Söndag 2a Juni

Blev lite chockad när jag skrev rubriken, redan andra juni?! Helt sjukt vad tiden går snabbt, endast 10 dagar kvar sedan slutar vi skolan. Jag har nog aldrig längtat så här mycket efter ett lov. Vill bara bort från min skola och min klass. Börja om på nytt och bara ha kul, ägna min tid i skolan åt att plugga och umgås med mogna människor som vill samma sak som jag. Jag längtar så till det! 
 
Denna fina söndag började med att jag möttes av två stora hundögon vid sidan av sängkanten. Insåg då att klockan bara var halv sex på morgonen. Lagom trött och seg men det var bara att gå upp, ge hunden mat, kasta lite boll och sedan ta sig ut på en promenad. Kan inte påstå att det var det roligaste jag har gjort men att mötas av två stora hundögon och ett leende på läpparnamen tungen utanför mungiporna kan man inte låta bli att le lite för sig själv. Att man kan göra någon så glad genom att bara visa lite kärlek är nog den bästa känslan någonsin. Men nej, jag vill fortfarande inte ha en hund. Att vara hundvakt i 3 veckor räcker gott och väl för mig. 
 
Frukosten är uppäten och nu är jag hemma från landet. Resten av alla blev kvar där ute medan jag var tvungen att ta mig hemmåt för att...PLUGGA. En söndag jag vet, hur segt som helst speciellt när det är så fint väder ute. Men vill man nå toppen måste man kämpa utan att ge upp. 
 
My breakfast today. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: