis ) hade en överraskning till oss. vi tog båten till andra sidan ön grillade och åt middag och efterrätt. super mysigt. märkte också att min kamera är sönder...
måste lämna in den på lagning. plus att jag ska köpa ett objektiv snart eller om någon vecka efter Gothia eller något vet inte när men men det ska bli kul får se vilket jag vill ha. ska iaf bli kul som sagt.
bloggar mer sen ska fortsätta kolla på damfotbollen nu!

ps. har hållit på med detta inlägg i snart 40 min -.- är på landet och internet är väldigt segt...

Live från Norrköping

hej allihopa!
sitter nu i Norrköping på scc i AT. dom flesta vet nog vad det är ;)
ser att statistiken har sjunkit rejält... tråkigt att se hoppas att ni kommer tillbaka snart! Är det bra väder hos er?
här har det varit ganska dåligt men nu skiner solen och allt är bra. aja hörs mer när jag kommer hem tror jag! ♥
bild i repris!

FAKTA

* Jag kan bli lätt sur även om jag inte visar det
* Mina vänner är allt!
* Jag faller för killar ganska lätt, tyvär :/
* Jag litar upp till 100 % på mathilda även om jag inte känt henne länge alls!
* Jag har 4 syskon & inget är riktigt ..
* Jag är kär ♥
* & nu vet jag inte vad jag ska skriva längre :)

Hitta ingen bättre bild just nu, orkade inte leta :$ bättre bild i något annat inlägg!

Godmorgon!

Godmorgon folket! Vaknade för cirka en halvtimme sen, precis käkat frukost & ska klä på mig nu/snart. Idag ska jag vara med sara vet inte vad vi hittar på men nånting hittar vi allt på ;) Sen sover jag hos henne efter om jag får för mamma .. men det tror jag nog! :) Nu skrev hon på facebook att hon var vaken så ska prata lite med henne om hur/vad vi ska göra idag, så skriver lite senare hemma hos henne / puss

Cassandra här!


Yes .. så här ligger det till att jag, Cassandra kommer gästblogga här hos Mathilda eftersom att hon är på ssc! tror jag det var? :$ Jaja, så jag kommer iallafall försöka uppdatera lika mycket här som i min egna :) & min blogg heter då http://kkassandras.blogg.se/ så kika gärna in där också! Men nu är det så att jag ska snart åka iväg på Djurgårns match så jag måste skynda mig & städa hela rummet, sen måste jag även spela kubb med min lillasyster -.- kill me. Nej men världens tråkigaste spel! Jaja, nu ska jag byta om hörs lite senare / Puss

Åker till sportscamp

God morgon! alla inlägg kommer nog att börja med det hah.

mitt sista inlägg för en vecka tror ja att det blir! om en halvtimme åker jag till Norrköping Sportscamp. ska bli as kul!!! är super taggad. men så fort jag får tag i en dator så kan jag slänga in något inglägg. Som tur r kommer min absoluta favorit vän Cassandra att gästblogga så stanna för min skull! TTYL ♥

Ny hårfärg




inte världens bästa bilder direkt, typ tvärtom!  men blev brunhårig nu. Trivs mycket bättre i min nya hårfärg nu, känns mer som mig nu! visar fler bilder sen...






Livet leker

Gud vilken härlig dag det har varit! som sagt var ju på spa idag tvättade mig säkert 5 gånger ( japansk grej ) Fick massage av en as snygg kille också. Åt sushi och till efterätt någon sjukt god Choklad grej. Är helt slut bara av att ha vilat hela dagen. Livet leker just nu! ♥

Gå och dö.

Tänke bara säga Godnatt till er alla! hoppas att ni har haft en bra dag osv. haha låter som en mamma men aja sov gott nu! Avslutar inlägget med en bild på fin fina mig! ( eller inte )


Vendela




Foto: Mathilda ( jag )  / Modell: Vendela / redigering: Mathilda ( Me ) / Olympus e450 14-42 mm

Bilder från idag




Några bilder från idag! som sagt är jag hemma hos Alice tillsammans med Julia. Vi har haft super skoj. hade vattenkrig tills vi kom på att man kunde spruta vatten under stuttsmattan och hoppa. ska snart åka hem kommer säkert att dö i värmen igen på väg hem...

Hemma hos Alice

Sitter nu hemma hos Alice. Det är galet varmt ute synd bara att molen har kommit och att det kaske kommer att nörja regna... aja vi ska nog göra det bästa av situationen, vi ska ha vattenkrig ahha. Julia kommer snart också men vi får se vad vi hittar på. bloggar mer när jag kommer hem!

Engeltofta




Foto: Mathilda (ME)
Olympus e450 14-42 mm f/3.5
14-42 mm ISO 400 f/3.5

Inte världen bästa bilder direkt men tänkte visa er hur Engeltofta ser ut! Stranden ligger bara 20 min hemmifrån Vendela. Dom hade verkligen när till allt! mer bilder kommer senare!
ska iaf äta lite lunch sen åker jag till Alice! Har saknat min lilla plutt!

1 juli 2011

Godmorgon alla aöta läsare!

Sovit gott? Det har jag iaf, saknar redan Gävle och vendela... hade så sjuukt kul!
har precis fikax frukost och ska snart packa till Norrköping. Åker till Sportscamp på söndog så det ska bli kul! bloggar mer snart höres! ♥