Valborg

Nu taggar vi Valborg! Ha en bra kväll alla fina! <3

Cherry blossom




3 riktigt dåliga bilder som jag lyckades fånga igår på kungsan innan det blev alldeles för mycket folk!

Freja har landat i hemmet mitt och jag springer runt som en galen kyckling med massvis av saker i händerna. Jag har äntligen lyckats packa klart nu är det bara ett toa besök och lite mat i magen innan vi drar oss över till henne. Väntar på svar från Ellen sen kan jag börja gå hem mot henne. Slapp är vad jag lutar mot innan vi drar ut för Majbrasa och fiesta! 

30 April 2012


Bjuder på en bild från igår!

Godmorgon!

Sitter med hårinpackning som snart ska tvättas ut, ätit en lugn frukost och fixar i ordning mig. Känner att denna dag har börjat riktigt bra och bättre kommer det att bli. Ska byta om och springa över till Freja en liten stund sedan begär det av till Ellen där vi sedan taggar för Valborg. Vi har inte så mycket planer, går till någon brasa kanske på fest eller något. Vi får helt enkel se vart denna dag leder oss!

Med min bästa


Herregud vad jag älskar denna tjej! Underbar på alla sätt, guldvärd är bara förnamnet! ♥

Hejsan hejsan!
Hade möte med Konfan från 11 - 16 då jag sedan gav mig in till stan och mötte upp denna ängel till vän. Vi promenerande till kungsan och sedan till slussen. Massvis med bilder knäpptes på både mig och Daniella. Bloggen kommer aldrig att stå tom nu! Jag har haft en jäkla bra dag asså. Omringad av vackra människor och min fina ängel Daniella, min dag kunde inte bli bättre!

Nu blir det middag och på menyn står det kycklingklubbor med ris. Grymt gott enligt mig! Släpar mig nog upp ur soffan och träffar finisen Freja senare ikväll. Hörs min bloggläsare!

Repetition inför konfan

Vi håller på att förbereda oss för fulla muggar inför konfirmationen som är om en vecka. Ska fortsätta med mitt, ville bara säga att jag lever och mår toppen!

New in


Som om det vore igår.







Längtar tillbaka till Paris så jäkla mycket. Bort från alla problem och falskhet. Alla äckliga och ointressanta människor. Allt var så bra i Frankrike.

Heeeemma! Fick med mig två linnen dock glömde jag mitt kort hemma så smart som jag är. Blev riktigt irriterad så förlåt Ellen för mitt humör! Men det löste sig ända, mina lösa pengar försvann på maten istället vilket var mindre kul. 200 spänn för lunch? Jag trodde att jag hörde fel men icke sa nicke. Mitt och Ellens humör gick ner till botten då, vi bestämde oss sedan för att åka hem. Vi både var riktigt irriterade och på väldigt dåligt humör så Ellen tog sina saker och åkte hem. Vi kommer ändå att träffas på måndag och spendera natten hos någon av oss under Valborg! Bilder på vad jag köpte kommer lite senare. Nu = Film i min ensamhet.

Shoppingrunda

Hej på er!

Rubriken avslöjar nog det mesta. Är i stan med min fina vän Ellen på en Shoppingrunda. Behövde komma hemifrån, mitt humör är inte på topp efter min och mammas diskussion. Blir så irriterad på henne men hon är ju min mamma. Man blir alltid irriterad på dom. Har lovat att handla lite saker till henne också så det blir nog bra!

Lyckokaka



Här hemma är det fullt ös. Bästa vännen har landat, film rullar på tv och vi har det allmänt bra. Kvällen kommer att fortsätta lika så om jag inte har missuppfattat allt. Sing star med Ellen och min lillasyster en fredags kväll som denna kan inget slå! Dock sjunger vi alla för jävligt. Grannarna kommer väl att plinga på och be oss att sluta om vi har tur!

Efter middagen kom mamma smygande fram med en lyckokaka var. Tråkigare än min kan man nog inte få. Many will travel to hear you speak. Hoppas att det vårdar gott i alla fall. Social är det dags att vara mot mina fina, hörs!

Dagens


Solbrillor -Paris // T-shirt - London // Skärp - H&M // Jeans - Cheap monday // Väska - Longchamp //

Crossed back

26 April 2012


Nu fick ni en liten titt på vad jag har haft på mig idag. Bättre bilder kommer senare.
Min dag började med sovmorgon som jag inte hade någon susning om. Men jag hade lektion ändå där jag lärde mig mycket mer än vad jag brukar göra. Dagen rullade sedan på som vanligt tills jag drog till min proaplats vid halv två för att hämta papper. Ingen idè att jag åkte tillbaka till skolan så nu är jag hemma och äter min tjock. Min mage har svullnat upp riktigt mycket på senate tiden, lika så mina kinder. Inte bra Mathilda, inte bra.

Welcome spring



Bilderna är tagna igår av mig

Känns som att jag aldrg lägger upp såna här bilder längre. Tråkigt men sant, tycket själv att det är mycket roligare att ta outfit och mode bilder om jag ska vara helt ärlig.

So:n tar livet av mig. Jag kanske kan max 5 av 23 begrepp. Usch fy och blä. Kommer i alla fall inte att hinna gå på den lektionen på grund av personliga skäl. Inte skolk om ni tror det!!

Jag ska ta och borta gaddarna, kolla igenom begrepps pappret en sista gång och sedan sussa. Vill att morgon dagen ska gå snabbt så att jag kan få prata med min bästa vän Kassie. Har så mycket som flyger runt i mitt huvuvd jag bara måste få ur mig. Nå väl, hörs imorgon mina fina bloggläsare! <3

25 April 2012




Hej på er!
Bjuder på 4 ego bilder från i morse! Min dag har varit precis som alla andra dagar. Långa, tråkiga men mycket skratt som alltid! Fick tillbaka lite förhör och jag känner att det går riktigt bra för mig i skolan nu för tiden. Höga betyg och det är aldrig fel! Dock har jag omprov i matte (?) som min vikarie sa att jag hade men jag vill prata med min riktiga lärare innan. Alla fall, efter skolan var det bara att åka raka vägen till konfirmation för att testa koppor och ta kort. Vi var också tvungna att välja något som vi ska berätta om under själva konfirmationen. Berätta mer om det senare när det väl gäller. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa min ordentligt samt plugga inför ett begreppsförhör imorgon i SO. Nu vet ni lite hur min kväll kommer att se ut!

Konfirmation

Dagens


T-shirt - Malins / Jeans - Ginatricot / Väska - Chicy.se / Smycken - Olika / Solglasögon - Paris/ skor - converse

24 April 2012

Godmorgon på er!

Glad tjej insåg att hon hade sovmorgon imorse så jag tog ut det rejält. Hade inte heller någon inspiration av kläd väl så det fick bli ett par blå jeans slapp t-shirt och vita converse. Dagens räddning.

Jag hann med ganska mycket under denna morgon. Svenskan har jag ca 5 A4 kvar av 30 att skriva in på datorn så det går snabbt! Dock fixade jag mig inte lika länge som jag brukar göra, tog lite av den tiden i sängen istället!
Jag sk försöka få tag på min kompis sedan begärs det av till skolan!

 

Monella.se


Gillar att storleken på bilderna blev helt olika!

Jag har precis hittat min favorit internetshop för skor! Monella.se. Riktigt snygga skor, vill bokstavligen ha ALLA men det blir lite svårt nu när jag nästan är pank.. Men månadspengen kommer in om två dagar och så ska de här två ska nog flytta in hos mig om ett litet tag. Speciellt de åt vänster, to die for.

Black`n white




Tänkte mest visa upp denna fina blus som jag fick av min fina vän Malin igår kväll. Man  tackar man tackar!
Nu är det dags för träningen så jag ska springa och byta om snabbt innan min mama hämtar upp mig. Plugga är något jag också borde göra men innebandy är så kul! Får fixa klar Svenskan ikväll istället!

hem gjord cheescake, macarons och massvis med skit snack



Hem gjord cheescake plus macarons var precis vad jag behövde denna söndags kväll. Min fina vän Malin kom på spontanbesök och det är alltid lika trevligt. Vi snackade verkligen om allt mellan himmel och jord, kan prata med henne om allt. Hon dömer mig inte, tycker inte mindre eller mer om mig för saker jag gör heller har gjort. Hon finns bara där för mig precis som vän ska göra. Fick med mig lite kläder från henne också som jag tänkte att jag kunde visa er imorgon. En super söt blus kommer nog att få klä mig kropp tillsammans med ett par svart jeans och mina hunters.

Hemma i fina Stockholm

Usch den här cupen kommer aldrig att upprepas. Aldrig. Men det ligger i det förflutna nu. Förutom matcherna så har jag haft det sjukt kul. Alex och min humor är heeeelt crazy men underbar. Killar, fest, matcher och vänner. Vad mer kan man begära?
Jag har i alla fall landat i hemmet mitt tillsammans med en chips påse, vatten + min mobil och så kommer kvällen att fortsätta.

image description

 

 

Här i Västerås

Jag är så arg. Men det går väl över. Matcherna vi Har spelat har gått åt skogen. Vi har inte gjort ett ända mål under denna cup. Vi måste göra ett mål i alla fall, pinsamt annars. Riktigt pinsamt.
Seriösa brudar...

21 april 2012

Hejhejhejhejhej!
En kall och lång natt i Västerås är avklarad. Matchen igår vann vi för att motståndarlaget inte kom. Bara bra för oss! Vi har ätit en helt okej frukost och nu sitter vi och kollar på killar som spelar. Hörs efter matchen!

Som ni aldrig har sett mig förr

Bjuder på en bild från den fina staden Paris!

Klockan är strax efter 10 och det börjar bli dags för mig att sussa. Har inte heller någon lust för att blogga idag, vågar nästan inte blogga längre pga av att killarna i min klass har hittat hit och brukar läsa den. Bara bra för mig, mer besökare och mer pengar! Dock mindre kul när de sitter och skriker ut allt som jag skriver plus mitt bloggnamn inför alla och samtidigt trakasera mig. Kallar fan det för mobbning. Men livet går vidare även om man är omringade av ett gäng idioter om dagarna. De inser inte vilket pain in the ass jag kan bli!
Ska sluta tjura och bara ignorera de som vill min något illa och lägga min energi på de som jag tycker och bryr min om. Hoppas att ni som har samma problem där ute gör precis samma sak. Godnatt på er! ♥

From France


Köpte dessa två snygga skal från Paris i två olika souvenir butiker. Väldigt nöjd och passar perfa till en Iphone vit! De blev minna för 10 Euro var.

Hej mina läsare!
Roligt att o kollar även om jag inte har skrivit något idag men jag har lite bortförklaringar. Skolan håller på att ta över mitt liv, likadant som kompisar och innebandyn. Därför har jag inte haft någon tillgång till en dator vilket har gjort att jag inte har kunnat blogga. Nu vet ni lite om min lilla dag. Fick även en tjocktröja och en innebandy klubba av min fina kusin och det tackar man inte nej till! Så nu är jag fit for fight inför Västerås imorgon!

Broken heartless


- Du äcklar mig med din falskhet idiot.

Detalis of today`s

Favoriter från Eiffeltornet






Mina favoriter ( finns säkert fler?! ) från Eiffeltornet. Har massor av fler på utsikten med då hade bloggen bara haft ett inlägg proppat med bilder vilket kanske är lite uttjatande. Tänkte i alla fall att jag kunde bjuda det dom här bilder och ja, bilderna är tagna av mig.

Uppdate: Sitter just nu och förbereder lite grann inför möte med konfan, har uppgiter att göra som jag glömde under lovet. aHörs när jag kommer hem!

18 April 2012

Haaaaalo! Vi har fullt ös hemma hos min fin vän Ida nu under håltimmarna. Makaroner och köttbulls ( vår nya namn för köttbullar ) bjuds det på. Vi har plattat mitt långa och slitna hår, jag måste verkligen klippa mig! Galet. Nog om det, efter skolan blir det ett Konfa möte sen hemgång då jag visar vad som pryder min kropp idag! Hörs

Uppdate: inlägget skulle ha publicerats för x antal timmar sen!



image description

 

 

Klackar i trä




Dessa skor fick bli mina för ynka 75 svenska kronor.

Dagen började väldigt bra, gick upp tidigare än vanligt och fixade mig klar väldigt snabbt. I skolan var det dags för Skoldm final mor Åsö. Matchen var riktigt spännande dock förlorade vi efter fulltid. Surt med det får man leva med. Efter skolan drog jag tillsammans med Ida och Ellinor till Sickla för mat sedan tog jag bussen som förde mig in till stan för lite snack med min älskade vän Daniella. Är så glad att jag hade henne, min ängel! Vi kan verkligen snacka om allt och hon börjar närmare och närmare för varje dag bli en av mina bästa vänner, vilket gör min sjukt glad. Vi tog en runda inne i stan då jag fick med mig dessa skor sedan satte vi oss inne på Subway för lite snack. Mycket planer i sommar, avslöjar det inte nu utan mer när det blir bestämt!

Det man bara måste se i Paris







♥Eiffeltornet
♥Napoleons grav
♥Sakrikör
♥Nottredam
♥Triumf bågen

Kandee


Har fått en stor grej för Kandees linnen, eller nästan allt i hennes webbshop. Skulle kunna beställa hem en hel del grejer om det vore så att jag hade tillgång till pengar just nu som för det mesta dels försvann i Paris. Ett tips bara, åk hellre med för MYCKET pengar än för LITE. Det märkte jag! Alla fall, de här är ett linne som jag innan snar framtid kommer att beställa om inte något kommer i vägen!

Deep back


Något som jag har letat efter väldigt länge men aldrig hittar en ett linne med en djup rygg. Tycker att det är så sjukt snyggt! Speciellt till ett par shorts eller till ett par jeans. Det finns säkert flerahundra olika sätt man skulle kunna ha ett sånt linne på men jag tycker att det är snyggast till ett par jeans eller shorts. Inspirations bilder är tagna HÄR ifrån om ni skulle vilja veta det!

Förvandling


Tänk så mycket man kan göra med en röd rutig skjorta! Jag är super nöjd och gjorde detta i morse på c.a 20 minuter. Det tar inte alls lång tid så länge du har sax och nitar fram plockat! Så här ser ni förvandligen, från en tråkig, röd rutig skjorta till en väst pimpad med nitar på! Vad tycks???

Ny design

Så var det dags igen, en ny design. Själv tycker jag om den riktigt mycket så tack Ebba min fina vän! ♥
Men nu till er, vad tycker ni??

Longchamp



Inskaffade mig denna Longchamp väska i Paris för en hyffsat pris. Tar haft ögonen på den väldigt länge så jag tod steget och köpte mig den, jag ärnöjdare än någonsin!

Spegel spegel




Dessa spegel solglasögon fick bli mina för ynka 5 euro. Grymt snygga plus att man kan spegla sig, kan det bli bättre? Hittade dom inne på en souvenir butik för er som undrar!

Underbara Paris





Äntligen har min blogg börjat fungera som den ska igen. Kommer att blogga väldigt mycket idcag för att få bort alla inlägg under så ett par stycken kommer det att bli så håll utkik!

Tänkte ta och berätta lite om hur jag hade det i Paris efter att ha fått frågor på det och svaret är underbart! Längtar redan tillbaka dock skulle jag inte kunna bo där, inget av de saker som finns att kolla på skulle betyda något längre. Vi bodde på ett hotell som låg väldigt nära Triumf bågen så det kändes som att vi ägde den haha. Vi stod 4 timmars kö i svin kallt väder för att komma högst upp till Eiffeltornet. Usch säger jag bara. Men vi tog oss upp och häftigt var det! Efter det tog vi oss till Sakrikör kyrka, Nappes ( Napolius ) grav, Nottredam och Lovren. Kan berätta mer om varje byggnad som vi besökte! Nu blir det mys med familjen och sedan middag!

Blogg.se kan gå och hänga sig

Jag kan inte ladda upp bilder + att alla nya inlägg har försvunnit! Ja ni ser själva, jävla apa. Tror fan att jag lägger ner min blogg idag eller imorgon. Skapar en ny istället eller tar bort alla jävla inlägg på hela bloggen. Vad tycker ni? Jag är för irriterad för att tänka själv just nu så behöver eran hjälp!