En kväll med Ellen



Kom precis innanför dörren efter att ha följt hem Ellen halv vägs. Har bara ungåtts med henne hela kvällen, kollat på fotboll, idol ätit middag. Bara tagit det allmänt lugnt. Super mysig kväll med världens underbaraste kompis!
Nu ska jag kolla på film med mamma och pappa sen sova! så Godnatt på er! ♥

Tack pappa! ♥




När jag vaknade imorse så stod den här på min bänk från pappa. Har har ju varit i Portugal så han köpte en parfym åt mig. Den luktar såååå gott att man bara vill spruta hela flanskan över sig! så tack pappa! ♥

Fredag, 30 september



Morgon alla solstrålar! Fredag och jag är på jätte bra humör. Ingen aning om varför men jag känner på mig att det kommer att bli en bra dag! Har suttit och försökt bestämma mig vad jag ska ha på mig men nu har jag hittat och jag är nöjd med mitt val men det kan bli lite kallt. Men vill man vara fin får man lida pin!
Efter skolan åker jag och mamma till vårdcentralen och ska en sprutan gardasin (?) den gör typ så att man inte får livmoderhalscancer om jag inte mins fel. Alltid bra att ta den i fall att, you never know. Ska ta och börja leta efter ett kvitto som är spårlöst försvunnet ska lämna till baka mina skor jag köpte här om dan. vi hörs senare ikväll! ♥

Min dag



Kom hem vid 6 efter att ha varit inne i stan med Alice och Jesper! Hade sjukt kul men hittade nästan ingenting. Köpte  presenter till Dani som har fyllt år ska hem till henne på lördag för en tjejkväll med massor av kul!
När jag kom hem ringde jag Cassie och pratade om livet. Älskar verkligen att bara prata med henne, hon förstår verkligen allt! u n d e r b a r ♥
ska ta och kolla vad min garderob har att erbjuda för kläder tills imorgon. Hoppas att jag hittar något.. min garderob är hemsk!

290911


Godmogron! Hade lite tid över så jag tänkte att det kunde vara perfgekt för att blogga! Sitter just nu och fixar ig lite lätt, ska välja kläder sen också. Hatar sånt har ingenting att ha på mig på dagarna. Bara skitfula kläder. Ska i alla fall åka in till stan med min fina vän Alice efter skolan så jag hoppas att jag får med mig liite saker hem. Ska göra mig helt klar så att jag inte behöver stressa. Hörs senare!

Tröttis


Kolla så söt!

Kan inte sluta le för mig själv när jag kollar på dom här bilderna! Han är så söt, älskar att fota honom han gillar verkligen att bli fotad. står/ligger/sitter alltid still, ser nästan ut som att han ler på vissa bilder. hihi sötnos!
Så här trött känner jag mig också just nu. Har pluggat in NO:n men inte läst sidorna i SO:n. Facebook är för lockande! inte bra... funderar också på att inte logga in på fb på kanske en vecka och se hur jag klarar mig haha. ska testa det! men inte den är veckan eller nästa eller veckan efter den. Herregud kommer aldrig att klara det! att Facebook kan vara så lockande är helt sjukt. Aja ska ta och stänga av datorn snart (...) och sen gå och lägga mig är super trött. Men vi hörs imorgon!

Ny duschad och fräch


Kom precis ut från duschen, alltid lika skönt! ska ta och läsa några sidor i SO:n och samtidigt försöa få tag på Cassie om hon vill svara... ska inte tråka ut er med hörs! ♥

ingen uppdatering idag



som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat idag har varit sååå upptagen och kommer nog att vara det resten av kvällen. Har ett SO förhör imorgon och sen kanske jag ska plugga lite Matte. ja, men några inlägg kan jag slänga in för att vara snäll! Tänkte kolla om jag kunde hitta något till bloppisen som ni tyckte att jag kunde ha.
Vill ni fortfarande att jag ska ha bloppis? kommentera! :)

Världens tunnaste kladdkaka?




Jag och Alice måste ha gjort världens tunnaste kladdkaka men godaste också! lite failat vi undrar om vi hade glömt något i receptet men inte hade det vi det. haha, vi måste vara proffs på att baka!

Plugg med godsaker


Hej på er! Försöker plugga lite med Alice och det går faktiskt ganska bra. Kan hela spanska dialogen så jag är nöjd! Hjälper bara Alice lite grann med hon tjatar om att vi ska bara en kladdkaka så vi ska kolla vad jag har hemma och sen baka. Vi har precis stoppat i oss varsin bulle men vi är såååå sötsugna. Nu ska det bakas!

Räddad kväll


Sitter här med lite Mango och kex! Ni måste bara testa dom hära, så himla goda och nyttigare men godare än chips!
Det här ska ätas tillsammans med Idol på tv:n!

Glad chey

 

Åååå så glad jag är! Hollister har ju öppnat i Gallerian. Fick ju ett presentkort av min fina kusin Lindah när jag fyllde år som kommer att användas flirtigt där med massor av andra pengar! Måste dit snart! ♥

Ny vecka nya tag



Ny vecka nya tag brukar man väl säga när det är måndagar. Börjar i alla fall kvart över 8 och jag är klar nu. Gick upp väldigt tidigt uta klagomål så jag är stolt! Vi har ett SO "förhör" idag på några bergrepp som nästan sitter som en smäck! känns som att min helg har varit kanska lyckad ändå. Efter skolan åker jag hem till Ellen och har det super soligt som vi brukar, det bertyder mindre bloggning idag.
Mathcen igår gick väl inte så jätte bra, förlorade med 9-1 vilket är synd och lite orättvist. Men fotboll är orättvist. Kul att äntligen ha fått träffa Casssie. saknat henne sjukt, Bullen också! ♥

Hembakad pizza



Bilderna säger nog det mesta!

I skogen

Hemma nu från svamp plockning om man kan kalla det så! Mycket roligare än jag trodde men samtidigt var det piss tråkigt så jag gick runt och pluggade på SO:n istället. Fotade så klart också. Ska göra mig lite i ordning fr matchen. Pappa tvingar mig att åka ner så det är bara att göra det. Finns några jag verkligen inte vill träffa men samtidigt några jag måste träffa. Ska gå nu hörs efter matchen!



250911



Godmorgon solstrålar!
En tråkig dag som bara kommer att bli tråkigare. Mamma och Marlen har percis tvingat mig att gå ut i skogen och plocka svamp med dom. Men jag tar med mig kameran så ja klarar mig nog! Massor av bullar och annat gott följer också med. Senare ikväll spelar mitt lag mot Bollstanäs. Vill inte kolla, personer som jag inte vill träffa heller. Men jag antar att pappa kommer att släpa mig dit ändå. Plugga SO måste jag också göra med ingen verkar vilja svara i telefon (!) och provet är imorgon så vi får se hur jag löser det här. Ska ta och fixa mig sen hoppar jag i gummistövlarna och tar kameran runt halsen tillsammans med massor av godsaker!

Nya ansikten

Är super foto sugen, speciellt på att foto porträtt. Jag vill ha nya ansikten och nya ideer, fota fota fota!
Så är någon av mina vänner eller vem som helst sugen någon dag så kommentera! :D

New





Fick med min ett par skor och 2 ( 5? ) ringar. Är super nöjd med skorna och dom sitter som en smäck!
Samt köpte jag lite saker till min lillasyster som fyller år. Just nu händer det inget roligt ingen att chatta med eller så, ska ta och fia mitt rum innan våra gäster kommer.så det kanske inte blir fler inlägg. Efter middagen och
firandet drar jag troligvis ut och träffar min fina vän Stina. Tro att min kväll ser ut så!

Grattis lillen!



Grattis lillasyster! Hoppas att du får en bra dag pusspuss!

240911


vill vara brun igen!

God morgon! Härlig söndags morgon med sol och glatt humör. Ska fixa mig lite långsamt ska ner och kolla på min lilla syster när hon spelar match. Lite roligt kameran kommer tyvärr inte med för efter det åker jag och mamma till Farsta och ska kolla på lite grejer. Kuligt värre. Skulle ha sovit hos Mailn idag också med hon kunde inte, tråkigt saknar min tjockis!

När man har tråkigt



Just nu...

När jag har tråkigt klickar jag alltid några bilder på mig själv med webbcamen! Tycker att det är skit roligt! Känns som att den här fredagen är ganska meningslös har inte gjort ett piss. Bara suttit här och pratat om livet. Kan verkligen behöva såna dagar. Samtidigt chattar jag med Cassie om livet också, man berhöver en vän som henne en som förstår en. Hon är mitt allt. Chattar också med min fina vän Stina! Hur underbar som helst. ska åter gå till mitt nu och inte tråka ut er mer puss på er! ♥

Tråkig fredagskväll



Bilder från dagen

Sitter här nu och pratar lite skit med Marlen. Kan verkligen säga allt till henne, världens underbaraste!
Min kväll kommer nog att spenderas hemma men mamma, pappa, lillasyster och Marlen. Kanske drar till Malin senare om jag orkar och om klockan inte drar iväg. Pappa kommer snart hem från Göteborg med tåget hoppas bara att den är i tid är hungrig!!!
Spelarsamtalet gick i alla fall bra och det kändes skönt att få prata ut lite med min tränare Lena. Nu ska jag hoppa ion i duschen, hörs!

Mot bussen



Herregud för söta asså!
Ska dra mig mot bussen lite tidigare än tänkt för utvecklingssamtal med Lena ( Min tränare ) hon blir tydligen klar mycket tidigare så då åker jag ner har ändå inte så mycket att göra här hemma så ska nog åka redan snart!

Dagens


Skinnjacka - H&M stickad tröja - Ny. Bikbok jeans - Ginatricot skor - converse

"Forskar fredag"

Hej på er!
Min dag har varit super måste jag säga. Matteprovet imorse gick prima, sen åkte vi till Medis där vi skulle göra lite saker inna på " Forskar fredag ". typ ett ställe som Kemi och sånt. Ganska roligt och intressant haha...
ska snart dra mig ner till träning längtar lite tills jag kan spela själv. Så ska jag ha utvecklingssamtal med min tränare jippi.... hörs senare!

orange nails




Mina grymt snygga oranga naglar! Fixade dom hemma hos Bella igår. ( anledning till att jag inte kunde blogga var för att internet kronglade! ) måste säga att det blev snyggare än vad jag trodde att det skulle bli. Älskar ju starka färger så ja.. det här blev resultatet! :)

Nudlar




Dags att ta min lilla nudelskål och sätta min i soffan och kolla lite på tv senare ( ikväll....) blir det plugg med Alice!
Hade tänk att det skulle komma upp många inlägg idag plus att jag ska välja ut lite kläder till bloppisen!

Kärrtropslöpet




Äntligen är jag hemma efter en lång/kort dag. Vi hade Kärrtorpslöpet idag och jag önskade att jag kunde ha varit med men jag är ju skadad så kunde får inte ens gå så långt för min sjukgyjmnast. 7.2 km. Blir lite arg på mig själv jag ÄLSKAR jua tt springa. Nog om det, jag och Bella satt och kollade på när som andra sprang. Det var svinkallt men vi stod ut! ska fixa lite lunch till mig sen kommer Alice över och "pluggar"!
man vet ju hur det kommer att sluta....

Videoblogga?

Har fått några kommentarer om att jag boder videoblogga? haha kan säga direkt att det kanske inte riktigt är min grej. Tycker inte att det är min grej att säga " hej hej bloggen osv.. " det känns fel typ. men kanske kan testa!

Kommentera om vad ni tycker! :)

räddaren i nöden



Måste bara vara Marlen! För er som undrar vem det är så är det min mammas bästa kompis som bor hos oss just nu men ska snart flytta hem till din lilla ( stora? ) lägenhet. Ni undrar säkert varför hon har bott här i snart ett är men det är för att hon hyr ut sin lägenhet så att hon och mamma kan åka utomlands. Utan oss känns inte så kul.
Nej men ska inte klaga hon är som en syster för mig och är den smartaste personen jag känner så man får super mycket hjälp med pluggning och så fort man har ett problem får man hjälp. Bättre person finns inte! ♥

Varje utgång är en ingång till något annat.



Nikon D5000 18-55 mm
@Mathilda Christiansson

Aik vs Djurgården

Måste bara säga att matchen igår var verkligen sämst. Det måste ha varit Ellens fel hahaha! Älskar dig tjejen! ♥
Nej men det var ingen bra match alls. AIk förlorade mot Djurgården, det går inte att tänka sig att det hände. Men nu hände det men AIK ligger kvar på din plats i allsvenskan ( dom ligger 2:a!!! ) allafall här kommer några bilder från matchen. Tyvärr fick man inte fota men jag var tvungen! kunde inte hålla fingrarna borta


tisdag den 20 september 2011

Godmorgon allihopa!
Blev hemma idag. Efter matchen igår som gick åt skogen (!!) så har min hals brunnit. Orkade inte röra på mig i morse så jag stannde hemma. Och efter som att jag gör det så blir det mycket uppdate hade jag tänkt. Det var några som tyckte att jag skulle göra en liten bloppis så vi får se om jag fixar ihop lite kläder till det också.
Men jag borde plugga mest av allt... har NO prov, spanska och Engelska till imorgon.

Derby

Nu sticker jag Pappa, och Ellen iväg till Råsunda för att kolla på är AIK och Djurgården möter varandra. Ska bli sjukt kul och jag är as taggad! Vi ska bara fixa oss lite snabbt sen drar vi, kameran följer med så bilder kommer ikväll! ♥

Det börjar nog bli dags



Det börjar nog bli dags att rensa min garderob igen. Har så mycket kläder jag vill bli av med och så mycket kläder jag vill ha in. Använder inte ens hälften av det som jag äger. Kännsonödigt att det bara ligger där och glöms bort med åren. Vissa av kläderna är grymt snygga men passar inte mig med stilen eller storlekarna ( på vissa)
Så funderar på en bloppis kanske? Vad tycker ni om det kommentera! :)

vid vägens kant



Nikon D5000 50 mm
@Mathilda Chrstiansson

söndagen den 18 september 2011

Godmorgon alla fina läsare!
18 september idag det betyder att min fin fina vän Bella fyller år idag! Älskar dig enormt mycket min bror!
Jag hoppas att hon får en super bra dag. Skulle kunna skriva saker till henne hur länge som helst finns så mycket bra saer att säga om henne, men inlägget skulle bli sååååå långt då.

Dagens planer är en hög med plugg. Har NO prov och engelska test på onsdag samt spanska, jätte kul! eller inte ska i alla fall kolla om jag kunde få hjälp av Emma min fina vän i NO:n fattar noll.
Ska ta och äta lite nu hösr senare! ♥


fly away


Nikon D5000 55-200 mm
@Mathilda Christiansson

New in




Stickad tröja
-Bik bok BH-Bik bok Ring-H&M knästrumpor-Lindex

Sticker till Malin nu hörs senare! ♥

home sweet home



Är äntligen hemma efter en mysig och rolig shopping dag med Ellen. Älskar verkligen den tjejen! Hur fin som helst vi pratade om allt mellan himel och jord. Fick med mig lite saker hem som jag tänke visa er lite senare.
Spenderade ju min natt hemma hos henne och kvällen var underbart rolig. Efter matchen åkte jag och Ellen hem till mig och åt lite middag sen gick vi hem till henne. Vi hade sjukt kul på vägen hem alla fall sen träffade vi på Ellens kompis Stina, helt underbar person. Kände att vi klickade till direkt och jag är super glad att jag träffade henne hur fin som helst! Sen träffade vi några killar pratade med dom, kvällen slutade med skräckfimen Halloween. Super mysig början på min helg!
Ska få tag på min vän Malin snart sen åker jag hem till henne och min kväll kommer nog att spenders där!

Med Ellen

Sämst blogg jag har just nu, sa att jag skulle blogga myckjet men så blev det inte. Måste börja blogga mera!
Alla fall sitter inne i mitt rum med Ellen efter att ha kollat på vårat lag när dom spelade match. Dom mötte AIK och vann med 4-1. Dom var super duktiga. Ska röra mig ner mot köket och äta lite efter det går jag och Ellen hem till henne och jag spenderar natten där! hörs imorgon! ♥

Godnatt från oss


Slänger in ett godnatt inlägg från mig och johanna, som ni kanske förstår spenderar hon natten här mysigt! Ni fick två snygga bilder på oss också!
Hörs imorgon med mycket uppdate TTYL ♥

Min dag



Bilder från idag


Hej på er! Sitter nu och pluggar Matte med Johanna smart man är så glömmer jag massor av böcker och papper så min helg kommer att bestå av att sitta med huvudet i plugg! ska åter gå till pluggandet nu innan Johanna kastar ut datorn hörs! ♥

Regnbåge



Nikon D5000  55-200 mm @Mathilda Christiansson

Instiagram



Tog lite instiagrambilder med min mobil tidigare idag. Skit coolt när man får till rätt effekt!

Dö SO

Plugg med Alice

Ligger på golvet just ju och pluggar SO som bara den. Samtidigt kollar vi på tv och snckar om allt möjligt. tänkte bara slänga en ett inlägg lite snabbt men vi hörs senare!

Dagens räddning


Lakrits! ♥

Ingen bloggning idag

Blir ingen bloggning idag mår för dåligt skuldkänslor i hela kroppen, känns som att jag har svikit en bra vän till mig bloggar imorgon om jag orkar! ♥

Min fina vän

Kände att jag var tvungen att göra ett inlägg om min fina vän Kassandra! Hon är så fin på alla sätt har inte kännt henne så länge men hon är som en syster för mig, vi har alltid kul, hon är alltid på bra humör hon gör mig glad helt enkelt! Det finns inte många vänner som henne, det finns inte många man kan lite på till tusen eller ring gråtade till mitt i natten, synd bara att vi bor ganska långt ifrån varandra men får det att fungera ändå. Jag vet att hon är en vän värd att ha, en äkta vän på alla sätt så underbar. Är så glad att du finns!
Älskar dig sjukt min bästavän! <3


Dagens



Linne - Gina Tröja - H&M Jeans - Gina Halsband - ? ( glömt!! )

Fick lite brottom imorse så kastade bara på mig en vanlig vit tröja från H&M och mina super sköna jeans från Gina! Håller på för fullt och letar höstkläder i min garderob men hittar inte mycket alls... ska åka och shoppa lite snart också måste få in mer kläder i min garderob!!

12 September 211

Känns faktiskt lite konstigt att det redan är september. Tiden går som sagt fort när man har roligt! Har såååån bloggtorka idag så jag kommer inte att skriva så mycket. Dagen började bra förutom att mitt huvud kommer att sprängas vilken sekund som helst och min hals tar död på mig. Ska i alla fall gå till skolan vekan ut!

Morgoninlägg

Godmorgon på er!
ska snart ta och släpa mig mot bussen, fotboll första lektionen. Som sagt så är jag ju skada + sjuk så jag tittar på eller läser en bok. Dagen kommer nog att gå ganska snabbt Matte So och AT tror jag att vi har idag så ganska chill dag. Måste rusa nu ha en bra dag! ♥

someone to die for



weheartit ♥

9/11 2011

10 År sedan, sörjer för alla som dog då! ♥

A night to remember

tagen med min mobill!
Den här kvällen kommer jag aldrig att glömma, har haft så kul med Alice. Vi drog till Pizzerian och åt varsin big pizza efter det gick vi hem till henne köpte energidrycka på HK ( hemmakväll ) sen mötte vi upp Bella och gick runt. Sjukt kul, "strippade" med stolparna, gick och sjöng på massor av låtar, skrev dansade åå så kul! Känner att min hals bara klommer att bli liite värre imorgon men vi får hoppas på det bästa! Sista inlägget så Godnatt folket! ♥

Min Lördagskväll



Min lördagskväll kommer att senderas med Alice sover över där också. Hennes päron kommer inte att vara hemma ikväll så vi drar till pizzerian och äter middag, behöver en kväll med henne har så mycket jag vill prata om. Kameran förljer med så vi hörs senare! ♥

You don`t have to like me



Nikon D5000 50mm 1.8/f

Enskede VS Älvsjö AIK




Nikon D5000 55-200 mm

Hemma nu från matchen mot Älvsjö AIK och den slutade 2-0 till oss. Vi hade såå många chanser men satte bara två, vi var värda mer men tog hem 3 poäng.
Ikväll kanske jag sover hod Alice får se lite hur jag mår osv, nu är det inte så bra men men. Ska ringa och kolla lite med henne om vad/hur/när och så.

American panncakes



Godmorgon! liten stressad tjej sitter här framför datorn, ska snart åka och kolla på när min lillasyster spelar match efter det åker vi och kollar på mitt lag när dom spelar. Ska bli kul måste ta med mig massor av halstabletter har så sjukt ont i halsen! aja hörs när jag kommer hem! ♥

Börjar bli sjuk



Mår inte så bra nu har lite ont i huvudet och halsen. Ett tecken på att jag börjar bli sjuk... inte kul men ska i alla fall sätta min vid matbordet och stoppa i mig lite kräfor hörs! ♥

14 Bekännelser

Jag önskar att jag kunde spela något instrument, helst gitarr.
När jag drömmer mardrömmar så vågar jag inte somna om, tror att dom ska fortsätta.
Jag ÄLSKAR sushi världens bästa maträtt!
Jag går runt och sjunger hela tiden, sjöng rätt bra när jag var mindre önskar at jag var bra nu med...
Blir så otroligt irriterad på egocentriska och självkära personer.
Tycker det är otroligt töntigt med tjejer som leker att dom är någott dom inte är.
Jag är emot rökning,förstår inte att vissa i min ålder kan tycka att det är coolt att stå och hålla i en cigg..
Älskar när folk berättar att dom läser min blogg, blir alltid jätte glad och lite förvånad!
Idag har jag skrattat mycket
Ångrar lite en sak som hände i somras, vet inte vad jag tänkte på då.
Jag kan bara äta med gaffeln i höger hand och kniven i vänster, höerhänta brukar äta tvärtom haha
Jag längtar sjukt mycket till Påsklovet, ska troligen resa med min kusin igen!
Blir sjukt irriterad när folk säger att dom är feta och fula när dom igentligen är pinnsmala och skit snygga
Jag har grymt svårt att gå upp i vikt, lite jobbigt ibland!

Tränat + Godis

Hej på er!
Bra kombination med Tränig och Godis som mellis, känns bra. Men jag tränade inte gjorde bara mina övningar som jag fick. inte roliga visa är ganska pinsamma men vad gör man inte för en bätre höft? hahha.
Sitter just nu och kolla på Guldkompassen medans mamma, pappa, Marlen och Mickis är på fotbollsmatch mot BP. Ingen aning om hur det går Inte så bra hörde jag. Tror i alla fall att dom kommer hem snart och då blir det Middag! Kräftor står på listan.

Vackert!


Så otroligt duktig på att sjunga!

SURPRICE!

Ny design! vad tycker ni? Nu kommer bloggan att bli super bra och mycket roligaste att läsa.
Tack så jätte myket Anniz för designen, super snygg!

Vad tycker ni hiss/diss? :D

Lugn dag


I London för 4 månader sen, saknar våra dagens hoppbilder Lindah! love u ♥

Hej på er! Hemma från en kort dag men tråkig dag. Skolfoto och jag såg ut som en jag vet inte vad. Hände lite grjer som fick mig att tänka på falska och äkta vänner. Annars har dagen bara varit bra.
Ska ta och trycka i mig lite mat och sen göra mina övningar för höften + lite situps. Har ju inte tränat på 5 veckor och jag vill ha tillbaka min mage...

Autum colour



Nikon D5000 18-55 mm @Mathilda Christiansson

Plugg på G!

Försöker tänka så posetivt som möjligt när det gäller att plugga. Jag tycker verkligen att det är det tråkigaste som finns speciellet när det inte går bra. som nu exempel. Pluggar SO och det går åt skogen så la det lite åt sidan just nu men ska snart ta tag i mina problem och göra så att allt blir bra igen, hörs senare! ♥

Tisdagskväll

Har tillbringat min efter middag hos sjukgjymnasten, på Enskede IP, framför So läxan och franför allt TV:n. Måste faktiskt säga att Idol är gansla underhållande att kolla på! Så grymt duktiga sångare här i Sverige så jag tycker att såna här program är bra. Är jätte trött så nu ska jag sussa till lite musik så vi hörs imorgon! ♥

Just smile



Nikon D5000 50 mm 1.8/f D Självutlösare 10 sek

Bajs SL


Såhär tycker jag om SL!

Min dag kan inte ha börjat sämre. Bussjäveln åkte förbi mig bussen som skulle komma efter 5 minuter kom en halvtimme senare. Fick lite smått panik att jag skulle slå till busschaffören när jag klev på. Om man kunde stämma dom hade jag gjort det för längesen!

Shopping lite lätt



Det kom med mig hem idag! Är helt såld på den röda stickade tröjan och bh:n satt som en smäck!  Åkte till Farsta med min ängel Gabbi! Världens finsate tjej kan verkligen prata om allt med henne, så lätt att förstå henne! ♥

Kisskungen



De jag HATAR med denna lilla tjocka ful/söta katten är att han kissar överallt! får paniik har kissade nyss i Marlens väska och undra om hon inte var på väg att smälla till honom. Jag fattar inte vad som är problemet (!) han är ju kastrerad och allt. Han har också kissat i två av mina väskor, kan bara säga att om han kissar i min som jag har nu åker han på en fet smäll!

In the wood



Foto&Styling: Malin | Modell: Mathilda (ME) | Nikon D5000 50 mm f/1.8

proffs på att rita!




Igår på bussen satt den här tjejen framför mig och Malin och ritade på sitt lår. Kolla så duktig hon där! Hon ritade inte fel heller när det guppade så mycket som det brukar göra när man åker buss. Blev lite avis vill också kunna rita.. Alla fall hade en super dag den dagen med Malin! ♥

Just some colour




Fotoochredigering: Mathilda (ME) Nikon D5000 50 mm f/1.8 D

4 September 2011

God morgon på er!
Trött och irriterad tjej som skriver. Vaknade nyss tänkte gå ner och äta lite frukostoch sen hoppa in i duschen. Har inget speciellt jag ska göra idag bara vila och ta det lugnt inför inmorgon då skolan börjar igen. Har inte så mycket mer att säga så vi hörs senare! ♥

The beautiful girl




Foto: Mathilda (jag) | Modell&Styling: Malin | Nikon D5000 50 mm f/1.8

Faitaz




Nu blir det middag med familjen efter det film och mys!

Fotboll




Matchen slutade 1-0 till BP om jag minns rätt. Lite orättvist vi spelade bättre men vad gör man. Jag tyckte i alla fall att vi var värda en vinst!

Mot Enskede ip



Drar mig sakta men säkert till bussen nu för att kolla på när mitt lag möter BP! ska bli sjukt kul så vi får se vad som händer. Tar i alla fall med mig min kamera så bilder kommer det att bli! Hörs senare! ♥

Jag älskar dig



Är så glad att jag har dig, du är alltid glad och får mig på så himla bra humör. Älskar dig super duper mycket världens finste! Mathilda ♥ Malin

Haircut




Så här blev resultatet efter klippningen. Är sjukt nöjd, har längre hår på efter bilden igentligen vi lockade bara håret för att dra ut på tiden!

Hemma hos Malin




Förlåt för sent uppdatering har inte suttit vid någon dator men nu sitter jag hemma hos Malin men ny klippt hår och väntar på att få åka hem till mig vilket inte kommer at bli fören om kanske 30 minuter eller något sånt. Var och kilppte mig idag så Visar bilder på håret när vi kommer hem, blev sjukt nöjd! Vi tog massor av bilder på vägen så bloggning kommer det att bli!

Vinbärskaka med glass



Nikon D5000 50 mm f/1.8 D

Nu blir det film och till det Vinbärskaka med glass, efter det blir det sängdags!

Nikon 50/1,8D AF

När jag mötte upp pappa i Gullmars kom han med en påse och gav den till mig. I den låg ett nytt objektiv!!
Nikon 50/1.8D AF Det objektivet är tydligen grymt bra och precis ett sånt jag behöver. Fotar ju porträtt ganska mycket så det blir super! Nu har tre objektiv ska fota som en galning nu. Tack Pappa!! ♥



Hos Bella


Oldies...

Hej på er! Sitter hemma hos Bella men ska snart åka mot Gullmarsplan. Ska fixa mitt Bankkort så ska möta pappa där kvart i 5. Skoldagen var ganska seg men rolig, spelade fotboll i spöregnet även om jag hade ont i höften. Orkade inte bry mig saknar fotbollen lite men samtidigt är det super skönt att komma hem och inte behöva göra någonting. Aja ska fixa mig och sen röra mig mot tunnelbanan, bloggar mer när jag kommer hem! ♥