Vårmode 2012//Pastell



Det sägs som att pastell är färgerna som är inne nu våren 2012. Själv tycker jag att färgerna är lite för mesiga för min smak, ska det vara färg ska det vara starka färger! Vad tycker ni? Är pastell färgerna för våren 2012??

Bokeh




Nikon D5000 + 50 mm f/1.8
PH&Redigering: Mathilda (ME)

Ligger ner drogad på chips och cholkad i sängen och på tv rullar Gossip Girl. Vi är inne på femte skivan på första sesongen, vi har några skivor kvar innan alla sesonger är slut!

Knäppte någras bilder när jag kom hem och resultatet blev bokeh bilder. Jag tycker att bilderna visar en kylig känsla eller vad man ska kalla det! Gillar stark, mitt fotosug är tillbaka!♥

31a januari 2012

Mätt är nog bara förnamnet av vad jag känner just nu. Hamburgare bjöds på hemkunskapen tillsammans med klyftpotatis! Mina och Alice potatis blev super goda! Kan tyvärr inte säga detsamma om hamburgarna.. Bröden vad liiite för hårda men det får man leva med! Ingen middag för mig idag!


KENZA 9



Den här jackan är så grymt snygg. Snygga dragkedjor lite överallt och ett brett bälte. Den snyggare kopia av Kenza 3 och lite tuffare. Tror att jag kommer att inför skaffa mig en sån här inom kort!! ♥

Dagen har inte varit så intressant annars, Sebb och Garca försökte hitta en punkt på mitt låret där det skulle kittlas som mest så dom satt och klämde lite överallt på mina lår. Knäppa människor det finns ibland. Jag är inte på humör för någonting, jag är så trött jag att skulle kunna somna stående just nu. Men innan det ska det duschas och fixas!

Q/A


Johanna: Vem tar dina dagens outfit bilder? Superfint!
Svar: Det är jag själv som tar dom med hjälp av kamera, stativ och fjärrutlösare! Tack så mycket :)

Anonym: Hej! Din blogg är super. Men dina outfits hur många cheap mondays jeans har du??:) skitsnygga!
Svar: Hej, tack så mycket vem du nu är! Jag har två par svarta ett par blå och ett par ljusblå/grå ( kan visa någon dag hur dom ser ut! :) Tack så mycket vad glad jag blir!

Anonym: diss totalt ...alltså jag gillade den gamla mer alltså jag tkr den är lite tråkig men om du kunde gjort bildspelet lite snabbare
alltså älskar att läsa din blogg så snälla ändra det please fixa det

Svar: Vad tråkigt att du inte gillade den men jag bad er svara ärligt och det hoppas jag att du nu gjorde vad du nu heter! Men jag kommer tyvärr att ha kvar den här ett tag till tills jag tröttnar på den, hoppas inte att du slutar läsa min blogg bara för utseendet! kram :)

Anonym: Kan inte du visa bilder på ditt rum? Är verkligen nyfiken på att se hur set ser ut <3 kram

Svar: Oj jag vet inte om ni ens vill se hur det ser ut just nu! Vi ska måla om så jag kan ta före och efter bilder om det fungerar bra? Kram <3

Madde: är det där han från idol?
Svar: Yes it is!


Monday morning



Godmorgon! Ingenting går upp mot en lång sovmorgon! Vi börjar 11:15 och slutar 10 över 15 så jag ska inte klaga. Fotbollen blev inställd för att 9:orna hade skoldm på våran tid. Känns bra med sovmorgon en sådan måndag! Glatt humör, solen skiner och jag börjar om två timmar, chattar med min fin fina vän Elin som jag är sur på och hon tycker att jag ett mongo. Livet kan inte bli bättre! ♥♥

Fina söndag

Hej på er! Tack för alla fina och ärliga kommentarer om designen synd bara att den inte sysn för vissa med det är bara att tryck f5 som vanligt så hoppas jag att den ska synas!
Min dag har varit stressig och rolig!, konfirmation från 11-15 då det var dags för mig att hoppa in i bilen och byta om där sedan var det dags för två matcher i innebandyn. Första matchen blev det 3-2 och vi var riktigt duktiga och andra matchen 8-0. Mindre bra kan man säga men men thats life. Har inte så mycket mer på hjärtat, jag Micaela, mamma och pappa ligger och drogar Gossip Gil just nu! Hörs imorogon!


Ny design!

Vad tycker ni om min nya design? Själv älskar jag den men jag vill också ha era åsiker så kommentera på nu om vad ni tycker! Tack Filippa för att du gjorde den så snbbat super gulligt av dig! ♥♥


Vad tycker ni nu då Hiss/diss?

Bloggar lite i smyg haha, fett krim

Mathilda, du är världens underbaraste tjej utan tvekan!
Me love you long time, du är bäst. Jag är så glad att vi snackade så mycket på vår promenix hem igår, det kändes som att vi kom närmare och att det var så äkta. Vi har ju redan världens bästa minnen haha, jag ville bara säga hur underbar du är. Puss /Din bästa Daniella

last friday night








Bilderna säger allt! Älskar er tjejer tack för en awesome kväll! ♥♥

270112

Linne - Hollister / Jeans - Chepa monday / väska - Chicy.se / Smycken - ur&penn, ginatricot och glitter

Äntligen fredag! Min kväll och helg kommer att bli så sjukt bra! Födelsedagsfirande ikväll, cup imorgon och innebandy och konfirmation på söndag. Livet leker!
Och detta har jag på mig idag, enkelt och rent. Är hemma en snabbis eftersom att jag glömde min skåpnyckel hemma så jag ska snart ta tuben som leder mig tillbaka till skolan. Det kommer inte att bli så mycket update idag men några inlägg ska jag hinna med!!

me, i and myself



Nikon D5000 50mm
PH&Redigering: Fjärrutlösare och Mathilda (ME)

en röd färgklick



Stickad tröja - H&M / Jeans - Cheap monday / Väska - Chicy.se / Ring - Ginatricot

Blev en röd stickad tröja så att jag inte såg för trist ut, självklart hade jag mina boots till det också. Längtar till jag kan börja använda mina nya fina skor! Kommer att bli så snyggt i vår!

Top model rullar på TV:n medas jag har plockat upp och dammsugit upp massa glasbitar! Tappade ett glas i marken och det gick i 1093248023958 bitar, det är bara att städa upp innan någon annan kommer hem! Men först... MAT!

27 dresses



Ligger i sängen och myser lite med min lilla bebis Donna. Godispåsen ligger bredvid oss också! Men ska snart resa på mig och borsta gaddarna och sen sussa. Mina ögonlock väger ton just nu. Hörs mera imorgon! ♥

onsdags kväll


Dagens middag!!!

Kvällen blev mindre sagt trevlig. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. När min mamma blir arg är det ingen vacker syn. Hon kastade nyss min lillaysters mobil i golvet, stängde av hennes internet och hon fick utegångsförbud i en vecka. Jag är i chock. Har aldrig sett min mamma göra så men jag förstår hene till viss del men hon överdrev lite. Man måste kunna prata innan man får ett utbrott men samtidigt så har Micaela inte varit delaktig i familjen heller, gått ut på nätterna osv. Värre än mig och jag är två år äldre hade jag ingen aning om att hon kunde bete sig. Ska sätta på en film och sen sussa, trött som sjutton!

250112


Hola! Sitter och skriver för fullt ett litet brev till min nya svenska lärare. Känner på mig att brevet kommer att bli långt! I samma sekund väntar jag på att maten ska bli klar, wok blir det denna onsdag! Bara jag tänker på det vattnas det i munnen på mig...
Konfiramtionen bestod av bildspel, måleri och trötta tjejer! Under bildspelet så somnade Johanna, Joanna och Hedda. Sötisar! Vi andra satt tyst och skrattade så mycket att vi nästan grinade! Kuligt värre. Berättar mer om dagen senare måste fortsätta med mitt nu. Blogg u later!

internet krånglar

Hej på er! Klev nyss innanför dörren efter att ha varit på en filminspelning av Sing along. Såna program består bara av fusk!! Inget vidare att kolla på. Det ändå som är kul är att vi kanske kommer med på TV så om ni är sugna på att se på mig och mitt lag live så kolla på lördag klockan 21:30 på TV3!

Anledning till dålig bloggning är för att mitt internet krånglar hela tiden. Satt hela eftermiddagen och försökte fixa det men det verkar ha löst sig nu i alla fall. Klockan är mycket och det är dags för mitt att sussa. Ska upp om 7 timmar wish me luck!!

Tänkte passa på att visa vad jag hade på mig idag, tröjan är från Gant och till det hade jag ett par svarta jeans från Cheap monday!

Frozen



Nikon D5000 50mm
PH&Redigering: Mathilda Christiansson (ME)

Fixade till en blåare kontrast och så här blev resultatet! Efter skolan gick jag snabbt ut och knäppte några bilder som jag nu sitter och redigerar. Gillar dom här två! Man får känslan vinter och kyla när man kollar på dom! Låter som en vuxen när jag skriver så jag ska nog ta och avsluta det här inlägget med att sätta på en film och plugga lite till!

i mammas tröja



Hittade denna skönhet till tröja idag och den är faktiskt mammas. Vi har så olika stilar men det här var super skön och snygg. Till det hade jag ett par tunna tights, boots, smycken och fjällräven. Frös som sjutton men vill man vara fin får man lida pin!

Min tid går just nu åt att plugga in lite spanska gloser till imorgon. Träningen började en timme tidigare än vad vi trodde så den har redan börjat. Pappa sa att allt var mitt fel (!) och borde hålla ordning på tiden så jag hoppar över den idag. Min lillasyster försöker tvinga med mig men jag orkar inte bråka med pappa eller någon annan just nu så jag stannade hemma.

tips på sminkprodukter




eyelipsface.com är en engelsk sminkhemsida. Priserna är så sjukt låga att man har lust att klicka hem alltihop! Frakten ligger på 40-50 kronor men det är så värd det. Jag har hittat lite saker som jag senare kommer att klicka hem. Ett mineral puder för 35 kr och lite mer saker. Ja, gå in och kolla själva! Priserna kan man inte motstå.
Mina vänner och bloggar som jag läser har varit jätte nöjda med sina köp där och man får mycket för pengarna!

friterade bläckfisk ringar


Det här måste vara det godaste som finns! Åt tills jag nästan sprack, proppade sedan i mig en bit äppelpaj. Orkar inte resa mig upp från soffan så jag lär väl sitta här ett tag till. SO läxan är klar och jag känner mig redo och taggad för veckan, hoppas att något intressant händer också!

220112

Hej på er! Har haft mycket annat att göra idag att jag inte har hunnit sätta mig ner och blogga. Min mobil är helt kass så den kan jag inte blogga från heller. Fotboll har hela dagen bestått av, träning vid halv 11 sen åkte jag och Ellen och kollade på när vårat lag spelade match mot bollstanäs. Fick träffa min fina vän Bullen också! Tråkigt nog var inte Cassie där av någon anledning som jag inte har någon aning om. Saknar henne som sjutton och jag behöver henne verkligen!
Film rullar på tv:n så jag ska vara lite social mot mamma och Marlen!

Jag och bästis!

hunters



Jag pratade med mamma och troligen kommer ett par hunter att flytta hem till mig inom kort! Jag skulle också vilja ha ett par vita stickade strumpor men eftersom att några av mina kompisar ska köpa och visa har så kanske inte det är någon ide. Men stickade ska som vara!

På TV:n rullar FAME medans jag och Marlen sitter fastklistrade i soffan och orkar inte röra på oss. Ellen kommer hit senare och då blir det utgång. Bloggar mer imorgon! ♥

21 januari 2012

Jag kände verkligen hur jag skämdes när jag fick reda på igår (!!!) att det var min pappas födelsedag idag. Så jag har inte köpt något, han fick bara en lång kram. Skäms verkligen men han kommer att få något fint i veckan. Mamma hade en överraskning också som jag och Mickis fick vara med på dom tur var. Men bättre sent än sldrig så han fick sin present i veckan! Jag hoppas att han få en bra dag inne i stan med överraskning osv. Älskar dig pappa! ♥

provsmak

NikonD5000 50mm
Model: Micaela (lillasyster) / PH,Redigering&Makeup: Mathilda (ME) och Freja

Ett litet smakprov på vad vi fick fram under photoshooten! Dom flesta bilderna blev jätte dåliga men det berodde nog på att det var mörkt ute och det är svårt att sitta still när man bara har en t-shirt på och fryser häcken av sig. Vissa bilder blev i alla fall super bra och kommer in senare ikväll eller imorgon.

 

kvällen kommer att spenderas med Marlen tills Ellen kommer hem då jag möter upp henne och umgås, sedan hade vi kanske planerat att träffa på andra människor. Lugn kväll med andra ord.

Lördag



Inget går upp mot en bra frukost! American pancakes stod på listan. Nu väntar jag bara på att freja ska komma över igen och sen bli den en makeover och phootoshot med min lillasyster och Freja. Bilder kommer upp senare idag om vi lyckas med ett bra jobb!

min fredagskväll


Oldie..

Min fredagskväll räddades av min fina vän Freja. Sån himla tur att vi bor så nära varandra! Så vi bestämde att hon skulle spendera natten hemma hos mig med film, snackas och ski snack. Tack för att hon finns, hon gör det mesta så mycket bättre! Dock måste hon tro att min familj är väldigt pervers... Jag skulle förklara för min lillasyster och hennes kompis vad camel toe är och jag antar att det gick lite överstyr om man kan säga så. Ghorde bort mig lite som vanligt, jag är verkligen sämst på att förklara saker. Tillslut satt vi alla och skrattade tills tårarna rann!
Nu ska jag vara lite social mot en av mina bästa vänner hörs! ♥

sture p



Älskar killen min, så jävla kul!!

200212


Jacka - fjällräven / Silvrig t-shirt - H&M / jeans - cheap monday - smycken - Glitter, gina och six / skor - boots

Fredagen kunde inte börja bättre, glatt huör och jag var riktigt taggad denna dag! Men det höll inte länge. Fattar inte hur dom som man ska kalla vänner har hjärnan att göra så som dom gjorde, så jävla omogna. Fick bara en klump i magen och inser att alla inte är som man tror.

torsdagskväll



Har bäddat ner mig i sängen och ska strax sätta på en film. 27 dresses får det bli! Tröttnar aldrig på den. Har valt kläder till imorgon också plus gjort klar alla läxar. Känner mig stolt! Dock hade jag velat träna, känner att jag hade behövs röra lite på mig men det får bli nästa vecka! Ska lägga ifrån mig datorn och sen sova, hos med myclket bloggning imorgon! ♥

rain drops


Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)

love you lika a lovesong



Ställde in träning för att plugga matte. Nu har jag gjort klart veckans och nästa veckas planering i matten! Ätit middag har jag också hunnit med och nu blir det en liten stund framför tv med pappa och sen sängen + film!

grönt och stickat



Grön stickad väst - Kusins gamla ( flash ) / Linne - Ginatricot / Jeans - cheap monday / skor - boots

Hej på er! Sitter i soffan med tv:n påslagen och äter lite. Får se om jag ska gå på träning, har lite plugg att göra! Dagen bjöd inte på så intressanta saker, blev skit irriterad men det hör inte hit. Har inget mer att skriva hörs senare! ♥

before i die



örhängen



Fick frågor om dom här örhängena och jag har ingen aning om vart dom kommer ifrån. Sjukt snygga i alla fall och passar till vardag liksom fest! ♥

Nattvard och muffins

Bilder från konfan idag!

Hej på er! Har sagt det förut och säger det igen, på onsdagar kommer jag att blogga som sämst. Jag har konfirmation från 4 till halv 7 och jag hinner inte åka hem och blogga eller så. Mobilblogg är inte heller en bra idè för min mobil gör som den vill. Tur att man får en ny snart då! På konfirmationen bakade vi muffins och pratade om nattvard. Inte lika kul som det brukar vara med muffins var super goda!

Lockigt




Idag körde jag på lockigt hår för en gångs skull. Har inte gjort det på jätte länge så jag kände att det var dags!

Ska hoppa i träningskläderna och sen vänta in fadern min och sedan begär det av till innebandy träning. Är så sjukt taggad och super glad. Vi fick tillbaka våra prov i NO:n och det gick super bra för mig! Ett stort plus för det +++!

Dagens



Stickad tröja - BikBok / Jeans - Cheap monday / smycken - Olika / väska - chicy.se / skor - converse

Hemma från en kort och intressant dag. Så sjukt hur mycket skitsnack som på går bland oss tjejer ibland och hur alla orkar bry sig om det. Nog om det. Min grupp fick sluta en timme och 10 minuter tidigare på hemkunskapen och det tackar man inte nej till. Vi hann i alla fall baka muffins. Jag och Alice bestämde oss för att baka chokladmuffins. Jag kan inte säga att dom blev lyckade men inte dåliga heller.
Nu blir det Gossip girl med min lillasyster!

i cant get enough


33:- och 24 :- ord pris - 129 :- och 99:-
Ginatricot 75% rea på massor av smycken för er som älskar det lika mycket som mig!

I lördags fick jag hem två yttligare ringar. Jag kan verkligen inte få nog av ringar, halsband och övriga smycken. Men denna gång var dom i silver och kan användas snyggt både till vardag och fest! Nya favoriter bland mina smycken! ♥

bussy day

Två bilder från dagen!

Klev nyss innanför dörren hem till mig efter en rolig träning! Lärt känna massa nya super gulliga tjejer i laget. Längtar faktiskt till träningen imorgon och få träffa alla igen! Blev riktigt irriterad på allt och alla när jag kom hem från Farsta. Hann i alla fall köpa present till Elin och äta Subway med min fina vän Bella för andra gången i mitt liv. ( BULLEN LÄÄÄS!!! ) När jag kom hem var det bara att sätta på sig träningskläderna och springa ut i bilen. Älskar att träna när man är arg eller något, man springer av sig allt det dåliga och blir direkt på bättre humör! ♥

Grattis min fina vän!

Grattis hjärtat 16 år, ha en underbar dag älskar dig massor glöm inte det! ♥

time to make a change

Vissa människor i denna värld är rent ut sagt dumma i huvudet, falska, äckliga och riktigt hemska. Jag har slutat lita på folk. Det finns ytterst få personer som jag verkligen kan prata med om få saker men för det mesta håller jag allt inom mig. Man förlåter och förlåter men ändå så hamnar man på samma plats igen. Jag kan inte hata någon jag inte känner, eller någon som jag vet har gjort mig något riktigt illa och om jag har varit lika dum. Men personer som går på mina äkta vänner och hotar och tänker låta dom välja vänner är inte okej. Man är rent ut sagt helt sjuk och falsk om man tvingar andra att välja vänner si och så eller snacka skit om andra och jag menar inte sånt prat som alla pratar om utan riktigt taskiga och grova saker. Man tror att dom är en viss person men det är bara raka motsattsen. Just nu vill jag bara att några personer ska gå och dö för dom behandlade inte andra som dom själva vill bli behandlade.

skor



299:- ord. pris 1299:-

Det här måste nog ha varit det bästa kapet på länge. Jag har kollat länge efter såna här skor fast svarta men igår så hittade jag dom här. Dog lite när jag såg dom. Tänk er svarta jeans, svart blus och sedan som här skorna och uppsatt hår till det. Love. Jag såg inte att dom var så billiga fören jag testade dom så jag var tvungen att ta med mig dom hem!

A purple flower




Mitt fotosug är på topp just nu. Vill hitta nya idér, människor och tänka annorlunda som får bilden att växa till liv. Något nytt helt enkelt. Dom här två bilderna gillar jag väldigt mycket, dom är från förra året i Mars/April tror jag. Jag får väl ta och springa runt i mitt kvarter och se om jag hittar något intressant att fota!

scones



Scones måste nog vara en grym frukost. Jag är helmätt efter att ha stoppat i mig två stycken med blåbärssylt. Finns inget bättre än en god start på morgonen!
Har inga planer idag så jag antar att jag kommer att spendera mig tid både ute och inne. Kika in ofta här nu, mycket bloggning är på G!

140112


Tog på mig mina två nya favorit ringar som jag köpte idag!

Man kan säg att musikalen inte riktigt var som jag hade trott. Allting handalde om sex och droger helt plötsligt var alla på scenen nakna? Jag och Marlen satt och diskuterade varje person när det var paus. Haha vilket liv! Men den var ganska intressant ändå. Super mysig familjekväll.

Snart har det gått en timme och jag pratar fortfarande med Elin i telefon. Så fin person det! Man kan säga att vi pratar om allt som snurrar runt i våra trötta huvuden. Det lär nog bli någon timme till efter det begär det av till sängen, hörs imorgon! ♥

musikalen Hair.




Måste börja fixa mig, välja kläder, skor osv. Musikalen kommer att handla om det som videon visar dock på en scen. Jag tror att den kan bli ganska kul. Jag tror att den kommer att hålla på i 3 timmar med paus i halvtid. Hörs när jag kommer hem och outfiten visar jag imorgon! ♥

Lördag

Hej på er! Min lördag har spenderats tillsammans med Ellen i nacka. Fick med mig lite saker hem som jag tänkte att jag kunde visa imorgon. Vi fikade, pratade allmänt skit och kollade på snygga killar! Världens bästa är hon ♥

Ska snart äta en tidig middag med familjen och sen åker vi in till stan och kollar på en musikal. Hair. Ingen aning om vad det är för något, tror att det handlade om droger och rock på 1600 talet. Låter faktiskt lite intressant tills jag fixk reda på att vi kommer att sitta utspritt för att det inte fanns andra platser. Kul. Hörs senare!

Bild i repris...

Look of today



Stickad tröja - BikBok / Skjorta - H&M / väska - Chicy.se / smycken - Gina, glitter / skor - boots

Tjejkvällen blev en familjekväll kan man säga. Jag Ellen, Stina och Amanda satt och spelade Plugget med Ellens lillebror och föräldrar. Film kollade vi också på och åt super god mat.
Nu är jag hemma och jag landsade direkt i soffan tillsammans med Marlen. Trött och jätte sur på mina föräldrar känns som en bra fredag.




utgång på ingång


Nej jag har inte en sån lång hals... Sneek peak på vad jag hade på mig idag!

Hej på er! Kom nyss hem och ska snart börja röra mig ut i stormen igen. Jag ska möta upp Amanda och sedan begär det av till Ellen för tjejkväll. Tror att vi bara blir 4 personer men det är bara skönt att inte vara så många! Kameran följer med så bilder kommer att komma upp ikväll. Lägger upp min outfit lite senare också. Hörs! ♥

Q/A

Dyraste plagg/skor/accesoar du köpt?
SV:
Plagg: En tröja jag köpte för 1100 :- tror jag om inte mer...
Skor: Ett par stövlar som kostade 899:- förra året
Accesoarer: Oj jag vet inte, kanske ett halsaband jag betalade 349 :- för

Vad fick du i julklapp?
SV: Jag fick, en väska ( har visat den flera gånger ) fjärrutlösare, cheap monday kläder, pengar till Paris, Smycken, presentkort, pengar och mer saker som jag inte kommer ihåg!

Hur mycket får du i månadspeng?
SV: Jag får 1100 kr i månadspeng!

Vem av dina vänner kan du lita på mest?
SV: Persoerna jag kan berätta allt för är Cassie och Ellen så det måste vara dom två som jag kan lita mest på, världens bästavänner!

Största önskan?
SV: Jag har ingen aning...

120112




Ring - Ginatricot / Örhängen - Six / Lösögonfransar - H&M

Hej på er! Hemma nu från en skoldag + en liten shopping runda med Elin. Bilderna över visar vad jag fick med mig hem, nöjd tjej! Kärlek till ringen!! ♥♥
plugga matte är vad jag ska göra nu, bloggar när jag är klar!

Cheap monday



Tröja/Linne - Cheap monday / Jeans - Cheap monday / Smycken - Gina, six och kicks

Så här såg ut idag, kallt som sjutton med bara armar! Gillar i alla fall den här tröjan super mycket fick den av mamma i julklapp. Ni hittar den på Nelly.com!

Sitter och pratar med in fina Elin i telefon om imorgon, efter skolan åker vi till farsta och pluggar, äter godsaker och snacka allmänt skit. Mysigt! Med tanken på plugga så har jag lärt mig allt vi ska kunna i Akustik. Stolt!
Har inte så mycket mer att lätta på hjärtat så vi hörs senare! ♥

ps. Kolla in min fina vän Elins blogg genom att klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄR!

 

konfirmations möte


Första konfirmations mötet för i år, idag handlade det om dop. Jag och Hedda var föräldrar medans Johanna vad präst och Joanna fadder. Vårat barn fick heta Karl Jerry Hyland! Kan det bli bättre?

Efter skolan följde jag med Ellen och piercade naveln blev så sjukt snyggt på henne, hon har ju den perfekta kroppen för det också. Gullig som hon är klämde hon sönder min hand, vad gör man inte för sin bästavän!
Nu blir det plugga som sjutton, blogg u later!

frosting




Hittade ännu ett par bilder, dom här togs i November 2010 då snön sakta men säkert började komma fram. Nu är det svinallt ute och nästan ingen snö alls. Jag blev på mycket bättre humör när min mamma sa att vi ska åka till Turkiet i sommar! Sola, sola och njuta är vad som gäller. Massor av bilder kommer jag också att ta! ♥

tisdags kväll


Soon baby!

Har precis ätit mig mätt på bröd och gucamole, lite choklad också. Mensvärken är mer störande idag än vad den brukar vara trött är jag med. Alla fall min eftermiddag spenderades med Ellen och Petra samt CoD. Lite senare kollade vi även på The human centipide (stavning??) 2. Har aldrig sätt en sån äcklig och vidrig film! Aldrig igen!

Just nu sitter jag fastklistrad framför TV:n och kollar på systrar i jeans och så kommer det föbli ikväll, hörs imorgon!

100112



Skjorta - BikBok / Jeans - Cheap monday / skor - boots / väska - chicy.se / Smycken - olika

 

Första dagen i skolan är avklarad. Mycket skratt och roliga lektioner. Jag har nog aldrig varit så trött som jag var imorse, men det gick att gå upp ändå! Prov på fredag så jag ska kolla och gå igenom vad vi måste kunna. Men först mat.

blå och stickat


199:- rea 50%
Ord pris - 399 :-

Fick med min denna skönhet samt ett halsband, örhängen, armband och hårnålar. Det blev mycket för pengarna och jag kan inte vara mer än nöjd.
Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan begär det av till sängen. Trött som sjutton efter en hård träning + fys. Men kul var det, synd bara att jag inte riktigt har kommit in i laget ännu men det kommer väl så småningom!

Måste börja fixa lite smått inför skolan imorgon, kläder och väskan. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, får väl slänga på mig något som vanligt utan att tänka på vad andra tycker! Hörs imorgon folket! ♥

new in



Gintricot 33:- ord pris 129, 75 % rea.

9de januari 2011



Hittade denna pluttis i min säng när jag vaknade!

Godmorgon på er! Skolan imorgon vilket betyder ingen sovmorgon här inte, ska snart sätta på mig ytterkläderna och mina skor och sedan åka till Globen eller Farsta med min lillasyster. Ska bli mysigt har inte umgåtts någonting med henne under lovet! Jag ska kolla om jag hittar något nu när det är slutrea. Kom hem med en ring igår som jag tänkte visa upp senare idag! ♥

8de januari 2012


Idag bjöds det på fattiga riddare!

Godmorgon på er!
Har lite bråttom men jag slänger in ett snabbt inlägg. Jag pappa och Micaela ska snart åka och handla färg till mitt rum och senare åker vi en snabbis till farsta för att hitta ett par jeans åt Micaela. Sedan begär det av till Tyresö för ännu en cup. Så det kommer att bli usel bloggning idag, hörs senare! ♥

En runda i stan



Hej på er!
Hemma efter en liten runda på stan. Träffade Ellen igår kväll och hon spenderade natten hos mig, mysigt! Vi kollade på filmer och pratade om allt vi hade missat nu när hon har varit borta osv! Känns bra att ha henne tillbaka!
Själv hittade jag ingenting så min plånbok behövde inte lida, Ellen hittade jätte fina saker till sin mamma som fyller år snart.

Ska snart springa ner och stoppa i mig lite mat sen fixa inför cupen ikväll. Är inte speciellt sugen, har bara lust att ligga i sängen hela dagen. Blogg u later! ♥

videoinlägg



Var ett videoinlägg! kändes så muppat att sitta och prata med en kamera. Hahah inte så lyckad heller men men ni fick det ni ville!! ♥

Rollie flex




Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)


Den här kameran är riktigt cool. Pappa och jag hittade den uppe på en hylla så jag passade på att fota den! Blev nöjd med bilderna och fler kommer, jag har fortfarande inte riktigt förstått hur man använder den men det kommer! Bilderna blev i alla fall mycket bättre i svart vitt!

Jag ska snart dra på mig kläderna och sen möta upp Elin i gullmars, sedan tar vi tuben hem till henne. Önskemålet kommer när vi är hemma hos henne och bilder på Elin, plåtning står på schemat. Lägger upp bilderna om dom blir bra! ♥

i en hollister tröja



Tröja - hollister / Jeans - Ginatricot

Fredag idag vilket betyder att det är 4 dagar kvar tills skolan börjar har ett prov jag måste plugga till och så men det får bli på söndag! Dagen skulle ha spenderats med Veronica men eftersom att jag vaknade sent så kommer inte jag att hinna det. Jag och Elin skulle träffas vid 3 men hennes planer blev också inställda! Så vi pratar om att träffas lite tidigare. Senare idag kommer det upp en liten rolig sak så som dom flesta har önskat så håll utkik vetja! ♥

torsdagskväll


Så ser det ut hemma hos mig just nu. Chipspåse och mamma, pappa och jag framför TV. Vi kollar på cast away, långtråkig men ändå lite intressant film. Sen begär det av till sängen, dags att vända på dynet!

Autumn feelings




Ännu fler natur bilder som jag hittade på datorn bland alla mappar. Och bättre bilder kommer, pappa hittade en extern blixt uppe på vinden i lådan som passar min kamera perfekt. Ända problemet är alla inställning och sånt. När jag tar kort så bilden så ljus att det nästan blir helt vit jag fattar ingenting men det är bara att leta!

Vi har också hittat massor av gamla kameror som man hade förr i tiden så bilder på dom kommer också! Hörs senare när mitt humör är på topp igen.
Någon som vet hur man gör med inställningar och sånt med en extern blixt?

vinnare i st cupen


Det är anledningen till super dålig bloggning! Som ni ser på bilden så vann vi st cupen och är nu vidare i till SM. Jag är super stolt över alla tjejer som har spelat idag. ♥

Jag var galet trött när jag skulle gå upp idag, kom inte i säng fören vid halv 3 i natt. Cupen jag spelade gick super bra och vi gick vidare till slutspel som gruppvinnare. Slutspelet spelas på lördag kväll och finalen på söndag om jag inte minns fel!

London i back and white








Saknar som sjutton! Men i vår åker vi till modets huvudstad! ♥

5 Januari 2011

Godmorgon! Här tar man ingen sovmorgon heller. Jag och pappa ska iväg för att kolla på SM. Fattar inte varför jag följer med ens men det är kul att kolla vilka lag som har gått vidare + att jag får träffa mina änglar Cassie och Bullen. Saknar dom som sjutton!
Har lite bråttom så måste rusa! Hörs med någon/något tidinställt! ♥


Bjuder på en bild på mig och min fru Bella, älskar dig min fina! ♥♥

fantasy


175 :- ord pris 299 :-

Köpte den här parymen för ett litet tag sen och den luktar så otroligt gott! Men jag vet inte om jag börjar ångra mig, jag har märkt att nästan varje tjej har den här så det kan ju vara lite tråkigt att gå runt och lukta likadant som alla andra. Får se hur jag gör, just nu håller min favorit parfym på att ta slut så jag måste köpa en ny! Hatar att slösa pengar på smink och parymer. Men vad gör man inte för att lukta gott och se bra ut! ♥

stars



Linne - Monki / Jeans - Cheap monday

Självklart kommer jag att ha skor, kofta jacka osv.
Dagen kommer att bli lite annorlunda, jag har tydligen träning i gubbängshallen kvart över 4 och jag tror inte att Daniella har vaknat än så vi kommer nog inte att hinna träffas. Tråkigt! Jag som ville ha lite nya grejer i min garderob eller kanske ett par hunters! Tråkigt men sant.
Det är typ storm ute så jag knäppte två bilder hemma hos mig så nu vet ni vad jag kommer att ha på mig idag!

4 januari 2011

Jag måste vända tillbaka på dygnet. somnade ändå ganska tidigt men vaknade nu. Börjar få lite ångest av att skolan börjar om en vecka (tror jag) så jag måste verkligen vända tillbaka på dygnet nu. Nog om det, dagens planer är att träffa Daniella och senare på kvällen ska jag ta en liten promenad med Elin. Jag tror att jag har fotbolls träning också? Får se hur det blir, är inte sugen alls. Bara att stå ut, nu måste jag få tag på Daniella!

Sparks


 

Ännu fler bilder som jag hittar när jag håller på att rensa bland mina bilder. Dom här två är jag väldigt nöjd med. Fotade dom en dag efter att det hade varit storm, eller spöregnat. Blött var det ute i alla fall!

Kvällen har varit lika slö och tråkig som dagen, på tv rullar the holiday en av mina favorit filmer! Själv försöker jag tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon, vem har sagt att det är lätt att vara tjej? Jag hittar väl något enkelt att sätta på mig! Ska fortsätta rota i garderoben nu!

skogskyrkogården



 

Hade helt glömt bort som här bilderna, tog dom när jag och Elin vad på skogskyrkogården. Underbar kväll, tror att det var Halloween. Jag har aldrig sätt så många ljus tända samtidigt. Det var så fint!

Idag har det inte hänt mycket alls, hemma hela dagen. Har kollat på massor av filmer och bara tagit det lugnt. Behövde en till sån dag, en dag då man bara är hemma och inte gör någonting.
Men imorgon ska jag träffa Daniella och på kvällen kanske jag och Elin går på bio. Shopping står på listan och jag behöver lite nya saker i min garderob!

 

q/a

Amanda: Vilket lag har du bytt till? :)

Anonym: i vilket lag spelar du innebandy i?
Är du nybörjare?

SVAR: Jag har bytt till Huddige F97 och nej jag är inte nybörjare, jag har spelar i 9 år och det lär bli 9 år till. Tog en paus så jag har inte spelat ordentligt på kanske 1-2 år och som jag har saknat det! Innebandy är den sporten som jag ska spela och utvecka!

the shoes




Så här såg skorna ut som jag köpte för ett tag sen. Dom komner från Dinsko och kostade 399 :- ord pris - 549 :- Så jag köpte alltså dom på rean! Helt klart värt pengarna! Känns som att skor är det som kommer att flytta in hos mig mera! Skor kan göra hela outfiten. ♥

Nyårsoutfit



Skjorta - Carlings / Shorts - Ginatricot / Tights - Lindex / kilklackar - Skopunkten

Tänkte att jag kunde visa er hur jag såg ut på nyår, bilderna över säger nog det mesta! ♥

just some flowers





Bilderna är tagna och redigerade av mig i somras uppe i vackra Gävle! ♥

3 januari 2012

Godmorgon på er! Trött som sjutton är jag så idag blir det nog en hemma dag igen. Vi får se. Jag skulle ha träffa Daniella men hon var också super trött så vi tar det imorgon istället! Blir mycket bättre.
Hoppas att ni får en bra dag!


Bekännelser

Jag hatar gröt.
Klara inte av folk som älskar sig själv för mycket
Jag tar åt mig väldigt lätt, speciellt av dåliga saker
Jag kollar på film varje kväll jag ska sova
Vill bli en bättre fotograf
Älskar oboy.
Önskar att jag hade en annan hårfärg
Jag har så sjukt mycket underkläder och kan inte få nog
Av alla underkläder jag har så kan jag bara ha 3 st bh:ar, resten är försmå och är nästan ny inköpta
Folk tror att dom känner mig men jag har saker jag inte har berättat för någon, om jag kommer att berätta dom så är det bara för Cassie.


Nu fick ni veta lite mer saker om mig! En till sak är att jag strax ska åka på innebandy träning, åste springa av mig och jag har så sjukt kul i mitt nya lag! Synd att jag inte får åka med på cupen imorgon men thats life! Hörs senare!

Har på mig en tröja jag fick av min farbror när han var i New York, på tröjan står det
Lifes is good!

Minnen





Jag älskar dig Vendela!

från hösten



Nikon D5000 55-200 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)


Hittade dom här två bilder från i höstas/somras då det var ganska varmt ute. Bilderna från mig att tänka på våren/sommaren fast dom är tagna nu i höstas.
Nog om det, nu är jag inne på mig 3:dje film och det börjar bli lite ensamt. Kanske ska träffa Marcus ikväll om jag hinner, har innebandy träning vid halv 6 så vi får se.

2 Januari 2011

Godmorgon! Måndag idag vilket betyder att om en vecka och en dag är det skola igen. Usch, skickade i alla fall in en SO sak som hela klassen fick göra under lovet igår kväll, skönt! Måste plugga Akustik också, får kolla om Freja har tid att hjälpa mig! Dagen kommer väl att spenderas hemma med massor av filmer. Vaknade nyss så ska gå ner och stoppa i mig lite frukost också. Hörs senare!

Juste min fina vän My fyller år idag Grattis älskling! ♥
Bjuder på bilder på sportscamp!



nyårslöften


♥ Hitta någon som älskar mig för den jag är.


♥ Fota intressantare och snyggare bilder!


♥ Få mitt drömhår, vilket börjar med att jag måste klippa mig...


♥ Få bättre självförtronde


♥ Få bättre betyg!!!


♥ Hitta min egen stil som jag trivs i och skita i vad andra tycker och tänker

new year





Nikon D5000 50 mm
PH&Redigering: Mathilda (ME)


Det är inte lätt att få en bra bild på raketer men jag måste säga att jag lyckas få 3 bra bilder i alla fall. Kallt som sjutton var det när vi gick ut men det var så värt det! Hade som sagt e underbar kväll min mina fina kompisar!

Nu är jag hemma, trött som bara den. Jag och Malin har legat i sängen hela dagen och kollat på film, bloggar och fb. Ännu mera film visas här hemma som jag hade tänkt att kolla på med mamma och Marlen. Dagen efter nyår är en slappdag!

1 januari 2012

Ni gjorde mitt nya år, love u girls!

Hej på er! Mitt första inlägg för detta år. Känns så konstigt att säga 2012 och inte 2011 längre, men jag känner på mig att detta år kommer att bli så mycket bättre än det förra. Som sagt spenderade jag det nya året tillsammans med Malin och Malin! Det kunde inte ha blivit bättre, vi åt middag, köpte godis och chips och efterrätt. Har inte varit så mätt på länge! Kvällen blev i alla fall lyckad och nu ligger jag och Malin i hennes säng och kollar på film. Dagen efter nyår är en sån dag då man bara ligger hemma och tar det lugnt! Får se när jag rör mig hemmåt men det blir nog om ett tag. Hörs senare! ♥
ps. lägger upp mer bilder från kvällen när jag kommer hem!