31a Oktober 2012


Nu är jag rikigt trött. Har precis klivit ur duschen, borstat katten och mitt hår, tvättat av sminket och allt sånt där. Jobb står på schemat imorgon också men jag ska försöka hålla uppdateringen på topp så gott som jag kan. Blir lite svårt när man helaa tiden har något att göra, dock har vi en timmes rast för lunch och fika vilket gör att jag borde kunna klämma in ett inlägg eller två! Kommer ihåg dagarna då jag bloggade över 9 gånger varje dag i någon månad. Herregud, att jag orkade. Nu ligger det mellan 2-5 inlägg bara.. Usch nej jag måste bli bättre på att blogga så ingen av er sluta läsa min blogg! Än så länge ligger jag på topp och jag hoppas att det förblir så ett litet tag! 
 
Nej nu ska jag sussa... Hörs imorgon sunshines! ♥

melba.se


 
 
Jag är kär. Fyra halsband som jag är helt såld på. kan piffa upp vilken outfit som helst. Vill ha typ. ♥

New in // Shoes and Jacket

Jag har fått väldigt många frågor om vart mina nitboots och min jacka kommer från. Jag märkte att jag helt glömt bort att skriva vart jag köpt dom från så istället för att svara på varje fråga tar jag det i ett inlägg! 
 
Min snygga och otroligt bekväma nitboots kommer från Belle shoe och kostar 499:- 
 
Och min nya snygga, varma vinterjacka kommer från Hollies och kostade runt 4500:- Pälsen är i äkta räv vilket jag fick reda på efter jag och pappa gick ut ur affären... Jag är mot pälsindustrin och hur de gör för att skapa kläder, jackor och skor av äkta päls men jag måste erkänna att det är så himla mysigt och varmt! Är extremt nöjd med min jacka! ♥

@work

Håller på att jobba för fulla muggar... Ton med papper och siffror gör att man får lite ont i huvudet efter ett tag. Men jag överlever. När jag kommer hem så får ni outfit bilder och annat smått och gott. Hörs då!

Nitboots

 
Äntligen har de blivit mina! Perfekta nu inför hösten/vinter OCH våren. Ull innuti så de är varma och sköna, ser inget negativt med dom. 499 svenska kronor gick de på! Love. ♥

Dagens

Jacka - ny // Jeans - Cheap monday // Nit boots - nya 

Nya skorna på

 
Herregud vilket väder och vilken dag. Dagen började så himla dåligt och har fortsatt så hela dagen. En Irriterande och sur Mathilda är inte så rolig att hänga med så jag åkte hem och nu sitter jag här. Stressad, arg, kall, nervös och ja, nu allt jobbigt man kan känna. Blä vilken hemsk dag. 

Måndags kväll

Har pluggat teori dom senaste timmarna till det blev dags för en dusch. Att duscha håret idag var extra skönt, senast jag gjorde det var kanske en vecka sen. Min frisör sa åt mig att låta bli i minst en vecka och sedan dränka det i olivolja och efter det BARA balsam i håret. Shampo sliter så himla mycket på håret, det tappar färgen och glansen. Det man som mest vill ha i sitt hår så endast balsam för min del enligt min frsör. 
 
Min lilla prinsessa har nu krypigt ner under täcket här hos mig och sover som en stock. Förstår inte hur hon kan andas där nere. Något som bara djur kan göra antar jag. Funderar själv på att krypa ner och sova en stund, imorgon vakas det teoriprov! ♥
 
Jag i min nya jacka som jag hade tänkt att visa er imorgon hur det ser ut, in love säger jag bara. 

Lårhöga

 
 
Jag har blivit så kär i såna här skor. Hur snygga är det inte så säg?! Jag ska försöka flitra lite med mamma och sedan beställa dessa. Julen är snart här också så kanske man ska önska sig dessa. Får se hur det blir men oj vad de ska bli mina! Kärlek. ♥♥♥
 

29e Oktober 2012

Hej på er.
Känner att uppdateringen behövs ökas lite eller vad säger ni? Just nu jobbar jag för fulla muggar för att tjäna lite pengar. Så hela denna vecka ska jag jobba. Alla människor här är så trevliga och gulliga att det inte blir några problem!
Plugga försöker jag också göra men det går så där om jag ska vara ärlig, alltid något som kommer i vägen. Nej nu ska jag fortsätta här, ha en bra dag sunshines!

Tänkte köra på min militärjacka idag men när jag såg att det var -5 grader byttes den snabbt ut mot min nya fina vinterjacka!!

Autumn

 
Denna dag har varit bra. Vann innebandy matchen med 2-1 mot Stockholms bästa lag vilket är rikigt bra. Efter det åkte jag och min fina pappa iväg och köpte en ny vinterjacka till mig. Så nöjd. Så fin. Åkte hem till bästis där det bjöds på smörgåstårta och glass till efterrätt. Film efter det och nu sitter jag hemma med mag ont och pluggar lite. Jag har massor av jobb (?) denna vecka för att tjäna lite extra cash men uppsateringen ska hållas igång ändå så kika in lite då och då vetja. 

Zombie


En liten glimt av hur jag såg ut igår. Linserna gjorde verklkigen sitt och skrämde många fina och söta ansikten. Stackars dom som fick stå ut med mina ögon! Det var en lyckad kväll i alla fall som bara måste göras om. Halloween är en av de "högtider" som är roligast under året, jag menar, vem tycker inte om att klä ut sig!? 

Hos frisören

Bloggar mer när jag kommer hem från bästis. Har andra saker att tänka på just nu men kika in lite senare, mycket bilder från igår plus en video blogg (?) kommer att komma upp! So stay Turn.

High heels

 
Ikväll är det dags för halloween fest med my girls. Kommer nog att bli rikigt roligt så länge magen håller sig på plats... det är något knas med den. Har fått sån otrolig mensvärk från att inte ha någon alls. Lite konstigt. 
Jag och Johanna tog en runda på stan där jag fick med mig dessa goingar hem samt annat stort och gott! Sitter som en smäck, lätta att gå i, höga klackar och blå färg. Kan inte bli bättre! Färgade linser köpte jag också så ni ska få lite läskiga och snygga bilder innan jag drar. Nu = Börja fixa mig. 

Details

 
Idag körde jag på en av klippt skjorta med några få nitar som blev ditsatta av mig imorse för att få till den lite tuffa stilen. Annars har dagen rullat på bra. Magont så ont som inte går att beskriva, lång tråkig men samtidigt inressant film om havsdjupet och så vidare. En helt normal dag med andra ord förutom att höstlovet är igång! Love it. 

Baka och smaka

Hemma från en rolig kväll i kyrkan tillsammans med en massa fina människor. Vi bakade och åt oss mätta som aldrig förr. Det tog på krafterna med andra ord. Klockan är strax efter 10, jag är trött och har en fullspekad dag framför mig imorgon. Bloggar mer om det då! Hörs imorgon sunshines ♥

Nitboots

 
Äntligen. Som jag har letat efter ett par boots som dessa. Har sett nu att de kommit ut till butik så imrogon blir som mina! Frågan är bara. Svart eller brun???

Mig gånger tre

Usch vilken dag. Välkommen ondsdag.  ♥

 

 

Kontrast

Today..

Ännu en jobbig skolan. Fick dock tillbaka min svenska uppsats vilket visade bra resultat. Bra resultat = Glad tjej. Ska fira det men lite tacos som blev över sen i helgen och mjölk på det! 

Fruits

 
När jag är hungrig blir jag alltid suger på frukt. All sorts frukt menar jag då. Så jag mixade ihop lite olika frukter och resultatet blev detta. Snacka om en mätt och belåten mage efter denna tallrik.. Hela min familj bråkar just nu så jag tog tag i mig själv, började hacka och dela på frukter och gick sedan upp till mitt rum där jag nu sitter och gör absolut ingenting. Funderar på att ta mig till sängs, är så trött att kyrkorna stannar och det vill nog ingen. Hörs imorgon mina fina läsare! ♥

svart vitt från samma vinkel

PH&Redigering by me // Nikon D5000 50mm 

Hundar

 
Jag har aldrig varit ett stort fan av hundar. Jag har för det mesta bara tyckt att de är jobbiga, ansvarsfulla och äckliga. Luktar gör dom, man måste ut med de hela tiden och det tar ett tag innan de blir rumsrena. Men min familj och jag pratade om det och funderar på att kanske skaffa hund. Det ska bli kul om det blir av men jag kommer nog att tröttna efter ett tag... Jag får se det från den ljusa sidan istället! Så jag hoppas att det blir av, en ny bästa vän kan man säga! I såna fall lutar det år en mops, fransk bulldog eller en collie! Sötnosar är de alla tre! ♥

Dagens

Stickad tröja - H&M // jeans - Cheap monday // Väska - Chicy.se // Skor - converse. 

22 Oktober 2012

Denna dag har varit helt störd. Min ögon väger ton, min näsa rinner som bara den och jag har ingen ork kvar i kroppen. Hungrig och trött är jag också. Ingen bra kombination. Dagens kommer att komma upp lite senare, här har ni så länge en sneekie på vad som klädde min kropp! 
 

Tacos night

 
Det blev rätt lyckat ändå! Nu är magen mätt och belåten, huvudet nära att spänga av lärdom, ögonen väger som bly och min kropp... ja den mår bra. Lite blandade känslor och tankar med andra ord. Jag funderar nu på att titta på solsidan, gå och duscha håret som är fullt med olivolja och resten av kroppen och sedan hoppa ner i sängen.  Ha en bra söndags kväll! 

Smyckes träd


 
 
Så där. Nu var det klart. Tog c.a en och en halv timme att leta genom alla mina smycken och se vad som passade att hänga upp på detta träd. Har velat ha ett större men jag får nöja mig med det jag har. Resten av smyckerna som inte fick plats eller var förstora eller något liknande slängde jag ner i en låda jag hittade när vi rensade. Standard för mig. 
 
Nu blir det lunch och sen ska jag börja förbereda middagen. Idag är det nämnligen jag som ska laga mat! Får se hur det kommer att gå... 

Morgonmys

 
Denna morgon har spenderats med min lilla prinsessa och mobil. Jag upptäckte ett nytt spel förra veckan och nu kan jag inte sluta. Songpop. Dock är jag inte så duktig med det är riktigt underhållande! Min arm har donat bort vilket inte alls är skönt. Lillen är så liten men efter ett tag blir hon väldigt tung... Nu har hon äntligen rört på sig och sitter här bredvid mig. Hon är som en liten bebis! Jobbig med gullig bebis. 
 
 

Cozytime i min ensamhet.


 
 
Så seriös. Så snygg. Så sjuk. Så ensam. Lol säger jag bara. Det har varit en extremt stressig, kall, jobbig och regnig dag. Min soulie gjorde allt bättre och eftersom att jag är en sån snäll kompis, väntade jag till och med på mina pluttisar. I regnet. Sjuk, trött och hungrig. Blev i alla fall glad när jag såg deras glada ansikten efter matchen de vann. Guld i sanktan är stora grejer det! Så duktiga dom är och stolt man blir. Känner mig lite som deras mamma, mina små älsklingar! Nu sitter jag hemma het själv och inväntar familjen och något gott. Spökar gör det också här så jag känner mig hemma. Hade dock varit kul om någon liten gullig fillur där ute tänkte på mig och kände för att ringa. Det är inte så kul att vara ensam hemma en lördag i mitt hus som dessutom spökar. Enligt mig. 

Gosis

 
Har legat och myst min lilla prin enda sen halv sju imorse. Vaknade av ont i halsen och nu är jag på väg att göra den värre. Match ska spelas om någon timma och efter det ska jag träffa min fina vän Daniella. En bra dag med andra ord. ♥

Casual outfit

Jeans jacka - Levis // Linne - H&M // Jeans - Cheap monday // Boots - Skopunkten // Smycken - blandat // väska - Chicy.se // Solglasögon - ? 

19e Oktober 2012

 
 
Hej sunshines. Dagen har rullat på bra, lite surt i mitten av dagen då jag blev irriterad på ett par tjejer. Hatar sånt de håller på med. En god nyhet är mitt fysikprov, gick bättre än vad jag trodde så nu kommer jag att få ett högt betyg i den delen. Glad tjej! 
Jag åkte hem direkt efter skolan för jag börjar känna av lite i halsen och näsan. Jag hoppas och ber för fulla muggar att jag inte blir sjuk. Match och träffa en massa fina människor imorgon så jag har inte råd att vara det. Få klä på mig mjukisdressen som är mycket varm, ta en kopp te och invänta maten. Shushi står på schemat denna fredag! 

Dagens

Skinjacka - ? // Sjal - mammas // Jeans - Cheap monday // boots - skopunkten 

Min bästis och jag

Ja vad ska man säga... så här ser det ut nästan 9 av 10 gånger då jag och min bästis ses. Många skrattade åt oss på kryssningen men vad gör man inte för lite...underhållning? Jag ska berätta mer om kryssningen imorgon eftersom en del vad nyfikna. Ni fick några snygga bilder på oss som, beskriver våran vänskap och gemenskap till 1000. 

Today`s

Jacka - KENZA 10 // Klänning - H&M // Boots - Skopunkten // Solglasögon - Frankrike 
(Ja jag ser aptrött ut på första bilden. ) 

Nails

 
Mönstrade naglar är så himla snyggt, synd bara att jag är riktigt hemsk dålig på att måla mina naglar.. Men jag rotade genom lite lådor här och var i mitt rum och hittade ett par nagellack med smala penslar i olika fina och glittriga färger så jag kan öva och bli lika duktig som bilderna visar! Nagellacken är köpte i USA för er som undrar! 
 

Välkommen onsdag

 
Ännu en dag har rullat på och jag måste säga att denna dag har varit den bästa på länge! Jag har varit glad, skrattat, skämtat och allmänt lycklig! Så fina människor jag har omkring mig gör allt så mycket lättare. 
Dagens kommer upp lite senare, har kört på en liten "tuffare" stil idag än vad jag brukar göra! 
 

16e Oktober 2012

Hej på er. Denna dag har varit välödigt hektiskt. Tårar, skrattavfall och magont. Lite blandade humör har det också varit. Men att kolla på min och bästis resevideo gjorde allt så mycket roligare. Skrattar lika mycket varje gång... Med tanken på resan så fick jag tillbaka mitt minneskort vilket betyder en massa bilder. Jag kommer att göra ett inlägg eller två redan imorgon om hur/var/när/varför osv. Tänkte hur som helst slänga in 3 passande bilder från resan, hörs mer imorgon! ♥
 
 
 

Nitkeps

 
Något som jag tycker är så sjukt snyggt är denna nitkeps! Hur cool så säg? Kan ju piffa upp det mesta och den är bara så himla ball. Finns inte så mycket att säga, bara titta på den så förstår ni vad jag menar! 
V I L L  H A! ♥

Swedish girls on a cruise

 

15de Oktober 2012

Hej hej hej! 
 
Detta äckliga och kalla vädret verkar inte vilja dra sig iväg från lilla Sverige. Så skönt att jag inte har behövt tänka på det igår och idag. Jag min familj + bästis drog på en kryssning för två dagar. Skaldjursbuffè, efterrätt, fest, drinkar, mat gånger 10, pensionärer och en svajig resa. Det var riktigt kul även om det inte fanns så mycket ( vem försöker jag lura? det fann INGA ungdomar där ) men vi hade trevelans ändå! Ellen håller just nu på att klippa ihop en film tillsammans med bilder och filmer som vi har filmat under resan. Skrattar bara jag tänker på hur denna dag har varit! Kommer att blogga på om det när jag får tillbaka mitt minneskort och när filmen är klar så kommer den upp här på bloggen! 
 

Kryssning

Berättar mer med bilder och inlägg om det när jag kommer hem imorgon!

New in

Neon rosa kjol och en klänning. 
 
Bättre bilder kommer upp imrogon! Är så nöjd med mina köp ♥

12e oktober 2012

Hej på er!

Denna dag har varit.... Annorlunda. Alla lektioner var inställda så ingen skola för mig. Jag spenderar min tid inne i stan just nu för att hitta något fint att ha på mig när min familj + bästis och jag åker på kryssning nu på söndag. Kan säga att det går sådär.. Har snart varit inne i varenda butik utan att hitta något. Hopplöst. Nå väl, jag ska fortsätta jaga lite här och sedan åka hem. Måste förbi ICA och köpa Favvo chipsen ill ikväll också!

Dagens

Rosa stickad tröja - H&M // Blus - A&F // Jeans - Cheap monday // Skor - skopunkten (hade dock converse i skolan!) // Väska - Murberry 

Bekännelser

 
Jag har aldrig varit kär. 
Min familj sjunger HELA tiden, så fort någon/t påminns om en låt börjar vi alla sjunga.
Pappa tittar alltid till mig på morgonen i smyg för att se om jag vaknat före honom eller inte, tävlingsmänniska!
Pizza är sjukt äckligt. 
När jag har tråkigt försöker jag härma och lika Ellen med hennes miner. 
LOL är ett ord jag använder oavbrytet.
Jag åker utomlands väldigt otfa, kan bli allt mellan 3-7 gånger på år.
Jag är sämst när det gäller låtar, jag kan dom men jag vet inte vad de heter..
Jag önskar att det fanns en person, en enda vän som brydde sig lika mycket om mig som jag bryr mig om mina vänner, jag ringer eller smsar andra för att se så att de mår bra men jag får ingeting tillbaka. Det är rikigt jobbigt.
 
 
 
 

Smoothie time

Godmorgon på er! Jag har haft helt insaina drömmar. Går inte att förklara, vaknade i alla fall för ett litet tag sen. Gick upp och grattade min fina mamma som fyller år idag! Vi gav henne presenter och annat smått och gott som vi hoppas att hon tyckte om. Nu taggar jag inför orienteringen, jag måste få bra tid om jag vill ha bättre betyg än vad jag har. Känns surt att ha varit skadad så länge att det påverkar betygen. Nå väl, ska trycka i mig min smoothie och sedan börja göra mig i ordning! 
 
Två olika redigeringar? hur tänkte jag här:.....? 

9e Oktober 2012

Hej sunshines! Hoppas eran dag inte har varit allt för kall och grå. Dagen började riktigt stressigt men avslutades lugnt. En helt normal dag med andra ord. Åkte iväg och köpte lite presenter till mor min som fyller år imorgon. Kom på nu i efterhand att min farmor fyller år idag och jag skäms över att jag inte hittade någon present till henne.. Nå väl, jag ska trycka i mig något gott, sätta på mig varma kläder och plugga till moppeprovet. Pappa har tvingat mig att följa med på en match som börjar sent ikväll och jag vill INTE frysa. ♥
 
 

Today`s

Stickad tröja - Zara // Klännning - enkel från H&M // Skor - Nya! // Väska - Burberry // Smycken - ? 

7e Oktober 2012

 
Härliga soliga söndag och jag sitter inne i huset mitt och pluggar. Som vanligt? Jag blev precis klar och har nu placerat rumpan i soffan famrför tv:n tillsammans med resten av familjen. Jag ska snart plugga ännu mer så jag ska ta och ladda upp datorn så den är på max. Kläder behövs väljas ut till imorgon också, kände att det blevc lite mycket stå hej nu när jag tänker efter! 

Colours at autumn

Ja, alla bilder är tagna av mig med en Nikon D5000 50 mm 

80-tals fest

Så här snygga var vi ikväll! 80-tals fest bjöd det på denna fredag'!

Slut med bloggandet.

Jag har ingen inspiration. Jag orkar aldrig blogga längre även om jag älskar det! Min design börjar bli extremt tråkig. Ja jag har många läsare men jag orkar inte längre. Så vi får se hur det blir men som det ser ut just nu orkar jag inte blogga längre.

Pasta med tomatsås

Hej sunshines! Hann inte med att blogga igår men eftersom att jag är hemma sen en timme tillbaka så tänkte jag passa på att slänga in ett inlägg eller två. Har precis lagat mat, pasta med tomatsås fick det bli med ett par köttbullar och basilika. Roligt gott för att vara mig, dock är pastan överkokt och det smakar nada. Får ta och kötta på med lite salt och peppar så ska vi se att det här blir ätbart!

2a Oktober 2012

Hej och förlåt. Dagen har rullat på, lite stressig och det minskade inte nu när jag kom hem. Har fastar framför tv:n och skjutit fram all plugg till nu. Som tur är har jag precis blivit klar men hjälp av min pappa. Så fin han är. Har lite annat på schemat också som ska fixas nu!

Senaps gul

 
Här har ni bättre bilder på min nya fina och fräscha stickad tröja. Måste nog säga att det är ett av mina bättre köp, färgen är helt underbar (är dock mindre gul än vad bilderna visar) och helt perfekt till hösten. Kommer nog att bäras ofta till olika sorters kläder. Me like! 

Höstkänsla

Höst älskade höst. Det må nog vara min favorit årstid. Alla fina färger, kläder, bara Höstkänslan gör mig.... Glad! Och jag älskar att vara glad. Jag ska se om jag hinner ta massa fina höstbilder nu i veckan. Det har varit dåligt med det eftersom att all min tid lägger jag på skolan. Vilket jag faktiskt tycker har blivit kul. Jag lär mig så otroligt mycket, och jag känner mig stolt när jag har gjort ett jobb klart. Dock fylls det bara på med mer och mer läxor men själv tycker jag bara att det är kul! Men som sagt, höstbilder och annat kul kommer att komma upp i bloggen denna vecka så håll utkik!

Dagens

Jeans jacka - Levis // Senaps gul stickad tröja (världens mysigaste btw! ) - H&M // Jeans - Cheap monday // Boots - Skopunkten // Väska - Longcamp. 

1a Oktober 2012

Hej på er. Denna dag har rullat på som vanligt, fick tillbaka ett prov som visade ett bra resultat. Happy face! Sitter i alla fall på bussen på väg till min kusin för att få hjälpa med läxor. Ännu än dag som går till plugg. Suck.