Ur arkivet






@Mathilda Christiansson

vart jag mig i världen vänder



Grym låt! ♥

Ellen i regnet



Söta Ellen i regnet när jag träffade henne sist!

Måste bara säga att Ellen pssar sjukt bra i brunt hår! Hoppas att du ser det här Ellen men ska bara säga till dig att jag är så sjukt glad att jag har dig kan verkligen prata om allt med dig! Du är bäst älskar dig stört mycket ♥

31 Augusti 2011

Oj oj oj min dag har varit allt annat än bra. Jag har varit jätte irriterad för personliga saker, allt folk! Jag har bara lust att gå och dö. Skulle ha varit med Malin nu efter skolan men hon kunde inte så jag får spendera min kväll ensam! Mamma pappa och Marlen ska på bio och kommer nog inte hem fören vid 10 tror jag. så det blir en tråkig och ensam kväll hemma själv!


saknar dig vännen!

Xander



Nikon D5000 18-55 mm | ©Mathilda Christiansson

Dagens outfit



Stickad träja- H&M Jeanstaghits- Ginatricot Ring- Ginatricot skor- Converse

Det här hade jag på mig idag! Super skönt att ha håret i en tofs också, har inte tänk på det tidigare.
Dagen har gått långsamt och varit lite tråkig som alla andra dagar typ? Åkte i alla fall till sjukgyjmnasten eter skolan, kommer inte att få träna på en vecka till.. känns lite surt men det är bättre att bli frisk än att spela sjuk!

Malin



Foto: Mathilda (jag) | Modell&Styling: Malin | Nikon D5000 18-55 mm

Kolla bara på bilderna! Helt sjukt fina, är så avis på hennes utseende. måste säga att hon blev inte dålig på en enda bild. Galet vacker och världens snällaste! Mer bilder kommer senare.

Ben & Jerrys



Hemma från första riktiga skoldagen och jag tycker att jag förtjärnar lite glass! Mateläxa på gång också som jag ska försöka ta tag i! Dagen har varit bra lite seg, höll på att somna under mattelektionen men lyckades hålla mig vaken på något sätt. ska sätta mig framför TV:n oh ta det lite lugnt och äta min glass i min ensamhet.

Måndag 29 Augusti 2011

Godmorgon!
Ny vecka nya tag som man brukar säga. V börjar veckan med lite sovmorgon till halv 10, och första lektionen är fotboll. Jag kommer att få släpa med mig fotbollskläderna i önödan eftersom att jag inte ska vara med men vi ska foto efter träningen så det är bara att släpa på kläderna och se glad ut. Hörs senare idag! ♥

En hare



Nikon D5000 | ©Mathilda Christiansson

presentkort




Fick två presentkort på Kicks och Hollister igår. Glad chey kan man säga!

Nikon D5000

Man kan säga att jag blev grymt glad när jag fick n ny kamera och ett objektiv i present igår! Nikon D5000, det är helt underbar och jag är så glad att jag fick just den kameran! Malin har också en Nikon så hon kan hjälpa mig med massor av saker. btw kommer upp bilder som jag och Malin tog tidigare idag!


Släktfest + Malin

Godmorgon på er! Är sjukt trött efter allt vi gjorde igår, hade det iaf bäst igår med Malin. först var vi hemma hos mig och hela släkten kom. Vi åt god mat och ännu godare efterrätt. vid 10 halv 11 åkte vi in till Gubbängsfältet och träffade andra Malin, dom hade någon fest där. skojigt! Vi åkte hem runt 12 och vi gick och la oss direkt! Visar allt jag fick lite senare! super bra fördelsedag var det!
MALINS BLOGG!



Presenter från igår

Här är det saker som jag fick från min mamma och pappa, är super nöjd!





en pyjamas, bh och två par trosor från Victoria`s secret! är super nöjd sen fick jag sminkborstar, ett bankkort + leg. Sen så kommer ju släkten idag så då blir det mer paket!

27 Augusti 2011

godmorgon på er! En stressad Mathilda sitter här och försöker få igång min mobil som inte vill. Så Malin om du ser det här så föröker jag svara så snabbt som möjligt! Alla fall snart ska jag och mamma åka in till Gullmasr och fixa mitt sl kort efter det åker jag in till stan med Malin äter lite lunch kollar i butiker osv. sen ska vi hem till henne hämta saker sen åker vi hem till mig, släkten kommer så vi åter middag här efter det så åker vi till Gubbängen igen och ska på någon fest. Efer det åker vi hem till mig och spenderar natten här! en super dag med andra ord. Här får ni bilder på dagens outfit!
ur dåliga bilder jag vet men har iaf fått tillbaka min systemkamer men min laddare är bort och jag får paniik!



Trjöja- Ginatricot shorts- ? skor- converse

To day is it my day!



Yes to day is it my day! why? För att jag fyller år!!!!! Tänk att den här tjejn på bilden har blivit 14 nu. Har märkt att jag inte är så stor ändå men det kommer tiden går fort när man har roligt! Så nu ska jag njuta av denna dag med masor av skoj och när jag går in på bloggen sen vill jag se massor av grattis kommentarer då har ni gjort min dag! ♥

skönhetstips!




Det här måste vara världens bästa hårinpackning! Ta först så lite Shampo som möjligt skölj ur ordentligt och sen ta ganska mycket av den här hårinpackningen och ta INTE i hårbotten då får man fetigt ( stavning ) hår! så undvik det. Ha i det i 3 minuter och sen skölj ur. Du får resultat efter första gången!
Finns att köpa på ÖB för 49 :- och jag kan säga att det är värt pengarna!

Fiskbensfläta




Är det något jag gillar så är det en fickbensfläta. Jag tycker att det är galet  snyggt, enkelt och passar till det mesta! Så det hade jag idag!

Hammarbys A lag

Hej på er! Slutade för en timme sen efter att ha kollat på när Hammarbys A lag ( Herrar ) tränade. Det var allt vi gjorde idag typ. Inte så kul eftersom att jag hejar på AIK! Men snygga rumpor hade dom flesta! *blink* Så nu sitter jag hemma i soffan och försöker leta efter något att program att kolla på. Inget bra så här dags på dagarna.. men men kanske sätter på en film eller något!
ps. var berädda på mycket uppdatering idag! ♥

busy day

Oj oj oj, hej på er! Lite sent dom flesta har nog gått och lagt sig det borde jag också göra... är sjukt trött men har iaf haft en underbar kväll men Malin, Malin och Alice! Vi var med på en tårtbaketävling på Hörnet ( ett cafe i skolan ) och vi kom 2:a. Fast jag tyckte att vi borde ha vunnit! haha våran tårta var ju bäst kolla bara hur den ser ut!!!!
Aja ska sova nu men vi hörs imorgon med mycket inlägg! ♥

H&M Autum season 2011

sitter och bläddrar lite i H&M:s katalog och försöker se om jag hittar något fint! Fyller ju år på fredag och jag har nog inte sagt vad jag vill ha än. opsi men men dom vet nog ungefär.
Kom iaf hem från att ha kollat iu c.a 5 minuter på träningen sen tog jag första bästa bussen hem. håller på att koka lite nudlar som middag. Nyttig jag är! men är inte alls hungrig. Annrs har det inte hänt så mycket grejer, Skolan gick bra och det vi håller på med i matten just nu är super kul! ser fram emot mina betyg också! hoppas att det kommer att gå bra.


Hedda e bäst

snart tar jag och Hedda oss ner till fotbollsträningen. Själv ska jag kolla på... önskar att jag inte hade ont i min höft men inget man kan göra åt! ska iaf till sjukgyjmnasten imorgon och jag hoppas att jag får reda på vad det är för något som gör att jag har ont.
ps. Hedda e bäst! 
vi kan ha så kul ibland! så alla vet driver vi, speciellt Hedda!

Hos hedda

Hellu på er! Sitter hemma hos Hedda just nu och det luktar super gott i hela hennes hus! vi har bakat en kladdkaka som inte blev så lyckad... men säkert super god. ska gå och ta en bit nu men vi hörs senare! ♥
Man kan ha det super kul med en Mac!

3 Nya favoriter




Peace ring- ? | Guld ring- Ginatricot | Silver ring- Indiska

Plugg...

trodde aldrig att jag behövde säga det ordet på ett tag men et kom redan från första skoldagen. Håller alltså på att plugga ellära eftrsom att jag inte gjorde det provet i 7:an så ska jag göra det nu i 8:an. Usch så tråkigt men ändå lite rolig på något sätt haha.

Martina Haag

Hej på er!
Första skoldagen men det känns ganska bra! Tror att det kommer att bli en rolig termin kul att ha börjat 8:an också. Vi börjar inte enligt schemat fören nästa vecka så det är skönt!
Just nu håller jag på med att bråka lite med kameran för bilderna vill inte ladda över men nu är det klart, fick lite panik ettt tag där!

Efter skolan åkte jag till spårvägsmuseet och mötte upp Martin fotografen som jag var hos förut. Vi gick runt och kollade lite osv sen gick vi dit där han skulle plåta Martina haag! ni vet nog vem det är, författaren och skådesperskan. Alla fall han plåtade henne plus att jag fick hennes bok som kommer ut imorgon signerad!




Alice #2




Foto&styling: Mathilda /jag)| Modell: Alice  | Canon EOS 500D 18-55 mm

Chis Median



Chris Median kom ju till The voice igår och jag kan säga att alla sjöng med. Vi nästan överöstade honom haha. Han är så sjukt duktig!

Söndag 21:a Augusti

Godmorgon! Är ganska seg just nu somnade inte fören vid kanske halv 2. inte så jätte sent men men.
Jag borde ta och göra lite frukost för vid kvart i 1 så ska mitt lag spela mot bajen! Den här gången tar vi dom! Nej men jag tror att det kommer att gå jätte bra för dom. Hade själv velat spela men kan inte på grund av min höft. Men ska till sjukgyjmnasten på onsdag så det ska bli bra att veta vad det är som har hänt!


The voice 2011

 

Min dag och kväll spenderades i kungsan med lite roligt folk. Missade chansen med en typ Dröm kille så är lite besiken just nu hahaha.. aja det var iaf sjukt kul där men grymt mycket folk.

Sitter just nu och skypar med Alice Emil och någon dille? aja trevligt trevligt bara det att dom typ inte hör mig? konstigt och ska försöka fixa det nu men vi hörs imorgon puss! ♥




American pancakes

Efter en så sjukt dålig kväll så tycker jag att jag förtjänar något gott till frukost. Marlen och mamma sa att vi skulle äta brunch så det fick bli American pancakes! Sitter här och dreglar ( inte bokstavligen ) nu när jag ser att Marlen håller på att göra dom. HIHI hungrig tjej? svar JA!

Planer för idag. Vid 2 åker och Kollar på när mitt lag spelar match mot bele barkary sen hem kanske duscha eler något efter det åker jag nog in till kungsträgården och går på the voice! Hoppas att vi ses där ♥

.

Ingen lust att blogga alls. hatar mitt liv just nu, är en usel vän, hatar mina föräldrar som jag aldrig brukar göra/ har gjort tidigare. Vill bara ha någon som håller om mig och säger att allt kommer att bli bra. Vill bort från Sverige bort från allt. Känns som att mitt liv håller på att ta slut, börjar tro att det kanske gör det snart...

Ångra inget som en gång fått dig att le





Foto&styling: Mathilda /jag)| Modell: Alice  | Canon EOS 500D 18-55 mm
Kolla på denna fina tjej asså! Dör så fin hon blv på bilderna som vi tog idag! Vi hade en lite photoshoot idag fixade varandra och sen tog vi kameran i handen och gick till skogen. Har så mycket fina bilder att visa så det kommer att bli mycket uppdatering!

Nu blir det middag! Kräftor och kött står på listan. later! ♥

19 Augusti 2011

Lite sliten efter bara 6 timmars sömn inatt/morgon. Vi gick och la oss vid halv 3 efter att suttit och pratat med mamma och Marlen om allt möljigt. Vi kollade på massor av youtubeklipp både roliga och lite läskiga... haha men kul natt iaf!
Jag kom nästan precis hem från vårdcentralen efter att ha kollat min höft. Ska till sjukgyjmnasten på onsdag och se om det finns något att göra. Men hoppar över träningen idag och matcherna i helgen. Dom sa att jag kanske måste minska på träningarna eftersom att jag tränar så mycket.. tråkigt men sant!

Jag och Alice




Just nu

Galet snygga bilder på oss! Vi är iaf hemma från Ung nu, en galen kväll. Träffade nya vänner också alltid lika kul! Kvällen var som sagt awesome!!

Just nu sitter vi och diskuterar med mamma och Marlen om dom var fulla eller inte någon kväll för 3 månader sen. Random i know! har inte så mycket mer att säga, ska till dokorn imorgon och kolla min höft vid 9.. haha stackars Alice som kommer att få vara hemma medans. Aja godnatt på er!

18 Augusti 2011

Mogon på er! Håller på att få lite panik för att ugnen inte fungerar har hållt på i kanske 30 min nu. Aja ska fixa det här innan jag går! Går till Ung idag med min fina vän Gabbi. Möter upp henne vid halv 2 och sen tar vi oss in till kungsträgården. vilka ska mer in dit? om ni ser mig hälsa jag bits inte!!

The beautiful girl





Foto&styling: Mathilda /jag)| Modell: Vendela | Olympus e450 18-42 mm

3 bilder på min fina vän Vendela! saknar henne redan men visst blir hon bra på bild?? Galet avis på hennes utseende. men men livet ör inte rättvist! Mer bilder kommer på henne kommer upp imorgon!

Min dag

Min dag har varit inne i en fotostudio. Det var super kul och jag lärde mig massor av nya saker! Henrik silver kom dit ( en magiker ) och blev plåtade. så det var kul att få vara med och se hur det går til på riktigt! Blev själv modell för Martin ett tag och jag måste säga att det var jätte kul! Plus att det blev lite publik haha 3 personer men ändå! Inte pinsamt eller något bara super skoj, han sa massor av skämt också så jag har haft det underbart där! Ska snart dit igen kunde komma när jag ville enligt honom!


Foto: Mathilda (jag) | Modell: Martin (fotograf) | Nikon D5000 18-55 mm Ellens kamera!

17 Augusti 2011 början på en karriär...?

Gormorgon folket!

sovit gott? inte jag har drömt om blodiglar hur det nu kommer sig? annars har det varit bra. Ska strax springa ner till duschen och sen fixa mig för idag är det en stor dag. kanske örjan på en karriär?
Jag ska nämnligen till en fotostudio och få träffa en fotograf som min mammas kompis känner. Ska få se hur det går till hos honom och sen i eftermiddag tror jag så ska en "kändis" komma dit och så ska dom ha en plåtning och jag ska få vara med (!!!) ska bli sjukt kul och som fotografen sa, kanske en början på en karriär??

Monki



Linne-Monki (Ny!) Jeans- ginatricot ring- Ny skor- converse

Måste bara säga att jag är typ kär i mitt nya linne! LOVE IT! 150 kr från Monki! underbart tyg snyggt stiligt och enklet! passar som sagt till ett par ljusa jeans några smycken, aa en enkel outfit helt enkelt!

ung08

Min dag har som sagt spenderats i Kungsträgården på ung08. Hade det sjukt kul men lite långtråkigt efter ett tag. Jag och Ellen stack hem vid 4 tiden och snart går vi hem till mig för träning. Träfffade grymt mycket människor som man känner men det kanske är för att alla är där... får se om jag kommer att gå någon mer gång fanns typ inte så mycket att göra. så vi får se.
Försöker inte att tänka så mycket på fotbollen just nu eftrsom att jag inte kommer att få träna på 1-2 veckor. Min höft tar död på mig. vi har två jätte viktiga matcher nu i helgen som jag inte kommer att få vara med på.. mindre kul! aja ska låta Ellen få blogga nu hörs! ♥

16 Augusti 2011

Godmorgon! sovit gott? själv klev jag upp för en timma sen och har bara hunnit äta frukost framför TV:n. Ska ta och göra mig i ordning så att jag slipper stressa, ska nämnligen träffa Ellen vid halv 12 och sen tar vi oss in till UNG08. Kommer att bli sjukt kul! Jag hoppas verkligen att Cassie kommer också, saknar henne grymt. ska ta och försöka få tag på Ellen nu och se om hon är vaken. Juste kommer inte att bli så mycket bloggning eftersom att jag kommer att vara borta hela dagen men vi hörs ikväll!

ps. Fyller år om 10 dagar! ♥


Svar på frågestunden #2

Gillar du någon just nu?
sv: Nej faktiskt inte men jag önskar att jag gjorde det..

Favorit klädesplagg? :)
sv: Helt klart min stickade tröja!

kan inte du visa en bild på dina föräldrar? :D kram
sv: Jo visst kan jag det! :)

hur smiknar du dig, måste säga att du är grymt söt tjejen!
sv: Kan visa er det senare i ett inlägg! :)

är du oskuld?
längsta du gått med en kille?
hihi är du kär i någon just nu? ;)
sv: vad tror du? ;)
kanske jag inte borde säga här i bloggen... hehe
nej jag är inte kär men önskar att jag var det

Du är så grymt fin hur är din klädstil?
sv:kan bara säga att min klädstil är min egen stil, självklart har jag några personer som insperar mig annrs tar jag det som är snyggt och passar mig :)

Besökrekord? :)
hur många besökare har du per dag ungefär?
gillar du att blogga?
sv: hmm.. det var ett tag sen men jag har haft runt 400 läsare och jag blev överlyklig haha!
jag c.a 75- 200 läsare!  och jag är nöjd med det hih :)
Gud jag ÄLSKAR att blogga ser det som en hobby!

favorit film?
sv: Måste nog säga Letters to juliet och min tjej!

Bästa bok? :)
vet inte har ingen favoritbok, har inte läst på väldigt länge måste jag säga!

hur är du som person? hihi kul att veta :)
sv: ja du.. jag tror att jag tolkas som en snäll och lite blyg tjej, som jag har hört tycker dom flesta att jag är väldigt gullig och ser mycket äldre ut än vad jag är! haha hoppas att du fick svar! :)

plattar du ditt hår?
har du löshår? för du har så sjukt långt hår och fint hår!

sv: haha nej det gör jag inte naturligt!
hah nej det har jag inte! naturligt som sagt ;) tack så mycket sötis!

hur gammal är du? du ser ut som 95:a! :O
sv: haha tack sötis! nej jag är 97:a ;)

Lite fler frågor från frågestunden, hah glömde publicera det så förlåt för att det kom lite sent!



15 Aungusti 2011

Godmorgon!

Ny vecka nya tag. Måste börja på min matteläxa som ska in om en vecka. har inte ens börjat... opsi!
Ska kolla lite på den menade jag trycker i min lite frukost, Senare åker jag till Madde och vi möter upp Hedda för lite lunch inne på stan. Mysigt värre! Ska strax fixa mig lite också, tråkigt att det är dåligt väder ute men men vi gör det bästa av stunden ♥

Nacka forum

Efter att bussen kom 20 minuter försent ( :@ ) sååkte jag till Madde. Efter det åkte vi till Nacka foru/ forum Nacka vad man nu säger alla säger ju olika. Fick med mig en ring och en sån där roll on sak från H&M.
Nöjd tjej! visar bilder på det senare måste bara ta reda på hur man tar bort blixten. saknar min systemkamera på otroligt mycket! haha... kommer troligtvis inte att få den fören jag fyller år om inte längre tid. aja det är bara att stå ut med min digitalkamera på länge!

Madde du är såå snygg i den här klänning HAHAH!

Mot bussen

sticker till Madde nu och sen tror jag att vi drar in till stan eller något! aja hörs senare! ♥

14 Augusti 2011

Hellu! ♥

Har inte alls sovit  bra inatt, var så sjukt varmt. Närmare 30 grader så man kan säga att jag hade det svårt att sova. Men på mogonen blev det svalare så jag gick upp vid 1 ungefär. Är fortfarande jätte trött men men.

Dagens planer var igentligen att träffa Felicia men varken hon eller jag mådde så bra så vi hoppade över det. Vi skulle också ha träffat två killar Karlberg som vårat lag träffade på Örebro. Eller vi bodde på samma skola så. Det kan vi inte heller göra nu.. vi får väl träffa dom en annan dag!

Green

Nikon D5000 18-55 mm ( Ellens kamera )

The girl and the beautiful background


Foto&styling: EllenModell: Mathilda /jag)| Nikon D5000 18-55 mm Ellens kamera!

Ellen


Foto&styling: Mathilda (jag) | Modell: Ellen | Nikon D5000 18-55 mm
Här får ni två fin fina bilder på Ellen. Har fler bilder som också blev super fina, fler kommer senare!

13 Augusti 2011

hellu!

kom precis in i huset efter en lång, rolig och jobbig match. Min höft tar död på mig, har svin ont!
Det gick iaf bra för oss vi vann med 3-1 trots att dom var väldigt duktiga. så det är bra kämpat av oss!

Nu hade jag tänk att trycka i mig en räkmacka som mamma har gjort åt mig sen duscha. Efter det ska jag försöka kolla om Ellen har något planerat! haha kanske kan sitta och spela cod eller något med henne. hihi hoppas att hon kan nu, hörs senare! ♥

Match på G

Goodmorgon alla pigg, glada, söta fula aa hela bunten!

sovit bra? det har jag, sov som en liten prinssesa! Idag möter vi Tyresö efter en månads upphåll med fotbollen. Med 3 träningar den här veckan då om det räknas.. Så det betyder att jag ska hoppa i min fotbollskor och sätta mig i bilen och rulla iväg ut till matchen. är super taggad och tror verkligen att vi kan vinna! hörs efteråt då jag kommer hem med resultatet!

Ren och fräsch

känner mig frächare än någonsin! gjorde det extra lyxigt idag. Hårinpackning, rakde mig extra noga, en liten anisktsmask och skrubbade hela kroppen! känner mig lite som en ny människa. vill inte röra något äckligt eller vad man ska säga eller bli smuttsig. känner mig så ren haha. Och mitt hår? det är såå himla rent, lent och mjukt älskar det!

Mathilda är mitt namn #2




Foto&styling: Alice | Modell: Mathilda (jag)  | Canon EOS 500D 18-55 mm


New shoes




Nya skor! Är helt såld på dom. fick hem dom här snyggingarna för 99:- och snacka om att det var värt priset. kommer att andvänas mycket i höst!

Var som sagt hos tandläkaren med mamma och Mickis. troligtvis kommer jag att få tandställning... får se om det passar bra på mig eller inte men jag hoppas att jag inte kommer att få det! Efter det gick vi ner till hörtorget för lite lunch och shopping! Nu bergär det av till träning.

Mathilda är mitt namn




Foto&styling: Alice | Modell: Mathilda (jag) | Canon EOS 500D 18-55 mm

Två av bilderna som Alice tog på mig. blev ganska nöjd med bilderna som vi tog igår! fin fäg och bakrund. Aa är minst sagt nöjd med gårdagen! Och sminkningen var super fin Alice!

12 Augusti 2011

Godmorgon!

känns som att ingen kommer att läsa det här inlägget fören vid 11 eller något. alla fall solen skiner jag är på bra humör, passar perfekt att gå på stan med mamma och lillasyster. Men först tandläkaren! Vi tar bussen in till odenplan runt kvart över 9 skulle jag tro. Dom flesta av mina kompisar har forbi för tandläkaren, själv tycker jag inte att det är någon big deal. så en fråga till er, är ni "rädda" för tandläkaren??

Outfit



Stickad tröja - Ny  svarta shorts - kappahl tror jag skor - converse från USA

Det här hade jag på mig idag. Eller under photoshooten sen orkade jag inte byta kläder men är en jätte bekväm outfit i alla fall. Och den stickade tröja ÄLSKAR jag!

Behandla andra som du själv vill bli behandlad



Canon EOS 5000D 18-55 mm ( Alice kamera )

11:e Augusti 2011

Godmorgon på er!

ska släpa mig upp ur sängen nu, äya lite frukost och sen börja packa. Ska nämnligen hem till Alice och ha en liten photoshoot. det kommer nog att bli skoj! åkter dit så fort jag är klar. Så dagen kommer alltså att spenderas hemma hos Alice eller ute i skogen. mer uppdate hemma från henne!


bjuder en bild på mig och min lilla tjockis!

New in


Stickad tröja- 169 :- foundation- 89:- ( rea ord pris. 139 kr ) ringar- Guld 99:- silver 69:- svart tröja 99:- tröja/cardigan 149:-

Typ det här fick jag hem från stan med Alice. Inte alls bra bilder, kan bero på att min systemkamera är inne på lagning.. tappade den på stengolvet. smart tjej! komer inte att få tillbaka den fören om 2-3 veckor. får se hur jag kommer att klara mig nu!

Love me or hate me #2



Foto: Micaela( syster) | Modellochredigering: Mathilda ( jag) | Olympus e450 14-42 mm

Raindrops




Canon EOS 5000D 18-55 mm ( Alice kamera )

10 Augusti 2011

Godmorgon!

känner att jag har lite bråttom just nu, ska in till grönan med Veronica vid 12 tiden så kommer att få slänga in frukosten i munnen. Måste fixa mig också kommer nog att ha legging, något linne och en tröja eller något får se! ops min buss går om en halvtimme så borde skynda mig nu!




Ormbunke


Canon EOS 5000D 18-55 mm

Tog lite bilder med Alice kamera, och resultatet blev.. aa helt okej. hade velat redigerat dom men det gick inte att kopiera osv. så ni får nöja er med det här så länge!

Sitter ofräsch och svettig i soffan och kollar på en film med pappa. Samtidigt som jag chattar med lite olika personer. Ska snart springa ner och duscha när nästa paus är.

Shopping på högsta nivå

Hej på er!
Sitter nu hemma hos Alice efter en lång och rolig shoppingrunda! Handlade ganska mycket som jag tänkte visa er senare. ska ta cykeln hem nu och äta lita mat sen begär det av till träning.

En shopaholics bekännelser

Fick en fråga för ett litet tag sen om jag gillar att shoppa. haha och svaret är att jag ÄLSKAR att shoppa. Men hatar att spendera pengar, Vilket inte går ihop så bra enligt mig.Ibland måste min lillasyster lägga undan mina pengar så att jag inte kan spendera för mycket pengar på kläder och andra saker.
Men jag har inte shoppat på.... kanske 1-2 månader vilket är väldigt bra för att vara mig!

Men imorgon ska det shoppa loss tillsammans med Alice. sista rean och sista gången innan jag fyller år! fyller faktiskt år om 18 dagar. hihi lite kuligt! SKA hitta mycket fina sker inför skolstarten!

Jag behöver inte gilla dig



Foto och redigering: Mathilda (ME) Olympus e450 + 14-42 mm 1:3.5-5.6 ED

Kom hem från Natta för kanske em timma sen. Hade det roligt som vanligt där. Tog massor av bilder, kollade på filmer. Vi såg säkert 3-4 st. Vi har heller inte sovit så bra eftersom att hennes kanin var lite.. hyper med andra ord.

Ska snart på träning också, ska bara klämma i mig lite mat byta om sen åker jag. mer uppdate som vanligt efter träningen! TTYL

7 Augusti 2011



Godmorgon på er!

vakande för c.a en timme sen. är jätte trött fast jag har sovit ut. Alla fall dagen planer är nog att packa och sen åka hem in till stan. Efter det åker jag till Nathalie tror jag och spenderar natten där. ska ta och ringa henne också satt vi har allt bestämt!

Love me or hate me



Foto: Micaela( syster) | Modelochredigering: Mathilda ( jag) | Olympus e450 14-42 mm

Älska mig mest när jag förtjänar det minst,
för då behöver jag det bäst

Tog mig ut i alla fall.



Den här dagen har också för det mesta spenderats på sjön! Efter att ha suttit inne och rensat alla bilder på datorn så tog Mickis och Smilla mig till "badberget". Sen tog vi båten ut en sväng. Mysig dag iaf. Imorgon blir det nog en liten photoshoot med tjejorna!

Take me to heaven



Foto och redigering: Mathilda ( jag) | Model: Vendela | Olympus e450 14-42 mm

det känns som att den här dagen aldrig lommer att ta slut. Sitter inne i stugan och rensar alla bilder. kuligt värre, eller inte. det är jätte fint väder ute har nästan lust att gå och bada men orkar inte. får se vad som händer!

Matlagning på G



Godmorgon på er!

Dom flesta undrar nog vad jag gör uppe så här tidigt. det gör jag med kan jag säga. Marlen väckte mig för kanske15 minuter sen. Hon ska lära mig att baka scones! haha och jag som är sämst på att lyssna och hatar att lära mig men det ska bli kul så jag hoppas att det kommer att gå bra. Resultatet kommer att komma upp senare!

Fotbollsträning

Första fotbollsträning på kanske en månad nu! har inte alls lust men måste, hoppas att det bli kul iaf.
så ska byta om och packa det sista, åker ut till landet tydligen ut till landet igen sen. mer bloggning där!

Det finns iaf en som tycker om min mobil



Foto och redigering: Mathilda (ME) Olympus e450 + 14-42 mm 1:3.5-5.6 ED

Hatar ju som sagt min mobil och trodde att alla andra också gjorde det för att den är så seg. Tills denna lilla varelse hoppade på min mobil och ville verkligen inte fyga iväg. Ganska coola bilder blev det! har fler jag bara måste visa er sen. Ännu coolare att den inte flög iväg när vi tog fram kameran...
som sagt tur att det finns en som gillar min mobil ♥

5 Augusti 2011

Godmorgon på er!
Sovit gott! Det har jag, sov som en stock. Har märkt att dagarna bara rullar iväg nu. Redan 5 Augusti. helt sjukt! jag börjar den 22 när börjar ni?

Alla fall ligger och steker innan jag och pappa ska ta oss hem till stan för fotbollsträning. är inte alls taggad vill bara sola och bli brun!! Men men har fler dagar på mig ( hoppas jag )

Segling



Seglade som sagt med min pappa och min farbror. Ganska mysigt och vädret är perfekt för det! Det ända var nog att jag var/är så kissnödigt att det känns som att min kissblåsa ska sprängas så jag borde nog gå på toa, vill inte dö bara för att jag håller mig hela tiden!

En dag på havet





MIn förmiddagi bilder! har haft det såå kul med Vendela i en och en halv vecka nu. och om 10 minuter åker hon hem... kommer att saknar henne jätte mycket! :*
Vi har iaf åka "ringen" som vi kallar det! ( ni ser det på bilderna ) haha dom flög jätte mycket ett gott skratt fick man i sig! jag åkte inte, vägrade haha... men jag styrde båten iaf! svårt men ändå lätt.
Men nu måste jag springa ner till båten (igen) för ska segla med pappa och min farbror. Mysigt värre! mer uppdate senare!

Butterfly



Foto och redigering: Mathilda (ME) Olympus e450 + 14-42 mm 1:3.5-5.6 ED

Fotboll i solnedgången




Min kväll går inte att beskriva hur rolig den har varit! Förs skulle jag och Vendela möta Mickis och Candies. Men det var 5 killar dr som hade planen. vi spelade på en liten kant. Sen fråga dom om vi vill möta dom. Synd bara att do vann med 21-19. vi spelade säkert i 2 timmar. En kväll svår att glömma!

Sol och bad



hej på er! kommer nog ändå inte att bli mer än 2-3 inlägg om dagen här ute.. Internet är vääldigt segt, måste starta om datorn mins 1 gång varje dag för att det ska fungera! inte kul. Min dag är som det står på rubriken! MIn kusin och hennes kille är här också som jag inte har träffat på ett år nu tror jag. hon och jag måste börja ta och ses mer! inte så mycket mer att säga men ha en underbar dag min söta läsare! ♥

summer feeling



Olympus e450 + 14-42 mm 1:3.5-5.6 ED

3 veckor innan skolan börjar. 3 veckor av frihet. dom här 3 verckorna ska bli dom bästa!

Kvällens planer!

kvällens planer blir nog bara en lugn filmkväll tillsammans med massor av gott! Vi har bara 3 filmer kvar av dom vi tog med, som tur var tog min lillasyster med sig filmer hon också. så vi klarar oss nog!

En dag på båten

hej allihopa! gud så dålig jag är på att blogga men har faktiskt en anledning...vi har suttit i en båt hela dagen åkte till en ö lite längre bort från vårat hus. Vi åt lunch och framför allt väntade på att solen skulle komma fram. det blåste jätte mycket men sen hittade vi ett kugnare ställe. Efter ett tag drog vi oss till en strand. hade lite problem med att koma bort från bryggan. man behövde nyckel för att komma ut men som tur kom en familj haha så vi kom ut! så har inte haft tillgång till internet! mer inlgg under kvällen.


Mysig kväll



Badat, åkt båt solen lyser har en underbar vän på besök! Livet leker just nu. Har det super kul med här på landet fast det kan vara lite utråkande men aldrig med Vendela! ska bvara lite social mot henne nu. haha kollar på ännu en film. ska låta henne blogga nu men hörs senare!

Svar på frågestunden!

Favorit film? :D
:hmm.. gillar såå många filmer med min(a) favort film(er) är nog Min tjej, The last song, åå det finns så många men om jag måste välja blir det Min tjej!

1. Hur många killar har du strulat med?
2. Är du oskuld?
3. Hur många killar har du haft?

: 1. Ja du kommer inte ihåg, man håller väl inte räkninge ;)
: 2. ja du vad tror du?
: 3. seriösa förhållanden? 3 skulle jag tro! :)

Är du oskuld?
det får du lista ut själv :)

1. Hur länge har du spelat fotboll?
2. Tycker du att det är lika kul som när du började?
3. Hur många gånger har du färgat håret?
4. Favorit färg?
5. favorit film?
: 1. jag har spelat fotboll i säkert... 7-8 år tror jag
: 2. nja ärligt så nej det tycker jag inte!
: 3. Jag har färgat håret 2-3 gånger sen slingat 2
: 4. Hmm.. svår fråga måste nog vara rosa! hihi
: 5. Min tjej!

vad har du för klädstil? :)
:ja du, jag vet inte riktigt. Jag har min egen stil!

Favoit blogg? :)
:Bybelle.se, kenzas, kkassandras.blogg.se, Torpenbergs.blogg.se och lifewithphotos.blogg.se

När blev du intresserad av fotografi? :)
oj, det var inte så länge sen! kanske ett år sen eller något :)

1. vilka är dina närmaste vänner?
2. Är du tillsammans eller har någon på g just nu?
3. Hur känns det att börja 8:an och få betyg?
4. Bästa resan du gjort?
5: hur många unika besökare har du varje dag?
6: vad tycker du om mig?
: 1. Det är Bella, Vendela och Cassie helt klart!
: 2. haha nej nej...
: 3. jo då det känns bra är riktigt taggad!
: 4. Det måste ha varit resan till Bulgarien!
: 5. jag har runt 75-200,300 om dan!
: 6. haha du är som min syster så vad tror du!? :*

Vilken är den absolut bästa bloggen? :D
haha bästa? hm vet inte men kolla lite längre upp på bloggen är är mina favorit bloggar iaf! :)

resten av frågorna kommer senare ikväll! :)


I'm back!

I'm back börjar bli en vanlig rubrik när jag kommer hem från något. Alla fall är hemma nu eller ute på landet med Vendela. Hon kom med mig till Stockholm och stannar till på Torsdag. Vi kommer att ha det awsome! Älskar dig min sockertopp! :*
svarar på frågestunden ikväll så fråga på nu tills ikväll!