på söder

kände för att jag måste blogga lite nu, har inte gjort det på ett tag och det känns lite som att jag har glömt något. Sitter i alla fall hemma hos Freja nu på söder hemma hos hennes mamma. Älskar att vara här det är super mysigt och perfekt stort! Ett plus är att hon bor nästan inne i stan och det gillas stort! Vi har inskaffat oss energi drycker, godis och en massa juice så att vi ska kunna hålla oss vakna hela natten. har en vattenspruta vid min sida så att jag kan spruta på Freja om det skulle vara så att hon somnar eller när hon somnar... nu blir det film, sex and the city!

In time


Tror aldrig att jag har sett en sån bra film! Ni måste bara se den, helt underbar. Dör så snygga kläder alla har också, och att ens tid att leva står på armen. Herregud min favorit film!
Annars så kom jag hem från Freja nyss och ska göra mig i ordning för att sen åka hem till Elin. Massor av porträtt bilder kommer jag kanske ett till videoinlägg som SKA vara seriöst! Måste rusa!

30 oktober



Att dynga med Freja är inte riktigt så lyckat, hon somnade några gånger till filmer som vi hade laddat med efter att vi kom hem från en kall och lite långtråkig kväll. Vi mötte upp min fina Ellen och Stina vid Strueby skolan samt några killar. Hände inte alls mycket så vi gick hem efter en timme. Sen kollade vi på 2 filmer innan jag också somnade. Men ikväll SKA vi enligt henne dynga haha vi har försökt nu i 2 dagar men inte lyckats! Har inte så mycket mer att skriva, jo vi ska på bio ikväll sen sover jag hos henne, så det kommer inte att bli så bra uppdatering men några inäll borde jag hinna med!

utgång på ingång

Just nu, seriös brud...

Nu håller vi på att fixa oss för fullt innan vi drar ut och träffar några kompisar. Freja har ju en MacBook så jag kunde inte låta att ta lite egobilder!

kort promenad




Jag och Freja har ganska tråkig fantasi så det slutade med att vi gick ut på en liten kort promenad. Kameran i handen och man kan få riktigt fina bilder! Vi hittade en ekorre som gillade att vara med på bild, så har nästan 1000 bilder på den. Fler kommer så klart senare. Nu blir det film med Freja!

Lördag



God  morgon på er! Sitter i mitt rum lite mobbad och nästan drogar one direction! Dör så söta alla är, alla fall Freja gick hem för ett tag sen hon skulle duscha vi somnade vid halv 1 utan att ha tvättat bort sminket eller borstat tänderna. Mysigt värre! Så hon gick hem för att fixa sig vilket jag också borde göra, hon bor bara 50 meter från mig om inte mindre vilket är så himla bra. Måste ta och göra mig i ordning ser inte klok ut!

Videoinlägg - En massa babbel



Bjuder på ett fint litet videoinlägg, snckar bara en massa babbel om vad vi har gjort under dagen osv. Känns bara som att jag sitter och pratar med dig själv haha misslyckad? nja för att vara andra gången kanske lite!
Är i alla fall hemma med Freja just nu som spenderar natten här mysigt, vi hade tänkt att bi skulle försöka dygna men vi får se hur det kommer att gå med det! Hörs senare!

Just a strong colour




Foto&redigering: Mathilda (ME) Nikon D5000 55-200 mm

Har suttit och pluggat in allt matte som vi ska kunna till imorgon, Marlen har variot så snäll och orkat stå ut med mig och mina frågor! Känner att jag behöver ta en dusch, en varm skön och lång dusch skulle göra min kväll just nu. Efter det krymper jag nog ner i min säng och sussar! Så tror att det här blir mitt sista inlägg idag och imorgon kommer det upp ett videoinlägg med mig och Elin igen! Åker med henne till Götgatan efter skolan och pratar om livet, behövs verkligen senare på kvällen går jag hem till Freja och så blir det mys. Har inte träffat henne på åratal! Ska försöka avsluta detta inlägg nu så att det inte blir för långt, så godnatt alla läsare! ♥

I'm not that kind of girl




Jacka - Fjällräven | Stickad tröja - Bikbok | Linne - Ginatricot | knästrumpor - Lindexx? | Skor - boots

sneek peek



En liten sneek peek på cvad jag hade på mig idag. Tänkte inte utan bara tog modet och satte på mig det jag har velat testa ett tag nu. Inte farligt alls fick bara lite mer uppmärksamhet än vad jag brukar få i skolan. På tal om skolan så är det ju sista dagen imorgon innan lovet! Längtar ihjäl mig till alla roliga saker som jag ska hitta på och den här veckan så ska jag verkligen ta vara på min lediga vecka!

20.36



Har legat i min säng sen klockan 7 och kollat på film. Djävulen bär prada. Tröttnar aldrig på den filmen loove. Men jag hade tänkt att stänga av datorn och sova nu, är så trött och skolan tar verkligen på mina krafter. Lite tidigt att gå och lägga sig enligt dom flesta men jag älskar att sova så jag vill utnyttja tiden på kvällarna till att sova, det bästa som finns! Hörs imorgon, godnatt kära läsare!

Me today




T-shirt - New yorker Jeans - Ginatricot skor - Nya! Skinnjacka - H&M

261011



Onsdag idag, det betyder att halva vekan har gått och att halv är kvar sen är det höstlov! Längtar ihjäl mig fast dock måste jag plugga till ett NO prov jag kommer att ha veckan efter, gjorde aldrig provet i Ellära i 7:an så måste göra det nu i 8:an. Kul att sitter och plugga på lovet! Men ska också hitta på roliga saker skönt att  vissa kan rädda mig från pluggandet!
Vi hade koper-testet idag på idrotten för dom som inte prang förra veckan och för att inte ha tränat på 12 veckor tror jag att det är så sprang jag på 14 minuer exakt. Så jag är super nöjd, har inte tränat alls inte ens rört min löparskor så jag kan inte vara något annat än nöjd!

Elin #3




Foto&redigering:
Mathilda (ME) Model: Elin ( likeourlives.blogg.se ) Nikon D5000 50 mm

Kolla på bilderna, kolla på bilderna! Dör så fina dom är, måste börja välja bilder jag vill ta ut och då kommer absolut dom här att komma med! Så himla fina. Men ännu fler bilder kommer senare, tror att det bli imorgon. Men det här är absolut mina favoriter!

Today`s




Skickad tröja - H&M | Linne - Ginatricot | Taghits - H&M | ringar - Six, ginatricot | skor - svarta converse

Visar upp min enkla outfit innan jag ska gå nu. Måste bara springa upp och byta om och fixa till mig lite lätt! Sen åker vi!

251011





Fick med dom här snyggingarna efter att ha testat ett antal skor. Behöver verkligen ett par vinter skor så jag hittade som hära. Sitter perfekt dock en mindre skotlek än vad jag brukar ha alltså 35. Känns som att mina fötter krymper och krymper hade storlek 38 för en månad sen?
Dagen har varit bra, vi tjejer i klassen åkte till ungdomsmotagningen och pratade om sex osv. Man fick ta med sig massor av kondomer hem också. Kan säga att skålen var slut efter att vi hade varit där! Alla fall nu måste jag börja byta om och fixa mig lite, ska på konert med Marlen halv 8!

Elin #2



Foto&redigering: Mathilda (ME) Model: Elin (http://likeourlives.blogg.se) Nikon D5000 50 mm

Två ännu finare bilder på Elin, gaach längtar tills ni får se mina favoriter älskar dom. Elin blir ju alltid så bra på bild! Lilla jag hade tänkt att krypa ner i sängen redan nu och sätta på en film. Är jätte trött och skulle behöva lite sömn innan imorgon. Jag och Marlen ska gå och kolla på Jean michel jarre. Han uppträdanden ska tydligen vara helt underbara, så gå in på youtube och kolla! Jag tror att det kan bli hur kul som helst, vi har toppen platser också!

one direction ♥


Har hittat mitt nya favorit band! Alla killar är så sjukt söta, jag sitter och trycker på replay knappen hela tiden och jag tycker att ni ska göra detsamma! Loooove! ♥

monday morning



(undvik min 5-dels öppna gylf!!!!!! )
kofta - H&M Spets tröja - ginatricot jeans- Ginatricot ringar- Gina och six väska - London Skor- converse

Så här såg jag ut idag, enkelt men ändå inte. Lite kallt bara med sets tröja och inget linne under. Men bekvämt!
Resten av dagen består bara av att plugga matte, vi har prov i geomerti vilket jag hatar och är sämst på. Därför börjar jag redan i god tid!

Elin



Foto&redigering: Mathilda (ME) Model: Elin ( http://likeourlives.blogg.se ) Nikon D5000 50 mm

3 super fina bilder på Elin från idag. Är lite avensjuk på henne, hon fastar ( nästan haha) alltid på bild och det gör inte dom flesta. Som man brukar säga kameran älskar henne.
Det här är absolut inte mina favoriter, dom komer lite senare men det är så svårt att välja vi tog över 500 bilder och alla är sååå himla fina!

länkbyte


http://kkassandras.blogg.se
Med min bästavän Cassandra, absolut en blogg värd att läsa!


Jag brukar inte ha länkbyten inte alls skulle kunna göra det med dom som har 200 läsare och uppåt, men nu var det ett undantag eftersom att det är min bästavän.

söndagsångest?




kan man säga så? Glatt humör känns inte som det.. Alla fall så är jag på jätte bra humör har haft en underbar dag med Elin och statestiken på bloggen har varit perfekt. Redan vid 3 så var det så många det brukar vara på en hel dag. Så kul att ni hittar hit! Har inte heller någon söndagsångst som jag annars brukar ha vilket också gör att jag är på så bra humör. Bilder på Elin kommer upp senare ikväll!

videoinlägg



Jag och Elin har haft en sjukt rolig dag, fotade massor tillslut blev det så kallt att vi bestämmde oss för att videoblogga. Blev inte så lyckat men det är ju första gången och då ska man väl misslyckas lite? ;)

23 oktober 2011



Håller på att fixa mig för fullt och packar lite. Min buss hem till Elin går om 20 minuter och jag har inte ens bytt om (??!) Så jag känner mig lite stressad. Vi ska ju som sagt fota lite idag, det är ju så fint väder så passar perfekt! Hörs hemma hos henne!

vill ha

Skull kunna dö/döda för den här tröjan ge mig! Har kollat runt på lite olika hemsidor och äntligen hittat den! Den ligger runt 600 kr och jag tycker nästan att det är värt det, ska kolla lite om jag kan flirta med mamma men jag skulle kunna betala själv för den också för den är dö snygg!
Annars så chattar jag med lite folk på facebook som vanligt, pratar mest med Elin eftersom att vi ska ha en liten photoshoot. Ska bli super kul och efter det så går vi hem till henne och bara bullar! Längatr redan!

motljus i blått



Foto&redigering: Mathilda (ME) Nikon D5000 55-200 mm

Lördag



Har precis stoppat i mig lite mat efter en lång, kall och rolig lördag. Åkte in till Skytteholm och mötte sedan upp Melinda Bella och Natta, kollade på lite matcher och tog det lite lugnt. Sjukt kallt till solen kom fram och det blev ap varmt. Mötte sedan upp Cassie och bullen och har för det mesta tillbringat min tid tillsammans med dom.
Har också märkt att jag kan bli riktigt irriterad på folk lätt, har ni något att säga säg det till mig och ingen annan. Cassie skulle ha sovit hos mig ikväll men hon kunde inte, tråkigt med sant jag som inte har någon föräldrer hemma. Så jag antar att den här lördagen kommer att speneras hemma själv.

gubbangens.blogg.se

Ännu en skvaller blogg fast om min skolan, älskar såna här bloggar så länge om dom går över gränsen och är allt för elaka eller skriver något pinsamt om mig osv.  Rolig blogg. värd att läsa! :)

trött arg och irriterad

herregud är så himla trött. Irriterad och arg också ingen aning om varför känns bara som att allt faller isär. Ska ta och tycka synd om mig själv nu och kolla på lite tv.

Den ända som finns kvar



Fotoredigering: Mathilda (ME) Nikon D5000 50 mm


film i min ensamhet



Just nu sitter jag och kollar på film i min ensamhet. Kom hem för c.a 1 timme sen efter en helt grym kväll! Har haft det så kul med mitt underbara lag! Pratat om livet äta massor av kladdkaka ( hehe mm.. ) Är ganska trött och mår lite illa så ska ta och fortsätta kolla på min film chatta med lite folk på fb och sen sussa. Imorgon träffas jag min underbara vän Cassie, kommer att bli grymt kul och jag kommer att ha så mycket bilder att visa!!

211011

Fredag och det betyder fest med laget. Eller festr och fest mer avsluning så alla i laget ska komma i klänning, Kan verkligen inte tänka mig vissa i laget i klänning. Skrattar bara lite för mig själv men jag tror att alla kommer att se super snygga ut. Helene är hemma hos mig just nu och vi håller på att fixa oss för fullt! Kläder smikn hår jag lever för det här!

trött torsdagskväll




weheartit.com
Matteläxan klar, middag check mn trött som sjutton. Mina ögonlock väger ton så nu ska jag bara njuta av den här trötta torsdagskvällen, läsa lite bloggar och kolla på tv. Facebook också så klart, känner att jag är inne 24/7 inte bra!

dagens inköp




Ååååå loove till skorna och blusen! Båda sitter helt perfekta och jag hittade skorna för ett puser bra pris också! Kan inte vara mer nöjd med mina köp.

jag = kock?



Herregud jag kan verkligen inte laga mat! Kolla mina köttbullar blev svarta, och min makaroner blev överkokta. Känner att jag inte ska röra något i köket längre alla fall inte laga något. Det luktar bränt i hela huset pga köttbullarna!

Stan med min fina vän



Har frysit som en galning idag tills det började regna och blev dyngsur. Skolan var helt okej skrattat mycket som vanligt med min fina kompisar! Åkte till stan efter skolan med min finaste vän Bella. Har alltid kul med henne tycker synd om henne för att jag fick släpa henne in till stan med stukad fot så jag köpte en chailatte till henne och då blev hon på bra humör! fick med mig ett par skor och en fin blus hem visar senare.
Ska ta och resa på mig och laga lite mat/middag till mig själv, känner på mig att det här inte kommer att gå bra.

stevie och sofi



tror aldrig att jag har skrattat så mycket som när jag och Hedda försökte spela in en seriös video. Tyvärr kommer ljudet före så det blir lite fel men kolla ändå!

under the mistletoe



Tror faktiskt att jg börjar att gilla den här killen mer och mer. Tycker att den här låten är helt underbar och det får mig att bara längta mer och mer efter julen och kärleken!

we ♥ webcam

RIP




Min lilla tjockis, det är tomt utan dig. ♥

Surprise



Kunde inte låta bli att åka ner till affären och köpa hårfäg och resulatatet blev mörkbrunt! Måste säga att jag är väldigt nöjd, det ändå negativa är att det skiftar blondt efter min förra hårfärg. Så här sen ni före och efterbild!
Så surprise!

Back in bussnies


Sitter med huvudet i NO boken och fösöker få in allt piss man ska kunna. Kunde inte låta bli att ta en liten pause och kolla facebook och mina favorit bloggar! Känner faktiskt att jag kan det mesta men vill mer än gärna kunna allt! A + är ju aldrig fel att få! Ska satta på det här provet men mitt mål är att få C eller högre, får se hur det går men det är bara att plugga vidare!

Ny hårfärg?



Gaaaash är så trött på mitt hår, min utväxt har börat synas allt mer nu och jag vill göra en förändring! Jag vill färga mitt hår mörkt riktigt mörk men jag vågar inte. Lite feg antar jag, eller så vill jag ha chokladbrunt. Det är så fint, men jag är usel på att bestämma mig eller jag har svårt att välja mellan saker så vad tycker ni? s
Skulle uppsakatta om ni skrev vad ni tycker! :)

17.27



Äntligen hemma nu från min kusins innebandy match. Glömde säga det men hade inte tillgång till en dator. Dom förlorade med 6-5 men dom var så mycket bättre.
Sitter nu i soffan, lite irriterad och försöker fixa det sista i SO uppsatsen som snart är klar. Ska bara finslipa den lite eller vad man ska säga, hörs senare!

sextonde oktober



Godmorgon, halv stressad tjej sitter i sitt och bloggar nu och måste verkligen byta om och fixa sig. Om 5 minuter åker vi till skytteholm och kollar på när BP möter bollstanäs. Det ska bli rolig att kolla på plus att jag får träffa Cassie, saknar den tjej för mycket! Måste ta och fixa mig nu är inte klar alls!

finally



Är snart äntligen klar med min SO uppsats. Måste säga att jag älskar att skriva sånt här, när man väl är inne i det så bara flyter det på med ideer och saker som ploppar upp i huvudet som vi har gått igen osv. Ska ta och stänga av dator snart och krypa ner i min super stora och sköna säng för att sedan sova. Min huvdvärk har gått över men inte mensvärken men jag överlever. Morgondagen blir en en lugn och skön dag. Plugg står höst upp på min lista ska kanske åka och kolla på när BP möter Bollstanäs imorgon på Skytteholm. Matchen är ganska tidig så vi får se om jag orkar ta mig upp. Men vi hörs imorgon så godnatt alla läsare!

otoño



Hej på er! Sitter här i soffan med världens huvudvärk och försöker skriva lite på SO uppsatsen. Har mensvärk också så min fina lillasyster och pappa åker ner till affären och köper lite lakrits och choklad till mig. Kan behövas innan jag dödar någon, har inget att göra ikväll har för ont i magen så det lär bli en mysigt lördags kväll i soffan med "Bring it on" filmen på tv mys! Och en SO uppsatsas att skriva.
Tidigare idag hade vi loppis i Farsta med laget. Jag blev redan då på jätte dåligt humör ftersom att ingen som kom tid kunde typ svenska och fattade inte ett ord av man sa. Tillslut så tog vissa saker utan att betala eller gav oss mindre pengar än vad vi sa. Snacka om att bli grymt irriterad, ska ta en alvedon nu och försöka fixa mer på uppsatsen nu men ha en bra lördags kväll! ♥

.

kommentera lite mer, ställ frågor blir ju såå mycket roligare att blogga då, och jag svara på allt! :)

Just me



Foto&redigering:
Nathalie Model: Mathilda (ME) sony A330 ( Nattas kamera)

Får DAMP på min dator, den har för lite utrymme så jag kan inte lägga in bilder eller spara dom på PS. Får seriöst ett utbrott snart, vilket inte kommer att hjälpa alls. Har världens mensverk också så det känns ju bra..
Humöret börjar gå ner också så det känns som att det här kommer att bli en jobbig fredag!

Äntligen helg!



Gud så skönt med fredag. Den var super till pappa kom hem nu, nej inget är hans fel blir bara så himla sur på min dator. Den är pytteliten och vill inte fungera. Där rök min so uppsats typ, hittar inte vart jag sparade den och när jag trycker så kommer man till något jätte kontigt. Hoppas att det fungerar snart, jag som hade tänkt att plugga en fredags kväll..

14 oktober 2011

Godmorgon! Känner mig liiite stressad, om 25 minuter ska jag vara i globen hos min sjukgymnast och vi har inte gått än lyckat! Men vi snart på väg till tunnelbana som dessutom har börjat åka nu igen!
Alice har räddat min fredags eftermiddag så jag kommer att vara med henne. Måste rusa nu hörs! ♥

Ny duschad och fräch



Nu sitter vi här med snygga ansiktismasker och är ny duschade medans vi pluggar för fullt och kollar på film. Chattar med lite folk också på facebook. Känner att jag sjukt beroende av det! Alla fall sista inlägget för ikväll men vi hörs imorgon! ♥

131011




Pälsväst - New yorker skinnjacka - H&M tröja - H&M jeans - Ginatricot Ringar - H&M och Ginatricot skor - Converse

Hemma från en lång dag i skolan och jag är trött som sjutton. Sitter och håller på med en SO uppsats och jag kommer ingen vart. Vet inte hur jag ska börja. Mitt största problem, har alltid svårt för det. Aja kommer inte att komma så mycket längre med den idag heller. Vi åker snart ner till Enskde IP och kollar på när BP möter TÄBY. Ska bli en rolig match att kolla på, massor av kompisar kommer ner dit också!

Så bra!

10 Bekännelser

Jag kan inte äta gröt, sist jag åt det spydde jag i matsalen...
Jag har jätte svårt att lita på folk, jag känner av om jag kan lita på någon eller inte
Jag är inte alls mörkrädd är bara rädd för vad som finns i mörkret
Min frisör sa att jag borde söka in som ansiktsmodel
Hittar nya vänner hela tiden, borde hålla mig till mina äkta och inte glömma dom!
Jag har vågit hår och inte platt som alla tror!
Har en pälsväst hemma som jag inte vågar använda i skolan vet ej varför
Jag vill färga mitt hår möööörkt brunt men vågar inte ( feg jag vet )
Måste alltid kolla på tv eller vara nne på datorn innan jag pluggar annars går det inte.
Älskar kilklackar!

droppar i gräset




Foto&redigering:
Mathilda (ME) Nikon D5000 18-55 mm

Diss

Citat!
Måste bara säga att jag blir sjukt irriterad på folk som skriver citat hela tiden. Har gjort det själv några någoner men tar oftast bort mina efter ett tag. Alla tjejer typ skriver si och så, får verkligen panik när jag ser massor av olika och samma citat på facebook. Har dom inget annat för sig?

121011


men snygg eller vad?

Sitter här och försöker plugga lite och det går ganska bra. Åkte hem till Elin efter skolan och fick lite hjälp med NO:n och sånt. Sen pratade vi lite om allt, och då menar jag skolan! haha för gullig tjej det!
Så nu är jag hemma, har precis ätit middag och ska åter gå till min hög med LÄXOR!

Nyttighetsmånad


Jag kanske inte har nämnt det men jag ska börja med en nyttighets månad. Jag ska strunta i allt godis chips
( hjälp!!! ) och sånt. Mer frukt och grönt. Eftersom att jag inte tränar så mycket och så tycker jag att jag har blivit större så jag måste träna lite och så. Sen är det bara fotbollen och innebandyn som saknas och så kommer jag att må toppen!

Hot stuff

Foto&styling: Nathalie | Model: Mathilda (ME) | Sony A330 ( Nattas kamera)

 

 

Har nog hittat min favorit maträtt!




Smördegsinbakad oxfile med patatisgratäng! ♥

Farsta



Hej på er! En seg och tråkig tisdag som vanligt Har inte så mycket att skriva eftersom att det inte har hänt något speciellt idag. Efter skolan åkte jag och min fina vän Bella till Farsta. Jag skulle ha kollat på en väska och hittade det också men vill inte slösa pengar. ska stor shoppa i December med Marlens brors fru. Lite komplicerat men gud så kul!
En super rolig sak var att Melinda blev äggad! haha så kul men stackarn att gå runt med ägg i håret i skolan. Tyckter synd om henne men gud så kul! ÄLSKAR när folk fyller år och blir äggade det gör ens dag!

Grattis mamma!

Hoppas att du har haft en underbar dag, älskar dig! ♥

stop n` stare


Foto&styling: Nathalie Model: Mathilda (ME) och Alice | Nattas kamera

Igår åkte jag och Alice hem till Natta för en liten photoshoot. Riktigt roligt men lite kallt. Ännu roligare att vara två stycken men fler skulle vara super coolt! Bilderna blev super snygga och fler kommer senare i veckan!

Härlig måndag


Veckan skönaste dag måste jag säga! Kom hem för en haltimme sen efter att ha sprungit omkring i skogen och letat efter kontroller. Vi sprang på 1 timme och 4 minuter tror jag. Efter ett tag märkte vi att vi hade sprungit fel håll men det var bara tur! Själv höll jag på att dö halvägs och min höft låste sig. Känns bra! Ska i alla fall ta en dusch snart och stoppa i mig lite mat och bara njuta av dagen!

101011

Idag fyller min fina mamma år så grattis mamma, hoppas att du får en bra dag! ♥
Godmorgon folket! vet inte hur jag ska börja det här inägget men jag gör väl det som vanligt. Alice och jag vaknade för c.a 1 timme sen och har bara fått i oss frukost. Vi ska ta och göra oss i ordning för orientering hela dagen. Så vi börjar 20 i 11. Ska faktiskt bli riktigt kul! Men kallt, helt sjukt att det börjar bli minus grader nu.

Whitney port by bikbok




Fick reda för ett tag sen att Whitney port ( från the hills osv. ) har börjat samarbeta med Bikbok. Jätte kul tycker jag och det är grymt snygga kläder också. Måste nog ta och åka dit snart och kolla vad som finns!

green leaves




Foto&redigering: Mathilda (ME) Nikon D5000 55-200 mm

091011

Hello folket! Har inte hunnit med bloggen alls idag. Jag och Alice vaknade vid halv 1 efter att ha somnat vid 2 så det var skönt att sova ut!Efter det åkte vi hem till Nattaför en photoshoot. Blev grymt bra bilder och det var super kul Mycket skratt. Sen åkte jag hem till min underbara farmor som fyller år idag. Träffade mina fina kusiner så det var mysigt! Nu är Alice här igen så ska nog vara lite social. CYA!

Lördags mys!



Nu blir det film(er) med massor av godis, chips och allt ni kan tänka er med världens bästa Alice! ♥

alice in the house


Älskar dig vännen!♥

Nu har Alice anlänt ( haha va? ) hemma hos mig efter att ha väntat på bussen i 25 minuter haha stakarn.
Jag har i alla fall fxat allt jag behöver fixa och så, så nu drar vi till Nacka. Hörs senare!

Jag saknar dig


Finns inte ord hur mycket jag saknar dig ♥

just some green and blue




foto&redigering: Mathilda (ME) Nikon D5000 50mm

081011



Lördag och jag mår bättre. Kände ett sånt bloggsug igår men visste inte vad jag skulle skriva eller något. Jag vill bara säga atck till alla som har försökt att hjälpa mig och det värmer kärlek till er! ♥

Annars är det bara bra inte sjuk längtar som sjutton till ikväll, ska ut och röja lite med Alice. Kommer att sjukt kul, ska länga upp lite tvätt som mamma bad mig att göra efter det åker jag pappa och Alice någonstans och kollar på lite saker till mamma och farmor. Båda fyller år snart så det ska bli lite kul. Har mycket bilder att visa er så det kommer att bli bra uppdate idag!

Just saying

Kommer inte att bli någon uppdatering idag. Mår inte, inte alls bra. Mest psykiskt tror jag. Vill inte ta upp något här det är mest privat. Orkar bara inte mer bloggar när jag känner för det och kom ihåg alla är vackra på ett eller anat sätt!

A big me


Foto&redigering: Melinda modell: Mathilda (ME) Nikon D3000 50 mm ( Melindas kamera )

Abercrombie and fitch




Hade på mig denna skönhet i dag. Lite taghit bara men den är super skön! Köpte den i London för 360 kronor.
Tillsammans med den hade jag ett par jeans skinnjacka och converse.

Lockigt



Har kört på lockigt ( mer lockar än på bilden ) i 2-3 dagar nu tror jag och jag gillar det mycket bättre än platt och trist hår. Plus att håret får mer liv i det också! jag brukar ha mer lockar som sagt och större men det förvinner under dagen. Sitter i alla fall och kollar på tv med min sjuka lillasyster! Hon ser verkligen inte ut att må bra, ska nog vara lite social mot henne nu, hörs!

Natalia del 1




Foto&redigering: Mathilda Christiansson (ME) modell: Natalia Nikon D5000 50 mm macro

Vid gränden



Foto&redigering: Mathilda Christiansson ( ME)  Nikon D5000 50 mm macro

Plåtning


Hej allihopa! Hemm nu från en liten plåtning inne i stan. Träffa Natalia i slussen sen gick vi vidare till MAX. haha tjockisar! Vi gick mitt inne i stan och fotade ganska mycket. Det blev sjukt bra bilder som ni kommer att få se lite senare. Ska gå upp och ta något att äta sen ta första ästa bussen till kärrtorp och kolla på när några kompisar spelar match. hörs sen!

snygga eller vad?



Funderar faktiskt på att beställa hem dom hära snyggingarna! Helt perfekta nu för hösten inte alls för höga, passar till allt. Ja riktigt snygga höstskor med andra ord. Måste ng beställa hem dom. och ni hittar dom på Scorett för 399 kronor!

Smoothie time!




tog mig upp för soffan och fixade en banan och hallon smoothie, samtidigt som jag kollade på alla avsnitt av modelljakten. Lite som topmodel fast inte lika bra. Med tanken på topmodel så är det et nytt avsnitt på topmodel i USA. Jag och Melinda brukar alltid sova hos varandra när det är start och final på det men hon kunde inte idag. Lite synd eftersom att vi alltid har gjort det. Men jag får lite engen tid här hemma nu, mamma pappa och Marlen är och kollar på när Mickis spelar match så nu är jag hemma helt själv. S K Ö N T!

041011



Ååååå orkar inte är typ trött på allt, glömde bort att jag skulle till sjukgyjmnasten idag också, pappa är skit sur på mig också. Men han lyssnar aldrig på vad jag säger. aja större problem kan man ju ha. Efter skolan åkte jag med Bella till farsta och kollade på presenter till mamma och farmor som fyller år snart.
Ska ta och fixa lite bilder på Melinda som kommer upp senare ikväll!

Tips - Awkward



Måste bara tipsa er om den här serien. Min favorti serie den går på MTV och nya avsnitt varje söndag.
Lat som jag är så orkar jag inte förklara om vad det handlar om så se serien istället. Då förstår ni mycket bättre

dåligt humör



Inte speciellt kul att dagen började bra och sen vände till skit dålig! Efter skolan åkte jag och mamma till tandläkaren för att se om jag skulle få tandställning. Var redan på vägen dit jätte hungrig och lite irriterad. Man brukar tycka att tandläkare och såna är trevliga och så eller jag tycker det men han var verkligen jätte otrevlig. Sa åt mig att sätta mig ner och så gräppade han tag i min käft som om jag var en docka eller något! Inte okej, usch så arg jag blev då haha var nära på att klappa till honom! Ska avluta det här inlägget nu så att jag inte tråkar ut er för mycket.

Måndag morgon

wiho, börjar morgon blogga mer och mer nu och det betyder mer inlägg och bättre uppdate. Håller i alla fall på och byter, väljer kläder och packar väskan. Känner mig ovanligt pigg och på bra humör. Bättre start på veckan går det inte att bli! Efter skolan så åker jag och möter upp mamma vid gullmarsplan och sen vidare till Odenplan för ett tandläkar besök! inte kul alls, vi ska kolla om jag ska ha tandställning eller inte. haha jag vill men ändå inte, kommer se helst störd ut men tänderna kommer bli gott som fina efter så det är värt det!
Måste ta och förtsätta med mitt nu så att jag inte missar bussen, måste fixa ett nytt skåp i skolan också. LML!
hörs senare! ♥

Grattis hjärtat!!

Grattis bästavän, hoppas att du har haft en grymt dag. Du är guldvärd min fina älskar dig sjukt! ♥

Bilder från igår kväll






så sjukt rolig går kväll med underbar tjejer! Kärlek till er alla ♥

021011



Nikon D5000 55-200 mm @Mathilda Christiansson (ME)

Har lite bilder från arkivet som jag kan lägga upp nu när det inte går att lägga upp några bilder från kameran. Är rätt så nöjd med dom här två. Tog dom igår innan Melinda kom hem till mig. Hade så tråkigt och det var så fint väder ute så bildernar blev jätte bra. Har fler jag bara måste visa sen, olka redigeringar och så också.

Min dag kanske jag borde skiva lite om. Vid 11 samlades vi ute i sollentuna för att spela match. Tyvärr så gick det ionte så mra men vi hade ett sjukt bra och fint spel! Min uppgift var att få vara linje domare haha... Men jag tyckte att jag var rättvis och försökte så bra jag kunde. Kul var det också! Just nu håller jag i alla fall på med min Engelska uppsats eller vad man ska kalla det. Vi ska skriva om en känd person utan att säga namnet. Rolig uppgift men lite svår. Kände att det här inlägget blev lite långt så jag borde avsluta det nu men det kommer fler inlägg ikväll! ♥

panik

Får verkligen paniik! inga bilder går att ladda över till datorn.. så alla bilder jag och Melinda tog går inte att lägga upp eller någonting. Får verkligen panik bilderna blev så himla bra på Melinda och jag var jätte nöjd och sen bara krashar allt. Känner som att mitt liv är över nu. Åååå aja får tvinga henne att träffa mig igen och ska vi fota och då ska det gå att lägga upp bilderna hoppas jag. Glömde att säga till er att hon kom över hit en stnd och vi stack ut direkt och fotade som galingar så c.a 360 bilder är borta LML!
Efter det så åkte jag hem till Dani för en tjejkväll. Helt underbara personer som var där. Natalia som jag träffade för första gången där vi ska träffas i veckan igen ocg Daniella hennes andra kompis är ju bara helt underbar. Sen var det några andra och vi hade det super mysigt. Tog en promenad från Slussen/Mariatorget till Kungsan och sen hem igen, vi var väl ute i kanske 1-2 timmar. suåper skönt att bara vara ute och gå. Men nu ska jag ta och krypa ner  sängen och försöka sova lite. Ska upp "tidigt" för jag ska kolla på när mitt lag spelar match mot Sollentuna vid 12.
Godnatt på er! ♥

i sin ensamhet



Nikon D5000 18-55 mm @Mathilda christiansson (ME)

011011



Min lördag kommer nog att spenders hemma under dan sen åker jag in till stan för tjejkväll hemma hos Dani! Är super taggad på att få träffa henne och henes kompisar. Saknar henne som sjutton!
Ska ta och stoppa i min lite fruksot/brunch och sen ta det lugnt!